כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני קניתי את המסך LG FLATRON F700P לפני שבוע בערך ובהתחלה הייתי מאוד מרוצה ממנו. יש לו ריענון מצויין לרזולוציות גבוהות וקונטרסט וברייטנס טובים. אבל, לאחרונה אני משחק במשחק מחשב שקוראים לו COUNTERSTRIKE וכאשר אני מסתובב בתוך המשחק או שאני פשוט מזיז את העכבר למעלה או למטה יש לי עיוותים במסך. עיוותים כאלה שנראים כמו קפיצות במסך, זה רק לרגע העיווט אבל הוא חוזר כל פעם שאני עושה איזה תזוזה חדה. מה אני יכול לעשות? מודה מראש על העזרה ירדן.
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך שמובנה בלוח אם asus p5b-vm 965 והתקנתי שבוע שעבר את המשחק הנסיך הפרסי 3 והמשחק עובד סבבה.. עכשיו התקנתי את המשחק הנסיך הפרסי 1 והמשחק לא עובד לי משום מה.. זה כותב לי שהכרטיס מסך לא טוב וזה לא הגיוני כי הנסיך הפרסי 3 עבד לי.. תודה..
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה לפני יומיים את הכרטיס 6850 (עם המערכת E8400 \ Corsair 450VX), הבנתי שהספק שלי יצליח להתמודד עם הכרטיס הזה ולכן לקחתי סיכון. עכשיו קיבלתי אותו והתקנתי, הרצתי כמה משחקים ובנתיים הוא עובד מעולה, אבל יש בעיה אחת, כשאני נכנס למשחק, מתחילים קולות חורקים כאלה מוזרים בסאונד וחשוב לציין שזה לצד הסאונד הרגיל של המשחק. זה קורה כאשר אני משחק או מזיז את העכבר, במידה והמסך נשאר מקובע ולא זז לא שומעים אותם, אבל אפילו בתפריט הראשי שומעים אותם. זה קורה לי בכמה משחקים.. חשוב לציין עוד פרט קטן שכרגע אני שומע מהמסך ( ) זמנית, ככה שאם אני מוציא את הכבל האודיו מהמסך, הרעשים פוחתים, אבל כאשר מתקרבים לכרטיס, שומעים אותם בחלש. בATITOOL זה ממשיך לעשות את הרעשים.. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 6800GT של LEADTEK וקניתי את הסיילנסר REV.2... עכשיו יש לי בעיה הזכרונות על הכרטיס של LEADTEK קצת שקועים ביחסית לליבה, וזה גורם למצב שהקירור לא נוגע בזיכרונות :-X :-X :-X הבעיה רק ב LEADTEK או שהבעיה בסיילנסר ?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
יש לי חבר עם כרטיס מסך נבידה 7100 ולא מצליח להעלאות את משחק gta iv הורדנו דרייבר מהאתר של נבידה ועדיין העסקק לא זז נשמח לעזרה תודה מראש אמיר
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
חיברתי את הטלוויזיה ואני צליח לראות את התמונה או במסך הטלוויזיה או במסך המחשב אך לא בשניהם.. האם מישהו יכול לאמר לי כיצד להפעיל את התצוגה בשניהם?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
תראו את הצבעים על הרובה, הם כאילו דהויים וחסרים הצבעים על הרובה, הנקודות הירוקות בלי הצבע, הורדתי את האוברקלוק וזה לא עוזר. מה לעשות? http://img332.imageshack.us/my.php?image=csitaly00007in.jpg
-
שלום, אני משתמש בווינדוס 7, כרטיס geforce gtx460 1GB ומצלמה של מייקרוסופט lifecam 3000. התקנת המצלמה ללא דרייבר של כרטיס מסך עובדת מצוין. רואים ושומעים דרך המצלמה. התקנת כרטיס המסך עם דרייבר עדכני מהאתר של nvvidia עוברת ללא בעיה. לאחר שכרטיס המסך מותקן ומנסים להשתמש במצלמה (פתיחת התוכנה של מייקרוסופט lifecam או פתיחת סקייפ) תוכנת המצלמה קורסת ומתקבלת הודעה שזה קרה בגלל הקןבץ d3d9.dll. אני מבקש לעבוד עם כרטיס המסך והמצלמה ביחד אך ללא הצלחה. אודה לכם על סיוע בפתרון הבעיה.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי את המסך של VIEWSONIC G75F בשולחן עבודה אני סם רוזלציה של 864 על1152 והכי הרבה זה 75MHZ שאני משחק אני משחק על 600 על 800 אז במשחק זה בטח יהיה 800על 600 75MHZ איך אני עושה שבמשחק שזה היה על 85MHZ ורוזלציה של 600 על 800 אני יוכל לשנות ל85MHZ בשולחן עבודה שאני יורד את הרוזלציה אבל הבעיה שכול הסמלים גדולים!! 75 זה לא ברי לעניים לא? או שהכי הרבה צריך לעשות 75? גם במשחק אני עושה MAXFPS 76
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אז ככה... פרמטתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים הנחוצים, אך זה מגביל לי את אופציות הרזולוציה. ראו תמונה כאן מיותר לציין שלפני הפרמוט היה לי אופציות יותר גבוהות של רזולוציות. ויש לי מסך של 32 אינץ' וזהו הכרטיס מסך שלי intel® G33 express chipset Family תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני ודוד שלי קנינו שני מחשבים זהים. AMD 64 3000+ וניס לוח של אביט AN8-ULTRA כרטיס מסך ג'יפורס 6600GT של ג'יגהבייט 512 זיכרון ו80 ג'יגה HD (סתם שיהיו לכם כל הפרטים, אולי זה יעזור במשהו) התקנתי את הוינדוס(עם SP2) ואת כל הדברים במחשב שלי והכל עובד מצויין וסבבה. כשאני מתקין את הוינדוס במחשב שלו, אז המחשב עולה וכשאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך (אלה שבאו עם הכרטיס וגם האחרונים מהאתר של NVIDIA) המסך פשוט עובר ל POWER SAVING MODE אחרי הריסט. יש מסך פוסט, רואים את הבאר של התקדמות טעינה של וינדוס אבל כשהמערכת עולה, לא רואים כלום... פירמטתי כבר פעמיים והתקנתי את הוינדוס מחדש ואז ישר את הדרייברים ולא עבד. המסך אגב הוא LG 1750HQ (LCD) אם זה קשור למשהו.... אודה לעזרה כי אני מש…
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
היי. קודם כל מפרט: Q9550 GIGABYTE EP45-DS3 (bios ver. F9) SAPPHIRE HD4870X2 OCZ REAPER 2X2GB 1066MHz ThermalTake Qfan 650W Windows Vista Home Premium 64bit ועכשיו לבעיה: לפני כחודש שלחתי את המחשב לנעה מחשבים מפני שהוא לא עבד ביציבות (קפא בביוס, עשה ריסטים, לא הגיע לפוסט וכו'). הם החליפו ספק ולוח אם, ועכשיו המחשב לא עשה לי בעיות עליה ולא עושה לי כלום. עובד חלק חבל על הזמן. הבעיה היא שכשאני באתי להתקין את הוינדוס ואת כל הדרייברים (הכי עדכניים שהורדתי מהאינטרנט), לאחר שאני מתקין את הקטליסט (בהתחלה ניסיתי את 8.12, אבל אפילו ניסיתי את 8.7 שקיבלתי עם הכרטיס על דיסק) המחשב עושה ריבוט, אבל לא מעלה לי את הוינדוס (מסך שחור לאחר בר הטעינה של הוינדוס), ורק אחרי שעושים הארד ריסטרט הוי…
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
היי יש לי מסך של LG. הכנסתי את הדיסק עם הדרייבר וכתוב שם שכדי להתקין אותו צריך ללחוץ מקש ימני על שולחן העבודה ואז : (משמאל לימין) properties>setting>advanced>monitor>properties עכשיו הבעיה היא שהכפתור האחרון הוא disabled, יעני אני לא יכול ללחוץ עליו מה אני עושה? תודה
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הוא מבקש ממני סיסמה....... איפה אני משיג אותה או מהי ?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
שלום. אני השתמשתי ב- GeForce 4 440 mx עד היום. השבוע הלכתי לחנות מחשבים בכוונה לקנות: GeForce 4 ti 4800se. 8) בחנות התקינו לי את הכרטיס בתוך המחשב עד פה הכל בסדר... עכשיו, הם ניסו להתקין את הדרייברס מהדיסק שבא עם הכרטיס של "gainward" מחקנו את הקודם הקנו את זה עשינו הפעלה מחדש למחשב וזה לא עבד... ניסו למחוק להתקין הכל זה לא עבד... למרות שכל שניה זה כתב "new hardware found" לאחר שזה לא עבד ניסינו דיסקים אחרים של חברות אחרות של gf 4 ti 4800 גם זה לא עבד... :'( ב: "desktop / proprties / settings" זה היה מקסימום על 16 colors ו- 800x600 ו- 480-640 ??? יש לי windows 2000 professional SP4 מי שיכול לעזור נא להחזיר תשובה בהקדם האפשרי. תודה
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום , היה לי GF4 Ti 4200 והכל עבד סבבה, קיבלתי עכשיו כרטיס מסך חדש 7600GT חיברתי אותו והוא היה אמור לעבוד טוב משום שמדובר אחרי הכל באותן הדריוורים אבל משום מה אני לא יכול להציג בו וידאו ומשחקים כמו פיפא מקרטעים לי על הגדרות נמוכות . אז מחקתי את הדריוור והקודאקים והתקנתי הכל מחדש אפילו החלפתי את כבל החשמל של הכרטיס על כל מקרה אבל עדיין הבעיות נשארו יש לכם מושג איכן הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני הזמנתי במחשב של אחותי 7600 gs sonic של palit עכשיו זה מזוהה לי כ 7600 gs במערכת הפעלה יש איזה דרך שאני אהיה בטוח מה החומרה או שהסוניק מזוהה כ gs רגיל אבל בעצם הוא מומהר.
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום חבר'ה קניתי מסך סמסונג 943B. יש לו חיבור DVI וגם בכרטיס מסך שלי יש. הכרטיס שלי הוא ATI Radeon X300. הבעיה שלי היא שהמסך לא מזהה את החיבור הדיגיטלי את הdvi. הוא מזהה רק אנלוגי VGA חבר'ה ניסיתי את כל האופציות וחרשתי על הפורום ולא מצאתי פיתרון אני חייב עזרה!!! אין בהגדרות של הדרייבר שום דרך להורות לכרטיס להוציא DVI. הדרך היחידה לעשות זאת היא עם כפתור SOURCE וזה לא מצליח
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי את הטלויזיה החדשה שלי: TOSHIBA 37WL65 חיברתי את המחשב שלי בסלון לטלויזיה, ניסיתי לכוון רזולוציה ולא היה 1300 ומשהו על 720, היה רק 1200ומשהו על 720 עשיתי ריסט והעברתי את הכבל לטלויזיה LG 37 שהיה לי גם בסלון, שמתי את הרזולוציה המתאימה (1300ומשהו) , זה עבד. ניסיתי להעביר את הכבל בחזרה לטושיבה והוא לא קיבל אותו הראה מסך שחור למישהו יש פתרון לזה?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אז ככה הבעיה היא ממש מוזרה קניתי כרטיס מסך של gigabyte 9600GT (זה עם הזלמן עליו). אז בגלל שיצא לי להרכיב הרבה מחשבים לעצמי וכל בעיה תמיד פתרתי לבד הפעם באמת התייאשתי אז אני יפרט ממש שני מצבים בפעם הראשונה עם ספק כח מעפן יחסית אחרי שחיברתי את הכרטיס כשאני מריץ משחקים (אני יפרט ממש מה אני עושה): בודק קודם PES2009 רזולוציה 1024*768 עובד חלק יצאתי מהמשחק אחרי כמה דקות מריץ על 1680*1650 ופתאום רץ לאט חשבתי זה ספק כח וקניתי topower 500W.... אחרי שחיברתי אותו: בודק קודם PES2009 רזולוציה 1680*1650 עובד חלק יצאתי מהמשחק אחרי כמה דקות מריץ FARCRY2 רזולוציה 1024*768 מתחיל כמה דקות חלק ופתאום רץ לאט חזרתי לPES ושם כל רזולוציהעובדת לאט. מה זה יכול להיות האם הספק כח לא מספיק או משהו אח…
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מערכת מחשב ישנה יחסית, אשר בנמצא יש כרטיס מסך מסוג 6200 geforce. אגש ישר לבעיה: כאשר חיברתי את הטלווזיה דרך חיבור הS-VIDEO עם מתאם מS-VIDEO לRCA (בננה - בדר"כ כלל כבל עם ראש צהוב). לפני התקנת הדרייברים הטלווזיה מציגה תמונה צבעונית אך הבעיה מתעוררת כאשר אני מתקין את הדרייברים. ממש ישר אחרי שאני מתקין הצבעים נעלמים ומשאירים אותי עם גווני אפור וריצודים מדי פעם. אם התקנתי דרייברים ולאחר מכן הסרתי שוב חזרתי למצב שאין ברשותי דרייברים אך הצבע חזר לחיים. אני מודע לכך שזאת כנראה בעיית דרייברים, האם ישנה דרך לפתור את זה? (ולא, ריסט לא עוזר, גם לא שינוי שיטות השידור, וגם לא שינוי מSVIDEO לCOMPOSITE בהגדרות...) אובד עצה, אשמח לשמוע דרכים חדשות להתמודד עם הבעיה,ו…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Palit GeForce4 Ti4200 with AGPX8 עליו יושב ציפ philips 7104 נסיתי לחבר אותו ישירות עם כבל S-Video לטלויזיה של Sony עם כניסת Scart בעזרת מתאם כזה של Scart->S-Video הבעיה היא שהמסך מרצד, יש איזה פס שעולה ויורד כל הזמן ולא משנה מה נסיתי זה לא עוזר. הקטע הכי מעצבן זה שעם כבל RCA זול זה עובד מצויין, הבעיה היא שכבר קניתי כבל S-Video של 10 מטר וזה די בלאגן להחזיר אותו. נסיתי את TvTool וזה לא ממש עזר. נסיתי גם מתאם Scart->S-Video אחר וגם זה לא עזר. למישהו יש איזה רעיון איך לגרום לו לפעול עם S-Video?
-
- 35 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום, אממ לפני כמה חודשים הצלחתי לחבר והכל פעל טוב אבל אז עשיתי פירמוט ועכשיו זה לא פועל! יש לי מחשב נייד עם חיבור טלויזיה (ati rage lt pro hebrew) וגם הורדתי את הדריבר היחיד שיש באתר של ati : https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27 וזה לא עזר! מה עלי לעשות? תודה רבה רבה לעוזרים מראש!
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
חברה אני צריך עזרה: ברשותי כרטיס מסך ati radeon 9600 xt vivo ואני רוצה לחבר את מסך המחשב לטלויזיה כדי לראות סרטים ובנוסך אני רוצה לעשות capture בהתחלה הcapture עבד אך לא ראיתי טוב את מסך המחשב בטלוויזיה אחרי שהורדתי את עידכון הדרייברים של ati למשחק דום אני לא יכול את שניהם מה עושים? נראה לי זאת בעיות תוכנה? תודה רבה לעונים!!!!
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-