כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה, עד עכשיו ה-6950 שלי היה צרוב עם ביוס של 6970, לאחר שקראתי קצת פה בפורום הבנתי שהביוס של ה-6970 משנה גם מתחים לזכרון ויכול להזיק להם, לכן הלכתי על השיטה השנייה שהיא לעשות מוד לביוס המקורי של ה-6950 ולעשות אוברקלוק ידני. המוד עבר בהצלחה, אני רואה 1536 שיידרים אבל ב-CCC התדרים שלי מוגבלים ל 840/1325 ואני לא יכול להגיע ל-880/1375 או להעלות מתח עם MSI AFTERBURNER. Lanzar אמר לי שהוא צרב ביוס של ASUS שעבר מוד ל-1536 שיידרים ואין לו הגבלה ב-CCC ושינה לו את המתח באופן קבוע בביוס, ניסיתי לחפש את הביוס הזה באינטרנט ואני לא מוצא. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שכאשר אני שם את המאוורר של הכ.מסך על 30% אז הטמפ' במנוחה היא 54 מעלות... שאני שם על 50% אז הטמפ' היא 47 במנוחה.. רציתי לדעת מה אתם אומרים שכדי לי לעשות... לשים בריווה טיונר על אוט'?50%?30%? מה אתם חושבים שכדי לי לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אהלן אנשים, קניתי להורים שלי מחשב שבא עם מסך 17 אינץ' LG LCD L1750U ויש לי בעיה קטנה איתו: הוא לא מספיק חד כמו שמסך מחשב צריך להיות. לינק: http://www.lge.com/products/model/detail/l1750u.jhtml אולי אוכל לצרף תצלומי מסך היום או מחר, אבל בכל מקרה אתם בטח מבינים על מה אני מדבר - הטקסט טיפה מרוח בקצוות שלו, הגרפיקה לא מספיק חדה... הכל כאילו לא מספיק חדה. המצב הכי טוב שלו, שבו הכל יותר חד יחסית, הוא ברזולוציה 1280x1024 אבל זה לא נוח להם כי הכל מאוד קטן ככה. בכל רזולוציה אחרת, החדות עוד יותר לא טובה. מה עושים?! ככה זה צריך להיות במסך של חברת LG? נאי יודע שלי יש מסך 19" של LG בבית (T910BU) שהוא אמנם לא LCD אבל הוא חד ומעולה. ניר.
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
תיסתכלו על הצל של הנסיך...כולו מפוקסל... מישהו מוכן להסביר לי למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה כשאני מפעיל את המחשב אז הכול עולה וסבבה התוכנות עולות אבל בזמן הזה המסך ניהיה שחור לשתיים שלוש שניות... מישהוא יודע למה..? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הייי שלום לכולם לאחרונה התייעצתי ברכישת כרטיס מסך וקניתי בסופו של דבר GTX660 של אסוס עם OC: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=558330.0 יש לי בעיה קטנה, שהייתה לי עוד לפני שהיה לי את הכרטיס אבל חשבתי שהכרטיס יפתור אותה כאשר אני מחבר את הטלווזיה בכבל HDMI לכרטיס ורואה וידאו במסך מלא אני מקבל כאלה לאגים... זה קרה לי עוד לפני שהיה לי את הכרטיס כאשר הייתי מחבר את הטלווזיה ישירות ללוח אם מין לאגים כאלה קטנים ממש לעיתים דיי קרובות למה זה קורה? יש דרך לטפל? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי אתמול כרטיס מסך חדש (מהמכירת חיסול) בפלונטר. היה לי לפני HD5670 ששודרג ל HD7950. ביצעתי מחיקה של הדרייברים גם דרך המנהל התקנים וגם את CATALYST של ATI עצמו. לאחר מכן ביצעתי ניקוי ב CCLEANER. ולבסוף התקנתי דרייברים לכרטיס וקאטאליסט מחדש. יש לי בעיה קטנה עם GTA IV . המשחק איפס את ההגדרות הגראפיות למינימום ולא נותן לי להעלות אותם. אם זה רזולוציה פילטרים או כל דבר אחר. ניסיתי למחוק את המשחק ולהתקין מחדש והבעיה לא נפתרה. בכרטיס הקודם שלי לא היו לי שום בעיות עם המשחק לכן אין לי מושג עם זה הדרייברים או משהו אחר. Tomb Raider לדוגמא ההגדרות אצלי הן על ULTRA והכל עובד כמעט מצויין (למעט סצנות ממש עמוסות) על HIGH הכל חלק לגמרי. ההגבלה בגלל המעבד החלש. בGTA הוא בכלל…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום את המסך הנל והוא פצצה והכל אבל יש לי בעיה קלה איתו... יש מריחה קלה מאוד של הטרטס באיקונים בחלונות ובכל ישום משרדי בעצם וורד אקסל אקספלורר... המריחה מאוווווווד קלה ז"א כמעט ובלתי נראית אבל אני אישיתי רואה אותה פה ושם וזה מציק לי קצת.... המריחה מתבטאת בכאילו צל קטן בצד כל דבר... במשחקים ובסרטים אין את זה או שאני לא ראיתי את זה כלל אבל בחלונות עצמו דווקא יש... יש למישהו רעיון ממה זה נובע ואיך מתקנים את זה? אני עובד עם הרזולוציה הטבעית של המסך, וזה לא משנה אם אני מוריד אותה, אני עובד בקצב REFRESH 75 בחיבור VGA רגיל (צריך לקנות כבל DVI לחיבור DVI) כרטיס המסך הוא PNY 6800GT ובמסך הקודם זה לא עשה את זה כלל... המסך הוקדם היה מסך 15 אינץ LCD של DYNAMODE מלפנ…
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום לאחרונה קניתי מחשב חדש, עם כרטיס מסך של msi readon r9 280, גרסת דרייבר 14.10.1006-140417a-171099C מערכת הפעלה win8.1 64bit מדי פעם, במהלך גלישה ו\או משחק, המסך מרצד פעם אחת, כאילו קופץ. המסך הוא אותו מסך מהמחשב הקודם (samsung syncmaster p2350), כך שאני לא חושב שהוא מקור הבעיה. לא מצאתי שום דבר בevent log , ואין לי שום דרך לשחזר את התרחיש, זה פשוט קורה עוד מישהו נתקל בבעיה כזו ? או שמע עליה? ניסיתי לחפש בגוגל, אבל לא הצלחתי למצוא תיאור דומה
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
המסך שלי LG 795 פועל על 85 ב 1024X768. כשאני נכנס לCS (לא בדקתי במשחקים אחרים) זה הופך להיות 60 וכשאני יוצא זה חוזר ל 85 למישהו יש איזושהי הצעה? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים יקרים,יש לי בעיה מאוד קשה לאחרונה. קיבלתי אתמול את הג'יפורס 8800 GTS של ASUS,יש לי בעיה קשה איתו שכשאר אני מגדיר לו AA בהגדרות של הכרטיס מסך הכל בסדר,אבל כאשר אני מעלה את FLIGHT SIMULATOR X,נראה כאילו הוא בכלל לא מתייחס לזה ששמתי AA,מראה לי גרפיקה זוועתית ורק כאשר אני בוחר AA מהסימולטור הכל בסדר. ניתן לצין שכשאר אני מריץ את FS2004,אין שום בעיה והAA עובד בגרפיקה מדהימה. מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם החיבור של הטלויזיה למחשב התמונה לא ברורה קופצת חתוכה.... משהו כאילו היא טלויזיה ישנה שמנסה לקלות ערוץ1 יש לי FX5900 של MSI ניסיתי לעדכן דריורים ניסיתי להחליף שיטת שידור ניסיתי להחליף כבלים ואת המקומות שלהם בטלויזיה ופשוט אין לי מושג מה לעשות... :'( :'( חושב לציין שהטלויזיה חדשה והבעיה צצה פתאום ללא שום התעסקות מיותרת
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי בעיה קשה במיוחד: - כשאני מדליק ת'מחשב הווינדוס עולה ואז אני רואה מין נקודות של צבע מזעזעות כאלה על המסך ולאט לאט זה נהייה יותר גרוע - אני ניסיתי לפרמט ת'מחשב מס' פעמים ולא עזר - התקנתי את הדרייבר גם כן מס' פעמים ועדיין לא עזר! בבקשה תעזרו לי אני אודה לכם מאוד!!
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי תרדאון 9700 פרו ... ויש לי איתו בעיות.. זה קרה לפני שבועיים .. פתאום שהפעלתי את את המחשב הוא הראה לי ישר מסך שחור ורשום שם : R9700PRO F1 והמחשב לא עולה לא מגיב לכלום.. חשבתי שזה בעיה בכרטיס ונתתי אותו לאבא שלי שיסדר אותו הוא מצא בעיה קטנה וסידר אותה.. אחרי זה בדקנו אותו אצלו ואצלו במחשב זה עבד טוב ואצלי עדיין אותה הבעיה ... חשבתי שזה אולי הספק אז הורדתי מאוררים וסידירומים וזה עדיין לא עזר.... ומה שמצחיק זה שהגי פורס 2 כן עולה ועולה טוב... מישהו יודע מה לעשות ? אני כבר לא יודע מה לעשות ....
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
משחקים חדשים שיוצאים ל-DIRECTX 9 לרוב לא תומכים באפקטים המיוחדים בלבד כדוגמת מקס פיין 2 והשלוליות והמראה וכו'. משחקים נוספים אבל ללא בושה לא תומכים ב-GF4MX ומציינים זאת מפורשות לעומת הGF3 שדוקא כן נתמך. המשחקים שאני מתמקד בהם ומעצבנים אותי במיוחד הם הנסיך הפרסי ודאוס אקס 2 החדשים!!!! אם מישהו יכול לעזור בזה איכשהו אני מאוד ישמח!!! יחי NVIDIA! 8)
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מפעיל ומשחק בכול מיני משחקים ואני רואה שכולם עובדים לי על 60HZ אני רואה את זה דרך המסך רק במשחקים מוסימים אפשר לכוון את ההרצים איך אני מסדר את זה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך Radeon X1950 Pro עכשיו שאני מתחיל לזוז או לשחק גם לפעמיים שאני עומד בכל מיני משחקים יש לי רעידות מחרפנות כאלה מה יכולה להיותת הבעיה תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הכרטיס עושה לי כמה בעיות .יש לי לפעמים כתמים של צבע מבולגן כזה הבעיה החלה גם במשחקים אני לא ממש מבין במחשבים אבל אים משהו נחמד פה יוכל לעזור לי הכרטיס גםלא מראה לי טוב סירטי DIVX בגירסת סקנר הם צבועים בירוק סמתי את מנהל התקן החדש ביותר והבעיה ממשיכה לצערי אני מנסה לפתור תבעיה לבד לפני שאני יפנה לחנות כי גם אין לי כסף להחליף לכרטיס יותר טוב אים תוכלו לעזור לי אני יודע לכם מאוד תודה :-\ :-\
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש רצינית עם הכרטיס. המחשב החדש הגיע אלי יום שישי, התקנתי את הדרייברים של הכרטיס באותו היום, ועד יום שבת הוא עבד בסדר. יום ראשון עידכנתי דרייבר יותר עדכני מהאתר של point of view, ולפתע, הכרטיס התחרפן. הופיעו לי מלא נקודות שבאות והולכות על המסך. הן נראות כמו פיקסלים מתים, אבל זה לא, כי הן זזות יחד עם התמונה. משחקים נראים כמו תחת, ושמפעילים סרטים המחשב נתקע. חשבתי שזה וירוס כלשהו ופירמטתי אפילו. שהמחשב עלה מחדש לא הייתה את הבעיה לשמחתי, אבל שהתקנתי דרייברים הבנתי שהבעיה טמונה בהם. מה אני אמור לעשות? המוזר הוא שבהתחלה הכל היה בסדר. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 3 ג'גיה 1024 זיכרון פנימי (400 מגה הרץ) וראדון 9800 פרו, וגם לוח אם אביט AI7 הקיצר התוצאות ממש נמוכות: 14000 ב 3dmark 2001 ו 31000 ב aquamark 3 מישהו יכול לעזור לי?! אגב אני משתמש בדריברים הכי חדשים לכרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעסק 5 מצלמות אבטחה שמחוברות לקופסא שמאפשרת לי לשלוט על איזו מצלמה אני רואה בטלויזיה, שמחוברת (הקופסא) גם למגבר וכל אלה מתחברים לכרטיס DVR במחשב ובנוסף באמצעות תוכנה אני יכול לצפות מה קורה בעסק מהבית דרך האינטרנט, בצד השני של כל זה (גם כן מחובר לקופסא) יש לי גם שתי טלוויזיות שנמצאות בחנות ובהם אני רואה את המתרחש בשאר בחנות ב LIVE (קצת מסובך אך אני מקווה שהבהרתי את המצב). בכל מקרה מה שאני רוצה לדעת הוא האם אני יכול להחליף את הטלווזיות במסך מחשב LCD (הרבה יותר זול מטלויזית LCD). אם חסרים פרטים אשמח לברר ולהוסיף. תודה.
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים המחשב שלי (מהישנים) התחיל לעשות לעצמו ריסטרט מדי פעם,וכשהוא עולה אז הוא לא תמיד "מחובר" עם המסך ועכבר (כביכול לא מגיבים כי לא המחשב לא מזהה חיבור) עכשיו, בזמנו(לפני חצי שנה +) קרה לי הדבר בפעם הראשונה ואז התייעצתי פה בפורום ונאמר לי כי המאוורר של הכרטיס מסך נשרף או התקלקל וכי הכרטיס עצמו מגיע לטמפ' גבוהות,מה שגורם למחשב להתחיל את עצמו מחדש לנפילת מתח וכל הבלאגן הזה.. העניין הוא כזה - חזרתי על אותה פעולה שעשיתי אז - קניתי מאוורר חדש, החלפתי כמובן, משיחה טרמית..כל הסיפור הידוע. העניין הוא - שהדבר לא סידר את הבעיה. עכשיו, כשאני מתחיל את המחשב הוא בכלל לא עולה לי, לא מזהה את המסך מחובר כביכול ואת העכבר.. לא משנה כמה פעמים אני מנסה להפעיל.. מה קורה פה? מה ז…
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
לאחר בעיה די פשוטה בכרטיס המסך: בקשתי עזרה ,ובפורום זה הציעו לי להוריד דרייברים מעודכנים לכרטיס המסך שלי מהאתר של IDNVIDIA ,וכך עשיתי. התקנתי את הדרייברים החדשים ועכשיו בעיה חדשה לגמרי: הווינדוס לא עולה לי ........................................... הווינדוס עולה אוטומטית ב SAFEMODE והמסך ההתחלתי אומר לי שיש בעיה, כנראה בגלל התקנת חומרה או תכנה חדשה ואז אני צריך להמתין 30 שניות, ואז עולה הסמל של ווינדוס אקספי ואז לא קורה כלום פשוט המסך נתקע .. מה לעשות??
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
תשמעו,אתמול השארתי את האימיול דולק,התעוררתי וראיתי שכל הכחול במסך הפך לסגול,אדום לירוק וכו'.. המסך הוא מאג 786FD זה גורם להפרעות רציניות,איך פותרים את זה? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש INTEL PENTIUM 4 - 1800 MOTHER BOARD - INTEL MARIVALIE 850 ASUS GE FORCE 3 TI 200 (asus v8200) 512 RDRAM PC800 כשקיבלתי את המחשב, עם ווינדוס אקס פי, המחשב עבד בסבבה, עד שסתם ככה יום אחד הוא החליט לא לעלות ונתקע לי בקטע של הבוט ניסיתי מלא דברים שיחקתי עם מלא אפשרויות, פירמטתי, ועוד פעם המחשב עבד לאיזה שבוע ואחרי שבוע עוד פעם לא עלה עם אותה בעיה לקחתי את המחשב לטכנאי הוא בדק אותו 1000000 פעם ואמר לי שהבעיה היא כנראה הכרטיס מסך שלי שאיכשהו לא מתאים למחשב שלי החברה שקניתי ממנה את המחשב הציאה לי להחליף את הכרטיס מסך שיש לי עכשיו ב RADEON 8500 בבקשה תגידו לי אם זה בכלל שווה לי לעשות את זה או אם יש לכם הצעה אחרת מה לעשות או להגיד להם אז בבקשה תכתבו לי כי זה ממש ממש…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-