עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by kotvana,

יש לי כרטיס HD4670 כבר למעלה משנה. לאחרונה שדרגתי זכרונות וכשהמחשב עולה אני רואה קצת מהתמונה ואז הכל הופך להיות שחור. לפעמים אני מעלה ולא רואה כלום, אבל לפעמים רואים קצת וזהו. זה אפשרי, שכרטיס תקול ככה, או שזה רכיב אחר בעייתי? \

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. יום טוב חיברתי את שלושת המסכים שלי ל5870 מכיוון שיש לו רק DVI אחד את שני החיבורים הנוספים חיברתי אחד עם מתאם HDMI to DVI והשני עם מתאם DISPLAY PORT to VGA לא קניתי מתאם DP to DVI מכיוון שהוא יקר בהרבה עכשיו אני רואה את שולחן העבודה על שלושת המסכים אבל אי אפשר לשחק המשחק קורס בהתחלה למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Haflo,

אני מתקין מחשב עם כרטיס מסך Hercules 3D Prophet MX400 Dual Display, ניסיתי להתקין לו את הדרייברים של nVidia 23.11 - הוא לא מוכן לשמוע על זה בכלל....... הורדתי דרייברים מ Hercules, אז הוא עובד, אבל במסך של Display properties-> advanecd -> Settings המסכים מופיעים לי עם סימני שאלה?????? איך פותרים את הבעיה?

4. היי, כשאני בא לרכוש כרטיס מסך באותה הרמה;אז איזה סוג כרטיס מסך יותר טוב/מוביל/מתקדם/עדיף לאותם השימושים ו/או בקיצור - מהו יצרן/סוג כרטיסי המסך הטוב ביותר והמומלץ ביותר בעולם? תודה רבה מאוד מראש...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. קניתי מחשב חדש (AMD 245, ג'יגה DDR2) , הוא מיועד בעיקר לאופיס ואינטרנט. שימוש משרדי בלבד. התלבטתי האם להתקין עליו כרטיס ישן שיושב אצלי במגירה (Nvidia 6200LE) או לעבוד עם ה-On Board, מהלוח החדש. (הלוח אגב הוא Gigabyte GA-MA78LM-S2). אז מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by avive2004,

אני לא יודע אם זה מתאים לכאן או לפורום אחר כי זה נושא קצת מורכב יש לי מחשב שקניתי לפני שנתיים עם לוח של ג'יגביט K8NF-9 עם 3800+ s939 של AMD יש לי 2 סטיקים זיכרון 512 (400.. זה מה שהלוח יודע לזהות) וכרטיס מסך 7600GS (נשרף לי 7800 אז לא השקעתי שוב) אני רוצה לשדרג את המשחב בעיקר מבחינת משחקים ויש לי כמה שאלות שאני אשמח לקבל עליהן תשובה: האם כרטיס מסך באמת יהיה משמעותי כשיפור למערכת של S939 - גם למשחקים חדשים? או שזה יפגע ביעילות שלו (הלוח קורא PCIE) במידה וכן, מה עדיף 8800GT או 9600GT כי שניהם בערך אותו מחיר (http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1143 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2460) האם כדאי לי להוסיף זיכרון למרות שאני עובד עם XP, ובמידה וכל הדבר…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. רכשתי לפני כמה ימים כרטיס HD7770 ולהפתעתי אני לא מצליח לחבר אותו מהמחשב לטלוויזיה. מסך המחשב שלי מחובר בחיבור DVI, את הטלוויזיה (32LE220E SHARP ) אני מנסה לחבר דרך כבל HDMI. המחשב בכלל לא מזהה את הטלוויזיה בכלל וכמובן שאין תמונה בהתאם. חברתי את המחשב הנייד שלי למסך הטלוויזיה דרך כבל HDMI וזה עבד בלי שום בעיות. מזה אני מבין שהבעיה היא בהגדרה של המחשב. לצערי לא מצאתי פתרון. מישהו יכול לסייע לי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. הכטיס מסך הקודם שלי (HD5850) הפסיק לעבוד (כנראה מOC לא טוב שעשיתי לו) עכשיו אני מחפש לו מחליף בסביבות 1000 שקל אפשר קצת יותר אבל עדיף כמה שפחות. המעבד הוא I5 2500 עם ספק 550W של FSP הכרטיס יהיה מיועד לגיימינג כבד (בעיקר MW3) עדיפות לחנויות בת"א או בסביבה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Arisum,

שלום לכולם, רכשתי דרך הארגון של הקנייה הקבוצתית(עסקאות מצויינות ד"א! תודה למארגן) כרטיס של 7950HD DUAL-X. אבל שמתי לב שהתוצאהה של ה3dmark שלי נמוכה: http://img694.imageshack.us/img694/1554/captureykf.jpg כמו שניתן לראות המעבד שלי לא ממש חדיש, אבל הבנתי שהוא לא אמור להוות צוואר בקבוק רציני פה... הבדיקה נעשה על רזולוציה של 1920X1080 עם 3dmark 11 ווידאתי שאני מתקין את הדרייבר החדיש ביותר(13.1) כאשר אני מבצע הסרה של הדרייבר הקודם(uninstall,driver sweep וכ'ו). ממה יכולה לנבוע התוצאה הזאת?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. היי, אני צריך המלצה לכרטיס מסך, עם הדרישות הבאות: 1. AGPx8. 2. שני חיבורי DVI (אחד למסך, השני לטלויזיית פלזמה עם חיבור HDMI). 3. מחיר - עד 500 ש"ח. מפרט קיים: *מעבד - pentium 2.4 *אפיק - AGP *זכרון - 512MB *ספק - גנרי, 350W תודה מראש, PSben

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by J.allmighty,

יש לי אפשרות להתקין את שני הכרטיסים...איזה מהם יותר טוב למשחקים ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by lmlm,

אח שלי מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש AGP במחירים 600-800 חריגה 40+-. יש לי יותר עדיפות ל ATI אבל אני לא כל כך מבין בשוק ה LOW -MID END אז אני בוטח בכם .

• 24 תגובות
    • 1k צפיות
  13. רואים כאילו המשך על המסך השני ,או שפשוט רואים כפול?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by taimor,

יש לי כמה שאלות בקשר לכ.מסך הזה. זאת רשימת התמיכה של הלוחות שלו: http://www.nvidia.com/content/geforce_gx2_sbios/us.asp?vendor=gigabyte יש פה בעיה, אני אולי קונה אותו, הבעיה היא שהלוח שלי הוא GA-K8N Ultra-9, כעיקרון הוא דומה 1 ל1 לGA-K8NF-9, יש להם אותה מבנה, אותה צורה צי'פסט על צ'יפסט ואפילו קופסה דומה ומקבלים איתם אותו דבר (יש אותו לחבר שלי אז עשיתי השווה) רק הבעיה שהלוח שלו תומך ושלי לא? האם זה אולי כי הם לא עשו בדיקות? כאילו אני רוצה לדעת אם הלוח שלי יריץ את הכ.מסך הזה או לא ?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אהלן, מפרט המחשב הוא מאוד בסיסי: i3 2120 4GB Ram רזולוציית מסך - 1600x900 (אבל יש סיכוי לשדרוג עתידי ל- 1920x1080) ובינתיים יש כרטיס מסך מובנה של HD2000. אני רוצה לקנות כרטיס מסך אך ורק בשביל דיאבלו 3 אבל אני רוצה שירוץ על ההגדרות הכי גבוהות שיש ב-FPS גבוה. ואני מתאר לעצמי שזאת לא דרישה גבוהה מאחר ודיאבלו זה משחק לא כבד בכלל. ה"בעיה" היא שהספק כוח הוא לא בשמיים, מדובר ב- Antec Basiq 400W אז אני די מוגבל במשהו חזק. יותר מזה, אני גם מוגבל בתקציב. ככה שאני רוצה את הכרטיס מסך הכי זול שאפשר, שיריץ את דיאבלו 3 הכי טוב שאפשר ושיתאים לספק כוח. אני רואה ב-KSP יש את R7 240 OC ב-350 שקל. האם זה חלש מדי או שזה יעשה את העבודה? אשמח לעזרה, תודה!

16. שמתי לב שבאתר שקניתי את הכרטיס מסך שלי יש את התמונה הזאת: ומה שאני קיבלתי זה כזה: בהתחלה חשבתי שעבדו אלי, אבל שנכנסתי לאתר של PALIT ראיתי שדוקא מה שאני קיבלתי זה מה שמופיע באתר של PALIT (מה שבתמונה שניה)... אז למה יש כביכול 2 דגמים שונים?? תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by roohanit,

היי, רכשתי מחשב חדש של אינטל. כיצד ניתן לדעת אם הכרטיס מסך שהתקינו לי מתאים למחשב? תסבירו לי בבקשה מה אני צריכה לבדוק והיכן, אין לי הבנה במחשבים. תודה

18. Started by Lahash,

שלום לכולם, ברצוני לשדרג את המחשב שלי באיזה כרטיס מסך למשחקים וצפייה בסרטים ב-HD. כרגע המפרט הוא: Intel D945GCNL DualCore Intel Pentium E2140, 1600 MHz 2GB RAM ATX-480 Power Supply אני יודע שהמחשב יהווה לי צוואר בקבוק, אבל ברצוני בסופו של דבר להעביר את הכרטיס למחשב הבא שאני ארכוש, שאינני מתכנן לקנות בשנה הקרובה ולא רוצה לקנות כרטיס נוסף כשהקנה אותו. ולכן אני מעדיף לקנות כרטיס דיי טוב עכשיו שיוכל לשמש אותי כרגע ובהמשך ברמה מסוימת, על אף צוואר הבקבוק. מבחינת הכרטיס חשבתי ללכת על: Radeon HD 6750 1024MB GDDR5 או Radeon HD 6670 1024MB GDDR5 אבל אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס אחר שיוכל להתאים לי או לומר לי איזה מהכרטיסים האלו יעבדו בשבילי הכי טוב בהתחשב שאני מריץ את המחשב ואת…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Placebo,

שלום בקרוב מאוד אני קונה מחשב חדש ושאלה שעלתה בדיון במפרטים עם המסך שלי ינצל טוב את כרטיס מסך המסך שיש לי זה Samsung SyncMaster 930B והכרטיס מסך שאני קונה זה GeForce 8800gts 640MB עם יהיה איזשהו בעיה ביניהם? או שכדי לי לרדת לגירסאת 320MB.. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by RayZ,

יש לי כ. מסך ישן יחסית, GF 6600 (לא GT, כן?). הזמנתי היום GF 8600GT, וכשהתייעצתי עם חבר שמבין בתחום הוא התעקש שלא ארגיש הבדל, כי הביצועים אותם הביצועים, ומה ששונה זה ה-DDR3 והתמיכה ב-DX 10 ולא יותר מזה. זה באמת ככה? משהו כאן לא מסתדר לי האמת... לכן אני שואל כדי ליהיות בטוח. תודה לעונים...

21. שלום לכולם המחשב שלי די ישן אבל עדיין די טוב: CPU: Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz LGA 775 65W Dual-Core Motherboard: ASRock P43Twins1600 ATX Intel Motherboard RAM: WINTEC AMPX 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Video card: MSI GeForce 9800 GTX+ N9800GTX PLUS T2D512 OC HD: Western Digital Caviar SE16 640GB 3.5" SATA 3.0Gb/s PSU: Antec True Power Trio TP3-650 650W הביצועים שלו ב"מטרו" האחרון היו לא משהו, ואני רואה שהוא יתקשה להריץ את COD ו-Battlefied החדשים שיצאו אוטוטו. השאלה: האם כדאי לי לשדרג את כ. המסך שלי (חדש או יד שניה) בהתחשב באילוצים של לוח האם הישן והמערכת בכלל, או האם האילוצים\מגבלות האלה כ"כ גדולות שכבר עדיף לי לשדרג את כל המער…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by pontius,

עשיתי שטות וקניתי כרטיס מסך לפני שנכנסתי לפורום פה. השאלה שלי היא כזו: האם יכול להיות שהביצועים של כרטיס 8500GT עם 256 מגה זכרון DDR3 יהיו יותר טובים משל כרטיס 9500GT עם 1 ג'יגה זכרון DDR2, או שפשוט מדובר בכרטיס תקול?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מחפש כרטיס מסך כי כבר יצאתי מטורף מהמבחר שיש, אני יכול להשקיע בסביבות ה 1000 ש"ח אך אני חוזר ושואל את עצמי האם כדאי להשקיע סכום כזה עבור כרטיס מסך או ניתן להשקיע במשהו קצת פחות יקר ועדיין להנות מחויית המשחק? אני לא גיימר אבל בפעמים שאני משחק אני רוצה להנות ממשחק חלק ורזולוציה יפה,כמו כן אני חושב גם קצת קדימה ובמידה ובשנה, שנה וחצי הבאות ארצה להחליפו ארצה לקנות כרטיס שאוכל למכורו בלי בעיות מיוחדות. כמובן שהכרטיס אמור לתמוך ב DX10 ו להיות PCI-E

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ohad,

כדאי לקנות ati ריידואן 7500 64 ddr ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by hwmenot,

הם באותה רמת ביצועים? הג'יפורס יותר אמין והרבה פחות קריר? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3410

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים