כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
מחפש את הכרטיס הכי חדש שעדיין תומך בטכנולוגיה הזאת. לא צריך להיות חזק במיוחד, רק שיספיק "להריץ" משחקים לא משנה הגדרות נמוכות/בינוניות. הכרטיס הוא תחליף ל-radeon9800pro (כן אני יודע.. טכנולוגיה עתיקה) שהיה לי.
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
המסך מהבהב כל הזמן כשהוא מנסה להריץ וכשאני מפעיל את המנהל משימות אני מקבל הודעה של devicelost. הדיירקטאיקס מעודכן עד הסוף, משחקים עובדים כמו שצריך(קרייסיס, פאר קריי 2 ועוד) ואני עובד עם הדרייבר hotfix8.10 . מפרט בצד. המחשב אחרי התקנה חדשה של ווינדוס.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טובSapphire Radeon X1650PRO 512MB AGP המחיר 345 שח אוכרטיס מסך GECUBE RADEON RV2600PRO, DDR2 512MB, AGP 8X, DUAL DVI (2 Dual link,HDCP) Edition דגם: " RADEON X2600PRO Gamer Edition AGP 8X 512MB GDDR2 128-bit/ mem/core 800/600 Dual DVI S/HDTV-out " המחיר 385 שח
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
רציתי שתגידו לי מה דעתכם על הכרטיס הזה הוא טוב? ATI HD 3870 512 MB אני יודע שיש יותר טובים ממנו אבל הציעו לי אותו במחיר טוב ורציתי שתגידו לי מה דעתכם עליו? שיריץ לי משחקים על גרפיקה טובה שנתיים-אולי שלוש
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני חייב לדעת מה עלי לעשות יש לי לוח אם של abit שם הלוח הוא aa8-duramax מעבד intel® pentium (4) cpu 3.00ghz אני גיימר מתחיל שחולם על כרטיס מסך חזק מה אתם ממליצים לי לעשות כי אומרים לי שאין לי אפשרות להחליף את הכרטיס הקים (ATI ABIT RADEON RX series PCI Express graphics card) שם מלא של הכרטיס מסך - You Have: RX600 Pro-256PCIE (RADEON X600 PRO (0x5B62)) 256 MB Vertex Shader Ver Required - 2.0 Video Card 3D Pixel Shader Ver Required - 2.0 Video HW Transform & Lighting סכום מקסימלי 1000 ש"ח אין לי כטיס מובנה אבל יש לי שאלה האם יהיה לי צבר בקבוק עם אני אקנה את 9800GT והאם כל החבור של הכרטיס מתאיםמות לי . אם אתם נותנים לי שם של כרטיס מסך אחר כמו HD4670 תנו לי שם של חנות ש…
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר לפלזמה 60 אינץ' בחיבור DVI ורואים מצוין והכל טוב ויפה עכשיו המחשב שמחובר לטלויזיה זה סתם מחשב פשוט עם לוח אם שכולל בתוכו יציאה של DVI, והמעבד של המחשב זה פנטיום 4 3ג'יגה הרץ הדבר היחידי שהוספתי למחשב הזה זה כרטיס קול שיתמוך במגבר (אופטי) עכשיו לשאלה יש לי כרטיס מסך NVIDIA 7800GTX 256MB כדאי לי להרכיב אותו על המחשב? זה יתן לי תמונה יותר טובה? אני מוריד בדרך כלל סרטים וסדרות בHD אם אני מרכיב אותו זה מצריך ממני לקנות ספק של 450W לפחות כדאי? זה ישפר?
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי, המפרט שלי היום הוא זה: מעבד: E6600 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 זכרונות: 2X1024 Corsair CL4 675MHZ ספק כח: HEC 400TR-TF 400W חשבתי לשדרג לכ"מ NVIDIA 9800GTX 512MB אני מבין אבל שזה גם דורש ממני שדרוג של ספק הכח (תקנו אותי אם אני טועה). השאלה אם לוח האם מספיק טוב ויש לי מספיק זיכרון בשבילו או שסתם חבל על הכסף ועדיף לקחת משהו מסדרת ה8XXX של NVIDIA או אולי כרטיס של ATI? אשמח לשמוע גם הצעות אחרות, אני לא רוצה לעבור את ה1000 שקל לשדרוג של כרטיס לבד ולא לעבור את ה1200 אם זה כולל עוד כמה דברים קטנים כמו ספק כוח כמו כן איזה חברה שמיצרת את הכרטיס מומלצת בעיקר בביצועי הקרור של הכרטיס (החדר שלי מאוד חם)? ודבר קטן, ראיתי שיש כרטיסים שהדרישה שלהם הי…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש יש לי כניסה במחשב של agpx8 התקציב מוגבל ל 450 שקל עכשיו יש לי את ה nvidia 5200fx הוא לא מריץ לי cs 1.6 כמו שצריך תודה רבה לעוזרים עמית. ואם אתם רוצים לדעת יש את ה הלוח asus p4p800 se
-
- 11 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
אני עכשיו מוחק את הדרייבר של nvidia המחשב עושה ריסטרט אני נכנס בsafemode ומשתמש בתוכנת ניקוי דרייברים?אם כן אז איזו תוכנה?יש לי Driversweeper. אחר כך סוגר את המחשב, מוציא תא הכרטיס מסך ומכניס את החדש..המחשב עולה ואני מתקין catalyst 8.10?
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
מקור: http://www.techpowerup.com/index.php?75685
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
הי, המפרט הנוכחי שלי: פנטיום 4 3000MHz לוח אינטל 915 GB 1.5 DDR כ.מ: ATI X600 בקיצור ענתיקה קטנה. העניין הוא שרכישה של מפרט חדש רק עוד שנה משיקולי תקציב והבעיה היא שלאחרונה שום משחק נורמלי לא עולה על המערכת (לא מדבר על מינימום תצוגה אלא מסך שחור או פליקרים..) ועכשיו השאלה, האם כדאי "לשדרג" במשהו כמו כ 200-300 ש"ח לכרטיס שכן יצליח להראות משהו (לא מדבר על ביצועים בכלל רק היכולת לשחק נורמלי) או שמא חבל על המאמץ והכסף ולהתמחות במשך שנה בסוליטר? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מצאתי כרטיס מסך שעונה על הדרישות שלי, עכשיו השאלה היא כיצד אני מבצע את התהליך, מבלי שאני אמצא את עצמי עם כרטיס תקול ופחות 400 ש"ח בכיס. אנחנו לא נמצאים באותה עיר, והייתי רוצה לשמוע מניסיונכם האישי כיצד לבצע את המכירה/קנייה של הכרטיס.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני מקווה שאני בפורום המתאים. יש לי כרטיס מסך שאני מתכוון להחליף אותו. לא מזמן קניתי מסך "27. אני לא משחק כיום כמעט בכלל, אבל כן רוצה לשחק. הבעיה היא שאני קורא כאן לא מעט הודעות וממש הולך לאיבוד בכל מה שנוגע להגדרות, גם של המשחקים וגם של הכרטיס. ( AA, פילטרים וכו' ). יש איזשהו מדריך שמסביר בשפה עממית מה זה כל המונחים שאתם משתמשים בהם? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
כשיצאו כרטיסי מסך שתומכים בDX 11 יהיה צריך להחליף גם למעבד אחר שתומך בDX 11? או שמספיק להחליף רק את הכרטיס מסך?(יש לי מעבד Q9400)
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לפי ביקורת שראיתי באתר מסויים ה-XFX לוקח את ה סאפיר . (גם ב-OC גם ב-ביצועים) מה דעתכם ?
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני לא מצליח לקבל תשובה חד משמעית, מי יותר טוב ה 9800 GX2 או ה 4870HD ?? ומאיזו בחינה הם יותר טובים, ובקיצור מה שווה יותר להשיג?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
מטרתו להפעיל משחקים בהגדרות גבוהות אבל לא ברזולוציה מטורפת, שכן הכרטיס מיועד לילד בן 8. אני מאמין שלא באמת מבין יותר מדיי בכל הפיצ'רים ולא שם לב לפרטים הקטנים האלו, מה שהוא רוצה זה שמשחקים חדשים יעבדו לו ולפחות ב3 וחצי שנים הקרובות - אפילו אם על הגדרות קצת יותר נמוכות לקראת השנים הבאות. השאלה היא אם אני אקח כרטיס בשווי יותר נמוך אוכל לענות על הדרישות, ומה ההבדל בין הכרטיס 4850 לעומת כרטיס קצת יותר זול, האם שניהם יעבדו 3 שנים ויריצו משחקים כמו שצריך רק שהיקר יותר יגרום למשחקים לעבוד כיום על הגדרות מטורפות? ההבדל הוא כמובן בין הכרטיס 4850 לכרטיס בעלות של 600 ש"ח (9800GT או משהו אחר שיותר מומלץ בתקציב) נ.ב - המסך הוא 20" TN ולא יוחלף כנראה בעתיד הנראה לעיין. שאלה נוספת היא …
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
דבר ראשון , המפרט שלי בצד [על מנת למנוע שאלות בקשר אליו] יש לי מסך 17'' ואני לא מתכוון להחליף אותו , אני לא אוהב מסכים גדולים.. בכל מקרה , אני לא ממש מבין בכרטיסי מסך ואני יודע שאני לא צריך את הכרטיס הכי טוב שקיים בשוק היום אבל אני רוצה כרטיס מסך חזק , שהיום יריץ את המשחקים הכי חדשים על הכי גבוהה , ועוד שנה ככה יריץ בינוני+ יש לי את ה X1950pro כמה שנים והוא מריץ לי את crysis אפילו [לא על הכי גבוהה אבל עדיין גם לא על הכי נמוך] לא מפריע לי אם זה NVIDIA או ATI התקציב שלי הוא עד 1000 שקל , תודה
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
קניתי את גרסת ה-512 MB של שפיייר חיברתי התקנתי דריברים מחדש הוא עובד הכל טוב אבל אני מקבל תוצאה נמוכה מאוד ב-3DMARK 2006 10900 ואני לא יודע למה.למישהו יש מושג :\? מפרט E6600 ספק ToughPower 550 2GB RAM לוח GA-965P-DQ6
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
רציתי לשאול לאחר שמעדכנים כרטיס מסך בויסטה צריך לעדכן את מדד דירוג ויסטה,כי הוא אמר לי זוהתה חומרה חדשה,למרות שעדכנתי רק את הכרטיס מסך
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
הכרטיס המדובר הוא 9600GT של NVIDIA . איך אוכל לראות א תהמיטב במשחקים כאשר אל תתחשבו בגורם ה- FPS .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס שיתאים לי לשחק GTA IV ברזולוציה של 720P שיראו בן זונה...עד 1000 שח?... סבבה? סבבה!..
-
- 13 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אנא ראו פוסט קודם בנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=370231.0 על פי ההמלצות החמות הזמנתי את הכרטיס הנ"ל מ FOXPC אחרי משהו כמו שבועיים של המתנה למשלוח שצריך להגיע ולהשתחרר ממכס מתברר שהכרטיס לא היה במשלוח הזה (תמוה קצת אבל מילא) אחרי שיחה עם המשרדים הראשיים עולה שאולי עוד 10 יום עד שבועיים יגיע משלוח חדש השאלה היא האם כדאי ושווה להמתין או לחפש אלטרנטיבות? (כרטיס אחר או חנות אחרת) תודה
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-