כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
קניתי GTS 250 1GB ואני מקבל ב 3DMark Ventege רק 4975 נקודות כאשר אני רואה את השרשור תוצאות אני שם לב שלמעשה יש לי כרטיס עגלה... התוצאה הגיונית בכלל? אני חייב לעשות O/C בשביל לקבל תוצאה נורמלית? המחשב והזיכרון מאוד חזקים ואני מקבל ב CPU : 39943. מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין בכרטיס מסך בעל תמיכה של שני מסכים, ברזולוציה של 4k, לא מיועד למשחקים תודה שי
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
הי לכולם. הכרטיס מסך שלי שהוא Sapphire HD 6970 מחובר עם כבל HDMI לטלויזיה LCD 37 אינץ' , עד לא מזמן הכל עבד בסדר , כאשר הייתי רוצה לראות סרט כלשהו , הייתי מפעיל את הטלויזיה , מפעיל את הסרט , מעביר אותו למסך הטלויזיה , מגדיל את הגודל תמונה של הנגן למסך מלא ובכיף רואה את הסרט שבחרתי , הוידיאו והקול עבדו שניהם בלי בעיות , רק לא מזמן נוצרה בעיה , אני לא יודע למה אבל הסאונד הפסיק פתאום לעבוד , וידיאו עצמו עובד בסדר אבל אין קול , ניסיתי לשחק עם Playback Devices (ששם דרך אגב תמיד הייתי מחליף את ברירת המחדל של הקול מהרמקולים של המחשב לרמקולים של הטלויזיה) שליד השעון בסרגל כלים למטה ולא עוזר כלום , ניסיתי לנתק ולחבר בחזרה את הכבל כמה פעמים וגם ללא הצלחה , הקול פשוט הפסיק לעבוד. מה…
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTE0NCwxLCxoZW50aHVzaWFzdA הוא משתווה בערך ל7950GX2
-
- 14 תגובות
- 989 צפיות
-
-
היום עשיתי קצת טסטים של הקרוס הזה, עלה אצלי משהו מוזר. העלתי את הכרטיסים לקלוקים של 925\1375, וכשאני נכנס לheaven בשביל בנצ'מרק, אני מסתכל בCCC ורואה שהכרטיס סלייב רץ על 157\300, ועל כל אני מקבל תוצאה של 258 במקום 500+. ניסיתי להכנס לביוס ולהעלות את הקלוק של PCIE ל101 במקום 100, אבל זה לא פותר את זה. עוד אופציות?
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
הכרטיס טלויזיה שלי של MSI החדש שקניתי לא עובד לי. WINDOWS XP PIII 800MHZ GEFORCE 2 MX לוח אם PC PARTNER ניסיתי פשוט הכל: התקנתי את כל ההתקנות האפשריות מהדיסק, ולקחתי קבצי INF מהדיסק, הורדתי דרייורים חדשים של WDM מהאתר של NVIDIA(שמי שלא יודע אילו הדרייורים לכרטיס הטלויזיה החדשים) בקיצור אני נואש! עזרו לי! בבקשה, זה דחוף!
-
- 9 תגובות
- 989 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]Gigabyte GA-73UM-S2H עם ה ATI Radeon Xpress 1250 ABIT Fatal1ty F-I90HD עם ה nVIDIA® GeForce 7150 [/glow] איזה כרטיס מסך מובנה חזק יותר? ההחלטה המכריעה נמצאת בתשובתכם לשאלה זו ^^^ תודה למנסים ולעוזרים ;D
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מסך סינק מאסטר 1200 NF של סאמסונג כמה לימכור יד שניה?
-
- 10 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לעשות כל כך מעצבן אני עם כרטיס מסך 7800 GT החברה רשומה לי בחתימה, ניסיתי לרדת לסידרת דריברים של 80 נקודה משהו וכלום ... גם 160 ו180 למינהם לא עזרו. ניסיתי לשחק עם ההגדות בתוך הדריבר לפי המשחק וזה גם לא עזר. האם זה קורה רק לי, רק לי בעולם כולו מאיפה מגיע הבעיה ? המשחקים שעשו בעיות היו Gears of War, Burnout Paradise The Ultimate Box תודה רבה לעוזרים דרך אגב-את הקווים שיש בתמונה הוספתי בפוטושופ כי ה"צלם מסך" לא תפס את מה שהיה במשחק [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אהלן וסופ"ש נעים לכולם. פתחתי את הדיון במטרה לקבל ממכם קצת מידע ודברים שאולי לא חשבתי עליהם \ לשתף אתכם במה אני חושב עד עכשיו בכל הנושא הזה של AMD \ Nvidia בהשקה הנוכחית, ומה יהיה לנו הלאה. אני יתחיל בכמה דברים שעולים לי ככה לראש. כבר דיברנו בדיונים נפרדים על Vulkan, על DX12, על כרטיסי Titan ועד כמה אם בכלל הם שווים השקעה לגיימינג.. אז בואו נוסיף עוד דברים. מצטער מראש על פסקאות, שגיאות או כל דבר שמפריע לעין - אני די מתאמץ לכתוב בעברית ( אמיתי ) אז בגלל זה המרווחים. כרגע המצב הוא כזה ( מבחינתי אז אני משתף ). ההשקה של 480 הביאה מבחינת מחיר-ביצועים-בעיות הרבה תגובות של Wow והרבה תגובות של WTF. עד איזור אוגוסט אמורים להצטרף לחגיגה ( חנוי…
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום! במשחקים רבים ששיחקתי בהם (בעיקר משחקי פעולה, שבהם אזורים חשוכים ומוצלים) שמתי לב שהצבעים אצלי ממש כהים. זה בא לידי ביטוי בזה שאני לא מסוגל לראות כלום כשאני במקום חשוך, והאויבים מנצלים את היתרון והורגים אותי. במשחקים החדשים קיימת האפשרות להבהיר את התצוגה, אבל במשחקים מעט ישנים היא לא קיימת, וגם הייתי רוצה שההבהרה תהיה אוטומטית. לכן, רציתי לדעת עם איזה תוכנה אני יכול לקבוע את הבהירות רק במשחקים ובישומים מחוץ לעבודה ב-WIN. אני יודע שקיימת אפשרות בהגדרות של Nvidia לשינוי הבהירות אבל כשאני מעלה אותה לרמה שטובה במשחקים, השולחן עבודה נהיה בהיר עד כדי כך שגוונים בהירים הופכים ללבן. ניסיתי גם לשנות בהגדרות של nvidia את הבהירות תחת הקטגוריה : "חפיפת וידאו.." וזה לא פעל. תוד…
-
- 11 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבנתי שפה זה 'ה' -מקום לשאול את השאלה שמטרידה אותי כבר זמן מה... יש לי מחשב סבבה שלאחרונה כבר מתקשה להחזיק משחקים חדשים על הגדרות גבוהות. לוח אם : gigabyte 965p ds3 מעבד: intel core 2 due E6600 @ 2.4GHz זיכרונות: 2x DDR2 1G 333MHz כרטיס גרפי: Geforce 7950 GT התקציב הוא בערך עד 2000 ש"ח ואפשר גם יותר בהנחה שיש לזה טעם: ה"בעיה" היא שאמרו לי שלמסך 19 אינצ' אין מה לקנות את ה GTX 260 כי יהיה צוואר בקבוק במקום אחר... :-| האם כדאי? האם ראוי? או שלא יהיה הבדל רציני לעומת HD4850. כדאי אולי לקנות עוד זיכרונות, או שיש מספיק...? או שבכלל כל המפרט עתיק מידי ? בעיקרון אני גיימר חובבן והמטרה היא לשחק גם על הטלוויזיה 32 אינצ' LCD ב HDMI... תודה מראש !!
-
- 11 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך של אסוס eah 5850 שהמאורר של רוטט ומרעיש בצורה חריגה בימים האחרונים, זה לא רעש של אורור יתר אלא פשוט רעידות שמטמטמות לי את השכל וכמעט עלו לי בכל המחשב(אחרי שהוא נפל לי מהידים במהלך אחד מהנסיונות תיקון) למי שלא מכיר הכרטיס מסך הזה נראה ככה למישהו יש מושג איך אני פותח את המארז השטני הזה או משתיק את הויברציות במאורר לפני שזה באמת יעלה לי בעצמות שבורות, טיול למיון וקנית מחשב חדש?
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
-
בדקתי בכל החנויות (חוץ מKSP כי אני רוצה לפחות שנתיים אחריות) בקשר לכרטיס ואין לאף אחת? כולם אומרים שאזל אצל היצרן (albatron, gigabyte) ואני חושב שמחיר של 1500 בנועה ובפנדה זה דיי יקר לכרטיס הזה למישהו יש המלצות איפה אפשר להשיג כרטיס של חברה טובה במחיר נורמלי?
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
כבר התייעצתי איתכם בעבר, עם שם משתמש דומה. אני לא מוצא את ההודעה בפורום, אבל לתזכורת: אמרתי שיש לי את שר הטבעות וטיטאן קווסט, ג'י פורס 4, והמלצתם לי על http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&products_id=16692 אתם כל כך המלצתם על הכרטיס שישר הזמנתי את זה והמשחקים לא עלו לי לא משנה כמה ניסיתי וכמה שעות הייתי מול המחשב בנסיון להתקין מחדש. לאחר לבטים שלחנו את המחשב לטכנאי, הוא חשב שהוא התקין כמו שאני חשבתי, אך הוא לא ניסה ובבית התברר לי שהמצב אותו דבר- שום משחק לא עולה על המחשב, גם לא משחקם שעלו על הקודם... שלחנו את הכרטיס מסך בחזרה לפנדס וכעת אני מתלבט איזה לקנות, או קודם, מהי הסיבה שזה לא עבד ואז איזה כדאי לקנות... תוכלו להגיד לי איזה מכרטיסי ה…
-
- 19 תגובות
- 989 צפיות
-
-
^^^ מעבד 478 3GHZ HT DDR 512X2 כרגע 1080P לא רץ על המחשב האם הכרטיס החדש של AMD יצליח להריץ 1080P שמקודד ב-H264 חלק עם המפרט שלי? תודה מראש, swg
-
- 16 תגובות
- 988 צפיות
-
-
עדיף לי לחכות איזה שבוע או שבועיים או לקנות את הgf4 ti? כי אני עדין לא יודע מה טוב יותר! ואם זה יוריד את המחירים?! אז מה אני יעשה אם זה יורד את המחירים?! יש לי דילמה קשה!
-
יש כזה דבר? למה כרטיסים שבדקתי זה נותן לי רק דרך dual view ואני רוצה דרך clone! התקנתי גם את UltraMon שעוזר קצת לנוחות אבל זה עדיין לא נוח כמו clone יש כרטיס מסויים שתומך באופציה הזאת של ריבוי צגים ברזולוציות שונות? עדיפות לATI למרות שאם יש רק לNVIDIA אז גם סבבה בתודה אלי.
-
- 9 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום איך אני שאכך יש לי SLI מבחינת מערכת פיזית יש לי 2 כרטיסי מסך עם גשר SLI GTX 560TI EVGA איך אני יכול לראות את זה במערכת???
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
מצורף תמונה של הבעיה אני משתמש רק בדרייבר של ATI לא מבצע OK שאני לוחץ על תמונה חדשה ללוח עבודה התופעה נעלמת לכמה דקות וחוזרת . שאני עומד עם העכבר על התחל >רץ על התוכניות >הוא מראה מתחת לקישקוש את התוכנית ולאחר מכן חוזר לקישקוש למה זה קןרה [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 988 צפיות
-
-
יש לי לוח אם עם חיבור PCI E 2.0 בזמן האחרון הכרטיס מסך שלי עושה לי בעיות ואני מעוניין לשדרג אם אני אקנה כרטיס מסך שתומך בPCI E 3.0 או 2.1, העסק יעבוד? או שהכרטיס והלוח אם חייבים להיות תואמים בגירסה הPCI E?
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה, הרצתי אותה וקיבלתי 2516, המפרט שלי הוא: p4 2.400 leadtek 6600GT 512ddr אף אחד מהרכיבים לא עבר OC, אני משתמש בדריבר 6.7.6.6. עוד פרטים: http://service.futuremark.com/compare?3dm05=545310 אני עכשיו יתקין את הדריבר 71.80, מה אתם חושבים שהבעיה יכולה להיות?
-
- 11 תגובות
- 988 צפיות
-
-
האמת - איבדתי את הידיים והרגליים מרוב מספרים ואותיות, מחפש כרטיס שיאפשר לי לשחק סימולטורים ומרוצי מכוניות בקצב ורמת פרטים גבוהים על Full HD 1900 X 1200 די מפתיע - אבל גם בפחות מ-200$ נמצאו פתרונות, השאלה היא מי החזק מבינהם והאם יש קאצ' במחיר הזול ואף אחד מהם בפועל לא יתן תוצאה ראוייה... 9600GT-512MB http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3637550&CatId=1826 8800GTS-320MB http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2900232&CatId=2669 8800GT-512MB http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3441351&CatId=1826 רב תודות
-
- 11 תגובות
- 988 צפיות
-
-
מחשב לנובו מסך 13 אינצ' ווינדוס 10 כרטיס מסך intel hd graphics 520 ברירת מחדל של הרזולוציה 1360x768 כשאני מחבר למסך גדול ב hdmi מגדיר רזולוציה ל 1920x1080 , במסך הגדול הרזולוציה נשארת 1360 , התצוגה גדולה וצריך לגלול עם העכבר בצדדים. מישהו יודע מה הסיבה? ואיך אפשר לסדר ? תודה
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-