כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
http://megagames.com/news/html/hardware/nextgenerationd10ugeforcecardsspecsunveiled.shtml תראו איזה יופי שיפור של 50% מהדור הנוכחי וסוף סוף שינוי ארכיתקטורה מצד NVIDIA. וגם סוף סוף אחרי 20 שנה הבינו שמומלץ להוסיף PhysX stream engine כדי שבאמת יוכלו לעשות משחקים מגניבים. כי איפה שנגמרת הגרפיקה מתחיל הפיזיקה. <<< מחכה בקוצר רוח לראות את הדמואים הגרפיים ש NVIDIA תשחרר השנה עם הכרטיסים שלה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני יכול לנגן וידאו ב-4K (MKV או AVI) על מעבד Q6700 (מרובע ליבות) וכרטיס מסך ATI 5850? כשאני מנסה עם כל מיני נגנים זה מקרטע קשות.. האם יש דרך לנגן חלק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי גיפורס 6600LE ואני משחק BF2 והבעיה שלי זה שכל מיני דברים אני רואה מתושתש למשל הקופסה הזות: (לחבר שלי יש גיפורס 6600 רגיל וראים בלי תשתושים כאלו ) אז מה אני צריך לעשות ? לשנות בהגדרות? ודרך אגב זה לא רק במשחק הזה גם בעוד משחקים שיש איזה פתק על הקיר רואים מתושתש
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה מהירות ברירת המחדל של Leadtek Ge-Force 4 Ti4400 128MB MyVivo ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש שלי עם הכרטיס הנ"ל התקנתי את הדריבר הכי חדש (10.4) ופיתאום שאני משחק אחראי כמה שניות מופיע מסך שחור ורק שומעים את המזויקה ובדקתי את המעב' לא מיתחמם יותר מידי(52 מעלות ל I5)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה בפורום אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש השם שלו נורא ארוך או שאני לא יודע אותו פשוט אז אני מביא קישור לאתר עם סיקור עליו רק כדי שתדעו על מה אני מדבר http://www.hughsnews.ca/nvidia-launches-geforce-gtx-670-gpu-0034458 רציתי לדעת מה דעתכם עליו, האם הוא כרטיס טוב או מאכזב למחיר שלו, ורציתי לשאול אם המחשב שלי יכול לתמוך בו מבחינת חומרה אני לא הכי מבין בזה אז אני צריך את העזרה שלכם המפרט שלי הוא זה על פי טופס של פורום אחר מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג\ כרטיס ל-SLI או CrossFireX\ כרטיס לעריכה\ כרטיס לעבודה משרדית. - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? ac3, בורדרלנדס ומשחקים חדשים בעיקר - אם בחרת בעריכה, באילו…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראית שיצאו כרטיסים עם 2 ג'יגה .. זה נחוץ בכלל?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב שהיה בשימוש אינטנסיבי אולי שנה, שנה וחצי גג (עברתי דירה מהבית של ההורים שלי לפני 4 שנים והמחשב נשאר שם) וברצוני לשדרג את הכרטיס מסך מה R290 שמת לי. בגדול אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה 4k (אני גם ככה 90% המשחקים משחק עם CONTROLLER בעתיד אקנה מסך רגיל) זה הדגם של הטלויזיה שלי Hisense 50M7000UWG 4K אם זה חשוב (מרחק 2.5 מטר מהספה עליה אני מתבטט) וזה המפרט: Quad Core i7-4790 H97M-Pro4 -ASRock MX100 SSD R290 ז"ל HX318C10FK2_16 -Kingston (2X8G) S12G-650 -Seasonic Nanoxia Deep Silence 1 Dark Black NPS אני מתלבט בין ה 2070 SUPER (שלפי מה שהבנתי יהיה לו צווארון בקבוק קטן) לבין RX 5700 …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני צריך עזרה בלקנות את הכרטיס מסך 7600GT מKSP במחירון של החברה באינטרנט יש הרבה מאוד כרטיסי מסך שנקראים 7600GT ואני לא יודע מאיזה חברה לקנות אז אם מישהו מוכן בבקשה להיכנס לKSP ולבדוק לי מה הכי מומלץ לקנות כרטיס מסך 7600GT בבקשה ! זה חשוב מאוד בבקשה תעזרו לי נ.ב בבקשה תרשמו לי מה שבדיוק רשום בKSP כאילו תעתיקו
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי שאלה קצת מוזרה יש לי זוג כרטיסי GTX 660 שרצים על מהירות שעון שונה ובנוסף הם רצים על מהירות גבוהה יותר מנתוני היצרן הם אמורים לרוץ על 1033 (1098 עם בוסט) אך בפועל הם רצים על הראשון: 1123.5 Mhz השני: 1162.7 Mhz שני הכרטיסים בדיוק מאותו דגם GV-N66OC-2GD זה תקין ? ומה הסיבה לכך שהמהירות שונה וגבוהה ? מצורפת תמונה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום, PSKiss הכריזה על סט מוצרים חדש לעיבוד תמונה: PSKiss Pixel Gear Suite מוצרים אלו רצים על כרטיס המסך שלכם! המהירות מסחררת! אנחנו יכולים להפיק אלגוריתמים מסובכים ביותר ולרנדר אותם ב- Live. כרטיס כמו HD5450 מבצע בזמן אפס אלגוריתמים שהיו לוקחים כמה דקות יפות על מעבד CPU ב- 500 דולר. מלבד זאת מדובר ב- State of The Art של אלגוריתמי עיבוד תמונה. שימוש נהדר בכרטיס המשחק לחובבי הצילום והגרפיקה מעבר למשחקים. ד"א, הכלים רצים בסביבה של Photoshop ונבנה עבורם ממשק פשוט וחכם, Keep It Smart & Simple. הייחוד שבחרנו הוא להציע, המון אלטרנטיבות לפתרון של כל בעיה. למשל, כלים לחידוד, התחלנו עם אחד אבל המשפחה תסתיים עם לפחות 3, כל אחד והייחוד שלו. התחלנו עם 3 מוצרים שהם חלק ממשפחות מוצ…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן P3 עם 512 RAM, אני רוצה לקנות לו HD גדול (זה לא משנה איזה כרגע, כמה שיותר גדול אבל) ולשים אותו בסלון שיתחבר לממיר ויוכל להקליט מהטלוויזיה איזה כרטיס TV IN מומלץ בישביל זה ? חשוב מאוד האיכות, תוכנות ? מערכת ? מדגיש שחשוב שיהיה לכרטיס אופציית חיבור לממיר הישראלי (HOT) עם אפשרויות הקלטה (עם טיימר) או שזה בעצם התוכנה קובעת ?? ממש לא מבין בזה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כולם.. לא מזמן קניתי מחשב חדש.. וקיבלתי איתו כרטיס מסך שהסתבר לי אחרי קריאה בסקירה שלכם על הדור הבא של כרטיסי המסך, שהכרטיס שנתנו לי הוא לא מי יודע מה למשחקים (בלשון המעטה..) בקיצור אני מעוניין שתציעו לי כרטיס חזק וטוב שיוכל להחזיק אותי מספר שנים טובות.. בהתאם למפרט שברשותי.. מעבד: Amd Athlon 64 (939) 3000+ לוח אם: MSI RS-480M2 PCIe Slot, Radeo X200 Express based זיכרון: 1GB, TwinMos זה בעיקרון הדברים החשובים, עכשיו הכרטיס מסך שקיבלתי איתו הוא: Ati Radeon X300SE 120MB חלשששש לאללהה.. במיוחד כשניסיתי להריץ עליו First to Fight והוא זחל.. ואילו הכרטיס הקודם שלי Radeo 9600XT סחב אותו כמו גדול! מכל רשימת הכרטיסים בסיקור לא הצלחתי להחליט לאיזה להחליף.. התקציב שלי הוא עד 100…
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מעודכן לגי הביצועים , אבל המחירים ב-1000 ש"ח יותר מהATI 3870X2 9800X2 של ספרקל 1G עולה 2900 ש"ח 3780X2 עולה 2100 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
בביקורת זאת אנו לוקחים לסיבוב דגמי כרטיסי מסך בעיצוב ייחודי של GIGABYTE עבור מותג Radeon של AMD - אלו הם ה-RX 6800 XT וה-RX 6900 XT מדגם GAMING OC, עם 16GB של זיכרון גרפילכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב רציתי לדעת האם כרטיס מסך משפיע משמעותית על עבודה ב Photoshop... (חשוב לציין שהעבודה היא לא אינטנסיבית..) יש לי במערכת השניה כרטיס ג'יפה 2 ואני רוצה לקנות שילוש חדש שכולל Barton 2500 + Abit NF7-S2... אין לי ממש כסף להוסיף לכרטיס מסך...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני שנתיים ומשהו בערך ש-"לא הייתי מבין" במחשבים אז קניתי את המסך הזה ... וחוץ מזה שהוא כבר חודשיים די דפוק אבל הוא תמיד עשה לי את זה עם ה- Geforce 4 128 ddr 440 mx agpX8 אם אניעל רזולוציה 1024x768 אני יכול להיות על 60 הרצים רק.... וכל מה שאני מעלה יותר זה מרצד לי כזה... למה זה בכלל ולמה אני לא יכול להעלות עוד את הרזולוציה? עריכה: אני יכול להעלות את הרזולוציה אבל שאני מעלה לא משנה על איזה הרצים אני בוחר זה מרצד לי...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עכשיו זה נראה כמעט רשמי: יצרניות ניידי גיימינג מתכוננות לשילוב ה-GeForce RTX 2080 Super במוצריהן לצד מעבדי Comet Lake-H מתומנים חדשים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש. כי יש לי כרגע 6200 זקן. שמעתי הצעה במרדנית על 8600GT PCI-E שאלתי אותו לאיזה לוח אם (חשבתי שצריך לוח אם מתאים, טעיתי?) בקיצור סבבה שאלתי כמה זכרון אני לא זוכר מה הוא ענה אבל או 512 או 256.. אני צריך לקנות ממקום באזור חיפה מבקש שתסתכלו באתרים של KSP, נעה חשבים,מרדנית,אייבורי כי אלו מהאזור. אממ הסכום הכי גבוה זה 750. לא יותר. כן פחות. אני מפחד שיהיה לי צואר בקבוק ואני רוצה שהכרטיס יפיק את מרב היכולת אז הבאתי פה נתונים חשובים על המחשב שלי..: CPU Type Intel Pentium 4 640, 3215 MHz 16 x 201 Motherboard Name Gigabyte GA-8I945P-G 3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN Video Adapter NVIDIA GeForce 6200 TurboC…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הגדרתי היום במחשב של אחי שיהיה אפשר לראות טלוויזיה - וביטלתי את האפשרות שיראו גם דרך מסך המחשב,עכשיו אני לא רואה כלום!!! לא בטלוויזיה ולא במסך מחשב,(במסך מחשב אני רואה רק עs שהוא מסיים להטעין את הווינדוס). עשיתי כבר Ctrl+Alt+B אבל צריך לעשות זאת רק לאחר שאתה נמצא בווינדוס,ויש סיסמה למחשב (אני יודע אותה,אבל אני לא רואה את הסמן של המחשב בכדי לבחור את המשתמש ולבחור סיסמה). מה אני עושה, :s05: :s05: :s05: :s05: אשמח לכל תגובה, בתודה, MuTaTiOn.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך inno3d 9500 521MB התקנתי מע' הפעלה ויסטה אולטימט 64 ביט. בעדכונים האוטומטיים הוא מצא לי שצריך לעדכן את הכרטיס מסך. לאחר שעדכנתי וכיביתי את המחשב, כשהויסטה עולה בשלבים הסופיים (כשעלה כבר שולחן העבודה) המסך נהפך לשחור ונכבה כאילו הוצאתי את הכבל בין המסך לכרטיס מסך. בינתיים עשיתי שחזור מע' וכרגע אני עובד בלי דרייבר לכרטיס מסך השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי להתקין דרייבר שיעבוד? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי QUADRO 700XGL, ורציתי לעשות לו OC. כיום לא ניתן לעשות לו את זה באמצעות הדרייבר וגם לא באמצעות RIVA TUNER האם ידוע למישהו האם וכיצד ניתן לעשות דבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הלכתי לחברו הטוב של האדם...גוגל ולא מצאתי ביקורת על הכרטיס הזה...כמו איך הוא במשחקים... הציעו לחבר שלי את הכרטיס הזה ב200 שקל...שווה קניה?? הכרטיס ישמש אותו לרוב ל2 מסכים...וגם קצת משחקים...(GENERALS וכאלה...לא כבדים)...
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-