כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14221 אפשר לפתוח את הכרטיס הזה ל6970? כמו כן זה ידרוש קירור מיוחד?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
דגמי ה-AERO 16 החדשים של החברה מאמצים תצורה גבוהה יותר לתצוגה שלהם - ומקבלים הזדמנות להתפאר ברזולוציה הגבוהה ביותר שניתן למצוא בנייד כרגעלכתבה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
- 1 follower
-
-
חבר'ה איזה כרטיס מסך יותר טוב? ה- X800GT או ה-GTO? מה ההבדל ביניהם?? תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב למשחקים רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יהיה הכי אידאלי בשבילי יש לי מסך lg - e2350t חשבתי על 560 או על 460
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
עדכנתי את הכרטיס מסך, ומאז המחשב לא נותן לי להעביר את הצג לטלוזיה הכרטיס מסך שלי זה nvidia geforce 8400 gs
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
התוכן בכותר. PCIE כמובן. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני בונה מחשב חדש (P4-2.4) ומתלבט בכרטיס עריכת וידאו לוידאו אנלוגי, סטראו שאוכל את תוצאות העריכה לצרוב ל VCD. מחפש המלצות. מחיר הוא פרמטר אך לא על חשבון האיכות!! מסך לאותו מחשב: מי יתן לי את עלות/ביצועים הכי טובה: 1) MAG 2) IIYAMA 3) CTX 4) PROVIEW תודה מראש, יהודה
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מובנה במעבד (4590) וR9 290 יש אפשרות להגדיר שאני לא משחק יפעל הכרטיס של המעבד ושאני מפעיל משחק אז אוטומטית זה עובר לכרטיס מסך השני?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי אז: הכרטיס שברשותי הוא SAPPHIRE RADEON 9000 PRO. כאשר ניסיתי לחבר את היציאה של הטי וי אוט בצורה הבאה: מהחיבור S-VIDEO השתמשתי במתאם ל-RCA וחיברתי לטלויזיה. אבל זה לא פעל ולא ראיתי כלום. אחרי זה לקחתי מן מתאם כזה שמתחבר ל-21 פינים בטלויזיה וממנו יש 3 חיבורי RCA ויציאת S-VIDEO. אז חיברת מה-SVIDEO של הכרטיס לSVIDEO של המתאם. הבעייה היא שעד שלא משחקים עם המתאם הזה במשך 3 שעות עד שמתקבלת תמונה בצבע זה פשוט לא הולך. ונמאס לי לשחק עם זה שעות, וגם בסוף רואים הכל קצת מטושטש למרות שהצבעים סבירים. אז אם למישהו יש איזו שהיא הצעה להציע לי אני אשמח מאוד, או דרך לשפר את האיכות של התמונה. הטלויזיה שיש לי היא : SONY-21FT1K היא נראית ככה SONY ועוד איזה משהו ... מישהו יודע כמה בערך עו…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה - יש לי מסך 27" (2560x1440) ושני הGTX670 שלי שנקנו (בהפרש של שנה) כבר לא הכי סוחבים עם 2 גיגה VRAM ואני שוקל להחליף בשני 280X משומשים. פעם אחרונה שהיה לי CF זה היה 4870X2 ואחריו 5970X2 שהיו די מזוויעים בכל מה שקשור למיקרו סטאטרינג ולתמיכת דרייברים (לא שNVIDIA מושלמים...). האם המצב היום שונה בנושא הזה (SLI/CF לא חדש לי, אני מכיר את המגרעות) עם AMD? האם עדיף לחכות לסדרה 800, אפילו לפני הקטנת תהליך היצור? דעות יתקבלו בברכה! לגבי המפרט: Intel Core i7-4930K @ 4.8Ghz (IVB-E, 6 Cores) Asus X79 Sabertooth Phanteks PH-TC14PE w/3 Fans 16GB G.skill Trident DDR3 2400 CL10 2xGeforce GTX 670 Antec HCP 1300W Intel 520 series 240GB (system) + 2x480GB Raid 0 (games) Silverston Rav…
-
- 24 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת פרטים אודות הכרטיס הנ"ל אני מעוניין בו בשביל לצפות והלהקליט שידורי טלוויזיה במחשב אבל בעיקר כדי להמיר קלטות ווידאו לDVD או VCD... רציתי לדעת איך האיכות של הכרטיס הנ"ל? רציתי לדעת גם האם אני יכול לעשות הפוך , להמיר DVD לקלטות ווידאו? והכרטיס מגיע עם הכבלים הדרושים לחיבור הווידאו אליו או לא , אם לא אז איזה כבלים אני צריך לרכוש? נ.ב: קראתי את הביקורת עליו בFAQ אבל היא לא סיפקה אותי. נ.ב 2 : האם הכרטיס כולל רדיו? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כרגע יש לי 6600GT על P5LD2-Deluxe ויש שמה SLI... ויש מקום לעוד כרטיס מסך... אני אוכל להוסיף שם 8800GTX ? ואיך זה יעבוד לפי דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ATI הביאה אישור לעשות OC לכרטיסים שלהם. מעניין איזה כרטיס/חברה יהיה/תהיה ראשון/נה http://www.theinquirer.net/?article=30216
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך ati hd5770 המחובר למערכת intel q9400 עם 4g ddr2 ואני מתכוון לשדרג את המערכת לi5 עם 8g ddr3 ולוח שתומך בקרוספייר. רציתי לדעת האם כדאי להשאיר את כרטיס המסך הנוכחי בהנחה שיש לי ספק מתאים ולחבר לו אחד נוסף זהה במקביל או לחבר כרטיס חדש וחזק יותר אני חותר לעניין זה מכיוון שאני יכול לקנות כרטיס 5770 ב400 חדש,ואם אקנה כרטיס יותר חזק ההוצאה תהיה כפולה אז מה עדיף מבחינת ביצועים?
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
הזמנתי את הכטיס GF 6600GT 128 MB מKSP. השאלה שלי היא האם הכרטיס הנ"ל מסוגל להריץ את המשחקים החדשים ביותר על הרזולוציות הגבוהות ביותר, ועל העלאת פילטרים ברמות הכי גבוהות בצורה חלקה. ובכן, הוא מסוגל או לא? תודה לעונים.
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל עזרה בבעיה הבאה: פרטים: כ.מסך ATI RADEON X550 256MB תכנת הפעלה: VISTA 32BIT HOME PREMIUM דרייבר האחרון שהותקן מאתר חברת כרטיס המסך 7-2_vista32_dd_ccc_42861-210207 - כשאני מחבר את יציאת ה-TV מכרטיס המסך לטלוויזיה ומבצע הגדרת מסך כפול בתכנת Catalyst control center בטלוויזיה אני רואה בשחור לבן!! כבר ניסיתי לשנות צורת שידור b-pal g-pal ועוד... לא עזר חשוב לציין שבטלוויזיה הזאת רק עם מחשב אחר (ישן) כבר ראיתי את המחשב בצבע וגם עם אותו כבל _RCA עם מתאם לכרטיס מסך). איך אני פותר הבעיה?? אנא עיזרו לי.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
בדרייבר הקודם שלהם התוצאה שלי ב-3DMARK הייתה 3800~ אחרי שהורדתי דרייבר מהאתר של החברה (ששוקל איזה 14 מגה) התוצאה קפצה ל-4200~ כך שאני לא יודע אם שווה לי להוריד את הדרייברים החדשים
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.hardwareschotte.de/hardware/preise/proid_8026434/preis_GAINWARD+GeForce+7900GX2+471846200-7708 המחיר הולך בין 900 ל1000 יורו! לא ראיתי כרטיס כזה לא משתלם בחיי..
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
i5-4670 16GB GTX 970 (כרגע) אני מחפש כ.מ שיריץ משחקים (בעיקר ישנים) על 4K. לGTX 970 יש בעיה להריץ משחקים אפילו מלפני 10-15 שנים (משחקים כמו Spellforce 2 ,Half Life 2, The Crew 2) ברצולוציה של 3840x2160. המשחקים הכי כבדים שאני משחק הם The Division 2 וJurassic World Evolution 2, משחקים כמו The Crew 2 וMarvel's Avengers רצים על 40-60 FPS בהגדרות Low 1080p. אני מחפש כרטיס שיריץ אותם על 60 FPS בהגדרות הכי גבוהות שניתן (אני יודע שהמעבד מגביל ולכן אין לי בעיה להוריד הגדרות לMedium-Low אם אצטרך). אין לי בעיה לחכות לBlack Friday בחודש הבא ואולי אני אסע לאילת אבל זה יהיה רק בינואר.
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
- 2 followers
-
-
תראו את זה: http://theinquirer.net/?article=30502 נשמע לי כמו כרטיס-מסך מטורף ועוד עם הקירור שדפקו לו :-* למישהו יש עוד מידע לתרום?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב יש לי בעיה שאני מנסה לפתור כבר חודשים ללא הצלחה:\ כשאני שם רזולציה1980X1080 יש לי בעיה של צבע מוזר דהוי כזה אני משתמש בWIN7 64BIT ATI4870 וזה פשוט הורג אותי :\ למישהו יש פתרון ? אם אתה רוצים תמונה אני יעלה.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי כרטיס מסך hd4870 אני רוצה לחבר את הטלוויזיה למחשב ואמרו לי שמומלץ עם כבל HDMI עכשיו יש לי יציאה של HDMI על הלוח אם, ועל הכרטיס מסך יש לי 2 יציאות DVI, וקיבלתי עם הכרטיס מסך מתאם ל-HDMI הבנתי שאם אני מחבר לכרטיס מסך זה עדיף השאלה אם אני אחבר לכרטיס מסך זה יתן לי את אותה איכות כמו שאני מחבר ישירות ל-HDMI? חשוב לציין שהלוח שלי תומך ב-1080p ואין לי מושג אם גם הכרטיס מסך שלי תומך. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף מסך של פיגוטסו למסך אחר בגלל בעיית ריצודים בצידי המסך. איזה מסך כדאי לי לקנות בתקציב כמה שיותר נמוך?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-