כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1443 זה נראה דיל ממש טוב. כרטיס מומהר עם ג'יגה זכרון במחיר של כרטיסים HD4850 רגילים או מומהרים בלבד. יש למישהו REVIEW על הכרטיס? הכי מעניין אותי איך הוא מבחינת השקט.. תודה
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 550 ש"ח וזה המפרט שלי: e6300 2 gb ram והלוח שלי תומך pci-e x16. אה והספק שלי 400W של ezcool
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
כמו כן לא נשמעים צפצופים בביוס שאמורים להודיע שהכרטיס אינו תקין.. אז היכן יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
מישהו יכול לכתוב לי את כל הכרטיסי מסך שיצאו של ATI מאז ה ATI x1300 ועד סדרת הHD לפי החוזק שלהם ? הכוונה היא לעשות רשימה שמתחילה בחלש ומגיעה בסופה אל החזק תודה מראש אני חדש פה אז אם עשיתי איזו טעות בפתיחת האשכול אני ממש מתנצל
-
- 10 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני יודע שאני קצת "חופר" בנושא, אך עדיין יש לי כמה שאלות בנושא אני מנסה להשיג כרטיסים מהדגם הנ"ל, שמגיעים עם הPCB של ATI (אדום), ולא כל מיני גרסאות ספציפיות של יצרנים מסויימים. כרטיס של SAPPHIRE, אני כבר לא מצליח להשיג, הכרטיסים שאני כן מצליח להשיג במלאי הם מתוצרת אסוס וGAINWARD 1. כאשר הGAINWARD במחיר זול יחסית, האם יש סיבה שלא ללכת עליו? 2. לא צריכה להיות לי בעיה במערך הCF, כאשר אני עובד עם כרטיסים מיצרנים שונים? 3. אשמח לקבל לינקים לכרטיס המבוקש בחנויות מסויימות, כדי לראות את מצב המחירים בשוק. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם! סליחה שאני קצת נודניק,יש לי כרטיס חדש ואני לא כל כך מבין משהו בדרייבר של ATI האחרון 8.11, gpu clock 665 memory clock 950 עכשיו ראיתי שלמטה רשום currents values עם אותם ערכים כמו בתוכנה GPUZ בתוכנה GPU-Z gpu core clock 500 gpu memory clock 750 נראה שהכרטיס לא עובד בתדרים שאמור לעבוד,לא? כאילו שהוא כרטיס חזק אך הוא עובד על תדרים חלשים יש לי תחושה שמשהו לא בסדר אפשר חוות דעת מומחה בבקשה? תודה ליאור
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
כרטיס מסך בא עם דרייבר מותקן עליו?נניח שיש לי כרטיס מסך שהורדתי לו דרייבר ואני מחליף לכרטיס מסך זהה האם אני צריך לעדכן דרייברים שנית?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הוא הכרטיס מסך הכי טוב שאפשר להשיג עד 1500 שח למשחקים כרטיס שהרוב קונים שמביא תמורה משתלמת לכסף ואיזה כרטיס הכי טוב לרינדורים ועבודה בתלת מימד עד 1500 שח
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם , השאלה היא כזאת: אני משחק במשחק COUNTER STRIKE SOURCE למי שמכיר ומי שלא מכיר עכשיו יש לי שם בכללי 100 FPS , אבל ברוב המקרים ובמפות הכבדות יש לי בערך 70FPS אבל כל פעם שנכנס איזה אובייקט למסך המחשב פשוט נתקע . נגיד אני הולך ופתאום קופץ איזה משהוא למסך המחשב נתקע ל-1~3 שניות , או שיש דרופ ל-10FPS או משהוא בסגנון . זה קשור להתחממות הכרטיס אולי ? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
מה מהכרטיסים עדיף? אני מנחש שמבחינת קירור זה בעיקר ההבדלים MSI - 9800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E Zotac - 9800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E Sparkle 9800GT 512MB DDR3 Retail אני מתכנן לעשות OC, באיזה מהם זה הכי משתלם?
-
- 14 תגובות
- 990 צפיות
-
-
לאחרונה יצא לי להתעניין בקניית כרטיס מסך חדש, כדי לשדרג את העגלה שיש לי (פרטים במפרט...) התקציב שהצבתי לעצמי הוא עד 500 ש"ח, אולם אעדיף לצאת ב"נזק" כמה שיותר קטן, כיוון שאני לא ממש גיימר, אבל אני מרגיש שהכרטיס לא סוחב בעריכות וידאו כאלה ואחרות שאני עושה. כמו כן, אני מחפש כרטיס שתומך בDX10.1. בחיפושים שונים בפורום הזה וברשת גיליתי שעדיף לי ללכת על כרטיס מבית ATI על מנת להשיג תועלת גבוהה מול עלות נמוכה. הכרטיס ששמתי את העין עליו הוא, איך לא, HD4670. המחיר הכי נמוך שמצאתי הוא 430 ש"ח בKSP מתוצרת MSI. האם יש הבדל משמעותי בין היצרניות בכרטיס המסך הספציפי הזה? (אני לא ממש הבחנתי במשהו לפי המפרט, ולכן לא ברור למה יש הבדל של יותר מ50 שקלים בין היצרניות השונות) בנוסף, חשבתי לקחת כ…
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
אני מצטער שהפכתי למטרד, אבל זו הפעם האחרונה שאני מציק לכם. מחר סוף-סוף אני הולך להזמין את המחשב. המסך המיועד הוא 20"-22" [1680x1050], והקנייה תתבצע בחנות פנדה, כך שהצעות מחנויות אחרות לא יהיו רלוונטיות. לאחרונה התווספו לאתר של פנדה מספר כרטיסים חדשים, כך שזו הרשימה שאני מתלבט לגביה: Gigabyte ATI Radeon HD 4850 512Mb DDR3 GV-R485ZL-512H Zalman Cooling מחיר: 940 ש"ח. Palit Geforce 9800GTX+ 512Mb DDR3 PCI-e מחיר: 900 ש"ח. INNOVISION Geforce 9800GTX+ FREEZER EDITION 512MB DDR3 מחיר: 950 ש"ח. Twintech nVidia GeForce 9800GTX+ 512Mb OC PCI-e מחיר: 950 ש"ח. כפי שאפשר לראות, רוב הכרטיסים הם גרסאות שונות של 9800GTX+, מאחר ואין מבחר רחב כ"כ לכרטיסי ה-4850. אני מניח שכל הכרטיסים פה ה…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב לפני חודש ככה קניתי את ה TWINTECH 9800GT OC EDITION XXT 512Mב 735 מ FOXPC כדאי לי להחליף ל TWINTECH 9800GTX+ HEATPIPE 512m שהמחיר שלו 1050 ההפרש הוא 315 אבל בגלל שהוא אצלי כבר חודש אני צריך להוסיף עוד 145 שקל שזה יוצא 460 שקל להוסיף. האם זה שווה את הכסף?זה יתן לי ביצועים טובים יותר?אני עכשיו משחק על רזולוציה 1280*1024 אבל בעוד בערך חודש יקנו לי מסך חדש ואני ישחק על 1600*1200. אז משתלם ליקנות עכשיו את הכרטיס?
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מדובר בלוחות ASUS P5Q PRO או GA EP45 DS3\R שיש להם 2xPCIeX16 האם אפשר לחבר שני כרטיסי מסך בלי קשר ל- CrossFire ? או לחבר שני כרטיסי מסך שכן תומכים ב- CF (כמו MSI R4670) ולהפעיל שלוש (או ארבע) מסכים ? בתודה, shenig
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני מדבר על הכרטיס הזה GeCube Radeon HD4870 512 DDR5 PCIe אחרי ההתקנה של הויסטה הלכתי ל dxdiag וראיתי שבdisplay הוא לא מראה לי כלום. הורדתי מהאתר של ATI את הדרייבר(שמתאים לכל גרסאות ה4800) ועכשיו שאני נכנס ל dxdiag זה לא מראה לי את השם המדויק של הכרטיס, אבל זה מראה לי משהו עם 4800 series.(כשאני אהיה בבית אני אעלה תמונה) השאלה שלי אם זה אמור להיות ככה, ואם כן למה הווינדוס לא זיהה את הכרטיס בהתחלה? ועוד משהו אם כבר פתחתי הודעה.., שחכתי את השם של התכנה שמראה את כל החלקים והטמפרטורות שלהם.מה השם שלה?
-
- 18 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
שלום לכולם.. לא יודע אם כולם קראו את הפוסט הקודם שפרסמתי שמתאר את חששותיי לגבי הכרטיס הנ"ל.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=375399.0 לגבי הכרטיס: חברת BFG עדכנה את האתר שלהם שלשום והוסיפה אותו, לכן חששותיי התבדו. http://www.bfgtech.com/bfge98512gtxpocbe.aspx שלחתי מייל לחברה לגביו ביום שהביאו לי אותו וזו תשובתם: There might be a slight difference in the PCB color due to different PCB manufacturers, but as far as I know there is no performance difference. The only difference in the fan/heatsink is that instead of blowing air out the back of the case it dissipates heat into the case and the power LED on the bracket has been removed. This should not aff…
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי לוח GA-MA78GM-S2H 1.1, עם כרטיס O.B הלוח חדש ומהרגע הראשון היו לי בעיות. ריסטים(מסכים כחולים) בצפיה בקבצי MPEG2 (רק שיש האצה בחומרה) ועוד כל מיני. הדרייברים מעודכנים . ביוס מעודכן. בדיקת זיכרונות עם MEMTEST תקינה. לא הצלחתי לאתר את הבעיה. איזה תוכנות ניתן לבדוק את התקינות של הכרטיס? יש לי הרגשה שהוא קשור לבעיות. ניסיתי להתקין 3DMark06 אבל מאיזה שהיא סיבה הוא לא עובר את המסך הראשוני של ההפעלה. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
ברשותי מעבד פרסקוט מהירות 3 ,זיכרון DDR2 533 3GIGA לוח אם ABIT AA8 ' אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך לאפשרויות הללו ולכן עזרה אנשים יקירים האם כדאי לשדרג את הכרטיס כאופציה זוחה של 800 שח במקום להשקיע במעבד והכל חדש . עד עכשיו היה לי GEFORCE 6200 TC חרא של כרטיס אבל סחב משחקים. הדילמה למשחקים של COD5 ובסיגנון
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום רב! אני מתקרב לקניית מחשב.כפי שרשמתי אני מחפש כרטיס מסך חזק למשחקים .יש לי מסך 19" רגיל ואני לא מתכוון להחליף אותו. אני מבקש המלצה לגבי כרטיס מסך מתאים למשחקים כבדים ,אבל חשוב שיהיה שקט.אני יושן בחדר מחשב.יש לי מארז של COOLER MASTER CENTURION. חשבתי על גרסאות עם קירור פסיבי-אך הבנתי שמארז צריך להיות מקורר היטב.הקיצור מחכה להצעה הכי משתלמת לדעתכם מחנויות באיזור חיפה. הנה המפרט שבניתי ללא כרטיס מסך : מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤644 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤498 מארז: Coolermaster Centurion 532 Silver כמות: 1 - מחיר: ¤329 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DD…
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
למחשב הזה: פנטיום 4 3.2GHZ Asus p5GD2-x ספק 400 וולט גנרי. ראיתי המלצות ל9800GT שקצת חורג, אז חשבתי לקחת 9600GT שיושב בול. [אם יש המלצה לכרטיס אחר באותו תקציב שיותר שווה לקחת כמובן שאשמח לשמוע ] השאלה היא האם זה מתאים למחשב? על הלוח קיים PCI-E אבל אני לא בטוח שיש על הספק את החיבור הזה שראיתי כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=355400.0 זה תקף גם לגבי? הכרטיס שהיה מורכב עד עכשיו זה 6600GT בלי שום חיבור לחשמל, שהלך לעולמו בטרם עת. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הכרטיס הנ"ל בגירסה רגילה ומוצלחת. ראיתי את הכרטיס הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~CGNX-XP982DD~8~0.htm המחיר מעולה ואחריות ל-3 שנים. מה דעתכם? שאלה חשובה! האם הכרטיס יכנס למארז MID של ENERMAX מדגם CHAKRA ? המארז: http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?products_id=99 הרזולוצייה כרגע 1366X768 עם שימוש בפילטרים.. לוח אם - GIGABYTE - GA-P35C-DS3R מעבד מרובע על 3200MHZ ספק ENERMAX 535 FMA2 לא מסתפק בביצועי medium.. מחפש HIGH תודה לעונים!
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
איזה חברה יותר טובה זאת http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1841&CatCode=400 או זאת http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1771&CatCode=400
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-