כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4032 אני לא צריך אותו בשביל OC
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אמא שלי קונה מחשב חדש וכנראה שנקנה את http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2239. ההתלבטות שלי כרגע היא האם לשדרג את לוח האם (שיש בו כרטיס OB HD2100) לאחד אחר שיש בו OB HD3000. (מGA-MA74GMT-S2 לGA-MA78LMT-S2, ההפרש במחיר הוא 13 ש"ח בסה"כ). המחשב לא מיועד למשחקים אלא לגלישה באינטרנט, אופיס והיוצא בכך. האם זה ישנה משהו בכלל? תודה רבה, שי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. קניתי כרטיס מסך חדש - HD5450. הארגון שלי הוא כזה: מסך מחשב LCD 19" ברזולוצית 1440x900, ובנוסף, טלויזית LCD 26" של פיילוט, "HD Ready", מחוברת בכבל HDMI. עד היום הייתי על מצב Extend ז"א הארכת שולחן העבודה על 2 המסכים. המצב הזה ממש מעצבן ואני רוצה לעבור לשכפול שולחן העבודה על 2 המסכים. כשאני מפעיל (דרך ההגדרות של Windows 7) את המצב הזה, נוצרים לי שוליים שחורים בטלויזיה. עשיתי חיפושים נרחבים וכל מה שהצליח לאנשים זה להפעיל את Underscan/Overscan. הבעיה היא שאי אפשר להפעיל את המצב הזה בלי שאני קודם כל מאפשר GPU Scaling לצג 26", וכשאני מאפשר את המצב הזה הרזולוציה שלי במסך המחשב יורדת ל-1280x720 והכל נראה ממש רע. אם אני מאפשר GPU Scaling גם לצג של ה 19" זה עדיין …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס Gforce3 delux של asus (דגם v8200). כמה שאלות לגביו: 1. מותקנים אצלי הדרייברים של asus v21.81a. האם כדאי להחליף לדרייברים של Nvidia? 2. מה ההבדל בינו לבין gforce3 Ti200 ו gforce3 Ti500? 3. הציון שלי ב 3dmark הוא 6756. זה נראה טוב?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך אונבורד שיש לו רק יציאת VGA. אני רוצה לקנות לו כרטיס.. החריץ הוא PCIE האופטימלי היה אם היה כרטיס שיש לו גם HDMI וגם COMPOSITE אבל כבר הבנתי שאין כזאת חיה. לכן אני מחפש כרטיס עם HDMI ושיהיה זול. האם ההמלצה בפוסט על הכרטיסים המומלצים, ה G210 עדיין רלונטית או שיש משהו שעדיף לי יותר? ראיתי גם של G210 יש גירסאת 1024 וגירסאת 512. מה זה משנה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר אור קניתי לפני חצי שנה לוח אם חדש של אינטל עם מעבד I5 - 2300 יש על המעבד כרטיס גרפי ולכן המשחק NBA 2012 הותקן והאחיין שלי משחק ונהנה אך המשחקים FIFA 2012 וPES2012 לא נטענים . איזה כרטיס מומלץ בבקשה למשחקים אלו ? וכמה צפוי לעלות ? המסך כרגע 19 אינץ רגיל ועוד פרטים יירשמו במידה וצריך (רק תכוונו אותי בבקשה ) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני כותב תוכנה במטלב המציגה גרפיקה. כשעבדתי בגרפיקה דו ממדית המחשב שלי עוד תמך בעניין. כעת אני כותב תוכנה העובדת עם מודל תלת ממדי ונראה שהמחשב שלי לא חזק מספיק בשביל העניין (כל פעולה לוקחת זמן). יש לי כרטיס גרפי פשוט ומובנה על לוח האם (לוח אם מסוג asus p8h61) ואני מעוניין לשדרג. במחשב מותקן מעבד i3 וזכרון ram של 4giga . למיטב הבנתי כרטיס מסך טוב יכול מאד לעזור. אשמח להמלצות איזה כרטיס מסך (פירמה, זכרון וכו') עד 400 ש"ח. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן הייתי רוצה לדעת , במידה ויש לי שני כרטיסי 4870 מחוברים בקרוס האם אני יכול לחבר עוד מסכים ליציאות הנוספות ועל ידי כך לפצל את התצוגה ל 3 ו 4 מסכים ? כרגע אני עובד על שני מסכים והייתצי רוצה להוסיף מסך שלישי . תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית אני חייב להחליף את הכרטיס שלי איזה כרטיס יחזיק שנה וחצי בביצועים טובים על 1024*768 ולא עולה הרבה?? יש לי התלבתות בין R9500PRO לR9000PRO ולTI4200 חייב עזרה דחוף!!1
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מסך LCD חדש 17 אינץ שהחליף את ה15 אינץ. אני נהגתי להשתמש ברוזלוציה 1024X768 במסך הישן, אבל בחדש רואים לא חד. שיניתי את הרזולוציה ל1240 ואז רואים הכל בקטן. שיניתי ל120 DPI אבל עדיין באיטרנט רואים על חצי מהדף באתרים רבים. האם יש פיתרון לבעייתי? אני יכול להשתמש ב-1024X768ועדיין לראות בחדות? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי כבר שנתיים HD4850 של CLUB3D. לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות(אין אחריות - החלפתי לקירור של AC) אז החלטתי להחליף אותו. אני מחפש כרטיס מסך שיהיה ברמה שלו או יותר טוב, אבל בתקציב נורמאלי(בסביבות ה-700. אם יש משהו שטוב בהרבה, אפשר עד 800). לא משנה לי אם זה Nvidia או ATI. הכרטיס ישמש לרוב למשחקים ברמת Crysis או Call Of Duty או ברמה דומה. המערכת שלי בחתימה. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר לטלוויזיה פיליפס 5604H FullHD בכבל DVI-HDMI איכותי, המפרט העיקרי של המחשב: Intel C2D e7200, Gigabyte EP35 DS3, 4GB 1066MHZ וכרטיס מסך Nvidia 6800GS מערכת ההפעלה היא win7, ועיקר המחשב הוא מדיה סנטר - וסרטים (720p/1080p) אין שימוש במשחקים (יש ps3). סרטי ה1080p לא נראים באיכות טובה כלכך (מקודד coreavc) ולפעמים התמונה מתמלאת בריבועים גדולים וקטנים שמשתנים ברגע שהתמונה זזה (מקווה שאתם מכירים את התופעה הזאת..).. בכל מקרה, הייתי רוצה לדעת האם הבעייה היא בכרטיס מסך ? איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות במקוומו (אני לא צריך כרטיס למשחקים, אך ורק לwin7 וסרטי fullhd)..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם צריך lcd שיתאים גם למשחקים וסרטים וגם לעבודה משרדית , התקציב עד 2000 עם אפשרות לחריגה קלה . ראיתי מסכי 12ms של viewsonic ו - benq והזווית צפיה שלהם היתה מאוד צרה . כמה מסכים שנראים טוב על הנייר - 1. cmv ct-726d http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid={3E4B1D12-02A4-40E4-B686-827ECD4AF1C5} זמן תגובה 14ms , עם dvi , מחיר כ-1600 . יש ל- cmv גם דגם של 8ms שלא ראיתי בארץ - http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=1&id=1363 . 2. eizo L551 http://www.mag.co.il/Product.asp?Pid=L551&Cat2Cat1ID=173&Cat2ID=39 מחיר 2300 בלי dvi עם 16ms . 3. lg l1720b קצת ישן אבל שמעתי שהוא עדיין טוב מחיר 1700 בלי dvi עם 16ms . האם מישהו ראה מסך מה…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9600GT. וכשאני משחק ב Diablo III המחשב מתחמם אחרי כמה זמן, ואני צריך להוריד את ההגדרות כדי לשחק כמו שצריך. את רוב המשחקים שבדקתי אני יכול להריץ עדיין טוב איכשהו, (למרות שהמחשב יחסית ישן) חוץ מהכרטיס מסך שהוא לא עובר את ה Recommended. בעיקרון המשחקים שאני רוצה להריץ הם: Skyrim, Diablo III, Anno 2070, Call Of Duty MW 3, Battlefield 3 וכל המשחקים בסגנונות האלה שיצאו בזמן האחרון. אשמח לדעת איזה כרטיסי מסך יכולים להריץ את המשחקים האלה וכמה הם צריכים לעלות. המפרט של המחשב שלי: מעבד: Intel E8400 לוח אם: ב Everest הוא רושם לי Unknown ספק כוח: 450W RAM זיכרון: 4GB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9600GT
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה מסוגל להחזיק משחקים על QHD? במידה ולא האם OC יעזור כאן? האם QHD מוריד דרסטית בביצועים בהשוואה ל-FHD?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 TOXIC 512MB GDDR5 PCI-E או SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 1GB GDDR5 PCI-E
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך הסאמסונג 959NF שלי עושה רעשים בתדר מאד גבוה לפעמים (כל כמה שעות לרבע שעה - שעה) וזה מציק. לפני שאני נסחב לאחריות הייתי רוצה לדעת אם מישהו מכם יכול לעזור לי תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו זה נראה כמעט רשמי: יצרניות ניידי גיימינג מתכוננות לשילוב ה-GeForce RTX 2080 Super במוצריהן לצד מעבדי Comet Lake-H מתומנים חדשים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
עניין המכסים הדקים LCD הולכים ומתקדמים ברצוני לרכוש מסך דק שמעתי שה 15" אינטש הם כמו 17 רגיל האם זה נכון? מה מומלץ לרכוש? ???
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני יכול לדעת איזה יציאה יש לי במחשב לכרטיסי מסך (pci או agp) ואם יש דרך ללא פתיחת המארז ואז לבדוק את היציאה אלא דרך תוכנה או משהו דרך המחשב. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניידי ה-Vivobook Pro וה-Pavilion Power החדשים מגיעים לחנויות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
(שאלתי כבר בנושא על הרדאון 9800פרו, אבל אף-אחד לא ענה) איזה כרטיס יותר טוב Radeon 9800PRO או Radeon x700PRO? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מהכרטיסים הבאים יהיה העדיף ביותר ובעל יחס עלות/תועלת הטוב ביותר? השימוש של המחשב - בעיקר עבודה משרדית, ומדיי פעם משחקים וסרטים (לא תכני HD - לא סרטים בהפרדה גבוהה). Palit Nvidia Geforce 8400GS 256MB (Up to 512MB) Retail כמות: 1 - מחיר: ¤181 Gigabyte ATI RADEON 2400Pro 256MB HDMI Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤219 Palit Radeon 2400Pro Sonic 256MB Retail כמות: 1 - מחיר: ¤204 HIS Radeon 2400Pro 128MB (To to 512MB) Retail כמות: 1 - מחיר: ¤181 Sapphire HD 3450 256MB DDR2 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤222 *וגם.. למשל בכרטיס השני כתוב "HDMI", איך זה מתבטא בחיבורים של הכרטיס? אני יודע שיש DVI, VGA, S-VIDEO . אז בנוסף יש חיבור HDMI? כי התמונה של המוצר לא מראה ככה. *האם ה"SONIC" בכרטיס של פא…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מנסה להקליט סרט מהמחשב לוידאו. כרטיס המסך שלי (רדיאון, אבל זה לא ממש משנה) מצוייד בחיבור VIVO ובכבלים המתאימים. חיברתי את הוידאו, התחלתי את הסרט במחשב , ולחצתי על REC בוידאו. הקלטתי קטע קצר מהסרט, כדי לראות עם זה עובד. שום דבר. נאדה. האם VIVO מוציא את כל מה שרואים על המסך, כל הזמן? ואם לא, איך אני "מפעיל" את היציאה הזאת? חיפשתי בכל המדריכים ובכל קבצי העזרה של כרטיס המסך, אבל אפילו המילה VIVO לא מופיעה אפילו פעם אחת... מה לעשות? ???
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שנה בערך קניתי את המחשב הנ"ל: http://i154.photobucket.com/albums/s268/bitvh/smilodonsigcopy.jpg כל החלקים שלו עובדים מצוין........ אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש כדי שיש לטווח ארוך וינצל את המחשב עד הסוף זה בעצם היה התוכנית שלי...(לקנות מחשב עם חלקים מצוינים במחיר זול ולאחר כשנה לקנות GEFORCE 9 במקום לקנות 8800GT OC וזה לא יהיה לכל כך הרבה זמן כמו 9000+) אז ככה,איזה כרטיס אתם ממליצים לי לקנות אני נותן תקציב של 1000 ש"ח ---------------------------- מצאתי את הכרטיס הזה http://skypc.co.il/pl_product~LV480~8~0.htm זה טוב? ------------------ קיבלתי המלצות על ה9800GT ועל הHD4850 אוקיי תודה עזרתם לי מאוד אבל עכשיו השאלה היותר חשובה האם אני צריך לפרמט את המח…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-