עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by לוח שנה,

שלום לכולם, במשחקים פאר קרי 2 וביושוק 1 וגם SC וקרייסיס ווארהד יש לי בעיה עם הרזולוציה של המסך, והסמן של העכבר. בדר''כ המשחק עולה בחלון, גם כשהוא על רזולוציה מקסימלית (1920X1200), או שסתם לא מסונכרן עם הסמן של העכבר וכדו'. כשההגדרות הן על directx 9 הכל בסדר. דרייברים מעודכנים, מ''ה-חלונות 7 חוקית, וגם כל המשחקים. מי שיכול לעזור, אני אשמח. תודה.

2. Started by benx,

יש לי P4 3.00 Ghz Asus P4P800 GeForce FX 5600 256MB 1024Mb DDR וקיבלתי את התוצאה הבאה : :s05: :s05: :s05: ?!?! עריכה : עידכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, זה עדיין לא עוזר, ה FPS תמיד נע בין 1 ל 0

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by VooDoo3,

מה מהירות ברירת המחדל של Leadtek Ge-Force 4 Ti4400 128MB MyVivo ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. מישהו באוצר או במכס קם בבוקר עם קריזה חדשה ! מעכשיו יש מכס על כרטיסי טלויזיה למחשב כי זה "כמו מכשיר טלויזיה". הכרטיס הראשון שנפגע מזה הוא הכרטיס שהמלצתי עליו פה כל כך הרבה פעמים ה-CINERGY 400 STEREO של TERRATEC ! למה ? כי ליבואן אין אותו במלאי ועכשיו הם לא בטוחים שכדאי להם להביא את זה במחיר גבוה (לצרכן זה יעלה משהו כמו 600 ש"ח במקום 400 עכשיו). אותו דבר קורה עם רמקולים למחשבים (כי זה הרי מערכת סטריאו וחייב להיות על זה מכס) וגם ניסו את זה עם כרטיסי קול ובסוף ירדו מהעניין. מה יהיה ?? >

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם, לפני אתמול קניתי את ה-T240 של סמסונג (חוויה מדהימה... ) ומאחר והרזולוציה הטבעית שלו היא 1920X1200 אני זקוק לכרטיס מסך חדש. נכון להיום יש לי את ה- X1950Pro של ATI, אבל הוא לא סוחב ברזולוציות כל כך גבוהות. אני מתלבט בין HD4870 ג'יגה 1 של Club 3d לבין HD4870X2. רציתי לדעת מה יותר משתלם לי. השימושים הם משחקים ועיבוד תלת מימד מתקדם (MAX ). המחיר הוא פלוס מינוס 2000 ש"ח. בתודה מראש לכל העונים, ליאור.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Do you make these 6 mistakes when buying a video card? כתבה מצוינת http://www.hardware-revolution.com/mistakes-when-buying-video-card/

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by tendo,

שלום לכולם. בעקבות יציאת BF4 הקרבה ובאה החלטתי לשדרג כרטיס מסך אך עלו בי כמה דילמות. ראיתי את המפרטים של כל כרטיס, מבחינת תדר והכל ואני לא מבין משו אחד הנתנונים הם של ה R9 280X 6000/1000 ואילו של ה GTX760 4GB הם 6008/1085. נטו מבחינת נתונים ה 760 אמור לעקוף את ה280X, ואם נוסיף לכך את נושא הדרייבירים על אחת כמה וכמה, אך איך קרה הדבר ונוצר מצב הפוך? ת ודה מראש לתורמי המידע, אני פשוט מת להזמין כבר את הכרטיס ואני על סף תהיות אחרונות.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. החלפתי תכרטיס הקודם שלי לכרטיס RADEON 9600 (מחשב ישן אבל הביצועים מספיקים לי) ומאז שאני מכבה את המחשב המסך נשאר דלוק ומציג NO SIGNAL. איך אני גורם למסך להיכבות אוטומטית ביחד עם המחשב ומבלי שאני יצטרך לכבות אותו בנפרד?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by naki,

farcry 4 קורס לי קבוע אחרי כמה דקות של שימוש. הסרתי את הדרייבר במצב בטוח עם ddu, חזרתי דרייבר אחד אחורה, שניים אחורה, שלוש אחורה.. מחקתי והתקנתי מחדש את המשחק דרך uplay, עשיתי תיקון קבצים... כלום. במשחקים אחרים עובד כמו שצריך, תוצאות 3dmark תקינות.. במחשב השני שלי עם 7950 עובד חלק.. יש מצב שזה בעיה של הכרטיס מסך? או של המערכת הפעלה? אני עם 10, 64 ביט מתסכל שעם מערכת חזקה כמו שיש לי המשחק הזה לא עובד, אני ממש רוצה לשחק אותו נורמלי.. אשמח לעזרה! תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Sparkle,

יש לי כרטיס מסך HD3850 256MB והמערכת בחתימה. לפני חודש צצה בעיה: כאשר הכרטיס מסך מחובר למחשב בצורה מלאה המסך לא מעלה את המחשב, אך כאשר אני שם את הכבל בכרטיס מסך מובנה המסך מעלה את המחשב (גם כשהכרטיס מסך HD3850 מחובר למחשב בו זמנית). כאשר אני מחבר את הכבל לHD3850 המסך מתכבה לנורית כתומה ולא רשום כלום על המסך, לעומת זה שאם הכבל לא מחובר כלל, הנורית עדיין ירוקה ובמסך רק רשום "CHECK CABLE CONNECTION". בנוסף שלחתי את הכרטיס לבדיקה ונמצא שהוא תקין.. ניסיתי להחליף כונן קשיח והבעיה נשארת.. וגם ניסיתי לאפס ביוס דרך הסוללה וגם דרך הביוס עצמו. עזרה בבקשה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by wons,

היי חבר'ה אני רוצה לחבר למחשב שלי כמו שאני עושה בעבודה שני מסכים כיצד עושים זאת? אלו שני כרטיסי מסך ניפרדים שכל אחד מהם מחובר למסך ניפרד? או שכרטיסי מסך מיוחדים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. לכל מי שמעוניין - הרקולס הוציאו גרסת דרייברים חדשים מבוססי ה Catalyst החדשים של ATI. גרסת הדרייברים המעודכנת היא 7.72, והיא ניתנת להורדה ישירות מהאתר שלהם. נשמח אם צוות HWZONE יעביר עותק גם לאיזור הורדת הקבצים של האתר הזה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. יש לי מחשב ישן P3 עם 512 RAM, אני רוצה לקנות לו HD גדול (זה לא משנה איזה כרגע, כמה שיותר גדול אבל) ולשים אותו בסלון שיתחבר לממיר ויוכל להקליט מהטלוויזיה איזה כרטיס TV IN מומלץ בישביל זה ? חשוב מאוד האיכות, תוכנות ? מערכת ? מדגיש שחשוב שיהיה לכרטיס אופציית חיבור לממיר הישראלי (HOT) עם אפשרויות הקלטה (עם טיימר) או שזה בעצם התוכנה קובעת ?? ממש לא מבין בזה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אולי השאלה קצת מוזרה. האם פרט למשחקים ותוכנות שעובדות עם גרפיקה תלת מימדית, יש הבדל בין כרטיס מסך טוב לבין כרטיס מסך פשוט O/B? אני מודע לכך שיש הבדלים במספר/סוגי היציאות, אבל אני השאלה היא האם יש הבדלים נוספים. יש בשוק הרבה כרטיסים בסביבות 200-300 ש"ח, שלא מסוגלים להריץ משחקים. רציתי לדעת מה השימושים שלהם. תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Mr.Someone,

שלום, נתקלתי באפשרות לרכוש את אחד משני הכרטיסים המדוברים - האם ההבדל מבחינת רעש איכות קירור וביצועים הוא משמעותי? למי מהם יש ייתרון? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. הזמנתי 6800GT של MSI... אני מקווה שהוא יהיה בסדר.. וגם אני יחליף את הלוח לאחד יותר טוב.. כי אני רוצה לנסות לעשות OC לכרטיס, הלוח שאני הזמנתי הוא יותר מיועד לזה לפי מה שקראתי.. MSI K8N Neo4 Platinum

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. נו שיהיה +- 100 ש"ח

18. Started by YARONGT,

שלום מצאתי במחסן שלי כרטיס מסך רשום עליו Ati Rage Pro Turbo רציתי לדעת אייזה משחקים יעבדו עליו המלצות למשחקם יתקבלו ואייזה מהירות שעון וכמה הנפח שלו וכמובן דרייבר מעודכן תודה לעוזרים. http://forparts.ca/images/VIDEO%20CARD%20AT-58SA-XPERT98%20ATI%20RAGE%20PRO%20TURBO%20AGP%203D.JPG http://82.114.193.227/vga2/images/stories/vlask/ati/rageproturbo.jpg http://media.photobucket.com/image/ati+rage+pro+turbo+/jamnar1/Video%2520Cards/ATICompaqRageProTurboPN109-49800-11.jpg

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני צריך המלצה על כרטיס מסך חדש למשחקים לגיימר כבד עד תקציב של 1500 שקל פלוס מינוס ועל כרטיס לכידת+עריכת וידאו חצי מקצועי או טיפה יותר טוב באותו תקציב בערך

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. הי, קודם כל שלום לכולם אני זוכר את הפורום עוד מהתקופה שהיו תחרויות של "הפוסט הכי הזוי באוף טופיק" נחמד לחזור לכאן אחרי הרבה זמן. מי יודע לזהות את הדגם של הכרטיס מסך הזה ? \ לפני שמישהו קופץ ואומר מה הבעיה לחבר אותו ולבדוק אז העניין השני הוא שהוא לא מתאים ללוח אם בגלל הכבל הקטן עם הכניסה ל-3 פינים. התמונות: תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by morrtz,

שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך, הוא ישן וכבר הגיע הזמן. המפרט שלי - מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1125 לוח אם: Gigabyte GA-Z68MX-UD2H-B3 for socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪712 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪220 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪346 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם כמות: 2 - מחיר: ₪104 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB SATA II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪191 התקציב לכרטיס מסך - 800 ש"ח. איזה כרטיס יעבוד הכי טוב לסי…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Tal-T,

אני מתלבט אם זה קשור לפה או לכרטיסי מסך לחבר שלי יש מעבד E2140 1.6Ghz מה הכרטיס מסך הכי נמוך שלא יהיה איתו צוואר בקבוק? כרגע בוא נאמר OC זה לא רלוונטי והספק הוא Ezcool 500W (לא דואג בקשר לזה, אני יודע שהוא יחזיק בכיף 9800GT/HD4850)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by omerha,

כמו שרשום בכותרת ואני מתכוון לעשות SOFT MOD ל 6200 בתקווה שיצליח

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני מנסה לעשות OC לGigaByte 6800gt שלי כבר יומיים ושמתי לב שהמעלות לא יורדות מ59 במנוחה. אז חשבתי איך אני מעלה את המהירות של המאוורר שעבד על 2400RPM במצב TURBO בתוכנה v-tuner, לשים אותו על טורבו לא עוזר האפקט הולך שסוגרים את התוכנה. הורדתי SPEEDFAN מהאתר שלנו ומאוורר מספר 4 היה על 30% העלתי ל%100 והוא נסגר, הורדתי ל0% והוא עבד על 3500RPM, זה המאוורר של הכ.מסך. בנוסף שמתי במצב טורבו בתוך התוכנה V-TUNER שלא עזרה עד עכשיו והRPM על ל3700. אני לא יכול להעלות סקרין שוט כי הקובץ ענק. אז הנה השלבים: 1)להוריד את התוכנה speedfan. 2)*להתקין את v-tuner של gigabyte (לא חובה רק למי שרוצה עוד כמה RPM). 3)למצוא ולכוון את המאוורר של הכ.מסך בspeedfan ל0%. זה יעלה את המהירות ל3500. 4)*לכוו…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. היי, במקביל לחיפוש שלי באינטרנט אני אפרסם גם פה. בעבודה שלי אנחנו רוצים להריץ את התוכנה שאנחנו מפתחים על מחשב נייד. מדובר בתוכנה גרפית, אבל לא כזו שדורשת מהכרטיס "כוחות סוס" (כלומר ביצועים גבוהים) אלא שימוש בכלל מיני שיידרים ופונקציות תלת מימד. כרגע התחנות עבודה שאנחנו רצים איתן כוללות כרטיס Quadro (מכל מיני דגמים - 3800, 4000 וגם חלשים יותר כמו ה-600), ועכשיו בלפטופים אני רצת פחות מכיר. בפעם הקודמת שבדקנו, לפני 3-4 שנים, הכרטיסים המובנים לא כללו את ה"פונקציות" שהיינו צריכים בשביל התוכנה (שוב, שיידרים, 3D, תמיכה ב-Open GL). יכול להיות שהכרטיסים ה"חדשים" של אינטל (כלומר ה-Intel HD Graphics 4000) יספיקו עכשיו? את הנייד שאנחנו שוקלים כרגע, אפשר לקבל עם 3 סוגי כרטיסי …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.