עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by delight,

היי אנשים יש ברשותי כרטיס של amd והדגם רשום בכותרת מאז שקבלתי אותו אני רק בבעיות תקיעות במשחקים מסכים שחורים ופסים לפעמים וזה מתחיל לעלות על העצבים שלחתי לבדיקה ב startpc בזמן שהם בדקו תכרטיס הראשון הם שלחו לי כבר חדש אבל עד כה זה נכון ששלחו כרטיס חדש אני לא יודע... בקיצור מהבדיקה של הכרטיס הראשון הם אמרו שאן בעיות.. עם הכרטיס השני ממשיכות אותם הבעיות מה לא עשיתי ... שמתי במחשבים שונים גם אותו הדבר בקיצור חושב לפנות היום שוב לחברה ולבקש להחליף לדגם אחר וזהוא..

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by KF,

שלום לכולם אני מעוניין בכרטיס HD5850. כרגע יש לי מסך 22 אבל אני רוצה כרטיס חזק בשביל שימשוך איזה שנתיים + אופציה לשדרוג עתידי של המסך. האם הכרטיס הזה מסוגל להריץ משחקים ברזולוציות גבוהות יותר ממסך 22 כמו 1920X1200 עם פילטרים ? מישהו מצא מחיר זול יותר לכרטיס ? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5795 ושאלה אחרונה, האם החיבור HD משפיע על המשחקים ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. מדובר בלוח 8ST800 של גיגהבייט עם צ'יפסט 645DX חיפשתי מידע באתר של גיגהבייט אבל החיפושים העלו חרס יש כאן מישהו שהפעיל אחד מהכרטיסים האלה בלוח עם AGP4?? מאוד דחוף לי תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by B0o!,

קניתי לא מזמן מחשב חדש, שעובד די טוב, אבל עם חרא של כרטיס מסך. אז עכשיו8 אני יכול כבר להחליף אותו [ יש תקציב ^.^ ] זהו המפרט של המחשב: AMD 64bit 3000+ VeinceCore Gigabyte K8NF 512 RAM - 256*2 DualCahnnel WestarnDigital SATA 80GB GeForce 6200 TC 256MB HEC 400wat עכשיו אני רוצה לחסוך ולקנות - GeForce 7800 עם קירור של ZALMAN עכשיו השאלה אם הכרטיס יעבוד חלק עם המערכת ולא ייתקע אותה ? או שיש פשוט כרטיס אחר שהוא גם מעולה וכדי לקנות אותו למערכת שלי מאשר את ה7800? אם כן, מהו, לקנות אותו עם קירור? אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים כבדים ועריכה גרפית. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by life5252,

קניתי כרטיס מסך בחול אין לי אחריות בארץ לפי מה שידוע לי ! חיברתי אותו לספק כוח 500 W יש ל כרטיס 2 חיבורים לחשמל ונורות בצבע אדום וירוק לאחר שהכל חובר כמו שצריך הנורות בצבע ירוק המחשב עלה לווינדוס הכל היה רגיל קבלתי דיסק דריברים התקנתי אותו ב 99 אחוז המחשב נתקע היה צפצוף במחשב והכל נתקע עשיתי ריסט למחשב הכול נדלק רגיל רק אין תמונה במסך המסך שחור בדקתי ללא זכרונות כלום לא עוזר בדקתי ב 4 מחשבים שונים לא עובד מסך שחור המאווררים של הכרטיס עובדים והחיבור מראה אור ירוק שהכל מחובר בסדר אין ריח שרוף מה זה יכול להיות ??? קניתי ספק כח Seasonic פלטיניום 860W לא עזר .. Asus NVIDIA GeForce GTX770 OC DC2 2GB GDDR5

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by NBZ_HWZ,

שלום לכולם עברו הרבה שנים מאז שהתעסקתי עם חומרה במחשב, ועכשיו אני מגלה שהעולם מסובך בהרבה ממה שהיה בפעם האחרונה שהתקנתי מחשב. השאלה שלי היא איך אני יודע אם כרטיס המסך שאני רוצה לקנות יתאים ללוח האם והמעבד שלי. לוח האם הוא Asus H410 DDR4 1200 H410M-AS מעבד - I5-10600 3.3GHZ 1200 tray אני מסתכל על כרטיסי מסך ולוחות אם, ולא רואה שיש דרישה להתאמה, האם זה אומר שכל כרטיס מסך יעבוד עם המחשב? תודה מראש על העזרה נמרוד

7. לאחר פורמט נתקלתי שוב בדילמה של איזה דריבר להתקין על ה88GT שמשמש לביצועי Physx. ישנה האפשרות של 257.15 אבל השאלה היא אם קיים משו עדכני יותר בגירסא של התקן ושכח, בלי התעסקויות מיותרות בREGISTERY או שינויי קבצים ידניים. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. הי מתלבט בין nvidia gtx260 -216 לבין gtx285. השאלה אם ממש שווה לעלות קפיצת מחיר כזאת. והאם הספק כוח יתאים. יש לי: intel core 2 duo e6600, לוח גיגהבייט p965. 2 גיגה זיכרון ספק כוח enermax 495 מסך 24"

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by bigdady,

אני מתלבט בין אם לקנות geforce fx 5200 לבין radeon 9200 , שניהם בעלי 128 מגה. שאלה נוספת היא, מה משמעות התוספת se ומה זה אומר על הכרטיס? ואם כבר לקנות אז איזו חברות עדיפות בשני המוצרים? ואצל איזו חברה יציאת ה-tv-out יותר טובה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אהלן חברה אני מתכוון לקנות מסך LCD כנראה MAG BP2219W 5MS כלומר מסך 22 אינץ' רחב באיכות לא רעה בכלל. עכשיו אני רוצה שישמש גם כטלויזיה כלומר לחבר את המסך גם לכרטיס מסך GF6600 וגם לכרטיס טלויזיה שיהיה מחובר לממיר דיגטלי של הוט או שלא צריך לחבר אותו לכרטיס טלויזיה אני לא ממש יודע. בקצרה השאלה העיקרית היא איך יראו? איך מעבירים את המסך מתצוגה של המחשב לתצוגה של הטלויזיה?האם מרחוק (4-5 מטר) יראו טוב? ועוד משהו קטן- לאבא שלי יש במגירה איזה כרטיס טלויזיה ישן שנארה לי עובד שמו FLY VIDEO-LIFE VIEW TV SIERIES והחיבורים מתאימים לחיבור של הממיר. הכרטיס יעבוד ? הוא שווה משהו? (אני יודע שאתם לא יודעים אני באעצם רוצה שתנחשו עפ"י הנסיון שלכם) תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. פתחתי עכשיו את ארבעת הצינורות ב6800nu שלי. נכנסתי לשחק ופתאום אני רואה שלא רואים טוב. רואים כל מיני נקודות קטנות שחורות כאלה על המסך. מה לעשות? (במחשב ככלי רואים טוב רק במשחקים לא רואים טוב)

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by syberpuppy,

קניתי אתמול מחשב חדש כולל מסך CRT חדש, MAG AX986 FS 19 inch, ומאז שהפעלתי אותו הוא מפיץ ריח חריף מאוד (שמוכר לי מעולם המחשבים איכשהו), למישהו יש מושג מה זה הריח הזה והאם הוא יעבור או שזו תקלה?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. לא מזמן התקנתי את המשחק, הכל עבד דיי בסדר, עד שהתחילו כל מיני בעיות בגרפיקה כל מיני ריצודים צבעים לא ברורים כל מיני פסים מסכים כחולים ריסטים הכללל... אני חסר אונים לא יודע מה לעשות, יכול להיות בעיות בדרייברים ? או שהכרטיס מתחמם או לא יודע מה..? אני משתמש בדרייברים 5.5 אני משחק ברזולוציה של 1600X1200 פילטרים 4X 8X והכל על high אני לפחות לא חושב שצריכה להיות בעיה... תודה מראש :-[

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Noam0101,

היי, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, שיוכל להריץ משחקים פה ושם. מה שחשוב לי קודם כל זה שיהיה כרטיס ללא מאוורר. ראיתי שיש שלושה דגמים בולטים שנמכרים היום בחו"ל ללא מאוורר - R7 250,‏ 7750 ו-GT 640. מה שכן, לא הצלחתי למצוא אף דגם כזה שנמכר בארץ, ואני גם לא בטוח מה מביניהם עדיף. תוכלו לעזור לי להחליט מה לקנות? ואם אפשר, להפנות אותי לחנות שמוכרת כרטיס כזה, ועדיף באזור רמת גן\תל אביב. נועם

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by coch,

אהלן וסופ"ש נעים לכולם. פתחתי את הדיון במטרה לקבל ממכם קצת מידע ודברים שאולי לא חשבתי עליהם \ לשתף אתכם במה אני חושב עד עכשיו בכל הנושא הזה של AMD \ Nvidia בהשקה הנוכחית, ומה יהיה לנו הלאה. אני יתחיל בכמה דברים שעולים לי ככה לראש. כבר דיברנו בדיונים נפרדים על Vulkan, על DX12, על כרטיסי Titan ועד כמה אם בכלל הם שווים השקעה לגיימינג.. אז בואו נוסיף עוד דברים. מצטער מראש על פסקאות, שגיאות או כל דבר שמפריע לעין - אני די מתאמץ לכתוב בעברית ( אמיתי ) אז בגלל זה המרווחים. כרגע המצב הוא כזה ( מבחינתי אז אני משתף ). ההשקה של 480 הביאה מבחינת מחיר-ביצועים-בעיות הרבה תגובות של Wow והרבה תגובות של WTF. עד איזור אוגוסט אמורים להצטרף לחגיגה ( חנוי…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by The_Byter,

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by gtx980sli,

כאשר אני מנקה את הכרטיס צריך לפרק את כול גוץ הקרור? צריך לשים משחה טרמית על הפלטה שמעבירה חום מהליבה? (ראיתי משהוא שעושה את זה והזדעזעתי. בחיים לא ידעתי שעושים את זה) מה הדרך הכי יעילה לנקות את הכרטיס מסך

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by Jenia24,

האם יש איפהשהוא כרטיס 6200 שיש לו את הפיצ'רים הבאים. 128BIT 128\256 DDR2 אני מצאתי רק כרטיס בעל 128BIT

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by phil,

שלום חברה. רציתי להתיעץ לגבי הזמנת מסך LCD- samsung 172x הדי חדיש מאמזון. המסך, לצערי, לא נמכר בארץ (לפי מירב ידיעתי, אשמח לשמוע אחרת), לכן הפתרון הוא להזמין מאמריקה באינטרנט. המחיר של המסך באמזון הוא בסביבות 560$, שזה כ-2,500 שח כיום. השאלה העיקרית שלי היא, האם אמזון אמינים (אני משאר שכן), האם הם עושים Shipping לישראל? (האם ידוע לכם על מישהו שהזמין מהם), וכמה בערך אמור לעלות המשלוח לארץ. תודה רבה רבה לעונים ולעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ilay22,

אני חושב שזאת בעיה של דרייברים, אבל לא מצאתי לה כמעט אף אזכור בגוגל מדובר בקפיצות מסך של שניה שהוא משחיר וכאילו זז מלמעלה למה, זה קורה עם כמה משחקים ותוכנות 3D, בגרסת דרייבר הקודמת זה היה קורה אפילו עם תמונות.. כרגע יש לי את ההכי עדכנית 8.612 מישהו נתקל? יש לזה פתרון? עריכה: אילה המצבים בהם קראות הקפיצות: צפיה בתמונות (picasa & windows gallery) אבל לא פוטושופ.. מסכי טעינה של כמעט כל משחק עורך שלבים של CNC3, רק כאשר יש עומס של דברים במפה משחק בשם galactic civ II, בענתיים היחיד שהקיצות קוראות בו בזמן המחשק

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by yanivd28,

מחשב לנובו מסך 13 אינצ' ווינדוס 10 כרטיס מסך intel hd graphics 520 ברירת מחדל של הרזולוציה 1360x768 כשאני מחבר למסך גדול ב hdmi מגדיר רזולוציה ל 1920x1080 , במסך הגדול הרזולוציה נשארת 1360 , התצוגה גדולה וצריך לגלול עם העכבר בצדדים. מישהו יודע מה הסיבה? ואיך אפשר לסדר ? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. האם הוא משתלם? חזק מהGTS? ראיתי ביקורות שכן,ושלא,אני לא יודע כבר...מה התשובה?

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Judas Iscariot,

שלומות, חבר שלי מחפש כרטיס מסך זול(עד 250 ש"ח) בחיבור AGP כחלופה לFX 5200 הזבל שלו(הגיע הזמן, לא?). מחיפוש קצר בKSP מצאתי את הדגמים הבאים: Zotac GeForce 6200 256MB TV DVI AGP 8X ב220 ש"ח Sapphire Radeon 9250 128Bit 256MB ב210 ש"ח Sapphire HD 2400 Pro 256MB GDDR 2 DX 10 HDTV DVI AGP ב270 ש"ח השאלה היא - האם הם באמת טובים יותר מה5200, או שפשוט מדובר בכרטיסים החלשים ביותר בסדרות החדשות, כך שההבדל קטן?(כמו ההבדל בין הFX 5200 לMX 440) או שמא הם שווים את ההשקעה? המטרה היא משחקים קלים יחסית(PES, פיפ"א וכד') ופשוט... לשדרג מהFX 5200 הזוועתי. תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by jangelboy,

אתמול קיבלתי את הכרטיס 6870 של ספיר רק היום יצא לי להתקין אותו. יש לי בעיה קטנה המחשב שלי מזהה את הכרטיס כ 6800 ולא 6870 גם באוורסט וגם בתוכנה של CATALYST העלתי סרטון ליוטיוב תגידו לי מה דעתכם חחח כל פעם שראיתי סירטונים כאלה תמיד רציתי לעשות אחד

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by omerdahan,

שלום הלך לי הכרטיס מסך 8400 gs .. עכשיו אני לא צריך יותר מזה הוא הספיק לי פשוט הוא נהרס לי זה המפרט שלי: AMD Athlon 64X2 Dual +core processor 5200 2.69GHZ 3gb ram ספק Ez cool 300w אני צריך המלצה לכרטיס הכי טוב שאפשר להתאים למפרט הזה, שוב אני לא מעוניין לשדרג ואני יודע שזה מפרט ישן אבל עדיין איזה כרטיס מסך הכי טוב למשחקים אפשר להתאים למפרט? תקציב של עד 400 שח תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים