כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברשותי המחשב הזה: Intel E5200 Box Gigabyte GA-G31M-ES2L A-DATA Vitesta CL4 800Mhz 2X2GB DDR2 Sapphire ATI Radeon 4850 512MB DDR3 Western-Digital WD1600JS Supertalent CA-601UFB Enermax EG475P-VE 485W במשחקים קלים כמו Bionic Commando Rearmed, Worms Armageddon, Lego Indiana Jones אני חווה מן בעיה מזורה ב- FPS: אני לא יכול להגיד שמדובר במקרה קלאסי של FPS נמוך ושל קרטוע, זה יותר Slow-Motion מעצבן (בשילוב עם FPS נמוך יחסית). Worms Armageddon למשל זה משחק 2D מ- 1999, והמחשב צריך להריץ אותו בלי בעיה. לכן משהו כאן לא הגיוני... כשקיבלתי המחשב, בימים הראשונים הכל היה טוב ואז זה קרה. לאחר יום עם הבעיה היא נעלמה, ואז עבר יום והיא שוב חזרה. יש לציין שהיא לא מופיע…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל, כדאי לחכות לR600? הוא לא אמור היה להיות מושק כבר ב23-24 לחודש כמו שURIB אמר..? חבר'ה - תענו ברצינות! מה כדאי?
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! חבר שלי מחפש מסך. הוא מתלבט בין LCD17 וCRT19 . המחשב שהוא קונה מיועד לעבודה ומשחקים חדשים, אבל הוא לא גיימר כבד כך שאין צורך בשיא הטכנולוגיה. אפשר לקבל הצעות למסכים , יותר בכיוון של LCD, משום מה הוא נדלק עליהם, במחיר של עד 1700 ש"ח. בחנות גם אמרו לו לקנות כונן קשיח רק של SATA2. ולא SATA רגיל. האם יש הבדל משמעותי בביצועים או במחיר? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש עוד איזה חצי שנה , אבל בינתיים הוא רוצה לקנות כרטיס מסך (agp) שיריץ לו משחקים מודרניים טוב בלי תקיעות ובאיכות גם טובה (נגיד 1024 עם הכל high). לא צריך כרטיס מסך שיהיה טוב לשנה-שנתיים , מספיק שיהיה טוב לחצי שנה גם , אם קצת פחות גם בסדר כי הוא קונה מחשב חדש במילא עוד כמה חודשים. זה אפשרי ? לא בתקציב גבוה (אין לי תקציב מדויק) לקבל כרטיס שיפעיל בצורה טובה משחקים מודרניים (שוב agp)
-
- 23 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם צריך lcd שיתאים גם למשחקים וסרטים וגם לעבודה משרדית , התקציב עד 2000 עם אפשרות לחריגה קלה . ראיתי מסכי 12ms של viewsonic ו - benq והזווית צפיה שלהם היתה מאוד צרה . כמה מסכים שנראים טוב על הנייר - 1. cmv ct-726d http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid={3E4B1D12-02A4-40E4-B686-827ECD4AF1C5} זמן תגובה 14ms , עם dvi , מחיר כ-1600 . יש ל- cmv גם דגם של 8ms שלא ראיתי בארץ - http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=1&id=1363 . 2. eizo L551 http://www.mag.co.il/Product.asp?Pid=L551&Cat2Cat1ID=173&Cat2ID=39 מחיר 2300 בלי dvi עם 16ms . 3. lg l1720b קצת ישן אבל שמעתי שהוא עדיין טוב מחיר 1700 בלי dvi עם 16ms . האם מישהו ראה מסך מה…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל מי שרוצה לנסות ולשנות למי שלא יודע על מה אני מדבר- חברת ההפצה והיבוא חיון בע"מ היא היבואנית הרשמית של המסכים של סמסונג ששמם במסכי LCD הולך לפנם ואחריות הפיקסלים השרופים שלהם היא החלפת המסך לאחר 20 פיקסלים שרופים וקבוצה של פיקסלים נחשבת כאחד בעוד שבארצות מפותחות האחריות עומדת על התקן של סאמסונג עצמה שעומד על החלפת המסך אחרי 8 פיקסלים שרופים זהו אחד המסכים הטובים פה בארץ (לפחות בטווח מחיר של 1900-2400 שקל) וחבל שצריך להתפשר בגלל האחריות על מסך יותר טוב גם אם זה לא מעניין אתכם אנא עזרו (אם הם יראו שפורומים מתחילים להחרים אותם הם ישנו את המצב) מי שרוצה לעזור תרשמו "מצטרף" ואם יהיה הרבה אנשים אני ישלח להם את זה אם אתם שואלים את עצמכם מה איכפת לי ,אז, זה מעצבן אותי שחברות …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שנה קניתי מחשב נייח מKSP , מצ"ב תמונה עם מפרט המחשב. בנוסף שדרגתי את הזיכרון לעוד 8 GB מאותו סוג בדיוק - סה"כ 16 GB לפעמים המסך של המחשב מתחיל לרצד (כשהוא עייף או כשכבד לו) ואם אני עושה ריסטרט זה מסתדר. בנוסף לפעמים כשאני רואה סרטון ואני קופץ קצת קדימה או אחורה יש מריחה של הפריימים למס' שניות ולאחר מכן זה מסתדר.. השימושים שלי במחשב הם בעיקר אינטרנט, אופיס, תכנות עם ויזואל סטודיו ושימוש בתוכנות אדובי. ואני לא משחק במחשב בכלל. אשמח להמלצה לכרטיס מסך לא יקר שיסדר לי את הבעיות שציינתי. בנוסף הכרטיס חייב לכלול מינימום 3 יציאות, בלי VGA. (יש 2 מסכי מחשב וטלוויזיה אחת שמחוברים אליו) אשמח לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי RADON 9600XT 256 MB ATI והוא היה ממש מעולה... אני מחפש משהטו שיהיה מקביל אליו או טיפה יותר טוב ממנו אבל שיתאים לי ללוח אם של ASUS P5LD2 DELUXE, Dual Core, 945P, SATA2 כי אמרו לי שהכרטיס שלי לא יתאים ללוח.... תודה
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני חושב שהלכתי קצת לאיבוד בזמן האחרון בגלל הכרטיסים החדשים שיצאו... אשמח אם תוכלו לסדר לי ולעוד כמה את התמונה כדי שנדע מה היא ההיררכיה בינהם ומה יותר משתלם מבחינה כספית אז ככה אני יתחיל ממה שאני יודע מבלי להכליל גרסאות משנה של חברות!! 6XXX=> 7XXX=> 8400=> 8500=> 8600 GT=> 8600 GT DDR3=> 9600 GSO=> 8800 GTS 320=> 8800 GTS 768=> 8800 GTX 768=> 8800 GT=> 9600 GT 512=> 8800 Ultra=> 8800 GTS 512=> 9800 GTX=> 9800 GX2=> 260 GTX=> 280 GTX=> ATI HD 2XXX=> HD 3450=> HD 3650=> HD 3850=> HD 3870=> HD 4850=> HD 4870=> HD 3870 X2=> אני צודק? נתחיל בזה ואחר כך ניצור גם סידור של מערכות SLI ו CF שנד…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר אני מחבר את הטלוויזיה למחשב אני מקבל איכות תמונה גרועה. משחקים (doom3 לדוגמא) וסרטים (avi וגם dvd) אני מצליח לראות טוב אבל בכל מה שקשור להצגה של fonts - על הפנים. אי אפשר לגלוש באינטרנט כי אי אפשר לקרוא טקסט. גם לראות קבצים ותיקיות ב-explorer בלתי אפשרי. טלוויזה: Toshiba כרטיס מסך: ati radeon 9800 pro 256. חיבור: s-video בצד המחשב, video-in בצד הרסיוור. ניסיתי לחבר גם laptop לטלוויזיה וגם איתו היתה אותה בעיה למרות שכאשר מחברים אותו למקרן (בעבודה) רואים יופי. ציפיתי שכרטיס מסך במחיר של 1100 ש"ח יאפשר לי לעבוד דרך הטלוויזיה. האם טעיתי??? מה עושים???
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Hello guys i just wanted to know how much time well it take for the isreali shops to provide the gtx680 that is going to be out in the 22nd and from were should i buy it Thank you.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש למחשב . ברשותי מחשב פנטיום 4 2.6 2 גיגה זיכרון ddr וכרטיס מסך NVIDIA GeForce FX 5600 256 MB איזה כרטיס מסך יתאים למחשב שלי? שאלתי אותכם את השאלה הזאת כי פחדתי להסתמך על ההמלצות שלכם בנוגע לכרטיסי מסך , מכיוון שהמחשב שלי ישן ואולי יהיה צוואר בקבוק עם כרטיסים לא מתאימים. יקיר.
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חזר למלאי מי שיש לו את המסך ורוצה. http://www.geforce.com/hardware/technology/g-sync/diy
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מסכים שצמודים אחד לשני (dual monitor), ויש מאין קו חלש כזה שעובר כל הזמן מלמטה למעלה. זה לא ממש מפריע לי, אבל, האם זה יכול לגרום נזק למסכים עצמם?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
SAPPHIRE HD 4870 TOXIC Edition http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=254&grp=3 שמעתי שאחלה כרטיס ומעוניין לקנות אותו מה דעתכם? יותר טוב מהHD 4870 ??? ודרך אגב מה אתם חושבים על המחשב שלי? Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz P5Q-E P45 WD 250GB 8MB Readon X1900 GT ( משדרג כרגע ע"פ הנ"ל) A-DATA 4GB 800MHZ (2x2)kit Creative Sound Blaster Aduigy Value 7.1 24BIT 96 kHz Power Supply Zalman 460Watt (ZM460B-APS) Zalman והמאוורר של המעבד הוא של zalman וכל מני דברים שהם כרגע שוליים רק רציתי לדעת איך המערכת בכללי? ולגבי הכרטיס מסך כתבתי שאני משנה אותו ע"פ ההתיעצות שלי כרגע איתכם.. בתודה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לשאול בקשר לכרטיס מסך של ATI 6970 של SAPPHIRE שמעתי שהדגם הזה בעייתי או לא כל כך טוב ... השאלה האם זה נכון והאם אני יכול לקנות כרטיס יותר חזק וטוב במחיר כזה .. עד 2100 שקל .. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתלבט בין 2 כרטיסים למחשב החדש שלי : ATI HD5830 1GB DDR5 עם 3 שנים אחריות NVIDIA GTX460 1GB DDR5 עם 2 שנים אחריות שניהם של Gigabyte ושניהם באיזור ה-1000 ש"ח. מה עדיף מבחינת ביצועים , יחס עלות תועלת? ומה ההבדל בין מחבר PCI-E 2.0 לבין מחבר PEGx16 ? תודה וחג שמח.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
http://logicpc.co.il/heb/Search.aspx?seek=7600gt מצטער, פשוט אני חייב מהרשימה הזאת בלבד (אני יודע יש ת X1900GT ועוד בסביב ) (אני פשוט מחליף תכרטיס הX1800GTO הפגום שלי והם רוצים רק 7600GT, ה7600GT כמו ה X1800GTO ובטח הגירסאות הOC שיש ברשימה "יעשו " אותו יותר טוב מהX1800GTO ואת הליבה יותר טובה ל OC נכון?)
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש מסך למחשב שמיודע בין היתר למשחקים (HL2, FARCRY) איזה מסך מומלץ לי לרכוש דק או רגיל ? ואם מישהו יוכל לתת לי המלצה לדגמים ספציפיים זה יהיה מצויין, תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש למישהו המלצות למסך אחר טוב יותר באותו טווח מחירים?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה מהכרטיסים יותר טוב.. זה? http://www.pandas.co.il/product_info.phpcPath=609_273_416_1271&products_id=7816 או זה? http://www.pandas.co.il/product_info.phpcPath=609_273_1358&products_id=8041 הפרש מחירים של 130 שקל P: הקירור של לידטק לא נראה משהו אבל אני לא יכול לשפוט כי אני לא רואה את הקירור של PNY.. : למישהו יש אחד מהכרטיסים? תודה מראש P:
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה: חבר הביא לי כרטיס של דימונד כדי לבדוק האם הוא עובד, בקיצור הכנסתי לחריץ הPCI (כן, לPCI) העלתי את המחשב כשעדיין המסך מחובר לכרטיס שלי, הווינדוס מזהה שיש כרטיס מולטימדיה אבל לא מזהה איזה. הפעלתי את המחשב מחדש כשהמסך מחובר לדיימונד אבל לא רואים כלום על המסך (אצל חבר שלי הופיע שאין בכלל אות). מה שרשום על הכרטיס זה: Monster 3D PCI s/n 3370100005911 p/n 23150002-402 הכרטיס ממש ישן, 1997 מה לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ASUS HD4870 TOP איפה קונים וכמה עולה?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כצפוי, חברת NVIDIA משחררת מנהל התקנים מתוקן במקום הגירסה השבורה עליה דיווחנו. כעת ניתן להנות ממה שהעדכון מציע, כמו תמיכה רשמית ראשונה בתקן ה-Vulkan אתמול דיווחנו על עדכון מנהל ההתקן הקולקל של NVIDIA, ה-364.47, שגרם לקריסות מערכת מאסיביות אצל מספר גדול מהמתקינים שלו ואף הוכר על ידי החברה שהבטיחה עדכון מתקן בקרוב. כפי שחזינו, המחכים לא יצטרכו להמתין זמן רב, שכן כעת החברה משחררת עדכון מערכת חדש מתוקן, גרסה 364.51. לפי שעה החברה הסירה את העדכון המקולקל מתוך שירות העדכונים של GeForce Experience והחליפה אותו במתוקן, שיהיה זמין באופן אוטומטי לאט לאט לכולם. בחיפוש מנהלי התקנים דרך האתר עצמו, העדכון כבר קיים להורדה מיידית. NVIDIA שמה את Vulkan על המפה כעת לאחר …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-