עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zobb,

פירמטתי את המחשב ולאחר הפרמוט והתקנת הדריבירים של כ.המסך , בתחילה של הפעלת הווינדוס המסך נכבה ונדלק לי 200 פעם. רק אחרי הפתיחות והסגירות של המסך הווינדוס רץ טוב. מה עלי לעשות. קיבלתי המלצה להחליף את הדריברים, אך לא מצאתי דריברים אחרים חוץ מהאתר. ובאתר יש דרברים שעושים לי את הבעיה הנ"ל בבקשה עזרו לי כ.מסך שלי : Hercules 9700 non-pro תודה לעוזרים : :

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  2. שלום מקווה שמישהו יוכל לעזור לי כי זה משגע אותי... יש לי 2 מסכים אחד טלוויזיה שמחוברת בHDMI ואחד מסך מחשב DELL 23" בטלוויזיה רואים מעולה בלי שום בעיה אבל במסך מחשב יש לי קו שאם יש תזוזה הוא כאילו חותך את המסך ניסיתי לשנות דרייברים מ12.11 עד 13.3 של ATI אבל לא עזר... מה שכן כשהמחשב בלי דרייבר אין את הקו הזה אני חייב עזרה דחוף

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  3. Started by rank,

אני קניתי לא מזמן את הHD 4870 ואני הייתי עם הדרייברים של הדיסק שבה איתו , אז היום אני ניסיתי להוריד דרייברים יותר חדשים של ATI (מהאתר שלהם) הסרתי את הדרייברים שבאו עם הדיסק והתקנתי את החדשים ועכשיו זה כותב לי שאין לי דרייברים , אז ניסיתי להחזיר את הדרייברים הקודמים אבל זה עדיין לא עוזר מישהו יודע מה הבעיה ???

• 5 תגובות
    • 526 צפיות
  4. היי, ברשותי מסך 2209WA של דל וכ.מסך HD 4870. מאז דרייבר 11.7 (כולל), לאחר ההתקנה התצוגה על המסך זזה שמאלה והתמונה נחתכת. זה די מטריף אותי שכל פעם אחרי שאני מנסה דרייבר חדש אני נאלץ לחזור ח-11.6. אין לי מושג איך לתקן את זה דרך הCatalyst Center ואני ממש אשמח להסבר במידה וקיימת דרך. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  5. Started by elixvx,

אלהן, לאחרונה ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי (260GTX כמו שמוציין בכותרת) לאחר המון המון זמן שלא עדכני. (בן היתר על מנת לנסות את הBF3 החדש) עכשו העניין הוא שהכרטיס מחובר ל-2 מסכים. הראשון 17 אינץ' שעליו אני עובד רוב הזמן. ושני מסך LCD 32 אינץ' שמש בעיקר לסרטים\סדרות\משחקים. (מחובר בכבל DVI TO HDMI והסאונד יוצא מהרמקולים של המחשב) עכשו הבעיה היא שאחרי עדכון הדרייבר כשאני משנה רזולוציה במסך ה32 לרזולוציה שהיא לא הרזולוציה הטבעית של המסך יוצא שהתמונה לא "נמתחת" כמו בעבר אלה פשוט יש שוליים שחורים ורואים את המסך כמרובע. (הקטע של הרזולוציה חשוב לי כי יש סדרות\סרטים באיכות נמוכה שאני נאלץ להוריד רזולציה על מנת לראות אותם על כל\רוב המסך ולא כריבוע מעצבן) הדבר נורא מפריע…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by liav12,

איפה שבדרך כלל מתקינים את הדרייברים (בכונן C) יש לי תיקייה בשם NVIDIA, ועוד תיקייה בשם NVIDIA Display Driver, ובתיקייה של Nvidia נמצאים כל הדרייברים שהשתמשתי בהם שזה משהו כמו 5 סוגים ומכילה בתוכה 140 מגה, ובתיקייה Nvidia Display Driver יש גם כל מיני קבצים של אנוידיה שאני לא יודע מהם ומכילה 40 מגה, האם זה בסדר או שזה לא צריך להיות ככה? וזה בסדר שאני מתקין דרייברים אחד על השני בלי למחוק את הקודמים?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  7. Started by puvsc,

היום קיבלתי את כרטיס ה 7970 שהזמנו מהקנייה הקבוצתית- הכול טוב ויפה , חיברתי אותו והכול- אבל לאחר שעשיתי עידכונים מהאתר לדרייבר ולתיקון של FAR_CRY עשיתי ריסט- והמחשב עלה לי אך שהגיע למסך הלוגו לא המשיך יותר והיה לי מסך שחור וראיתי רק את העכבר, שעשיתי שיחזור מערכת ליותר מוקדם היום- וכרגע הכל תקין, חשוב לציין - את השיחזור עשיתי רק כששמתי כרטיס ישן - כדי לראות משהו- כלומר עם כרטיס אחר לא הייתה את הבעיה- יש למישהו רעיון למה זה קרה? דרייבר לא טוב או משהו אחר??? זה קרה למישהו? אשמח לתשובה.

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  8. Started by tamirushb,

יש לי כבר קרוב ל3 חודשים מחשב מבוסס קונרו עם לוח די פשוט של אינטל Dgissl זיכרונות 512X2 667 mhz של טראנצט והכרטיס לי היה עד עכשיו תותח gigabyte 7600GT geforce 256MB אבל מה , לפני כמה ימים הום התחמם והגיע לבערך 85 מעלות .. שאני לא יודע עד כמה חם זה אבל זה גרם לתקיעה של המחשב מספר פעמים וריסטים.. אחרי שניקיתי את המאוורים והוצאתי אבק הטמפ' ירדה ועכיו הוא במצב יציב כל הזמן בסביבות ה67 אבל לאחר שעשיתי ריסט פעם אחת עלה לי חלון של nvidia שאומר שהכרטיס הגרפי שלי יכול להינזק אם אני לא יתן לnvidia להוריד את רמת הביצועים שלו.. אישרתי כמובן ומה שקרה הוא שכמה שעות הכל עבד בסדר אבל אחר כך הוא התחיל לצאת לי ממשחקים וכניסיתי להיכנס שוב למשל לפיפא07 קיבלתי הודעה : fifa recuires hardware…

• 11 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by ben060,

חיברתי אותו לסלוט שלו ואחרי שאני מדליק את המחשב אני לא רואה כלום במסך האם אני צריך לחבר קבל מטח לכרטיס? ואיפה עוד יכולה להיות הבעיה?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by NaRKoMaN,

יש לי 8800GTS 320MB של Leadtek וכל שאר המפרט בצד.. למשל במשחק BF2 בשרת עם 64 אנשים יש לי 40-50 FPS על ההגדרות הכי גבוהות על AA X8 שזה גרוע לכרטיס מסך הזה התקנתי את הדרייברים הכי חדשים שיש אז האם יש לי איזשהו חלק במפרט שיכול לגרום לצוואר בקבוק שגורם לזה? רוצה לשמוע עצות

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by parker,

באופן כללי אני מאוד מרוצה מהמסך שקניתי לפני מספר חודשים, אבל יש לו בעיה מוזרה. גודל התצוגה משתנה לפעמים, גם זווית התצוגה והצורה שלה, אתם יודעים, כל השטויות שאפשר לשנות בהגדרות. אני מחזיר את זה כל הזמן לצורתו הנורמלית אבל זה כל הזמן נדפק. מישהו מכם יודע משהו על זה ?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  12. Started by Raul,

יש לי GeForce FX 5600 מבית GAINWARD ויש משחקים, במיוחד הכבדים ביניהם (אנריל 2004, FAR CEY), שפתאום המשחק הופךלהיות איטי... ניסתי לשנות את פרטים ליותר נמוכים וזה עדין לא עזר... האם זו העיה מוכרת של כרטיסי ה GeForce?? והאם אפשר לתקן את זה???

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  13. Started by dani86,

קודם כל אחרי התלבטויות רבות קניתי בסוף את ה Geforce FX 5500 ולא את ה 4 TI גם בגלל שמכרו אותו כבר וגם בגלל שרציתי כבר כרטיס בטכנולוגיה חדשה. הכרטיס הוא של חברת XFX ובאתר כתוב שהוא 128 BIT . באתי הביתה וכשפתחתי אותו שמתי לב שהוא ממש קטן (הרבה יותר קטן מה 4 MX שהיה לי ) ואחרי שהתקנתי אותו בדקתי בתוכנת EVEREST וכתוב שם נתונים מאוד חלשים עליו (הוא 64 ביט ויש לו קצב מילוי צבעים נמוך ורוחב פס וכ"ו) בנוסף לזאת כשאני מסתכל בדרייברים שלו ב AGP SETTING הוא כרגע על 1X ואמור להיות על 2X ואי אפשר לשנות. למישהו יש רעיון מה הבעיה או שכדאי לי ללכת לחנות לברר?

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  14. Started by AMIT_MEG,

לא יודע מה קרה אני פועל עם 2 מסכים ובטלתי אחד אתמול ולא יודע פתאום זה לא פועל לי פתאום מה יכול להיות וזה רק היציאה השניה לא יודע למה

• 10 תגובות
    • 799 צפיות
  15. Started by amit14,

שלום לכולם, בקונטרול פאנל של אנווידיה יש אפשרות להפעיל פילטר שנקרא image sharpening (ברירת מחדל 0.5 מ1)..בתוכו יש גם סליידר של אופציה שנקראת ignore film grain..(בברירת מחדל 0.17 מתוך 1)כשהפעלתי את האופציה הזאת לראשונה משחקים נראו באמת חדים יותר.. אבל משום מה דברים נראים מאוד גרגיריים/קרקטוריים והצבעים אפרוריים יותר..לא ממש מוצא את המילה הנכונה..אבל משהו מכוער(אם יעזור אביא תמונה בהמשך).. ניסיתי לשחק עם שני הסליידרים..לקחת לקיצון..לאזן..אבל נראה שזה לא משפיע על המצב הזה... למישהו יש ניסיון עם הפילטר הזה ויודע להגיד כיצד מומלץ להשתמש בו?האם האופציה של ה ignore film grain כבויה כאשר הסליידר על 1 או על 0(הניסוח של האופציה לא ברור)? תודה …

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  16. Started by computer_freak,

כשאני נכנס למשחקים שמשתמשים ב Opengl רואים מטושטש עם קווים אדומים על המסך וכשאני נכנס למשחקים שלא משתמשים ב opengl רואים בסדר geforce 4 mx440 windows xp home

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  17. ממ אז ככה, רכשתי את המוצר התקנתי והכל טוב ויפה אבל שאני מחבר את הרסיבר של השלט של המדיה סנטר הוא פשוט לא מתקין לי אותו.. לא הגיע איזה דיסק התקנה כלשהו והוא לא מתקין אותו אוטומטית.. הוא רשום בתור : eHome Ifrared Transceiver בDevice Manager ואני פשוט לא מצליח להתקין אותו.. מישהו נתקל בזה ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  18. Started by niv0us,

קניתי את הכרטיס די מזמן, אבל לא שיחקתי כמעט בממשחקים. כששיחקתי, שיחקתי בכל מיני משחקי אסטרטגיה חלשים והכל היה טוב ויפה. עכשיו כשנכנסתי למשחק שיש בו יותר תלת מימד, כמו דום 3 או הלו 2(כל מיי משחקים שיש בהם אווירה של תלת מימד, ומסתובבים בהם) אז פתאום התחילו להופיע לי כל מיני סימנים שחורים כאלה על המסך, כמו פסים שחורים בנקודות שבירה. ניסיתי להתקין דריבר יותר חדש(לא בטוח עד כמה) וזה לא עזר. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  19. Started by shimon23,

שלום יש לי כרטיס מסך Fic Radeon 9600 pro עם דריברים Omega 4.3, משום מה כל כמה פעמים שאני מפעיל את המחשב ה Refresh Rate J חוזר ל 60hz (למרות שמוגדר לו 85). בו בזמן שזה קורה המסך שלי הופך להיות default Monitor במקום הסוג הספציפי, מישהו יודע למה זה קורה?

• 11 תגובות
    • 948 צפיות
  20. Started by Imtheman,

יש לי כרטיס מסך 3DFX VOODOO3 (כן קצת ישן אני יודע...) עכשיו כל פעם שאני רוצה לראות את המסך על הטלויזיה אני צריך לכבות את המחשב לנתק את המסך לחבר את הטלוויזיה ורק אז להדליק את המחשב. אוף כמה שזה מרגיז! אין אפשרות קצת יותר "ידידותית" לחבר את המסך"?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  21. Started by IDAN AMRAM,

קניתי כבל של RCA באורך 10 מטר... חיברתי אותו עם מתאם של tv out לחיבור RCA לכרטיס מסך ואת הצד השני לטלויזיה.... כשהפעלתי את הטלויזיה ראיתי תמונה בשחור לבן... אז ניסיתי לשנות במחשב בין סוגי ה pal ו ntsc אבל עדיין התמונה נשארה בשחור לבן... כשחיברתי את המחשב עם כבל RCA אחר, כן היה צבע. אז בדקתי את הכבל החדש בין הטלויזיה לוידאו והוא עובד מצויין.... וכששוב חיברתי אותו למחשב עדיין הוא הציג שחור לבן... ניסיתי גם לחבר את הכבל מהמחשב לוידאו ואת הוידאו לטלויזיה, אבל עדיין ראו שחור לבן הרצתי חיפוש בפורום וההודעה היחידה שהתקרבה לפיתרון התייחסה לכרטיסים של nvidia ולי יש ATI redeon 9200 של Sapphire .... אם מישהו חושב על איזשהו משהו שיכול לעזור אז שיכתוב בבקשה... :'( :'( תודה מראש

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  22. Started by Impreza,

לא ענו בתארד הקודם..אז בבקשה תעזרו שאני מחבר את ה TV-OUT רואים בטלויזיה מטושטש אני על PAL B וניסיתי את כל האחרים ועדיין, שמתי גם על מצב תאטרון, אמנם רואים במדיה פלייר אבל כל המסך מטושטש

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  23. Started by avishaiar17,

אז ככה .. לפני שבוע קיבלתי את הכרטיס מאז כשאני משחק, על האיכות הכי גבוה הכל עובד חלק אבל לפעמיים ישנם תקיעות מעצבנות כאילו המחשב נתקע ואז הוא חוזר לעצמו,אני בטוח שזה קשור לאוורור במחשב הכרטיס מתחמם שחבל על הזמן, קודם כל רציתי לדעת איפה אני יכול לשלוט עליו שהקירור יעבוד על 100%כל הזמן ואם יש אופציות אחרות,בנוסףישנה בעיה שנגרמת לאחר כמה עשרות שעות(12 שעות ומעלה) המחשב עובד ברקע אני מוריד או שסתם האינטרנט עובד, אני הולך חוזר יום למחרת ופתאום אני רואה שהמחשב עשה ריסטרט לעצמו ,חשוב לציין שהמחשב באוברקלוק ל- 3.4 ואת כל הבדיקות הוא עבר בהצלחה. בקיצר חברה אני מקווה שתוכלו לעזור אני אשמח לשמוע לעזרתכם

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by windshear,

שלום, בתחילת החודש שידרגתי את המחשב שלי: Amd 2800+ 512mb ram ddr 400mhz gigabyte n700l pro 2 nforce 2 chipset ו- SAPPHIRE ATI RADEON 9800 PRO עכשיו התקנתי את הדרייברים של אומגה (מי שמכיר) וגם את הדרייברים הרשמיים של חברת ATI ולמען האמת המשחקים ששיחקתי UT2004 רצו ממש אבל ממש גרוע עם הכרטיס המשחק כל הזמן עושה ואי אפשר לשחק ניסתי עוד כמה משחקים ואין שום שינוי מבחינת ביצועים כיוונתי את הדרייבר שיעמוד על שילוב מאוזן של ביצועים ואיכות ולא הגדרתי שום דבר בהגדרות מותאמות אישית. הדרייברים של ה- צ'יפסט שלי מעודכנים. מה יכולה להיות הבעיה.... אין אובד עצות. בברכה, Windshear

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  25. Started by Shbd,

אני רואה משחקים בטלויזיה הכל טוב ויפה. (מצב Clone) ושאני מנסה להפעיל סרטים וקבצי וידאו למיניהם.... (AVI' mpg וכו'....) אני לא מצליח לראות כלום בטלווזיה, אלא רק מסך כחול. איך אני יכול לתקן את זה? (יש להזכיר שזה לא היה לי ככה פעם..... לא יודע מה זה פתאום.....)

• 0 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.