עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by The Man123,

אני צריך עזרה בלקנות את הכרטיס מסך 7600GT מKSP במחירון של החברה באינטרנט יש הרבה מאוד כרטיסי מסך שנקראים 7600GT ואני לא יודע מאיזה חברה לקנות אז אם מישהו מוכן בבקשה להיכנס לKSP ולבדוק לי מה הכי מומלץ לקנות כרטיס מסך 7600GT בבקשה ! זה חשוב מאוד בבקשה תעזרו לי נ.ב בבקשה תרשמו לי מה שבדיוק רשום בKSP כאילו תעתיקו

• 15 תגובות
    • 995 צפיות
  2. המפרט שלי: E4500 Duo 2.2 ghz 2 giga ram 500 watt samsung 22" max resolution 1150x1680 Windows 7 תודה מראש

• 12 תגובות
    • 995 צפיות
  3. Started by 1nstall,

היי ברשותי כרטיס מסך INNO3D G-FORCE FX 5600 128 MB ואני חייב להליפו לאחד הדגמים של ATI אז חשבתי על Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 256MB DDR DVI http://www.pch.co.il/docs/pd2115495066.htm רציתי לדעת אם הוא כרטיס טוב שיחזיק י בערך שנתיים-שלוש הוא שתציעו לי משהו אחר בסכום הזה???

• 12 תגובות
    • 995 צפיות
  4. יש לי חבר שעורך ווידאו ורוצה לקנות כרטיס מסך חדש , והוא ביקש ממני לברר לו איזה כרטיס מסך טוב. אמרתי לו שלמיטב ידיעתי לכרטיס מסך אין שום קשר לאיכות הוידאו הסופית, מכיון שתפקיד הכרטיס הוא ליצר תמונה "און ליין" כמו במשחקים, אבל בעריכת וידאו, זה בעצם חישוב, וכמו שלא יהיה הבדל אם תדחסו קובץ מסוים בשתי מחשבים שונים עם אותה תוכנה, שתי הקבצים הדחוסים יהיו זהים לגמרי למרות שפעם דחסתם אותו בפנטיום 2 ופעם במעבד 4 ליבות, מכיון שזה פעולה מתמטית מוגדרת מראש וכל ההבדל הוא הזמן שזה לוקח, אבל לא בתוצאה הסופית. אז במשחקים, שהזמן חשוב משקיעים על כרטיס מסך, אבל בעריכת וידאו, למיטב הבנתי: א. איכות הוידאו לא תצא יותר טובה במחשב עם כרטיס מסך רציני, מכיון שמדובר בחישובים מתמטים מוגדרים. ב. דחיס…

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  5. בהמשך ישיר לזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=123382.msg1042157#msg1042157 לפני חמישה חודשים ערכו בידיעות אחרונות מכרז על מסך "17 של ויוסוניק, והשבוע הגיע תור מסך ה-19. הדגם הוא דגם ה-VA912, זמן תגובה 8ms, אין חיבור DVI אלא רק חיבור אנלוגי, רזולוציה של 1280x1024, גודל נקודה 0.294mm, בהירות 300cd/m ניגודיות של 600:1 וזוית צפיה של 170 מעלות. קצת מוזר לי ששוב הם בחרו מסך של ויוסוניק... בכל מקרה, הכללים של המכרז ברורים. יש לכם שבוע, להגיע עם גזיר העיתון לאחת החנויות ולקנות את המסך במחיר המפורסם לאותה חנות. דבר שני, שימו לב לכל הפרטים של המכרז. שימו לב לדרוש את השלוש שנים של אחריות היבואן הרשמי שימו לב שלא יעבדו עליכם, ושאם אתם באים ואין את המסך במלאי, …

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  6. Started by BONO,

אני רוצה לקנות מסך 17" של סמסונג ויש שני דגמים אחד DFX והשני NF ואם אני לא טועה במפרט הם אותו דבר אז אם מישהו יכול בבקשה להגיד מה זה ומה ההבדל ביניהם (אם זה שווה עוד 300 שקל) אז זה יעזור מאוד תודה.

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  7. Started by jangelboy,

אתמול קיבלתי את הכרטיס 6870 של ספיר רק היום יצא לי להתקין אותו. יש לי בעיה קטנה המחשב שלי מזהה את הכרטיס כ 6800 ולא 6870 גם באוורסט וגם בתוכנה של CATALYST העלתי סרטון ליוטיוב תגידו לי מה דעתכם חחח כל פעם שראיתי סירטונים כאלה תמיד רציתי לעשות אחד

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  8. Started by KnO3,

לפני חודש התקלקל לי ה4770 ונאלצתי לממש עליו אחריות. קניתי אותו בחנות מאוד ממולצת כאן בפורום, ולמרות זאת (ואולי באשמת היבואן) נאלצתי להמתין חודש עד שהגיע כרטיס חלופי. לטובת החנות יאמר שסופק לי כרטיס זמני, NVIDIA 6200 TC. בגלל שהכרטיס המקורי כבר לא מיוצר נאמר לי שהHD6670 הוא התחליף. הוא זהה בביצועים לכרטיס הקודם שלי?

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  9. Started by aviram20,

היי יש לי 2900GT בקרוספייר (שהוא עובד מעולה , וניראה טוב , ומריץ כל מה שניסיתי על היום והוא אחלה שבעולם) אבל משהו אחר מציק לי והוא הכפתורים שיש על הכרטיס למעלה.. מזה הכפתור הזה? מה הוא עושה ? למה הוא נועד? מזה הדבר הזה ? (לא קיבלתי מניואל של הכרטיסים כי הם באו בבלוק למי שזוכר) אז מי שיודע מזה הדבר הזה אשמח. אבירם נ.ב מצורפת תמונה של הכפתורים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  10. Started by evy,

תשמעו אנשים... חלק אומרים לי ש5900 הוא לא טוב וחלק אומרים לי ש 9800 אקס טי יותר טוב..אני אישית מאמין ש5900 ו- 5950 אולטרה הם הרבה יותר טובים כי קראתי על זה מאמרים וראיתי תוצאות שגי פורס מחזיקים הרבה יותר טוב בביצועים...אנשים אל תגידו לי עכשיו רדאון 9800 טוב יותר כי ככה או ככה אני רוצה הוכחות אבל הוכחות ברורות כמו איזה אתר שממש מראה לי הכל על זה שרדאון יותר טובים..אם אתם יכולים אז סבבה שלחו לי הודעה ואני יקנה את ה 5950 או את הרדאון 9800 אקס טי!

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  11. Started by swisaman,

שלום! עשיתי downsampling היום ואני משתמש ברזולוציה של 1920x1200,הרזולוציה המקורית היא 1680x1050 בעקרון,השאלה שלי היא אם זה משנה באיזה רזולוציה אני משתמש בdesktop,אני רוצה להשתמש בnative,זה הכי נוח לי... זה משנה?או שזה משפיע על האפקט של הdownsampling? תודה.

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  12. Started by e-Pit@m,

אני מחפש כרטיס מסך שיספק אותי וכרגע אני די מלבט בין הרדאון 4850 לאחיו הגדול. אני רוצה לשחק על הטלוויזיה ב-1360 על 766, ושתהיה האפשרות לשחק על מסך המחשב לפעמים ב-1680 על 1050. כמובן ברמת פירוט גבוהה ככל האפשר, עם AA. הייתי שמח לקבל חוות דעת מקצועית במי כדאי לבחור, וגם בנושא הספק, אם הוא יסחוב את הגמל. המפרט כדקלמן: *מארז מיקרו טאוור - כלשהו.. עם שני מאווררי 80מ"מ, אך המארז יודע לקבל במקומם גם מאווררי 92מ"מ. *ספק כוח - Thermaltake tr2 rx 500watt http://www.thermaltake.com/product/Power/tr2power/w0136/w0136.asp *לוח-אם - GIGABYTE GA-73PVM-S2H (rev. 1.0) http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2691 *מעבד - Intel® Core2 Duo Desktop Processo…

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  13. Started by yortem,

יש לי כרטיס מסך SAPPHITE HD 7970 ורציתי לדעת אם זה עלול להזיק לחבר חיבור DVI רגיל למסך שיש לי של המחשב 23 אינץ' של DELL + חיבור HDMI לטלוויזיה במקביל. מה אתם אומרים?

14. Started by shimronfio,

האם הכרטיס 9800 PLUS חזק יותר מה- 4850 ובכמה? והאם הוא תומך DX 10.1?

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  15. Started by ohad,

כדאי לקנות ati ריידואן 7500 64 ddr ?

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  16. אני מעוניין לדעת אם הרקולס היא חברה טובה ואמינה . אני מתכנן לקנות את הכרטיס HERCULES - 3D PROPHET FDX 8500 LE - 64MB DDR - TV OUT + DVI OUT ( RETAIL ) ב-570 ש"ח . האם זו השקעה כדאית ?

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  17. Started by megaPipe,

Gigabyte GV-NX795T512H-RH (GeCube5PG3-E3(RoHS המ... מי מפגין ביצועים טובים יותר?

• 15 תגובות
    • 995 צפיות
  18. Started by The Ball,

זה טוב או רע יחסית למפרט 3898? pentium 1.7 intel garibaldi 256 rdram geforce 2 gts 64 ddr 40 gb 7200 rpm win 98 ואם זה לא טוב אז תגידו לי מה לעשות לשפר להחליף... ותודה...

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  19. Started by muam,

שלום, בזמן האחרון כרטיס המסך שלי מתחמם יותר מדי, הוא מגיע לטמפ' של 110 מעלות בערך ואז המחשב עושה ריסט. זה קורה רק בזמן שהמחשב מתאמץ (משחק), אבל פעם זה לא היה קורה עם אותם משחקים. ניקיתי את האבק מתוך המחשב עם ספריי לחץ אויר וכל מה שצריך והבעיה לא נפתרה. בזמן משחק הטמפ' עולה ל110 מעלות בערך וכשהמחשב לא מתאמץ הכרטיס מגיע ל75 מעלות. חשוב לציין שרק הכטיס מתחמם יותר מדי. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? תודה

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  20. ההשקה הראשונית השאירה אותנו עם הרבה מידע חדש וגם הרבה סימני שאלה, אשר מתחילים להתבהר אט-אט בימים אלה לכתבה

21. Started by ilay22,

אני חושב שזאת בעיה של דרייברים, אבל לא מצאתי לה כמעט אף אזכור בגוגל מדובר בקפיצות מסך של שניה שהוא משחיר וכאילו זז מלמעלה למה, זה קורה עם כמה משחקים ותוכנות 3D, בגרסת דרייבר הקודמת זה היה קורה אפילו עם תמונות.. כרגע יש לי את ההכי עדכנית 8.612 מישהו נתקל? יש לזה פתרון? עריכה: אילה המצבים בהם קראות הקפיצות: צפיה בתמונות (picasa & windows gallery) אבל לא פוטושופ.. מסכי טעינה של כמעט כל משחק עורך שלבים של CNC3, רק כאשר יש עומס של דברים במפה משחק בשם galactic civ II, בענתיים היחיד שהקיצות קוראות בו בזמן המחשק

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  22. ולגבי ה GTX280 ה OC שלו נותן הבדל משמעותי??..(כמובן הOC של BFG)

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  23. עברתי מוינדוס XP לוינדוס 7 64 BIT לא הצלחתי להגדיר דריבר לכרטיס הטלויזיה שלי את התוכנה שהייתה לי WIN PVR התקנתי תוכנה שנקראת DScaler ואיתה הצלחתי לראות טלויזיה אבל לא לשמוע. המוזר שבתוך הקול וידאו ובקרי משחק בתוך המנהל ההתקנים יש CONEXANT BTPCI ליד הוידאו קיים סימן קריאה אך ליד ההתקן סאונד נראה כאילו הכל בסדר. איפה יכולה להיות הבעיה תודה לעוזרים נ.ב. במחשב אפשר לשמוע מוזיקה וכו' ככה שהבעיה לא במחשב

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  24. עם I7 920 , 3GB RAM על HIGEST.. תודה חברה

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  25. Started by amit14,

GamersNexus (@GamersNexus) Tweeted: From NVIDIA, re:SAM: “The capability for resizable BAR is part of the PCI Express spec. NVIDIA hardware supports this functionality and will enable it on Ampere GPUs through future software updates. We have it working internally and are seeing similar performance results." נראה שאנווידיה עובדת על פתרון sam בדומה למה שamd הציגה..רק שהוא לא יהיה נעול דווקא ליצרנית מסויימת ויוכל לעבוד גם עם מעבד אינטל וגם עם מעבד amd. מעניין לראות איך זה יתפתח ואם באמת יתן בוסט ביצועים.. קצת מוציא את amd באור לא טוב עם זה שנעלו את האופציה רק למעבדים החדשים שלהם (או לפחות מציגים את זה ככה)

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.