עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ילד-hw,

שלום לכולם יש לי מסך 17 757 dfx של סמסונג עכשיו דיי ממזמן התחילו לי ריצודים מדיי פעם בצדדים של המסך ממך מעצבנים וקניתי אותו לפני שנה ואולי פחות מ- אופיס דיפו ויש לי את האחריות שלו נראה לכם שיתנו לי חדש במקומו תודה מראש ! :)

2. Started by Eparon,

שלום יש לי בעיה הייתי מחפש בגוגל אבל אני לא יודע בדיוק מה לחפש אשמח אם תעזרו לי. מערכת : windows 10 , לוח אם asus B85M-E bios מעודכן ל - 05/25/15 , מעבד i5 4440. אז ככה יש לי כרטיס מסך amd r9 290 ואני משתמש ב 3 מסכים 1. dp 2. vga 3. Hdmi -TV הבעיה כשאני מדליק את הטלוויזה המסכים מהבבים . לאחר בדיקה מתברר שברגע שאני מדליק, הווינדוס מאבד את הזיהוי של הטלוויזה ואז מוצא אותו שוב. וזה גורם לכל החלונות של המסך של הטלוויזה לעבור ל מסך הראשון. מה לא ניסיתי לעדכן דריברים , להחליף כבל , אפילו פירמוט. לאחר שהשלמתי עם זה שכנראה amd זה חרא חיפשתי דרכים אחרות. הפעלתי בביוס מצב multi screen וחיברתי את הכבל H…

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  3. Started by d30DK,

היי, אפשר לראות את המפרט בצד ימין במידת הצורך. יש לי 3 מסכים, כאשר לפי המחשב, הראשון הוא בצד שמאל מסך 24, השני באמצע 22 והשלישי שהוא הראשי 27 קוריאני. פתאום, ביומיים האחרונים, לפעמים זה כל 5 דקות או 20, משתנה, המסכים הופכים לשחורים, אני שומע צליל כאילו ניתוק (של הוינדוס,כמו שמנתקים USB מהמחשב) ואז המסכים חוזרים, כולם, אבל כל החלונות שלי מהמסך הראשי (3) עוברים למסך 1 שהוא הכי שמאלי. הייתי על דרייבר BETA וחזרתי לדרייבר הרשמי האחרון ועדיין זה קורה. למיישהו כאן זה קרה במקרה? תודה.

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  4. Started by NafSap,

WIN XP HOME מעודכן לחלוטין, כרטיס FIREWIRE ומצלמה של JVC מדגם GR-DVX4. בפעולת ה CAPTURE הסרט אכן נלכד אך עם לכלוך באחת משתי צורות: 1.בצורת פסים עבים לרוחב התמונה. כל פס מורכב מריבועים קטנטנים בשלל צבעים. 2.ריבועים צבעונים קטנים ה"מתרוצצים ע"ג המסך. יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  5. Started by black god,

שלום לכולם לא מזמן רכשתי מחשב חדש אבל בכל פעם שאני מנסה לשחק בו יש לי "פריזים" ז"א שאם אני משחק לדוגמא ב- FAR CRY אז אני לא מצליח לעקוב אחרי הדמויות כי הוא איטי בטירוף!!! ניסיתי כל מיני תוכנות גרפיקה וכלום לא עוזר מה לעשות? המפרט של המחשב הוא: לוח אם- asus kv8 delux 64bit כ. מסך- nvidia fx5200 מעבד- amd athlon 3000xp 64bit זיכרון- kingstone 512 ddr 400

• 16 תגובות
    • 903 צפיות
  6. Started by שמנואל,

שלום. מחשב פנטיום 4 3GH עם GEFORCE 5200FX חדש לגמרי. באמצע משחקים כמו VICE CITY2 (ממש אחרי משהו כמו חצי שעה) אני מפסיק לשמוע סאונד. טכנאי שבדק אמר שזה קשור לכרטיס מסך(...) שמאוד מתחמם. האם זה יכול להיות ? ועוד שאלה: אמנם הכרטיס הוא GEFORCE 5200FX אבל הוא מזוהה גם כ-MSI ע"י EVEREST. וגם קיבלנו דיסק של MSI מולטימדיה ולא של NVIDIA . אז מה הקשר ? ולמה כשאני נכנס לחפש דרייבר עדכני עבורו באתר של NVIDIA אני מגיע למדור כללי כזה עבור XP מבלי שאתבקש לציין את סוג הכרטיס. האם לכל ה GEFORCE אותו דרייבר ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  7. Started by genia,

אני לא מצליח להגדיר את הכרטיס מסך להוציא אות ברזולוציה המתאימה לTV שלי (1366*768) הכרטיס מסך הוא FX5200 עם יציאת DVI.מערכת ההפעלה היא 7. יש תוכנה שמאפשרת להגדיר רזלוציה ידנית? ניסתי את powerstrip בלי הצלחה

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  8. הלך לי לאיבוד המתאם מSvideo ל-RCA שבא עם הכרטיס :'( ועכשיו אני לא יכול לחבר אותו לטלביזיה ולראות סרטים. קניתי מתאם חדש (SVIDEO עם 4 פינים) ל-RCA והוא לא עובד לי. כנראה שיש לכרטיסים של ATI חיבור S-Video לא סטנדרטי. מישהו ניתקל בבעיה הזאת? יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג מתאם שעובד? הכרטיס הוא אחד הכרטיסים הכי טובים שיש HERCULES RADEON 9800PRO 128MB הצילו!!!!!

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  9. Started by etelsh4,

יש לי זוג כרטיסי מסך (6950), ה-CF פועל אך במשחקים לא מרגישים זאת, פתחתי על זה מלא אשכולות אבל עכשיו גיליתי את הבעיה שלא בדקתי אותה כמו שצריך, כרטיס אחד מנוצל עד ה-100% בזמן שהכרטיס השני מנוצל בקושי 15% ובגלל זה אני מקבל איטיות במשחקים כמו BF 3, מטרו 2033 וקרייסיס 2 שלא אמורים להיות עם שני 6950. הוכחה: מה אפשר לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  10. Started by devil2052,

אהלן.. אז ככה צילמתי במצלמה דיגיטלית סרטונים קצרים של חצי דקה ושהעלתי את הסרטונים למחשב ראיתי שהסרטים הפוכים... אז רציתי לדעת האם יש דרך להפוך את הסרטונים ממאונך למאוזן???

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  11. Started by ilay22,

כל פעם שאני מנגן MKV הוא נורא בעייתי, הוא מתנהג כאילו הוא כבד בטירוף (ויש לי X1950PRO) הוא לא מריץ קדימה, הוא מראה מסך שחור כשהזמן ממשיך להתקדם לפעמים הוא מקרטע (ואין תוכנות רצות ברקע) מישהו יודע למה זה? אולי צריך קודק? אני משתמש ב VLC והוא היחיד שיכול לנגן אותו..

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  12. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד (HP אם זה ממש מעניין) שמגיע עם כרטיס גרפי GeForce Go 7400. לאחר קבלת המחשב, הכל עבד כראוי - בחיבור s-video, התמונה נראית על מסך הטלוויזיה ללא בעיות מיוחדות. ביצעתי עדכון של הדרייבר (ניסיתי שלושה מקורות עדכון שונים עם rollback לדרייבר בין עדכון לעדכון) הן מאתר Nvidia, אתר העדכונים של HP, ואפילו (הייתי חייב לנסות) מ-windows update. כולם הביאו לי פחות או יותר את אותה גרסת דרייבר (עם שינויים מינוריים כמו שפת הממשק עברית/אנגלית או minor-version). לאחר עדכון זה, הפלט לטלוויזיה (s-video) לא עבד, כלומר - על המסך הופיעו פסים מרצדים כשהעברתי את הפלט לטלוויזיה. למיטב הבנתי, יציאת s-video או לפחות הטלוויזיות עצמן (פשוטה, 28" לא משהו מיוחד, דק או בעל תמיכה…

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  13. Started by Riaz3r,

שלום, לאחרונה לאחר חצי שנה שלא נגעתי במחשב נתקלתי בבעיה עם פונטים בווינדוס, במשחקים, באינטרנט ואני לא מצליח להבין מאיפה הבעיה. הנה תמונה מתוכנה שאני משתמש בה וזה קורה גם במשחקים ובעוד כל מיני תוכנות (סקייפ,באטלפיילד) http://img718.imageshack.us/img718/9454/captureaj.png יש לי כרטיס מסך 5770, עם קצת אוברקלוק, ניסיתי גם בלי אוברקלוק וזה לא משנה כלום, יש לי את הדרייברים הכי חדשים (11.3) וזה קרה לי גם ב11.2. הצאט בפייסבוק הטקסט לפעמים עובר בין מצב מובלט (אבל ממש קצת) למצב רגיל כל כמה שניות. ביוטוב זה היה קורה לי ברגע שהגדרתי בסקריפט מיוחד להציג את הסרטונים ממצב של הכרטיס מסך, וברגע שביטלתי זה לא קורה כבר רק ביוטוב!! אבל עדין אפשר לראות מאיין blur כזה לטקסט. ניסיתי לשחק עם ההג…

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  14. Started by shaiar,

יש לי ממיר של HOT שמחובר לטלוויזיה, וכל פעם שאני צופה בערוצים יש לי מעיין פסים אופקיים מרצדים על המסך. כשאני רואה סרטים מבמחשב בתוך הטלוויזיה, אין את הפסים הללו. ניסיתי להחליף את החוטים של האנטנה, אבל זה לא עזר. למישהו יש רעיון מה יכול לגרום לבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלםו לחבר שלי יש לוח אם Pc Partner BXZ839d/ZXA846d, עם ערכת שבבים Intel bx 440. אני לא מצליח למצוא בשום מקום דריבר לכרטיס מסך שלו(מובנה בלוח האם)? מישהו יודע איפה כדאי לי לחפש(באתר החבר יש רק דריברים של כ.קול)? גם בדיסק המצורף למחשב אין דריבר לכרטיס מסך.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  16. החלפתי לאחרונה כרטיס מסך מ- NVIDIA GeForce 7300GT ל- ATI Radeon X1650 PRO. הכל עובד חלק חוץ מזה שמסך ההפעלה (שרשום בו את לוח האם שלי) של הביוס מופיע בצבעים מוזרים עכשיו. גם הצבעים של הביוס עצמו קצת השתנו. זה לא ממש מפריע אבל רק רציתי לדעת אם זאת בעיה ואיך אפשר לפתור אותה.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  17. Started by timac,

בטעות שמתי מגנט ליד המסך ועכשיו יש לו בצד כזה סגול ובאמצע ירוק יש משהו לעשות או שאפשר לקרוא קדיש?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  18. Started by Achilllles,

לאחרונה יש לי בעיה עם זוג 5870 זה נראה בול זה : AMD Catalyst 11.6 Problem רק שזה קורה רק במשחקים. הייתי על 11.6 ואז עברתי ל 11.4 ובזמנו שהייתי עם 11.4 זה לא היה קורה. רעיון מישהו?

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  19. Started by crazyfreak,

חבר'ה קניתי לפני שבועיים מחשב חדש.. כרטיס מסך לקחתי ati 3850 512mb , יש לי מסך 22" רחב.. עכשיו יש לי איזה בעיה קטנה .. כשאני צופה בוידאו לא רואים חלק.. יענו רואים קצת מטושטש למשל ביוטיוב לא רואים מאה אחוז חלק רואים קצת מרובעים כאלה בתוך התמונה.. הורדתי סרטים באיכות דיוידי ריפ.. עכשיו אני מפעיל אותם, על גודל רגיל יענו קטן אז רואים חלק הכול.. אני שם את זה על מסך מלא כבר לא רואים חלק, וזה לא הגיוני .. חבר'ה אני צריך עזרה מכם! תודה

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  20. Started by PT,

כל פעם הXP עולה יש 2 ריצודים מעצבנים כאלה גם כשאני לוחץ ADVANCED כדי לשחק עם הדרייבר יש ריצוד למישהו זה גם קורה? יש פיתרון? אני בטוח שזה הדרייבר כי בלעדיו זה לא עושה את זה

• 9 תגובות
    • 587 צפיות
  21. שלום רכשתי כרטיס מסך 7950 וקבילתי קופון עם קוד לחבילת משחקים של AMD. אני מנסה להפעיל באתר של AMD ואני מקבל הודעת שגיאה "There was an error processing your submission, please check all values and post again" אני ממלא את הפרטים הנכונים בשדות.... מישהו מכיר ?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  22. Started by SpiritKnight,

שלום. ניסיתי להתקין קודאק לMPEG, וכאשר אני מתקין אני מקבל את השגיאה הבאה(הקובץ הזה נותן שגיאה כשאני מתקין את כל הקודאקים, הקובץ השגוי לMPEG הוא MPG4C32.DLL). כאשר אני צופה בסרט הוא עם קווים שחורים ו"שבור". אם למישהו יש קודאקים אחרים רק לMPEG\פתרון, אודה לו. שלום.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  23. Started by shu sha,

יש לי כרטיס מסך מובנה 6100 בלוח האם ואני מרגיש שהוא לא עובד כמו שצריך ממש אני מוציא בניד פור ספיד אנדרגראונד 2 משו כמו 33 פריימים על ההגדרות הכי נמוכות ואם אני מעלה להגדרות נורמליות זה יורד עד ל20 בערך... שיחקתי את המשחק על מחשב נייד עם כרטיס מובנה וגם אני משחק אותו כרגע על מחשב נייח עם כרטיס מובנה inter® 82865G והמשחק פועל במחשבים הללו בצורה הרבה יותר חלקה ובהגדרות יותר גבוהות אני יודע שזה מובנה והכל ולא אמור לספק ביצועים מעולים אבל בביקורות על הכרטיס קראתי שאפילו בדום בהגדרות הכי נמוכות הוא אמור להוציא 24 פריימים... הורדתי את הדרייברים הכי חדשים וזה לא שינה כלום יש למישו מושג ממה זה נובע? זה ממש מתחיל להמאס ואודה לכם אם יש לכם עצות בשבילי תודה

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  24. שלום לכולם יש ברשותי כרטיס מסך X800GTO וכשאני בהגדרות התצוגה מגדיר את המסך לHZ ששונה מ60 המסך לא משנה את קצת הרענון מישהו יודע איך לפתור את הבעיה ? אני על קאטאליסט 5.11 בלי CCC

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  25. Started by anri,

טוב אני מנסה לשחק בביושוק, GEARS OF WAR, לא משנה מה...המשחק עולה והכל טוען תשלב, איך שהוא בא לעלות (בביושוק) המשחק נתקע והוינדוס נותן שגיאה. בדיוק אותו דבר ב GOW, רק ששם הוא נתקע אחרי דקה שתיים בשלב . אין וירוסים תוכנות ריגול והכל, אני מצויד במה שצריך חח, והמערכת דיי חדשה . התקנתי כבר דרייבר 174.74 מליון פעם בשתי גירסאות, לא יודע כבר...התקנתי 174.53 עבד לי פעם אחת, אחרי זה ניסיתי גם שתי גירסאות מחקתי והתקנתי איזה 30 פעם ושוב פעם אותה הבעיה, ניסיתי להתקין 169.21 אבל לא נתן לי ... אני כבר לא יודע מה להתקין ואני חייב עזרה, אי אפשר לשחק.... ואני כמעט משוכנע שזה מהדרייברים, ואני עם מערכת הפעלה VISTA 64 . זה המפרט שלי אגב... Q6600 ASUS P5ND SLI 9600GT XT X2 SLI 4 GB תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים