כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
למערכת E8400+P43 בתכנון היה לקנות את ה4870 אבל נאמר לי שזה לא כדאי עבור מסך 17" (לא בתכנון להחליף בזמן הקרוב) ההבדל ביניהם הוא רק 300 ש"ח (ואני מדבר על גרסת ה1GB עם שני מאווררים) האם באמת אני לא אראה שום הבדל ביניהם ועדיף להשאיר את ה 300 ש"ח האלה בכיס?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה זה ומה זה נותן לי במישחקים ? ואם זה שווה בכלל
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, ברשותי כרטיס מסך ATI 1950XTX לאחרונה התחלתי להיכנס חזק לקטע של הHD וגיליתי שהמחשב שלי (e4400 + 2gb ram) לא מסוגל להריץ FHD בצורה חלקה. באופן כללי תכננתי באמצע יולי לשדרג את הTOP4 של המחשב שלי (מעבד, לוח אם, זכרונות וכ. מסך). אבל זה בעייתי בשבילי לשמור סרטי FHD כל כך הרבה זמן ובאותו זמן להוריד חדשים (אני משתמש USENET). החלטתי לפתוח את קופת החיסכון שלי ולשדרג כרגע רק בכ. מסך. בעיקרון הצורך שלי הוא 75% סרטי HD ו25% משחקים. אני מעוניין להריץ משחקים בהגדרות גבוהות (וחשוב ברזולוציה גבוהה). אני לא תקוע על חברה מסוימת אבל Nvidia קורצת לי עקב התמיכה של CoreAVC בה, מצד שני ATI קורצת לי בגלל שיש לה HDMI. ההורים שלי בתחילת מרץ טסים לארה"ב ככה שיש לי עד אז להחליט. בעיקרון התקציב…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם כדאי ליקנות את הכרטיס הזה ויש לי ,1250 שקל , גרוש לא יותר .. אז המליצו לי עליו אני רוצה אם אפשר לקבל קצת המלצות מימכם עליו, ואיזה יצרן כדאי ליקנות ? www.zigzag.co.il אני יקנה כנראה מפה.. אם אתם ממליצים על משהו אחר אז שיהיה ברמה של הכרטיס ובתחום הכספי תודה רבה ויום טוב לכולם !
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני אתמול קניתי את ה-T240 של סמסונג (חוויה מדהימה... ) ומאחר והרזולוציה הטבעית שלו היא 1920X1200 אני זקוק לכרטיס מסך חדש. נכון להיום יש לי את ה- X1950Pro של ATI, אבל הוא לא סוחב ברזולוציות כל כך גבוהות. אני מתלבט בין HD4870 ג'יגה 1 של Club 3d לבין HD4870X2. רציתי לדעת מה יותר משתלם לי. השימושים הם משחקים ועיבוד תלת מימד מתקדם (MAX ). המחיר הוא פלוס מינוס 2000 ש"ח. בתודה מראש לכל העונים, ליאור.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לכרטיס נפילה במינימום פריימרים ירידה משמעותית שגורמת תקיעות קטנות התוצאות של Heaven Benchmark v2.1 קישור : http://www.fastup.co.il/images/83941470.png מה שמסומן בעיגול האדום שאר הרכיבים במחשב תקינים השאלה שלי עם יש בעיה בכרטיס מסך עם זה תקין ? למישהו יש אותו כרטיס ואותו מפרט שיוכל להשוות תודה לעוזרים !!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, כשאני בא לרכוש כרטיס מסך באותה הרמה;אז איזה סוג כרטיס מסך יותר טוב/מוביל/מתקדם/עדיף לאותם השימושים ו/או בקיצור - מהו יצרן/סוג כרטיסי המסך הטוב ביותר והמומלץ ביותר בעולם? תודה רבה מאוד מראש...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאני משחק ב- GTA הוא מגיע לטמפרטורה של 70 מעלות והמשחק מתחיל לקרטע למה? ובאיידל הטמפרטורה עמודת על 52 מעלותת האם זה נרומלי?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי מIVORY לפני כקצת יותר מחצי שנה כרטיס MSI NX6600GT 128 DDR3 ועכשיו אני רוצה לשדרג אותו לכרטיס יותר חזק בסכום של 600-700 שקל לא משנה לי אם זה יהיה כרטיס ATI או NVIDIA אז בבקשה תנו לי הצעות מהר ככל האפשר הם מתקשרים אלי עוד 30 דקות ו עוד דבר קטם האם הכרטיס שאתם תציעו לי עכשיו יריץ חלק משחקים? תודה ובבקשה מהר
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עובד עם כרטיס מסך של Gainward FX5600-256MB. דרייברים 51.75 אמנם לא המילה האחרונה אך בהחלט כרטיס שאמור לספק תוצרת. כאשר אני משחק במשחקים שונים שבהם יש עשן (כחלק מהמשחק) התמונה מגמגמת עד היציאה מהעשן. זה היה גם עם הדרייברים הקודמים. האם פשוט הכרטיס חלש להצגת העשן, או אולי הגדרה שלי לא נכונה או דרייברים? הביעו דעתכם. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הכרטיס שלי כרגע 7800GTX, בשלבי גסיסה מתקדמים ומראה ארטיפקטים ירוקים על כל המסך. את ה Windows הוא מסרב להעלות ולכן אני כותב לכם מ-Safe Mode. העברתי את הכרטיס למחשב של אחי וגם שם הופיעו ארטיפקטים ירוקים. הכרטיס מת וחבל. לכן, אני מבקש ממכם, חברי פורום תצוגה וגרפיקה המלומדים, המלצה לכרטיס מסך חדש באזור ה 800 שקל. אני יודע שהמעבד שלי חלש וקצת מגביל את כל העסק. בOverClock ל 2.6 הוא משתווה בערך ל X2 5000, ככה שתהיו בעניינים. אני עדיין בעיצומם של כמה משחקים - GRID, WIC, FC2, Red Alert 3 - שאותם הרצתי על הגדרות בינוניות עם 20-30 FPS. אני מחפש כרטיס שיוכל לתת לי משחקיות קצת יותר חלקה בהגדרות קצת יותר גבוהות, וימצה עד תום את המעבד החלשלוש שלי. נכון לעכשיו, אני עובד עם מ…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום שלום, פתחתי עוד פוסט בתמיכה טכנית: http://hwzone.co.il/community/threads/537115-%D7%94%D7%A4%D7%A8%D7%A2%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%AA%D7%A6%D7%95%D7%92%D7%94-%D7%92%D7%9D-%D7%91%D7%9E%D7%94%D7%9C%D7%9A-%D7%A2%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91 כנראה שאני צריך כ. מסך חדש... השימושים שלי כבר לא משחקים. בעיקר אינטרנט וסרטים (FHD). אני מתעסק גם עם המרות (הבנתי שהמחשב משתמש לפעמים בכח של הכ. מסך), ובעתיד אני אשתמש בפוטושופ. התקציב שלי הוא בעיקרון 800/900 אבל הייתי מעדיף לשלם כמה שפחות, ולקבל תמורה יחסית טובה תודה רבה! מקווה להספיק לקנות עוד היום. מישהו מכיר באיזור תל אביב חנות שעוד תהיה פתוחה היום? - - - תגובה אוחדה: - - - מה אתם אומרים על HD 7750?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אז זהו, אתמול התחדשתי עם הכרטיס הזה שהוא 1GB ואני לא ממש מתמצא בהגדרות למינהן... הבנתי שלכרטיס הזה יש שני מצבי עבודה - OC או "רגיל" בלחיצת כפתור. אני מניח שזה נמצא ב-CCC, ואני התקנתי את הדרייבר האחרון 8.12 ולא מהדיסק המצורף... בקיצור איך משנים? אם יש עוד דברים שחשוב לדעת ( במיוחד למישהו כמוני שלא ממש מבין ) כדי לקבל ביצועים טובים ומערכת תקינה, אשמח לשמוע הבהרות ועיצות שימושיות.. תודה מראש לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב, אני בעל הכרטיס הנ"ל של חברת גיגבייט. בקרוב אני אמור לקנות מחשב בשביל ההורים ואני מתלבט אם לקנות כרטיס מסך בשבילי או אחד פשוט בשבילם.. לכן, רציתי לדעת מהו כוחו של הכרטיס שלי ביחס לכרטיסים החדשים שמחירם עד כ 400 ש"ח. האם עדיף לקחת כרטיס הכי פשוט בשביל ההורים או שלהשקיע במעט ולהחליף כבר את שלי.. אין לי ממש צורך בכרטיס אחר, זוהי פשוט חשיבה כלכלית ורווחית נטו. תודה מראש,
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי די ישן אבל עדיין די טוב: CPU: Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz LGA 775 65W Dual-Core Motherboard: ASRock P43Twins1600 ATX Intel Motherboard RAM: WINTEC AMPX 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Video card: MSI GeForce 9800 GTX+ N9800GTX PLUS T2D512 OC HD: Western Digital Caviar SE16 640GB 3.5" SATA 3.0Gb/s PSU: Antec True Power Trio TP3-650 650W הביצועים שלו ב"מטרו" האחרון היו לא משהו, ואני רואה שהוא יתקשה להריץ את COD ו-Battlefied החדשים שיצאו אוטוטו. השאלה: האם כדאי לי לשדרג את כ. המסך שלי (חדש או יד שניה) בהתחשב באילוצים של לוח האם הישן והמערכת בכלל, או האם האילוצים\מגבלות האלה כ"כ גדולות שכבר עדיף לי לשדרג את כל המער…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ואם זה נכון אז מה עדיף להריץ מבינהם את הAA או הAF?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,אני חדש פה,ויש לי שאלה: יש ברשותי כרטיס מסך 9800 gt ואני לא בטוח שהוא עובד בצורה טובה בכלל. יש איזשהו משהו או לא יודע מה ששם אני יכול לבדוק אותו? (אתר ששם בודקים וכו') ששם אני אבדוק אותו,תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! יש לי GeForce 2 MX, ויש לו יציאה לטלוויזיה. עוד לא ניסיתי לחבר אותה, אבל רציתי לדעת אם יש אפשרות לפצל את השידור, זאת אומרת שאני אשדר מהמחשב שלי למשל את המדיה פלייר, אבל אוכל לשים אותו ברקע ואמשיך לעבוד. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים אז אם לא אבקש את סליחתי, בכל אופן אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי עם כרטיס מסך של לדטק px8600 gts 258mb קיבלתי יחד עם זה שני משחקים אחד מהם הוא סיריוס סם השני הוא JTF בכל אופן בעת הפעלת המשחק של סיריוס סם יש קירטועים בכל התצוגה של המשחק ממש אי אפשר לראות כלום התצוגה שבורה לגמריי ואין לי מושג איך מסדרים את זה התקנתי את כל הדרייברים המתאימים לכרטיס המסך הזה, אולי תוכלו לעזור לי מה גורם לזה שאין תצוגה חלקה זה בכל זאת כרטיס מסך חזק מאוד! המשחק JTK התצוגה חלקה לגמריי למרות שלפעמים יש מעין פסים שעוברים כאילו מקרבים פלאפון למסך... אבל זה הרבה יותר חלק מהסיריוס סם, מה אני יכולה לעשות כדי לסדר את זה? אני מתה לשחק כבר אודה לכם על כל עזרה, תודה…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הפכתי פורומים וקראתי השוואות ישנות עוד לפני שה-R9800PRO יצא (אני מדבר על ה128MB בשניהם) ואז הכל היה השערות וניחושים. האם אפשר לדעת כיום מה עדיף למשחקים כמו פאר קריי, ספלינטר סל ודומיהם? האם המנצח יחזיק גם לHALF LIFE2 ? ההבדל במחיר הוא משמעותי (כ400ש"ח) ולכן הדילמה. זה מיועד למחשב AMD חדש שעיקרו יהיה למשחקים, ולכן זה חשוב.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד 700 ש"ח בבקשה שיוכל להריץ משחקים חדשים. אני מעדיף שהוא יהיה מ fox pc
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-