עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום. יש לי את הכרטיס הנ"ל עם מעבד AMD 630 ,4GB RAM והשאר לא ממש חשוב לשאלה (אם כן אני ארשום). לפני הכל עשיתי לכרטיס OC למקסימום שיכולתי בלי להעלות מתחים - ליבה:934MHZ וזכרון 853MHZ מעבר לזה יש ארטיפקטים או קריסה(לא היה שינוי לרעה אחרי הOC). ועכשיו לעניין הביצועים - בBFBC2 כדי שיהיה אפשר לשחק נורמאלי וחלק עובד על LOW ובGTA IV גם הכל על LOW ועדיין לא ממש חלק, לעומת זאת בכל סדרת COD הכל היה על מקסימום ועבד טוב. המסך הוא מסך טלויזיה של LG HDR 1360X768 ומחובר בכבל HDMI ל HDMI. האם הביצועים האלה סבירים לרזולוציה כזו נמוכה? לי ניראה שלא, מה דעתכם? תודה רבה, דניאל.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by RDS,

אוקי... רציתי לקנות את ה-1950 פרו, אבל אז ראיתי שזה רק DVI... זה נכון? לי יש מסך CRT... זאת הבעיה... אם אני רוצה מתאם, זה מוריד מהאיכות? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. היי, לאחר התקנת ויסטה הותקן הדרייבר לכרטיס מסך (X1600) באופן אוטומטי. ברשימת ההתקנים מופיע ליד השם של הכ"מ גם WDDM. המשחקים רצים והכל בסדר. השאלה אם התקנה של קטליסט החדש ייתן יותר ביצועים. אופיר

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by tidan26,

שלום! כרגע יש לי כרטיס מסך של asus 8800gtx אני רוצה להחליף אותו בכרטיס של asus gtx295 האם יהיה שיפור משמעותי במשחקים או שכדאי לי להשאר עם הכרטיס הקיים?... ???

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by TheDiesel,

שלום חלק מהמפרט Gigabyte Z490 VISION G לוח אם Core i5 10600K מעבד זה המפרט החלקי מבקש המלצות לכרטיס מסך תקציב 1000-2500 שח' מיועד למחשב גייימינג אפשרויות שראיתי GeForce RTX 2070 Super החל מ 2300 שח Nvidia GeForce GTX 1660 החל מ 1090 שח Nvidia GTX 1050 Ti החל מ-628 שקלים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by sas2k3,

למעבד CORE I 5 עם לוח GIGABYTE P55 וזיכרון 2GB ddr3 תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. היי. ככל הנראה, אחרי כל הבדיקות, הלך לי כרטיס המסך המובנה בלוח. זה הלוח- http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=LqXTJVvWNyI6cj2d האם כרטיס pci-express 2 יתאים לי או שאני חייב ללכת רק על pci express ? אני אשמח גם להמלצות , כרטיס פשוט עד מאתיים ש"ח. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. לכל מי שמעוניין - הרקולס הוציאו גרסת דרייברים חדשים מבוססי ה Catalyst החדשים של ATI. גרסת הדרייברים המעודכנת היא 7.72, והיא ניתנת להורדה ישירות מהאתר שלהם. נשמח אם צוות HWZONE יעביר עותק גם לאיזור הורדת הקבצים של האתר הזה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by alergic,

יש לי כרטיס Geforce 6600 GT עם שני יציאות מסך ורציתי לשאול איך אני יכול לחבר שני מחשבים ולעבור בתצוגה ביניהם. זאת אומרת מחשב אחד מחובר לצג והשני מחובר בכבל למחשב הראשון אז אם יש איזו תוכנה שעושה את זה אשמח לפתרון תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by As-21,

מה אומרים כדאי לי לשפר על המערכת הקיימת הזאת איזה מהרכיבים כדי לשחק ב BF3 בצורה נורמלית על 1920X1200 ? לשדרג לכרטיס הזה: HD6950 או שלדרג את המעבד ל Amd phenom ii x6 1090t המפרט: Gigabyte GA-770TA-UD3 AMD Athlon II X3 435 Patriot PSD32G13332 DDR3 2GB x2 Ati Radeon 4850 1gb ST31000528AS Barracuda 7200.12 SATA 3Gb/s 1TB Hard Drive x2 Windows 7 x64

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ricki_101,

שלום אני גרפיקאית ואני מחפשת כרטיס מסך טוב וביצועים לאורך זמן למחשב נייד.לבנתיים הנותנים שיודעים לי על המחשב הם:מעבד intel core i7 -64 bitRAM- 8GBאת שאר הנתונים אני כנראה אבחר ע"פ כרטיס המסך.תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by babu,

עד כמה המחירים ירדו? שווה לחכות? מניסיון של אנשים פה שיצאה סדרת 8 אחרי 7 בכמה ירדו המחירים?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_88&products_id=1457 האם כדאי לקנות את הכרטיס? מישהו התנסה עם הכרטיס? אני מעוניין שיהיה לי 100 FPS קבוע ויציב במשחק CS 1.6. אשמח לשמוע את דעתכם על כרטיס זה.

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by mosesgamer,

זה יעשה בעיות אם אני יחבר את המחשב למסך ביציאה המובנת בזמן שהכרטיס מסך מחובר למחשב?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by davidz,

שלום יש לי כרטיס מסך של albatron דגם GeForce FX5900XTV אני צריך לקנות מסך חדש עד 1500 ש"ח בערך שידע לנצל בצורה סבירה את כרטיס המסך הזה. השימושים שלו יהיו להצגת סרטים, משחקים, וקריאת מסמכים. איזה מסך יכול להתאים לי מבחינת גודל ורזולוציה? אני לא חושב שאי פעם השתמשתי ברזולוציה מעבר ל 1024x768 / 85 Hz מאחר ואיני עובד עם תוכנות גרפיקה בצורה מקצועית, האים יש טעם להשתמש ברזולוציה יותר גבוהה? כרגע אני מתלבט בין samsung 793DF ל lg f700P . אני יודע ש ל lg יש אפשרות לרזולוציה ותדר סריקה יותר גבוה אבל אם אין צורך בכך ה samsung הרבה יותר זול.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. התחרות הגדולה בשוק כרטיסי המסך המתקדמים מתחמתת - כמה נזק מצליח להסב Radeon RX 7900 XTX החדש של AMD לתחרות וכמה הוא משתלם לכם? בדקנו!לכתבה

17. Started by MoRtZkInG,

המסך שלי (LG flatron 775ft) התחיל להוציא מין שריקה ממש חלשה בתדר גבוה ומעצבן מידי פעם (לא תמיד אלא זה בא והולך לזמנים קצרים של 10 שניות). אני לא יודע מתי זה התחיל אבל אני שמתי לב אחרי שעשיתי OC לכ. מסך (VOODOO3 - פרטים למטה). כשלוחצים את המסך אחורה (עם היד על המסגרת פלסטיק לכיוון קדימה) השריקה מפסיקה לקצת זמן. אין לי מושג ממה זה, אולי הקצב ריענון לא מתאים. הוא עומד על 75 MHZ. ניסיתי לשדרג את הדריוורים של המסך מהאתר של LG אבל זה לא עזר. למישהו זה קרה פעם?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. בתור אחד שלא משתמש בAA , רק רזולציה גבוהה ( 1280*1024 ) , האם הזכרון יהיה משמעותי בשנה הקרובה ( אחרי זה כבר צבא ) . ובנוסף , מה ההבדל בין 6800gt לבין 6800 עם 16 צינורות פתוחים ( פחות או יותר ברזוציה שאמרתי במשחקים כגון Far Cry ) ? השאלה הראשונה יותר דחופה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by אסיאסי,

שלום לכל המומחים. אני מתכוון לקנות כ.מסך למשחקים והתרשמתי מההודעות בפורום הזה שהכרטיסים הטובים הם ה 6800gs והיקר יותר - 7800gt יש לי כמה שאלות אליכם ואני אשמח לעזרה: 1. מה הדרישות של כל כרטיס? האם הוא מתאים ללוח אם שלי ( asus intel 915g series p5gd1-vm pci-e)? 2. יש לי P-4 3.0 עם 512+256 זכרון DDR - האם שווה לי בכלל לקנות את ה 7800GT ? ראיתי שבכמה מקומות נאמר שיש מערכות מחשב שבכלל לא יכולות לנצל את הפוטנציאל של הכרטיס הזה, ומכיוון שמדובר בכרטיס יקר אני לא רוצה להוציא סכום כזה כשבפועל אני לא אראה שיפור בביצועים בגלל שאר החלקים במחשב. 3.ראיתי גם שלפעמים צריך ספק כח מסויים לכרטיסים חזקים - לי יש 430W. האם זה יספיק? 4. האם צריך לשדרג את מערכת הקירור של המארז בשביל הכרטיסים ה…

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by at,

יש לי כרטיס מסך Galaxy (3G Graphic) Geforce4 MX440 64MB DDR & TVOUT (ראה תמונה למטה) כפי אתם רואים המאוורר הפסיק לעבוד אז פירקתי אותו. א. איפה קונים מאוורר כזה כמה זה עולה? (וכמה כולל משחה טרמית? אולי אפילו עבודה כי אין לי קריזה למשחה טרמית תמיד לא נראה לי אחיד אז אני בסרטים ...) ב. עדיף כבר להחליף את הכרטיס? (כמה עולה כרטיס דומה? יש חדש ? או רק יד שניה?) ג. האם אני יכול לשדרג למשהו יותר טוב? הלוח אם שלי הוא Abit BD7II (עם AGP-X4) פרטים נוספים בקישור http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=BD7II&fMTYPE=Socket%20478&pPRODINFO=Specifications&fSEARCHTEXT=BD7II האם אני יכול לקנות משהו חדש? או רק יד שניה? מה הג…

21. למחשב חדש המבוסס על : AMD Sempron (S754) 2600+ *Palermo D* 1600MHz , 128Kb 1600MHz HTB - Tray + TT TR2 fan - 3Y Warranty 470 לוח אם Socket754 - nVIDIA nForce4-4x - MSI K8N Neo3 (PCX Support) - 3Y Warranty

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  22. כאשר אני מחבר את הטלוויזיה למחשב אני מקבל איכות תמונה גרועה. משחקים (doom3 לדוגמא) וסרטים (avi וגם dvd) אני מצליח לראות טוב אבל בכל מה שקשור להצגה של fonts - על הפנים. אי אפשר לגלוש באינטרנט כי אי אפשר לקרוא טקסט. גם לראות קבצים ותיקיות ב-explorer בלתי אפשרי. טלוויזה: Toshiba כרטיס מסך: ati radeon 9800 pro 256. חיבור: s-video בצד המחשב, video-in בצד הרסיוור. ניסיתי לחבר גם laptop לטלוויזיה וגם איתו היתה אותה בעיה למרות שכאשר מחברים אותו למקרן (בעבודה) רואים יופי. ציפיתי שכרטיס מסך במחיר של 1100 ש"ח יאפשר לי לעבוד דרך הטלוויזיה. האם טעיתי??? מה עושים???

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by EFSenable,

שלום רב חברים, הייתי מעוניין לדעת מהי ההטמפ' של הכרטיס מסך הנ"ל בעת מאמץ. שלי היא כ-92 מעלות ואני חושב שזה לא תקין. תודה מראש על עזרתכם.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. לדוגמא, איך אני יכול לוודא שלכרטיס שלי יש באמת 256MB ו128BIT??? ואיך אני בודק מה גרסת הביוס שלו?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ezman,

שלום לכולם אני בדרכי מחשב בתקציב של 7K לצורך שימוש עיקרי בפלייט סימולטור של MS אחת ההתלבטויות של שיש היא בין ה GTX570 ל גרסת ה OC שלו, ההפרש במחיר לא גדול השאלות שלי הן: א - מה הפער בביצועים? ב- האם ידועים על בעיות כלשהן הם כרטיסים מהסוג OC מהיצרן? תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים