כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי לטפטופ של לנובו Y330 (לא מוכרים את הדגם הזה בארץ,הוא מחו"ל) במשחקים יש לי מריחות של הגרפיקה, כמו פסים או כתמים שלא קשורים לכלום ומפריעים למהלך המשחק... למה זה? מפרט: INTEL duel core 2.4ghz 4gb ram intel hd grapichs 3400 series מערכת הפעלה win7 ultimate 64 bits עזרה בבקשה!
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 6800 של gigabyte תקין לחלוטין פה במחשב.. העברתי אותו לשני מחשבים נוספים (עם לוח זהה ושאר החלקים שונים) בכל חיבור יש אותה בעיה, הכרטיס מחובר כמו שצריך, דרייבר מותקן כמו שצריך וניסיתי מספר גירסאות של דרייברים , וכל פעם הוא מתרסק במשחקים(במהלך המשחק.. המשחק עולה ופועל).. מסכים כחולים הפעלות מחדש.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש קניתי מחשב חדש (המפרט בצד). במשחק הראשון שהתקנתי היה Battlefield 2 ואחריו Battlefield 2142, וה-AA היה מצויין. אבל, בהרבה משחקים אחרים חדשים שהורדתי - כמו: R6 Vegas, Bioshock, MOH Airborne, לא רואים בכלל AA - לא משנה כמה אני שם מהדרייבר (למרות ששמתי לב שאין באפשרויות במשחק בכלל AA, לא יודע אם זה קשור). וניסיתי גם CNC3 ושם דווקא כן יש AA... אז איך זה שרק במשחרי גוף ראשון חדשים אין AA? זאת בעיה אצלי או לא? תודה!
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, אינני מצליח להפעיל את ה-AA עם המשחק הספציפי הנ"ל התקנתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של NVIDIA הגדרתי ב-DRIVER שיעשה OVERRIDE ועדיין זה לא עובד... אני אובד עצות..... מה לעשות ??
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
היום קיבלתי את הHD4870 1GB. עובד לי הAA(אני חושב)אבל הAF לא עובד. לא אמורה להיות בעיה עם הכרטיס הזה והדרייברים של ATI בניגוד לNVIDIA. הדרייבר הוא האחרון מהאתר של ATI כולל הcatalyst. הנה תמונה: (המשחק הוא פלייט סימולטור 2004,זה קורה גם בפלייט סימולטור X החדש יותר,השדרוג לכרטיס זה היה בגלל הסימולטור) http://img98.imageshack.us/img98/1025/21465580vr3.jpg שימו לב לפס המטוס בכחול. http://i39.tinypic.com/2nhdb13.jpg האם אפשר לפתור את זה? ניסיתי לפחות 5 דרייברים. תודה נ.ב יש לי את הגרסה dual edition של PALIT,ואני לא מבין איך אפשר לבחור בין הגרסה הממוהרת לגרסה הרגילה כפי שהם מציינים,אין בקופסא או באתר שלהם מדריך.מישהו יכול לעזור לי? ארז
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מכנן לקנות כרטיס מסך חדש .............. הקטע הוא כזה: אם יש לי AGP X 4 אני יכול לקנות כרטיס של X8 וזה יהיה טוב ? ומה ההבדל בין RADEON9800 128 RAM with 128 bit ל RADEON9800 128 RAM with 256 bit ואם יש לכם חנויות שהם גם זולות וגם אמינות אז בבקשה להמליץ ...................
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
משקניתי את המחשב יש לי בעיית Artifacts עם הכרטיס הזה. קניתי את הDual-X של Shappire וכבר מהתחלה היה לי בעיה עם GTA V, אחרי זה עם Skyrim, גם Shadow of mordor וTW3. הכרטיס נשלח לתיקון אצל TMS והם לא מצאו שום בעיה ולכן החזירו אותו כמו שהיה... אני מרגיש כאילו זרקתי את הכסף שלי לפח, עבדתי קשה בשביל מחשב שאני אוכל להנות ממנו ואני באמת מצטער שלא בחרתי לקנות כרטיס מסך של Nvidia או PS4. ניסיתי את כל הדרייברים הקיימים ושום דבר לא עוזר אני משתגע. האם יש פתרון או שפשוט ה1100 שקל שהשקעתי באוקטובר הלכו לפח?
-
- 15 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני משחק cod 4 ברשת הגרפיקה על הגדרות דיי נמוכות 1024*768 בלי aa בלי af הכל על no ועל low והfps נע בין 15-30 לפעמים אני ניכנס ויש fps טוב של 70-80 אבל לאחר 5 דקות של משחק זה שוב יורד מה הבעיה פה בבקשה תעזרו לי . הספק שלי hec art 400 משהו כזה
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מקבל סביב 90-110fps על סטאפ די חזק. CPU utilization סביב 60%-70%. שחקתי קצת עם קובץ ההגדרות של המשחק (כמות workers ואחוז VRAM), כפי שהמליצו בכמה פורומים, ללא שיפור משמעותי. ב- 3DMark ו- Battlefield V הביצועים טובים, כך שנראה שהבעיה ספציפית למשחק הזה. למישהו יש רעיון מה יכול להיות מקור הבעיה? הסטאפ: RTX 3080 i7-5960x @ 4.3GHz 32GB PC-2133 (8GB x 4 channels) X99-UD4
-
- 12 תגובות
- 4.5k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי redeon 9200 pro וה אף פי אס שלי רק 72 מקסימום איזה עידכון אני צריך להוריד בישביל להעלות את האף פי אס שלי..?
-
- 11 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה הFPS שלי בקאונטר סטרייק סורס ירד מאוד. המפרט שלי הוא: Amd 64 3000+ A-Data 512 x 2 Epox kda3j Albatron 6800GT אני לא יודע למה זה קרה =\ בדקתי עם כל הANTI SPYWARE הקיימים ומה שמצאתי מחקתי. בדקתי עם הAVG והסריקת אונליין של MCAFFE וזה לא מצא לי אף ווירוס =\ אני לא מבין למה הFPS ירד ככה. אולי תוכלו לעזור לי וגם אולי זה בגלל הדרייבר אז תגידו לי איזה דרייבר כדי לי להוריד כי אמרו לי שהחדש דופק את המחשב =( תודה מראש. נדב
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיות FPS במשחק מסויים - enemy-territory מפרט המחשב שלי : p2000 512 ram r9600 xt 60 maxtor giga motherboard- asus p4s800D הבעיה היא שבמקומות מסויימים ה-FPS יורד ל 10-20 , ולחבר שלי, עם מפרט זהה (וכרטיס גיפורס-4) יש FPS גבוה בהרבה . הבעיה היא (כנראה) לא בלוח-אם בגלל שהחלפתי אותו והבעיה נשארה, וגם כנראה לא בכרטיס מסך (החלפתי את הכרטיס לגי פורס 4 והבעיה נמשכה) תודה מראש >:
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
כבר פתחתי ת'ראד בנושא לפני המון זמן, כרגע שמתי לב שהכרטיס מסך נמצא על 100c~ במנוחה והCPU על 87, הMB על 45. הבנתי שהטמפרטורה של הכרטיס נוראית, אך אין ארטיפקטים בכלל, רק קצבי FPS שנותי ל0-10 ודיליי בתגובה בשימוש בעכבר/מקלדת. רק מאשר שהתשובה לבעיה שלי היא החלפת הכרטיס, או המעבד? VCARD 8800GTS CPU E6600 MB שכחתי
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עכשיו לאחר שהתקנתי WIN98 SE. יש לי בקאונטר סטרייק FPS ממש נמוך. לפעמים אולי איזה 20 FPS . וזה גרועעעע. וזה עוד משחק ישן אתם יכולים לראות את המפרט שלי. עם הכרטיס הקודם שהיה לי ((GF 2 MX400 ) המשחק היה רץ לי יותר יפה. ועוד מדובר פה על משחק ישן !!!! אז מה עושים ?
-
המפרט שלי מופיע בחתימה. משום מה הFPS שלי הוא כ60 בממוצע,למרות שאני שובר את הראש,ולא מצליח להעלות אותו האם מישהו יודע אם הבעייה בהגדרות של הדרייבר של הכרטיס מסך? אלו הגדרות הן קריטיות לנושא הFPS? נ.ב אני עם דרייבר FORCEWARE 75.80
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרטיס מסך: 7900GS Extreme בWINXP קיבלתי 70FPS בCSS בהגדרות הכי גבוהות ב1080P, ב7 אני מקבל 10 FPS, גם כשהדרייברים לא מותקנים! ( האם הדרייברים לא משפיעים על הביצועים? ) איך מסדרים את זה? תודה
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני פחות משנה קניתי כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8600 GTS 512 MB הייתי בטוח שהכרטיס יאכל בלי מלח כל משחק, אבל או שטעיתי או שמשהו לא עובד כשורה. במשחק COD4, עם גרפיקה מקסימלית, אני מקבל 30-50 FPS, כאשר ה-FPS המומלץ הוא 125. קיבלתי המלצות להוריד AA, SHADOWS, טקסטורות וכו', להוריד רזולוציה ל-1024X768, וכל אלה אכן העלו את ה-FPS ל-125 כחצי מהזמן. אבל זה מבאס, משום שאני רוצה לשחק בגרפיקה הטובה ביותר. 2 שאלות: 1. האם ה-FPS המתואר הגיוני לכרטיס ולמפרט שלי, או שאולי משהו פשוט לא עובד נכון? 2. על איזה כרטיס טוב הייתם ממליצים, בתקציב של +1000 ש"ח? מפרט המחשב שלי: לוח אם intel DP965LT Q6600 quad core 2400 MHz 2GB DDR2 NVIDIA GeForce 8600 GTS 512 MB ספק 450W תודה מראש לעונים…
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
ככה, קניתי את ה- SAPPHIRE RADEON 9800 PRO מ-KSP ... כל התוכנות שאיתן בדקתי את הכרטיס אומרות לי שהוא 256 ביט.. אבל אני מזה סקפטי כי יש לי רק בעיות עם הכרטיס המחורבן הזה. לעניינינו - אני צריך את חוות דעתכם בנוגע לבעית MIP MAP שיש לי אם תסתכלו בתמונה תראו שהשטח (TERRAIN) שקרוב אלי הוא נהדר ואין בעיה איתו אבל השטח שקצת רחוק ממני (מסומן בריבוע שחור) הוא פשוט נורא אין בכלל MIPMAPPING עליו.. בהגדרות המשחק ה- AF מוגדר כ- 4 (הכי גבוהה) בדרייבר הוא APPLICATION PREFERENCED.. אבל גם כשניסיתי לשים אותו על X 16 QUALITY הדבר לא עזר.. מה אפשר לעשות ? בברכה, בן. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה לפני חודש וחצי קיבלתי את הIIyama 454 PRO, אחלה מסך, רק שבמקרים מסויימים אני מסוגל לראות תופעה שנקראת Moire, משהו כמו פיקסלים שזזים על המסך, זה בעיקר על רקע אפור ולבן. ניסיתי לשחק עם ההגדרה H-Moire, אבל זה לא עזר.. יש פיתרון לתופעה?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
נגמרו לי הפתרונות. ככל הנראה, כל משחק שרץ על על OpenGL פשוט מתמוטט ולא עובד לי. ניסיתי להתקין דרייברים מחדש, וזה לא עזר. תגללו לאמצע ותמצאו את הקטע של "|Extension GL_EXT_clip_volume_hint not available" וכו'. בינתיים זה קרא לי ב-Second Life ו-ב911 first responders 911 First Responders: Init Filesystem... Registered FS device "local" Registered FS device "base" Registered FS device "lang" Init UpdateChain... Init Timer... Init Screen... Init Scriptscheduler... !Graphics system: Microsoft Corporation GDI Generic GL_WIN_swap_hint GL_EXT_bgra GL_EXT_paletted_texture CPU speed detected: 2411 Init GFX... Init Vision... |Vision DLL path: E:\Games\911 First responders\vision71.dl…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קורה במשחקים רבים מהדור האחרון כגון aoe 3,crysis,cod4,cod2,bfme 2 ועוד. ניסיתי להפעיל\לבטל vsync... ניסיתי לעדכן דרייברים מ169.21 ל169.28... אני לא תחת אוברקלוק ולא שיניתי כלום בהגדרות הדרייברים. יש לכם רעיון?
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם. כמו לכולם יש לי את בעיית ה refresh rate של XP במשחקים. התקנתי את catalyst 3 שאמורה לפתור את הבעיה והשתמשתי גם ב ATI refresh fix האחרון אך ללא הועיל. מישהו מכיר פתרון לבעיה ???
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלומות , ברשותי כרטיס מסך MSI Radeon 9800PRO 128mb ואני עובד עם WindowsXP SP1 . אני מריץ את דרייבר Catalyst 4.8 משום מה כל פעם שאני מדליק את המחשב הRefresh Rate מתאפס ל60 הרץ. איך אני מתקן את הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
יש לי בעיית Stuttering במשחקים tf2, generals zero hour, assasin creed, crysis , gta2 הדריבר של כרטיס המסך, כרטיס הקול, ואפילו המסך הם עדכניים הספק הוא CM 460 W EXTREME POWER אני חושב זה כמו מה שקורה כאן: http://www.youtube.com/watch?v=3ilunu1BOQQ&feature=related
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מפעיל משחקים מסויימים המסך רושם לי sync. out of range ראיתי את זה פעם ראשונה ב Splinter Cell 2 ועכשיו ב Secound Sight בSC שהפעלתי את המשחק אז בתפריט שבוחרים בין מולטיפלייר וסינגלפלייר זה עשה לי את זה אז פשוט עקפתי את זה שהפעלתי תמשחק דרך הקובץ של הסינגל או המולטי..אז זה לא הפריע לי הקטע שזה לא יודע מתי הופיע לי כי התפריט הזה כבר עבד לי פעם.. ועכשיו בSS זה איך שאני מפעיל אני שומע את הקטעי וידאו של הלוגואים והכל ואת המוזיקה שבתפריט אבל משם אין לי מה לעשות...הוא מראה לי במסך את הבעיה הזאת.. יש לי כרטיס מסך חדש (כמה חודשים) nVidia GeForce 6600GT של Winfast A6600GT TDH 128MB AGPX8 ומסך של SAMSUNG SyncMaster 753DFX (חחח איזה בעיה אירונית למסך שקוראים לו SyncMa…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-