כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
של NVIDIA ו - ATI והאם יש להם שם קוד מתוכנן ואם כן מהו ?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אני רואה כל הזמן בהשוואות בין כרטיסי מסך, שכרטיס מסויים עושה X פריימים, וכשה - AA וה AF דלוקים הוא עושה Y, מה זה ה AA / AF? איך אני משתמש בזה? ואיך מדליקים את זה?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה של טושיבה 29 אינ'צ שהיא תומכת ב- HD Ready 1080i. אני מתכנן לקנות מחשב חדש השבוע וראיתי שכרטיסי המסך החדשים יש בהם יציאה שנקראת HDTV. רציתי לדעת עם אני קונה כרטיס שמגיע עם כזו יציאה איך אני מחבר אותו לטלוויזיה ( שבה יש כניסת Component ) האם קיים קבל כזה שמצד אחד הוא component ומצדו השני הוא מותאם ליציאת HDTV שקיימת בכרטיס המסך ? או שמה אני אמור לעשות זאת בדרך אחרת שהייית שמח עם מישהו היה מסביר לי עליה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
טוב אז השאלה הראשונה נוגעת לחיבור כ. המסך לטלויזיה, יש לי כרטיס GeForce 2 MX 400 של Hercules עם יציאה לטלויזיה ויש לי כבל שנכנס ליציאה של הטלויזיה על הכרטיס מסך, אבל הוא קטן מדי בשביל הכניסה של האנטנה בטלויזיה והוא לא נכנס. רציתי לדעת איזה כבל בדיוק אני צריך. לגבי השאלה השניה, אני רוצה לקנות כ. מסך Radeon 9500 Pro ואין לי מושג איפה אקבל את השירות הכי טוב ואת המחיר הכי טוב, אז אני מעוניין לשמוע המלצות לגבי חנויות ממכם, עדיף קרוב לנתניה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב בן שנה וחצי בערך. אני רוצה עכשיו לראות עליו סרטי HD 1080P וגם משחקים. אני מעדיף לקנות כ.מסך חדש ולצרף למחשב- נראה לי הכי זול, אבל אני לא יודע אם זה כדאי:יכול להיות שאני אצטרך להחליף גם ספק, והמעבד די בינוני - אז אולי בכלל כדאי לי לשדרג? בכל מקרה מבקש המלצה לכ.מסך שיתאים לסרטי FULL HD וגם למשחקים. כרגע יש לי כ.מסך מובנה. זה המפרט הנוכחי שלי מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box לוח אם ASUS M3A78-EM מארז כולל ספק HEC 300W (ספק קטן) מסך סמסונג T220 1. איזה כרטיס מסךכדאי לצרף? 2. חושבים שצריך להחליף ספק?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם asus z97 deluxe עליו מותקן מעבד של אינטל i7 4790k עד לרגע זה השתמשתי במעבד הגרפי המובנה שבמעבד של אינטל התחדשתי בכרטיס מסך evga 980gtx פיזית אני יודע איך להתקין הבעיה שלי מתחילה עם ההגדרות השאלה שלי אם לא יהיו התנגשויות עם המעבד הגרפי המובנה אשמח להדרכה איך אני מבצע התקנה מושלמת שלב אחרי שלב בכדאי להפיק את התועלת המלאה מכרטיס המסך ללא בעיות .
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פיתום כול המשחקים פועלים הצלי אים באגים כאלה כול מי ני קווים בבקשה עזרה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת במה מתבטאים ההבדלים בין הכרטיסים (חוץ מההפרש של יותר מ1000ש"ח במחיר) ועד כמה הם קריטיים והאם כדאי להשקיע את היותר כסף ב5870 או שזה מיותר? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך הנוכחי שלי ,Readon 6970 בכרטיס חדש. התקציב הוא כ 1200 ש"ח, עדיף לא לחרוג אלא אם יש שיפור משמעותי. ויש לי אפשרות לקנות את הכרטיס מאילת אם זה יוביל להוזלה במחיר. ( את המחשב קניתי מ TMS, כך שבעיקרון אני אעדיף לקנות גם את הכרטיס מסך משם). מפרט מחשב :i5-3450 3.1GHz 8GB RAM לוח אם :Gigabyte GA-B75M-D3H מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm ספק כוח: seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail אני כרגע משחק בwitcher 3 על low, והייתי רוצה לשדרג את חווית המשחק. אם יש צורך להוסיף RAM אז אשמח להמלצה גם בגזרה הזאת. בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בלי שום קשר לOC! מה אתם אומרים מי יתפוס לביצועים "בבצים"?
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי אם ה X1800XT 512MB חזק יותר מX1900GT 256MB????? כי בנעה קומפ שניהם עולים אותו מחיר!!! http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4316 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5289
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
טוב אז ככה אולי קצת נישמע טיפשי אבל אני רוצה שהמארז יהיה יפה והצבע של הכרטיס מסך (980 TI ) לא יפה ירוק כזה אני רוצה לשנות אותו ישמח לדעת איך עושים את זה ...
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי LCD של LG הייתי רוצה לדעת איך בודקים פיקסלים שרופים תודה
-
- 20 תגובות
- 17.2k צפיות
-
-
איזה כ"מ טוב יותר- 7600 GT של ASUS או של GB? (ואני לא מדבר על הבדלים קטנים מה יותר טוב?)
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אהלן החלטתי ללכת כנראה על ה970gtx כרגע יש לי 660GTX ונראה לי שהוא עשה את שלו השאלה האם אני צריך ספק כוח חדש? ספק: אנרמקס מודו 82+ 425W מלא תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתם יכולים לדרג לי את הכרטיסים הבאים מהטוב לרע: 6800LE,6600GT,X1600,X700PRO,X1600PRO תודה
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם! תודה שאתם קיימים שאלה קטנה, ברצוני לרכוש מחשב חדש אשר יותאם לוויסטה. נאמר לי ע"י המוכר כי כרטיס מסך ש"סוחב" את ה-AERO חייב להיות מינימום 7300GS. אינני מבין גדול בעניין ולכן אני פונה אליכם: 1. האם נכון הדבר? באתר של מייקרוסופט בדרישות המינימום כוב רק שהכרטיס צריך להיות בעל זכרון של 128 מגה לפחות. מלבד זה לא מצויין שום פרט. 2. בהנחה שכך, יש 2 חברות ששמתי עליהן עין ומשום מה, יש הבדל ניכר בין שתיהן: PALIT ו-LEADTECK. מה עדיף? המחיר של לידטק 256MB נמוך מהמחיר של PALIT 128MB. מדוע? האם זה בסדר לקנות את הכרטיס של לידטק כי התקציב שלי לא גבוה במיוחד ואני מנסה לחסוך בהוצאה? 3. אני רואה כי יש כמה סוגים של 7300 (GS, LE ועוד). מה המשמעות ומה כדאי? תודה תודה תוד…
-
- 5 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
עריכה!!!!!!! מה טוב יותר? ALBATRON GeForce FX 5600EQ 256MB DDR או Gigacube readeon 9600 pro lite 128ddr ?????????/ ואם יש משהו ששוה יותר עד 960 שקל תגידו לי בבקשה מצטער על כל ההטרדות...
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים, מישהו יכול להגיד לי בכמה ה-390X חזק/טוב יותר מאשר ה-gtx770? זה הדגם של ה-390X http://ksp.co.il/?uin=27476 משום מה אני לא מוצא ב-KSP את ה-GTX 770, כנראה שלא מוכרים אותו יותר. אני כנראה אעבור מה-770 ל-390X למרות שאני לא יותר מידי מתלהב לעבור מנוידיה ל-AMD פשוט יש לי הזדמנות ונראה לי שההבדל בביצועים יהיה שווה את זה, לא?
-
- 29 תגובות
- 35.8k צפיות
-
-
אני לא צריך הרבה מהמערכת שלי. כל מה שאני משחק בו זה enemy territory ו-CS 1.6. אתם חושבים זה יספיק?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
נתקלתי בדמו מגניב! אז אני משתף - שווה בדיקה: הורדה (8MB): http://www.rigidgems.sakura.ne.jp/files/RigidGems2_0.zip מקשים: Enter - משנה סצנה Space / Mouse 2 double click - מרסט את הסצנה Mouse 1 - פוקוס על אובייקטים והזזתם Mouse 2 - שינוי זווית מצלמה Mouse 1+2 / PageUp-PageDown - זום Home/End - פוקוס ידני Insert/End - כמות blur S - צילום מסך לתקיית Capture דרישות: Vista / Win7 DX11 עם 1GB זכרון כ.מסך (לא ברור למה, הוא לא מנצל לי יותר מ-480mb)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה הוא TI4200? TI4600? איך הוא?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברת ASUS וGECUBE לא טרחו לשים בכרטיסים שלהם דיודת ניטור טמ"פ לידעתכם
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי אנשים יש ברשותי כרטיס של amd והדגם רשום בכותרת מאז שקבלתי אותו אני רק בבעיות תקיעות במשחקים מסכים שחורים ופסים לפעמים וזה מתחיל לעלות על העצבים שלחתי לבדיקה ב startpc בזמן שהם בדקו תכרטיס הראשון הם שלחו לי כבר חדש אבל עד כה זה נכון ששלחו כרטיס חדש אני לא יודע... בקיצור מהבדיקה של הכרטיס הראשון הם אמרו שאן בעיות.. עם הכרטיס השני ממשיכות אותם הבעיות מה לא עשיתי ... שמתי במחשבים שונים גם אותו הדבר בקיצור חושב לפנות היום שוב לחברה ולבקש להחליף לדגם אחר וזהוא..
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-