עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by SharKiMaN,

יש לי את הכרטיס כ9 חודשים בתקופה האחרונה ה FPS ממש נמוך גם על משחקים של שנים עברו הוא קופץ מ20 ל60 וזה גורם לעיתים לתקיעות.. למשל במשחקי יריות אני צריך להתקרב למסך כי פשוט דמויות "ממוזגות" עם הסביבה, טקסטורות לפעמים מפוקסלות... סתם שאלה, יש סיכוי שהכרטיס לא מחובר כמו שצריך? כי לפני כמה חודשים הוצאתי אותו כדי לנקות אבק בגלל בניה או שהכרטיס הזה מעאפן ברמות?.... גם עושה רושם שלאף אחד לא אכפת מ"הגרוטאה" הזאת בבקשה תעודדו אותי הוצאתי עליו כסף רב בזמנו

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היום הגיע לידי ה-GF 8600GT שהזמנתי לפני זמן-מה. לפני הכל, הכרטיס מסך הוא של היצרן ג'יגאבייט, הגיע עם קירור פסיבי בלבד. הדבר הראשון ששמתי לב זה שכששמתי עליו את היד הוא היה רותח ממש, ובמנוחה. כן? כשהפעלתי משחקים היו בהם מן כמו קפיצות מוזרות כאלה, חוסר נוחות לשחק, ומהירות כללית ירודה יותר (ממה שהיה לי עם הכ. מסך הקודם, GF6600). כשאני אומר "המהירות הכללית" אני מתכוון למהירות שהמשחק זז בה, ולא ל-FPS. הFPS עצמו מעולה, רק שבמשחקים של לפני שנה למשל, עם ההגדרות הכי גבוהות הוא קפץ מ60FPS ל 30FPS בזמן המשחק בלי הפסקה, וזה הורגש. במשחקים ישנים בהרבה גם היו קפיצות FPS פתאומיות, ובכל המשחקים (חדשים או לא חדשים ביחד) היכן שהיה אפקטים של עשן או דברים בסגנון הFPS ירד באופן משמעותי. (על הג…

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  3. Started by J0HNiE,

תראו יש לי G6800NU leadtek ואני מקבל בCSS FPS ממש נמוך 60-100 יש לי את הדרייברים הכי חדשים (76.41 ) והורדתי את הAnti-Aliasing לX2!!! ושמתי את הmodle על medium וגם ביטלתי V-SYNC ושמתי את הAnti Tropic לX8 או X4 חושב גם לציין שהיה לי שהפעלתי גם AQUAMARK3 מזמן וקיבלתי תואה של 50,000 ואז אחרי כמה זמן הפעלתי שוב וקיבלתי 28,000 אותו דבר גם ב3DMARK05 שבהתחלה קיבלתי ציון כבוה ואז הוא ירד :nixweiss: :nixweiss:

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  4. Started by Bessmertniy,

ש לי בעיות גאמא במשחקים שרואים מאוד חשוך.... העם יש איזה fix לזה?

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  5. הקלטתי ממצלמת וידיאו דיגיטלית (שכחתי את המותג והדגם) לוידיאו מולטיסיסטם של פיליפס. הכל היה בסדר, ראיתי את ההקלטה באותו הוידיאו. אך כאשר ניסיתי להפעיל את ההקלטה שהכנתי בוידיאו אחר, לא ראיתי כלום. היה פשוט שלג. בוידיאו נוסף, היה מסך שחור. אני משער שזה בגלל פערים של NTSC ו PAL (המצלמה משדרת ב NTSC). אולי מישהו יכול להסביר לי כאן מה קרה בדיוק, והאם אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? איך אוכל לגשר בין ה NTSC של המלצמה ל PAL בוידיאו שכנראה לא תומך במולטיסיסטם? תודה

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  6. בהתחלה ראיתי פה איך לפתוח צינורות והיה כתוב שזה עבד מצויין עם הכרטיס הנ"ל שיש לי ובבדיקה של 3dmark05 אני רואה קווים עבים אדומים אבל במשחקים זה לא קורה אז ביטלתי את זה והחלתי לשים OC דרך RivaTuner v2.0 RC 15.3 ולא היו לי בעיות אבל במשחקים אני מתחיל לראות כזה טישטושים ובעיות עם הכתב אני ממש לא מבין פה מה הבעיה אני לא משתמש בדרייברים פרוצים אני משתמש בForceware 76.10 :s05: :s05: :s05: :s05:

• 10 תגובות
    • 745 צפיות
  7. Started by Notter,

יש לי טלויזיית LCD 26" והיא מחוברת לכרטיס מסך radeon HD4870 1G עכשיו, כשאני מנסה לראות בטלויזיה דברים מהמחשב, אני לפעמים רואה קווים על המסך, תופעה ידועה של מסכי LCD, שנפתרת על ידי V-sync הבעיה שאני לא יודע איך לאפשר את לטלויזיה, ואם זה בכלל אפשרי. דרייברים catalyst 8.12

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Sweet_Tooth,

חיברתי את הטלויזה ל TVOUT וכל מה שרציתי זה ש ב DUALVIEW MOD של NV שאני אצפה בסרטים על הטלויזיה ולעבוד על המחשב אבל זה לא כל כך פשוט אפילו עם TVTOOL האם יש למישהו מדריך על איך לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי בעיה חמורה שהתגלתה כאשר פירמטתי את המחשב. יש ברשותי גרסאת DVD מקורית וקנויה של פרקי תחרות הUFC, פרקים באיכות גבוהה מאוד. במערכת ההפעלה הקודמת, הסרטים עבדו באיכות של 100 אחוז. עכשיו, לא משנה על איזה נגן אני מפעיל, האיכות ירדה, בכ20 אחוז... אני משתמש באותו הקודאק של K-LITE, כל שזאת כנראה לא הבעיה. אשמח לחוות דעת מקצועיות, תודה רבה, דניאל.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  10. Started by Gilo2005,

אז ככה יש לי Geforce 6600GT AGP*8 128 אני לא יודע מה יש לו הוא עבד מצוין עברה פחות משנה מאז שקניתי אותו הוא מהחברה XFX והוא בזמן האחרון מוציע ביצועים נוראים הוא עובד כמו גיפורס 4 מוציא FPS נמוך מאוד במשחקים שהוא אמור להוציא מעל 120 כשהוא עושה רק 40 בקושי תעזרו לי לסדר את הבעיה בבקשה

• 9 תגובות
    • 604 צפיות
  11. Started by g1zey,

טוב אז יש לי מחשב סביר Intel pentium 4 2.4 Ghz Gigabyte 8SQ800 Kingstone 1 giga ram GeForce FX 5200 בזמן האחרון התחלתי לשחק קצת CS:S ועל ההגדרות הכי נמוכות ברזולוציית 800x600 אני מקבל בין 30-60 אפ פי אס רציתי לשאול , אם אני אקנה כרטיס מסך ( לדוגמא PNY 6600GT AGP 128MB ) זה יעזור בצורה משמעותית מאוד , או שעיקר הבעיה היא בסי פי יו ? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  12. Started by idanb,

קיימת בעיה בכרטיס מסך שלי לפי דעתי כאשר אני מתקין את 3dmark 2001 והוא מתחיל לפתוח טקסטורות אז המחשב קורס ונסגר. וגם לפעמים הפריימים יורדים בקצב משמעותי כמו למשל ב TOCA RACE DRIVER השמח אם תעזרו לי תודה המחשב שלי AMD XP 2000+ לוח אם ASUS a7v8x-x 256 DDR וכרטיס ATI RADEON 9700 ועוד דבר שזה פעל ה 3DMARK הוצאתי רק 8000 אני חושב שזה נמוך יש לי גם הרד דיסק 80 גיגה + 20 גיגה 7200 RPM של MAXTOR וזהו תודה

• 11 תגובות
    • 873 צפיות
  13. Started by WUID,

ATITOOL 0.26 הדרייבר של הכרטיס המותקן אצלי הוא האחרון 9.4 או 9.2 מהאתר של AMD/ATI כשאני מפעיל את התוכנה הPROCESS שואב לי את המעבד והיא בקושי עולה (אפשר להגיד שלא) וכשאני מצליח לראות את החלון שלה נורמלי היא לא מזהה את הכרטיס. אני מצרף כמה צילומי מסך כולל שכוללים איזה התנהגות מוזרה בEVEREST שכל שניה מהירות הכרטיס משתנה מ 695 ל160 ואת הLOG של התוכנה תודה מראש... 2009-04-11 04:04:42 D Successfully connected to driver, version 130 [img][/img]2009-04-11 04:04:42 D Scanning for ATI VGA Cards... 2009-04-11 04:04:42 D Found ATI device: 0x1002 0x944C bus 1 dev 0 2009-04-11 04:04:42 D fbPhy: 0xE0000000, mmrPhy: 0xF5000000. 2009-04-11 04:04:42 D mmapped mmr to 0xE80000 2009-04-11 0…

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  14. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, יש לי כרטיס של אסוס ראדאון 9800 פרו... הכרטיס עבד בסדר בהתחלה אבל לאחר כחודש התחיל לעשות קצת בעיות במשחקים ולצייר כל מיני נקודות צבעוניות שלא קשורות על המסך בקיצור aliasing .... זה נראה כמו רעש סטטי כשלא קולטים טוב ערוץ טלויזיה... ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש ולעדכן אותם להתקין חלונות מחדש והכל ושום דבר לא עוזר - הדבר היחיד שפותר את הבעיה הוא לכבות את ההאצה הגרפית ובעצם להשתמש בהאצת תוכנה שזה בעצם לא שווה כלום למשחקים... יש למישהו רעיון במה יכולה להיות הבעיה? ואיך לתקן אותה? (חוצ למלשלוח לאסוס את הכרטיס שיחליפו אותו בחדש) הכרטיס מעולם לא הואץ. יש לו מספיק חשמל ולא חם לו. הטמפרטורות הן בסביבות ה 45-50 מעלות בכרטיס לפי התוכנה של אסוס... וגם נגעתי בו בזמ…

• 10 תגובות
    • 708 צפיות
  15. שהמשימה גומרת להיטען מופיעה לי הודעה של VPU RECOVER -בפעמים הקודמות שזה קרה זה חזר אח"כ להיות רגיל, עכשיו זה הפסיק...אני מנסה לחשוב מה הסיבה של זה..זה לא קרה לי בבנצ'ים או במשחקים אחרים(גם לא גוטיק 3). רק ב COH... אולי להפעיל את המאווררים למקסימום ב RIVA TUNER?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  16. Started by nir_gamer,

שלום חברים יש לי מחשב AMD64 3200 עם 1024 זכרון DDR2 וכ.מסך GFORCE6800GS עם 256 זכרון ו256 BIT בכל משחק בשאני עושה AUTO DETECT ל PREFORMENCE הוא מראה את הכל על LOW לדוגמה : בF.E.A.R FARCRY ועוד המשחקים עובדים טוב מאוד גם ב- VERY HIGH . השאלה היא למה המחשב מזזה את הכל ב LOW ?? תודה

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  17. Started by yotamoo,

שלום יש לי כרטיס מסך saphire 2600xt, התקנתי את הדרייברים האחרונים Catalyst® Control Center Version 2007.0517.2140.36881 נראה לי שזה הגרסה לא? בכל מקרה כל פעם שאני משחק משחק (ורק במקרים אלו) אני מקבל אחרי כמה זמן את ההודעה שמצורפת בתמונה אשמח לעזרה תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  18. Started by Quellious,

http://www.theinquirer.net/?article=19278 מישהו יכול להסביר למה משמשת יחידת עיבוד הוידאו ?

19. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! הרכבתי את ה- HD 2900PRO והתקנתי vista נראה שיש בעיות עם הדריברים . ה- vista לא נותנת את כל הרזולוציות (במקרה שלי 1680X1050 ) , מישהו נתקל בבעיה ו\או יודע את הפתרון . (הכרטיס הוא של חברת gecube ) . אגב באתר של gecube אין דריבר ל-vista ובאתר של ati אין דריבר ל-pro אלה רק ל-XT . תודה

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  20. לפני כחודשיים קניתי כ.מסך של SAPHIRE HD3870 512MB כדי שיעלו לי משחקים כבדים כמו crysis וכו'. המשחקים אכן עלו ורואים בהם טוב ברזולוצייה גבוהה והכל סבבה, רק שפתאום שאני מעלה את PRO EVOLUTION 2008 אז יש פתאום פס כזה שעולה ויורד במסך, כאילו מן מריחה כזאת, מה שלא היה קורה בכרטיס מסך הישן (X800XL 256MB). בפעם הראשונה שהעליתי את ה-PRO... לאחר ההתקנה של הכרטיס החדש המשחק עלה במהירות טיל כאילו מעלים משחק של שנות ה-90 על מחשב חדש ולכן שיניתי איזה הגדרות ב-PRO ועכשיו יש לי את הפס המעצבן הזה. אם מישהו יודע מה אני אמור לעשות כדי שלא יהיה את הפס הזה והמשחק לא ירוץ במהירות פי 4 אז בכבוד... תודה!

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  21. Started by JohnnyBravo,

שלום לכולם. ביצעתי הזמנה מ"נעה מחשבים"בתחילת החודש של כרטיס מסך 8800gts 640oc הכרטיס היה אמור להגיע היום(יום חמישי 22-3). אתמול הם התקשרו לומר לי שהכרטיס הזה אזל ואני צריך להחליף את הכרטיס בכרטיס אחר 8800gts Oc2. אז קודם כל זה לא בסדר שיום לפני הם מודיעים שהכרטיס אזל!! הוא צריך ל"אזול" למי שמזמין היום את אותו הכרטיס ולא למי שהזמין לפני חודש!! אם הזמנתי לפני חודש אז זאת אומרת שיש לי כרטיס שמור במחסן. זה כאילו מכרו לי את הכרטיס ולמחרת מכרו את הכרטיס למשהו אחר.אז עכשיו אני צריך להוסיף 300 שקלים בשביל הכרטיס החדש ולחכות עוד חודש כדי שהוא יגיע! כי את המחשב החדש קניתי ממקום אחר בלי כרטיס מסך.וזה אומר שחודש הוא יעלה אבק סתם. לא בסדר "נועה מחשבים" באותה הזדמנות רציתי להביע את הער…

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by ychig,

שלום, לאחר הסרת כל הדרייברים הקודמים דרך nvidia uninstaller, ודרייבר סוויפר. התקנתי לראשונה את הCCC מכאן: http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-32.aspx לאחר ההתקנה, לא השתנה כלום, הרזולוציה המקסימלית נמוכה (1440 1050). הCCC לא נפתח ולא מופיע בTASK TRAY, אבל פעיל במנהל המשימות, ובמנהל ההתקנים הכרטיס מזוהה כtandard vga graphic adapter בקיצור הדרייבר לא מותקן. בנוסף לזה, בעיה נוספת, מאותו רגע שחברתי את הכרטיס מסך יש מסגרת שחורה סביב התצוגה מהרגע שמדליקים את המחשב, בביוס, בBOOT, ובמע"ה. אשמח להצעות תודה

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  23. יש בבעלותי מחשב חזק מאוד. אני מרבה לשחק ולכן רכשתי כרטיס מסך נוסף בנוסף לקיים ושניהם AMD RADEON HD 7970 אחד קצת יותר מהיר מהשני. לאחר שבמבצע מסובך של יומיים ללא שינה הצלחתי לדחוף למארז ספק נוסף של 1200W בנוסף לספק הקיים של 1200W שלבד לא הצליח להחזיק מעמד עם כרטיס אחד. לאחר מכן השוואתי בין התדרים של הכרטיסים וניסיתי לשחק. להפתעתי גיליתי כי כל המשחקים החדשים (battlefield 3,assasins's creed 3 , crisis 3) ועוד... בכולם אני מקבל ביצועים ירודים יותר מכרטיס יחיד פי 6 ולרוב עצם הכניסה למשחק מפילה את המחשב וגורמת לאתחול. לכן הורדתי את driver של AMD 13.2 בגרסאת בטא במקום הdriver הרשמי שהוא 13.1 שהיה מותקן. זה פתר את הבעיות לחלק מן המשחקים וחלק לא. האם יש למישהו רעיון כיצד לפ…

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by mordidot,

עד לפני יומיים הכול היה בסדר אבל פתאום CRYSIS ן GOW קורסים לי,קרייסיס פשוט נתקע וגירס אוף וור קורס ויוצא לווינדוס יש לי את הדרייברים האחרונים 8.8 וגם התקנתי אותם מחדש והכל ד"א מישהו יכול לתת לי תוכנבה שאני פשוט ינקה פעם אחת ויתקין פעם אחת וזהו? אני ינסה גם בעוד משחקים זה בדרך כלל קורה שיש לכרטיס התאמצות לא סתם באמצע שאני הולך והוא נתקע אלא קטע אקשן\יריות תודה

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  25. Started by mordidot,

עד לפני יומיים הכול היה בסדר אבל פתאום CRYSIS ן GOW קורסים לי,קרייסיס פשוט נתקע וגירס אוף וור קורס ויוצא לווינדוס יש לי את הדרייברים האחרונים 8.8 וגם התקנתי אותם מחדש והכל ד"א מישהו יכול לתת לי תוכנבה שאני פשוט ינקה פעם אחת ויתקין פעם אחת וזהו? אני ינסה גם בעוד משחקים [br]פורסם בתאריך: 28.08.2008 בשעה 15:47:03 טעות יצא לי דאבל למחוק

• 0 תגובות
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים