עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by EFSenable,

שלום רב חברים, הייתי מעוניין לדעת מהי ההטמפ' של הכרטיס מסך הנ"ל בעת מאמץ. שלי היא כ-92 מעלות ואני חושב שזה לא תקין. תודה מראש על עזרתכם.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום.. חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך וזכרונות... לכרטיס מסך הוא נותן 500 שקל בערך. הכל היה טוב ויפה כבר כמעט עמדנו לקנות כרטיס ואז נזכרתי ששכחנו לבדוק פרט קטן.. אין לו PCI-E בלוח אם.. (מחשב מלפני 3 שנים בערך..) איזה כרטיס יתן את התמורה הטובה ביותר לכסף רק בשביל משחקים ? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by anri,

??? (בבקשה לא להיתייחס למחיר)

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by haimon_v,

מישהו נתקל בבעיות או השפעות שונות במעבר מכרטיס של נוידיה ל ati?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם וערב טוב, לאחרונה קניתי מחשב ייעודי למצלמות אבטחה, כמובן שזה דרש לוח עם צ'יפסט של אינטל ומעבד של אינטל.. בכל מקרה על הלוח יש לי כרטיס מסך מובנה של אינטל, הכל עבד מצויין עד שהחלטתי שאני רוצה לראות את אותם מצלמות ב-"שכפול" על אחת הטלוויזיות, לכן רכשתי כרטיס מסך מסוג Asus Nvidia GF 6200TC ובו קורה משהו מוזר: ברגע חיבור הכרטיס למחשב הכל עבד מצויין (אני מדבר על חיבור ללא התקנת דרייברים) והמצלמות ניטרו והציגו את פלטם בצורה מעולה, לאחר התקנת הדרייברים המצלמות "קפאו" ולא נתנו וידאו (יש תמונה קפואה). ככל הנראה מקור הבעיה הוא סוג התדר שהכרטיס עובד עליו, שיניתי את התדר מ-None ל-Pal בהגדרות הכרטיס והמצלמות עבדו, לאחר ריסט קטן של ארבע - חמש שעות אחרי ההגדרה, המצלמות שוב לא …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by taotao,

הציון הוא 381 הגיוני בסדר גרוע ? זה בלי OC

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. מפרט: מעבד: Intel Core 2 DUO E4500 2.2 GHZ לוח אם :GIGABYTE GA-945GCMX-S2 זיכרון:Kingston 1 GB DDR2 MHZ 667 דיסק קשיח : WD 160 SATA2 8MB כרטיס מסך: GIGABYTE GEFORCE 8600GT 512MB מארז:VERTIGO 400W צורב:LG DVD RW H55N *20 יש לי 800 שקל שאני רוצה להשקיע בכרטיס מסך לא רוצה לעשות אורקלוק אני כבר סגור על ספק כוח:SEASONIC 500 WATT

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by psybrain,

מה אתם אומרים לחכות לסדרה החדשה 6990 או לקנות 5970 מה עדיף ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום, היה לי כ. מסך 7600GT ששאבק את חייו החלטתי לקנות את כרטיס מסך החדש וקניתי אותו ATI 5550HD בתקווה שיהיה תנועה חלקה ב-HD ללא הקפאות ונתקלתי בבעיה. הרוב הזמן בצפיית HD הן סרטי הטבע ב-7600 עובד טוב עם הקפאות קלים בגלל פרוות של חיות וצילום שדה באורך 2 ק"מ מצלמים פרחים זזים וזה בדיוק כמוATI 5550 מתנהג. אשמח להמליץ איזה כרטיס מסך הטוב כדי שאוכל להנות סרטי טבע בצורה חלקה ותקציב 500 ש"ח יש לי שאלה יש לי לוח האם מלפני ארבע שנים, הכרטיס מסך שלי שהיה לי הינו PCI EXPRESS , האם כרטיס מסך שיש לו PCI EXPRESS 2.0 יעבוד טוב עם לוח האם? האם זיכרון מספיק לעבוד בשביל HD לסרטי טבע? הנה המפרט שלי לוח האם: INTEL ISLETON 946GZ- D946GZIS מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 זיכרון: Symmetric DD2 2.5…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. inno3d הדליפו את הכרטיס החדש של אנוידיה למייניג, הכרטיס הולך להיות מבוסס על דגם מחולש של 1080ti. לכתבה https://wccftech.com/nvidia-gp102-p102-100-crypto-mining-graphics-cards-leak/

11. שלום אנשים טובים, אני מעל 3 שנים משתמש בכ.מסך מסוג 6950 שנפתח ל6970. להלן המפרט המלא שלי - WIN 8 Pro X64 Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 12GB RAM KINGSTON ATI 6950 2GB Flushed to 6970 Power supply 550W HEC WIN COOLER MASTER II ADVANCE Dell 2311h סה"כ הכרטיס עושה עבודה טובה מאוד עדיין ברוב המשחק, אבל לצערי הוא לאחרונה מתחיל להתחמם ל100 מעלות (לעיתים יותר) וכל משחק עם מעט גרפיקה כבדה, המאוורר שלו הופך למכונת כביסה רעשנית שפשוט קשה מאוד לסבול . המחשב עבר ניקוי מלא לא מזמן, כולל הכרטיס עצמו שאף לפני כמה חודשים היה אצל KSP בבדיקה עקב כך שהמאוורר היה עושה רעשים של תקתוקים מוזרים שכאלה, אך נמצא תקין (מפתיע). כשבכל מקרה אני חושב שאולי הגיע הזמן לשדרג את הכרטיס שלי וחשב…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי! אשמח אם תוכלו לעזור או לייעץ. קיבלתי מתנה כרטיס מסך של SAPHIRE מדגם HD7700. הוא נקנה במזרח הרחוק. חיברתי אותו והכל עובד מעולה רק כשהמחשב בIDLE המאוורר משמיע רעש של התנעה. פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר מנסה להסתובב ונעצר, ושוב ושוב... ממש מוזר, זה קורה רק במצב IDLE, כשאני על המחשב אפילו בלי מאמץ גרפי - זה לא קורה. מה שניסיתי לעשות זה לקבע את מהירות המאוורר של 30 אחוז סיבוב דרך הCATALYST ומשום מה התופעה חזרה. העניין הוא שאני לא רואה דרך לממש אחריות עליו בארץ. חשבתי להחליף את המאוורר שלו - ראיתי את הACCELERO ושקלתי את זה. מה דעתכם? המון תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by DXter,

שלום. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי ואשמח להמלצות. חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו שמתאים לי בדיוק... אבל ראיתי ש660gtx מאוד פופולרי. השאלה אם יש משהו אחר שיותר מתאים לי או פשוט יותר טוב לפי הדרישות (רצוי כמה שיותר חדש שיחזיק לכמה שיותר זמן). תקציב: עד 1000 שקל (אלא אם יש משהו ממש טוב שעולה 100 שקל יותר - 200 שקל גג). שימוש: משחקים בהגדרות גרפיקה גבוהות. כרגע משחק בעיקר בדיאבלו 3 (על הגדרות הכי נמוכות וזה מקרטע לפעמים). כמובן רצוי כרטיס שיחזיק משחקים חדשים נוספים של ימנו כמו murdered soul suspect וגם יחזיק לכמה שיותר משחקים עתידיים (על הגדרות גבוהות). כרטיס נוכחי: AMD ATI radeon HD 4770. חנות: סביר להניח שאקנה ב-KSP אבל לא נעול על זה (אקנה איפה שאמצא הכי זול). מעבד: i…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Shoshan01,

http://ksp.co.il/?uin=20776 זה קירור סטוק? המחיר לעומת המחיר חו"ל משתלם?

15. Started by L1ron,

שאלה: לכ.מסך שלי יש קירור פאסיבי קרי צלעות קירור הכרטיס הוא G8500 GT , בגלל שהוא היה חם והגיע ל70 מעלות במנוחה החלטתי לקנות לו מאוורר קניתי מאוורר בגודל של הצלעות קירור בערך שהוא 9ס"מ , הברגתי את הברגים שקיבלתי לחורים והוא לא נפתס שם לא משנה באיזה פוזיציה נסיתי שמתי את המאוורר על הצד שני של הכ.מסך שנגדי בעצם לצלעות קירור , וככה השארתי אותו בלי תמיכה כל שהיא, המעלות ירדו ב3-4 לא יותר.. השאלה שלי: בפועל עם הייתי מרכיב את המאוורר על הצלעות קירור כמה זה היה אמור להוריד בערך? כי עם זה היה עושה אותו דבר אין לי טעם להמשיך לנסות לחפש פתרון להרכיב את המאווורר על הצד התחתון דווקא.. תודה מראש לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by skipi,

INNOVISION TORNADO GeFORCE 4 MX 420 64MB TV יצרן:INNOVISION דגם:GeFORCE 4 MX 420 הערות:זכרוןSDRAM + FAN & TV OUT משך אחריות:שנה בחברה יש לי כמה שאלות 1)זה כרטיס מסך טוב 2)יש לי רק 350 שקל לכרטיס וזה כמה שהוא עולה זה הרבה מידי כסף לכרטיס הזה 3)אם אתה יודעים על אתר שמוכר את הכרטיס ביותר זול אז תנו אותו בבקשה 4)אם החברה INNOVISION היא טובה ? תודה מראש למי שיעזור :asthanos: :AR15:

17. אני מעוניינת בקניית כרטיס מסך שאוכל להריץ איתו משחקים מהשנים האחרונות (למשל Sims3), לא חייב להיות על האפשרויות הטובות ביותר, בנוסף שיתאים לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וסדרות ושימוש בממשק windows 7... מה הכי טוב שאני יכולה להשיג בסכום הזה? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום קניתי לפני כשבוע בערך מחשב נייד שבמפרט רשום כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator X3100 ב dxdiag כתוב: Mobile Intel® 965 Express Chipset Family 358 mb האם מדובר באותו כרטיס? אם לא , האם הכרטיסים זהים מבחינת יכולת? תודה , אבי

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. 320MB או 640MB? רזולוציה 1680x1050

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי שכרגע אין לי בכלל בקשר לספק אני לא בטוח אבל הוא גרוע... בערך אז הנה http://skypc.co.il/pl_product~27377~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~GV042~8~0.htm אם אתה יודעים שיש משו טוב יותר לחיבור AGP עד 300 שקל תודה!

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  21. יש לי מחשב נייד Acer aspire 5740G, וכרטיס מסך ATI Mobility Radeon HD5650 התקנתי לאחרונה דרייבר 11-9_mobility_vista_win7_64_dd_ccc_ocl ואני רוצה להתקין את העדכון הזה: http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU121AMDCatRagePerfDriver.aspx ברגע שאני מריץ את העדכון של rage performance driver, אין לי שום הודעה של "אי תאימות", ואני יכול להמשיך להתקין. אבל, אני רוצה להיות בטוח כי: 1. הדרייבר קצת שונה מהדרייבר של mobility כי הוא התקין לי גם: HDMI/DP Audio Driver, AVIVO, HydraVision ועוד כמה דברים - מה שדרייבר של mobility לא התקין לי אף פעם. 2. למרות שתוכנת ההתקנה כן נתנה לי להתקין את הדרייברים, אני עדיין חושש לכרטיס המסך כי אני יודע שבעבר כרטיסי מסך של ATI נשרפו על ימין ועל ש…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by S0000D,

יש לי R9800P יש בכרטיס הזה גם כרטיס טלוויזה שאני יוכל ליראות טלוויזיה במחשב ? וגם איזה תוכנה צריך בשביל ליראות טלוויזה אולי קיבלתי את הדיסק מה השם של התוכנה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by omerha,

hi guys I saw once a roundup and I cant seem to find it can some help me decide which card is better? thanks

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ino,

מישהו יודע אם יש מצב לכרטיס הזה כבר בארץ? אני מחפש אותו בכל מקום ובנתיים מצאתי אותו רק באקסלנט במחיר גבוהה מדיי, בבקשה תעזרו לי זה ליום הולדת של אח שלי תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. יש לי 2 כרטיסי מסך GTX 760 GTX 750TI האם אני יכול SLI בינהם?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.