עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מתעסק עם מוזיקה, וכדי שיהיה לי נוח בעבודה אני עובד עם 2 מסכים (תצוגה מפוצלת) שני המסכים היו מחוברים לכרטיס GeForce 9400GT (בחרתי אותו רק בגלל שיש לו קירור פאסיבי וזה הדבר היחיד שחשוב לי). לאחרונה החלטתי ששני מסכים זה לא מספיק לי, והחלטתי להוסיף מסך שלישי. חיברתי את המסך השלישי, ואז גיליתי שלמרות שלכרטיס מסך יש 3 יציאות (VGA+DVI+HDMI) הוא מסוגל לפצל את התצוגה ל 2 יציאות בלבד. אז הלכתי וקניתי עוד כרטיס מסך, Radeon HD 5400. קניתי ATI למרות שהכרטיס שיש לי כבר הוא NVIDIA בגלל 2 סיבות: 1) היה לי מקרה של חבר שגם רצה 3 מסכים, רק שלו היו 2 כרטיסים מסך זהים, והמחשב לא הפסיק להתרסק (גם לאחר התקנת מערכת הפעלה מחדש, החלפת הכרטיסים בחדשים, ועידכון דרייברים). רק לאחר שהחלפנו את אחד …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ghreg,

שלום לכולם יש לי 6950 שנפתח ל 6970 בערך מי שהוא נפתח יש תופעה לא מובנת שנכנסים למשחק אחרי כמה זמן הוא פשוט מפצל תמסך לשניים ידעתי שאני לא צריך לעבור ל ATI סתם...... או אוליי באמת נכון עזרה בנושא מאוד תעזור תודה מראש

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by ghreg,

לפני כמה ימים רכשתי תכרטיס במשחקים ומצב רגיל גלישה וכו קופצת לי ההודעה הזאת Display driver stopped responding and has recovered הבנתי שעדכון ביוס יכול לעזור אים מישו יודע אחרת או מה הפתרון i5 2.4 P8Z68-V PRO ספק כח אינרמקס 525 4 גיגה זכרון 1600 מגה הרץ 1.5 וואט ווינדוס 7 64 ביט gigabyte gtx 680 oc זה קורה הרבה פעמים ומתחיל להציק כבר

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by The Winter King,

לאחרונה אני מקבל את ההודעה הבאה כשאני מפעיל את המחשב: catalyst control center - command line interface has encountered a problem and needs to close...וכו' עכשיו, לאחרונה כשאני משחק (ב-tomb raider underworld, שנקנה דרך סטים אם זה משנה), החמשב אוטומטית עושה restart! ואיו שום דבר שאני יכול לעשות למנוע את זה... עשיתי עדכון דרייברים לאחרונה כי הכרטיס עשה לי בעיות במשחק אחר. אבל מאז העדכון יש לי את זה...מה לעשות? להסיר את כל הדרייברים ולהתקין מחדש? או שזלא הכרטיס עצמו? תודה מראש לעוזרים!

5. Started by shahar28,

שלום, יש לי כרטיס של gigabyte מבוסס מעבד ati redeon x800 במחשב מותקנת גרסת directx9C 1. במשחקי תלת מימד יש חיתוכים על הגרפיקה 2. כשהתקנתי וויסטה, הכרטיס לא זוהה ונאלצתי להסיר את ההתקנה. למרות שבבדיקות ההתאמה המערכת הוצגה כמתאימה ביותר יש למישהו רעיון שחר

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  6. אהלן חברים, אני מחזיק בכרטיס מסך Radeon 9600Pro VIVO וצופה בסרטים מהמחשב על הטלוויזיה. היום ניסיתי לעבוד עם "מצב תיאטרון" אך משום מה, כשראו את הסרט על הטלוויזיה, הוא הופיע ללא הכתוביות. מדוע ואיך מאפשרים את תצוגת הכתוביות במצב תיאטרון? תודה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  7. Started by LsDX,

שלום אני לא בדיוק יודע איך להגיד את הבעיה שיש לי , אבל מאז שעברתי להרקולס טי500 יש לי בעיה עם ה"אפקט|" עשן במשחקים למשל שאני משחק אנריל טורנמנט , מתי שאני יורה 6 רימונים (עם הרוקט) הם מוציאים מעין עשן כזה אבל הוא ממש לא נראה טוה , הוא ירוק כמעט לגמרי אותו הדבר קורה לי עם המשחקי גדי נייט 2 , מתי שאני יורה על עצם כל שהוא העשן שנוצא סגול לגמרי וממש לא מציאותי יש לי את הדרייברים 23.11 תודה

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by 1900GT,

אני משחק ב FEAR COMBAT ובזמן האחרון התחילו להופיע תקיעות בלי ששיניתי את ההגדרות מה אפשר לבדוק ???

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  9. קניתי HIS 1950PRO AGP 512 וכשהמחשב עולה אחרי מספר שניות כנראה כשהוא מזה אותו הוא עושה ריסטרט. יש לי ספקCORSAIR 450 לוח MSI 865PE מעבד2.66 מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  10. Started by chaikr,

שבוע טוב לכולם אתמול קיבלתי מחשב חדש: E6300 AB9 1 GIG 667 1950PRO 256 של ספיר עכשיו התקנתי XP PRO SP2 ואת הדריוורים שבאו עם הכרטיס בהתחלה ניסיתי להתקין את ה7.1 אבל זה עשה לי בעיות (הוא רשם לי שבגלל שאין לי, נראה לי, NETFRAME 2 הוא לא יכול להתקין את ה MEDIA CENTER) ונאלצתי לסגור את ההתקנה. כשהסתכלתי בכונן C ראיתי שעדיין נשארו קבצים שהותקנו. אח"כ ניסיתי להתקין את הדריוורים מהדיסק שקיבלתי וזה התקין לי עכשיו נתקלתי בכמה בעיות מאז שהתקנתי ועד עכשיו: -פעם אחת כשהפעלתי את הCONTROL CENTER הוא ניתן לי הודעת אזהרה ששניתי את המהירויות שעון של הכרטיס למרות שלא נגעתי בהם (וגם אין לי כוונה...), ישר החזרתי להגדרות המקוריות ושמרתי. בפעם הבאה שהפעלתי נראה היה שהכל בסדר. -בדמו של FLIGHT S…

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  11. Started by Shavoigen,

אז ככה,קניתי לא מזמן מסך 226BW של SAMSUNG מכיוון שאני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב בגלל שאין לי כרגע מחשב משלי אז חיברתי אותו ללפטופ של אבא שלי ומהפעם הראשונה שהמסך חובר הוא מרצד לי המחשב עצמו הוא אחלה מחשב(אם יש בכלל קשר)אז פשוט אני לא יודע מה הבעיה האם זה בגלל שהוא חובר ללפטופ? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  12. Started by SpiritKnight,

בכל פעם שאני מנסה להפעיל את התוכנה ולהשתמש באחת המאפציות שלה(ז"א, לבחור משהו ולעשות RUN) אני מקבל ארור: Create Process Faild sommmmmmmmmeee1?

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  13. Started by ithamar21,

שלום. אז יש ברשותי 3dmark שקניתי. דרייברים הכי מעודכנים הכל תקין ומשחקים עובדים מעולה. מעבד 5820k oc 4.5 זוג 1080 בסטוק כרגע אני עם לופ קירור מים קוסטום. ווינדוס 10 בכל מקרה הכל עובד פיקס רק זה לא שום מבחן לא עובד או שזה פשוט לא עושה כלום ופתאום מציג 0 נקודות ולמעלה רושם בעיה בלי מספר שגיאה או משהו. או שעושה מסך שחור יוצא שוב מסך שחור שוב יוצר ואז מציג 0 נקודות מהיכול להיות??

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by PdLrAaTgIoNnUM,

כשאני מריץ את 3DMARK03 הוא מריץ לי רק מבחן אחד. הוא אומר שהחומרה שלי לא מספיקה בשביל להריץ את שאר המבחנים. המפרט שלי מופיע כאן מתחת לשם: <------------ מישהו יכול להגיד לי למה זה? אני לא חושב שהמחשב שלי ישן כל כך...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by koko0,

יש לנו טלוויזיה מעפנה של Graetz שכנראה לא מסוגלת להתמודד עם יותר מ60Hz... הטלוויזיה עצמה היא באספקט של 16:9 אבל בדרייברים של ATI האפשרויות היחידות שנתמכות עד 60 Hz זה ב4:3 יש תוכנה אחרת או דרך לעשות את זה 16:9 בCCC ?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  16. Started by rockerr,

כשאני מחבר את הכרטיס לטלוויזיה,הכל מתחבר טוב ועובד,אבל הבעיה עם הטלוויזיה,יש מין גלים שעוברים על המסך,מלמעלה מלמטה,למה זה קורה? הטלוייזיה רגילה של פיילוט. ובנוסף כשאני עושה CLONE אז הרזולוציה נמוכה יותר במסך מחשב ובTVואין אפשרות לשנות עד שאני מבטל ,למה זה קורה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  17. שלום לכולם, לא מזמן קניתי מחשב ובחרתי עבורו את ה-4850. בהתחלה הייתי מרוצה. אח"כ התחלתי לשחק במשחקים יותר מורכבים ושגיאה מעצבנת התחילה לחזור על עצמה פעם בכמה זמן. השגיאה מלווה ביציאה מהמשחק, הבהוב המסך, או מסך שחור/תקוע, המחשב לפעמים עושה ריסטרט וכו'. יש פעמים בהם הודעת השגיאה הבאה מופיעה: The display driver has stopped working and has recovered יש לי ווינדוס וויסטה, חיפשתי באינטרנט וראיתי שיש להמון אנשים את הבעיה הזו, לאו דווקא עם הכרטיס של ATI אלא גם עם נווידיה. האם זה קשור יותר לוויסטה או שהכרטיס שלי פגום? נ.ב. הבעיה לא קשורה למאוורר או לחימום יתר מאחר והטמפ' לא עוברת את השמונים כאשר אני מפעיל את המאוורר על 70%. הבעיה קורית בעיקר ב-BioShock. למישהו יש רעיון?? ??? תודה מ…

• 42 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. שלום קניתי כרטיס 4870 512 MB אצל KSP http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=245 הכרטיס עובד עם DVI רק ורק HDMI 1.3 לא פועל טוב ויש בעיות צבעים או רשתות , נצנוצים של אדום או כחול שהורסים את החוויה חוץ מהכבל המיוחד שיש לי גם טלוויזיה שתומכת ב- 1.3 xvYCC הלכתי לידיד שיש לו גם טלוויזיה דומה וכבל HDMI 1.3 וגם שם אותם בעיות כך שהבעיה בכרטיס 4870 אצל KSP הבדיקה שלהם בדיחה הם מחברים DVI TO HDMI ( שזה אומר בדיקה DVI ) ללא 1.3 ולא xvYCC במסך פשוט שלא תומך אפילו ב 720P כי אין להם כלים אחרים ואני תקוע , מה לעשות למי לפנות מה הזכויות שלי המוצר פגום ולמרות שהמוכר הצהיר ש- KSP יבואן של המוצר בשירות לקוחות אומרים לא יודעים מי היבואן המוצר בין 5 …

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  19. Started by kobiperez,

שלום החלפתי כרטיס מסך במה שמוציין לעיל ולאחר ההתקנה הכל עבד מוציין(משחקים,סרטים רגילים) חוץ מתכני HD, הסרטים עצמם עובדים אבל רואים לא טוב בזמן צפייה. הדרייברים שמותקנים 10.2 מחקתי את כל הדרייברים של הכרטיס מסך הישן(8400gs), ולאחר מכן החלפתי את הכרטיס ל5750. מערכת ההפעלה היא win7, ואני משתמש ב BSplayer בשביל צפייה בסרטים. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  20. Started by raul53,

יש לי בעיה עם הכרטיס, הוא תקוע על 342 mhz במנוחה ובמאמץ כפול, זה אמור להיות הרבה יותר... מה לעשות? יש לי תדרייבר הכי חדש בדקתי והוא מחובר טוב לספק / לוח אם טמפ' תקינות מפרט AMD Phenom 2 965 Gigabyte GA-M68MT-S2P 8GB DDR3 -1333 Seasonic S12II 430W

21. עד לפני כמה חודשים היתי משחק DOOM3 והכרטיס היה מגיע מקסימום ל68 מעלות. מאז לא ממש שיחקתי. היום התחלתי לשחק את Prince of Persia The Sands of Time ופתאום ראיתי שהוא מגיע ל82 מעלות!! חשוב לציין שפתחתי את המארז.. אם הוא היה סגור בטח היה נצלה לי המחשב. אגב, הכרטיס הוא של MSI. http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=621 אני זוכר ששמעתי פעם משהו באיזה ביקורת על זה שהצלעות קירור יכולות להתנתק מהכרטיס או משהו.. יכול להיות שזה מה שקרה? אם כן אז איך בודקים/מתקנים?

• 10 תגובות
    • 814 צפיות
  22. Started by EliranB,

המפרט שלי בחתימה המשחק מראה לי קטעים שחורים במשחק עצמו והמים על איכות אולטרה אבל לא רואים את זה ככה ... הכל עובד על האיכות הכי גבוהה (Very High) חוץ מהרזולוציה שהיא 768x1024 אבל זה לא נראה לי הבעיה ... אצל אחי יש AMD 2600+ עם כרטיס 5600XT של MSI הוא מריץ הכל על מדיום חוץ מהמים שהם על היי והם נראים יותר טוב יכול להיות שצריך לעדכן את המשחק עם פאצ' ? זה יכול להשפיע ? :'( :'( תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by Lanzar,

שלום... חיברתי 6800U ללוח אם של אסוס עם ספק כוח פשוט, הרגע שהמחשב עולה לווינדוס הוא נותן התראה שיש בעיה והוא מוריד את התדרים של הכרטיס כדי לשמור עליו מנזקים, החלפתי ספק כוח לאחד חזק ועדיין אותה בעיה, מצד שני שאני בודק ב RIVATUNER תדרים זה מופיע 400/1100, שזה מהירות נכונה לאולטרה... יכול להיות שהבעיה בלוח ? אוליי בגלל שהוא AGP X4 ולא X8 הוא מספק פחות חשמל ? מה יכולה להיות הבעיה ואך לבדוק אם הוא באמת מוריד תדרים ? כמה הכרטיס הזה אמור לקבל ב 3DMARK 2003 עם מעבד PENTIUM 4 2800 ? ( פחות או יותר ) כדי שאני יוכל לבדוק את התוצאה...

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  24. Started by ITSIK86,

לחבר שלי יש 7600GS וחיברנו אותו למחשב,ישר נכנסנו לאתר של NVIDIA והורדנו את הדרייבר הכי חדש 93.71 בקיצור עכשיו סרטים לא עובדים בכלל,סרטים מכל הסוגים ומכל התוכנות לא עובד אבל משחקים עובדים סבבה והכל מה הבעיה פה??

• 12 תגובות
    • 668 צפיות
  25. Started by ITSIK86,

לחבר שלי יש 7600GS וחיברנו אותו למחשב,ישר נכנסנו לאתר של NVIDIA והורדנו את הדרייבר הכי חדש 93.71 בקיצור עכשיו סרטים לא עובדים בכלל,סרטים מכל הסוגים ומכל התוכנות לא עובד אבל משחקים עובדים סבבה והכל מה הבעיה פה??

• 3 תגובות
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים