כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
ברשותי Leadtek Ti4400, חיברתי את הכרטיס מסך לטלויזיה דרך כבל S-Video ->RCA . אני משתמש בתוכנה TVTool. ידוע לי שבאפשרותי לראות גם על המסך וגם על צד הטלויזיה בו זמנית (Dual-View לפי מה שהבנתי) אבל שאני משתמש באפשרות זו הרזוילוציה על גבי צג המחשב משתנה והתמונה לא ברורה בכלל (תמונה יותר כהה וקצת פליקרים) ובטלויזיה רואים רגיל. יש אפשרות לסדר את זה? או יש תוכנה יותר טובה מ TVTool ?
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
קניתי מחשב שעדיין לא קיבלתי והשינוי שבכותרת זמין עבורי אין הפרש במחיר שניהם זה 9400gt האחד של גיגהבייט עם חצי גיגה זיכרון והשני של innovision עם גיגה זכרון המחשב הוא E5200 על P5QL אם אני זוכר נכון. לא מתוכנן אוברקלוק לאף רכיב מה עדיף ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני לא בטוח אם לסולידוורקס צריך כרטיס מיוחד של מעצבים או הכרטיסים החזקים הרגילים ישפיעו על הביצועים שלו.. אבל אני מחפש שיתאימו גם לעבודה אינטנסיבית עם סולידוורקס וגם יריץ משחקים כבדים.. איזה כרטיס ממולץ והאם אולי כדאי להשקיע בשניים לSLI? נ.ב זה לא למפרט שלי מהחתימה.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, המחשב שלי: asus p4r 800vm כרטיס מסך אוןבורד של ati 9100 התקנתי את כרטיס עריכת הוידאו וזה לא מאפשר לי להפעיל את המחשב אלא רק במצב בטוח. הורדתי לו דרייבר EncoreDxr3 ונראה כי הוא הבעיה . מה אני צריך לעשות? אוליי הדרייבר לא מתאים . אם יש דרייבר מתאים אחר אודה מאוד תודה אגב לא הייתה אפשרות להסיר את הדרייבר ונאלצתי להוציא את כרטיס העריכה
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום תגידו זה הגיוני שאי אפשר להפעיל את הפילטרים במשחק הנ"ל? פשוט אין את האופציה הזו בהגדרות תודה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום! הכרטיס אמור לתמוך בVIVO עם אני לא טועה.. ככה גם כתוב עליו, אין לי את הכבל המיוחד של הVIVO יש מצב לעשות VIVO בחיבור SVIDOE ישיר?? שנית נניח וצריך את הכבל המיוחד, אז הכרטיס אמור להזתהות במובי מייקר ככרטיס עריכה?. תודה לעוזרים. והאם זה אותו דבר צריך להיות ל8400GS ו4200TI??
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
כמה נקודות : 1. עדיף מKSP ( פשוט אני הולך מחר לקנות כי זה דיי דחוף לי וזאת החנות הנורמלית היחידה ליד הבית שלי) 2. אם יש GF8 ל AGP ? ( משהו זול פשוט מעדיף כרטיס עם תמיכה בטכ' החדשות)
-
- 13 תגובות
- 872 צפיות
-
-
סמתי לב שרק הליבה והזיכרון יותר גבוהים זאת אומרת ש ה Extreme זה 7900GT רגיל בOC ???
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, אם אני קונה מחשב חדש כדאי לי לרכוש לוח אם עם כרטיס מובנה מהסוג החדש ? (למשל כמו של אינטל 3100 ) ? או ששווה לי לקנות לוח אם בלי כרטיס מובנה ולרכוש באותו הפרש כספי כרטיס מסך בנפרד התואם בכוחותיו לכרטיס המובנה ואולי אף יותר ? האם באמת יש הפרש כספי בין לוח אם רגיל לבין לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ?
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני לא הבנתי כל כך מה קורה אם את מסמן את האפשרות הזאת במשחקים =\ חלק אומרים שזה משפר את ה- FPS וחלק אומרים שלא, מישהו יכול להסביר לי אחת ולתמיד מה הדבר הזה עושה? (רק כאלה שמביני בבקשה) תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב נייד ואני מעוניים להקליט בעזרתו שידורים מהטלוויזיה. יש לי יס מקס ככה שאני יכול להקליט סרטים אבל הבנתי שאין אפשרות לחבר את זה למחשב. אם אני קונה כרטיס טלוויזיה אני יכול לחבר אותו ליסמקס ? כמה עולה כרטיס טלויזיה חיצוני שאיפשר לי להקליט שידורים למחשב ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
עזבו אתכם ממשתלם/יחס מחיר עלות או כל דבר אחר. אני שואל בשביל לדעת על הביצועים נטו. איזה מהם עדיף בשביל מערך SLI? פרטים על ה8800GT HeatPipe: http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=214 פרטים על ה9600XT Edition: http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=223 תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה קורה כרישים ? יש לי כרטיס HD 4870 שאחד מחיבורי ה - DVI שלו נדפק .. יש לי מסך שמחובר לאחד מהחיבורים ועד לפני שהחיבור השני נהרס, ה - LCD שלי היה מחובר אליו .. ראיתי באינטרנט מפצל חיבור DVI ורציתי להתייעץ אתכם לפני שאני קונה כזה .. חיבור 2 חיבורי DVI על חיבור אחד לא יגרום עומס שבסופו של דבר יהרוס את החיבור ? תודה מראש וגמר חתימה טובה, משה
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי את הכרטיס מסך ג'יפורס 6800 ג'יטי, והוא נקנה עם המחשב לפני 6 חודשים בערך, ומאז לא עדכנתי דרייברים, לכן נראהל י שיש דרייברין יותר מעודכנים. אז אתם יכולים להביא לי קישור(עדיף ישיר) להורדת הדרייברים הכי מעודכנים( בתנאי כמובן שהם לא גורמים לבעיות במשחקים וכ'ו) ולהסביר לי איך אני מתקין אותם? מה לעשות? האם צריך למחוק את הדרייברים הקודמים, ואיך? כי אני לא מבין בזה, ואני מעדיף לא לעשות שטויות... בתודה, שאולי
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי התלבטות כרגע אני מעוניין לקנות שני כרטיסים של 9800GTX SLI ואני לא יודע אם ישתלם לי לחכות עד יציאת הכרטיסים החדשים ה-GT280 וכו והשאלה שלי זה אם ב3000 שקל אני יוכל לרכוש כרטיס מסך יותר טוב מה- 9800GTX SLI כלומר איזשהו כרטיס מהכרטיסים החדשים שיצאוו בחודש הבא????
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש. חשבתי לכיוון הכרטיסים החדשים שעתידים לצאת, GTX1070 או 1080 או בכלל 980TI. ראיתי שמוכרים את ה-1080 כאן: http://www.pcmarket.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=5973281 אך במחיר נורא יקר (4,490 ש"ח). מתי הסדרה החדשה צפויה לצאת? והאם צפויה ירידת מחירים עם צאתו של ה-1080 של החברות השונות? ומה ההבדל בין ה- Founders Edition לשאר הגרסאות? בכ"מ, התקציב שלי הוא בין 3000 ל-₪3500 אשמח להכוון, תודה מראש. שאר המפרט: i7 2600K@4.0Ghz 16GB RAM seasonic 620w
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי gtx 750 ti 2gb 12gb ddr3 ram i5 6400 skylake על אילו, הגדרות גראפיות המשחק gta v ירוץ אצלי? יעוף לי על הגדרות גבוהות?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה...את המפרט אתם יכולים לראות בחתימה... בדרייברים שיניתי את ה"תיקוני צבע" למה שנראה יפה בעיניי עם צבעים חדים... עכשיו שאני בשולחן עבודה יש צבעים טובים וכמו שאני רוצה... ושאני משחק..(לדוגמא GTA SA)...הצבעים לא כמו שהגדרתי אותם...משמשע השחור הוא לא שחור עמוק... וזה אחרי שעשיתי "החל שינוי צבע:" (ובחרתי ב) הכל.... יש איזה פיתרון...??
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
לאחר שבירת הראש ונסיון ללכידת וידאו, אך ללא הצלחה ישבתי היום שוב ועברתי על כל הדברים שעשיתי : דרייברים, תוכנות שונות ללכידה, WIN UPDATE, נסיון ללכידה בכל אחד מהכרטיסים (כולל שינוי מיקום כל כרטיס) נסיון לכידה בכרטיס טלויזיה, ובסוף גם ביטול בהגדרות את ה-SLI כך שהמערכת תזהה כרטיס אחד. (ידוע שלא ניתן לבצע ריבוי צגים רק לאחר ביטול SLI בהגדרות) אך כל זה לא עזר... בסוף החלטתי לעשות דבר שעוד לא עשיתי למרות שהוא היה נראה הכי לא הגיוני ומטומטם וזה להוציא כרטיס מסך אחד באופן פיזי ולהשאיר אחד. ואז הצלחתי ללכוד. מה יהיה? טוב נו, השלמתי עם זה שאני נכנס למשחק אני מפעיל SLI וכשאני יוצא ורוצה ריבוי צגים אני מבטל SLI אבל בין זה לבין להוציא כרטיס אחד באופן פיזי בכדי ללכוד.....…
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם- קראתי את הפוסטים האחרונים בנוגע לכרטיס חדש למפרט ישן בתקציבים דומים לשלי אך בכל פוסט נשאלה שאלה מכריעה והיא איזה מעבד ואיזה ספק כוח. ולא מצאתי פוסט דומה עם מעבד וספק דומים בכדי למצוא כרטיס מתאים. נתחיל עם המפרט: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5000+ Gigabyte GA-MA78GM-S2H v1 זכרונות: [ DIMM1: Kingston (1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM) ] Memory Module Properties: Module Name Kingston Serial Number None Manufacture Date Week 24 / 2008 Module Size 1 GB (2 ranks, 4 banks) Module Type Unbuffered DIMM Memory Type DDR2 SDRAM M…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך תקציב 1000 שח. זה המחשב שלי[18:04:36] Johnny: Motherboard:GA-EP45C-DS3R [18:04:54] Johnny: Source: Spyre Black-Eagle 550W [18:05:05] Johnny: Processor: E8500 [18:05:26] Johnny: Memory:4GB DDR2
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
קיצור tms לא היה להם את ה-TwinTech 8800GT 512MB DDR3 HeatPipe Fan Retail. והם אמרו לי שהם יביאו לי כפיצוי את ה-XFX 8800GT Alpha Dog XXX 512MB . השאלה שלי אם זה כרטיס מסך טוב כמו מה שביקשתי מההתחלה? לפי המחיר הוא יותר יקר בקצט.. סליחה שפתחתי נושא שני כי זה לא אותו הדגם שרשמתי בהתחלה.. ועוד שאלה האם יש כרטיס מסך באתר של t.m.s בסביבות ה1000 ש"ח שהוא יותר שווה מה xfx? תודה מראש לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
GV-R477D5-512H-B :Name 1. Powered by Radeon HD 4770 GPU 2. Supports PCI Express 2.0 3. Microsoft DirectX 10.1 and OpenGL 3.0 support 4. Integrated with the first 512MB GDDR5 memory and 128-bit memory interface 5. Supports CrossFireX and AvivoHD technology 6. Features Dual dual-link DVI-I / D-sub / HDMI (by adapter) / HDCP יריץ משחקים חדשים טוב? שאר נתונים: Computer Type ACPI Multiprocessor PC CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) Motherboard Name Asus P5Q SE (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce 9500 GT (512 MB) ( לא משהו בכלל) Monitor Samsung Syn…
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מעוניין לדעת, תתייחסו להבדלי מחירים (3000-3400 עולה הראדון ו1600-2000 ה-59NU) וגם להבדלי ביצועים (כמה את משל על כל FPS נוסף).
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח חדש של pci-x עכשיו אני עוד לא התייעצתי בפורום אחר לגבי לוח זה הדבר הבא אחרי הכרטיס מסך שאני הולך לעשות כשאני אומר פורום אחר אני מתכוון ל hwzone רק בקטגוריה אחרת תודה לכולם אורן עריכה: המחשב שלי כרגע הוא מעבד: amd 64 bit 3000 מאוורר למעבד: CoolerMaster-hyper 6 לוח: ASUS | a8v-x זיכרונות: Princton 400Mhz 256mb *2 כרטיס מסך: Sparkel nvidia GeForce 5700le 256mb דיסק קשיח1: HItachi 80GB SATA דיסק קשיח2: WestranDigital 120GB SATA צורב די וי די: LG DVD RW זה לא הכל אבל אני חושב שזה יספיק בשביל להעריך מה יתאים למחשב עם לוח רציני בשווי 1000 ש"ח ומעלה
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-