עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי 8800GT על לוח P35DS3R ואני רוצה לתת לו בוסט עם כרטיס יותר חלש, סביר להניח משומש. האם זה אפשרי, אם כן איזה כרטיסים מומלצים למערך ואיך בכלל אני מחבר אותם פיזית?

• 10 תגובות
    • 864 צפיות
  2. Started by river,

שלום , יש לי כרטיס מסך ATI 4850HD ואני לא מצליח להגדיר במשחקים יותר מ-8 AA בהגדרה של anti aliasing לעומת זאת חברים שלי עם כרטיסים חלשים יותר מצליחים להגדיר עד 16 AA :s05: הורדתי את הדרייבר הכי עדכני מאתר (ATI (CATALYST , עברתי על ההגדרות של ATI , שיניתי למקסימום ב-anti aliasing אבל עדיין המקסימום תקוע על 8AA . מה יכולה להיות הבעיה ? ההגדרות אצלי במשחק ההגדרות אצל אחרים תודה

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  3. Started by sasmimo,

שלום יש לי לוח ASUS P5-KC שלא מזהה כרטיס 8600GT SUPER 1GB בחריץ של 16X והוא עובד רק בחריץ של 8X למרות שעידכנתי את הביוס של הלוח ושל הכרטיס ממה יכולה הבעיה ???? תודה ???

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  4. אז ככה. בניתי מפרט למחשב חדש שהזמנתי היום, ובמפרט היה כרטיס HD4850 של Club3D שקיבל ביקורות מעולות, בגירסת הOC שלו. בזמן שהזמנתי, נציג המכירות אמר שבמקרה יש לו כרטיס 9800GTX של אותה חברה, באותו מחיר, גם עם OC, ושהוא ממליץ עליו יותר, כי הוא עולה על הרדאון בFPS. אמרתי לו שבסדר. עכשיו, הרדאון מקבל ביקורות מעולות מכל מקום, אבל ל9800GTX יש מהירויות שעון גבוהות יותר. אני נוטה לרדאון, ואני רוצה להודיע לחנות כבר מחר. המסך שלי הוא 19", אני לא מתכוון להחליף אותו, ומתכנן לשחק על 1280X1024. אז - מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 973 צפיות
  5. Started by marik,

שלום רב. לאחרונה כרטיס מסך התחיל לעשות בעיות 7300GT הרצתי בדיקה אם AQUAMARK3 לא יודעה אך להשתמש בה אבל בסוף הבדיקה נתן לי: GFX 4.161 CPU 9.045 - 33.825 מה אני אמור להבין מזה? תודה אשמח לקבל תגובות

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  6. זה למחשב חדש וצריך שתיהיה אפשרות לקרוספייר בעתיד ושתיהיה יציאה לטלויזיה רגילה לא HDMI. על איזה אתם ממליצים? 1350 שקל- Palit ATI Radeon HD4870 SONIC 512MB DDR 1480 שקל - PowerColor ATI Radeon PCS+ HD4870 512MB 1500שקל- SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 512MB GDDR5 1490 שקל- Giagbyte ATI Radeon HD4870 512MBDDR5 PC או משהו אחר? הפאור קולור והפליט באים כבר OC מהמפעל אני נוטה לכיוון הפאורקולור.. מה דעתכם?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by zomygod,

אוקיי, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, אני לא ממש גיימר אבל אני בכל זאת רוצה משהו שיוכל להחזיק משחקים עם גראפיקה לא כזאת מטורפת, והכי חשוב שיהיה קירור אקטיבי, משהו באיזור ה400 שקל. אני לא ממש מבין בקטע הזה של החיבורים אבל יש לי במחשב PCI-E אם צריך את זה לכרטיס מסך, תודה =)

• 10 תגובות
    • 793 צפיות
  8. Started by Ashand,

שלום אני רוצה לעזור לחבר ולשדרג לו תמחשב...שידרגתי לו את הזיכרון, יש לו OB כרטיס מסך של ATI RADEON XPRESS 200 (מה זה בכלל??) ויש לי זרוק בצד NVIDIA GFORCE 5200FX ...האם הכרטיס של NVIDIA עולה בביצועים על אלו של ATI? האם הוא ירגיש שינוי משמעותי?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  9. Started by opaopa,

שלום, רציתי לדעת עם יש הבדל משמעותי בין ה 9800GT 1GB לבין ה 9800GT 512MB. האם זה שווה את הכסף או סתם ביזבוז מוחלט? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  10. שלום לכולם.. לפני 8 חודשים בערך קניתי מחשב די חזק מחברה מוכרת בישראל.. לאחרונה הכרטיס מסך שלי (Geforce 8800GT) התחיל לעשות לי בעיות, כמו למשל הרבה פסים לבנים כאשר אני מפעיל את המחשב וכו'.. בכל אופן הבאתי את הכרטיס לחברה לתיקון לפני שבועיים והיום הם התקשרו אליי והודיעו לי שהם לא הצליחו לתקן את הכרטיס.. עכשיו, מאחר ולטענתם כבר לא מייצרים כאן את הכרטיס הזה (דבר שנשמע לי קצת מוזר..) הם רוצים לשלוח אותו למעבדות בחו"ל וששם יתקנו לי אותו. תהליך כזה יכול לקחת הרבה זמן ואני לא יודע אם שווה לי לחכות את הזמן הזה או שאולי עדיף לי לקחת במקום ה8800GT את ה9800.. מה אתם אומרים? שווה לי? איזה כרטיס יותר טוב? תזכרו שה8800GT עלה לי בסביבות ה1100-1400 ש"ח.. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by ShLoMiMaN12,

קניתי sapphire radeon 3650 AGP נכנסתי לאתר של ATI בחרתי בradeon 3600 ושאני בא להתקין זה אומר שהתקנת דרייבר זה לא תואמת לחומרה שיש לי במחשב מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  12. שלום לכולם! רציתי לשאול שאלה שהרבה זמן אני רוצה לדעת: אם למשל יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE, עם צ'יפסט של NVIDIA, איזה דרייברים מעודכנים אני צריך להוריד ולהשתמש, של GIGABYTE או של NVIDIA? באתר של NVIDIA? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  13. הכותרת אומרת הכל, הספק הוא TERMALTAKE TR2 . למשחקים עם גרפיקה גבוהה על מסך של 1024*1280 תודה.

• 11 תגובות
    • 820 צפיות
  14. Started by theone89,

ירכבתי לחבר שלי מיפרט עם הכרטיס הזה והוא כבר הרכיב תמחשב בבית אבל הבעיה שיש לו מסך LCD 17 הרזולוציה הכי גבוה 1280X1024 ויש לי תחושה שיש לו צווארר בקבוק לא קטן, ביגלל שבמשחקים הוא מקבל ב20FPS יותר מימני תוכלו ליראות תמערכת שלי בצד האם זה בסדר לכרטיס כזה ?

• 5 תגובות
    • 551 צפיות
  15. אין לי TV עם חיבור HDMI. יש לי מחשב עם כ.מסך 9800GTX+ אין לי בעיה להוסיף כרטיס או מתאם משהו יודע איפה אני קונה מתאם או דרך לשדר סרטים מהמחשב לTV תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  16. Started by NIRAN,

HD 4870 X2 2GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 או GTX 280 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E ליבה אחת או שתיים?

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  17. חיפשתי באתר של NVIDIA ולא מצאתי שום איזכור ללוח - אם שתומך בכרטיס שהוא לא לוח ל SLI. האם יש לכם לוחות שאתם יודעים שיעבדו עם הכרטיס בצורה מצויינת שהם לא SLI - האם ללכת על סדרת הX48? אינני יודע אנא תעזרו לי

• 10 תגובות
    • 689 צפיות
  18. Started by רז קורן,

שלום, עברתי על כמה מהמאמרים שקשורים לכרטיסים, אולם אין בהם התייחסות לכרטיסי AGP, מישהו יכול בבקשה להמליץ על אחד? תודה.

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  19. היי, ותודה מראש לכל מי שיעזור. כבר כמה שנים שאני רואה סרטים על צג הטלויזיה אחרי שאני מעביר באמצעות TVTOOL ומפעיל את הסרט. יש לי טלויזיה CRT די ישנה. וכרטיס מסך GFORCE 5200 . עד לפני כמה ימים הכל עבד פיקס. עד שביום בהיר אחד שניסיתי להעביר בTVTOOL הוא לא הצליח להעביר .(בדיוק כמו שמנסים להעביר למצב טלויזיה בזמן שמקרינים סרט ואז הוא גם לא מצליח) שעשיתי "כפה זיהוי מסך" (force tv detection ) הוא הצליח להעביר לטלויזיה אבל על המסך יש פסים מרצדים. ניסיתי להחליף את הכבלים של החיבור(sVIDEO וניסיתי גם RCA) . וניסיתי לנתק את הכבל של הממיר של היס אבל זה לא עוזר. אני לא מצליח להבין למה פתאום הוא לא מצליח להעביר למצב טלויזיה ולמה אחרי שכופים את זה עליו הוא עושה פסים מרצדים. ואין לי שו…

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  20. Started by omri123,

אנשים יקרים מה עדיף כי לי ממש אין מושג משחקים בינוניים וקצת עריכת וידאו

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולכם יש לי שאלה התחדשתי בכרטיס מסך חדש לאור התיעצויות שהיו לי כאן בפורום , החלטתי לקחת את ה LEADTEK 9600 geforce gso extreme 384mb לאחר שהרכבתי אתו די בקלות והכל היה תקין בהחלט הכנסתי את הדיסק והתקנתי בו את הדרייברים שהיו בו כולל הגרסא הנחמדה של WIN FOX II שעדיין אני מנסה ללמוד אותה. האובר קלוקינג מפחיד אותי האמת אני גם לא צריך נכנסתי לאתר של NVIDIDA הורדתי את הגרסא החדשה ביותר של החברה אבל יש לי עדיין שאלה בעצם שתיים. מדוע אני לא רואה שינוי מהותי ברזולוציה בדסק טופ ? הכל גדל למקסימום ויש לי כולה מסך 17 אינץ' של LG FLATRON L1752TQ צריך לשנות עוד משהו או להתקין משהו מאיזה אתר ? בסה"כ יש שינוי ע-נ-ק במשחק החדש של MOTOGP 08 , ואי איזה שינוי ממש כמו פלייסטייש…

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  22. Started by onadiv,

בעזרה של הפורום אני פחות או יותר סגור על מפרט אבל אני לא בטוח עם הכרטיס מסך.. 9600GT זה 610 שקל HD3870 עולה 650 שקל שניהם בעלי 256 bit ו512 MB אבל אני לא יודע מה מהירויות השעון שלהם. אני צריך שתסבירו לי מי מהם יותר טוב ולה כדי שאני אדע להבא תודה רבה לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  23. Started by Arg92,

מסך 22 אינץ' רזולוציה 1200*1900 ספק SEASONIC 500 מעבד 8400 לוח GIGABAYTE P43DS3L

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ואין לי תקציב כל כך גבוה , אבל אני מעוניין להריץ משחקי אסטרטגיה בעיקר לדוגמא RED ALERT 3 , SC2 , האם הכרטיס הזה 4670 יריץ אותם טוב על מסך 22? האם גם במשחקי אסטרטגיה יש מה שנקרא AA? ופילטרים? איזה חנויות מוכרות את הכרטיס הנל? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש יש לי בערך תקציב של 800 ש"ח פלוס מינוס בשביל הכרטיס, אני רוצה כרטיס שיריץ את המשחקים טוב ושיחזיק לי משחקים מאוד כבדים וחדישים באיכות טובה(למשל Fallout 3 COD 5 וכו') - לא צריך להיות האיכות הכי טובה בעולם רק שיחזיק לאורך זמן ויעלה לי כמה שפחות ושלא יהיה לי גם בעיות להכניס אותו למחשב בעצמי ושהוא יפעל כמו שצריך.... אני חשבתי על לקנות את ה8800GT שעולה בערך 800 ש"ח (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=597788) אבל אני לא יודע אם אני יצטרך לשדרג את הספק שלי בשביל שהוא יעבוד יש לי ספק Spire SP-ATX-400W הנתונים הכללים של המחשב שלי הם אלה: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800 2.01 GHz (Performance Rated at 5.70 GHz) + 3.0 GB RAM NVIDIA GeForce …

• 4 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים