עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Guarding angel,

http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=5830 כפול ממה שחשבנו... לא משתלם כלל כאשר הוא מציג ביצועים דומים ואמור להחליף את הHD4890. ויותר מכך שהוא לא כזה רחוק מהHD5770. *תמחור די מוגזם + *הפרש ביצועים נמוך מהדור הקודם = לא משתלם.

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  2. היי, אני מנסה לחבר 3 מסכים למחשב אחד, כך ש: המסך השמאלי יהיה ברזולוציה של 2048X2048. המסך הימני יהיה מסך רגיל ברזולוציה סטנדרתית. (שני המסכים הנ"ל יהיו בקונפיגורצית horizontal span) בנוסף, וכאן החלק הטריקי, אני רוצה לחבר מסך שלישי ברזולוציה סטנדרטית, שיציג בדיוק את מה שהמסך השמאלי מציג. כלומר, מסך מספר אחד, ומסך מספר שלוש מציגים אותו דבר אך ברזולוציות שונות. מסך מספר 2, מציג תמונה שונה. לצורך זה יש לי כרטיס NVIDIA QUADRO FX1700, וכרטיס MATROX שיכול להתחבר ליציאת PCI רגילה. (כלומר יש לי אפשרות לחבר שני כרטיסי מסך למחשב. וה NVIDIA יודע להציג ב 2048X2048) יש למישהו רעיון? תודה רבה !!! גידי

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  3. שלםו לכולם, אני מניח שהתשובה לשאלה שתשאל היא לא, אך בכול זאת אשמח לדעת זאת בוודאות. הלוח אם שאני מחזיק בו הוא Gigabyte K8NF9 והמעבד הוא AMD 64bit 3000+ 939. עכשיו, אני לא רואה צורך להחליף את לוח האם ואת המעבד הקיים (בינתיים) אבל רואה צורך דחוף בהחלפת הכרטיס מסך: Nvidia Geforce 6600GT VIVO לאחד מסדרת ה8. לכן, בהנחה שהתשובה היא לא.. אפשר להכניס כרטיסים של 8800GTS\GTX ללוח האם שמצוין לעיל?

• 10 תגובות
    • 993 צפיות
  4. (אפשרית חריגה של עד 700, בלי לעבור את 700 אפילו בשקל, וגם זה רק אם זה ממש כדאי ומשתלם) מפרט קיים- פנטיום 4 פרסקוט 3ghz 1.5gb זיכרון ddr fx5200 ( :-[) לוח מאפן של אסרוק- 775s61 מארז וספק ג'נריים. תודה לכולם, בז'נגלו.

• 15 תגובות
    • 993 צפיות
  5. יש לי X800GTO לא עבר OC או משהו דומה. בכמה אני יכול למכור אותו יד שנייה? מפרט: מעבד: פנטיום D 930 4 מגה קאש זיכרון: 512 מגה זיכרון DDR2 553 כפול 2 HD: סמסונג 250 גיגה ספק כוח: FPS 400W 60 THA מסך: LG L1719S זהו בערך....

• 12 תגובות
    • 992 צפיות
  6. אז ככה יש לי כרטיס מסך 1950 PRO ובגלל שהיה לי דרייבר שעושה בעיות(לא הצלחתי למשל להכנס ל CCC) אז הורדתי את הדרייבר החדש שיצא-8.3,ומחקתי את הישן אני בא להתקין את החדש,ומה שקורה זה שפשוט שאני לוחץ בהתקנה נקסט נקסט אז זה מגיע למצב שזה מראה לי תמונה גדולה של ההתקנה וזהו לא קורה עוד כלום,סתם התמונה הזאת נשארת במשך מלא זמן בלי שקורה שום דבר וכשאני מנסה להתקין דרך מצב בטוח אז זה מראה לי את השגיאה הזאת זה אומר שהוא לא מזהה שיש לי כרטיס מסך,אבל עובדה שבמצב רגיל, לא בטוח, הוינדוס מזהה את הכרטיס מסך,אז מה הקטע הזה תודה מראש

• 17 תגובות
    • 992 צפיות
  7. מח פש כרטיס שתומך ב עד 4 מסכים בו זמנית לאAGP מישהו יכול להמליץ? כרגע יש לי כרטיס METROX G200 MMS - אבל הוא ישן ישן ןאני מתאר שבימינו יש חדישים ממניו? אשמח להמלצה תקציב לא מוגדר איו לי מושג כמה צריך לעלות הולך לחבר אותו ל GEGABYTE P35-DS3 מעבד E6550 זיכרון- OCZ 667- 1024X2 חשובה לי היכולת לתמוך ב 4 מסכים הרבה יותר מאשר הביצועים הגרפים של הכרטיס תודה

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  8. Started by Volter,

יש לי לוח עם AGP וכרטיס עם PCI E...האם קיים מתאם כלשהו שמאפשר חיבור של הכרטיס על הלוח?

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  9. שלום לכולם. נתונים כללים על המחשב : AMD 3500 ,גיגה 1 זיכרון רם וכרטיס מסך 6800 GT אז ככה - יש לי את המחשב הזה חצי שנה , עד לפני 2 חודשים כשהיתי עושה בדיקת מהירות במשחק שאני משחק בו?(HALF-LIFE 2)היתי מקבל ממוצע FPS 130 באופן קבוע. פיתאום זה ירד לי ל 120 קבוע , מה יכול ליגרום לזה??? אבל זה בכלל לא הבעיה ,עם ירידה של 10 FPS אני יכול להתמודד אבל בחודש האחרון קורה לי משהו מוזר - על כול 6 פעמים שאני משחק קורה לי שאני רואה בתצוגת המשחק כתמים סגולים מוזרים כאלה: למשל ריצפה שאמורה להיות בצבע אפור תהיה אפורה משולבת בצבע סגול וכך לגבי פריטים רבים אחרים בתצוגה. :-\ אם למישהו יש מושג ויכול לעלות אפשרויות לגבי הבעיות לתקלה ופיתרונם אני אשמח מאוד תודה מראש. נ.ב אני לא היתי בטוח אם לכ…

• 11 תגובות
    • 992 צפיות
  10. Started by Psy_Hunt3R,

1.6600GT 128MB 2.RADEON 9600XT 256MB מה יותר כדי לקחת חסרונות יתרונות משו? תודה מראש

• 16 תגובות
    • 992 צפיות
  11. הזמנתי 6800GT של MSI... אני מקווה שהוא יהיה בסדר.. וגם אני יחליף את הלוח לאחד יותר טוב.. כי אני רוצה לנסות לעשות OC לכרטיס, הלוח שאני הזמנתי הוא יותר מיועד לזה לפי מה שקראתי.. MSI K8N Neo4 Platinum

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  12. ערב טוב רציתי לדעת האם כרטיס מסך משפיע משמעותית על עבודה ב Photoshop... (חשוב לציין שהעבודה היא לא אינטנסיבית..) יש לי במערכת השניה כרטיס ג'יפה 2 ואני רוצה לקנות שילוש חדש שכולל Barton 2500 + Abit NF7-S2... אין לי ממש כסף להוסיף לכרטיס מסך...

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  13. Started by the cube,

שלום לכולם ביום שישי התקנתי את הכרטיס Palit Radeon 4870 512MB Sonic Dual Edition (http://tms.co.il/product/6151), והערב שמתי לב שבזמן משחק מופיעות לי נקודות ירוקות מרצדות על המסך. התופעה הופיעה ב Red Alert 3 וב Far CRY 2 ב 1920x1200 עם High Detail, אבל לא בעבודה רגילה במחשב (אינטרנט, אופיס) הדרייבר שלי הוא 8-11, שזה הכי עדכני שמוצע באתר של ATI. עדיין לא בדקתי משחקים נוספים, ואני אעדכן אם אראה תופעה זו גם בהם. לעזרתכם אודה

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  14. בקיצור צריך תעזרה שלכם כדי ליבחור באחד מיהם,נכון שאומרים שאין כל כך אבדלים כי בעיקרון זאת אותה ליבה,אבל פו יש אבדל ואני צריך תעזרה שלכם,חשוב שהכרטיס יהיה קריר-מספיק חזק לכל משחק-ויפה זה גם חשוב. 1-HIS HD 4850 IceQ 4 1GB(256bit) GDDR3 PCIe לינק http://www.hisdigital.com/un/product2-30.shtml 2 SAPPHIRE VAPOR-X HD 4850 512MB GDDR3 PCI-E לינק http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=297&grp=3 מה דעתכם מי הכרטיס הכי טוב מי בינהם ? תודה לכל העוזרים

• 13 תגובות
    • 992 צפיות
  15. Started by MoRtZkInG,

המסך שלי (LG flatron 775ft) התחיל להוציא מין שריקה ממש חלשה בתדר גבוה ומעצבן מידי פעם (לא תמיד אלא זה בא והולך לזמנים קצרים של 10 שניות). אני לא יודע מתי זה התחיל אבל אני שמתי לב אחרי שעשיתי OC לכ. מסך (VOODOO3 - פרטים למטה). כשלוחצים את המסך אחורה (עם היד על המסגרת פלסטיק לכיוון קדימה) השריקה מפסיקה לקצת זמן. אין לי מושג ממה זה, אולי הקצב ריענון לא מתאים. הוא עומד על 75 MHZ. ניסיתי לשדרג את הדריוורים של המסך מהאתר של LG אבל זה לא עזר. למישהו זה קרה פעם?

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  16. Started by elad2k,

אני קצת מבולבל מכל החברות שהוציאו את כרטיסי 9800PRO של איזה חברה הכי משתלם לקנות במחיר הגיוני ל 9800PRO 128MB

• 12 תגובות
    • 992 צפיות
  17. אני קונה את Innovision GeForce 4 Ti 4200 במקום את אותו הכרטיס רק של MSI. אז רציתי חוות דעת על החברה, אם היא שווה קניה. ובכן, הכרטיס שלהם שווה קניה??? כי אני ממש לא מתמצא בחברה הזו. אודה אם מי שמבין בנושא, יגיב. תודה.

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  18. והאם שווה לחכות את הזמן הזה? או שפשוט לקנות עכשיו GF4?

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  19. Started by twhyman,

לפי כל הביקורות שקראתי כולל הראיון המטורף עם סגן הנשיא שלהם אני כבר מחכה לדגם T3 שלהם רק 99$ נראה לי טוב יחסית ל GF2MX200 שלי... תכונות פצצה מחיר עוד יותר! הראיון: http://www.hardwareaccelerated.com/articles/reviews/graphics/tridentinterview

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  20. Started by shlomo1441,

שלום חברים. שדרגתי את המחשב ל5850 בהפעלה הראשונה של המחשב לפני התקנת CATALYST המחשב עלה בסדר גמור אחרי שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך אך שאני עושה ריסטארט המחשב עולה ולא מראה תצוגה. מראה לי 2 פסים לבנים במאונך אחר כך מסך שחור ואז עולה הוינדואוס 7 לפני זה היה לי 4890 והוא עבד מצויין

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  21. Started by L1ron,

שאלה: לכ.מסך שלי יש קירור פאסיבי קרי צלעות קירור הכרטיס הוא G8500 GT , בגלל שהוא היה חם והגיע ל70 מעלות במנוחה החלטתי לקנות לו מאוורר קניתי מאוורר בגודל של הצלעות קירור בערך שהוא 9ס"מ , הברגתי את הברגים שקיבלתי לחורים והוא לא נפתס שם לא משנה באיזה פוזיציה נסיתי שמתי את המאוורר על הצד שני של הכ.מסך שנגדי בעצם לצלעות קירור , וככה השארתי אותו בלי תמיכה כל שהיא, המעלות ירדו ב3-4 לא יותר.. השאלה שלי: בפועל עם הייתי מרכיב את המאוורר על הצלעות קירור כמה זה היה אמור להוריד בערך? כי עם זה היה עושה אותו דבר אין לי טעם להמשיך לנסות לחפש פתרון להרכיב את המאווורר על הצד התחתון דווקא.. תודה מראש לעוזרים

• 14 תגובות
    • 992 צפיות
  22. Started by Nvfreak,

Hello guys i just wanted to know how much time well it take for the isreali shops to provide the gtx680 that is going to be out in the 22nd and from were should i buy it Thank you.

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  23. Started by Swed,

אני צריך כרטיס מסך חדש עד 1K למחשב שלי מפרט למטה. הדבר היחיד ששונה שם זה המסך שהפך לFULL HD. תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  24. Started by rony1880,

היי לפי האתר הזה רשום שיש , האומנם? http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=497&lid=1 רוני

• 7 תגובות
    • 992 צפיות

דיונים חדשים בפורומים