עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מחפש כרטיס מסך עד 900 ש"ח שהוא לא HD6870 חוץ מהדגם הזה לשם משחקים וסרטי HD. משחקים כגון SC2 BF3 על רזולוציה 1900X1200 על הגדרות בינוניות פלוס.

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  2. המסך שלי זה " 17 " CRT , ואני מתלבט האם לקנות את הכרטיס מסך הזה:SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS CALIBRE OVERCLOCK 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL או שאני יקנה 8800 עם 640 ?

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם ביום ו הקרוב יגיע המסך אני די נעול עליו אבל רציתי לדעת אם למישהו יש הצעות \ הסתייגויות\המלצות

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  4. Leadtek Winfast PX7600GS TDH (מאורר רגיל) http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px7600gs_tdh_1.html - 610 ש"ח Gigabyte GV-NX76G256D-RH - silent pipe - 765 ש"ח http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2237&ProductName=GV-NX76G256D-RH EVGA 7600GS w/ Passive Heatsink - 710 ש"ח http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=256-P2-N549-TX&family=22 אני מתכן לעשות אוברקלוק לכרטיס... איזה מהם האופציה הכי טובה לכך?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  5. אהלן כולם!! לאחרונה קנו לי את הכרטיס 9800GTX של eVGA. חיברתי אותו למחשב ( פעם ראשונה שלי... אבל אני כמעט בטוח שעשיתי נכון * פירוט בהמשך*) והכול התקנתי את הדרייברים, וזה נראה בסדר. ( המחשב מזהה את הכרטיס) הבעיה היא שבכמה משחקים ששיחקתי כדי לבדוק אותו (ליתר דיוק: Team Fortress 2 ו-Bioshock) לאחר זמן ממושך של כ 10-30 דקות המחשב פשוט נתקע ושומעים את הפסקול האחרון שנשמע במשחק כמו בדיסק שבור, (מלא פעמים) עד שאני עושה restart. למי שרוצה לדעת איך חיברתי את הכרטיס, אז זה היה קצת מסובך להכניס אותו למארז (Midtower) , אבל הסתדרתי. הבעיה הייתה בחיבור לספק. לכרטיס הזה מומלץ לחבר, כידוע - שתי חיבורי 6 pin. אחד כזה אני בטוח שחיברתי נכון ואת השני חיברתי בעזרת הערכה שהם כללו באריזה של 6…

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  6. היי, תכננתי לשדרג את הכרטיס מסך הנוכחי שלי ל Gigabyte GeForce 8800GT 512MB ואני חושב שאני צריך גם לשדרג את הPSU אני מקווה שכולם יודעים של-8800GT יש שקע PCIe שצריך לחבר אליו כבל PCIe מהPSU עכשיו השאלה שלי האם אני חייב לחבר כבל PCIe מהPSU ל8800GT או לא??? אם אני צריך לחבר כמה Watts וAmps אני צריך שיהיה לי (שמעתי משהו כמו 500-600 Watts ו12V rail/s at 22-26 Amps אבל אני לא בטוח...) בכל מקרה הPSU שלי עכשיו: LC-B500E - 500Watts ו-12V rail at 18Amps 1. האם אני חייב לחבר כבל PCIe מהPSU אל ה8800GT??? 2.האם אני צריך לשדרג את הPSU הנוכחי שלי בכדי לקבל בצועים גבוהים ב8800GT???

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  7. ^^^ תודה

8. Started by llime,

היי. יש לי ב. מסך HD3650 AGP.קניתי אותו לפני כשנה וחצי...הוא מחובר לשני מסכים ועובד יופי. הדרייבר המקורי שלו שבא על הדיסק עובד ללא בעיות. אבל אני לא מצליח לעדכן אותו בכלל!.... באתר של ATI מפנים אותי לעמוד הזה: http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/CatalystAGPHotfix.aspx ובאתר של sapphire מגיעים לאותו קובץ בדיוק. עשיתי בדיוק לפי ההוראות:מחקתי את הדרייברים המקוריים דרך לוח הבקרה/הסרת תוכניות,אח"כ עשיתי uninstall לדרייבר דרך מנהל ההתקנים,מחקתי את תיקית ATI מכונן C.....ורק אח"כ באתי להתקין את הדרייבר החדש. אגב,כל ההכנות שכתבתי לקוחות גם מהאתר של ATI וגם מזה של sapphire. אז....במהלך ההתקנה הוא כותב לי שהוא מתקין כל מה שצריך,(כולל CCC כמובן),יש שתי הודעות של מיקרוסופט שהד…

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  9. Started by amitaihasnes7,

שלום. אני ניסיתי להבין מזה פיקסלים ואני לא חושב שבסוף המידע שיש לי הוא נכון. אז אשמח אם תתקנו אותי, ואם תוכלו אז תתנו לי עוד מקורות מידע שעוסקים בנושא זה. בנוסף יש לי כמה שאלות קטנות שאני מקווה שיענו לי עליהם. אז זה מה שאני יודע על פיקסלים: ש:מה זה פיקסלים? ת:פיקסל הוא למעשה נקודה קטנה של מידע גרפי המוצגת על המסך. דוגמה לשימוש בפיקסלים היא זאת: אם הרבולוציה של המסך שלי היא 1024x768, המסך שלך מציג 1024 פיקסלים לרוחב, ו-768 פיקסלים לאורך. אני אוכל לראות עצמים על המסך רק כאשר כל הפיקסלים שנועדו להרכיב את העצם הזה יהיו מחוברים ביחד. התוכן שמוצג על המסך הבנוי מפיקסלים מתעדכן כל שניה בין 60 ל-120 פעמים. זה תלוי בסוג המסך שיש לך ובכמות המידע שכרטיס המסך שלך צריך לעבד ע"מ להצ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by jammblues,

שלום לכולם, יש לי שני מחשבים, אחד מהם עם כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE MX 440, נקרא לו מחשב 1. לקחתי את הכרטיס מסך ממחשב 1 והתקנתי אותו במחשב 2, מחשב 2 קלט אותו אוטומטית, והיה מוכן לפעולה, ואילו במחשב 1 התצוגה הייתה על הפרטים הכי נמוכים, שלא איפשרו עבודה נורמלית. השאלה היא האם הבעיה היא בעיה של הגדרות, ואם כן איך פותרים את זה, או שזאת בעיית חומרה ואני צריך איזשהוא מתאם תצוגה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ooooooo123asd,

האם שני הכרטיסים זהים ? לפי הנתונים הטכניים - כן. מלבד: ל9600GSO יש 2 יציאות דונגל DVI. וה9600GSO עולה עשרה שקלים פחות. אז אתה גם מקבל יציאת DVI נוספת, וגם בפחות כסף? INNOVISION Geforce 8800GS 384MB DDR3 PCI-E 560 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=21303 INNOVISION Geforce 9600GSO 384MB DDR3 PCI-E 550 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=21305

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  12. Started by 7k9af,

אחרי שקראתי כמה דיונים פה , עדיין לא קיבלתי תשובה חד משמעית מה יותר טוב, יש לי Geforce 4 Ti4200 64Mb AGPX8 ואני מתלבט מה להתקין .. תודה מראש על כל התגובות!

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  13. לאחר ההודעה שהמשחק לא יפעל עם כרטיסי ה-MX אני צריך אחד חדש ובלי שום קשר הכרטיס שלי פשוט גרוע, אז הבקשה והתקציב בכותרת. תודה מראש slim_shady

• 38 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by BlackTalon,

אהלן, אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה אני שוב כאן וצריך עזרה. אני רוצה לקנות כרטיס מסך למשחקים שיחזיק מעמד הרבה זמן בגלל שהכרטיס שלי כבר לא משרת ת'מטרה... אני מדבר על סכום של 600-900 ש"ח תעיפו מבט במפרט מחשב שלי (שכל חלק בו הוחלט ע"י הותיקים שביניכם!) כדי שתוכלו לענות תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 992 צפיות
  15. שאני משחק ב- GTA הוא מגיע לטמפרטורה של 70 מעלות והמשחק מתחיל לקרטע למה? ובאיידל הטמפרטורה עמודת על 52 מעלותת האם זה נרומלי?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by אורי מ.,

אני מחפש כרטיס מסך שיאפשר חיבור שני מסכים לצורך עבודה נוחה עם תוכנות GIS (מיפוי). אין צורך בביצועים מיוחדים רק שיהיו שני חיבורי DVI. משום מה אני לא מצליח למצוא כרטיס כזה. בכל הכרטיסים שראיתי יש או חיבור אחד DVI ואחד VGA או DVI ו-Display port. אני יודע שאפשר להשתמש במתאמים אבל זה נראה לי מסורבל ומיותר אם יש פתרון פשוט. האם מישהו יודע איזה כרטיס יכול להתאים לצרכים האלו.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by LiranT,

יש לי מסך לפני 8 שנים בערך ואני מקבל אאת המחשב החדש שלי מחר ואמרו לי שיכול להיות שהכ. מסך שלי לא יעבוד טוב על המסך בגלל שהוא לא יתרענן מספיק טוב ועוד איזה כמה שטויות. עכשיו השאלה שלי היא 1. איך אני בודק איזה סוג מסך יש לי והנתונים שלו? 2. איך אני יודע אם הם יהיו תואמים ויעבדו טוב אחד עם השני? יש לי כ. מסך הנ"ל (במחשב החדש) : gigabyte pci-e 6600 128 mb 128 bit dp

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  18. Started by מורן-85,

היי צריך את עזרתכם בבקשה שדרגתי מג'יפורס 670 לג'יפורס 1070 של NVIDIA. עכשיו ברגע שאני מחליף ביניהם המחשב מצפצף פעם ראשונה בבוט ואז לא עובר את הלוגו של הלוח אם בהפעלה. לאחר מכן הוא מתפצף כל 10-15 שניות. ברגע שהחלפתי חזרה לכרטיס השני המחשב עלה תקין. מישהו יודע במה מדובר? יש לי לוח אם GIGABYE G1.SNIPER 3 תומך כמובן PCI-E 3.0 זה ממש מתסכל. אין לי מושג מה ניתן לעשות!!! אודה לעזרה בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. ראיתי שהמסךview sonic 191 , 8MSהוא מהיר כמו מסך CRT ואין בו מריחות רציתי לדעת אם גם המסך samsung 913n , 8MS טוב באותה מידה (אין בו מריחות ומהירות)

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  20. Started by sh_matan,

מה יותר טוב? GEFORCE FX 5700 256MB או GEFORCE 7300 256MB UP TO 512MB? תראו אני לא משחק הרבה אבל האם ה-7300 יכול להעלות משחקים חדשים לעוד שנה לפחות? וה-5700 יכול להעלות משחקים לעוד שנה פלוס? ושניהם יעלו משחקים על לפחות מינימום כל משחק? וזה שמשחק עולה גרפיקה מינמום זה משפיע על מהירות המשחק? והמסך SAMSNG 740N 17 LCD הוא טוב? תודה כי אני אוליי קונה את המסך ואת הכטיס 7300. תודה ותענו לי על הכל כי אני צריך לדעת מהר!

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by razoli,

אנילא זוכר איזה גרסה מותקנת ושמעתי שיש פקודה שמראה לך את הגירסא הבנתישכותבים אתה ב (run)

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  22. Started by ET,

geforce 2 GTS PRO או geforce 4 440 mx ? שניהם עם 64 מגה זכרון...

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  23. משחקים חדשים שיוצאים ל-DIRECTX 9 לרוב לא תומכים באפקטים המיוחדים בלבד כדוגמת מקס פיין 2 והשלוליות והמראה וכו'. משחקים נוספים אבל ללא בושה לא תומכים ב-GF4MX ומציינים זאת מפורשות לעומת הGF3 שדוקא כן נתמך. המשחקים שאני מתמקד בהם ומעצבנים אותי במיוחד הם הנסיך הפרסי ודאוס אקס 2 החדשים!!!! אם מישהו יכול לעזור בזה איכשהו אני מאוד ישמח!!! יחי NVIDIA! 8)

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by nokobik,

אני מעוניין לקנות את אחד הכרטיסים האלה מיד2. השאלה היא האם הספק הנ"ל יחזיק את המפרט שלי עם אחד הכרטיסים הנ"ל.

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  25. אורח חולי חוליגאן

יש לי הזדמנות להביא מארה"ב כרטיס מסך חדש ואני חושב על 1060/1070 כרגע אני עם gtx 650 . משחק tomb raider, 1p/3p shooters, וכו' אבל גם כותרים ישנים יותר ורוצה להתקדם בחיים... האם מדובר ב OVERKILL עבור המערכת והצרכים שלי או בהשקעה נבונה? האם ייווצר לי צוואר בקבוק? מערכת: i5 3470 (רגיל) 12gb זכרון ram לוח P8H77-M LE [ASUS] מסך של DELL "24רזולוציה 2560x1440 כזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=901733 אשמח גם לקבל המלצות לחנות...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.