עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Rockstatement10,

האם הכרטיס הזה מסוגל להחזיק משחקים על QHD? במידה ולא האם OC יעזור כאן? האם QHD מוריד דרסטית בביצועים בהשוואה ל-FHD?

2. אני יודע שאם אני מחבר את המחשב לטלויזיה דרך כבל HDMI אז גם התמונה וגם הסאונד עובד דרך אותו כבל השאלה שלי היא מה קורה אם אני מחבר עם כבל HDMI ומתאם לDVI? זתומרת כרטיס מסך שאין לו יציאת HDMI טבעית האם הסאונד יעבור דרך הכבל HDMI גם אם הוא מחובר עם מתאם ליציאת DVI בכרטיס המסך?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. בבעלותי הדגם 795FT Plus , ומבקורות רבות שקראתי ומנסיוני האישי המסך מאד רגיש לכל נגיעה!! כל מה שבא עימו במגע מתיר בו תביעה. כל שבוע המסך עובר ניקוי קל בעזרת מטלית לחה ומגבת, אבל במשך השנתיים שיש לי אותו הצטברו עליו סימנים רבים, מעין טיפות נוזל שהתייבשו וגם קווים שהם לכאורה שריטות אבל עם שיפשוף אינטנסיבי של האזור בעזרת בד טריקו זה יורד... כלומר אילו לא באמת שריטות אלא רק סימנים שדבקו השיכבה המכסה את הזכוכית. זה לא מפריע ממש בשימוש יומיומי, אבל כאשר מסתכלים מהצד באור השמש יש הרבה שסימנים וכולם ניראים לעין. בקיצור, איך אני מנקה את המסך במינימום מאמץ\הוצאות ומקסימום אפקטיביות? 10x

4. Started by gilbar10,

שלום אני יודע שהרבה אנשים אומרים שעד אשר המשחק יצא אי אפשר לדעת ממש אבל לפי דעתכם האם עם כרטיס כמו gtx 570 oc core clock: 780 shader:1560 memory clock:3800 בכמה fps אתם מעריכים שאני אוכל להריץ אותו ועל איזה הגדרות (ultra/high) תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Delux,

קיבלתי כרטיס מסך וקיבלתי איתה אבקה מה הדבר הזה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Joe Blow,

שלום לכולם. אני מתלבט בין כרטיס מסך radeon 9800 pro של ATI שעולה 1850 ש"ח ובין כרטיס radeon 9800 של sapphire שעולה 1600 ש"ח. לשני הכרטיסים יש זיכרון בגודל 128MB. מה כדאי לקנות אם לא משנה לי המחיר? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by OR007,

הראשון עולה 650 והשני 790 אמרו לי של-64 יש ביצועים יותר גבוהים אז לקחתי אותו והוא גם עולה פחות.., טעיתי או עשיתי בסדר ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Dark Respect,

מסך הסאמסונג 959NF שלי עושה רעשים בתדר מאד גבוה לפעמים (כל כמה שעות לרבע שעה - שעה) וזה מציק. לפני שאני נסחב לאחריות הייתי רוצה לדעת אם מישהו מכם יכול לעזור לי תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by eLeVaTor,

רציתי לדעת אם זה אפשרי לקנות את הגרסה הזו של ה-HD 4850: http://www.skypc.co.il/pl_product~28300~8~0.htm ולהרכיב עליה את הקירור הבא: http://www.skypc.co.il/pl_product~AC-TWINTURBO~18~0.htm ובנוסף רציתי לדעת אם זהו קירור שבאמת יגרום לכרטיס להיות שקט וקר? תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום ! לפי שבוע יצא עדכון באתר של ATI לגירסא החדשה של הדרייבר ! היום מחקתי את הגרסא הישנה והתקנתי את החדשה .. הבעיה ש.. מאז שהתקנתי את הגרסא החדשה גם ירדו הביצועים ב3Dmark-06 התוצאה ירדה ב1500 נקודות ... ב 3DMark Vantage התוצאה ירדה ב1200 נקודות ... הגיוני שעדכון גרסא יוריד כל כך הרבה מהביצועים ??

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ggg123,

אפשר חוות דעת על הכרטיס הזה? האם הוא טוב? האם יש כרטיס מסך יותר ממנו בערך באותו מחיר? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by MINIME,

כולם חושבים שה TI4200 יותר טוב מה RADEON 8500LE זה לא נכון הLE עוקף אותו בהכל בנוסף יש לו ,SMART SHADER,SMOOTH VISION,CHRISMA ENGEINE, והוא יותר זול אז שלא תחשבו שסדרת הTI 4200 טוב יותר. ואותו הדבר נכון גם לגבי הTI 4400 .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by shibby15,

שאלתי מישהו והוא אמר לי שאולי הראדון 8500LE 128DDR לא יעבוד ב ווינדוס 98 שלי זה נכון???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yoc1983,

אהלן ח'ברה, שאלה Sapphire ATI Radeon HD 5670 512MB PCIe או Sapphire ATI Radeon HD 5670 1024MB PCIe הפרש של 100 שקל שווה להשקיע עוד 100?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by KvodHagab,

השאלה בכותרת! לא מצאתי את זה באתר הרשמי שלהם \=

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. דברים שאני צריך בו : 17" 8MS - משמש למשחקים - והרבה מאוד חשוב לי האחריות שלא ידפקו אותי כמו עם המסכים של SAMSUNG קיצר שיהיה מסך אמין מהיר וטוב. אם יש משהו שממש כאילו זה מסך פצצה וזה יותר בכמה מאות (כמה, לא באלף שקל יותר...) אפשר לחשוב על זה תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אהלן, הכרטיס מסך שלי נשרף ואני צריך להחליף אותו. השימוש העיקרי יהיה סתם לאינטרנט אבל כשיצא סטארקרפט 2 אני ארצה לשחק בהגדרות סבירות. למישהו יש מושג איזה כרטיס מספיק? התקציב גמיש אבל לא רוצה לקנות מפלצת ביצועים שאני לא אשתמש בה. תודה, איתי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. תראו כשאני בווינדוס אז קצב הריענון "טוב" לפי מה שהמסך יכול אבל כשאני נכנס למשחק אופרה אחרת לגמרי הוא עובד על 60hertz וכשאני רוצה לעשות רזולוציה של 1152 על 864 אז שטח המסך קטן בהרבה למה זה ויכולה להיות ירידה בביצועים בגלל זה?????. אמרו לי ש REFRESH RATE FIX יפתור את הבעיה ואני לא מוצא את התוכנה אז תודה למי שיתן את הלינק.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by dyn,

שלום, משום מה המסך שלי נכבה ונדלק מס' פעמים, אני רואה כל מיני נקודות על המסך, המחשב נתקע ואז אני מקבל שגיאה שבה מנהלת התצוגה nvlddmkm נפסק וביצע שחזור. פעם אחת המחשב נכבה וקיבלתי blue screen, נתחתי קובץ DUMP וראיתי שהבעיה נגרמת מ nvlddmkm.sys. ניסיתי להוריד תדרייבר מחדש ולהתקין אותו למרות שיש לי את הכי מעודכן וזה לא עזר, בדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך והיא כ- 60 מעלות במנוחה.(מפרט מחשב מימין). אני משער שכנראה יש בעיה מסויימת עם הכרטיס מסך למרות שיש לי את המחשב כשנה ועד עכשיו הכל היה בסדר. תודה רבה למי שיכול לעזור לי עם הבעיה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. השאלה בכותרת. מה שווה ערך בביצועים פחות או יותר לכרטיס הזה היום?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. איך יתכן ש-8800GT קיבל אצלי ב 3DMARK 06 רק 11,400 אמור להיות יותר לא? אני ראיתי בבאנצ'ים שעשו לו שהוא מקבל לפחות בין 12000-13000 +- מה אתם אומרים איך זה יכול להיות? הנה המפרט שלי: CORE 2 E-4500 2.2 | OC3.0ghz ARTIC COOLING FREEZER 7 PRO P35 DS3L G.SKILL 2 GB 800 DDR2 CL 4-4-4-12 Twinteck 8800GT 512M WESTON DIGITAL 320 GB NZXT ALPHA PC POWER &COOLING 470W [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by AmosC,

למחשב ביתי רגיל (מבוסס Pentium D 805 או 930), המשמש בעיקר לאינטרנט וכו', וקצת משחקים קלים של הילדים - שום דבר כבד במיוחד - האם כדאי לקנות כרטיס מסך מובנה בלוח ולשדרגו בשלב מאוחר יותר או שכדאי לקנות כרטיס ברמה בינונית כמו ה-6600 הרגיל (לא LE וגם לא GT - משהו בסביבות ה-600 ש"ח)? מה דעתכם? במה יתבטא ההבדל ביניהם? אני מניח שכשיצא המשחק הכבד החדש של מיקרוסופט - ה-Vista - כרטיס OB שנקנה היום לא יסחוב, אבל גם לא בטוח שכרטיס בינוני כמו ה-6600. מצד שני, אם כיום אני לא ארגיש בהבדל - אולי עדיף לדחות את ההוצאה ולקנות בעוד כמה חודשים משהו חזק יותר. אם כרטיס OB - איזה לוח מומלץ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הי, ברשותי מחשב מדיה סנטר: לוח Fatal1ty F-I90HD עם יציאת VGA + HDMI אין כרטיס מסך ייעודי. המקרן הוא OPTOMA65 הטלווזיה היא סמסונג PS50A450 בעלת רזולוציה של 1365X768 חיברתי את המקרן עם HDMI ואת הסמסונג עם יציאת ה-VGA. לצערי לא הצלחתי להגדיר את הכרטיס מסך שיעבוד ב-CLONE , על מנת לאפשר לראות גם בטלווזיה וגם במקרן, ללא צורך בניתוק כבלים. כרגע, אני צריך לנתק את ה-HDMI על מנת לראות בסמסונג, ואז לנתק את ה-VGA על מנת לראות במקרן. הדרייבר של הכרטיס מסך הוא המעודכן ביותר. מה לעשות? האם אני חייב לקנות כרטיס מסך? עם שתי יציאות DVI? יש פתרון עם המערכת הנוכחית? תודה מראש,

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by lesForce,

שלום לכולם כרגע אני עובד על מחשב ישן שמשמש אותי לעבודה משרדית בעיקר (סטודנט) ולעיתים משחקים קלים כמו Warcraft 3. המאוורר של הכרטיס מסך נהרס (ד"א הכרטיס הוא NVIDIA 5200 ;D ) חשבתי להביא איזה כרטיס זול במקומו משהו כמו : http://www.dealextreme.com/p/agp-ati-radeon-hd-3650-512m-ddr2-agp-4x-8x-video-card-45922 (ד"א זה מקורי או חיקוי?) האם הכרטיס הזה מתאים ללוח ASUS P5P800? זה כדאי בכלל? יהיה לי שיפור משמעותי במשחקים - אני יוכל למשל להריץ את הRED ALERT החדש?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by The_Moose,

שלום לכולם, אחיין שלי קנה כרטיס מסך, לפי מה שנאמר לו Sapphire 9600XT 256MB Ram . הוא לא יודע כיצד לזהות את הכרטיס. ואני האמת לא יודע איך לעזור לו בזה... אני לא מבין גדול. איך אני יודע שזה אכן XT ולא Pro למשל? איך אני יודע שזה Sapphire ולא איזה Powercolor או משהו אחר...? אין מדבקה על הכרטיס, רק מספר סידורי. נא עזרתכם רבותיי...:-)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים