עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ALMOG25,

למבינים בבקשה לרשום חוות דעת עליו תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  2. לפני שבועיים קניתי RADEON 9100 64MB של ATI. כשניסיתי לשחק DELTA FORCE BHD גיליתי שאני לא יכול פשוט בגלל שהמשחק רץ בפריימים (גם כשהורדתי רזולוציה ו-DETAILS). לא התעצלתי והתחלתי לעשות בדיקות ב-3DMARK PRO 03. ולהן התוצאות הגבוהות ביותר שקיבלתי (קובץ מצורף). למישהו יש רעיון למה? למישהו יש רעיון איך לפתור את הנושא? עד כמה שידוע לי צריכות להיות תוצאות הרבה יותר גבוהות. כל עזרה בהעלאת התוצאה, שיפור הביצועים וכל דבר שיכול לעזור תתקבל בברכה OGGI

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by billijoe,

רכשתי מסך דק MAG LP717 דרך האתר netaction. המסך ממש יפה, והתמונה ממש טובה, רק דבר אחד שמפריע לי, ונראה לי כמו בעייה בייצור, היא שמפוזרות בו באופן אקראי 3-4 נקודות "שרופות", כלומר פיקסלים ממש קטנים, שלא משנה מה מוצג על המסך, הנקודות האלה תמיד יהיו שחורות. האם התופעה מוכרת לכם? לפנות לספק שיחליף לי את המסך?

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  4. Started by wasermania,

דואל קור 6000 משו..קיבלתי מתנה מאח שלי איזה כרטיס מסך אני רוצה לקנות למחשב כזה? רוצה לשחק משחקים וגם לחבר אותו לטלויזיה HD ולראות סרטים

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  5. Started by ביצה,

כרטסי מסך חיצוני של אינטל, משתמש בטכנולוגיה חדשה. כתבה בפוקטhttp://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=221593

6. היי. אני מעוניין לקנות 9550 (חוסר תקציב :\ ) השאלה היא לאיזה כרטיס יש את פוטנציאל ה OC הטוב ביותר (עם איזה זכרונות הוא בא וכו').......... האפשרויות בכלליות הן: * Gygabyte 9550 ב KSP. עולה כ 370 שח. השאלה היא אם הוא עם ממשק זיכרון של 128ביט....... היתרון: זול * TUL 9550 ב למיר. עולה כ 460 שח. התירונות: למיר קרובים אלי ואמינים ואני חושב שהכרטיס בא עם קירור אקטיבי. אבל לא זול. * ASUS בלמיר. עולה כ 500 שח. יקר למדי.......... * PALIT. דיי זול: 380 שח. הבעיה היא שהוא נמכר ב "גולדטופ" שזו חנות שאף פעם לא שמעתי עליה. בעיקרון ראיתי בפורומים שונים שיש אנשים שקיבלו כרטיסים שלהם עם זיכרונות של 3.6NS וכו' שזה דיי נחמד. אם יש עוד אפשרויות טובות תגידו בבקשה. בקיצר.... אז איזה כרטיס הכי …

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  7. קיבלתי אתמול את הכרטיס הזה: נתן לי 9110 נקודות ב3dmark 2001 הבעיה היחידה שלי הוא שמתי שמדליקים את המחשב אז הוא לא מגיב צריך לחכות כמה דקות לחכות להדליק ואז הוא פועל. רצוי לציין כי יש לי לוח epox 8rga++ שיש לו כרטיס מובנה. השאלה שלי : 1. אם זה קרה למישהו ואיך הוא תיכן? 2. איך מבטלים את הקריאה של הכרטיס מסך און - בורד

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  8. שלום לכולם, אשמח את עזרתכם בייעוץ לפני שאני קנייה יש ברשותי מחשב עם לוח אם מדגם Gigabyte P55-US3L ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך כך שיוכל להריץ את המשחקים החדשים של היות (GTA, The Witcher3) קיבלתי המלצה של לכרטיסים הבאים: AMD HD7850 GeForce GTX 750 טווח המחירים לכרטיס נע בין 600-700 אשמח לשמוע את עצתכם בנושא ואם קיים המלצות לכרטיסים אחרים אשמח לשמוע גם תודה רבה! אור

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. הכרטיס עובר את החמישים מעלות מה אפשר לעשות???

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Shitface,

הי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, מחשב לגיימינג, עריכה ו-HTPC, אני צריך שיהיה חזק, אבל לא בהגזמה (הגזמה = לקנות את ה-8800). השקעה הכללית במחשב באזור ה-7K. מעוניין להשקיע בכרטיס באזור ה-1300, אפשר לזוז קצת למעלה או למטה. עקרונית - אני חשבתי לקנות את הHIS X1950Pro 512MB IceQ3 cooling, שנראה לי אחלה כרטיס רק שהבעיה היחידה שהוא לא תומך DX10. מבחינתי - לא ממש בעיה, כי אני לא מתכנן להתקין ויסטה, לפחות לא בקרוב. השאלה - האם כרטיסי 8600 יותר חזקים מהכרטיס שהזכרתי ככה ששווה כבר לקנות אותם ולקבל תמיכה על DX10, או שעדיף לי להישאר עם הכרטיס שבחרתי? חוץ מזה - יש הערכות לגבי מתי דברים לא יעבדו בלי DX10? יש חברות שהכריזו על משחקים שהולכים לצאת עם DX10 בלבד, או שת'כלס - אם לא הולכים להתקין …

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  11. כמו זאת שיש לHD7970-DC2T אני רוצה למצוא ולשים כזאת לHD7950-DC2T שיש לי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. מה עושים?, מנסים לתקן את המאוורר או מחליפים? ואם מחליפים אז מה כדאי? אם אני רק גולש בינתיים, עד כמה מסוכן להשאיר את המחשב דולק עם הכרטיס? תודה נ.ב. אני לא יודע כבר כמה זמן זה ככה, כי המחשב לא עושה שום בעיות. במקרה פתחתי אותו ושמתי לב. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by HealingAura,

כרטיס המסך שלי עושה לי המון בעיות, אז אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למערכת שלי. המפרט הנוכחי שלי: [TABLE=class: cms_table_cms_table, width: 500, align: right] [TR] [TD=align: left]Core i7 920 2.66GHZ 8MB[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]3x2048GB 1333MHZ DDR3[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Western Digital 1000 / 7200RPM SATA3 16MB[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Asus P6T Deluxe[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]CoolerMaster HAF 932[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Dell 24 2408 WFP[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Antec high current gamer 750W [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]ATI Radeon HD 5970[/TD] [/TR] [/TABLE] תקציב מקסימלי 1500. רק כרטיסי מסך של Nvidia אני משתמש ברזול…

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. איך ניתן לוודא שכרטיס המסך אכן יתאים למארז HTPC של ANTEC NSK2480? הכרטיס: http://www.gainward.com/product/product_detail.php?products_id=138 המארז: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=92480 תודה על הכוונה בנדון.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by tidan26,

שלום! כרגע יש לי כרטיס מסך של asus 8800gtx אני רוצה להחליף אותו בכרטיס של asus gtx295 האם יהיה שיפור משמעותי במשחקים או שכדאי לי להשאר עם הכרטיס הקיים?... ???

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. מכיוון ואני לא יכול להכנס לODB משום מה,רציתי לדעת אם התוצאה שלי היא בסדר יחסית למחשב: הבדיקה הורצה על מחשב ללא OC ברזולוציה 1024X768 ללא פילטרים מפרט המחשב נמצא בחתימה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by yuvalhuck,

שלום, יש לי נייד עם מעבד i7-2670QM וכרטיס מסך GeForce GT 525M. כשאני משתמש בפוטושופ, במה עדיף לי להשתמש? ליבה הגרפית של i7 או ב525M? תודה@!

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  18. Started by kfirbep,

הרכיבו לי מחשב באתר אחר והכרטיס מסך יקר לי וגם אני לא צריך hd כי לא יהיה לי מסך hd אז אם אתם יכולים לעזור לי ולמצוא כרטיס מסך אחר באתר זה המחשב http://tms.co.il/preview/spec/y2ha98n6/1 וזה האתרhttp://tms.co.il יש לי כמה שאלות לגבי המחשב אני יודע שזה לא הפורום אבל כבר פתחתי אשכול על המחשב וחבל לפתוח עוד אחד. 1.המחשב מגיע עם windows? 2.במחשב יש מערכת קירור כמו מאוורר אחרת המחשב ישרף ברגע שאני אדליק אותו נכון? 3.המחשב הזה מסוגל להפעיל כמה דברים ביחד? לדוגמא: אני משחק במחשב ולבנתיים תוכנת האנטי וירוס סורקת את המחשב ו\או לבנתיים המחשב מוריד הורדה 4.המחשב יכו להפעיל את המשחקים האלה?:world of warcraft sims 2\3 heroes 3 call of duty GTA IV PES 2010 rome buttlefiled conter strik…

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אז בבקשה : (Car Low + Dragothic Low + Lobby Low) x 10 = total #1 (Car High + Dragothic High + Lobby High + Nature) x 20 = total #2 Total #1 + Total #2 = 3DMarks Score תכנסו ל Details ותעשו את החישוב ... תראו שזה נכון. תהנו.!

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  20. Started by omers1,

העברתי s video מהטלויזיה לכרטיס והלכתי ל catalyst control center והפעלתי שמה צג שני. עכשיו, מופיע לי בטלויזיה המסך של המחשב ואני רואה הכל טוב, אבל כשאני מנסה לנגן סרט במקום הסרט אני רואה שחור ובמחשב עצמו רואים טוב רק ב tv ככה שחור, יענו אם אני עושה מסך מלא בטלויזיה רואים רבוע שחור... איך פותרים את זה?? תודה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  21. היי לכולם אני עם מחשב קצת ישן....פנטיום 4 630, עם GMA950. בגדול הוא משרת אותי סבבה על XP, וגם על WINDOWS 7 הוא מתפקד סבבה. אולם "משום מה" הוא קצת מתקשה ב720p....בדקתי 6600GT (ישן משהו, לא?) והוא אכן הראה שיפור מה בניגון. תהיתי האם יש טעם להחליף ל9400GT או 9500GT - האם בכלל אני אראה הבדל בין שניהם על הלוח שלי עם המעבד הזה? או עדיף להחליף כבר לוח, להתקע עם לוח שיתמוך ב CORE 2 ויתן לי ON BORAD אחר כלשהוא? אני לא מתכוון להשקיע מעל 300 ש"ח, הציעו לי 9400GT 512 מגה ב250 ש"ח.... אודה לתגובות

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by IDOnoach,

שלום, יש לי מסך עם קצב של 50 הרץ. האם המשמעות היא שהוא לא יכול להראות משחקים בקצב גבוהה מ50FPS? תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Achiron,

שבמחיר הזה כבר עדיף 7300GS?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  24. Started by tomershimshon,

שלום רב האם שי אורך חיים למסכי מחשב מסוג LCD??

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by Blackbird72,

כולם לagp! איזה כרטיס הכי חזק?

• 3 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.