כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אהלן, התקנתי את הדריבר 191.07 כמובן לאחר שהסרתי את הדריבר הקודם וגם השתמשתי ב DC (דריבר קלינר). לאחר ההתקנה עשיתי ריסטרט ובמסך ה LOG ON בידיוק לפני הסיסמא המסך הפך לשחור וזהו אין תגובה . הייתי צריך להכנס ל Safe Mode בשביל למחוק את הדריבר ולהתקין את הדריבר הישן שלי.... המחשב שלי : i7 920 Geforce 9800 GTX 1GB 6gb ram
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEON X1950 PRO אני לא יכול להצביע על שום שינוי שאני מודע אליו שהתרחש בתקופה האחרונה אבל מה שקורה זה ככה: ברגע שאני מתקין דריבר כלשהו לא משנה אם גרסה חדשה או ישנה המחשב עולה ומתחיל לעשות ריסטרטים עקב הכרטיס מסך , לפעמים כתוב לי שגיאה על הכרטיס במסך כחול כזה של וינדוס לפעמים מתכבה ישר בכלל בלי מסך. ברגע שאני מסיר את ההתקן המחשב פועל טוב לא נתקע ולא שום דבר השאלה הנשאלת היא מה קרה הרי לא הגיוני שהכרטיס לא טוב אחרת לא הייתי יכול לראות כלום גם ללא הדריבר אז מה בכל זאת יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר החדש, (כרטיס מסך - XFX 6600GT), וברגע שאני נכנס בהגדרות ולוחץ על הלשונית של הכרטיס מסך, היכן שרואים טמפ' כרטיס וכו', המסך ניכבה לי לכמה שניות ונדלק. הדבר חוזר על עצמו כל פעם ברגע שאני לוחץ על הלשונית. בדרייברים הקודמים לא היתה שום בעיה. רציתי לדעת אם עוד אנשים נתקלו בבעיה הזאת ואם ניתן בכלל לפתור אותה. תודה
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר החדש על 7 ואין לי אופצייה של להפעיל את הטלויזייה שלי(שאני יראה בטלויזייה את ההעתק של המחשב למה זה ? http://s103.photobucket.com/albums/m127/retiredat44/ATI%20Cats/?action-view¤t=06-06-09_Cat_93_WinXP.jpg ההבדל בין המצב שלי למצב שבתמונה הוא שבמצב שלי אין לי בכלל את ה DISPLAYS MANAGER פירסמתי כבר בנושא הראשי אבל כנראה אף אחד לא נכנס לשם תודה
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין דרייבר לכ. מסך חדש (9600GT) שחיברתי למחשב. הורדתי את הגרסא המתאימה (64 ביט) מהאתר של NVIDIA והרצתי את ההתקנה. ההתקנה מפסיקה באמצע ולא מתקינה שום דבר. יש למישהו פיתרון? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי Ge-Force 4 440MX ואני עובד עם Win XP HOME. ניסיתי לעדכן את הדרייברים בכך שהורדתי את הדרייברים של win xp אבל שאני מנסה להתקין אז זה כותב לי שאני לא יכול אני צריך עזרה דחוף כי ה fps שלי לא הכי גבוהה
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי איזה טלווזית trinitron של סוני ישנה (15 שנה) ויש לי בעיה כי אני רוצה לחבר אותה לדי וי די, ולטלווזיה הזאת יש רק כניסת אנטנה rf ואין כניסת 21 פינים או rca... אז איך בכל זאת אני יוכל לחבר אליה די וי די יש למישהוא מושג? שמעתי שיש ממירים שממירים מrf לrca?? אם יש כאלה כמה הם עולים בערך?? וחוץ מזה, מישהוא ראה פעם די וי די עם יציאת rf ??? בבקשה תעזרו לי :'(
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי בעייה משונה בכרטיס מסך, בזמן שאני משחק ב GTA:SA (רק בו) לזמן מה כמו חצי שעה בערך המסך שלי קופא לכמה שניות אבל הקול ממשיך ברקע ואז לפתע ומסך הופך שחור, המוזיקה מפסיקה ואז או שהמשחק נשאר ככה עם המסך שחור הזה או שלאחר כמה שניות זה חוזר לעצמו ואני יכול לשחק כרגיל, לאחר שאני יוצא מהמשחק אני רואה את ההודעה הבאה של הכרטיס מסך: יש לי מערכת הפעלה Win XP Pro SP2, כרטיס מסך ATI 9600XT 256MB, והדרייבר החדש ביותר של ATI 5.6. יש לציין שבעייה זו "נוצרה" רק מאותו יום שאני התקנתי את הדרייבר החדש של ATI 5.6 ולפני כן זה לא קרה. תודה רבה לכל המגיבים והעוזרים בנושא.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אז ככה הבעייה היא עם המאוור הוא מסתובב לאט כאילו גם שאני במאמץ הוא לא מעלה את המהירות ניסיתי לשנות דרך הדרייבר וזה הולך אבל הוא נישאר קבוע הוא לא מעלה את המהירות לפי עומס.. (גם שאני במאמץ גם שאני במנוחה הוא אותו מהירות) ניסיתי לשנות דרך RIVATUNER אבל הוא נותן ליש לשנות שם רק performance 3D ושאני משנה את זה אז השני האחרים עולים איתו ביחד.. (הסטנדרט 2D והLOW פאוור ) הכרטיס הוא של TWINTCHE
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.............אני מקווה שתוכלו לעזור לי אוקיי אז ככה יש לי: p-4 1700 384 rdram g-force2 64 mx200 ודרייברים לכטיס מסך 41.09 ודיירקס 8.1 (ואחרי פרמוט - בעקבות הבעייה) יש לי ת הדמו של המשחק SPLINTER SELL ואצל כל החברים שלי ואצל כל האנשים עם מחשב כמו שלי או אף מחשב פחות טוב משלי......... המשחק עובד חלד ואצלי הוא בקושי זז.......בכל אפשרויות הרזולוציה והדיטיילס........להמחשה ברזולוצייה של 640X480 וכל רמת הדיטיילס על LOW המשחק מאוד איטי ורץ בפריימים של מקיסמום 9!!! לא 90 אלא 9!!!!!!11 וזה גם בעוד משחקים מה אני עושה בבקשה??????????............אילו הצעות??? בתודה טל!
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש שכולל את המפרט הבא: +AMD Athlon XP 2100 Gigabyte GA-7VRXP DDRam512 PC333 Gainward GF4 Ultra750(Geforce4 Ti 4600)j Hercules Game Theater Xp 6.1 Asus CDR-W 32x12x40 Maxtor 80GB זה מה שקניתי. בקיצור אני מקבל את המחשב(ומרכיב בעצמי,כי זה לא בעייה בשבילי להרכיב)מעדכן דרייברים וביוס מתקין ווינדוס אקס פי מעדכן גם אותו ושהכל מעודכן אני מתחיל לעבוד עם המחשב באופן שוטף ופתאום הוא נתקע לי. ואני מפעיל מחדש ושוב נתקע, כך יצא שכל רבע שעה של עבודה עם המחשב הוא פשוט קופא(לא עשיתי אוברקלוק)בקיצור הווינדוס אומר שהבעייה היא בכרטיס מסך שלי. ניסיתי לעשות הכל אך ללא הצלחה. חבר שלי שהייתה לו אותה בעייה עם כרטיס מסך אחר(GF2 MX?)שינה לי בביוס את ה AGP מX4 לX1 ועכשיו אין בעי…
-
- 31 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
המסך שלי נהייה מטושטש בחלק העליון שלו, זה בא לידי ביטוי כשמנסים לקרוא טקסט ברבע העליון של המסך הוא נראה מטושטש מאד. זה ממש דופק לי את העיניים... השאלה שלי היא אם יש טעם לתקן אותו איכשהו, אם זה בכלל אפשרי או פשוט לקנות מסך חדש?
-
- 12 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מצליח להגיד את הסאונד בכרטיס המסך שקניתי. אני עובד עם XP 32bit SP3. הדרייבר של המסך עובד כראוי, ואני מצליח לשדר וידיאו דרך יציאת ה HDMIמהמחשב לטלויזיה. ניסיתי להתקין את החבילת דרייבירים של ATI עבור ה HDMI AUDIO, אבל זה לא עושה שום דבר. בלוח הבקרה, לא מופיע בהגדרות סאונד עוד כרטיס קול (מופיע אך ורק הכרטיס קול OnBoard) המנהל ההתקנים אני רואה שיש כיב חומרה שאינו מותקן כראוי (עם סימן שאלה צהוב), אל אני לא מצליח להתקין אותו. אשמח לכל פיתרון או הצעה. תודה רבה, ברק.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי הוא: INTEL CORE 2 QUAD Q9300 4GB DDR2 9800GTX VISTA 64 SAMSUNG 2243BW (1680*1050) בזמן האחרון שאני מנסה להפעיל את הVSYNC במשחקים (מה שעבד לי ללא בעייה עד לא מזמן), הFPS יורד בצורה מטורפת, לפריים אחד כל 4 שניות או משהו כזה (כולל MOUSE LAG בתפריטים והכל). עדכנתי לדרייברים האחרונים של NVIDIA (לא זוכר את הגרסה, אבל הורדתי אתמול) ולא עזר. התקנתי את הD3DOVERIDE כפי שראיתי בסטיקי, ושוב, אין שום שינוי. אני חייב לציין שכל שאר ההגדרות בכמה משחקים שניסיתי (SERIOUS SAM 2, CALL OF DUTY 4 ו-CRYSIS) עובדות מצויין, ורק הVSYNC גורם לי לבעיה הזו. למישהו יש עוד רעיון למשהו שאני יכול לנסות, או שאני אאלץ לוותר על VSYNC?
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום, היום הירצתי בפעם השני אתה ה 3DMark Vantage וקיבלתי ציון ממש נמוך (של הכרטיס מסך) יש תמונה. בפעם הראשונה שהירצתי קיבלתי ציון של 7726 נק' ועכשיו הירצתי וקיבלתי 6794 נק' מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעייה ואיך אפשר לפתור אותה ?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אני לא הראשון שנתקל בבעיה הזאת שאי אפשר לראות את המעלות בתוכנה למרות שבHELP הוא מראה את החלק הנוסף אי אפשר להציג את החלק הזה מישהו מכיר איך מסדרים את זה?
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אוקי יש לי כרטיס מסך של ati radeon 9250 עכשיו גיליתי אחריי שנה בעערך שיש לי תמיכה בחיבור המחשב לטלויזיה עם הקופסא של בכרטיס מגיע מין כבל ממש קצר אשר אחד החורים מתחבר לחור של הכריס מסך לחיבור והשני לא יודע מה עם זה הגיע מין "כבל מאריך" כבל צהוב עם שתי צדדים "שפיצים" שהצד מתחבר לחלק השני של הכבל הקצר עכשיו השאלה שלי לפי מה שהבנתי אני אמור לחבר את הצד השני של הכבל הצהוב הארוך לטלווזיהי אני לא יודע לאן אבל זה הבעייה השאלה שלי עם יש בממיר של yes מקום לחיבור או שבטלוויזיה יש שלוש חיבורים שהם video input-חיבור בצבע צהוב audio input-חיבור בצבע לבן ועוד אחד של אודיו -חיבור בצבע אדום השאלה שלי היא לאיפה לחבר ועם יש בyes לאיפהשהו תגידו לי לאן ובכלל עם עשיתי עד עכשיו נכון ועוד משהו…
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי RADEON 9800 PRO, כל הזמן היציאה המדוברת הייתה מחוברת לטלויזיה שיש לי עם כבל S VIDEO של 5 מטר. בזמן האחרון היו הרבה קפיצות חשמל בבית. עקב כך הטלויזיה נדפקה, ולא משנה מה אני מחבר אליה ולא משנה גם לאיזו כניסה היא מציגה מסך כחול ולא מוציאה שום סאונד. החלפתי טלויזיה ועכשיו גיליתי שיש בעיה גם עם כרטיס המסך. המחשב מראה שהוא מחובר לטלויזיה גם כשהוא לא, וכשהוא כן מחובר הטלויזיה לא מראה את מה שהיא אמורה להראות ומתנהגת כאילו לא מחוברת לשום דבר. אני חושב שיציאת ה S VIDEO שרופה, אני לא מאמין שיש לי אחריות כי עברו כבר כמעט 3 שנים. למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות? יש אפשרות לתקן? יש אפשרות לבדוק מה התקלה?
-
- 10 תגובות
- 859 צפיות
-
-
כבר מעל לחודש שלא השתמשתי ב TV-OUT שלי. לפני מספר ימים הורדתי את הדריבר החדש של NVIDIA ורציתי לראות איזה סרט בעזרת ה TV-OUT כמו שהייתי נוהג לעשות בעבר רק שהפעם ה NVIEW לא היה מוגדר וכשהגדרתי אותו ובאתי לבחור פורמט צפייה לטלויזיה לא ניתנה לי האפשרות.. הנה התמונה: בעבר הצלחתי להשתמש בזה אז מה הבעייה הזאת עכשיו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום. יש לי את המפרט: amd 64 3000+ 512 x 2 ram epox kda3j albatron 6800GT עכשיו לבעייה: לפני כמה ימים לקחתי מחבר את המשחק Riddick וbattle for the middle earth שני המשחקים אמורים לעבוד על המחשב שלי מעולה, וזה לא ככה. אני לא בטוח לגבי ה bftme כי לא ראיתי איך זה על המחשב אחר והRiddick אני בטוח שאני לא רואה טוב כי אצל חבר שלי שיש לו 9600XT רואים יותר טוב. שמתי את הSHADER על 2++ רזולוציה: 768 1024x ואני לא רואה טוב =\ התקנתי לפני כמה ימים את הדרייבר החדש אולי בגלל זה? כי אני לא בטוח שהתקנתי טוב, זאת הפעם הראשונה שהתקנתי דרייבר לכרטיס. וכן, לפני כן אני מחקתי את הדרייברים הקיימים. בדקתי בEverest וכתוב בDriver install של הכרטיס מסך את הגירסא האחרונה אני לא יודע אם זה אומר שהת…
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אהלן, קניתי כ. טלויזיה pinnacle analog pctv pci וחיברתי אותו ישירות לכבלים (ללא ממיר), רואים יחסית סביר (הקליטה בסדר) אבל יש הפרעה- מעין פס שעובר כל שנייה שתיים לכל אורך המסך. שמחברים טלויזיה רגילה לאותו החיבור רואים חלק לגמרי, ללא שום הפרעה. יש לכם רעיון מה לעשות?. תודה!.
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב במפרט הבא: HEC Compucase CI-6A21 400W? ?MSI 915P-combo (915) DDR1+2, PCI-E? ?P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit? ?512MB A-DATA? ??80GB (8MB) SATA DiamondMax Plus 9? ?ABIT X600-XT 128 MB PCI-E? יש בלי בעיות עם כרטיס המסך אני לא יודע אם זה קשור לדרייבר או לכרטיס עצמו התקנתי את הגרסה האחרונה של דרייבר של ATI Catalyst 5.11 והמחשב נתקע משהו נתקל בתופעה הזו ויש לו פיתרון בשבילי יעזור לי מאוד
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך READON X 1950 PRO בזמן שאני מריץ משחק 2011 PRO EVOLUTION המשחק נתקע יש רעש מהכרטיס והמסך שחור האם הכרטיס לא מסוגל לתמוך במשחק נא עזרתכם תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי להתייעץ אתכם לגבי הבעייה שיש לי עם כרטיס מדגם 9500pro של Sapphire . הכרטיס נקנה באפריל 2003 בגירסאת retail . האם גם בארץ יש כיסוי אחריות 3 שנים על retail ? קשה לי להאמין האמת, אבל לשאול לא יזיק. איך אני יוצר קשר עם מני שחר מסימפלטק? אין תשובה במספר טלפון המופיע באתר. מה קורה איתם בדיוק? האם ניתן לקחת את הכרטיס ליבואן של Sapphire ? יש למישהו מושג מיהו היבואן? נא עזרתכם...
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם כרטיס מסך במחשב שקניתי . המחשב חדש . כנ"ל גם הכרטיס . כשאני מדליק את המחשב ובשנייה שאני מגיע לשולחן עבודה , המסך כאילו מרצד לשנייה ויש קווים אנכיים ...זה ממש לשנייה. כמו כן ,אותה בעייה כשאני לוחץ על האייקון של תוכנת ה-CATALIST של ATI שנמצאת קבוע בשורת המשימות (כשאני רוצה להכנס להגדיר מעבר לתצוגה ל-TV) . האם מישהו יודע מה הסיבה ? הכרטיס אולי פגום ? אולי משהו בגדרות ?למרות שעשיתי התקנת כרטיס דרך הדרייבר המצורף ללא שינוי הגדרות כלשהן . אגב, לא מצאתי עדכון דרייבר שאולי היה פותר את זה , אם בכלל. מישהו נתקל בתופעה ? תודה לעוזרים .
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-