עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Andreyy,

שלום כשאני נכנס למשחק אני רואה תמונה הבאה: http://www.siz.co.il/my/lbdjotnij5qm.jpg יש לי לפטופ i5 2.2mhz כרטיס מסך hd 5650 6gb ram בקיצרו אין מצב שאני לא מצליח להריץ את המשחק הזה תודה לעוזרים

2. Started by nondos,

שלום, המפרט שלי הוא: מעבד Q6600 ללא אוברקלוק 2GB זכרון של OCZ וכרטיס מסך 8800GT ללא אוברקלוק לאחרונה הרגשתי האטה מסויימת במשחקים והחלטתי לפרמט את המחשב, לאחר פרמוט והתקנה מחדש של ויסטה עדיין האטיות מורגשת החלטתי להריץ 3DMark06 וקיבלתי ציון של 5382 נראה לי ציון נמוך למערכת שלי. התקנתי את הדריברים האחרונים של Nvidia ו9 DirectX אחרון מהאתר של מיקורסופט אני חושש שיש לי בעיה בכרטיס מסך כי חוויתי לאחרונה קצת מסכים כחולים, מה דעתכם? יש איזה שהיא דרך לבדוק את זה לפני שאני פונה לחנות לממש אחריות? הטמפרטורות של הכרטיס מסך הם 65 מעלות במנוחה ו 80 במאמץ של המעבד 38 במנוחה תודה מצורפת תמונה עם כל הנתונים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  3. Started by doscape,

הכרטיס מסך נוטה להתחמם ב VRM בחלק מהמשחקים כמו MASS EFFECT וGRID ואז הוא פשוט נכבה וצריך לכבות את המחשב ולהדליק מחדש בשביל שיפעל. דברים כאלה קרו לי כבר עם משחקים אחרים SPELLFORCE 2 ועוד כל מיני, בעיקרון אחרי שהתקנתי את הדרייבר המקורי של ASUS המצב השתפר אבל הבעיה הזאת לא נפתרה לגמרי, אפילו התקנתי מאוורר נוסף בשביל לקרר את הכרטיס אבל זה לא עוזר למנוע את הכיבוי. מה אפשר לעשות והאם כדאי בכלל לנסות להתקין דרייבר לא של אסוס אלא של ATI? אין לי כח לכל השטויות האלה ואני מבואס רצח בגלל זה - כל המשחקים החדשים קורסים. פעם פניתי לתמיכה של אסוס והם נתנו לי לינק להוריד דרייבר שלהם, זה עזר אבל אני רואה שהבעיה הזאת נמשכת ונגררת.

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by zuk666,

היי, הכרטיס הוא 128MB/128bit והוא דיי חזק. הבעיה היא שאף משחק לא מזהה את הכרטיס הזה... ב BF2 למשל כתוב device unknown .. ב CRYSIS כתוב UNSUPPORTED ניסיתי כלמיני דרייברים ישנים וחדשים וכלום.. מישהו יודע אולי מה אפשר לעשות?? תודה.

• 9 תגובות
    • 572 צפיות
  5. Started by ~BaRaK~,

חדש פה!!!! הכרטיס עומד על 67 מעלות במנוחה כיביתי את המחשב כדי להרגיע אותו קצת וכשהדלקתי אותו כמה שניות אחרי שעלה הוינדוס המסך נהיה כחול... יש לי מסך LCD 20 וחשבתי שהגודל של המסך מעמיס על הכרטיס יותר מידי...מה דעתכם???

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  6. Started by lf10,

קניתי לפני בערך חודש מחשב באייבורי עם המפרט הבא: מעבד i7 2600CPU 3.4GHZ זיכרון 2*2 ווינדוס 7 64 ביט. אני לא זוכר את הדגם של הלוח אם (חברת ECS אם מישהו מכיר) אם זה יהיה קריטי אני יברר. כרטיס מסל של ניווידיה GEforce GT520 והיצרנית היא POV. בקיצור, לפחות פעמיים ביום כל המחשב נתקע, יש כל מיני צבעים מוזרים על המסך, יש מסך שחור לשנייה ואז הוא חוזר לעצמו וכותב שמנהל הגרפי נתקע. אני לא מצפה שזה יקרה מכרטיס מסך כזה ובטח לא ממחשב חדש. זאת לא הבעיה היחידה: MW2 הוא מריץ לי על בקושי 60FPS ועכשיו ניסיתי לשחק BF3 וויתרתי כי זה הריץ על בערך 17FPS. כמובן שהורדתי את העדכונים הכי חדשים (כולל זה במיוחד לBF) וכמובן שהורדתי את הכל ל-LOW וזה עדיין לא משתנה. אני מחובר למסך בחיבור HDMI מהמחשב לD…

• 37 תגובות
    • 4.6k צפיות
  7. קניתי מחשב מאייבורי עם כרטיס מסך GFORCE4 8500GT ומסך L1960TR. חיברתי את המסך למחשב באמצעות כבל VGA ויש לי ריצודים על המסך, כלומר התמונה קופצת כל הזמן ויש גלים על המסך.. ניסיתי לחבר את המסך בחיבור DVI ובחיבור זה הריצודים נעלמים והמסך נראה חלק לחלוטין.. מה יכול לגרום לבעיה?! האם מדובר בבעיה בכרטיס מסך או במסך? איך ניתן לפתור את הבעיה? בתודה מראש..

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  8. שלום התקנתי היום את הסט החדש של ה Catlyst ומאז שהתקנתי ה VIDEO IN של ה ATI MULTIMEDIA CENTER מסרב לעבוד לי כמוכן התקנתי את הגירסה החדשה של ה MULTIMEDI CENTER גירסא 8.8 כחלק מנסיוני לפתור את הבעיה אך גם זה לא צלח מה עושים? איך אני פותר את הבעיה? ניסיתי לבדוק באחת התוכנות לערכית וידאו שבירשותי האם התקן ה VIDEO IN של הכרטיס מותקן ועובד כראוי והכן הוא עובד. שוב שאלתי כיצד אני פותר את הבעיה הזאת? האם מישהו נתקבל בבעיה כזאת? אודה לעזרתכם בנידון.

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  9. Started by garfilld,

ערב טוב לכולם קניתי לפני מספר ימים כרטיס חדש HD4870, חיברתי אותו והכל היה סבבה והשארתי אותו עובד בערך 4 - 5 שעות, והפעילות היחידה שאני עשתי זה גלישה באינטרנט וחיביתי את המסך, אחרי שחזרתי לחדר והדלקתי את המסך אז אני רואה מסך ירוק כאילו שהכרטיס מסך היתעמץ יותר מידי, והייתי צריך לעשות למחשב הפעלה מחדש. עשיתי לו ושוב השארתי אותו דולק לבערך 3 שעות ושוב יש מסך ירוק והייתי צריך לעשות הפעלה מחדש אבל אז היה מאוחר וחיביתי אותו לגמרה. ויום למחורת הדלקתי את המחשב ואז אחרי כמה שעות זה שוב קרה, אז חיביתי אותו הוצתי את הHD4870 ושמתי את הHD3870 שהיה לי ואז הכל חזר לשיגרה. היתקשרתי לחנות והם אמרו לי להגיע אליהם אז הגעתי והם נתנו לי כרטיס חדש והגעתי הביתה הוצאתי את הHD3870 ושמתי את הHD4870…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by r0ckY,

שלום, יש לי בעיה עם כרטיס מסך, הכרטיס מסך עובד ב VGA אך ב DVI לא. מה יכולה להיות הבעיה? תודה. Gainward HD4870 1GB

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  11. Started by amir24,

האם כרטיס מסך יכול להידפק או להתקלקל בצורה כלשהי? מאז ששמתי WIN7-32bit כל פעם שאני רואה סרטים בפורמט mkv אני שם לב שקצב הריענון של המסך איטי, כלומר התמונה מקרטעת לעיתים, ניתן מידי פעם לשים לב לפיקסלים. במחשב מותקן המקודד של MATROSKA, הדבר שמוזר הוא שעד שהתקנתי WIN7 (השתמשתי בXP) הכל עבד כמו שצריך וכעת יש כל מיני הפרעות קטנות כשרץ הוידאו. אשמח לקבל עזרה

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  12. Started by K0sTa,

הכרטיס מסך הזה: http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=12&CatCode=16 מסרב להראות תמונה[בביוס] כל מה שהוא מראה זה שחור! מה הקטע שלו ? ואל תגידו לי שמה שכתוב שם; מיועד למחשבים ישנים בלבד ( לא עובד על מחשבי פ4 מתקדמים ) זה לא שטויות במיץ אני לא צריך שהוא ירים וינדוס או משו רק ביוס...מה יכולות להיות הסיבות שהוא לא פועל?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  13. Started by imac,

קודם כל זה לא קשור לנושא הדביק מלמעלה! זה כבר כמה זמן ככה אצלי, לאחר שאני מפעיל משחק במקרה שלי עכשיו למשל Need for Speed PS אבל לא רק בו (גם ב Stalker ועוד כמה שאני פשוט לא זוכר כי זה היה לפני חודש) אני משחק בו בערך 10-15 דקות ולאחר מכן כל המסך מתחרבש לי, משהו באמת מוזר.. אני משחק בלי שום AA או AF ועדיין זה קורה, רק לאחר שאני מכבה את המחשב לכמה דקות זה מסתדר... אני לא חושב שזה בעיה בדרייברים, כי פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים ועדיין הבעיה הזאת מתמשכת אין לי מושג מה הבעיה.. קניתי את המחשב לפני שנה ואני לא יודע עדיין אם יש לי אחריות אז אני מקווה מאוד שזה לא בעיה בכרטיס מסך כי הוא עלה לי איזה 1300 שקל..

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  14. Started by avihai007,

הוא פועל טוב כשהו על AGP X2 וכשאני מעלה ל-X4 הוא פועל טוב ב-Win ME אבל ב-XP הוא תוקע את המחשב באמצע משחקים הוא פשוט נתקע מפרט: AXP 2000+ Gigabyte GA-7VAXP Samsung 256 MB 2100 Inoo3d Ge Force 4 ti 4200 128 MB תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  15. סורי אני כותב מאייפון וזה נשלח לי פעמיים אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  16. Started by mt234,

שלון יש לי בעיה יש לי כרטיס מסך של גיגה ייט מסוג 9800 GTXּ דגם GV-N98XPZL-1GH ני צריך לעדכן לו ביוס ל f12 ואיני יודע אייך עושעם את זה עם מישהוא יכול לעזור לי במדריך או משהוא כזה . תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  17. Started by oded15,

אוקיי אז יש לי בעיה אני מנסה להתקין כרטיס מסך ובהתקנה זה רושם לי SETUP FILED TO RUN INSTALLATION תודה לעונים בבקשה כמה שיותר מהר

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  18. Started by Predator_ISR,

שלום, יש לי כרטיס מסך RADEON 9600 PRO , כמו כן יש לי מסך LCD BENQ 19 אינץ , כאשר אני מעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך , מכבה ומדליק את המחשב, הוינדוס עולה לי עם מסך שחור (כאילו אין מסך) . כאשר התקנתי כרטיס אחר (NVIDIA -4200), הסרתי את המסך מהגדרות המערכת ,הפעלתי מחדש את המחשב , שמתי את ה-RADEON שוב , המסך עלה לי וגם הכרטיס , אך שוב כאשר אני מעדכן את הדרייבר , הוינדוס עולה עם מסך שחור . מה עושים ? תודה מראש .

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  19. Started by B0necrack3R,

שלום לכולם! יש לי GFORCE TI 4200 . כאשר היה לי WINXP הכל עבד מעולה בלי שום בעיות אבל לאחרונה התקנתי WIN2K + SP3 ויש לי מספר בעיות (ניסיתי את כל הדרייברים!) בתוכנות הפועלות על בסיס DIRECT3D לשמל ב3DMARK,GTA3 חלק גדול מהטקסטורות נראות מאוד מפוקסלות ובוהקות כאילה... והתמונה קצת פחות טובה ): איני יודע מה הבעיה ומה לעשות כי כבר ניסיתי את כל הדרייברים! מקווה שתעזרו לי.. :'( :'( :'( תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  20. Started by gogo444@walla.com,

שלום, היום קניתי X1600PRO ל AGP (כן אני יודע שיכולתי למצוא משהו יותר טוב, אבל זה משהו אחר). בכל מקרה, מחקתי את הדרייברס של הכרטיס הקודם, כיביתי את המחשב וחיברתי את הכרטיס למחשב וכאשר הדלקתי את המחשב, המסך הראה רק כל מיני קווים צבעוניים בלי רמז למה שאמור להיות על המסך. בדקתי את החיבור למסך וראיתי שחסרים כמה פינים בכבל שמחבר בין המסך לכ"מ אם כי זו לא היתה בעיה עם הכרטיס הקודם שלי (FX5600). אשמח לקבל עזרה אם מישהו יודע מה הבעיה. אה כן וגם הוספתי עוד 512MB זיכרון למחשב באותה הזדמנות, אבל נראה לי שהבעיה נמצאת בכרטיס מסך.

21. מחשב חדש, לא שלי. הכרטיס הוא ATI RX1300. התקנתי דרייבר עדכני של ATI וזה עובד סבבה, אבל כשמתקינים את ה-Asus Enhanced Display Driver זה תוקע את המחשב מדי פעם ועושה בעיות בתצוגה. מה זה בכלל הדבר הזה Asus Enhanced Display Driver? האם הוא חיוני? חיפשתי בגוגל (וגם בפורום) ולא מצאתי תשובה. כרגע השארתי אותו לא מותקן (אבל יש סימן קריאה ! צהוב ב-DEVICE MANAGER...)

22. Started by shemiraz,

שלום לכולם! יש לי בעיה עם הכרטיס מסך החדש שלי 6850 Sapphire הבעיה היא שאני לא מקבל את הרזולוציה הרצויה של המסך שהיא 1920*1200 -לאחר התקנת הדרייברים הוינדוס נותן לי רק רזולוציה של 1600*1200 שלא ממש מתאימה למסך ואני נאלץ לכוון לרזולוציה 1440*900 כי היחס שם יותר נכון למסך... מה שיוצא שאני משחק על רזולוציה נמוכה שלא מנצלת את הכרטיס מסך ואת המחשב שלי בכלל.... עוד בעיה היא שלא הצלחתי לחבר את המסך עם כבל dvi אלה רק עם vga עם מתאם ל dvi -יכול להיות שהכבל dvi שלי דפוק? עם הכבל dvi אני לא מקבל סיגנל בכלל בשני היציאות dvi שיש לי בכרטיס מסך, מה שמוזר הוא שגם עם המתאם dvi לvga אני מקבל סיגנל רק באחת מהיציאות dvi. לגבי הרזולוציה היה לי בעיה כזו גם בכרטיס הקודם אבל לאחר התקנת הדרייבר של…

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  23. קניתי מחשב חדש של אסוס מארצות הברית לפני כמה ימים ולצערי יש בעיה עם הכרטיס מסך או עם הדרייבירים שלו, הבעיה מתחלקת ל-2 1. כאשר אני מחבר את המחשב לטלוזיה LCD התמונה נחתכת מעט בכל הצדדים, הבנתי שזה יכולה להיות בעיה עם NR ואמרו לי שניתן לסדר את באמצעות שינוי הגדרות בדרייברים Adjust Desktop size and position אבל האפשרויות היחידות שקיימות הם . Adjust video/audio settings .2התקנתי את PES 11 החדש כאשר רציתי להעלות את איכות הגרפיקה בsettings לא ניתנה לי האפשרות בטענה שהכרטיס לא מספיק חזק. חשבתי שזה בעיה בדרייברים, ניסיתי למחוק ולהתקין כמה פעמים, דרייברים שונים, וזה לא עבד? יש למישהו עצה מה אני יכול לעשות?? תודה רבה לכל מי שיענה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. שלום חברה, יש לי מחשב בן שלוש שנים (AMD 3200). לפני כמה זמן המחשב שלי לא היה נדלק ומשמיע צפצופים ארוכים. לקחתי אותו למעבדה והם אמרו לי שאני צריך להחליף את כרטיס המסך. על המחשב היה מותקן כרטיס מסך 6600GS ואני החלפתי אותו ב-8500GT. אז הבעיה: הכרטיס מסך החדש ה-8500GT נתקע בדיוק בשלב הטעינה של חלונות (המסך עם הלוגו של WINDOWS XP והשורה עם הפס הכחול שרץ משמאל לימין) ניסיתי הכול, להתקין מחדש WINDOWS XP, חזרתי לחנות קיבלתי 8500GT חדש, וכלום לא עובד זה נתקע בדיוק באותו המקום. כאשר אני מנסה כרטיס מסך אחר (מחבר) הכול עובד מצויין. יש למשהוא עזרה בשבילי, אני ממש זקוק לה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  25. שלום לכולם. יש לי בעיה שאני כבר סוחב המון זמן עם הכרטיס מסך שלי. הבעיה היא שאחרי פרק זמן (לא קבוע, יכול להיות כמה דקות ויכול להיות כמה שעות) שאני משחק המסך פשוט קופא ו"מתעוות" עם פיקסלים בצבעים מוזרים. שמתי לב שהבעיה חוזרת במשחקים מבוססי מנוע UNREAL כגון: Unreal Tournament 3, The Last Remnant, (?)Assassin's Creed. אני שומע את המאוורר של הכרטיס בבירור שהוא מתאמץ (רעש נוראי ד"א) וה BLUE SCREEN שמופיע מציין שזו בעיה עם כרטיס המסך. כמובן שהדרייברים מעודכנים לגרסא האחרונה, והחלפתי שני הארד דיסקים מאז אז המחשב עבר התקנה של VISTA מחדש. אני מאמין שמקור הבעיה היא בהתחממות יתר, אבל אני לא מבין מדוע זה קורה רק עם מנוע ה UNREAL ספציפית... אם מישהו יכול להאיר את עיניי אני אשמח. …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים