כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
למעבד CORE I 5 עם לוח GIGABYTE P55 וזיכרון 2GB ddr3 תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה הזאת אני צופה בסרטים בטלויזיה דרך המחשב ברצוני לקנות טלויזיית תלת מימד רציתי לדעת האם כל מחשב עם כרטיס מסך HD בעל חיבור HDMI יאפשר צפייה של תכני תלת מימד דרך המחשב בטלויזיה או שצריך לקנות כרטיס מסך אחר? תודה,
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכל פעם שאני מחבר את המחשב הנייד שלי לחשמל, התאורה של המסך מתחזקת וכך נעים יותר לעבוד עם המחשב. כאשר אני מנתק את החשמל, התאורה נחלשת מיד. מה יש באפשרותי לעשות כדי שהמסך ישאר בתנאי תאורה טובים תמיד, ללא קשר לחיבור\ניתוק החשמל ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אשמח לקבל תשובה, מה יותר חזק מבין שני הכרטיסים הללו - רצוי עם ביסוס כמובן.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שווה או לא? ודרך אגב גם כמה זמן?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי ואשמח להמלצות. חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו שמתאים לי בדיוק... אבל ראיתי ש660gtx מאוד פופולרי. השאלה אם יש משהו אחר שיותר מתאים לי או פשוט יותר טוב לפי הדרישות (רצוי כמה שיותר חדש שיחזיק לכמה שיותר זמן). תקציב: עד 1000 שקל (אלא אם יש משהו ממש טוב שעולה 100 שקל יותר - 200 שקל גג). שימוש: משחקים בהגדרות גרפיקה גבוהות. כרגע משחק בעיקר בדיאבלו 3 (על הגדרות הכי נמוכות וזה מקרטע לפעמים). כמובן רצוי כרטיס שיחזיק משחקים חדשים נוספים של ימנו כמו murdered soul suspect וגם יחזיק לכמה שיותר משחקים עתידיים (על הגדרות גבוהות). כרטיס נוכחי: AMD ATI radeon HD 4770. חנות: סביר להניח שאקנה ב-KSP אבל לא נעול על זה (אקנה איפה שאמצא הכי זול). מעבד: i…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על איזה כרטיס מסך טוב למשחקים אתם ממליצים? תקציב של עד 500 ש"ח אם אפשר משהו שקיים במלאי של KSP כי משם אני קונה את המחשב ..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לעבודה ממוצעת והאם הכרטיס מסך הזה הוא של ATI או שזו חברה אחרת connect3d תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש את ה-DRIVER הכי עדכני ל-4850 כולל ה-HOTFIX
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס Geforce 6600 GT עם שני יציאות מסך ורציתי לשאול איך אני יכול לחבר שני מחשבים ולעבור בתצוגה ביניהם. זאת אומרת מחשב אחד מחובר לצג והשני מחובר בכבל למחשב הראשון אז אם יש איזו תוכנה שעושה את זה אשמח לפתרון תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הרטיס מסך הבא : GT 6600 ולהגיד לי אם הוא מתאים למשחקים חדשים.... ובבקשה לא להפנות אותי לכל מיני מאמרים... תודה לכולם....
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי.. תגידו איזה כרטיס מבין השניים: http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=274 http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=195 יותר משתלם מבחינת ביצועים\מחיר? האם ה7800GT מצדיק בביצועיו את האלפיה הנוספת על הGS ? בקשר ל6800GS, האם הוא טוב יותר מכל הגרסאות של ה6800 בהבדל ניכר ביחס של ביצועים\מחיר ? האם יש כרטיס של ATI או של GEFORCE בסביבות ה1000 שקל עם סטייה של 100-150 שקל לפה ולשם שנותן ביצועים טובים יותר משל ה6800GS ? אתם ממליצים לי לקנות את ה6800GS ? תודה
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת לדעתכם למחשב למשחקים שאני בונה עם מרובע ליבות ולוח P43 עם ספק של לפחות 450W איזה מהכרטיסים הבאים הכי משתלמים: geforce 9600GT Ati HD4770 geforce 250 GTS אני יודע שבביצועים ה250 מוביל וה4770 אחריו אבל מסיבה מסויימת אני קונה תכרטיס מאדם פרטי ככה שהוא במילא יותר יקר לכן צריך להתחשב במחיר בהשוואה לתמורה והאם ההבדלים בין ה250 וה4770 ל9600 באמת כאלו גדולים? והאם ה9600 יחזיק למשחקים בצורה טובה לשנה-שנתיים הקרובות כמו שהשניים האחרים יוכלו?! תודה ויום טוב
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד כמה המחירים ירדו? שווה לחכות? מניסיון של אנשים פה שיצאה סדרת 8 אחרי 7 בכמה ירדו המחירים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כרטיס מסך גרפי טוב יכול לבוא בשילוב עם מסך LCD? ברשותי RADEN 9700PRO ואני מעוניין לרכוש מסך LCD. האם המסך יהרוס לי את הביצועים של הכרטיס או שלא יפריע כלל?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בביקורת זאת אנו לוקחים לסיבוב דגמי כרטיסי מסך בעיצוב ייחודי של GIGABYTE עבור מותג Radeon של AMD - אלו הם ה-RX 6800 XT וה-RX 6900 XT מדגם GAMING OC, עם 16GB של זיכרון גרפילכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט בין שני כרטיסים של אלבטרון, האחד ALBATRON 6600GT AGP 128MB עם 128 ביט השני -------------------------------------------------------------------------------- ALBATRON 6800 128MB עם 256 ביט ה6800 עולה 200 ש"ח יותר. האם ישנו הבדל גדול בין ה128 ביט ל256, ובין ה6800 ל6600. כיצד הם יריצו את half life 2' uvto vo ,unfho בdirect x 9? איזה מהכרטיסים הנ"ל הייתם ממליצים לקנות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בקרוב מאוד אני קונה מחשב חדש ושאלה שעלתה בדיון במפרטים עם המסך שלי ינצל טוב את כרטיס מסך המסך שיש לי זה Samsung SyncMaster 930B והכרטיס מסך שאני קונה זה GeForce 8800gts 640MB עם יהיה איזשהו בעיה ביניהם? או שכדי לי לרדת לגירסאת 320MB.. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הודלפו לרשת דריברים בגרסת בטא של הקטאליסט החדש, 8.7. יש שיפור ביצועים משמעותי במצב CrossFire וגם שיפור ביצועים קל לכרטיסים החדשים סדרת HD4800. XP 32 and 64bit http://www.toomanydownloads.com/index.php?option=com_mtree&task=viewlink&link_id=135&Itemid=54 Vista 32 and 64bit http://www.toomanydownloads.com/index.php?option=com_mtree&task=viewlink&link_id=136&Itemid=54
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני בונה HTPC ממחשב ישן שאמור להריץ Linux MCE. המחשב לא מספיק חזק להריץ סרטי HD של 1080p אז חשבתי לקנות כרטיס PCI-E שיעשה את העבודה. התקציב הוא 500 שקל והכי חשוב שתיהיה תמיכה טובה ב Linux MCE. האם יש פה מישהו שכבר בנה מחשב HTPC עם PCI-E על Linux MCE? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך של albatron דגם GeForce FX5900XTV אני צריך לקנות מסך חדש עד 1500 ש"ח בערך שידע לנצל בצורה סבירה את כרטיס המסך הזה. השימושים שלו יהיו להצגת סרטים, משחקים, וקריאת מסמכים. איזה מסך יכול להתאים לי מבחינת גודל ורזולוציה? אני לא חושב שאי פעם השתמשתי ברזולוציה מעבר ל 1024x768 / 85 Hz מאחר ואיני עובד עם תוכנות גרפיקה בצורה מקצועית, האים יש טעם להשתמש ברזולוציה יותר גבוהה? כרגע אני מתלבט בין samsung 793DF ל lg f700P . אני יודע ש ל lg יש אפשרות לרזולוציה ותדר סריקה יותר גבוה אבל אם אין צורך בכך ה samsung הרבה יותר זול.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן קניית מחשב חדש עם מעבד i5 7500. במחשב הישן יש לי כרטיס AMD HD 6700 האם יש טעם להעביר אותו לחדש או להשתמש בגרפיקה on board. השימושים כרגע הם צפיה בסרטים ועבודה בפוטושופ תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה-TUF GAMING OC הוא הנציג הזול ביותר מבין דגמי ה-RTX 3060 Ti של אסוס. כיצד הוא מתפקד והאם שווה לשקול רכישה שלו לפני שהמלאים מתאדים? התשובות מחכות בפניםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי שכרגע אין לי בכלל בקשר לספק אני לא בטוח אבל הוא גרוע... בערך אז הנה http://skypc.co.il/pl_product~27377~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~GV042~8~0.htm אם אתה יודעים שיש משו טוב יותר לחיבור AGP עד 300 שקל תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-