כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
מידע ברשת שמקורו ביצרניות כדוגמת Gigabyte ו-MSI חושף מתי נקבל מבחר גדול ומעניין הרבה יותר של כרטיסי מסך עם הליבות הגראפיות של AMD לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני בונה מחשב לחבר שהולך להשתמש בו לעריכה גרפית בתוכנות כמו: סטודוי מקס וסוליד וורקס על מסך 30 אינץ חשבתי ש4770 אולי יספיק ואם לא אז שתיים אולי, נראה לי הכי משתלם היום לא? אני קצת נוטה לא ללכת על ה quadro של נNVIDIA נראה לי מותג חסר קצת טעם הייתי שמח לקבל קצת עזרה בנושא
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב שהורכב בנפרד וכרטיס מסך רכשתי בנפרד. נתקלתי בבעיה בחיבור כרטיס המסך לספק הכוח - בכרטיס מסך יש 16 (8 כפול 2) כניסות של PCI-E ואילו מהספק הכוח יש לי: חיבור של 8 פינים שהוא נראה כמו PCI-E אבל הוא לא מתאים לחיבור של ה-8 בכרטיס מסך, אז חיברתי כבל אחד של 6+2 פינים (מפוצל) ועוד כבל של 6. מה שאומר שכרגע בכרטיס מסך יש 2 כניסות ריקות שלא מחוברות לספק כוח. בעייתי? איך יכול לקרות מצב כזה שה-8 פינים שיוצאים מהספק כוח לא מתאים? :[ תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שמעו, אני כבר שנה תקוע עם GeForce 2 MX400 מסכן, ואני רוצה לקנות את ה-Radeon 9500 Pro. השאלה שלי היא: האם שווה לקנות עכשיו בארה"ב את הכרטיס המופלא הזה, במחיר של רק 200$ מתוצרת ATI, או לחכות לכרטיס של Gigabyte? מה ההבדלים בינהם חוץ מחבילת התוכנות?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
וינדוס 7 64 ביט. כרטיס hd 7750. נסיתי עם הדרייבר המתאים באתר של amd וגם עם הדיסק שקיבלתי בעת הקניה. מקבל הודעת שגיאה " the inf file was not found". כמו כן לא מצליח לראות בכלל שום נתון על כרטיס המסך במקומות בהם יש פירוט חומרה. חיפשתי קצת פתרונות לשגיאה הזו ברשת. יש כל מיני הצעות לפיתרון, אחת מהן לעדכן את הדרייבר דרך ה- device manager , אבל אני לא מציח למצוא איך עושים את זה. הכרטיס מסך הקודם הוא על המעבד (i3 ), אבל אמרו לי בחנות שהוא חדל לפעול אוטומאטית.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלפתי היטסינק בGEFORCE4TI4200 שלי והוא רץ לא חם מדי, אבל הבעיה היא שפתאום הוא מקבל רק 4700 נקודות בPCMARK2001 זה לא מעט מדי? זה כלום! מה אני יכול לעשות כדי לשפר את הביצועים (ד"א אני עם פנטיום 3 600)? עוד דבר הכרטיס עובד על AGPX2 אלא אם כן אני מפעיל FAST WRITES ואז כל המשחקים מעוותים ומשובשים, מישהו מכיר את התופעה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתלבט בין האופציות הבאות : 1)http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=877 2)http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=870 או לעשות crossfire מ : HD 2600 XT 256MB DDR3 PCIe הצעות נוספות יתקבלו בברכה נא להתייחס רק לעניין הסרטים ברמת HD ,אני כמעט לא משחק במחשב חוץ מסוליטר :-) תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, במקביל לחיפוש שלי באינטרנט אני אפרסם גם פה. בעבודה שלי אנחנו רוצים להריץ את התוכנה שאנחנו מפתחים על מחשב נייד. מדובר בתוכנה גרפית, אבל לא כזו שדורשת מהכרטיס "כוחות סוס" (כלומר ביצועים גבוהים) אלא שימוש בכלל מיני שיידרים ופונקציות תלת מימד. כרגע התחנות עבודה שאנחנו רצים איתן כוללות כרטיס Quadro (מכל מיני דגמים - 3800, 4000 וגם חלשים יותר כמו ה-600), ועכשיו בלפטופים אני רצת פחות מכיר. בפעם הקודמת שבדקנו, לפני 3-4 שנים, הכרטיסים המובנים לא כללו את ה"פונקציות" שהיינו צריכים בשביל התוכנה (שוב, שיידרים, 3D, תמיכה ב-Open GL). יכול להיות שהכרטיסים ה"חדשים" של אינטל (כלומר ה-Intel HD Graphics 4000) יספיקו עכשיו? את הנייד שאנחנו שוקלים כרגע, אפשר לקבל עם 3 סוגי כרטיסי …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את המסך 30" של אפל (אגב יש פה למישהו כזה?) ועד עכשיו הייתי רגיל שב 1600-1050 כל המשחקים טסו בהגדרות מקסימליות. ברזולויציה של ה 30 זה עדיין יטוס או שזה הבדל משמעותי? ואם כן, רזולוציה יותר נמוכה מהנייטיב פוגעת בתצוגה? (יותר מקרטועים של הכרטיס מסך? : )
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך בבקשה שתעזרו לי במשהו... אני רוצה לקנות כרטיס מסך של radeon ואני לא מבין בזה כל כך.. אבל אני רוצה את הדעה שלכם... כדאי עכשיו לקנות radeon 8500 128 MB או לחכות ל R300 או ל NV30 תגידו לי בבקשה מה עדיף לי...ושיהיה תלוי גם במחיר..
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין בלעשות שדרוג קטן למחשב, מדובר בדבר אחד בלבד שהכי שווה להחליף... AMD Athlon 64 X2 4800+ 2GB RAM Radeon HD3850 512 אני עובד על XP, לי נראה שצריך להחליף כרטיס מסך, אבל איזה כרטיס חדש יותר לא יעשה לי צוואר בקבוק ברמה שאני ארגיש? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מנסה לחבר 3 מסכים למחשב אחד, כך ש: המסך השמאלי יהיה ברזולוציה של 2048X2048. המסך הימני יהיה מסך רגיל ברזולוציה סטנדרתית. (שני המסכים הנ"ל יהיו בקונפיגורצית horizontal span) בנוסף, וכאן החלק הטריקי, אני רוצה לחבר מסך שלישי ברזולוציה סטנדרטית, שיציג בדיוק את מה שהמסך השמאלי מציג. כלומר, מסך מספר אחד, ומסך מספר שלוש מציגים אותו דבר אך ברזולוציות שונות. מסך מספר 2, מציג תמונה שונה. לצורך זה יש לי כרטיס NVIDIA QUADRO FX1700, וכרטיס MATROX שיכול להתחבר ליציאת PCI רגילה. (כלומר יש לי אפשרות לחבר שני כרטיסי מסך למחשב. וה NVIDIA יודע להציג ב 2048X2048) יש למישהו רעיון? תודה רבה !!! גידי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי X800GTO לא עבר OC או משהו דומה. בכמה אני יכול למכור אותו יד שנייה? מפרט: מעבד: פנטיום D 930 4 מגה קאש זיכרון: 512 מגה זיכרון DDR2 553 כפול 2 HD: סמסונג 250 גיגה ספק כוח: FPS 400W 60 THA מסך: LG L1719S זהו בערך....
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האים כדאי להחליף את ה-9600GT 512MB OC ל-4850 האים אני ארגיש הבדל במישחקים על מסך 17" CRT רכשתי את ה-9600GT בפנדה באר-שבע ןאחר כשבוע+- יצאו ה-4850 והיו ויש ביקורות טובות מאוד לגבי הכרטיס פניתי למנכ"ל פנדה במייל והוא הסכים להחזיר את ה-9600 GT להוסיף קצת ולקחת את ה-4850 האים כדאי והאים בספק שלי TT TR-2 430W יחזיק את ה-4850 כי את ה-9600GT הוא מחזיק
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרטיס מסך Sapphire Radeon R7 370 NITRO DUAL-X OC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E איך הכרטיס מסך הזה? אני חושב אולי להביא אותו אשמח להמלצות שלכם.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אהלן, אני מחפש להחליך את כרטיס המסך במחשב שלי התקציב הוא עד: 700 ש"ח לוח האם שלי הוא: Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Model EP43-DS3L (Socket 775) Chipset Vendor Intel Chipset Model P45/P43/G45/G43 Chipset Revision A3 Southbridge Vendor Intel Southbridge Model 82801JR (ICH10R) אני צריך לקנות מ KSP מטעמי נוחות ואיזה סידור שיש לי מול החנות, אז אני ממש אשמח אם תוכלו לתת לי את הכרטיס הכי טוב שיש ב KSP בטווח המחיר הזה. חשוב לי שתהיה יציאת HDMI (שנראה לי שזה כבר סטנדרט) וזהו פחות או יותר, אני רוצה שזה גם יריץ את GW2 על ההגדרות הכי גבוהות שאפשר, אבל זה לא משחק כבד במיוחד... תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , הכרטיס שאמור לצאת בזמן הקרוב יהיה מבוסס על אותו ציפ ,בעל מהירות ליבה וזיכרון יותר גבוהים מה GTX הנ"ל והיה מהיר ממנו ב כ -15 עד 20 אחוז . מחירו אמור לעמוד על 900 דולר . הכרטיס הנל אמור להיות ב מערכות היוקרתיות של DELL ה XPS 7.1 . מהירות ליבה =650 ,מהירות זכרון =2160. מקור :http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=623&Itemid=1
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, מצאתי מישהו שמוכן לקנות את ה- G2 GTS שלי (V7700) ואני רוצה לחכות ל- R300 או ל- NV30 (או NV31) החדש. יש לי בארון Quadro2 MXR שהגיע עם המחשב החדש שלי (מחשב Dell) , השאלה שלי היא כזאת : האם תהיה לי ירידה בביצועים בגלל החלפת הכרטיס (שבגללה אני לא אוכל להמשיך לשחק כמו עכשיו ואצטרך לקנות 4200/4400) ? תודה The Doorman
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפי מה שקראתי באינטרנט, ההבדל בינהם באוברקלוק מקסימלי הוא בערך 5%. ו- שה7950 הוא אוברקלוקר יותר טוב מ7970. 7950 יעלה 1200 (בקבוצתית, אם היא תצא לפועל) - הבעיה שאני לא יודע באיזה קירור מדובר 7970 עולה 1800 (במכירה קבוצתית) האם ההבדלים שציינתי נכונים? אם כן, לא מוגזם קצת 500 שקלים הפרש בינהם? :s05: תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מטלבט לבין ה 7800GT לבין 7900 איזה מומלץ הכי עד 1900 ש"ח תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני דיי בטוח שהציונים שלי נמוכים למערכת כמו שלי, מה דעתכם ? מה יכול לשפר את התוצאה ? 3DMARK01 - 14894 3DMARK03 - 4650 directx 9.0a catalyst 3.4 AXP 1700+ @ 200x10 Abit NF7-SL rev2 Twinmos 512MB pc3700 Gigabyte R9700 PRO @ default speed ניקיתי גם את המחשב מ spyware אבל זה לא עזר.. מה אתם אומרים ?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-