עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. intel quad core q9450 , ספק 4GB, 600W זכרון, APPHIRE RADEON HD4870, ומסך 24" FULL HD של LG שאני מתכוון לקנות, האם המחשב הזה יחזיק סרטים HD משחקים על הרזולוציה 1920X1080 (HD) וירוץ חלק? או שצריך עוד כרטיס מסך למערך CROSSFIRE?

• 12 תגובות
    • 953 צפיות
  2. Started by nirbar,

שבת שלום אנשים.. קניתי לפני יומיים כרטיס מסך נוסף אחרי היתיעצות איתכם פה.. חיברתי בקרוס פייר את שנייהם והביצועים במשחקים מעולים.. מדובר על 2 כרטיסי HD5870 השאלה שלי היא איך אני בודק את תקינות כרטיסי המסך שלי איך אני יודע שהם באמת תקינים לחלוטין?. מערכת ההפעלה שלי היא WIN7 64 מעבד I7 920 זיכרונות 6GB DDR3 1600 איזו תוכנה או בדיקה אפשרי לעשות כדי לדעת בוודעות שרכשתי מוצר תקין?.. המון המון תודה מראש על העזרה ושבת שלום לכולם

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  3. איך עושים זאת? חוץ מזה, יש לי כרטיס OSPREY 210 (כרטיס ללכידת וידאו) חדש. אין לי בו שימוש בכלל. האם אני יכול לעשות איתו משהו? כלומר א.לחבר אותו לטלויזיה בתור יציאה מהמחשב וכניסה לטלויזה. ב.רק בתור לכידת וידאו. ג. למכור (כי אין לי מה לעשות איתו).

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  4. מה עדיף לי לקנות: 9800GT של GB ב550, או 9800 GTX+ של point of view ב630? תודה

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  5. דור כרטיסי מסך חדש והצלחות בעולם המקצועני מספקים למפתחת השבבים הצלחה עצומה וחסרת תקדים לכתבה

6. Started by HellAd,

Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI GV-NX66T128VP 128MB DDR III Bulk או Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB ולמה?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by afekchaos,

אני רוצה לקנות מחשב בלי מסך אני רוצה לחבר מהכ. מסך ישר לטלויזיה... כי יש לי טלויזיה 21' וזה יותר גדול, האם הטלויזיה מאבדת איכות כשאני רואה את השולחן עבודה ועובד על המחשב באופן רגיל (קחו בחשבון שאני יושב קרוב לטלויזיה כמו מסך מחשב רגיל)?

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Started by oron1g,

שניהם של GIGABYTE שניהם 256 MB תודה

9. שלום אני מתלבט אם להרכיב את הכרטיס מסך 9800 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2882#ov על מחשב מבוסס Intel Ivy Bridge Core i5 3470המחשב משמש אותי לגלישה , סרטים ופוטושופ (בשביל משחקים יש לי את PS3) האם יהיה שינוי בביצועים ? או שעדיף לי בכלל למכור את הכרטיס מסך? תודה

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  10. Started by srami,

תאור הבעיה: מסך ראשי של WINDOWS בצבע כחול. כאשר אני פותח חלון (נניח MY COMPUTER) ומגדיל ומקטין אותו, גודל הרקע (גבולות המסך) משתה עד כדי מילימטר או שניים. ככל שהחלון הלבן במרכז גדול יותר, הרקע "מתכווץ" וגם הבהירות משתנה קצת. הבעיה קיימת בלי תלות ברזולוציה או קצב עידכון. כרטיס TI4200. אני מתלבט אם להחליף לאותו דגם (אולי הבעיה כללית?) או לעלות כתה ל- F700P. האם מישהו נתקל בבעיה ? האם זה יכול לבוא מהכרטיס ?

11. האח הקטן של נייד ה-GX800 המטורף מתיימר לייצר היסטוריה משלו בכל הקשור למכונות גיימינג ניידות וקומפקטיות לכתבה

12. Started by pain_killer12,

שלום, ראיתי מספר ויכוחים על זה ולא הבנתי האם סדרת ה8800 תומכת בHD? באתר של לידטק רשום שכן: http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=313 למטה בצד ימין. האם הם תומכים או לא? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  13. Started by DOGMA,

PCISIG הוציאה טיוטה לתקן של כרטיסי PCIexpress בעלי דרישות הספק של 300 ו225W http://www.pcisig.com/specifications/pciexpress/review_zone#gce This specification is a PCI Express 225W/300W Card Electromechanical document that addresses graphics power and thermals greater than those supported by PCI Express CEM 1.1 and PCI Express 150W 1.0. Its purpose is to provide additional capabilities for PCI Express graphics within the existing framework of an evolutionary strategy that is based on existing motherboard form factors. This specification is primarily designed to deliver additional electrical power to a PCI Express graphics add-in card and provide increased card volume fo…

• 14 תגובות
    • 906 צפיות
  14. עדכון מחפש כרטיס בתקציב של עד 500 ש"ח מיועד למשחקים לא ברמה הכי גבוהה (רזולוציות ופילטרים) ועבודה גראפית

• 10 תגובות
    • 751 צפיות
  15. שלום, חבר'ה! אני בדר"כ רוכש מחשב במטרה שיספיק לבערך 5 שנים. אני רוכש את החומרה הטובה ביותר, ואז משדרג רכיבים בה. כעת, אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי. זהו המפרט הנוכחי שלי כרגע: _______________________________________________________________________ מעבד: i7 920 2.67 לוח אם: GIGABYTE GA-EX58-UD4 [לדעתי ה PCIe שלו תומך רק ב X2 :-\ ] כ.מסך נוכחי: Gainward GTX260 Golden Sample Edition [כרטיס שמגיע אחרי שעשו לו סוג של OC]. זיכרון: 12GB _______________________________________________________________________ אני מעוניין בכרטיס מסך חדש רק של NVIDIA. הרבה זמן אני לא מעודכן במה שקורה בשוק. כרטיס המסך שלי עלה בזמנו 900 שקל, ועכשיו אני רואה מחירים מטורפים [!!] של 2700 וש…

• 49 תגובות
    • 4.8k צפיות
  16. שלום חלק מהמשחקים שאני מנסה להתקין במחשב שלי לא מוכנים להיות מותקנים בטענה שאין לי DIRECTX9 למרות שיש לי את הDIRECTX9 של חודש אוגוסט וכרטיס מסך 6800NU ויש לי במחשב משחקים שחייבים DIRECTX9 שכן פועלים כמו FAR CRY ניסיתי כמה פעמים למחוק ולהתקין מחדש את הDIRECTX וגם להסיר את הדרייברים של הכרטיס מסך ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר יש למישהו רעיון? [attachment deleted by admin]

17. Started by levimadman,

המפרט שלי: Gigabyte GA-8SIMLH 1.7ghz 512mb ddr 333mhz (לוח לא תומך ביותר מ333) gigabyte fx 6800 128mb 256bit gddr3(הדגם הרגיל) עכשיו השאלה שלי היא זאת.. ביצעתי בכרטיס מסך שלי פתיחת צינורות עיבוד(ל-16) עשיתי oc די גבוה.. Core 392 Memory 873 בסטוק: Core 325 Memory 700 ולמרות זאת אני מקבל ב3dmark05 תוצאה של 3000(שיפור די רציני מלפני השיפורים בכרטיס). שהכרטיס שלי בסטוק אמור להגיע ליותר.. עכשיו אני יודע שזה קשור למפרט המגביל שלי וחשבתי להחליף מעבד... (אני לא מתכוון להחליף את הלוח) השאלה שלי היא אם אני אחליף את המעבד למשהו יותר חזק.. בגדר הנתמך כמובן(של הלוח) במהירות של 3.0 האם אני ארגיש שיפור משמעותי? או שזה כבר לא יעזור? תודה.

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  18. Started by מוטי,

קניתי במרדנית מחשבים R9600 ULTRA של GIGABYTE ואני רציתי להחליף אותו לR9800 PRO128DD יש לך רק של GIGABYTE הוא עולה 1670 ואין אפשרות להחזיר תכרטיס ולקבל תכסף חזרה רק לקחת כרטיס אחר במקום האים ה9800 PRO של גיגה בייט שווה משהו? תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  19. Started by sh_idan,

אני בונה מחשב בתקציב די מוגבל שישמש בין היתר למשחקים לא כבדים במיוחד ולכן רציתי לשאול- האם ההבדל ביניהם ממש משמעותי ?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. טוב אז המחשב הוא כזה מעבד amd אטלון 64 3000 זיכרון 512 MICRON cs3 לוח אם GIGABYTE GA-K8N51GMF צריך כרטיס טוב במחיר עד של 450 ש"ח

21. Started by bdofek321,

שלום היום עשיתי את ה o.c הראשון שלי. והגעתי ל840 mhz לליבה ו1325 לזכרון עכשיו אין לי יותר לאן להעלות ואני חושב שאפשר לסחוט את הכטיס עוד קצת אם אפשר תגידו לי בבקשה איך

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. יש לי מחשב שהוא כבר די ישן (1200 מגה הרץ עם 256 זיכרון DDR) שהייתי רוצה לקנות לו כרטיס מסך חדש. יש לי בסביבות ה1000 שקלים להוציא עליו והייתי רוצה כרטיס טוב שלא יהיה טוב מדי ויתבזבז על המחשב שלי. אם ישאר כסף אז אני ארצה לקנות גם זיכרון נוסף. למישהו יש הצעות?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by wombat,

שלום, קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו רק אתמול, שילמתי עבור HD4890 ושאני פותח את ה Catalyst Control Center אני רואה שרשום שם HD4870. ב Device Manager רשום Radeon HD4800 series, איך אני יכול לדעת בוודאות איזה כרטיס מסך יש לי ושלא עבדו עלי? הייתי רוצה גם לבדוק את שאר החומרה אם אפשר. תודה

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by Shoshan,

אני משחק בפיפא 07 ב75 FPS כל המשחק וזה לא זז אבל כשאני מביא גול\או שאני מקבל גול מהקבוצה השניה, נגיד רואים את השחקן רץ הכוונה רואים אותו יותר מקרוב בגלל שהביא גול פתאום הFPS יורד ל4 ל3 ל2 וככה וזה תקועעההההה הגרפיקה על 1024*768 ושתי ההגדרות מתחתיו על ON מה הבעיה? יכולה להיות? גם שאתם משחקים פיפא לכם זה קורה?

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  25. Started by brk2k,

אני יודע שהרבה (גם פה) , וגם אני , שמו לב שהאיכות תמונה בקונסולות כמו אקס בוקס או פלייסטיישן 2 שונות מאיכות התמונה של המחשב , וזה מתבטא בכמה דברים - קונסולות - תמונה יותר חלקה , קצוות מעוגלים , הצללה נמוכה יותר. מחשב - יותר צבעים , הצללה יותר גבוהה. אמנם המחשב צריך להוביל בביצועים גרפיים (אני מדבר על 9800 פרו ) , אבל משום מה הקונסולות נותנות תמונה יותר ריאליסטית. מישהו יכול להסביר לי למה ההבדל הזה ? אני בייחוד מדבר על משחקים שהומרו מהקונסולות למחשב , או להפך , אומנם המשחקים מותאמים המיוחד לקונסולות אך זה אותו מנוע גרפי. ואני חושב שגם אם הייתי שם במחשב עם 9800 פרו על 1600*1200 לא הייתה אותה תמונה כמו בקונסולות. נ.ב. למרות זאת אני עדיין יותר אוהב את התמונה של המחשב , לא י…

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.