עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שמתי לב שבאתר שקניתי את הכרטיס מסך שלי יש את התמונה הזאת: ומה שאני קיבלתי זה כזה: בהתחלה חשבתי שעבדו אלי, אבל שנכנסתי לאתר של PALIT ראיתי שדוקא מה שאני קיבלתי זה מה שמופיע באתר של PALIT (מה שבתמונה שניה)... אז למה יש כביכול 2 דגמים שונים?? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by thebenjamin,

שלום, הכרטיס הישן, HD4870 התקלקל ואני נאלץ להחליפו. איזה כרטיסים קיימים באותה רמה? שאר הרכיבים במחשב נשארו כשהיו והשימוש לרוב יהיה בסיסי - עבודה משרדית,תכנות,צפייה בסרטים/סדרות ואולי לעיתים רחוקות משחקים. לא ארצה להשקיע יותר מדי מכיוון שהמחשב כבר בן 7, אולי אפשר להסתפק בכרטיס עם ביצועים פחות טובים (ראיתי R7 240 ב50$). תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Ronfer123,

היי חברה, זה המפרט שאני הולך לקנות: 870 ₪ - * מבצע * - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 525 ₪ - Gigabyte GA-H87-D3H S1150 330 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 1550 ₪ - * חדש במלאי! * - Asus Radeon R9 280X DirectCU II TOP OC 3GB GDDR5 460 ₪ - SSD PLEXTOR 128G Sata3 M5 310 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 749 ₪ - NZXT Phantom 410 Black + FSP Raider 650W BUNDLE 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 120 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=5299f0d9ac77f יש לי שאלה, איזה SLI יותר חזק? שניים של HD7970? או שניים של R9 280X? ל SLI של HD7970 או R9 280X אני צריך לשדרג ספק כוח? יש מצב שמי שעוזר לי מראה לי השוואות? או נתונים?…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי, אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 500 ש"ח. יעבוד על לינוקס וווינדוס. עבור: אינטרנט, משחקים כמו dragon age 2 ו civilization 5 וקצת סרטים. אם אני לא טועה אז כנראה עדיף כרטיס של nVidia ןלא של ATI בגלל שהם נתמכים טוב יותר ע"י לינוקס. לא יודע אם זה משנה אבל יש לי לוח אם של גיגהבייט עם מעבד של AMD קווד. אודה לכם על העזרה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Dark Respect,

מסך הסאמסונג 959NF שלי עושה רעשים בתדר מאד גבוה לפעמים (כל כמה שעות לרבע שעה - שעה) וזה מציק. לפני שאני נסחב לאחריות הייתי רוצה לדעת אם מישהו מכם יכול לעזור לי תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום! אני לפני כחודש קניתי מחשב חדש השארתי רק כרטיס מסך ישן ודיסק קשיח המערכת שלי עכשיו נראת כך: Core i5 760 P55A-UD3 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 8600GT ASUS 500GB 7200RPM SEAGATE + DeskStar 1TB 7200RPM HITACHI Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan CM 690 II Plus 650W Modular 14cm fan, Active PFC, 80+ CHieFTEC http://www.chieftec.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=349&Itemid=242 LG w2453v אני משחק ברזולוציה של 1080*1920 הכל אצלי עובד מצויין , אבל אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי ל6870*2 crossfire עכשיו לקנות אחד 6870 ובעוד כמה זמן(בו נגיד שנה וחצי שנתיים) לקנות עוד אחד השאלה האם הספק שלי יחזיק את הכרטיסים האלה? אני יודע שהכרטיסים מהסידרה הזאת לא צו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני חושש שהכרטיס גמור יש לי את הכרטיס כבר 4 שנים ... הפעלתי ת'מחשב ניכנסתי למשחק GTA SANRAS ופיתאום היתחילו לי נקודות אדומות נמרחות על כל המסך ניסיתי להפעיל משחקים אחרים אבל עדיין אותה הבעייה ברגע שמסיים לטעון תקבצים המשחקים נתקעים .. זה קורא גם כשאני מפעיל סרטים .. אפילו שומר מסך .. עם הכרטיס שלי באמת הלך אז לא תהיה לי ברירה וליקנות כרטיס מסך חדש ב400-500 שקל רק באסה נהנתי מאוד מה8800gts .. הפעיל לי כל משחק

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. ניידי ה-Vivobook Pro וה-Pavilion Power החדשים מגיעים לחנויות לכתבה

9. Started by Parallel,

שלום רב, שידרגתי את המחשב שלי לא מזמן , והכרטיס הישן שלי (8600GT) יושב לו כאן בצד , ותהיתי אם כדאי לבצע SLI עם GTX460 שקניתי. האם זה אפשרי מבחינה טכנית? האם זה ייתן שיפור ניכר בביצועים? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אהלן חבר'ה. אני וחבר שוקדים על בניית מפרט עבורו בתקציב לא גבוהה של עד 2500 ש"ח. המחשב הנוכחי של החבר קיים 5 שנים בערך והוא בעל p4 2.0 ghz. הציפיות שלו מהמחשב החדש הן: *להריץ משחקים כמו Nba2k 09, Gta IV ומשחקי אסטרטגיה חדשים (כיום מה שמתאפשר לו לשחק והוא נהנה מזה זה מנג'ר,רד אלארט,סימס ). *צפייה בסרטים Full HD על מסכי Lcd (יש לו מסך 32" בחדר ו 42" בסלון שהוא ירצה לנצל). *ובכללי להנות ממחשב שרץ בסביבת וינדווס ולא נתקע בכל העברה של קובץ או מעבר בין תיקיות (אם אתם זוכרים איך זה עם p4 - 512mb ddr). -->> הוא לא פריק שחשובה לו כל נקודה על המסך ככה שלא תהייה לו בעייה לשחק על הגדרות בינוניות אפילו. העניין הוא שהוא לא מתכנן רכישה של מסך עם המחשב (אולי בעתיד) ואני לא יודע כ"כ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by orlupo,

שלום, יש לי כרטיס מסך ATI 4670, מעבד Q9550 ומסך ברזולוציית 1680*1050 למרות זאת, כאשר אני צופה בסרטו הבא ביוטיוב ברזולוציית 1080P במסך מלא הוא נראה טיפה לא חלק: http://www.youtube.com/watch?v=MOgiXHTJRuE רציתי למדוד FPS, אך FRAPS לא מציגה לי נתונים. איך אפשר למדוד בדרך אחרת את ה-FPS? והאם המפרט שלי לא מספיק חזק לעבד תמונה כזו למרות שהמחשב כולו לא במאמץ באותו רגע? יש לציין שכאשר מדובר במסך קטן, התנועה חלקה לחלוטין. תודה מראש, אור.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by the cube,

שלום לכולם ביום שישי התקנתי את הכרטיס Palit Radeon 4870 512MB Sonic Dual Edition (http://tms.co.il/product/6151), והערב שמתי לב שבזמן משחק מופיעות לי נקודות ירוקות מרצדות על המסך. התופעה הופיעה ב Red Alert 3 וב Far CRY 2 ב 1920x1200 עם High Detail, אבל לא בעבודה רגילה במחשב (אינטרנט, אופיס) הדרייבר שלי הוא 8-11, שזה הכי עדכני שמוצע באתר של ATI. עדיין לא בדקתי משחקים נוספים, ואני אעדכן אם אראה תופעה זו גם בהם. לעזרתכם אודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. או שזה יותר מידי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. המפרט שלי: מעבד E4300 OC TO 3.0 לוח אם: Gigabyte 965 ds3 זיכרון 2 ג'יגה טוינמוס. כרגע יש לי כרטיס מסך 7600GS שלא ממש מספק אותי במשחקים כבדים שאני משחק.. האם כדאי לי לחכות קצת לירידת מחירים כלשהיא? או לקנות עכשיו כרטיס מסך שיחליף לי את הקודם? תודה רבה למגיבים.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by NBZ_HWZ,

שלום לכולם עברו הרבה שנים מאז שהתעסקתי עם חומרה במחשב, ועכשיו אני מגלה שהעולם מסובך בהרבה ממה שהיה בפעם האחרונה שהתקנתי מחשב. השאלה שלי היא איך אני יודע אם כרטיס המסך שאני רוצה לקנות יתאים ללוח האם והמעבד שלי. לוח האם הוא Asus H410 DDR4 1200 H410M-AS מעבד - I5-10600 3.3GHZ 1200 tray אני מסתכל על כרטיסי מסך ולוחות אם, ולא רואה שיש דרישה להתאמה, האם זה אומר שכל כרטיס מסך יעבוד עם המחשב? תודה מראש על העזרה נמרוד

16. Started by qpalzm,

6200TC 32mb...6200TC 64mb...6200TC 128mb...6200...6600LE....כנראה שחמישה כרטיסים לשוק הנמוך זה לא מספיק, אז נווידיה החליטה להוציא עוד אחד מהירות הזכרון של ה6500 אינה ידועה, אבל אומת שהבקר מסורס עם 64-ביט. כמו-כן, הליבה (מבוססת NV44) רצה על 400 ויש תמיכה בSLI בסקירה שערך האתר הסיני hkepc, נראה שהכרטיס עוקף 6200TC 32mb בכל הבנצ'מרקים, אבל נוטה להפסיד לX550 המתחרה (במיוחד ברזולוציות גבוהות). לידיעה: http://theinquirer.net/?article=26007 לסקירה: http://www.hkepc.com/hwdb/gf6500-3.htm

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי כולם.. לא מזמן קניתי מחשב חדש.. וקיבלתי איתו כרטיס מסך שהסתבר לי אחרי קריאה בסקירה שלכם על הדור הבא של כרטיסי המסך, שהכרטיס שנתנו לי הוא לא מי יודע מה למשחקים (בלשון המעטה..) בקיצור אני מעוניין שתציעו לי כרטיס חזק וטוב שיוכל להחזיק אותי מספר שנים טובות.. בהתאם למפרט שברשותי.. מעבד: Amd Athlon 64 (939) 3000+ לוח אם: MSI RS-480M2 PCIe Slot, Radeo X200 Express based זיכרון: 1GB, TwinMos זה בעיקרון הדברים החשובים, עכשיו הכרטיס מסך שקיבלתי איתו הוא: Ati Radeon X300SE 120MB חלשששש לאללהה.. במיוחד כשניסיתי להריץ עליו First to Fight והוא זחל.. ואילו הכרטיס הקודם שלי Radeo 9600XT סחב אותו כמו גדול! מכל רשימת הכרטיסים בסיקור לא הצלחתי להחליט לאיזה להחליף.. התקציב שלי הוא עד 100…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הי מתלבט בין nvidia gtx260 -216 לבין gtx285. השאלה אם ממש שווה לעלות קפיצת מחיר כזאת. והאם הספק כוח יתאים. יש לי: intel core 2 duo e6600, לוח גיגהבייט p965. 2 גיגה זיכרון ספק כוח enermax 495 מסך 24"

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. בביקורת ביצועים זאת לקחנו את GeForce RTX 5060 Ti 16GB של MSI ובדקנו אותו מול ביצועי הדורות הקודמים - האם זאת האופציה הטובה לאלו שמחפשים את האמצע ההגיוני?לכתבה

20. Started by MoRtZkInG,

המסך שלי (LG flatron 775ft) התחיל להוציא מין שריקה ממש חלשה בתדר גבוה ומעצבן מידי פעם (לא תמיד אלא זה בא והולך לזמנים קצרים של 10 שניות). אני לא יודע מתי זה התחיל אבל אני שמתי לב אחרי שעשיתי OC לכ. מסך (VOODOO3 - פרטים למטה). כשלוחצים את המסך אחורה (עם היד על המסגרת פלסטיק לכיוון קדימה) השריקה מפסיקה לקצת זמן. אין לי מושג ממה זה, אולי הקצב ריענון לא מתאים. הוא עומד על 75 MHZ. ניסיתי לשדרג את הדריוורים של המסך מהאתר של LG אבל זה לא עזר. למישהו זה קרה פעם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. כרטיס tv של stlab עולה באזור ה200שקל http://www.sunsway.com.hk/ לעומת זאת הכרטיס של leadtek עולה יותר מפי 2 ממנו http://www.leadtek.com/multimedia.html אכשיו לא מצאתי הבדל גדול ביכולות או בביצועים שנותן עדיפות כלכך גדןלה לleadtek אז אם משהו יכול לחדש לי אז אני אשמח למה?

22. ובכן, המפרט שלי רשום ב"מפרט המחשב". הנה התוצאות שלי ב3D MARK : 3d mark 2001 : 9500 3d mark 2003 : 3100 בלי שינויים ברזולוציה ובהגדרות. קראתי את האשכול בהודעת עוגן, נכנסתי לאתר אך היו לי כמה בעיות איתו אז אני מקווה שתענו לי פה ולא תסגרו את האשכול. גרסת דרייברים : 3.2 (קטקליסט) האם התוצאה הזאת כמו שהיא אמורה להיות ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by eLeVaTor,

רציתי לדעת אם זה אפשרי לקנות את הגרסה הזו של ה-HD 4850: http://www.skypc.co.il/pl_product~28300~8~0.htm ולהרכיב עליה את הקירור הבא: http://www.skypc.co.il/pl_product~AC-TWINTURBO~18~0.htm ובנוסף רציתי לדעת אם זהו קירור שבאמת יגרום לכרטיס להיות שקט וקר? תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by אסיאסי,

שלום לכל המומחים. אני מתכוון לקנות כ.מסך למשחקים והתרשמתי מההודעות בפורום הזה שהכרטיסים הטובים הם ה 6800gs והיקר יותר - 7800gt יש לי כמה שאלות אליכם ואני אשמח לעזרה: 1. מה הדרישות של כל כרטיס? האם הוא מתאים ללוח אם שלי ( asus intel 915g series p5gd1-vm pci-e)? 2. יש לי P-4 3.0 עם 512+256 זכרון DDR - האם שווה לי בכלל לקנות את ה 7800GT ? ראיתי שבכמה מקומות נאמר שיש מערכות מחשב שבכלל לא יכולות לנצל את הפוטנציאל של הכרטיס הזה, ומכיוון שמדובר בכרטיס יקר אני לא רוצה להוציא סכום כזה כשבפועל אני לא אראה שיפור בביצועים בגלל שאר החלקים במחשב. 3.ראיתי גם שלפעמים צריך ספק כח מסויים לכרטיסים חזקים - לי יש 430W. האם זה יספיק? 4. האם צריך לשדרג את מערכת הקירור של המארז בשביל הכרטיסים ה…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום רציתי לדעת איך אני יכול לדעת איזה יציאה יש לי במחשב לכרטיסי מסך (pci או agp) ואם יש דרך ללא פתיחת המארז ואז לבדוק את היציאה אלא דרך תוכנה או משהו דרך המחשב. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים