עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gggilad13,

מישהו יכול להביא לי כמה קישורים להשוואות בין הכרטיסים הבאים: X800/X800XL/6600GT/6800NU/6800GT איזה מבינהם הכי מתשתלם המבינת ביצועים/מחיר?

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  2. Started by Alduin,

http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?ProductSKU=SDMHS75P%2FB 17 אינץ בעל זמן תגובה של 8 חיבור אנלוגי ודיגיטלי בהירות של 400 ניגודיות של 600:1 זווית צפיה של 160/160 ומחיר שנראה מאוד מגוחך....מעניין כמה יעלה בארץ נראה אחלה מסך, אני בספק שהוא ימכר ב2000 שח בארץ.... ליותר מידע (גם על מסך ה19 אינץ החדש): http://www.biosmagazine.co.uk/article.php?id=1448

• 14 תגובות
    • 965 צפיות
  3. היי, יש לי כרטיס מסך PowerColor Radeon 9800 PRO. רציתי לברר איזו ליבה יש לכרטיס שלי אז פירקתי את הקירור סטוק ובדקתי (מסתבר שיש לי R360). כאשר הרכבתי את הקירור חזרה, הכרטיס התחיל לעבוד עם אקטיפקטים מעצבנים (פסים ורודים כאלה לאורך המסך וגם קוביות עם צבעים שלא אמורים להיות שם לפעמים). יש לציין שהאטיפקטים מופיעים ישר כאשר מדליקים את המחשב ולא כתוצאה ממאמץ של משחק או משהו. מה ניתן לעשות? אולי לא שמתי מספיק משחה טרמית? יש מצב שהכרטיס נדפק לגמרי ולא ניתן לסדר את זה?

• 14 תגובות
    • 965 צפיות
  4. רציתי לדעת אם כדאי ליקנות את הכרטיס הזה ויש לי ,1250 שקל , גרוש לא יותר .. אז המליצו לי עליו אני רוצה אם אפשר לקבל קצת המלצות מימכם עליו, ואיזה יצרן כדאי ליקנות ? www.zigzag.co.il אני יקנה כנראה מפה.. אם אתם ממליצים על משהו אחר אז שיהיה ברמה של הכרטיס ובתחום הכספי תודה רבה ויום טוב לכולם !

• 12 תגובות
    • 965 צפיות
  5. 7900GT או X1800XT מבחינת FPS

• 12 תגובות
    • 965 צפיות
  6. Started by tomer252,

היי ותודה לעוזרים תראו אני יודע שהנושא נדוש ונטחן מכל הכיוונים אבל אני דיי בדילמה איזה כרטיס לבחור מפרט שלי p4 asus 533mx 512 mb זיכרון מעבד 2.66 כרגע יש לי FX5200 AGP X4 אני מחפש כרטיס שיחזיק לי שנתיים פחות או יותר ויעלה את כל המשחקים החדשים בצורה טובה. הדילמה שלי כרגע היא כרטיס שאני ינצל אותו מקסימום. תקציב 1700 . כרגע עומד על הפרק 6600GT,X800 gto,X850 pro חייב בבקשה תשובה עד מחר תודה לכל עוזרים .

• 16 תגובות
    • 965 צפיות
  7. ירידה ב FPS ב GEARS OF WAR ב XBOX360 זה הגיוני??????? כאשר יש מקומות בעלי עומס גרפיקה/פעולה יש ירידה FPS ואפילו מרגישים סוג של איטיות אבל לא תקיעות. זה הגיוני? זה בסדר?

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  8. יש לי גיפורס 6600LE ואני משחק BF2 והבעיה שלי זה שכל מיני דברים אני רואה מתושתש למשל הקופסה הזות: (לחבר שלי יש גיפורס 6600 רגיל וראים בלי תשתושים כאלו ) אז מה אני צריך לעשות ? לשנות בהגדרות? ודרך אגב זה לא רק במשחק הזה גם בעוד משחקים שיש איזה פתק על הקיר רואים מתושתש

• 21 תגובות
    • 965 צפיות
  9. Started by The Grey Matter,

לאחרונה נתקלתי בידיעה המזהירה מפני קניית מסכים בחלק הדרומי של כדה"א. ע"פ אותה כתבה מסכים המיוצרים עבורחצי הכדור הדרומי מיוצרים אחרת מאשר המסכים לחצי הכדור הצפוני, וזהאת בגלל הבדלים מסויימים במגנטוספירה. מסכים כאלה שנמכרו באירופה (בעיקר באנגליה) גרמו לתצוגה משובשת. נשמע קצת מוזר, אבל... בכל יום לומדים משהו חדש.

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  10. Started by roma,

מישהו אולי יודע האם הכרטיס הזה יגיע לארץ? אם כן אז מתי? מה יהיה מחירו בארץ (בערך)? איזה מהירות תהיה לכרטיס ליבה\זיכרון (בעירך)? האם הוא יתן ביצועים דומים ל gf4 440 mx???

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  11. Started by mani007,

כרטיס מסך ב700 ש"ח לא אכפת לי ati nvidia

• 11 תגובות
    • 965 צפיות
  12. אני עובד עם כרטיס מסך של Gainward FX5600-256MB. דרייברים 51.75 אמנם לא המילה האחרונה אך בהחלט כרטיס שאמור לספק תוצרת. כאשר אני משחק במשחקים שונים שבהם יש עשן (כחלק מהמשחק) התמונה מגמגמת עד היציאה מהעשן. זה היה גם עם הדרייברים הקודמים. האם פשוט הכרטיס חלש להצגת העשן, או אולי הגדרה שלי לא נכונה או דרייברים? הביעו דעתכם. תודה.

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  13. Started by BlackTalon,

אהלן, אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה אני שוב כאן וצריך עזרה. אני רוצה לקנות כרטיס מסך למשחקים שיחזיק מעמד הרבה זמן בגלל שהכרטיס שלי כבר לא משרת ת'מטרה... אני מדבר על סכום של 600-900 ש"ח תעיפו מבט במפרט מחשב שלי (שכל חלק בו הוחלט ע"י הותיקים שביניכם!) כדי שתוכלו לענות תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 965 צפיות
  14. קניתי לפני כמה חודשים מחשב HTPC לסלון ללא כרטיס מסך (כרטיס מובנה על הלוח בלבד) ואני מחפש עכשיו לקנות לו כרטיס מסך. השימוש העיקרי של המחשב הוא סרטים אבל אני רוצה גם להריץ משחקים ב 1920:1080 כמה שיותר טוב בתקציב שלי. אשמח לקבל הצעות בתקציב של פלוס מינוס 1000 כאשר המגבלה העיקרית שלי היא המארז HTPC עם ספק 380w, שממה שהבנתי מגביל את הצריכת חשמל\חום\גודל של הכרטיסים שמתאימים לו... יש מפרט מלא ומפורט בפרופיל שלי. תודה!

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  15. Started by Eli100,

שלום, יש לי היום את הכרטיס HD4850 על מסך 22" 1680x1050 הכרטיס מסך מגביל אותי הרבה במשחקים וה כבר מתחיל לעצבן יש מישהו שגר ליידי שמוכר HD5970 חדש ב2100 ש"ח האם שווה המחיר והשידרוג הוא טוב? ואם הוא יתאים למפרט שלי? i5 750 2.67ghz + noctua se2 @ 4.2ghz P55A-UD3 ENERMAX mudo 82+ 625W 4096mf NZXT 2 מארז FULL TOWER

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  16. Started by kadosh360,

אשמח לחוות דעתכם לגביי הכרטיס הזה, האם יש כרטיס של NVIDIA במחיר זהה שיכול להתחרות בו? (כי תמיד העדפתי NVIDIA ) ואף פעם לא עבדתי עם כרטיסים של ATI. ואם כן ATI - אז מה ההבדל בין החברות השונות שמוכרות אותו למשל : / asus / sapphire / Gigabyte ? למה המחירים שונים ועם אותו שם? אשמח לתשובה בנושא זה תודה.

• 9 תגובות
    • 965 צפיות
  17. Started by dror1723,

רכשתי לפני כחודשיים כרטיס מסך SPARKEL GTX460 768MB על מנת לשחק במשחק ARMA 2 OA ברזולוציות טיפה יותר גבוהות ממה שהייתי רגיל. וגיליתי שהכרטיס הנ"ל לא מצליח להחזיק את המשחק ברזולוציה של 1680X1050 לאורך זמן... שכן לאחר כשעה משחק אפילו פחות אני מקבל לאגים נוראיים שלא קשורים לאינטרנט... רק לאחר הורדת הרזולוציה במהלך המשחק הלאגים נעלמים. האלה האם אני צריך להחליף את הכרטיס מסך או שזו בעיה אחרת. המחשב שלי הוא CPU Q9300 ABIT IP-35 PRO 4GB RAM 500GB HD WINDOWS 7 PRO 32BIT אני לא מאמין שיש צוואר בקבוק על המחשב

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  18. Started by psybrain,

רציתי לשאול אני רוצה לעדכן תדרייבר של כרטיס המסך לעדכון החדש 11.5 יש לי 6950 שפתוח ל 6970 עכשיו מה שרציתי לדעת .. איך אני מתקין אותו מוחק את מה שיש ומתקין או שאני מתקין עליו? או שיש דרך יותר טובה? כי כל פעם למחוק ולהתקין זה לא נראה לי טוב כל כך תקנו אותי אם אני טועה! ועוד משהו כמו שאמרתי יש לי 6950 שפתוח ל 6970 איך אני מגדיר ב GAMING בהגדרות הדרייבר תהגדרות הכי טובות ואיכותיות ? ואם אני מוחק תדרייבר הישן ומתקין תחדש האם ההגדרות שהיו לי ימחקו בעת התקנת דרייבר חדש ? אולי השאלות שלי קצת דביליות אבל בכל מקרה אני רוצה לדעת.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  19. Started by Sh1,

מה ההבדל בין hd6850 ל hd5850? ראיתי שה6850 בתוספת משחק dirt3 יותר זול מה hd5850. מה ההסבר לכך? מישהו יכול להאיר את עיני? לא רק לומר לי שזה יותר טוב מזה וזהו. אני רוצה לנסות להבין... בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  20. Started by lo_toda,

איך אני יודע שבאמת הפלש מרונדר על הכרטיס מסך שלי ? יש לי כרטיס מסך תומך לפי NVIDIA וגירסה פלש תומכת אבל אני לא מוצא באמת אינדקציה שהוא באמת משתמש ... האם הכול זה שטיות במיץ עגבניות?

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  21. Started by swisaman,

איך BF3 רץ על GTX580? אני חושב על קניית gtx580 מיד שנייה. שווה שידרוג מ5850? איך יכולות הOC שלו?(מדובר על גירסאת הGOOD EDITIONׂׂ) מדובר על הגדרות מקסימליות כמובן.

• 12 תגובות
    • 964 צפיות
  22. Started by אנטי-פסטו,

שלום. ברשותי כרטיס מסך מסוג geforce 8800 gts 512 שעד כה עשה את עבודתו נאמנה. בימים האחרונים בעת משחק (tf2) החלו להופיע ארטיפקטים על המסך והמחשב פשוט נתקע. התופעה לא היתה אחידה והופיעה לפעמים לאחר 5 דקות משחק ולפעמים לאחר שעה. בעבר קרה לי משהו דומה אך לאחר ניקוי גוף הקירור (חשדתי בחימום יתר) הבעיה נפתרה. כעת הגעתי למצב שאפילו גלישה באינטרנט גורמת לארטיפקטים מוזרים ותקיעה של המחשב. מבדיקות טמפרטורה שערכתי נראה שהמצב תקין לחלוטין עם 60- 90 מעלות ( מנוחה- מאמץ) אך בנגיעה פיזית בכרטיס עצמו גיליתי שהזכרונות רותחים עד לרמה של כוויה! לפני שאני רץ לקנות כרטיס חדש, האם ניתן לעשות משהו? על הזכרונות והמעבד יש מדבקות תרמיות בעוד שלי בבית יש רק משחה..חבל לי סתם לפרק את גוף הקירור ו…

23. שלום אתמול שבק חיים הכרטיס מסך שלי radoen 9800 אני רוצה להחליף אותו כי עדיין ולבזבז אל הכרטיס החדש כמה שפחות כסף אבל שלא יהיה גם ממש מעפן ויהווה צוור בקבוק למחשב: P4 2.8 800mhz asus p4p800deluxe - MB 1GB ddr 400mhz בבקשה תעזרו לי לבחור כרטיס מתאים וזול . תודה לעוזרים. יוני

24. Started by Noam0101,

היי, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, שיוכל להריץ משחקים פה ושם. מה שחשוב לי קודם כל זה שיהיה כרטיס ללא מאוורר. ראיתי שיש שלושה דגמים בולטים שנמכרים היום בחו"ל ללא מאוורר - R7 250,‏ 7750 ו-GT 640. מה שכן, לא הצלחתי למצוא אף דגם כזה שנמכר בארץ, ואני גם לא בטוח מה מביניהם עדיף. תוכלו לעזור לי להחליט מה לקנות? ואם אפשר, להפנות אותי לחנות שמוכרת כרטיס כזה, ועדיף באזור רמת גן\תל אביב. נועם

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  25. Started by usx,

רזולוציה שלי 1980X1200 GV-N770OC-2GD 2GB GDDR5 memory, 256-bit memory interface BASE:1137MHz / BOOST:1189 MHz http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4629#ov GV-R928XOC-3GD 3GB GDDR5 memory, 384-bit memory interface BASE:1000MHz / BOOST:1100 MHz http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=4793#ov

• 6 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים