עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ac1240,

החלפתי כרטיס מסך היום היה לי HD4850 והחלפתי אותו ל HD4850 OC כי כנראה היה בעייה בכרטיס ועכשיו הגעתי הבייתה מחקתי את הדרייבר התקנתי מחדש ואני לא יכול להכנס ל CATALST CONTROL CENTER כל פעם שאני לוחץ להכנס אני מקבל הודעה ברגע שאני לוחץ על ADVANCED VIEW לא קורה כלום ודרך אגב אין לי את האייקון הקטן של ATI במגש ליד השעון [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  2. Started by Spielberg,

אני כרגע מעוניין לקנות מחשב חדש, ועלתה לפניי בעיה. אם אני קונה לוח אם עם כרטיס מסך Onboard, האם אני יכול לחבר לו כרטיס מסך רגיל, והאם יווצרו קונפליקטים בגלל זה. הלוח אם הוא M2N-MX SE Plus AM2+ של AMD הכרטיס מסך המובנה הוא Nvidia Geforce 6100 והכרטיס מסך שאני רוצה לקנות הוא Nvidia GeForce 9800GT תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  3. Started by Director,

שלום לכולם , השאלה היא כזאת: אני משחק במשחק COUNTER STRIKE SOURCE למי שמכיר ומי שלא מכיר עכשיו יש לי שם בכללי 100 FPS , אבל ברוב המקרים ובמפות הכבדות יש לי בערך 70FPS אבל כל פעם שנכנס איזה אובייקט למסך המחשב פשוט נתקע . נגיד אני הולך ופתאום קופץ איזה משהוא למסך המחשב נתקע ל-1~3 שניות , או שיש דרופ ל-10FPS או משהוא בסגנון . זה קשור להתחממות הכרטיס אולי ? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  4. Started by ac1240,

יש ברשותי ATI HD 4850 4GB RAM E8400 ללא OC ומשום מה כמעט כל משחק שאני משחק בו נותן לי את אותו השגיאה מסך שחור ושומעים את המוזיקה(וגם היא תקועה נראה לי ) ורק ריסט פותר את הבעייה הרצתי בדיקה של 3DMARK 2006 וזה עבר את כל הבדיקה מה יכולה להיות הסיבה לזה ?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לקנות את הכרטיס הנ"ל בגירסה רגילה ומוצלחת. ראיתי את הכרטיס הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~CGNX-XP982DD~8~0.htm המחיר מעולה ואחריות ל-3 שנים. מה דעתכם? שאלה חשובה! האם הכרטיס יכנס למארז MID של ENERMAX מדגם CHAKRA ? המארז: http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?products_id=99 הרזולוצייה כרגע 1366X768 עם שימוש בפילטרים.. לוח אם - GIGABYTE - GA-P35C-DS3R מעבד מרובע על 3200MHZ ספק ENERMAX 535 FMA2 לא מסתפק בביצועי medium.. מחפש HIGH תודה לעונים!

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  6. Started by gal_sh1,

שלום ברצוני לרכוש כ.מסך 9600gt (כרגע לא משנה של איזו חברה) האם הוא ירוץ טוב מסך של LGW2242T ? אם לא איזה ככרטיס מסך או מסך עלי לשנות?

7. Started by haimon_v,

מישהו נתקל בבעיות או השפעות שונות במעבר מכרטיס של נוידיה ל ati?

• 11 תגובות
    • 991 צפיות
  8. לאחרונה יצא לי להתעניין בקניית כרטיס מסך חדש, כדי לשדרג את העגלה שיש לי (פרטים במפרט...) התקציב שהצבתי לעצמי הוא עד 500 ש"ח, אולם אעדיף לצאת ב"נזק" כמה שיותר קטן, כיוון שאני לא ממש גיימר, אבל אני מרגיש שהכרטיס לא סוחב בעריכות וידאו כאלה ואחרות שאני עושה. כמו כן, אני מחפש כרטיס שתומך בDX10.1. בחיפושים שונים בפורום הזה וברשת גיליתי שעדיף לי ללכת על כרטיס מבית ATI על מנת להשיג תועלת גבוהה מול עלות נמוכה. הכרטיס ששמתי את העין עליו הוא, איך לא, HD4670. המחיר הכי נמוך שמצאתי הוא 430 ש"ח בKSP מתוצרת MSI. האם יש הבדל משמעותי בין היצרניות בכרטיס המסך הספציפי הזה? (אני לא ממש הבחנתי במשהו לפי המפרט, ולכן לא ברור למה יש הבדל של יותר מ50 שקלים בין היצרניות השונות) בנוסף, חשבתי לקחת כ…

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  9. Started by zombie,

לאחר שהחלפתי את ה8800GTX שלי ב4870x2 שמתי בfar cry 2 dx10 ואני מקבל מין ריצוד מהיר ועדין כזה וצליל חשמלי מהכרטיס מסך.... :s05:

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  10. Started by CraZyStyLe,

כדי לי לקנות את הכרטיס ? יש לי עכשיו כרטיס מסך 8500gt כדי לי לקנות אותו בגירסאת אוברקלוק עם קירור ממש טוב והוא עולה 735 ש"ח

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  11. Started by enzo,

אני מתכוון לשחק ברזולוציה של 768/1024 עם מסך 17 עם הגדרות של כל המשחקים הכי חדשים על HIGH,ושירוצו חלק ללא תקיעות. אז מה הכי מומלץ בשבילי? לא רשמתי תקציב אבל אני לא מתכוון לשבור חסכונות,שיהיה מחיר סביר.

• 3 תגובות
    • 477 צפיות
  12. טוב לפני חודש ככה קניתי את ה TWINTECH 9800GT OC EDITION XXT 512Mב 735 מ FOXPC כדאי לי להחליף ל TWINTECH 9800GTX+ HEATPIPE 512m שהמחיר שלו 1050 ההפרש הוא 315 אבל בגלל שהוא אצלי כבר חודש אני צריך להוסיף עוד 145 שקל שזה יוצא 460 שקל להוסיף. האם זה שווה את הכסף?זה יתן לי ביצועים טובים יותר?אני עכשיו משחק על רזולוציה 1280*1024 אבל בעוד בערך חודש יקנו לי מסך חדש ואני ישחק על 1600*1200. אז משתלם ליקנות עכשיו את הכרטיס?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Opizz,

אז ככה, מה יותר שווה לקנות ? [לא מבחינה כספית,כלומר מה יותר מחזיק טוב במשחקים] 9400GT 1GB או 9600GT 512MB תודה לעוזרים !

• 8 תגובות
    • 605 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש. תקציב: בסביבות ה 900 ש"ח. שימושים: Pro gamers זה לוח האם: Asus A8N-E http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=171&l4=0&model=455&modelmenu=2 אחרי שקראתי את הסקירה המועילה של "מאגר כרטיסי המסך המומלצים" כאן בפורום התעוררו אצלי כמה שאלות: איזה נתונים טכניים בלוח האם יכולים להוות "צוואר בקבוק"? על מה אני צריך להסתכל בפירוט הטכני של לוח האם שיכול להגביל אותי בקניית כרטיס המסך? PCI-E זה ברירת המחדל (בגלל לוח-האם). מעבד AMD, תושבת 939 (הגבלה מבחינת ביצועי עיבוד). דרך אגב, יש 3G Ram. אני חשבתי על כרטיס המסך הבא: GeForce 9800 http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2883 אשמח להערות/…

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  15. Started by or_m12,

מישהו יכול לכתוב לי את כל הכרטיסי מסך שיצאו של ATI מאז ה ATI x1300 ועד סדרת הHD לפי החוזק שלהם ? הכוונה היא לעשות רשימה שמתחילה בחלש ומגיעה בסופה אל החזק תודה מראש אני חדש פה אז אם עשיתי איזו טעות בפתיחת האשכול אני ממש מתנצל

• 10 תגובות
    • 622 צפיות
  16. Started by m1ke,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1443 זה נראה דיל ממש טוב. כרטיס מומהר עם ג'יגה זכרון במחיר של כרטיסים HD4850 רגילים או מומהרים בלבד. יש למישהו REVIEW על הכרטיס? הכי מעניין אותי איך הוא מבחינת השקט.. תודה

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by avi1231231900,

כרטיס מסך בא עם דרייבר מותקן עליו?נניח שיש לי כרטיס מסך שהורדתי לו דרייבר ואני מחליף לכרטיס מסך זהה האם אני צריך לעדכן דרייברים שנית?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  18. שלום לכולם, רכשתי היום את הכרטיס הנ"ל. לכרטיס יישנם 2 חיבורי 6PIN. האם יש לחבר את שניהם לספק, או שמספיק אחד ואם כן איזה מהם?? אודה על עזרתכם, אני באמצע ההתקנה. יש לי ספק Thermaltake Toughpower 750W תודה.

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  19. אני יודע שאני קצת "חופר" בנושא, אך עדיין יש לי כמה שאלות בנושא אני מנסה להשיג כרטיסים מהדגם הנ"ל, שמגיעים עם הPCB של ATI (אדום), ולא כל מיני גרסאות ספציפיות של יצרנים מסויימים. כרטיס של SAPPHIRE, אני כבר לא מצליח להשיג, הכרטיסים שאני כן מצליח להשיג במלאי הם מתוצרת אסוס וGAINWARD 1. כאשר הGAINWARD במחיר זול יחסית, האם יש סיבה שלא ללכת עליו? 2. לא צריכה להיות לי בעיה במערך הCF, כאשר אני עובד עם כרטיסים מיצרנים שונים? 3. אשמח לקבל לינקים לכרטיס המבוקש בחנויות מסויימות, כדי לראות את מצב המחירים בשוק. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  20. Started by omri44,

התקציב שלי הוא 550 ש"ח וזה המפרט שלי: e6300 2 gb ram והלוח שלי תומך pci-e x16. אה והספק שלי 400W של ezcool

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  21. Started by GWeizman,

היי, היום ניסיתי (בפעם הראשונה עם הכרטיס) לחבר את הטלוויזיה, עם כבל S-video > RCA, שהיה לי כבר מקודם (שומש גם עם ה7300GS שהיה לי קודם) כרטיס נוכחי, אם זה משנה, ATI Radeon HD 4700. בכל מקרה, עם הכרטיס הקודם זה עבד (בשלב מסויים זה הפסיק, כשאני חושב על זה, אבל לקראת ההחלפה שלו). כשאני מנסה להפעיל את המסך השני דרך הCCC, הוא 'מפעיל', המסך נכבה לרגע ונדלק, וכשהוא חוזר זה עוד פעם מכובה (אחרי שניה שהסימן נראה מלא ולא 'מקווקו' [מנוקד?] כזה) אני דיי בטוח שזה הכבל עצמו, בעיקר בגלל שכשאני חושב על זה עכשיו זה הפסיק לעבוד גם עם הכרטיס הקודם, אבל יש דרך 'להכריח' את הדרייבר לשדר וידאו מהS-vid גם כשהוא לא מזהה מסך, פשוט בשביל לשלול את כל האפשרויות? יש עוד משהו שאפשר לבדוק? אני מק…

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  22. כמו כן לא נשמעים צפצופים בביוס שאמורים להודיע שהכרטיס אינו תקין.. אז היכן יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  23. שלום לכולם! סליחה שאני קצת נודניק,יש לי כרטיס חדש ואני לא כל כך מבין משהו בדרייבר של ATI האחרון 8.11, gpu clock 665 memory clock 950 עכשיו ראיתי שלמטה רשום currents values עם אותם ערכים כמו בתוכנה GPUZ בתוכנה GPU-Z gpu core clock 500 gpu memory clock 750 נראה שהכרטיס לא עובד בתדרים שאמור לעבוד,לא? כאילו שהוא כרטיס חזק אך הוא עובד על תדרים חלשים יש לי תחושה שמשהו לא בסדר אפשר חוות דעת מומחה בבקשה? תודה ליאור

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  24. Started by joni69,

רציתי לדעת מה הוא הכרטיס מסך הכי טוב שאפשר להשיג עד 1500 שח למשחקים כרטיס שהרוב קונים שמביא תמורה משתלמת לכסף ואיזה כרטיס הכי טוב לרינדורים ועבודה בתלת מימד עד 1500 שח

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  25. שלום לכולם.. לא יודע אם כולם קראו את הפוסט הקודם שפרסמתי שמתאר את חששותיי לגבי הכרטיס הנ"ל.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=375399.0 לגבי הכרטיס: חברת BFG עדכנה את האתר שלהם שלשום והוסיפה אותו, לכן חששותיי התבדו. http://www.bfgtech.com/bfge98512gtxpocbe.aspx שלחתי מייל לחברה לגביו ביום שהביאו לי אותו וזו תשובתם: There might be a slight difference in the PCB color due to different PCB manufacturers, but as far as I know there is no performance difference. The only difference in the fan/heatsink is that instead of blowing air out the back of the case it dissipates heat into the case and the power LED on the bracket has been removed. This should not aff…

• 2 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים