כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך leadtek px780GT ועכשיו פרמטתי את המחשב והביצועים שלו ממש גרועים (10 FPS בסין אפיסוד על הגדרות הכי נמוכות) מקודם הוא פעל אחלה מה קרה ומה צריך לעשות ?
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם. ראיתי את הסיקור החדש באתר ל 7900GS של לידיטק, גם לי יש אחד כזה. בבדיקה ב 3DMARK05 כמו שרשום בביקורת הכרטיס מקבל 7500+-, שלי משום מה מקבל רק 6300+- ( גם שלי של לידיטק ) האם לדעתכם הכרטיס עצמו תקול או משהו? את כל המשחקים הוא מריץ סבבה, עוד לא ניקלתי בביות. אבל התוצאה ב 3DMARK דיי ביאסה אותי, זה לא איזה 200-300 נקודות פחות ממה שכולם מקבלים, זה פחות מ 1000 ממה שכולם מקבלים וזה דיי מעצבן. גם ב OC הכרטיס רק מגרד את ה 6800 עם 530 ליבה ו 800 זכרונות ( יש לי עליו VF900 ). מה עושים? אגב, האם לדעתכם זה המעבד שעושה כאן את ההבדל הגדול? ( ראו מפרט )
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם 8800GT 512 והוא נותן לי תצוגה ממש גרוע!התקנתי דרייברם המחשב מזהה לי את הרטיס ומאשר לי שהוא מותקן אבל התחלתי לשחק כמה משחקים והגרפיקה כמו של ג'פורס 2 על הפנים! רציתי גם לשאול החברה של הרטיס היא:NPY אני שילמתי על הכרטיס 1500 שקל מהחברה הזאת ורציתי לדעת אם הם כאלה טובים שהיה שווה לשלם את כל הסכום הזה כי אני יודע שאפשר היה להביא מחברה אחרת בפחות כסף.
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אנשים הדיון הקודם /פתחתי פה ננעל אני מקווה מאוד שזה לא ינעל.. קניתי 8800GT 512MB של leadtek מיד שניה המוכר גם אמר לי שהוא בא עם אוברקלוק מהמפעל. שאר המפרט הוא לוח IP35 PRO של ABIT מעבד E6550 זיכרון 4GB 800MHZ של OCZ והכרטיס מסך שציינתי קודם, מערכת הפעלה XP32. הציון שאני מקבל ב3DMARK06 הוא 7037 ולםי מה שנאמר לי הכרטיס הזה אמור להוציא כ10000 עכשיו מה דעתכם הסיבה לכך? המעבד הוא צאוור בקבוק? מערכת ההפעלה? הכרטיס לא תקין? הכרטיס שהיה מותקן קודם הוא 8800GTS 640MB EVGA כמובן שהסרתי את הדרייבר והתקנתי אותו מחדש אבל האם כדאי לפרמט בכלל? מקווה שתעזרו לי עם זה אני מאוד מעוניין להוציא את המקסימום מהכרטיס החדש שלי.. תודה
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
קניתי היום 8800GT משום מה כשאני מחבר את הטלויזיה לכרטיס המחשב לא מזהה את הטלויזיה המערכת: ויסטה 32 ביט לוח אם P35 אינטל Q6600 יש פתרון?
-
- 14 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל Here Goes Nothing: יש לי 8800GTS (ראה מפרט) ואני לא מצליח להפעיל HDR (אלא רק BLOOM) וגם AA במשחק Oblivion IV. כבר במסך הפתיחה הוא אומר לי שאני יכול לבחור או את זה, או את זה... אני משתמש בדרייברים האחרונים שיצאו לכרטיס המסך. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? יש לו רעיון איך לפתור את זה? נ.ב- בנוסף, אין לי אפשרות לבחור AAX16 מתוך המשחק או במסך הפתיחה (החלון הקטנטן שעולה לפני שהמשחק עולה) כמו שהכרטיס המפלצתי הזה תומך...רעיונות? HF
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע מה קורה אבל בכמה חודשים האחרונים ברגע שאני מדליק את המחשב או אחרי מאמץ או אפילו סתם במנוחה הכרטיס מראה ארטיפקטים מוזרים לא יודע סתם פסים סגולים על המסך...שלחתי אותו לבדיקה בחברה והם עשו בדיקת מאמץ במשך יומיים ולא היה כלום...מה קורה??...זה הספק אולי??? יש לי enermax 420W האם הוא לא מספיק אולי?....או שאחרי זמן הספק פשוט הוריד מהקיבולת חשמל שלו??..
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
אני לא יודע למה, אבל יצא לי במקרה להריץ אתמול את המשחק GTA: SA על המחשב, ומשום מה המשחק קירטע, יענו היו לאגים מתי שהיו יותר מ4 מכוניות בתמונה... משהו מוזר לאללה, יש לי 8800GTX, Q6600, ASUS STRIKER EXTREME, 5GB OF DDR2 כמובן אני על XP 64BIT... למישהו יש מושג למה?
-
- 10 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, יש לי משהו מוזר בכרטיס מסך שעכשיו שיחקתי NFS MW והטמפ' במאמץ אחרי כמה שעות הייתה 72... במקרה יש לי גם NFS Carbon אז שיחקתי אותו ואחרי חצי שעה של משחק יצאתי מהמשחק וראיתי 88!!!!!! והרגשתי שהמחשב רעש יותר מהרגיל.. אין ריח של משהו שרוף למזלי! אבל החוזק של המאוורר לפי אוורסט נשאר אותו דבר ועדיין הרשתי שהוא יותר רועש..מוזר.. מה אתם ממליצים לעשות בקשר לתופעה הזאת שבקרבון הוא מגיעה ל-90 מעלות.. (המאוורר נמצא כבר ב-50%!!) תודה.
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לשחק במשחקים המחשב נתקע באמצע ושום דבר לא מגיב האפשרות היחידה היא לעשות איתחול ידני וכאשר אני מדליק את המחשב מחדש הוא רושם לי אם אני רוצה לשלוח למיקרוסופט את הבעיה שנגרמה עקב כרטיס המסך 9700 יחד עם כמערכת התקנתי את הדריברים המתאימים והכי חדישים ואם יש דרך לטפל בזה המשחקים שזה נתקע בהם עד עכשיו הם UNREAL 2003 I UNREAL 2 עוד מעט אני ינסה לשחק בשאר המשחקים ואני בטוח שזה יקרה גם נ.ב המשחקים עובדים מצויין אצל חברים שלי ולא נתקעים.
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, יש לי כרטיס 9700PRO של הרקולס ויש לו בעיה של מסכים שחורים, חוסר יציבות ותקיעות במשחקים. אחרי בדיקות רבות בפורומים אחרים (גם בארץ גם בחו"ל) ולדי הרבה אנשים עם הכרטיס הזה יש בעיות, אז בבקשה פרטו על הקירור שלכם, איזה חברה הכרטיס, איזה דרייברים והאם יש אצלכם בעיות יציבות. המון תודה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם.....לפני כמה זמן אבא שלי הביא לי תכרטיס מחול.....עכשיו....אני חיברתי אותו וכד...התקנתי דריברים וכו..... אוקי....אני מנסה לשחק CS והFPS שלי עומד על 20 ולא עולה.....גם במחשקים אחרים זה לא פועל כ"כ טוב... בדקתי בדרייבר בהגדרות ואני רואה שהAGP SPEED עומד על OFF שאני מנסה להפעיל את זה זה מבקש ריסט....אני עושה....ושאני בודק את זה בחזרה.....זה שוב על OFF ניסיתי ליבדוק את המהירות שלו....אז בדקתי ב PS וזה מה שרשום לי: Engine 380 Mem: 370 זה המהירות האמיתית? וגם מה אני יכול לעשות כדי שזה יפעל?(יענו שזה יריץ משחקים נורמאלי) עכשיו....שאלתי גם בפיסי טיפ והם אמרו לי שזה בעיה בלוח האם שלי Gigabyte 7vaxp kt400 אבל שאני שואל איך לסדר הם לא עונים לי.... העם תוכלו לעזור לי בבקש…
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה עם התוכנה הזו, יש לי Radeon 6950 שצרוב עם ביוס של ASUS 6950 שעבר פתיחת שיידרים. במחשב הקודם השתמשתי בתוכנה הזו כדי לפתוח את המגבלה של האוברקלוק ב-CCC וזה עבד בלי בעיות, עכשיו אחרי החלפת לוח, מעבד וזכרון התקנתי וינדואס מחדש ובאתי להתקין את התוכנה וקיבלתי הודעה שאומרת שהמחשב לא מצא חומרה מתאימה - כרטיס מסך של ASUS. ניסיתי כמה גרסאות שונות ובכולן הבעיה חזרה, למישהו יש מושג למה? אם אתם מכירים תוכנה אחרת שפותחת את המגבלה ב-CCC אני אשמח לקבל המלצה כי אני מעדיף לעשות את האוברקלוק ישירות ב-CCC ולא בתוכנה צד שלישי. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
לפני מס' שבועות קיבלתי מחשב עם הכרטיס הנ"ל, עד עכשיו עבד בסדר גמור... היום ששיחקתי GTA IV המחשב קפא ונאלצתי לעשות ריסטרט לאחר מכן ששיחקתי שוב זה קרה עוד פעם... ואח"כ מבלי ששיחקתי, סתם גלשתי באינטרנט המחשב פשוט קפא וזה רשם לי שגיאה כלשהי עם ה-ATI... אח"כ המחשב לא נדלק בכלל, היו רק צפצופים.. נתתי לו לנוח ואחרי זה הוא עבד. הטמפ' במנוחה של הכרטיס 45 מעלות.. וזאת גרסת ה-VAPOR X עם הקירור אם זה משנה הספק כוח הוא Chieftec 550W Active PFC, 12cm Fan (24pin) הדרייברים הכי מעודכנים שיש.. מה יכולה להיות הבעיה? יש לי אחריות על הכרטיס כמובן...
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
קניתי אתמול כרטיס מסך מהסוג המצויין בכותרת, התקנתי אותו ואת הדרייברים שלו (הכי עדכניים). שמתי לב שאני משחק (במשחק X MEN ORIGINS WOLVERINE אם זה משנה משהו) כל כמה זמן המסך פתאום הופך לשחור לכמה שניות ואז חוזר להציג את התמונה. עכשיו זה גם קרה לי בדיוק לפני דקה סתם בזמן שגלשתי באינטרנט... (עוד לא יצא לי לשחק במשחקים אחרים). מה יכולה להיות הבעיה? טמפרטורה? אבל אמור להיות לכרטיס הזה קירור טוב לא...? אחרי שהתקנתי אותו ואת הדרייברים שלו, ניגשתי ל"מנהל" של הכרטיס ושיניתי לו כל מיני הגדרות שיתאימו לאיך שאני רוצה שהכרטיס יתפקד. יכול להיות ששיניתי משהו שיעשה את זה? (אני מניח שאין אופציה שאומרת "תעשה כל כמה זמן שהמסך יהיה שחור" אבל אולי עשיתי איזה אופציה שהמחשב שלי לא מצליח לעמוד בה …
-
- 44 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס כבר קרוב לשנתיים, והאמת שאני לא ממש פריק של משחקים, פשוט קיבלתי אותו בדיל טוב. לאחרונה אני מנסה לשחק במשחקים שמשתמשים בDirectX או OpenGL ואני שם לב שלאחר בערך 5 דקות משחק - כרטיס המסך פשוט מכבה עצמו ונדלק לאחר כחצי דקה. את הסיבה אני לא יודע, אבל ברור לי שלנסות לעדכן את הדרייברים זה דבר ששווה לנסות. הורדתי את הקובץ 9-3_xp32_dd_ccc_wmd_enu.exe מהאתר של ATI, לאחר שבחרתי דרייברים לX1950 PRO על מערכת XP 32bit. אחרי שהתקנתי את הדרייברים, המחשב ביצע ריסטארט ואז קיבלתי תצוגה מחרידה של 16 ביט, מלווה בהודעת שגיאה שלא ניתן לטעון את דרייבר כרטיס המסך. אם הדרייברים מהאתר הרשמי, שלכאורה מוכרחים לעבוד, לא עובדים, אז מה ניתן לעשות? יש לציין שהכרטיס מסך עובד מעולה (ובדואל …
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה עם המשחק BF3 שלאחר כמה דקות משחק המסך קופא ואני נאלץ לצאת ממנו! המערכת שלי היא: i5 760 OC 3.8 8GB DDR3 1333MHZ GB P55 UD3 רידון 6950 פתוח ל 6970 ו 460GTX 1GB בתור כרטיס פיזיקה. אני עם הדרייברים הכי מעודכנים לשניהם ועשיתי את הפריצה עם גרסה 1.5 החדשה. בדקתי מעלות אחרי המשחק וה 6970 על 84 מעולת שפה נראית לי הבעיה מה עושים? ה 460GTX על 33 ברגע שהמשחק קורס ואני יוצא כתוב לי שהכרטיס הגרפי הפסיק לפעול ושחזר את עצמו בהצלחה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול התקנתי VISTA 64BIT כדי להתנסות איתה קצת לפני שאני שולל. לאחר התגברות על כמה דברים מעצבנים כאלה ואחרים נשארתי עם דבר אחד מעצבן שאני לא מצליח לסדר. יש לי שני צגים שמחוברים לכרטיס (HD4850), שניהם LCD, אחד ברזולוציה של 1280X1024 והשני על 1360X768. כאשר אני עובר בין מסך אחד לשני הדרייבר משום מה לא זוכר את הרזולוצייה שקבעתי עבורו קודם והוא קובע רזולוצייה שהוא בוחר. נניח עכשיו הייית על 1360X768 ואני עובר למסך בעל ה 1280X1024 , אז הדרייבר בוחר לו רזולוצייה של 1280X768 ואז אני צריך לפתוח את הדרייבר ולשנות שוב את הרזולוציה לרזולוציה הטבעית שלו. וככה זה חוזר על עצמו בכל מעבר בין המסכים. השאלה שלי למה זה ככה? ב XP זה לא היה ככה. על ה XP הייתי מחליף בין התצוגות ואטומ…
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי שני מסכי LCD אחד LG 24" FHD והשני 19" ACER . הצלחתי לחבר את שניהם במצב Clone (ככה שאני מקבל על המסך הגדול את כל הדסקטופ וה-19" משמש לי עוד שטח עבודה מהצד ויש בתוכו רק רקע של השולחן עבודה.) הבעיה היא שכאשר אני מכבה את המחשב ומדליק מחדש רק המסך הקטן(19") מקבל את כל התמונה וה-24" יוצא מתפקוד (לא מקבל תמונה לגמרי), וכל פעם צריך להגדיר מחדש שהוא הראשי והמסך 19" הוא המסך השני. יש אפשרות לשמור את הנתונים שאני עושה? (כרטיס מסך Radeon X1950Pro) תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכשCuda או PureVideo מופעלים הוידאו מקרטע בחלק מסרטי הBD שאני מפעיל, כשאני מבטל את זה הסרטים רצים חלק. זה לא קורה תמיד אלא רק בסרטים ספציפיים, מישהו נתקל בזה או יודע איך לפתור את הבעיה? הכרטיס מסך הוא 9800GT תוצרת Inno3D והדרייברים הכי חדשים. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בתחילת השבוע נשרף לי לוח אם (ABIT IS7) ומכוון שהיה לי אחריות לא היה אכפת לי לשים אותו יום-יומיים בתיקון. כמובן, קיבלתי מחשב חצי מפורק והיייתי צריך לעבוד יומיים בכדי לדאוג שהלוח האם החדש (ASUS P4S800D-E) יתפקד ביחד עם כל הכוננים, וכמובן להתקין Windows. היום בערב סוף-סוף סיימתי לעדכן ולהתקין כל מה שיכלתי. אז אחרי כל העבודה הקשה אני מתחיל את המשחק שלי (Pro Evolotion Soccer 4), הכל רץ חלק ואני מתחיל לשחק. אחרי 30-60 שניות משחק המסך מתחשך, הנורית הופכת לכתומה וכל נסיון לגרום למחשב להגיב נכשל. בהתחלה חשבתי שאולי השריפה של הלוח אם תרמה משהו לביצועים של הכרטיס, אבל רציתי לנסות משחקים שונים. ניסיתי Warcraft 3 ו- World of Warcraft וגם בשנייהם אותה הבעיה. אחרי זה התחלתי את הdxdiag. …
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
נכנסתי למאפיינים(Start-run-dxdiag) ועכשיו שם מתחת ללשונית Display רשום לי למטה שגיאה: The file ati2dvag.dll is not digitally signed, which means that it has not been tested by Microsoft's Windows Hardware Quality Labs (WHQL). You may be able to get a WHQL logo'd driver from the hardware manufacturer. לא הבנתי איך אני מסדר אותה... מזה ה hardware manufacturer הזה?
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
היי, יש לי DUAL MONITORS מחוברים, הכל היה בסדר עד שפירמטתי את המחשב והתקנתי אותו מחדש המחשב הקודם, שהותקן היה מחובר לו מסך אחד, ואז צורף השני, הפעם הWINDOWS הותקן כאשר שניהם מחוברים, המסך הראשי Sharp Aquos 32" והמסך השני DELL 17" הבעיה היא כזאת, שהמחשב מכבה את המסכים, שאני מדליק את המסך הראשי, לפעמים הוא לא מקבל סיגנל, ואילו ה17" כן מקבל אז אני רואה רק צד אחד. מה שעשיתי כדי לפתור את זה, פתחתי את ה DISPLAY PROPERTISE וגררתי אותו לחלון של ה17" ואז מתי שזה קורה, אני משנה את הרזולוציה במסך ה32" ועושה CANCEL, ככה זה מחזיר את התמונה. מה הסיבה לזה ואיך ניתן לפתור את זה? אם צריך עוד פרטים, אשמח לתת. thanks in advanced.
-
- 5 תגובות
- 490 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל של חברת MSI. הDVI הפסיק פתאום לעבוד, הקטע המוזר הוא שעם מתאם מDVI לאנלוגי רואים תמונה. כלומר ה DVI מוציא אות. חשוב לציין שהכרטיס נוסה עם מספר מסכים במספר מחשבים ועם כבלים שונים. מישהו נתקל/שמע פעם על דבר כזה? מישהו יכול להסיר לי איך זה יכול להיות?
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-