עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by thebenjamin,

שלום, הכרטיס הישן, HD4870 התקלקל ואני נאלץ להחליפו. איזה כרטיסים קיימים באותה רמה? שאר הרכיבים במחשב נשארו כשהיו והשימוש לרוב יהיה בסיסי - עבודה משרדית,תכנות,צפייה בסרטים/סדרות ואולי לעיתים רחוקות משחקים. לא ארצה להשקיע יותר מדי מכיוון שהמחשב כבר בן 7, אולי אפשר להסתפק בכרטיס עם ביצועים פחות טובים (ראיתי R7 240 ב50$). תודה.

2. שלום לכולם, כרטיס המסך אצלי במחשב הוא MSI TI 4600 עם TV OUT מסוג S-VIDEO. כרטיס הטלוויזיה הוא FlyVideo 2000FM והוא כולל כניסת S-VIDEO IN. אני מעוניין להקליט בזמן משחק (Medal of honor למעוניינים לדעת) לקובץ AVI או MPEG על מנת להציג לחבר'ה בעבודה איך נראה משחק multi-player באינטרנט. חיברתי את שני הכרטיסים באמצעות כבל S-VIDEO ובחרתי בתוכנה של כרטיס הטלוויזיה להציג את מה שהיא מקבלת מכניסת ה- S-VIDEO אך אני רואה מסך שחור עוד לפני הפעלת המשחק. ציפיתי לפחות לראות את ה-desktop בחלון של כרטיס הטלוויזיה... יש למישהו רעיון מה אני עושה לא נכון או איך להשיג את אותה תוצאה אחרת?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. וואו, הרבה זמן לא הייתי פה. 4 שנים ליתר דיוק, זה רק סימן שהאתר עזר לי עד כדי כך שלא הייתי צריכה יותר! עכשיו הכרטיס מסך מתחמם נורא ומפיל את המחשב צריכה המלצה לכרטיס מסך עד 1200 ש"ח לעבודה בתוכנות גרפיות (פוטושופ, אוטוקאד) לפעמים גם עריכה AVID וצפייה בסרטים יש לי: לוח אם asus p5q מסך DELL 2407 אשמח מאוד לעזרתכם

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by vince carter,

היום קיבלתי את המסך סמסונג 22 אינץ (מסך מדהים ) אבל כשנכנסתי למשחק קרייסס להתחיל לשחק בו....שינתיי את הרזלוציה ל1800X1050 (הרזלוציה הטבעית של המסך) , ולפתע כל המשחק התחיל להתקע והמשחק זרם בצורה איטית מהרגיל !!! כאשר הורדתי את כל ההגדות למדיום המשחק חזר להיתו בקצב נורמלי אך נפגמה האיכות הגרפית המצוינת . יש לציין שיש לי 88GT אסטס , Q6600 ו2GB RAM !!! אפשר בבקשה עזרה ???

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by shahar1987,

שאלה יש לי WIN 7 וכרטיס מסך של geforce 8500gt חיברתי כבל של DVI לHDMI שלי בטלוויזה יש תמונה אך אין סאונד מה אני אמור לעשות בשביל שיהיה סאונד ? איזה כבל אני אמור לעביר ולמה זה לא מעביר סאונד ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by benyben,

שלום. מעבד במחשבי: Phenom II X4 840 3.2GHz האם מעבד זה מהווה צוואר בקבוק בעת משחקים? מדוע אני שואל? במחשב שלי הותקן GTS 250 512MB. המסך שלי בעל רזלוציה 1920x1200. המשחק: Need for Speed בעת אירועים דרמטיים [ ] במשחק, ה Frame Rates ירדו ל 40. לכן - החלפתי את כרטיס המסך ל GTX 460 SE ועדיין - אותה תוצאה!!! לכן - נותר לי רק לשאול - האם זהו המעבד בעצם שמגביל את הביצועים??? בכלל - איך אפשר לדעת? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. כרטיס tv של stlab עולה באזור ה200שקל http://www.sunsway.com.hk/ לעומת זאת הכרטיס של leadtek עולה יותר מפי 2 ממנו http://www.leadtek.com/multimedia.html אכשיו לא מצאתי הבדל גדול ביכולות או בביצועים שנותן עדיפות כלכך גדןלה לleadtek אז אם משהו יכול לחדש לי אז אני אשמח למה?

8. אני מחפש מסך LCD 17'עם זמן תגובה מהיר של לפחות 16 MS בלי רמקולים מובנים! אני יודע שיש VIEWSONIC AND SAMSUNG טובים אבל אני לא יודע איזה ?.... ??? ??? ??? תודה... בבקשה תנו הצעות זה חשוב

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  9. השימוש העיקרי מהכרטיס שבו אני אשתמש יהיה גיימינג, אך בעתיד עבודה בתלת מימד ועריכה. חשבתי על QUADRO 600 אבל הוא גרוע בגיימינג. המפרט: ספק - 850W של SEASONIC. לוח - P67A-UD4. מעבד- I5 2500K. מה אתם מציעים? שיהיה באותו טווח המחירים של QUDARO 600 1GB, כמובן.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום רציתי לדעת איך אני יכול לדעת איזה יציאה יש לי במחשב לכרטיסי מסך (pci או agp) ואם יש דרך ללא פתיחת המארז ואז לבדוק את היציאה אלא דרך תוכנה או משהו דרך המחשב. תודה לעוזרים

11. ניידי ה-Vivobook Pro וה-Pavilion Power החדשים מגיעים לחנויות לכתבה

12. Started by shlomibandit,

קניתי לפני חודש את המסך הזה G90fb הוא בעקרון אחלה מסך , הוא איכותי ובמשחקים וסרטים הוא אכן איכותי.. אך יש לי שתי בעיות איתו: 1. סתם בעבודה משרדית בווינדוז הוא ממש על הפנים , אפשר להסתדר , אבל במסך כזה יקר זה צריך ליהיות ככה? אני רואה כזה נגיד כל מני דברים מרוח נגיד את השורה של הכתובת של האינטרנט אני רואה כזה מרוח , וזה לפעמים ממש מעצבן וקורע את העיינים. 2. ובמשחקים וסרטים המסך באמת טוב ורואים פשוט מעולה , אך במשחקים לעיתים רואים כזה מטושטש , רואים פתאום לאיזה שניה שתיים תשתוש כזה של המסך.. ורואים כזה במרכז המסך באמצע כמו קו כזה של תשתוש ואחרי איזה שניה זה עובר לעוד דקה שתיים ואז שוב מופיע.. יש לי כרטיס מסך 7800 ג'י טי קח שאני לא חושב שזה הכרטיס מסך.. התקנתי את הדרייבר שה…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. http://megagames.com/news/html/hardware/nextgenerationd10ugeforcecardsspecsunveiled.shtml תראו איזה יופי שיפור של 50% מהדור הנוכחי וסוף סוף שינוי ארכיתקטורה מצד NVIDIA. וגם סוף סוף אחרי 20 שנה הבינו שמומלץ להוסיף PhysX stream engine כדי שבאמת יוכלו לעשות משחקים מגניבים. כי איפה שנגמרת הגרפיקה מתחיל הפיזיקה. <<< מחכה בקוצר רוח לראות את הדמואים הגרפיים ש NVIDIA תשחרר השנה עם הכרטיסים שלה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אהלן חבר'ה. אני וחבר שוקדים על בניית מפרט עבורו בתקציב לא גבוהה של עד 2500 ש"ח. המחשב הנוכחי של החבר קיים 5 שנים בערך והוא בעל p4 2.0 ghz. הציפיות שלו מהמחשב החדש הן: *להריץ משחקים כמו Nba2k 09, Gta IV ומשחקי אסטרטגיה חדשים (כיום מה שמתאפשר לו לשחק והוא נהנה מזה זה מנג'ר,רד אלארט,סימס ). *צפייה בסרטים Full HD על מסכי Lcd (יש לו מסך 32" בחדר ו 42" בסלון שהוא ירצה לנצל). *ובכללי להנות ממחשב שרץ בסביבת וינדווס ולא נתקע בכל העברה של קובץ או מעבר בין תיקיות (אם אתם זוכרים איך זה עם p4 - 512mb ddr). -->> הוא לא פריק שחשובה לו כל נקודה על המסך ככה שלא תהייה לו בעייה לשחק על הגדרות בינוניות אפילו. העניין הוא שהוא לא מתכנן רכישה של מסך עם המחשב (אולי בעתיד) ואני לא יודע כ"כ…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Yaron-Cohen,

הלכתי לחברו הטוב של האדם...גוגל ולא מצאתי ביקורת על הכרטיס הזה...כמו איך הוא במשחקים... הציעו לחבר שלי את הכרטיס הזה ב200 שקל...שווה קניה?? הכרטיס ישמש אותו לרוב ל2 מסכים...וגם קצת משחקים...(GENERALS וכאלה...לא כבדים)...

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  16. הייתי מעוניין לדעת האם זה אפשרי לעשות SLI (או CF לא משנה כרגע לצורך העניין) של כרטיסי מסך של אותה חברה אך לא מאותו הדגם? אולי זה לא אפשרי פשוט לא מצאתי תשובה לכך. אני מעוניין לדעת זאת מאחר וזה יכול לחסוך כסף רב במידה ועכשיו קניתי כרטיס מסך טוב (8800GT) ובעוד שנה ארצה לשדרג, אז במקום להחליף בעוד שנה את ה-8800GT, אולי אפשר פשוט לקנות כרטיס מדגם חדש יותר ולחבר אותם בSLI?? יכול להיות שזאת שאלה טיפשית, אבל בכ"ז מעוניין בתשובה. תודה מראש!!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by gtx980sli,

כאשר אני רוצה להתקין כרטיס מסך חדש במערכת אז אני צריך למחוק את הדריברים של הכרטיס הקודם נכון? אבל זה יגרום לכרטיס להפסיק לפעול ואז אני לא יוכל לכבות את המחשב (הלא כך?) משהו יכול לעזור לי? מה התהליך שעושים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני לא מצליח לשים את הברגים של המארז (R4) יחד עם הכרטיס, לא יודע אם זה בעיה של המארז או של הכרטיס, אבל כנראה של הכרטיס... יש תמונה מצורפת. אם למישהו יש פתרון בשבילי אני אשמח.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. סרטון מטורף לטעמי שנתקלתי בו היום מציג דירה שמטשטשת את הגבולות בין אנימציה למציאות. מה המשמעויות של דבר כזה? האם המשחקים הולכים להראות כך? תוך כמה זמן?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. זה הרי בעצם נותן לראות טלוויזיה במחשב וגם אפשרות להקליט שידורים.. אם אין כבלים בטלוויזיה בבית בכרטיס טלוויזיה יראו ערוצי כבלים? באיזה איכות התמונה? האם יש מריחות או ריצודים בתמונות או שזה איכות כמו טלוויזיה? אם המסך 1680X1050 והכרטיס טלוויזיה תמוך בפחות מה קורה? יש כרטיסי טלוויזיקה שתומכים ברוזלוציה 1680X1050?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by oranet,

מישהו מכיר את הכרטיס של החברה הזו שנמכר במחיר די זול? ומה זה אומר שחברה פחות טובה? תקלות? תקיעות? מוצרים פגומים? תודה לכל המגיבים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. בגלל המחירים הנמוכים של הכרטיס ביד2 נראה לי שזה הדבר הכי משתלם במקום לקנות כרטיס אחר . איזה כרטיס משתווה לHD5850 X2 ? המחשב שלי SeaSonic 620W S12II CoolerMaster CM690 Gigabyte X58A-UD3R core i7 950 @ 3.8ghz sapphire hd5850 1gb kingstone 12gb ddr3 1333mhz

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by avipeso1,

היי, נניח ותהיו בסיטואציה הבאה: יש לרשותכם שני כרטיסים ואתם צריכים להחליט מי מבינהם להרכיב במחשב: הראשון- 9800GX2 1GB השני- 4870 1GB יש צורך להתחשב בכך שהמערכת מחוברת ל-LCD42 ברזולוציה של 1920X1080. מה דעתכם?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by eliorzizov,

שלום לכולם, אני יודע שה-HD2400pro לא יודע לפענח קבצי MKV - שזה בדיוק מה שאני צריך. השאלה היא עם ה-HD3450 החדש יכול. הרצתי חיפוש קצר בנושא שלא העלה הרבה למרות שנדמה לי שקראתי איפשהו טרם ההשקה של ה3450 שהוא יכול לבצע פיענוח זה. למישהו יש תשובה בנושא ???

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום חברים, אחרי שבוע ומשהו של דחיות, סוף סוף, ארכוש מחשב עד יום חמישי הקרוב. בתחילה חשבתי לקחת כרטיס: Sparkle 8800GTS 320MB Retail ¤1570 http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3483&show_desc=1&language=he הבנתי שיצא כרטיס חדש, חזק יותר (תקנו אותי אם אני טועה): Sapphire Radeon HD2900Pro 512MB DDR3 Vivo HDMI DualDVI PCI-E Ret ¤1621 http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4615 וכעת לפתע ראיתי שיש כרטיס: Sapphire Radeon HD2900Pro 1GB DDR4 Vivo HDMI DualDVI PCI-E Ret ¤1966 http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4616 1) האם אכן כבר יש זכרון DDR4? 2) האם כדאי לרכוש את האחרון במחשבה לטווח ארוך (עם 1GB זכרון)? 3) אם יש לכם הערות או המלצו…

דיונים חדשים בפורומים