עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בבקשה תנו לי הצעות כאלה ותגידו לי כמה זה עולה כי פשוט אין לי מושג.. ואיך קוראים לזה

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  2. היי יש לי מחשב פנטיום 4 פרסקוט 3.2GHZ- דגם 640 ומארז סונאטה 2 של אנטק עם ספק SMARTPOWER2 450W שאלתי האם אוכל להתקין כרטיס מסך כזה במחשב או שיש צורך להחליף את הספק בהתחשב בצריכת החשמל הגבוהה של הפרסקוט וה 8800 תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  3. Started by Systema,

השאלה בכותרת- מחשב P3 עם 6200 מסוגל להריץ סרטי 720P?

4. שלום ! לאחרונה קיבלתי במתנה מחשב עם הכרטיס הזה מותקן עכשיו השאלה שלי זה אם להישאר עם הכרטיס הזה או להחליף לרדאון 9700 כי אני לא יודע אם יש ביניהם הרבה הבדל כי עם מעבד 2.8 וגיגה rdram הכרטיס הזה קצת הורס תודה ותודה מראש דוד

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום חברים אני חושב לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי שלי- HD4850. אני מאוד מרוצה ממנו כבר 4 שנים, אבל מאוד מאכזב אותי שאפשר לשחק ב the witcher 2 רק בהגדרות הנמוכות ביותר(!). לכן חשבתי לעלות לכיוון של HD5850 או HD6850, ראיתי שה6850 עולה פחות, אז אני יותר בכיוון שלו. השאלה היא כזאת- האם אני אצטרך לשדרג עוד חלקים מהמערכת שלי? (מפרט בצד) האם הספק שלי יחזיק? כמו כן, אני מעוניין בכרטיס מסך שהוא אוברקלוקר טוב, מכיוון שעם ה4850 לא כל כך הצלחתי. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  6. Started by roee7777,

חברים, אני קניתי את הכרטיס הזה לפני שבוע למערכת הישנה שלי , המטרה שלי היתה שדרוג הכרטיס מסך כדי שאני אוכל לצפות בתכני HD ללא בעיה. פנטיום 4 , 3 ג'יגה הרץ. 1 ג'יגה זיכרון פנימי. 320 ג'יגה דיסק קשיח. לוח אם- Abit ic7 max3 ספק כוח - Thermaltake 420w - יש לי מושג כללי בהתקנת חלקים למחשב, כולל כרטיס מסך. אולם הפעם אני חושש שפספסתי משהו בהתקנה ובגלל זה הכרטיס מסך לא מתפקד. הכרטיס מתחבר לחשמל , הוא מגיע עם כבל כוח שצידו האחד מתחבר אליו, וצידו השני מתפצל ל- 2 יציאות MOLEX שבכל אחד יש 3 פינים. מה שעשיתי, ניתקתי את החשמל מהמפסק של הספק כח. אני התקנתי את הכרטיס מסך בחריץ- AGP , וידאתי שהוא יושב טוב וחיזקתי את הבורג שלא יזוז. חיברתי את הכבל חשמל מהכרטיס מסך אל MOLEX אחד (בגלל שלא הי…

• 11 תגובות
    • 961 צפיות
  7. Started by bazz,

מה יותר טוב? איך זה שה8600 עולה כמעט כמו ה7600?? (הפרש של 50 ש"ח בערך...) ראיתי שלATI יש פי 2 פיקסלים... זה משנה? זה משנה אם יש לי AMD או אינטל?

8. צריך המלצה לכרטיס מסך חדש. כרגע יש לי GTX260 מעבד: I7 750 ספק: antec earthwatts 650W מעוניין שיריץ על הגדרות הכי גבוהות battlefield 3 בעיקר חשבתי על ה 560 TI שעולה באיזור ה 1000 אבל עכשיו כשיצא הדור של ה GTX 6XX אני תוהה האם לחכות קצת (שמועות לגבי 650,660) כי כרגע כרטיס כמו ה 670 די יקר וזה חריגה די רצינית מהתקציב אין לי בעיה לחכות חודש חודשיים כי אני משדרג כרטיס גם ככה פעם בכמה שנים אז הכרטיס הנ"ל ילווה אותי לפחות בשנתיים הקרובות. ויצטרך לעמוד בדרישות גבוהות גם בעתיד. מה אתם אומרים לחכות? או לקנות? ד"א אני מעדיף רק נוידיה בגלל שאני עובד הרבה בתוכנות עריכה גרפית ותלת מימד אז כרטיסים מבית AMD לא חלק מהמשוואה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי האם אפשר להסתפק בכרטיס Innovision GeForce GTX470 1280MB GDDR5 שיש לו קרור רגיל או שעדיף לחפש כרטיס שיש לו קירור של צד שלישי קרור שונה והאם זה שווה את ההפרש שלהם תודה למגיבים

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by RED_ALERT,

הוא צריך להיות פנימי ועם שלט ולידטק לא במלאי אז זה לא אפשרות תקציב עד 400 בערך 350 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  11. Started by c5123,

טוב אז הכרטיס שלי נידפק ואני ממש לא יודע כמה אחריות asus נותנים בדקתי באתר שלהם ושאלתי בפורם אבל לא קיבלתי תשובה אולי משהו פה יודע כמה חודשי אחריות יש על asus gtx 8800 vid card תודה מראש אה כן יש לי אותו רק שנה וחצי

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  12. Started by ggg123,

לאחר שה X1950PRO הלך אחרי 4 שנים בערך, אני מחפש כרטיס חדש. רוב השימוש במחשב זה לאינטרנט ועבודות, אבל מידי פעם משחקים קלים כמו SIMS 3 ו GTA SAN ANDREAS. אין צורך בכרטיס למשחקים חדשים. לדעתי תקציב של 200 ש"ח מספיק בשביל השימושים . חשוב שיהיה מאוורר היטב, ללא בעיות התחממות. ספק- ENERMAX LIBERTY 400W

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  13. בין כרטיסי ה-X1800GTO השונים. קיבלתי המלצות מאוד חמות על הכרטיס אבל כאשר חיפשתי אותו בזאפ מצאתי כמה וכמה דגמים ורציתי לדעת מה ההבדל ומהו המומלץ מכולם. אגב, מדובר בכרטיס בחיבור PCI או PCI-E? http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=x1800gto&radio1=on

• 10 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by Judas Iscariot,

שלום לחברי הפורום, חברי היקר רצה ללכת להופעה של הפיקסיז. ואז הם ביטלו כי הם מבינים בפוליטיקה כמו שאני מבין בקוסמטיקה. אז הוא קיבל את הכסף בחזרה. אז עכשיו יש לו קצת כסף והוא רוצה כרטיס מסך חדש. המעט שאני יכול לעשות בשבילו זה לתת לו המלצה למשהו טוב באמת יחסית לתקציב. יש גבול לכמה אני יכול לצחוק עליו שהפיקסיז הבריזו בזמן שאני ראיתי גם את מטאליקה וגם את DJ SHADOW אז ככה: תקציב - כמו בכותרת, עד 350 ש"ח (נראה לי שלפי המפרט והשימושים אפשר אפילו בפחות. אבל אתם המומחים) שימושים - משחקים ישנים וקלאסיים(דוגמת Jedi Knight למינהם) ומשחקים יחסית חדשים אך קלילים יחסית(דוגמת Heroes of Newrth) וכן תכני HD(סדרות/סרטים). מפרט נוכחי: Intel Core2Duo E2180 ASRock Wolfdale D667(בעל כ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לכם הצעות למסך טוב בכללי, לא עושה בעיות, חד וטוב לעיינים, בעיקר למשחקים ולגראפיקה...? חשבתי על הCTX 711F אבל אמרו שהתאכזבו ממנו שמעתי... :-\ אז מה הכי טוב? על מה אתם ממליצים? לא יותר מ1200 שח, 17 אינצ' שטוח... תודה.

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  16. Started by ראסמון,

אני צריך כרטיס למערכת HTPC שיוכל להריץ גם משחקים התקציב הוא 1000 ש"ח אבל עדיף לא להגיע אליו/לעבור אותו.

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  17. שלום, חיברתי את הכרטיס מסך ביחד עם ספק חדש והכל כמו שצריך, המחשב עולה אבל אני לא רואה. אני מחבר דרך כבל DVI לבן כזה וככה עד היום חיברתי לכרטיס מסך קודם ועבד פיקס. ניסיתי לחבר VGA וגם לא נשלחו אותות למסך. מה הבעיה ? הכרטיס מסך עובד, נגעתי בו והמאוורר מסתובב לו והכרטיס מורגש כעובד. ניסיתי לחפש את הכרטיס מסך המובנה בלוח אם (ASUS P5WDH) אבל זה חיבור ממש מוזר שאין לי אותו בכלל. אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Started by seffi,

קניתי לפני כשבוע כרטיס RADEON 9500 PRO יש לי בעיות איתו. מסתבר שעם הסדרות ייצור המוקדמות יותר של 9500/9700PRO יש בעיות עם לוחות מסויימים. אפילו בספר של הלוח ASUS שלי יש איזכור לנושא הזה. על כל כרטיס יש מספר שנראה ככה : P/N xxx-xxxxxxxx-xx אם השתי ספרות האחרונות שלכם הן פחות מ 30 אז הכרטיס הוא מסדרת ייצור בעייתית. כל מי שיש לו כזה כרטיס והוא עושה לו בעיות מוזמן ליצור איתי קשר דרך seffi@mail.com או בטלפון 054983440. אני רוצה לארגן קבוצה מול הנציגים של ATI ולקבל תחלופה הולמת שאם לא תוצע אבחן צעדים משפטיים. ולמפעילי האתר, מכיוון שהנושא יכול לשרת משתמשים רבים אם אפשר תארגנו שההודעה הזאת תהיה כל הזמן למעלה בפורום. תודה.

19. Started by nehmia,

כרטיס מסך מעבד נתונים או שהוא רק מקבל אותם מהמעבד ורק מסדר אותם על המסך?

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  20. יש לי דיסק קשיח SSD בחיבור msata שמורכב צמוד מאוד לכרטיס המסך שלי ביציאה של PCIE X16, בגלל שהכרטיס שלי מגיע לטמפרטורה של בין 85 ל95 מעלות חיברתי את הכרטיס ליציאה אחרת של PCIE אבל הGPU-Z רושם לי שהיא X8, עד כמה קריטי החום שכרטיס המסך פולט לדיסק הקשיח שלי והאם זה בטוח שהוא לא ידפק מהחום?

21. Started by amitaihasnes7,

1-רציתי לדעת מי הוא המתחרה הישיר של ה-Geforce 7950GX2, מבית ATI. (האם זה ה-REDAONX1900XTX?). 2-(אני רוצה לבדוק האם הבנתי את הנשוא הזה בצורה נכונה). האם ההבדל בין אפיק PCI-E עם 16X יותר טוב מ-PCI-E עם 8X, הוא שה-16X מעביר 16 ביטים לשניה, והשני מעביר רק 8 ביטים לשניה. (דרך אגב בהנחה שזה נכון, לאן הוא מעביר אותם למסך?) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  22. Started by Ubuntu,

שלום, תגובה ראשונה שלי פה באתר. הזמינו לי מחדש חדש מהאינטרנט, (אולי אתם תזהו אותו לפי המפרט אך אל תתנו קישור ותבלבלו את כולם כי יש פרטים ששונו) ואני מעוניין לדעת איזה כרטיס מסך הוא הכי מתאים למפרט שלי מבלי מצב של צוואר בקבוק. המחשב עדיין לא הגיע לכן שחסרים לי פרטים כגון המארז, כמות מאוררים וספק הכוח, כך שהניחוש שלכם טוב כמו הניחוש שלי (או שיותר טוב ). התקציב הוא בסביבות ה 500 ש"ח ללא חריגה מעבר ל 600 ש"ח. הכרטיס מסך שהומלץ לי ע"י חבר הוא ה Twintech 8600GT XT 256MB DDR3 OC VER. בכל מקרה, זה המפרט שלי ותודה מראש: מעבד סוג מעבד: Intel Pentium E - Dual Core מהירות המעבד: 2.4GHz דגם מעבד: E2220 זכרון מטמון cache: 1MB מהירות FSB: 800Mhz לוח אם דגם: Intel® …

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  23. Started by ag80,

אני מעוניין לרכוש את גרסת ה GTX460 2GB בארהב בניורק או LA מישהו יודע האם ניתן לרכוש כיום?

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  24. במסגרת העבודה שלי אני מבלה הרבה שעות ביום (לפחות 7 שעות נטו מתוך ה9-10 שאני שם) בצפייה רצופה במוניטור CRT (שאמנם הוא מוניטור מקצועי של SONY אבל עדיין CRT...) עד כמה הקרינה יכולה להזיק? האם כמות כזאת של שעות (וגם בבית אני צופה בטלוויזיה לא מעט ...) יכולה לגרום לי לנזק לטווח ארוך?

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  25. Started by danielzy,

שלום. היתי רוצה לדעת אם קיים אתר המביא מידע על כרטיסי מסך עתדיים שיצאו בחצי שנה, שנה הקרובה ? תודה.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.