עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום! ברשותי כרטיס מסך radeon hd 7770 די חדש (שנתיים בסה"כ) http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1159&pid=1452&psn=&lid=1&leg=0 אני מעוניין לחבר שני מסכים לכרטיס. אציין תחילה שמדובר בשני מסכים של סמסונג - האחד מסך טלויזיה והשני מסך led סטנדרטי של סמסונג. מסך רגיל: http://www.samsung.com/africa_en/consumer/pc-peripherals-printer/monitors/led/LS23B300BS/XA) מסך טלויזיה: http://www.samsung.com/us/support/owners/product/LT23A350ND/ZA רציתי לחבר את המסך טלויזיה של סמסונג (שכולל רמקולים פנימיים) בעזרת HDMI ואת המסך הרגיל בחיבור DVI שנמצא בכרטיס. המחשב כנראה לא מוציא אותות למסך כי אחרי שאני מחבר אותם בתצורה הזו - על גבי המסך …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by itaysk,

לא יודע אם זה קשור לפה אבל שיהיה...(קשרו את זה לזה שאני משתמש ב TVOUT אם אתם מחפשים תירוץ) שמתי רמקול לא ממוגן מגנטית על הטלויזיה וכל הצבעים למעלה נהיו ירוקים או סגולים! עכשיו אם אני שם אותו עוד פעם שם זה מסתדר אבל כשנאי מוציא זה חוזר ואפילו מתחזק... איך אפשר לסדר את זה? אולי לשים את הרמקול מלמטה (הכוון הנגדי) יש לכם רעיונות? תודה

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  3. Started by bennnn,

יש לי 6800 gt עם NVIDIA GeForce PNY 6800GT 256MB Arctic Silencer 6800 GT ובמנוחה הוא במצב של 60 מעלות והוא עם המאורר המטורף הזה וגם העלתי תמאורר ל 85 אחוז..... ובמאמץ הוא על 75-77.....זה דיי מפחיד לכרטיס הזה לא? וניקיתי את הכרטיס הזה.........אבל לא פירקתי לגמריי..... מה עושים?תודה

• 5 תגובות
    • 511 צפיות
  4. Started by ezx,

שלום לכולם יש לי מסך mag 786pfs וכרטיס מסך x850pro לכול מי שיש את המסך הזה יודע שאם לא שמים ריפרש רייט לפחות 70 המסך ניהיה בצורת שבלונה כזאתי מיתקפל כלפי פנים ולא ניפרש על כול השטח עכשיו אני שם בדריברים שלי רייט 75 כמו שהמסך תומך הוא לא מסדר את התמונה ובדריבר ביכלל רשום שתומך ב 60 היה לי לפני זה נוידה והכול היה בסדר מישהו מכיר תבעייה יש לו תשובה עלייה ומוכן לפרט מה לעשות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  5. Started by coolor14,

קניתי את הכרטיס לפני שבוע עם מפרט : e8400 p5q pro 2x2gb g skill 82+pro 525w כאשר הרצתי משחקים ובאנצים הם הראו תוצאות הולמות לכרטיס אבל שמתי לב למין לאגים ותקיעות כאשר הרצתי יישומים גראפיים. (היה רשום 30 fps נראה כמו 19). לאחר מכן הסרתי את האופצייה של crossfire והפרמים ירדו בבאנצים אבל התמונה נראתה זהה (כאילו זה לא x2 ) אני יודע שלרובכם אין את הכרטיס, אבל אני לא יודע אם זה כשור לדרייברים (אני מוכן לחכות) או לכרטיס הארוך.

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  6. Started by gtsaf0,

מאז שהוא קיים אצלי (חצי שנה) המהירויות שלו משתנות לGPU 165 וMEMORY 300 Mhz הקבוע הוא GPU:750 MEMORY:873. השאלה היא למה זה יורד לי ככה? הכרטיס חם מידי או פגום? טמפ' קבועה 38.5+-.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  7. Started by eladhor7,

שלום לכולם, לא ידעתי לאיפה לשייך את הנושא הזא בדיוק אז תסלחו לי אם לא שמתי אותו במקום הנכון יש לי כרטיס טלוויזיה של avermedia tv series device - bt878 , ואני לא יכול לחבר לכרטיס הזא את הכבל של האנטנה(הכבלים למשל), כי כל הכבלים בבית שלי הם של הלווין של yes והחיבור שלהם לא מתאים לחיבור של הכרטיס טלוויזיה. בממיר ה yes יש לי רק את כבל הכניסה של הלווין שלהם(חיבור אחר עם שפיץ מוזר , שהחיבור הזא לא מתחבר לכרטיס טלוויזיה), וגם יש עוד בננה אחת על הממיר, של הוידיאו. ובכרטיס טלוויזיה יש לי חיבור אחד של בננה נקבה ועוד חיבור אחד של s - video ועוד יציאה לחיבור ללוין(ושוב הכבל של yes לא מתאים לשם) איך אני מחבר את זה , האם בכלל אפשרי?

• 13 תגובות
    • 792 צפיות
  8. Started by orbachkl,

ליתר דיוק במאוורר של הכרטיס מסך המאוורר משמיע רעשים , ברגע שאני נוגע בו והוא עוצר הרעש נפסק לחלוטין. המאוורר נמצא בתוך המארז של הכרטיס מסך - כלומר כנראה צריך להחליף את כל הגוף קירור. השאלה אם באמת צריך להחליף את כל הגוף קירור ואם כן האם לא כדאי כבר לקנות כרטיס מסך חדש

9. Started by Alonzo17,

יש לי את ה 6600 256mb של gigabyte... הרצתי לו בדיקה לאחרונה ע"י3dmark 2001... התוצאה הייתה 7700, (עם ה9600 פרו שהיה לי הוצאתי 9000) מיד לאחר מכן הרצתי לו שוב בדיקה והתוצאה הייתה להפתעתי 4000... האם הכרטיס תקול?

10. שלום במחשבי פועל כרטיס מסך 256MB GFORCE INNVISION 3D 8600 GT והוא נורא מתחמם אפילו שיש לו מאוורר ועוד 2 גדולים במארז. במחשבי מותקנת ויסטה (אני אשדרג ל7) ואני משחק בעיקר ב- GTA IV ולאחרונה אחרי שהתקנתי את ה GTA IV הוא התחיל נורא להתחמם. אם יכולים להסביר לי מה הבעיה או שצריך להחליף כרטיס מסך? :-\

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  11. Started by itzikd,

ברשותי כרטיס מסך כנ"ל המורכב בלוח אם תוצרת MSI ומעבד פנטיום 4 , המסך שלי הוא סמסונג 753 הבעייה היא במערכת הפעלה WINDOWS XP אין תמיכה בתלת מימד ו OPEN GL , בהפעלת DIRECT X מופיע כאילו האופציה במצב DISABLED באפור , לא ניתן לשנות ל ENABLE !! , ניסיתי להחליף DRIVER - ים , לא עזר ! אגב תחת מערכת הפעלה חלונות 98 , תכונות אלא עובדות ללא בעייה !! לעזרתכם אודה ! איציק

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  12. ....

• 10 תגובות
    • 755 צפיות
  13. Started by GMTK,

טוב אז הכל עובד חוץ מהכרטיסי מסך מזהה 5 מתוך 6 . לוח z270 ספק כוח 1000i כרטיסי מסך zotac 1060 6 amp התוכנה של השל הכרטיסי מסך של זוטאק fire משו נותן רק 4 . ונותן לי אפשרות לפתוח עוד 1 מחוץ ל4. התוכנה של נבידיה מזהה 5 . מותקן ווינדוס 10 וכל שאר השרירים הורדו מהאתר יעודכנו. יש לי כמו מנעול במנהל התקנים על אחד מהכרטיסים. בcpuz מראה לי 6 כרטיסים אבל כרטיס 1 מוצג בלי ה6g שלו

14. Started by Shtupel,

יש לי כרטיס מסך 5700fx 256mb הכרטיס עבד מצויין עד שחיברתי את הביג טייפון למחשב..שיקרר ת'מעבד... ואז הכרטיס הפסיק ליפעול...המאוור לא היסתובב פשוט...לקחתי את הכרטיס של אחותי ה 5200 והוא עבד...שמתי לה את הכרטיס שלי ואצלה הוא עבד מצויין...!! ניסייתי לשים אותו אצלי חזרה..כלום....לא עובד...עכשיוו אני עם ה5200 מה זה יכול להיות.?! אני משאר שזה הספק..שאיין לו מספיק כוח..להפעיל את כל המערכת.!(אני לא יודע איך ליבדוק כמה וואט הספק שלי)! תודה!

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  15. Started by GMTK,

איך פותרים בעייה כזאת שהסרט ניהיה לי איטי תקוע וכל מיני כאלה.? 7870XT

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  16. Started by danielzy,

שלום לכולם, קמתי היום בבוקר והמאוורר של ה HD5850 החליט שהוא מתחיל להרעיש... גם במהירויות אפסיות יש רעש, ממש כאילו תקוע לו משהו שמרעיש בכל סיבוב. הכרטיס פועל כרגיל, גם הטמפ' תקינות בינתיים... אבל הרעש ממש מוציא אותי מדעתי. הכרטיס נרכש ב SkyPC, ולכן זו פרוצדורה להחליף אותו. האם בעיה שכזו מצדיקה ניצול אחריות ? כמו כן ניסיתי לפתוח את הכרטיס לשם העפת מבט על אזור המאוורר אבל נתקלתי בבורג שחוק שלא הצלחתי לפתוח.

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  17. Started by ido-nava,

שלום, יש לי מחשב שלא נגענו בו הרבה זמן מבוסס אינטל, עם לוח אם GIGABYTE G31M S2L. כאשר ניסיתי להפעיל אותו, לא נראתה שום תמונה על המסך (המחשב מחובר עם כרטיס NVIDIA 9500GT לחריץ PCI-E ב VGA). ניסיתי לחבר ליציאת הVGA המובנית בלוח אם ושוב, אין תמונה (ניסיתי כאשר ה9500 מחובר ומנותק). לאחר מכן ניסיתי ע"י כרטיס מסך אחר שעובד לי במחשב אחר (NVIDIA G210) בחיבור DVI, ועדיין, אין שום סימן לתמונה, אפילו לא לביוס. מישהו מכיר את התופעה הזאת או דרך כלשהיא כדי לפתור את הבעייה ??? תודה .

18. Started by fazaman,

יש לי מסך Mag InnoVission 786PFs חדש שיש לו בעיה רצינית . בכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש אני מכוון את ההגדרות של המסך (כמו הבהירות וה CONTRAST), ואז כשאני מכבה את המחשב כל ההגדרות מתאפסות ואני חייב לכוון אותם מחדש. הערה : כשאני מכבה את המחשב אני מנתק אותו מהחשמל, אבל אני לא חושב שניתוק מהחשמל עלול לגרום בעיה כזאת !!

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  19. אוף. אוף. ואוף. פעם שניה. אני לא מצליח להריץ סרטים. בפעם הראשונה נתנו לי תVLC מדיה פלייר ואמרו לשים את הכל על הגדרות יותר נמוכות. פעל, אבל לא יותר. מה אפשר לעשות? הכל על הגדרותנמוכות ולא פועל לי. כרטיס מסך : X1300PRO מסך : Mag AH 778

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  20. שלום, התקנתי וינדווס ויסטה, אחרי יומיים אני מדליק את המחשב ומופיע לי על המסך frequency out of range. והמסך מודיע לי שהוא מקבל תדר רענון של 120 הרץ, למרות שמוגדר לו 60. ואם אני מגדיר לו תדר רענון של 70 הוא כותב שהוא מקבל 140 וכו'(אני בודק את זה ע"י חיבור מסך רגיל לחיבור vga) פירמטתי תמחשב עם ווינדווס אקס פי, כדי לשלול בעיות תוכנה. אחרי איזה יום יומיים שוב אותה בעייה, התקנתי כל דרייבר שמצאתי וזה לא משפיע. במסך רגיל אין את הבעיה הזאת. לקחתי את הlcd וחיברתי למחשב אחר בבית והפלא ופלא הוא עובד(בחיבור vga) החזרתי אותו למחשב שלי(בחיבור vga לא dvi) ושוב הפלא ופלא הוא עובד. אני מכבה בלילה תמחשב, בבוקר מדליק ושוב אותה בעיה, ושוב.....מחבר תמסך למחשב אחר, מחזיר אותו לשלי והכל עובד. בק…

21. Started by ktbnus,

לחר התקנה של משחק ו direct x 9.3c אם אני לא טועה, הפעלתי את המשחק ועל המסך קפצה ההודעה sync out of range - יצאתי מהמשחק והכל עבד ההודעה היתה הודעה של המסך - כמו ההודעה שמקבלים אם מנתקים את הכבל של המסך מהמחשב אבל משאירים אותו פועל, אז אני חושב שזה משהו אם המסך עצמו, ניסיתי למצוא דריבריים חדשים, אבל מסתבר שסמסונג כבר לא תומכים בדגם הנ"ל syncMaster 757 DFX. י מה יכולה להיות הבעייה? איפה אני יכול למצא דריבריים? anything? thx

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  22. כרגע התקנתי מערך של שני כרטיסי 9800GX2 ,עשיתי בדיקה ראשונה ב DMARK06 ותוצאה של 13000 לעומת זאת עם כרטיס אחד הוא הוציא לי כמעט 15000 , מצחיק לא רק שזה לא מוסיף זה מוריד המערך הזה! למישהו יש רעיון או הסבר.(ודרך אגב את הכרטיסים החליפו לי ללא תוספת מ 8800GTX כי אחד התקלקל)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by com555,

התקנתי מערכת הפעלה 2003 גירסת אנטרפרייז הכל עובד חלק חוץ מהג'י פורס 2 של אנ ווידיה הורדתי את הדרייבר של כ' המסך עכשיו אני מחפש את ההופצייה של צפייה הנעשה במחשב על צג הטלווזיה שלי ואני פשוט לא מוצא את זה יש לי יציאה ל-TV הורדתי את הגירסה ל-2003 הבעיה שהגירסה של 2003 היא למעבדי 64 ביט מה ששלי 32 ביט . תעזרו לי בפתירת הבעיה המתסכלת הזאתי תודה

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  24. Started by BoRiS.K,

יש משחקים שלפעמים יש לי בהם תקיעות כאילו המשחק עובד חלק לגמרי ונגיד אחרי שעה יש איזה תקיעה של 10 שניות ו אז המשחק ממשיך לעבוד טוב זה אף פעם לא היה לי מה יכולה להיות הבעייה יש לי כרטיס מסך geforce 6800gt

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  25. לוח GA-73PVM-S2H (עם GeForce 7100 מובנה) Intel Core 2 Duo E7400 2.83Ghz יש לי על המדייה סנטר windows 7 עכשיו שאני רואה שם סרט HDMI המעבד מגיע ל 95% והסרט מקטע לפעמים עד כן עוד איכשהו הגיוני כי זה 1080P הבעייה היא שסרטים רגילים ואפילו סטרימינג מהאינטרנט שזה ברזולוציה נמוכה נתקעים מדי פעם לשנייה והקטע שהמעבד על איזה 1% ככה שזה רק כרטיס מסך לא? אולי הGeForce 7100 לא סוחב על הרזולוצייה של התצוגה (1920 × 1080)? למישהו יש רעיון לפתרון?

• 5 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים