כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן הייתי רוצה לדעת , במידה ויש לי שני כרטיסי 4870 מחוברים בקרוס האם אני יכול לחבר עוד מסכים ליציאות הנוספות ועל ידי כך לפצל את התצוגה ל 3 ו 4 מסכים ? כרגע אני עובד על שני מסכים והייתצי רוצה להוסיף מסך שלישי . תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
inno3d הדליפו את הכרטיס החדש של אנוידיה למייניג, הכרטיס הולך להיות מבוסס על דגם מחולש של 1080ti. לכתבה https://wccftech.com/nvidia-gp102-p102-100-crypto-mining-graphics-cards-leak/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני לפטופים מחשב נייד "17.3 Dell Inspiron 5737 i7-4500U Full HD AMD Mobility Radeon™ HD 8870M 2GB "17.3 1920x1080 Full HD LED מחשב נייד "15.6 Dell Inspiron 5537 i7-4500U AMD Mobility Radeon™ HD 8850M 2GB "15.6 1366x768 HD LED כפי שאתם רואים ההבדל בין הכרטיסים מאוד קטן.. אך יש הבדל ברור בגודל של המסך וברזולוציה. בגדול אני משתמש במחשב לצורכי תכנות.. אך גם חשוב לי שהוא יריץ משחקים באופן סביר+. חשוב לי לציין שהגודל של המסך לא ממש קריטי לי (כמובן שסתם כך אני מעדיף מסך גדול אך זה לא ממש חשוב).. יותר חשוב לי שהמשחקים יזוזו עם fps סביר ועם כמה שיותר אפקטים. וכעת לשאלה... מה יתן ביצועים יותר טובים כרטיס עדיף (במקצת) אך עם רזולוציה גבוהה או שמא כרטיס פחות טוב ועם ר…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
6200TC 32mb...6200TC 64mb...6200TC 128mb...6200...6600LE....כנראה שחמישה כרטיסים לשוק הנמוך זה לא מספיק, אז נווידיה החליטה להוציא עוד אחד מהירות הזכרון של ה6500 אינה ידועה, אבל אומת שהבקר מסורס עם 64-ביט. כמו-כן, הליבה (מבוססת NV44) רצה על 400 ויש תמיכה בSLI בסקירה שערך האתר הסיני hkepc, נראה שהכרטיס עוקף 6200TC 32mb בכל הבנצ'מרקים, אבל נוטה להפסיד לX550 המתחרה (במיוחד ברזולוציות גבוהות). לידיעה: http://theinquirer.net/?article=26007 לסקירה: http://www.hkepc.com/hwdb/gf6500-3.htm
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, נהרס לי המאוורר בכרטיס מסך , רציתי לשאול אם זה אפשרי לקנות מאוורר לכרטיס מסך ואם כן אז איפה...? הכרטיס מסך הוא :gainward Geforce 6600 ultra/1760 PCX 128mb DVI video card תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב עם כרטיס HD4850 ורציתי לדעת אם יהיו הבדלים בביצועים של הכרטיס אם אני אקנה לוח אם עם PCIe1.1 או לוח אם עם PCIe2.0...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כשנתיים את הכרטיס ATI HD4870 כשהוא ממש יצא, הוא כרגע במצב רגיל,ללא קירור מיוחד. בחודשים האחרונים הוא מגיע לי לטמפרטורה מאוד גבוהה(85+ לפעמים) מבלי לעשות בו שימוש בכלל, וזאתי למרות שהוא עם מאוורר על מהירות של 50% ובלי OC. לפעמים גם יש לי כמו הבזקים של מסך שחור למילי שנייה, מה אפשר לעשות בנושא? האם קרה משהו לכרטיס מסך לאחרונה שהוא מגיע לי לטמפ' כל כך גבוהות? האם אפשר לפנות לחנות עם אחריות ולנסות להחליף אותו? אשמח לעזרה, תודה רבה :-)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. אני צריך את העזרה שלכם בבחירת חברה והמלצה על חנות שאפשר לסמוך עליה בקשר לכרטיס מסך HD4850 ואם לדעתכם כדאי להוסיף קירור כתבו המלצות תודה!
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי כרטיס מסך 6600... יש לי מחשב חדש מפרט Q6600 P35C-DS3R 2GIGA RAM ספק 550W CORSAIR האם הטמפ' 54 היא לא גובהה לכרטיס שלי ? כי אני לא רוצה שהוא ישרף בקרוב אני קונה כרטיס מסך חדש וזה הופך להיות למחשב הישן שלי ! אז אינ רוצה שהוא ישאר לי חי. האם הטמפ' הזאת סבירה ?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. אם יש דגם מסוים איך אני יודע מאיזה חברה (יצרן, msi asus.....) לקחת? מה ההבדל ביניהם? 2.מתי וכמה זה משנה אם יש כרטיס מסך שזיכרון שלו הוא 1G ואחד שהוא 3/4G (מאותו דגם)? 3.איזה טכנולוגיה (sli / cf) עדיפה מבחינת ניצול שני הכרטיסים? הלוח אם משפיעה(אם כן אז איך אפשר לדעת מה יותר טוב לחיבור כרטיסי מסך)? 4. זה נכון שלשתי החברות עומדים לצאת כרטיסים חדשים? אם כן מתי ואיזה דגמים? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי תקציב ב700 שח ואני לא יודע איזה כ.מסך לקנות....
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבעלותי הדגם 795FT Plus , ומבקורות רבות שקראתי ומנסיוני האישי המסך מאד רגיש לכל נגיעה!! כל מה שבא עימו במגע מתיר בו תביעה. כל שבוע המסך עובר ניקוי קל בעזרת מטלית לחה ומגבת, אבל במשך השנתיים שיש לי אותו הצטברו עליו סימנים רבים, מעין טיפות נוזל שהתייבשו וגם קווים שהם לכאורה שריטות אבל עם שיפשוף אינטנסיבי של האזור בעזרת בד טריקו זה יורד... כלומר אילו לא באמת שריטות אלא רק סימנים שדבקו השיכבה המכסה את הזכוכית. זה לא מפריע ממש בשימוש יומיומי, אבל כאשר מסתכלים מהצד באור השמש יש הרבה שסימנים וכולם ניראים לעין. בקיצור, איך אני מנקה את המסך במינימום מאמץ\הוצאות ומקסימום אפקטיביות? 10x
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
אני עובד כרגע עם 2 מחשבים המחוברים בקופסת מיתוג, KVM (אותו עכבר אותה מקלדת ואותו מסך לשניהם). אני רוכש עכשיו LCD, שיש בו DVI, אך הבעיה שה KVM תומך רק ב חיבור VGA רגיל. יוצא מצב שאני לא יוכל להשתמש ולנצל את חיבורי ה DVI של המסך והמחשב. 1. האם יש פיתרון? האם קיים KVM עם DVI? 2. אם אני ישים מפצל, מ DVI ל VGA בכרטיס מסך (קיים כזה), ומשם למסך, האיכות תרד בעצם לא? (יקבל איכות של ה DVI?) תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני לפני כחודש קניתי מחשב חדש השארתי רק כרטיס מסך ישן ודיסק קשיח המערכת שלי עכשיו נראת כך: Core i5 760 P55A-UD3 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 8600GT ASUS 500GB 7200RPM SEAGATE + DeskStar 1TB 7200RPM HITACHI Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan CM 690 II Plus 650W Modular 14cm fan, Active PFC, 80+ CHieFTEC http://www.chieftec.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=349&Itemid=242 LG w2453v אני משחק ברזולוציה של 1080*1920 הכל אצלי עובד מצויין , אבל אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי ל6870*2 crossfire עכשיו לקנות אחד 6870 ובעוד כמה זמן(בו נגיד שנה וחצי שנתיים) לקנות עוד אחד השאלה האם הספק שלי יחזיק את הכרטיסים האלה? אני יודע שהכרטיסים מהסידרה הזאת לא צו…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן ח'ברה, שאלה Sapphire ATI Radeon HD 5670 512MB PCIe או Sapphire ATI Radeon HD 5670 1024MB PCIe הפרש של 100 שקל שווה להשקיע עוד 100?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, כרטיס המסך הנוכחי שלי כבר מאד ישן ולא מספיק כדי להריץ משחקים חדשים אפילו ברמת בסיס. בנוסף החלפתי מסך מ 1080 ל 1440 , כי המסך משמש גם לעבודה. (IPS , קצב רענון 60 HZ). אני רוצה לנצל את מבצעי הבלק פרידיי כדי לקנות כרטיס בארצות הברית. עיקר המשחקים שלי הם לרוב משחקי 4X כמו CIV6 או RPG כמו BALDURS GATE 3 אבל מדי פעם אני נהנה לשחק קצת גם משחקי יריות/עולם פתוח ( נניח ZERO DAWN). הדרישה העקרית זה כרטיס שיוכל להריץ משחקים במשך בערך 5+ שנים, אבל ההגדרות ממש לא חייבות להיות גבוהות (ובטח לא אולטרא). מחפש עלות תועלת טובה ולא להתפרע בתקציב. כרטיסים סביב 200-300 דולר. (אם חריגה קלה תתן תמורה משמעותית מאד אז אפשר) אין לי כוונה להפעיל RAY TRACING אז נראה לי שכרטיסים ש…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.overclock3d.net/news/gpu_displays/nvidia_gtx_1080ti_specifications_leak/1 מי שרוצה קצת מידע ( כנראה נכון) על 1080 TI
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/article/geforce-gts-450-review-roundup/1 לא רע בכלל אבל תג המחיר לא מצדיק ובתג המחיר יש את ה-5770,מה שכן רק אחרי אוברקלוק הם מגרדים HD5770 סטוק. ועוד יש ירידת מחירים מ-AMD כך ש-NVIDIA ממש בצרה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום בצער רב ויגון נהרס לי הכרטיס מסך 7600gt שכבר משמש אותי 4 וחצי שנים חבר הביא לי 8400es או 8400se רציתי לדעת בבקשה איזה כרטיס מסך יותר חזק וטוב למשחקים?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
של ההרקולס עולה 300 שקל יותר !! מה לקנות ? , ובכלל כדאי י לקנות 9700 כי אומרים שיוצאת תוכנה שהופכת מ 9500 ל 9700 לא כדאי שאני יקנה 9500 והיא תעשה לי 9700 PRO
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מה לדעתכם כרטיס המסך שכיום נותן את התמורה הטובה ביותר ביחס למחיר?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל, כדאי לחכות לR600? הוא לא אמור היה להיות מושק כבר ב23-24 לחודש כמו שURIB אמר..? חבר'ה - תענו ברצינות! מה כדאי?
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב כנראה שאין לי מזל בחיים והפעם מה שקורה זה ש2 הכרטיסים הבאים שהתווספו רק לפני כחודש +- והיו 'פעילים' באתר פנדה לא קיימים יותר שם. ולי נראה שהם אזלו. כדי לדעת בידיוק מחר על הבוקר אצור איתם קשר: Leadtek WinFast A6200 TD 128-bit 128MB AGPX8 160.00 ש"ח אחריות: 3 שנים Leadtek WinFast A6600 TD 128MB AGPX8 180.00 ש"ח אחריות: 3 שנים בכל מקרה אין לי ברירה אחרת ואני חייב בחלופי אחר מהרשימה למטה(הFX5200 שלי עובד כרגע בלי מאוורר ואני לא יודע אם הוא גורם לריסטים המעצבנים שמעלים לי את הפיוז כל פעם מחדש), בעיקרון חשבתי על האחרון, אבל זה נראה לי בזבזני מדיי גם ככה שאני בקושי בקושי משחק. אם יש לכם כ.מסך מומלץ אחר מאתר אחר כגון TMS אשמח לשמוע. אני זקוק לכ.מסך באפיק AGP לעבודה משרדית ב…
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-