כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך GTX 260 216S ורציתי לדעת האם הגיוני שבזמן מאמץ(OCCT) יגיע הכרטיס ל95-100 מעלות ? הכרטיס במנוחה 60 מעלות. האם אלו טמפ' הגיוניות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להתחדש במחשב נייד אשר יכלול מעבד i7 ו-16GB RAM, ונותרה לי ההתלבטות לגבי כרטיס המסך. התקציב הכולל שלי למחשב הוא עד 4,500 ש"ח, וכרגע ממה שמצאתי עלי לבחור בין שני כרטיסי מסך: 1. AMD Radeon R7 M265 2. Nvidia GeForce 840M 2GB אציין כי אני משחק במחשב - לא גיימר מטורף, אבל אוהב לבחון משחקים חדשים שיוצאים (Watch Dogs, Battlefiled 4 - אותם לא הצלחתי לשחק במחשב הנוכחי). מה דעתכם לגבי כרטיסי המסך? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם משתמשי NVIDIA בהמוניכם, כדי להעביר את המסר ליותר ולזרז פיתרון של בעיות AA בכרטיסי מסך ATI RADEON X1950, אני פונה אל משתמשי NVIDIA בעלי כרטיסים:GEFORCE 7900GS,7900GT,7900GTX,7950GX2,7950GT וכל סדרת GEFORCE 8600 ומעלה, להפעיל את המשחקים הבאים עם 4XAA ולעשות תצלום מסך תוך כדי, המשחקים הם: Call Of Duty 4, Command and conquer 3,Need for speed pro street, World In Conflict. זה די חשוב, מכיוון שאני על סף פרשה עם ATI לפתרון הבעיה, והם דורשים תצלומי מסך מכרטיסי NVIDIA.
-
- 12 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי את ה4850 החדש של שפיר. כאשר אני נכנס ל ccc בעמודה של ה overdrive בתחתי מופיעים ה current value. משום מה הם כל הזמן מראים 250 ו 160 או משהו כזה - גם אחרי שאני משחק הרבה זמן. מה קורה כאן? :s05:
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט של המחשב שלי הוא: ספק כח- a/pfc 450w fwan12 power man inwin לוח אם - g41tm-p33 1glan msi מעבד- 2.9ghz 3mb core 2 duo e7500 זכרון- ceon 2gb ddr2 800mhz כ.מסך- nvidia geforce 220gt 1g leadtek המשחק battlefield 3 לא מצלחי לעלות במחשב, האם הבעיה רק בכרטיס מסך? איזה כרטיס מסך יתאים, וכמה הוא צריך לעלות? תודה מראש לכל העונים.
-
- 24 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
עם חומרה מרכזית על טהרת הצד האדום של AMD והחייאה של מותג ה-Voyager ששימש עבור כונני USB אי-שם בעבר - יש לנו מתמודדת טרייה מסקרנת בעולם ה-PC הניידלכתבה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
- 1 follower
-
-
יש ב HD4850 יAvivo ? איך אני משתמש בו ? (איזה חיבורים ?) ואם אני יכול לחבר PS2 לכרטיס מסך כמו שמחברים ממיר ?
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
http://www.hacoupon.co.il/Index.asp?CategoryID=1247 המסך HP שעולה 1200
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
האם זה אומר שבגלל שללוח שלי יש AGP X4 אז רק מחצית מהזיכרון של הכרטיס מנוצל? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב AMD 3800+ על לוח של MSI יש כרטיס מסך 6100 מותקנת VISTA RTM עם דרייברים לכרטיס מסך 97.54 הכל עובד אפילו יש לי AERO אבל אם אני מתקין את הדרייברים החדשים של NVIDIA ה 100.65 אין לי AERO ובבדיקות יכולות המחשב, התוכנה מודיעה על בעיה במחשב (לאו דווקה בכרטיב המסך) האם יש דרך להתקין את הדרייברים החדשים ולהמנע מצרות אלה? נ.ב גם אחרי התקנת TWEAK VI שמכריח את הVISTA להריץ AERO אין AERO עם הדרייברים החדשים כל עזרה תתקבל בברכה תודה ליאור
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום אני מיתקון לקנות כרטיס מסך חדש ויש לי כמה שאלות לגבי זה ועם אפשר הייתי שמח עם כמה אנשים שמבינים בזה יותר מימני יעזרו לי עכשיו כמה שלות: 1. רציתי לשאול שאלה לגבי הזיכרונות של כרטיסי המסך השונים מה עדיף שהיה GDDR2 עם 1024MB זיכרון או GDDR3 עם 512MB זיכרון? 2. מה עדיף ATI או Nvidia ? 3. ומה בכלל ההבדל בין כל החברות שמייצרות אותם Sparkle,BFG,Gigabyte,Palit,Sapphire (כי קראתי בעיתון שאת כל כרטיסי המסך עכשיו מיצר מפעל אחד) עם מישהו יכול להמליץ לי אל כרטיסי מסך טובים ב500-700 ש"ח אני ישמח תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם שבוע טוב, יש לי את ה9600GT של GIGABYTE והוא עבד לי מצויין עד שנזכרתי לעדכן דרייברים שאחריהם הOC שלו לא עבד אז עדכנתי לגרסת בטא האחרונה שיצאה והיא עבדה טוב עם הOC אבל עוד משהו מוזר קרה, אותו הOC שאני עובד איתו כבר די הרבה זמן באף פעם לא עבר את ה72 מעלות פתאום מתחמם ממש ומגיע ל80 מעלות! ובנוסף, כאשר אני מפסיק את העומס לוקח לו ממש הרבה זמן להתקרר ולא בשניה כמו בד"כ, הסתכלתי פיסית על הקירור והכל ניראה תקין וכך גם הדיווח של המחשב אבל זה פשוט ניראה כאילו הקירור קרס עוד משהו, שהסתכלתי על הPrecision הוא מראה שהמאורר עובד על 35% במצב אוטומטי, כאשר ניסיתי לשנות למצב ידני ולהעלות את זה הוא פשוט חזר ל35% ולא היה מוכן לקבל את ההגדרות שלי
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
בו קיבלתי כרטיס מסך שהוא די ישן יחסית שהוא אם VIVO איך אני יכול להשתמש בו?! תודה ענקית לעוזרים. אז ככה אני מעלה תמונה של הכבל שקיבלתי לאיפה אני צריך לחבר אותו וברשותי ממיר של Yes ללא S-Video רק Rca מה אני צריך לעשות כדי לראות טלוויזה?! תודה ענקית לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ונשאר לי רק כרטיס מסך המפרט הוא מעבד Q6600 , ולוח אם P35 יעוד המחשב בעיקר לעריכת סרטי HD ומעט מאוד משחקים (כמעט ולא) איזה כרטיס מסך הכי מתאים לצרכים שלי ? תודה
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אהלן הזמנתי מKSP את הכרטיס 9800GT OC של GB והאמת חשבתי אולי ששוה לשדרג ל4850 בתוספת של 100-140 שקל בערך מה אתם אומרים ? איך הגרסה של SHAPPIRE ? המסך שלי זה 19 אינץ רזולוציה מקסימלית 1440-900 האם הפרש הביצועים שווה את השידרוג ?
-
- 10 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי מדוע אני רואה במנהל ההתקנים גם את הכרטיס המובנה של המעבד(יhd4000( ) וגם את הכרטיס החיצוני HD7870 ? אני צריך לבטל משהו בביוס של לוח האם?, קניתי לבת מחשב חדש עם לוח אם H81 ומעבד 4670 + כרטיס מסך HD7870XT , כך בכללי אני מפעיל כל משחק מעולה על הגדרות גבוהות במסך 1680X1050.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ורציתי לדעת אם באמת כדי לחכות ליציאתו של ה-GFFX או שמע כדי לקנות כבר את הרדאון 9700. אז זהו, אני רוצה לקנות את הראדון 9700 אבל איני יודע איזו חברה הכי משתלם לקנות או כדאי לחכות עד ליציאתו של ה-GFFX. המלצות על החלטה בין הכרטיסים יתקבלו בברכה וגם המלצות של איזו חברה הכי משתלם לקנות את הרדאון 9700.
-
- 36 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני משתגע כבר מרוב לחכות לכרטיסים האלה ובטח אחרי שהם יצאו נצטרך לחכות עוד איזה חודש לפחות למחירים נורמליים.. למישהו יש מושג מתי כבר הרגע יגיע?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה חברים? תראו יש לי את המסך LG L1720B הוא יושב לי על השולחן מחשב,והשולחן לא כל כך יציב..כשאני מקליד המסך רועד כזה בגלל הויברציות של השולחן...דבר כזה יכול להזיק למסך או משהו? כדאי לבנות לו מדף בנפרד או שזה בסדר ככה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש 2 הצעות לכרטיסי מסך: האחד- עד 1000 ש"ח לא יותר, עם ביצועים טובים השני- עד 1500 ש"ח עדיף שהכרטיס יהיה מלוג'יק PC כי שם אני קונה את המחשב. שאלה: איזה כרטיס יותר טוב, ה6600GT או הX800GT ? תודה ניב
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך שהוא עם חיבור PCIE בעל 32 או 3 יציאות אנלוגיות(VGA או חיבור RCA) זה יעזור לי המון מי שימצא זאת תודה
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
ATI mobility radeon hd 5400 זה כרטיס מסך חזק ?? שווה לי לקנות אותו ? עם לא אז איזה התקציב שלי עד 1000 שקלים תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום אני מקווה שאני נמצא במקום הנכון לשאלה שלי. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עם חיבור HD/RGB ולחבר מסך רגיל של מחשב ובנוסף מסך של טלויזיה אבל בתצוגת מסך נוסף זאת אומרת שבשביל להשתמש במסך הנוסף צריך לגרור אליו את מה שרוצים לראות אם אני לא טועה זה נקרא DualView הלוח אם שיש לי הוא: GA-8I945GZME-RH והכרטיס שנראה לי שמתאים ויחסית מבחינת מחיר עולה 260 זה ASUS דגם: EAH4350 SILENT/DI/512MD2 האם זה מתאים או שיש הצעות טובות יותר? תודה רבה לעוזרים נאור.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-