כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
קניתי אתמול 6800GT לאחר שהיה לי לפני זה 9800P , מחקתי את הדריוורים של הראדון התקנתי את הכרטיס ואז התקנתי את הדריוורים החדשים של נווידיה הבעיה היא שכמעט בכל המשחקים אני לא יכול להגיע לרזולוציה הטבעית של המסך שלי 1280x1024 למסך LCD17 מישהו יודע מה מקור הבעיה ? האם מומלץ לפרמט ולהתקין הכל מחדש?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כ8 חודשים ATi הודיעה על פרוייקט חדש בשם Gemini(תאומים), בהתחלה חשבו שמדובר על לוחות CF חדשים, אולם כפי שנראה עכשיו מדובר בליבות כפולות. הליבות הראשונות במפת הדרכים יהיו בקופיגרציית On Chip שבשונה מOn Die מדובר של שני ליבות נפרדות על PCB אחד(בדומה לזכרון הCache של הR500 או מעבדי הpM של אינטל.). כלומר לא מדובר בכרטיס דואלי שהOEM יוצר, אלא על ליבות כפולות בחבילה אחת. http://www.hkepc.com/bbs/blog.php?tid=560196
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה בעצם טלויזיה שמשמשת גם במסך למחשב, בגלל זה הרזולוציה המוזרה הזאת המפרט הוא Phenom II X3 720BE Gigabyte MA770-UD3 G.Skill 4GB DDR2 1066 CL5-5-5-15 Seasonic S12II-500W או OCZ Strealthextreme 600W תלוי בתקציב חשבתי על Sapphire 4870 512Mb Toxic ב 870 ש"ח יהיה טוב? יש משהו יותר טוב במחיר הזה? (מעדיף ATI על NVIDIA) ועוד שאלה שאולי תשמע לכם דפוקה אבל תמיד רציתי לדעת נגיד והמסך שלי עובד ב 1360x768, אני יכול להפעיל משחקים על רזולוציה יותר גבוהה מזו? אני יראה הבדלים בכלל בצפיה? זה יתן לי משהו? יותר חדות? או שעדיף לשחק ברזולוציה המקורית של המסך שלי?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו מכיר את המסך CTX ex951f ויכול לתת עליו יותר פרטים? ראיתי אותו ואני מעוניין לקנות. רציתי לדעת על איכות התמונה, חדות וכו' וגם על איכות המוצר. ובכלל על החברה CTX איך היא במסכי CRT? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות כרטיס מסך HD4890 ב1200 ש"ח , לפי המלצת הפורום והאינטרנט. הופתעתי לגלות שיש benchmarking ש gtx 260 משיג אותו fps כמו הכרטיס הזה , ו gtx 275 עוקף אותו. עוד משהו שאני לא מבין , זה איך גורמים לכרטיס מסך HD4890 להריץ משחק בפחות מ 30fps , אפילו 12... אני מבין שבדרך כלל שמים את ההגדרות הכי מחמירות שיש, אבל זה עדיין מוזר שכרטיס חזק לא מתמודד עם זה. ועוד שאלה , gtx 275 או HD4890 ? * מסך 22 רחב , אם זה משנה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש עוד איזה חצי שנה , אבל בינתיים הוא רוצה לקנות כרטיס מסך (agp) שיריץ לו משחקים מודרניים טוב בלי תקיעות ובאיכות גם טובה (נגיד 1024 עם הכל high). לא צריך כרטיס מסך שיהיה טוב לשנה-שנתיים , מספיק שיהיה טוב לחצי שנה גם , אם קצת פחות גם בסדר כי הוא קונה מחשב חדש במילא עוד כמה חודשים. זה אפשרי ? לא בתקציב גבוה (אין לי תקציב מדויק) לקבל כרטיס שיפעיל בצורה טובה משחקים מודרניים (שוב agp)
-
- 23 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתי לדעתכם אמורים להגיע למדינה כרטיסי RADEON R9 שהוחרזו על ידי חברת AMD? וכמה לדעתכם אמורים לעלות הכרטיסים בארץ? (290X) לדוגמא?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הכרטיס הישן, HD4870 התקלקל ואני נאלץ להחליפו. איזה כרטיסים קיימים באותה רמה? שאר הרכיבים במחשב נשארו כשהיו והשימוש לרוב יהיה בסיסי - עבודה משרדית,תכנות,צפייה בסרטים/סדרות ואולי לעיתים רחוקות משחקים. לא ארצה להשקיע יותר מדי מכיוון שהמחשב כבר בן 7, אולי אפשר להסתפק בכרטיס עם ביצועים פחות טובים (ראיתי R7 240 ב50$). תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
להקליט מהטלוויזיה אם אפשר גם מממיר דיגטלי אפשר יהיה לחבר לו וידאו ולהקליט וזהו...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני כותב מדריך מקיף על תחזוק מערכת ההפעלה (חכו שתראו אותו... ;D) ואני צריך איכשהו ללכוד את המסכים של ההתקנה של XP. מצלמה דיגיטלית אין לי, מה גם שזה יוצא באיכות נוראית, וחוץ מ Hollywood Plus אין לי שום כרטיס עם VIDEO-IN. יש אתר בשם www.blackviper.com שיש לו תמונות באיכות מדהימה אבל ביקשתי רשות להעתיק ממנו את התמונות שהוא משתמש בהן (אני מנסה להיות ילד טוב) ולצערי הוא סרב נחרצות. איך בדיוק אני לוכד תמונות כאלה? ברור לי שזה צריך להיות בעזרת עוד מחשב, אבל כרטיסי לכידת וידאו יודעים לקבל גם קלט במוד טקסט? ובכלל, הTVOUT של המחשב יודע להוציא וידאו במוד טקסט?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני יכול לדעת איזה יציאה יש לי במחשב לכרטיסי מסך (pci או agp) ואם יש דרך ללא פתיחת המארז ואז לבדוק את היציאה אלא דרך תוכנה או משהו דרך המחשב. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון כרטיס המסך שלי מתחמם יותר מדי, הוא מגיע לטמפ' של 110 מעלות בערך ואז המחשב עושה ריסט. זה קורה רק בזמן שהמחשב מתאמץ (משחק), אבל פעם זה לא היה קורה עם אותם משחקים. ניקיתי את האבק מתוך המחשב עם ספריי לחץ אויר וכל מה שצריך והבעיה לא נפתרה. בזמן משחק הטמפ' עולה ל110 מעלות בערך וכשהמחשב לא מתאמץ הכרטיס מגיע ל75 מעלות. חשוב לציין שרק הכטיס מתחמם יותר מדי. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי אני ממש צריך עזרה בלגרום נזק לכרטיס מסך שלי.... עכשיו אני יודע שמה שרובכם חושבים זה... האמממממממממממממ קח פטיש חמש וחצי קילו...ודפוק קלות עד אנושות על המעבד הגרפי.. אבל לא!!!!!!!!!!! אני צריך לעשות איך שהוא נזק שיראה כאילו זה סתם הכרטיס מת.. משהו שהאחרויות שלי תחליף לי כרטיס לכל הרוחות הקדושות..!??!?!?!? עכשיו הכי חשוב..שלא יגרם שום נזק לשאר חלקי המחשב..נורא נורא חשוב!!!!!!! הכרטיס הגרפי שלי הוא: Gigabyte Geforce 6200 TurboCache PCI-E מה אתם אומרים? למישהו יש רעיון? פשוט נמאס לי מהכרטיס המיטורף הזה שלוקח לי חצי מהזיכרון של המחשב שלי...ופשוט בעעע עליו.. קיצור.. תודה מראש, יהב.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם !! בשעה טובה אני אמור לקבל את הרדאון 9500 פרו שלי השבוע...... האם ידועה איזו בעיה עם הכרטיס יחד עם פנטיום 3 1000 הלוח אני לא בטוח אבל סלוט AGP X4 ?????
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין מסך רגיל למסך TFT? או LCD? ומה ההבדל בין LCD לTFT? זה אותו דבר?!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך זמני הכי זול שאפשר שכן יוכל להריץ NOH וCOD:BO על הגדרות מינימום 1280X768 ומקס על 1680X1050 בלי פילטרים שכמובן אפשר יהיה לשחק בלי לשבור את המסך כי כלום לא זז.... TNX
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים, בימים הקרובים אני מתכנן לקנות את הכרטיס האגדי 8800GTX אך איני יודע של איזה יצרן. הייתי מעוניין לדעת מהי המלצתכם לגבי היצרן והאם מסובך להרכיב כרטיס מסך באופן פרטי.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בקרוב מאוד אני קונה את המחשב החדש שלי וכנראה אני קונה 6800 של Leadtec משום שאמרו לי שהרבה מהכרטיסים של MSI עם פגם.. ועכשיו גם חסר במלאי כמעט בכל הארץ.. אז רציתי להיות בטוח שהכרטיס מסך הזה יחד עם מערכת: 64 3200+ 8kda3j 512 x 2 corsair 2.5cl יריץ חלק משחקים על HIGH או משהו שקרוב לזה אני מדבר על משחקים כמו במפי, דייב, פאקמן וכל אלה.. סתם סתם אני מדבר על HL2 , DOOM3 וכל המשחקים של הדור הבא כמו שנקרא.. תודה מראש לכל העונים
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאני משחק בכל משחק (חוץ מהמשחקים הממש ישנים..) אפילו ב NFS UNDERGROUND 2 אני מקבל ממש ארטיפקטים על כל המסך.. לא בצורה של חתך אחד פה חתך אחד שם.. על כל המסך אי אפשר לראות כלום.. אני משחק 5 ד'ק ואז זה מתחיל... אני לא יכול לשחק שום משחק וזה ממש משגע אני לא מצפה להפעיל משחקים כמו crysis אלא יותר מהדור הישן של NFS MW וכאלה.. בכרטיס הקודם שלי MX440 היה עובד סבבה וכמעט בכלל לא היה לי ארטיפקטים.. הנה המפרט: Intel Pentium 4, 2676 MHz Motherboard MSI 645 Combo (MS-6737) Motherboard Chipset SiS 645 System Memory 768 MB (DDR SDRAM) NVIDIA GeForce 7600 GS (512 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce 7600 GS AGP Audio Adapter Creative SB Live! 24-bit (SB0410) Sound Card מסך 22" של …
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RTX 2080 Super ומסך 34״ עם רזו׳ של 3440X1440 ובמשחקים מסויימים הכרטיס מסך קצת מזייף, כנראה לא מספיק חזק להיום. השאלה הנשאלת היא מה כרטיס מסך הכי חזק שאפשר לשלב עם מעבד AMD 3700X? חשבתי על 6900XT/RTX 3080, מה אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. אני מחפש כרטיס גרפי די טוב, שיריץ לי משחקים לשנים הקרובות ברזולוציות לא גבוהות וחשוב לי שיהיה שקט בזמן מאמץ. אני שונא שהכרטיס מתחיל להרעיש. התקציב שלי הוא עד 400 שקל. אני מודע לזה שחברות שונות משתמשות באמצעי קירור שונים ואין לי בעיה עם קירור פסיבי, בתנאי שהכרטיס לא מתחמם יותר מידי ומחמם לי את כל העסק.. המפרט שלי עומד להשתנות בקרוב, כך שזה ממש לא משנה. אני רוצה כרטיס טוב, למפרט של מעבד כפול ליבה.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים וחג סוף העולם שמח לכולם . ברשותי מסך מחשב LG 2363D התומך בתלת-מימד של נוידיה . הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא קיט של משקפיים ומשדר בארץ . ישנה רק את הגרסה 2 שהיא מאוד יקרה . האם מישהו מכיר את המוצר בלינק ומה איכותו מבחינת תלת-מימד ? : http://www.ebay.com/itm/Brand-New-3D-Active-glasses-for-PC-laptop-compatible-with-Nvidia-3D-vision-Kit-/260978843889?pt=US_Video_Glasses&hash=item3cc38d20f1
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש , E8400 MUSHKIN 4 GB שתיים על שתיים המסך שאני מתכוון לקנות זה סמסונג 2243 , 22 אינץ'. השימוש הוא משחקים , סרטים וכו'.. החלטתי בהתחלה על HD 4850 SONIC , שזאת הגרסה המומהרת של פאליט כפי שהבנתי אבל אח"כ שמעתי שעדיף לקחת את הגרסה המומהרת של TWINTECH , ה9800 GTX + ות'אמת אני מבולבל ..=\ אני רציתי כבר להזמין את המחשב ועכשיו לא יודע מה עדיף לקחת... אגב הוא צריך גם נראלי להתאים למארז : cooler master 690 ולוח אם : ASUS P5QL-E ואני מקווה שהספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W יחזיק... אז מה מומלץ יותר לקחת? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
pentium 4-3 ghz motherboard gigabyte 8i945p-g memory g.skill 2gb-667 power supply generic 500watt please help
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-