עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. *האם הדרייברים הם רק לכרטיס 9800SE או שגם נגיד ל 9700NP ? *מה בעצם הם עושים? *יש סיכון בדבר? * עוד שאלה שלא ממש קשורה אבל לא רציתי לפתוח עוד תרד, האם הכרטיס 9800SE יותר חזק מ 9700NP ללא כל OC? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  2. Started by arimaor,

שלום, אשמח לקבל עזרה בבחירת כרטיס מסך לעריכת וידיאו ביתית בתקציב של עד 800 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  3. Started by Obg1,

יש לי התלבטות בין איזה כ. מסך 6600 GT עם VIVO הכי כדאי לקנות מבין המבחר הדל שראיתי האפשרויות שלי הן: אלבטרון, גיגה בייט או גיינוורד. לפי הכתבה ההשוואתית הזאת http://www.digit-life.com/articles2/gffx/nv43-3.html הכרטיס הכי שווה זה של גיינוורד, ראיתי אותו בבאג במחיר 1304 שקל, http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1930&scat=191&tcat=28 שווה או שאפשר למצוא משהו יותר טוב מזה ? עריכה: מהצצה באתר שלהם ראיתי שיש שני סוגים של כרטיסים כאלה, אחד עם זיכרון 2.0NS ואחד עם 1.6NS , איך אני יכול להבחין ביניהם ?

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  4. אז ככה, אני הולך לקנות 9800 ובזמן שאני קורא בפורומים אלו אני תמיד רואה אנשים מסכנים אשר נפלו בקרב "קליינט-טיפש".:cwm32: :2gunsfiring_v1: מכיוון שאני מעוניין להימנע מפגיעות, רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי. כמו כל ישראלי, אני מעוניין לסחוט מתוך הכרטיס שלי את המקסימום, בין אם זה באוברקלוקינג או מחירים זולים. אני הבנתי שבSaphire 9800SE אפשר לעשות OC ולהגיע איתו לביצועי 9800PRO. בין אם זה FACT OR FICTION אין לי מושג. מה שכן, אם אני קונה 9800 ואני משקיע יותר מ1,200 ש"ח, אני ארצה שהכרטיס שלי ייתן ביצועים מרהיבים למשחקים כשאני מעלה את כל התצוגה למקסימום וייבקש עוד עם לשון בחוץ. אתם האנשים שאני פונה אליהם עם כל ה"דרישות" שלי, ואני סומך עליכם ב100% שתעזרו לי מתוך נסיון. ואם תג…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by shayv23,

שלום לכולם אני רואה את כל הסרטים דרך הלפטופ כמו רובנו אך יש לי בעיה כי אני משתמש במחשב גם ללימודים ולפטופ הוא מרכז המדיה בבית(דירה שכורה) ראיתי בעבר אפשרות של פיצול מסכים כך שאני ממשיך לעבוד עם הלפטופ ובטלוויזיה דרך הTVOUT אני משדר סרט מהלפטופ אני מעוניין לדעת איך עושים זאת או בעזרת איזה תוכנה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by 114508534,

אני צריך דרייברים לכרטיס הזה

• 12 תגובות
    • 829 צפיות
  7. איזה דריבר הכי בשל ומומלץ ל7900GT? איזה גירסה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  8. Started by koraldon,

שלום, אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך למחשב הבא: Celeron 1100 256 MB זכרון דיסק קשיח 40GB כרטיס מסך נוכחי - Voodoo 3500 אני מתלבט בין לרכוש את ה- Radeon 9100 בכ- 350 לרכש geforce Nx-5600 במחיר של כ- 750 ש"ח. השאלה היא האם האם במערכת שלי ארגיש בהבדל משמעותי בין שני הכרטיסים או שחבל על הכסף. יזהר

9. Started by davidcohen,

היי אני צריך המלצה לשדרוג כרטיס מסך למחשב. השקעה של 400-500 ש"ח. הרצה של משקחים כמו CIV5 COD BF על הגדרות בינוניות. יש לי מסך 22 אינג'. זה המפרט הקיים: גמעבד e7500 לוח אם intel corporation dg41rq זכרון ddr2 2048

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  10. אני מעוניין לקנות את הכרטיס מסך הבא: Sapphire ATI Radeon HD3650 512MB PCIe ויש לי מספר שאלות. 1. איך הכרטיס מסך הזה ? הוא יחזיק משחקים בינוניים/כבדים על הגדרות נמוכות ? (זה אמור לשמש ילד בן 12-13). 2. האם יש כרטיס מסך טוב ממנו שנמצא בטווח המחירים ? (400 שקל).

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. בעוד שעולם החומרה חוגג את מבחני הביצועים הנהדרים של ה-GeForce GTX 1080, לא כדאי לשכוח את אחיו הקטן שאמור להביא את בשורת הדור החדש אל ההמונים בעוד אנו בוחשים ב-GTX 1080 וכמה עולם הגרפיקה מתקדם עם תגי מחיר שרובנו לא מחשיבים כנגיש במיוחד, דאגה NVIDIA לשלוח גם שליח למי שרוצה פיסה מהטכנולוגיה החדשה מבלי להוציא מעל ל-3000 שקלים. ה-GTX 1070 הולך להיות המחליף הטבעי של כרטיס המסך הפופולרי ה-GTX 970. הוא הולך לעשות זאת תוך כדי שהוא יציג צריכת חשמל נמוכה ממנו וביצועים דומים ככל הנראה לאלו של GTX 980 Ti. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%97%D7%A9%D7%A4%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9C-gtx-1070-%D7%94%…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by d-undertaker,

Hyundai Q17+ TFT Monitor איך המסך? המלצות וכל מה שיש עליו..

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  13. האם לפי התמונה ולפי הנתונים שרואים בטבלה, הכרטיס שלי מוגדר נכון?? http://www.pictor.co.il/Content/picture.asp?Picture=5776687&ext=jpg&Album=185052 כן , לא ...?!

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  14. יש לי 8800GT והרעש שמגיעה מהקירור ממש רועש ,יש מצב להוריד את ה RPM ? יש לו חיישן טמפ ?

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  15. Started by MeTaLhAmMeR,

הייתי אמור להזמן את המסך של viewsonic vp191b ואמרו לי שנגמר לחנות שהייתי אמור לקבל ממנה במלאי ואמרו לי שבשבוע הבא יגיע להם הדגם המחליף שלו ה VP191S... עכשיו, אני לא שמעתי על הדגם הזה בחיים ולא ראיתי ביקורות עליו... מישהו שמע משהו? יודע אם הדגם החדש יותר טוב מהקודם? תודה מראש

• 34 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. שלום לכולם. בחודש הקרוב אני מתכנן לקנות מסך דק חדש. התקציב הוא 1800-2100 ש"ח וכמובן עדיף כמה שפחות. המטרות של המסך הן משחקים, וכל הדברים הרגילים שהם עבודה משרדית, גלישה וכו'. צריך להיות במסך יציאת DVI דיגיטלית. אני חשבתי על הSAMSUNG 710T שנכנס לי בול בתקציב וגם קיבלתי עליו חוות דעת רבות אשר שיבחו אותו לטובה. מה דעתכם? האם המסך הנ"ל הוא באמת הכי משתלם בשבילי? האם הייתם לוקחים משהו אחר? תודה מראש, אבי.

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  17. אז מי מהכרטיסים נותן יחס תועלת למחיר(המצוין למעלה) הכי טוב? אני מחפש כרטיס למערכת חדשה שאני אקנה השבוע, בתקווה שיוכל להריץ משחקים בהגדרות גבוהות על 1920/1080 ... ועוד שאלה, האם יש דגם שנחשב לשקט יותר-לפחות במנוחה?

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  18. דבר ראשון תודה למי שעוזר.. הקצב רענון של המחשב שלי הוא 85הרץ ורוב המשחקים עובדים ככה אבל יש כמה משחקים כמו וארקפת3,האלו,ועוד כמה שבלי ששיניתי את ההגדרות הקצב רענון במשחק יורד ואין שום אפשרות בהגדרות של המשחק לשנות את זה.עכשיו בעיקרון לא רשום לי בשום מקום שהקצב יורד אבל אני פשוט מרגיש את זה כי אחרי קצת זמן העניים שלי מתעיפות רצח ונהיות אדום מאוד...בדיוק מה שקורה אם משתמשים עם מחשב בקצב רענון נמוך. אז אם אפשר עזרה בבקשה?כי אני מת לשחק כבר אבל זה פשוט הורג אותי הדבר הזה ואני לא יכול לשחק יותר מ10 ד'ק ברצף..וזה בטח גם לא בריא.. אז פלייז עזרה!?!?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  19. איך הכרטיס הזה Sapphire Radeon X1800 GTO 256MB DDR3 - VIVO / DVI - PCX RETAIL

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכם ! מדובר במסך שני שאני רוכש בפרק זמן של חודש הראשון היה מאג MS776 היום קניתי LG עם יציאת DVI דגם L1730B 12 MS אלה שמכירים את המסך המדובר אני אשמח לקרוא את הביקורת שלכם על המסך הנל,יתרונות וחסרונות וכו למרות שאני לא רואה חיסרון כלשהו בדגם הזה,רק שאין בו רמקולים מובנים וגם קצת עבה ביחס לLCD אחרים (כ 4.5 סמ עומק) רב תודות מראש !

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by ASROCK.COM,

לשכן שלי יש מחשב קטן HTPC MICRO ATX שמחברים לקולנוע ביתי וכו' הוא קנה מותר ACER ושם רשמו " מיוחד למשחקים " עם מעבד Q8200 או ו G210 השאלה היא כזאת , הוא קנה לבן שלו משחק התקין GTA חדש והמחשב לא זז פשוט היה תקוע ברמות שקשה לתאר זז ממש לאט נכנסתי להגדרות של המשחק וראיתי שהוא על רזולוציה מטורפת והורדתי אותו ל 800X600 והפלא ופלא המשחק עבר מהר השאלה שלי כזאת א. למה צריך לעבוד ברזולוציה גבוהה ? ב. למה צריך להשקיע בכרטיס מסך חזק אם אפשר לעבוד בהגדרות נמוכות ? ג. שהוא עבד בהגדרות גבוהות לא ראיתי הבדל בתמונה למה ?

22. Started by ebrami,

שלום לכולם אח שלי הביא תוכנה על דיסק, תוכנה דיי ישנה, שיכולה לעבוד אך ורק אם צבעי המסך מוגדרים ל256 צבעים ולא יותר. בווינדוס אקס, שבו אני משתמש, אפשר להעביר רק בין 16 סיביות ל32 סיביות, יש איזשהי דרך שבכל זאת אני אוכל לשנות את הצבעים ל256 ולהפעיל את התוכנה?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  23. Started by yaniv_scr,

ערב טוב, עיון קצר הראה שהרוב מעדיפים את asus או msi על פני השאר. אפשר בבקשה להסביר לי מדוע אלו עדיפות על השאר ? וגם לקבל המלצה כמובן תודה

• 21 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. מי בעד זה ומי בעד זה ? איפה שאני נמצא זה עולה אותו דבר פלוס מינוס 100 שקל אני מתכוון לקנות בעיקרון את הכרטיס של אסוס מקסימום גיגבייט מישהו יכול להסביר על גרסת הטופ של אסוס מה מיוחד בה בקשר לקירור אבל השאלה הגדולה כמובן היא בקיצור מה אני מרוויח בכרטיס הזה ומה בזה ?????

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  25. שלום, יש לי כרטיס ATi Radeon 9600Xt חיברתי אותו לTV OUT למסך. פירמטתי את המחשב התקנתי תדריבר והכל, ורואים שחור לבן! אני משתמש בתוכנה iuVCR שיחקתי עם הPAL וNTSC וזה לא הבעיה מה עושים?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.