כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום.. ברשותי אינטל פנטיול 4 2600 , 512 RAM , גם 80 GB כונן קשיח ושאר "חמוצים".. לפני כ4 חודשים שידרגתי לכרטיס מסך חדש ( RADEON 9600XT TV,DVI 128MB ) המחשב היה בסדר גמור עד שהתקנו אותו ( בנוסף אליו התקנו מאוורר ) כך שמאז התקנת כרטיס המסך והמאוורר המחשב התחיל להתחמם יותר מהם ( הרבה יותר מהר ) זה לא ממש שינה לי חוץ מזה שהמארז "להט" .. עד לפני כשבוע שהמאיץ הגרפי התחיל להתחרפן.. אחרי שהמחשב דולק יותר מבסביבות ה5 שעות , הוא ממש רותח אבל גם התצוגה מתחילה "למות" *יש לציין שהכרטיס עדיין באחריות *יש לציין שזו לא בעיה במסך הוא עובד בסדר גמור *יש לציין שהכרטיס עלה בזמנו 840 ש"ח *יש שוב לציין שהכרטיס נקנה בKSP ( סניף חיפה ) תמונות : זה מה שקורה כאשר המחשב מתחמם ( רק שה…
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מעלה את הווינדוס אז אני רואה את הרקע של השולחן עבודה, אבל המסך כאילו ממשיך שמאלה ואני לא יכול לראות כלום. אני לא יכול להכנס לקאטאליסט כי זה מציג אותו בצד שמאל שאני לא יכול לגשת אליו וכך גם כל התיקיות והדברים שאני מנסה להכנס אליהן מה עושים?1
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני באמצע משחק והכל בסדר FPS גבוה ופתאום באופן אקראי זה יורד לי לסביבות ה20, כשאני יוצא עם ALT+TAB וחוזר זה עוד פעם חוזר לFPS כמו שצריך, אבל זה קורה כל הזמן ואני לא מבין למה, כשהיה לי 7900GT זה לא קרה אף פעם יש מישהו שזה קורה לו גם? -דברייברים עדכניים להכל -אין אנטיוירוס פסיבי, פירוול של XP -אין תוכנות רקע תודה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
בעיה נורא מורכבת ומעניינת... לא מצאתי לא פתרון ולא הגיון. אני יפרט ממש על כל הפרטים .... יש לי כרטיס radeom 9500 pro 128ddr tvout ומחשב p4 2400 intel dvd למחשב x16 וטלוויזה נורא ישנה , משהו כמו 15 שנה" wega color 3063" אם זה עוזר למישהו. ווידאו toshiba ve15. עכשיו , רציתי לחבר את המחשב שלי לטלוויזה , כלומר , שיראו את התצוגה של המחשב בטלוויזה הישנה שלי. מכאן , מכיוון שהטלוויזה הישנה שלי לא תומכת בחיבור דיגטלי , אלא רק אנלוגי , והTV OUT של הRADEON הוא דיגיטלי, אז חיברתי מהמחשב לוידאו בחיבור דיגיטלי ,ואת הווידאו לטלוויזיה דרך החיבור האנלוגי . כלומר , הוידאו ממיר את החיבור הדיגיטלי מהמחשב , אל הטלוויזה כחיבור אנלוגי. עד כאן הכל בסדר, עובד לי הכל טוב ויפה , רואים את המחשב בטלו…
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קניתי מסך חדש של מאג 786FD, לפני איזה חודש אח שלי עשה פרוייקט כזה להעלות את כל אלבומי התמונות שלנו למחשב ע"י סריקתם... אז הבחנו במשהו מוזר... אחרי הסריקה, התמונות נהיות צרות יותר(מה שגם מרזה ;D אבל זה לא קשור), בהתחלה חשבנו שזה בעיה בסורק, ואז הזזתי תמונה לפינה של המסך... והופ זה התרחב ללרוחב האמיתי(!!)... וזה ממש ממש מעצבן! אני משחק FPSים וזה עושה לי כאב ראש... כל פעם שאני מסתובב זה כזה כמו אפקט (fish eye) פעם לקחתי שני חלונות....שמתי אחד מעל השני ועשיתי אותם באותו הגודל בדיוק... אחד מיקמתח באמצע והשני בצד ימיו, לקחתי סרגל ומדדרי רוחב... זה שבאמצע היה4.5ס"מ וזה שמימין היה6.5ס"מ... מישהו יודע מה הבעיה? או היתה לו בעיה דונה? זה בעיה ספציפית שלי או כל מסכי מ…
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
לאחר פורמט של המחשב (היה VISTA) כרגע ווינדוס 7 64 ביט יש לי כרטיס מסך 9800GT של ZOOTAC התקנתי את הדריברים המתאימים + DIRECTX אני מעלה את המשחק והגרפיקה על הפנים ואני מקבל הודעה שאין מספקים משאבים בשביל להעלות את הגרפיקה ב OPTIONS המשחק הוא GTA IV אבל זה לא עקרוני.. האם למישהו יש מושג מה אפשר לעשות ? אני ממש אודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה התקנתי לחבר שלי גיטיאי סאן אנדרס ואחרי שסיימתי להתקין לחצתי על האייקון של המשחק הוא חשב לשניה ולא נכנס. התקנתי לו דיירקטיאקס, התדכנתי לו את הדרייברים של הכרטיס מסך ל-81.85 (יש לו ג'יפורס 4 אמאקס) וזה לא עזר. לקחתי את המחסך שלו אלי, ניסיתי להפעיל את המשחק אצלי עם המסך שלו וגם אז זה לא עבד, כאשר חיברתי למסך שלי זה עבד מעולה (LG F700P) התקנתי פרו אבולושן סוקר 5 וזה עבד גם על המסך שלי וגם על המסך שלו מעולה על הרזולוציה הכי גבוה. התקנתי מקס פיין 2 על המחשב שלי עם המסך שלו וזה עבד על רזולוציה של 1280X1024 ו-32 צבעים בלי בעיה. ניסיתי להפעיל את באטלפילד 2 וכאן זה נכנס למשחק היה מסך שחור לכמה שניות ויצא ואילו אצלי זה נכנס בלי בעיה. החלפתי למסך שלי נכנסתי לגיטיאי הורדתי את …
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי פעם בכמה זמן , המחשב ניתקע באופן אקראי ואז מתקבל לי לאחר כמה דקות במצב של תקיעה מסך כחול עם ההודעת על הקובץ nv4_disp.dll. אחרי שזה קורה פעם אחת בא רצף של תקיעות לאחר הדלקה מחדש ואפילו לאחר שאני מחכה שעתיים שאולי המחשב יתקרר (מסכים שחורים שבאים והולכים ואז המחשב ניתקע לגמרי) , לודגמא עכשיו כבר פעם רביעים שאני עושה ריסטרט ואחרי 10 דקות הוא פשוט מתחיל לעשות לי מסכים שחורים וחוזר ושוב מסך שחור ואז ניתקע. כמובן שהרצתי חיפוש ועשיתי מה שאמרו - התקנתי דרייברים חדשים מהאתר של NVIDIA (למרות שהורדתי את ההכי חדשים מהאתר כאשר באתי להתקין אותם הוא הודיע לי שמותקן לי דרייבר יותר חדש כבר , אבל בכל זאת ניסתי) - לא עזר. (יכול להיות בגלל שלא הסרתי את הוקדמים לגמרי ורק אז התקנתי?) ראיתי ש…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 6800 GT של LEADTEK ובזמן האחרון אני צריך לפתוח את המארז בערך כול איזה שבועיים וחצי בשביל לנקות תאבק מהמאורר של הכרטיס בגלל שהטמפ' מתחילות לעלות לי דרסטית אחרי שמצטבר כמות אבק נכבדת על המאורר של הכרטיס... מישהו נתקל בבעיה הזאתי?!? יש משהו לעשות?!?! ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס ATi Radeon 9600Xt חיברתי אותו לTV OUT למסך. פירמטתי את המחשב התקנתי תדריבר והכל, ורואים שחור לבן! אני משתמש בתוכנה iuVCR שיחקתי עם הPAL וNTSC וזה לא הבעיה מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שאני נכנס למשחק הכל טוב ויפה זה פועל על 100 fps אבל זה נראה לי שזה פועל על 60 hz וזה ממש כואב בעיניים........ מישהו יודע איך אני מסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מזה זמן רב, הבעיה הזו מופיע מעצמה (קשור לסעיף 3): “Could not load file or assembly ‘MOM.Implementation’ or its dependencies.” ניסיתי הכל! פשוט הכל! 1)הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייבר (כולל גירסאות חדשות יותר) - לא עזר! 2)התקנתי את net framework 4.5 כמו שמצוין גם באתר של AMD בדף שמוקדש לבעיה - לא עזר! 3) פירמטתי 3 פעמים את המחשב בחודשים האחרונים- עזר חלקית, הדרייבר עבד לזמן מה וההודעה חזרה. היו לי חשדות שזה קשור לפריצה של הWINDOWS, שהייתי מבצע כל פעם אחרי פירמוט, אבל בפירמוט האחרון לא פרצתי את WINDOWS וזה עדיין חזר! כבר התייאשתי, אולי למישהו יש פתרון מוכח? מי שפותר את הבעיה הוא מלך... :( חיים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך G4 4200TI של לידטק ואני עם דרייברים 40.72 הבעיה היא, שה-clock frequencies תמיד יורדים להגדרות המינימליות, גם כשאני משנה את זה ל"ברירת מחדל". זה כאילו לא רוצה להקשיב לי! אני לא עושה שום אוברקלוק - סה"כ ברירת מחדל. אבל לא משנה מה אני יעשה - תמיד אחרי שאני אדליק שוב ת המחשב זה יירד להגדרות המינימליות. ניסיתי להתין את הדרייבר מחדש, אבל זה לא עזר. מה אני עושה ? ???
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה מציקה של תקיעות קטנות ומעצבנות במהלך משחקי מחשב וסרטים, הסאונד "קופא" לאיזה חצי שניה ואז הכל ממשיך כרגיל חשבתי לעצמי שאולי אני קטטנוני אבל פאק איט שילמתי מעל 3000 ש"ח על הכרטיס הזה חשוב לציין שלפני שפרימטתי את המחשב לווינדוס 10 זה לא קרה לי,אז מה שהשתנה זה 3 דברים 1. ווינדוס 10 (מקורי) 2. דרייברים עדכניים יותר ממה שהיו בווינדוס 7 3. התקנתי על מערכת ההפעלה החדשה את התוכנות של Asus לכרטיס. המפרט שלי i7 3770@ 3.9 Gigabyte Z77 UD5H 16GB DDR3 1600 SSD 250GB Sata 3 אשמח לעזרה/פתרונות. תודה
-
- 25 תגובות
- 8.9k צפיות
- 2 followers
-
-
אני הורדתי סרט כלשהו...עכשיו הייתה לי בעיה בהתחלה שאי אפשר היה לפתוח אותו....עשה לי DONT SEND ל אקספלורר ואח"כ ל BSPLAYER טוב אז החלטתי להתקין קודקים חדשניים יותר....עכשיו זה פתח לי את הסרט זה מראה לי אותו והכל..אבל יש בעיה...זה מראה לי מלא קוביות כאלו...ולא רואים כמעט כלום בסרט את האנשים ושאר הדברים...הרבה קוביות או שרואים ככה : מה אפשר לעשות כדי לתקן את זה ? בבבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
חברה מה קורה? אז כך יש לי שני כרטיסים של ASUS 7800GTX ? אחד ניקנה מנעה.. ואחד ניקנה מחו"ל!.. כמובן שאת כול הניסויים שלי עשיתי על זה שניקנה מחו"ל כי גם כך אין אחריות אליו.. בקיצור אחרי כול הניסוים רציתי לעבוד ב SLI.... אז חיברתי גם את הכרטיס שניקנה מנעה... בקיצור מחבר הכול עובד הוינדוס וכו וכו ניכנס למישחקים או לאקואמארק וכאלה.. איך שהמשחק עולה או איך שהתוכנות של הבנצמארקים עולות ישאר כול המסך פסים משולשים וכו וכו.. מה הולך פה???? ניסתי להפעיל את המשחקים גם עם הכרטיס של נעה בלבד אבל גם איתו יש את כול המשולשים וחירבושים האלה.. מה הולך פה? בוינדוס הכול עובד חלק!!!! רק במחשקים.. נכון שיש אחריות וכו וכו אבל אולי יש פתרון לכול זה לפני האחריות?.. יחיאל
-
- 11 תגובות
- 971 צפיות
-
-
לאחר חיפושים אינסופיים ברשת, אני נאלץ להגיע לכאן, אולי מישהו יוכל לעזור לי. קניתי מחשב חדש ולפני זה, במחשב הקודם שהיה מבוסס על X1950XTX, לא הייתה לי שום בעיה. עכשיו אני עם HD4890 והכרטיס מזהה את המסך LCD שלי כ-CRT ולכן מגביל אותי מלהגיע לרזולוציה של 1920*1080. המסך מחובר באמצעות כבר VGA דרך מתאם DVI. הדרייברים מעודכנים לחלוטין, אני משתמש ב-Catalyst האחרון. אין לי אופציה לעשות Scale בתוכנה בגלל בעית הזיהוי הזאת. כשאני מגיע לאותה רזולוציה אז הוא התצוגה יוצאת לי אל מחוץ למסך. אני באמת כבר אובד עצות. אין לי מושג מה לעשות. המפרט המלא רשום פה בצד אם צריך...
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
טוב קנייתי טלויזיה חדשה לחדר עם כל החיבורים המתאימים ואני רואה את המחשב שלי בשחור לבן ....... זה היה ככה גם בטלויזיה הישנה שלי ..... אבל הייתי בטוח שזה בגלל שהיא ישנה...... יש לי את הכרטים FX5900 של MSI אאההה ניסיתי לשנות את שיטת השידור בלויזיה וגם במחשב..... בבקשה עזרו לי תודה :
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
השתגעתי מזה ב CPU-Z תחת לשונית Mainboard הוא מראה לי שה PCI-E Link Width עובד על X1 במקום לעבוד על X16 זה קשור לכרטיס מסך.... ניסיתי לנעול את ה PCI-E על 100 בביוס ואין שינוי יש למשהו פתרון? הביוס מעודכן לגרסה הכי חדשה - F9
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 2 מחשבים זהים בעלי אותם כרטיסי מסך, אך כרטיס המסך באחד מהם מסוג הTwintech 9600GT XT מפיק רעש אלקטרוני צורם. הצלחתי להקליט את אותו רעש דרך מיקרופון, יש לציין שהוא יותר ברור וחד במציאות: http://rapidshare.com/files/255698768/9600_Prob.wma במחשב השני אין כלל זכר לרעש הזה, ואם תרשמו BUZZ+9600GT תוכלו למצוא מספר אנשים החווים את אותה הבעייה. גם כשהדלת סגורה ואני יושב במרחק מטר וחצי ממחשבי, עדיין ניתן לשמוע את הרעש. כמו שתואר בפורומים, הרעש מתרחש כאשר יש איזושהי פעילות על המסך (כגון הזזת עכבר) או כאשר אני מפעיל משחק. בחנות שממנה רכשתי את מחשבי טוענים שלא שומעים כלום, אך כל משפחתי שומעת את אותו רעש מעיק ואני במיוחד. ממה נובע הרעש הזה? והאם ניתן לתקן\להחליף את כ…
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה מחשב חדש ובכרטיס מסך מדגם gigabyte 512mb 8500GT יש 2 כניסות אחת VGA השניה DVI באתי לחבר את המסך לכניסת ה VGA וגיליתי שאני לא רואה כלום אז חיברתי את המסך לכניסת ה DVI וכן ראיתי אבל המצב הזה לא טוב לי כי יש לי כבל DVI ל HDMI שאני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה דרכו אבל אם הDVI תפוס אז תהיה לי בעיה יש אולי דרך לשנות את זה ? שהכניסה הראשית בכרטיס מסך תהיה VGA ולא DVI ? ואז תיפתר לי הבעיה המוזרה הזאת ? עשיתי המון ניסיונות : התקנת דרייברים שונים בדיקה בביוס וכ'ו ולא הגעתי לפיתרון תודה לעוזרים בן
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן כמו שאתם יודעים יש לי מחשב חדש ומאתמול התחילה לי בעיה שבא לי לשבור את המחשב יש לי מעבדE6750 שהעלתי אותו עד3.2GHZ עד כאן היה הכל טוב ויפה והכל היה יציב. אתמול העליתי בGAMER HUD שבא עם הכרטיס את המהירות של הזכרון מ900 ל925 לא משהו רציני לכל הדעות מאז התחילו לי הבעיות , משחקים התחילו להתקע וכל מיני חרטושים קפצו למסך שהם נתקעו . טוב אז הורדתי את הOC לכרטיס , אבל הבעיה לצערי לא נפטרה והמשיכה. חשבתי יכול להיות שזה המעבד , אז גם לו החזרתי לדיפולטס אבל מה גם זה לא עזר! פתאום גם הוינדאוס התחיל להתקע בלי קשר , פשוט קפא. אז מחקתי את הדרייבר , כאשר המחשב בלי הדרייבר הוא לא נתקע ועובד בלי בעיות. כאשר אני מתקין 180.48\84 הבעיות חוזרות והמחשב מתחיל לקפוא במשחקים ובוינדאוס בתדירות …
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
או-קי אז הבעיה היא כזו ... אני התקנתי את הדריברים החדשים של ATI 4.10 והיה נראה לי שהם די טובים ! הציון שלי 3DMark05 עלה וחשבתי שעשיתי בשכל שהתקנתי אותם ...המשחקים רצים טוב ולא ראיתי שום בעיה עד שהורדתי סרטים קצרים מהאינטרנט {שערים של כדורגל} ואני לא יכול לראות אותם יש לי את הצללית של הסרט אבל הוא מתושתש בכל מני צבעים זוהרים .... בתחילה חשבתי שזו בעיה של קודק אבל התקנתי את כל הקודקים שאני מכיר וזה לא עזר . אז החלטתי לנסות להסיר את הדריברים של הכרטיס מסך {מפני שזה הדבר האחרון שהתקנתי } וזה אכן פתר את הבעיה ! לאחר שקראתי בפורום שהדריברים האלו עשו עוד בעיות אני מגיע למסקנה שהם פשוט דפוקים מהיסוד ! טוב אז הינה השאלות שלי ... משהו נתקל בבעיה שאני מדבר עליה ? יש…
-
- 6 תגובות
- 565 צפיות
-
-
לילה טוב ;D חיברתי את הכרטיס לטלוייזיה כרטיס- FX 5200 בכרטיס יש SVIDEO ובטלוויזיה שלי יש RCA קניתי מתאם מSVIDEO ל RCA חיברתי ואני רואה בשחור לבן ניסיתי את כל שיטות השידור PAL ובכלל... שיחקתי בכל ההגדרות האפשריות ב-VIDEO OUTPUT FORMAT זה היה בהתחלה על AUTO אחרי העברתי לComposite ראיתי למאית שניה צבעוני ואז לא ראו כלום הבעיה עצמה במצפצל הבעיה זה שבטלוויזיה שלי אין SVIDEO אני יודע שזה בעיה נפוצה אבל בכל זאת לא מצאתי פיתרון (וכן,חיפשתי) טוב מקווה שיש למישהו פיתרון... תודה רבה ולילה טוב
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חווה (ככה רושמים את זה?) נפילות FPS הכרטיס על מהירויות סטוק עפ קירור סטוק הנפילות קורות גם במשחקים שלפני זה שיחקתי רגיל בלי נפילות ולא שיניתי את ההגדרות מאז האם למישהו יכול לעלות רעיון למהיא הביעה ואיך פותרים אותה בתודה מראש יובל
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-