עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. המ...מכרתי פחות או יותר את ה.מסך שהיה לי ב 350 שקל(לא eיבלתי עדיין כסף בגלל זה אני אומר פחות או יותר) עכשיו, אני תיכננתי ללכת על ה TI4200 של MSI שמוכרים ב....טוב אתם יודעים איפה, גם ככה יצנזרו את זה בכל אופן, המ....אתם אומרים לחזור בי במכירה(דבר קשה ביותר) או פשוט לקנות את הכרטיס? כי....לא שווה לחכות עוד חודשיים שלוש לסידרה החדשה של אנוידיאה? לא נראה לי שיש לי כ"כ ברירה.... ד.א. הכרטיס שאני מוכר הוא chaintech GF2 Ti ....

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אהלן יש לי מסך מחשב ברזולציה 1920X1080 ועוד מסך LCD ברזולציה 1280X720. המסך מחשב מחובר דרך קבע לחיבור ה-VGA , וכאשר אני רוצה לראות ב-LCD אני מנתק את ה-VGA של המסך מחשב ומחבר לשם את ה-LCD. כל העניין הזה גורם כל הזמן להתעסקויות עם הגדרת רזולציה בכל פעם מחדש, ואף גרוע מכך - לפעמים לא רואים בכלל באחד המסכים בגלל שהרזולציה לא נתמכת. יש איזשהי דרך יותר אלגנטית לפתור את הבעיה עם מינומם התעסקויות?

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  3. הפכתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ללא זמין בטעוצ ומאז אין לי תצוגה אז אני לא יכול להחזיר את זה מה אפשר לעשותת?? =/

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  4. Started by deadrineep,

אהלן, אני משחק סטארקאפט 2 ויש לי מעט בעיות עם המחשב- ברשותי מחשב די ישן: intel core 2 duo E6300 1.86GHz לוח אם: Fatal1ty F-I90HD (ATI RS600-SB-600) זכרון פנימי 2GB DDR2 kingston כרטיס מסך NVidia GeForce 8600GT (בעל 256מגה זכרון) תכלס הוא משרת אותי על הכיפאק ולא עושה בעיות אני משחק בעיקר starcraft 2- הבעיה היא שבהגדרות הכי נמוכות הוא רץ לי על 50FPS כאשר אין ממש יחידות על המסך, אבל בזמן שיש אקשן, הוא יכול להגיע גם ל 10FPS ואם המצב ממש עמוס, גם ל 1-2FPS. מן הסתם זה לא אידאלי לגיימר.. שתי שאלות: א. האם החלפת כרטיס מסך תעזור לי להריץ אותו על סביב ה 40FPS גם כאשר יש יחידות רבות על המסך (בהנתן שאני שומר על הגרפיקה בהגדרות הנמוכות ביותר)? ואם כן, לאיזה כרטיס כדאי להחליף? (ת…

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  5. לאח שלי יש בעיה בעבודה יש לו שני מחשבים שמריצים דברים שונים אבל יש לו רק מסך אחד הוא אומר שיש כזה קופסא עם מפסק שמאפשר למסך לעבור ממחשב אחד לשני במהירות(בעזרת המפסק) יש חייה כזאת? ואם כן איפה אפשר להשיג

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  6. Started by puGs,

בזמן שהATY TRAY TOOLS פתוחה אי אפשר להפעיל שום משחק... אני פשוט פותח את המשחק ותוך רגע הוא לא מגיב. איך שאני סוגר את התוכנה המשחקים עולים רגיל=\ (HD5770)

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  7. Started by DXM,

הכרטיס מסך (FX 5500)של חבר INNO3D ניתקע כבר כמה חודשים ככה, לאחר מכן אין לי בררה לעשות ריסטרט כמה עשרות פעמים ואז ללחוץ על "last known good configration". למה זה קורה ואם מישהו שמע אי פעם על החברה הזאת INNO3D כי אני לא. כתוב לי על האריזה של הכרטיס שהוא TORNADO והוא באמת עושה הרבה רוח מהמאוורר.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  8. Started by nitayc1,

שלום, רציתי לשאול איך אני בודק את הביצועים של הכרטיס מסך? שיחקתי קצת במשחק Call Of Duty האחרון והמשחק לא זז בצורה הכי חלקה, יש קטעים שאין הרבה נתונים בתמונה אז זה זורם רגיל, אבל רוב הזמן התמונה לא זורמת בצורה חלקה ומקרטעת מעט. זה מוזר כי בדקתי והמחשב שלי עונה על דרישות המשחק והכרטיס מסך שלי אמור להיות חזק. אשמח לעזרה תודה!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by SmurFin,

הלך לי הכרטיס מסך, X1900XT 512 ארטיפיקים מריחות וכו... לקחתי אותו לחנות המחיר שאני אקבל עליו זה 600 שקל וקניתי אותו ב2400 מה נראה לכם שווה לעשות ? לשדרג ? (שזה אני לא כל כך בטוח אם שווה ) או להחליף לחדש? שווה לחכות שירדו המחירים ולהשאר איתו ? או שלהמיר אותו למשהו אחר ?

• 12 תגובות
    • 736 צפיות
  10. שלום לכולם... קניתי לא מזמן HIS RADEON X800XT AGP גרסאת הEXCALIBUR ב2850 ש"ח, הלכתי על הכרטיס הזה כי המוכר (שאני כמו אידיוט גמור סמכתי עליו בעיניים עצומות) בחנות אמר לי שאפשר לעשות איתו אובר קלוק לא רע... בקיצור קניתי את הכרטיס באתי הביתה, ניסיתי לעשות אובר קלוק ושום דבר, ישר ארטיפקטים הכרטיס מאתחל את עצמו ורסטארט... התקשרתי למוכר ואמרתי לו שאי אפשר לעשות אובר קלוק עם הכרטיס הזה בגרוש, גם אם אני מעלה חצי מגה הרץ לקור קלוק הכרטיס נתקע... בקיצור המוכר אמר לי שהוא מוכן לבוא לקראתי ושנחפש לי כרטיס מסך חדש שהוא AGP... מצאתי כרטיס מסך כמו שלי עם קירור שניקרא ICEQ II TURBO שאפשר לעשות איתו אובר קלוק אבל הבעיה היא ש HIS כבר הפסיקו לייצר את הכרטיסי מסך החזקים שלה מהסדרה הזאת שהם…

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by balon007,

יש לי כ.מסך GFX5200 וטלוויזיה של GREATZ. הייתי משתמש די הרבה בTVOUT ופעם אחת הוא פשוט הפסיק לעבוד... ניסיתי להחליף כבל ולא עזר. הדבר המשונה הוא שזה עובד מעולה עם טלוויזיה אחרת וגם הבעיה היא לא בטלוויזיה אני חושב כי אם מחברים בה נגיד PS או וידאו היא עובדת מעולה. ניסיתי לעדכן דרייברים וזה לא עוזר. תודה לעוזר.

• 6 תגובות
    • 530 צפיות
  12. Started by yakiri,

שלום. קניתי את הכרטיס מסך 9600GT, חיברתי אותו כמו שצריך גם לספק גם ללוח, התקנתי את הדרייברים החדשים \הישנים כמה פעמים, פירמטתי את המחשב ועדיין לא עוזר. הבעיה היא במשחקים כל משחק שאני נכנס יש מן תקיעה כזאת \ פסים כאלה והמשחק קורס. יש משחקים בודדים שעובדים אבל השאר לא. הלוח תומך PCIEX16(אין לי דגם מדויק אני אביא בהמשך) זכרונות 2G 667 מעבד E6750 ספק כוח FSB bluestorm II אם צריך עוד משהו תגידו לי. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  13. Started by maxos,

יש לי מסך מחברה לא מוכרת, 17". עם השנים כנראה שהוא הפך להיות מאוד כהה ולא משנה כמה אני מעלה את הבהירות של המסך הוא עדיין נראה כהה. האים זו היא שחיקה טבעית של המסך , או שאני יכול לסדר את זה עם ברגים בפנים או משהו? אין לי בעיה לפתוח אותו ולהציץ...

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  14. אני קניתי לפני כמה ימים את geforce 9800LE 128mb אז ככה.. יש לי איזשהי תוכנה שהיא כמו משחק.. והיא ממש חשובה.. ועכשיו היא לא פועלת.. כשה אני נכנס לשם נהיה מסך שחור ורשום "sync out of range" יש לכם מוסג איך לתקן את זה?? כי זה ממש חשוב לי.. תודה

• 7 תגובות
    • 602 צפיות
  15. דבר ראשון תודה למי שעוזר.. הקצב רענון של המחשב שלי הוא 85הרץ ורוב המשחקים עובדים ככה אבל יש כמה משחקים כמו וארקפת3,האלו,ועוד כמה שבלי ששיניתי את ההגדרות הקצב רענון במשחק יורד ואין שום אפשרות בהגדרות של המשחק לשנות את זה.עכשיו בעיקרון לא רשום לי בשום מקום שהקצב יורד אבל אני פשוט מרגיש את זה כי אחרי קצת זמן העניים שלי מתעיפות רצח ונהיות אדום מאוד...בדיוק מה שקורה אם משתמשים עם מחשב בקצב רענון נמוך. אז אם אפשר עזרה בבקשה?כי אני מת לשחק כבר אבל זה פשוט הורג אותי הדבר הזה ואני לא יכול לשחק יותר מ10 ד'ק ברצף..וזה בטח גם לא בריא.. אז פלייז עזרה!?!?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  16. Started by nazima,

יש לי אותו כבר 4 שנים והוא התחיל לעשות בעיות ולקרוס בגלל טמפ' שמגיעה עד ל-70 בשיא אבל גם ב-60 יש כבר סימנים של הפיקסלים ממש לפני הקריסה באמצע המשחק,ניקיתי ופתחתי את המארז דבר שלא עזר לפתירת הבעיה אז יש לי 2 אפשרויות:1.החלפת כרטיס מסך 2.קניית קירור ב-155 ש''ח,האם יש כרטיס מסך שאתם ממליצים (PCI) בסביבות המחיר של הקירור ועדיף על פני קניית הקירור?... תודה גדולה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  17. בעיה: אחרי שאני יוצא ממשחקים ה-DESKTOP שלי נהיה בהיר כאשר אני נכנס לתצוגה לצבע זה מסתדר יש לי RADEON 9000 PRO יש דרך למנוע את זה?

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  18. הכרטיס מסך שלי 7600GS ושאני בא לעלות רזולוציה ל 600*800 א הוא כותב לי NO SIGNAL , גם הביטים 32 ביט גם יש בעייה הזאת, הורדתי דרייבר הכי חדש מאנוידיה, וזה עדיין עושה בעייה מה אני אמור לעשות ? נ.ב ב SAFE MODE אני נכנס לשנות ביט, זה מראה שהוא נותן ,אבל כשאני נכנס לווינדוס עצמו הוא כותב NO SIGNAL. מישהו נתקל פעם בבעיה כזאת ?

19. אני רוצה להשתמש ביציאת ה- TV OUT שלי... אבל הוא מציג סתם מסך מעוות על הטלוויזיה... אני יכול לראות בטלוויזיה עם התוכנה TV TOOL אבל יש כמה תכונות מיוחדות שיש אותם בינתיים רק בהגדרות הרגילות... אז מה לעשות ????

20. Started by Macbi _Men,

ובזמן האחרון הוא כל הזמן עושה לי בעיות .. אני משחק במשחק COD MW 2 ובהתחלה המשחק היה קורס לי רק אחרי הרבה שעות משחק , פתאום המשחק היה מרצד כזה.. ואחרי כמה שניות כל המסך היה ניהיה ריבועים מוזרים כאלה וצבעים מעורבבים , ובנוסף היה רעש ממש מוזר ברקע כיאלו המחשב מתפוצץ.. עכשיו פתאום כל פעפ שאני משחק .. אחרי 5דקות 10 דקות .. המשחק כבר מתחיל לרצד , מה למצחיק זה שבין הריצוד במשחק להופעת הריבועים שצינתי למלעה.^ , אז יש בערך 5-7 שניות עד שזה קורה, אז אם אני יוצא מהמשחק בזמן .. ומגיע לווינדוס אז פתאום המחשב ממשיך לפעול רגיל ואין את הבעיה הזאת .. פעם אחת שיחקתי הופיעו לי הריבועים והיה את הרעש המוזר וכל התקיעה הזאת . עשיתי ריסט למחשב , שהוא עלה שוב בשלב טעינת הווינדוס אז שוב פתאום הופ…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. טוב אז כבר הבנתם שיש לי מחשב חדש עם הכרטיס hd4890 אבל בדקתי ב-overdrive את ה-current values וכתוב לי שהכרטיס נמצא על 240MHZ ב-GPU CLOCK וב-memory cloack על 975 שאלתי אצל חבר שלי וה-gpu שלו איזה 665 או משהו כזה ויש לו hd4850 והוא אפילו לא עשה oc וגם אצלו המאוורר על 0 % ואצלי על 25% וזה ממש לא הגיוני =/ אין לי מושג למה זה ובגלל זה אני צריך את העזרה שלכם תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  22. אהלן, לפני כשבועיים החלה להופיע לי על המסך הודעה הקשורה לכרטיס המסך. ההודעה מופיעה אחרי עימעום של המסך לכמה שניות שבמהלכו הוא נעשה שחור. ניסיתי להוריד את גרסת ההתקנים החדשה ביותר לכרטיס (5.5), אך גם זה לא עזר. היכן התקלה? מה ניתן לעשות בכדי לפתור אותה? מצ"ב ההודעה (קובץ JPG) כרטיס המסך שברשותי : ATI 9200 128MB מערכת הפעלה : Microsoft Windows XP תודה רבה ויום טוב. ליאור

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום, אתמול החלפתי את הקירור סטוק של hd4870 ל ac twin turbo, זו הפעם הראשונה שאני מחליף אבל לא נראה לי שיש הרבה מקום לטעויות. הסרתי את הקירור הקודם, ניקיתי את המשחה הטרמית הישנה, מרחתי חדשה, מקימתי את ההיטסינקטים של הזכרונות והרכבתי לבסוף את הקירור עצמו, הדקתי את הברגים ובסה"כ נראה שיש מגע מצוין בין משטח הנחושת של גוף הקירור לבין הליבה שמתחתיו. לאחר שחיברתי את הכרטיס מסך המחשב נדלק כהלכה, ניגשתי ל vtune כדי לראות טמפ' ולהפתעתי הם הראו 86 מעלות , כאשר בדר"כ בעליית המחשב הטמפ היו נמוכות בהרבה, באיזור ה60.... בכל מקרה לאחר כמה שניות התחילו כל מיני ארטיפקטים בצבעים ירוק ואדום ואז המחשב כבה. מאותו רגע לא הצלחתי לקבל תמונה במסך, כלומר המחשב עושה את הרעשים המוכרים של התחלה, המאו…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום, הבעיה שלי היא שכל משחק שאני מריץ אחרי 5-10 דקות מתחיל להיות איטי בצורה בלתי נסבלת (לא ניתן לשחק). מדובר ממש על כל משחק שאני מתקין וזה קורה באופן עקבי אחרי 5-10 דקות של משחק. אם אני יוצא לגמרי מהמשחק ומעלה אותו מחדש, התופעה חוזרת. כלומר: אני יכול לשחק נורמאלי עוד 5-10 ואז שוב קצב הפריימים יורד והמשחק נהיה איטי להחריד. התקנתי את הדרייברים הכי חדשים של NVIDIA וזה לא עזר המעבד במחשב הינו: Intel Core 2 Duo כרטיס המסך הוא Nvidia GeForce 8600 GT (גרסת דרייבר: 8.17.12.5721 הכי חדש) אשמח מאוד לעזרתכם! תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  25. Started by celad,

המפרט שלי הוא כזה: intel core i5 750 gigabyte ga-p55-ud3L gigabyte rreadeon hd4870 1g gddr5 [patriot ddr 3 1600mhz 2x2gb wd 500g 32mb smasung t240 הציון שקיבלתי ב 3DMark Vantage מאוד מאוד נמוך לכרטיס מסך רציתי את עזרתכם לדעת מה הבעיה... gpu score : 4042 cpu score: 12338 תודה ושבת שלום.

דיונים חדשים בפורומים