כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
המסך הזה הכי טוב שייש ב850 שקל Samsung 753DFX 17? יש מסך יותר טוב מי זה?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שבת שלום חברים יקרים. יש לי כרטיס מסך ASUS STRIX 1070 TI והיום קרא לי משהו מוזר תוך כדיי גלישה ביוטיוב המאווררים של הכרטיס מסך נכנסו ל100 אחוז פעולה והיה מסך שחור.לאחר מכן כיביתי הדלקתי אין לי תצוגה. הוצאתי את הכרטיס מהסלוט והכנסתי שוב והכול התחיל לעבוד חזרה מישהו נתקל בתופעה יודע ממה זה אולי?
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי אנשים, החלטתי לקנות כרטיס מסך יד שנייה וההתלבטות שלי היא בין שני הכרטיסים הנ"ל. המחשב שלי לא חזק במיוחד והבנתי שהוא יהווה צואר בקבוק אבל כרגע אין לי ממש תקציב וממש בא לי לשחק קצת. המפרט שלי הוא: מעבד AMD 1.7 זיכרון: 512 לוח: ASUS A7V333 כרטיס מסך נוכחי: ATI RADEON 8500LE לאור המפרט איזה כרטיס יתן לי את התמורה הטובה ביותר (AGP)? תודה מראש וסוף שבוע פרוע לכולם... : )
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
קניתי GT250 אבל אחרי שהתקנתי אותו המחשב לא מבצע BOOT, המסך שחור, שום צליל. חיברתי את המחברים של הספק לכרטיס. אני חושב בכיוון של ספק אבל מה ההגיון יש לי משהו סביר CHIFTEC 550EW מה דעתכם? מה זהעוד יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות GeForce 6800 רגיל. יש לי מחשב פנטיום4 1.8 על לוח P4T של אסוס עם צ'יפסט i850 של אינטל. שאלה א': האם אמורה להיות בעית תאימות כלשהי של כרטיס כזה עם מחשב כזה? אני לא מדבר על נושא צוואר הבקבוק של הביצועים, אלא עניינים טכניים נטו. שאלה ב': יש לי ספק של 300 וואט. האם זה יספיק?
-
- 7 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יוצא לי לשמוע לא מעט על בעיות בקירור ובעיות תמיכה של דרייברים של ATI בכרטיסים האלו. האם אלו בעיות אופייניות?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משום מה הגרסא Retial של Gtx 760 נעלמה מהאתר של Tms.co.il.
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני מחפש מתאם 15 פין זכר זכר בירושלים מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפני חודשיים מחשב עם כרטיס מסך RADEON SAPPHIRE HD6950, היות וניתן לפתוח אותו לHD6970 (זה היה יחסית יקר וקניתי אותו למען האופציה בעתיד שאוכל לפתוח אותו) מה כדאי לעשות? לפתוח עכשיו? לחכות? במידה ואני אחכה, האם בעתיד עדיין אוכל לפתוח אותו? יתכנו עדכונים שלא יאפשרו לי? בבקשה עזרו לי. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אוקי ככה בהגדרות יש לי את אלה.. אגב יש לי מובנה של אינטל 950 עכשו שמעו שאני מריץ פיפא זז חלק יענו לא נתקע אבל התחושה היא לא חלקות מלאה.. אז אתמול שיחחקתי בהגדרות וזה היה חלק ואז אחרי זה שיחקתי שוב בהגדרות ונהרס..חחח אז תגידו לי מה מומלץ בשבילי.. אגב יש לכ.מסך 224 מגה של זכרון.. היפוך אסינכרוני:מופעל\כבוי מאגר משולש:מופעל\כבוי מדיניות היפוך:היפוך עומק סיביות של מאגר עומק:ברירת מחדל\כבוי\מופעל אל דחיסת מרקם S3TC:מופעל\כבוי אלץ דחיסת FXT1 : מופעל\כבוי טביעת רגל של זיכרון מנהל התקן:נמוך\רגיל\גבוה סינון לא איזוטרפי:בקרת ישום\מופעל\כבוי זהו.. תגידו לי מה לעשות בכל אחד[= תודה חברה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
זה צריך להיות LCD בגלל ששטח העבודה קצת קטן אז אני מחפש משהוא טוב במחיר סביר (אני לא יודע את טווח המחרים של המסכים האלו כך שאסתפק ב "סביר") משהו בתחום ה 15" -17" יספיק בהחלט
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מסך: ViewSonic 19" LCD VP930 ¤ 1639 כרטיסי מסך: Sapphire Radeon X1950Pro 256Mb DualDVI Retail SX195P256 ¤ 827 בעיקרון הם מגיעים כחלק ממחשב חדש שאמור להיות מחשב משחקים, לגיימר קל-בינוני, שבו רציתי להוציא בין 1000 ל-1500 על מסך, ובין 800 ל-1000 על כרטיס מסך. אז מה דעתכם? תודה!
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
זאת לא הודעת מכירה אני רק רוצה לדעת מה הערך וכמה לבקש עבורו. יש לי את הכרטיס 6 חודשים יש לציין שהכרטיס זה כרטיס שהוחלף במסגרת אחריות הכרטיס עצמו חדש ועם האריזה המקורית. תודה לעוזרים. אם האשכול לא בפורום הנכון בבקשה להעביר אותו.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי כרגע מחשב עם מעבד Intel(R)_Core(TM)_i5-4670K_CPU_@_3.40GHz 16GB RAM DDR3 וכרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 750 Ti. איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי לשדרג במפרט כזה?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המלצות לכרטיס מסך עד 2000 שקל PCI-E כמובן לא חשוב לי רועש לא רועש תרשמו את ההכי חזקים
-
- 12 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ברצוני לדעת האם יגרם צוואר בקבוק בשילוב המעבד : Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM והכרטיס מסך:Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל משחק/3d mark/כל דבר אחר.. ברזולוציה של 1024 הקצב רענון הופך ל60 ובגלל זה המסך ניהיה עגול ומחואר.. איך אפשר לסדר שכל פעם שאני יפעיל דבר על 1024 הקצב רענון יהיה על 85?? יש לי hercules fdx 8500 le והדרברים החדשים של ati, כולל המיקס...
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב , כפי שהנושא שלי אומר אני מחפש את היבואן הרשמי של אלבטרוןMSI ו לידטק בארץ !!! אם למישהו יש איזהשם פרטים אני תאמת לחוץ בזמן אני אשמח מאוד אם תעזרו תודה!!! ! תודה !
-
- 10 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך crt חדש בגודל 17 אינץ.. ומישהו יכול להמליץ לי על מסך טוב? וראיתי בפנדה את המסך Vision Master Pro 454 של iiyama אבל הוא בגודל 19 האם שווה להוציא עליו 3000 שקל או לקנות מסך איכותי של 17 ב 2000 שקל?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי תומך עד שיידר מודל 2.0B ורציתי לשאול אילו משחקים תומכים בו ויפעלו על SM2.0B במקום על SM2 הנחות ממנו באיכות התמונה ? כמו כן שמעתי שניתן להפעיל HDR תוכניתי בעזרת כרטיסי מסך שלא תומכים ב - SM3 ורציתי לשאול איך עושים זאת ? ואילו משחקים מאפשרים זאת ?
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן,טוב את השאלה שאלתי בנושא...... ???
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לקנות כרטיס ברמה של אחד משני אלה, שווה לחכות לכרטיסים חדשים או לירידת מחירים? או שאין טעם. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום לכולם האם לכרטיסים של NVIDIA תהיה אפשרות עתידית לתמיכה בDX10.1 או שהתמיכה ב10.0 היא חומרתית ולא ניתנת לשדרוג?
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל את עזרתכם לפני קנייה של R9 290 למערך Crossfire. את הכרטיסים של sapphire ו- gigabyte ראיתי שניתן להשיג, האם יש בארץ כרטיסים של חברות אחרות? ועל איזה מהם אתם ממליצים? מפרט של המחשב שלי: i5 2500k ספק antec 900w gamer 3 מסכי דל 23" eyefinity הבנתי שהכרטיסים דורשים חיבור של 8 פינים ואחד נוסף של 6 פינים, בספק שלי יש 4 חיבורים של 6 פינים בלבד, ראיתי שקיים מתאם מ- 6 ל- 8 פינים, האם המתאם עובד כמו שצריך? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-