כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
http://www.tms.co.il/search/?q=GTX780 http://www.tms.co.il/search/?q=GTX770
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהו הכרטיס מסך עם הביצועים הכי טובים במחיר של עד כ-1000 ש"ח? אם זה משנה, הנה המפרט שעליו הוא יהיה: מעבד E6600 לוח GIGABYTE GA-945P-DS3 זכרונות KINGSTON 1024MB * 2 DDR 2 667 MHZ CL5 חשבתי על הכרטיס GECUBE ATI RADEON X1950PRO 512 MB שעולה 1,061 ש"ח האם עדיף לי לקנות כרטיס שתומך DX 10 אם אני לא מתכוון להתקין ויסטה? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתכנון שלי היה לקנות למחשב שלי ג'יפורס 6800GT 256MB עכשיו הבנתי שזה אחד הכרטיסים החזקים שיש....קצת מתחת ל7800GTX וכו' (ככה הבנתי מהחברים פה בפורום...) עכשיו, ראיתי שהמהירויות (של הזיכרון) של הכרטיס 6800GT הם : 350MHZ ו.. 500MHZX2 1000MHZ משהו כזה... עכשיו ראיתי פה: http://www.tbreak.com/reviews/article.php?id=407 שהמהירויות שעון של רדאון X1300 הם יותר גבוהות... (450MHz 1.0GHz ) עכשיו זה קשור לDDR הרגיל (של ה-X1300??) וDDR3 ל6800GT....או שגם לX1300 יש DDR3?? אז לא הבנתי את זה אני מתלבט גם...כי אני רוצה לקנות 6800GT (כבר הזמנתי יותר נכון...) לAGP לא לPCI-E האם יש כרטיס יותר טוב מה6800GT לAGP??? כי אני לא רוצה משהו שיחזיק לי לכמה חודשים אני רוצה לפחות שנה\שנה וחצי.... אני רו…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי בעל כרטיס מסך מסוג : אסוס v7700 agp delux מאז שהתקנתי ווינדוס xp יש לי רק בעיות איתו , ובאתר של אסוס אין דרייברים מתאימים , זה די מציק לי , כי יש לי מצלמת וידאו דיגיטלית ואני חייב לערוך סרטים במחשב. אני עומד לקנות כרטיס פיירוייר firewire למחשב, בשביל העברה מהירה ואיכותית של הסרטים מהמצלמה... מספר שאלות: 1. כרטיס המסך הזה:יש לו דרייבר ל-xp ? מה לעשות על מנת שיעבוד כמו שצריך? הוא לא מצליח לקלוט תמונות מ"יס" בחיבור s וידאו.... 2.איזה כרטיס firewire לקנות והאם זה ישנה לי בקליטת ובלכידת התמונה , בגלל כרטיס המסך והדרייבר הלא תואם שלו. 3.הערות מעניינות לגבי עריכת הוידאו יתקבלו בשמחה...מדריכים....הסברים והמלצות על תוכנות (יש לי פרמייר של אדובי , ועוד כמה ...) תוד…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם שווה לי לקנות את ה-F900P אם אני לא מתכוון להגיע לרוזולוציות ממש גבוהות? זה נראה לי ההבדל היחיד בין המסכים.. לשניהם הרזולוציה הממולצת ע"פ LG היא 1280X1024 / 85 HZ... אז למה לי לבזבז עוד כסף על ה-P?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולכם, לאחרונה פניתי לTMS בקשר לעלייה במחירי כרטיסי המסך (בעיקר), והם הציעו לי בתגובה את הכרטיס 8800GT של PALIT במקום של SPARKEL שהיה במפרט המקורי שלי. הכרטיס של PALIT באמת זול בהרבה - 1394 ש"ח, אבל.. הוא מגיע עם אחריות של שנתיים בלבד + בחיים לא שמעתי על החברה הזו. אז עזבו כרגע את האחריות - החברה הזו טובה (מתוכנן OC בסיסי) ? שווה את המחיר ? כמו כן, הם הציעו לי להחליף את הזכרונות של Gskill מהמפרט שלי לשל OCZ, אבל עם זה לא אמורה להיות לי בעיה.. נכון ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! רוצה לקנות מחשב חדש לא יקר מידי. מה עדיף בשביל משחקי מחשב: Intel® Core™ i7 4790 3.6GHz Haswell GEFORCE Pci Express X16 GTX750TI 2GB 8gb ram או Intel® Core™ i5 4460 3.2GHz Haswell GEFORCE Pci Express X16 GTX960 2GB 8gb ram והאם הם מספיקים למשחקים כבדים כמו באטמן ארקהם נייט תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני משחק רק בשני משחקים COD4 & WOW, וגם זה בקושי. אין לי זמן למשחקים חדשים ולא בונה על שום דבר עד לקיץ הבא, בגלל לימודים. אני ממש לא דורש יותר מדי מבחינת גרפיקה, סך הכל שיעבוד על רזולוציה 1680*1050 מסך רחב בלי תקיעות. איזה כרטיס יתאים? הסיבה שאני מתעקש לא ATI, כי אם תעשו חיפוש בגוגל ל-3850 freeze, תבינו שבחלק מהכרטיסים יש דפקט ש-ATI לא מוכנים להודות בו. בגללם אני צריך להוציא עוד 200 שקלים, ולקבל כרטיס מסך חלש יותר .
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיריץ משחקים חדשים GTA IV וV בהגדרות גבהות המסך שלי הוא 1280X900 18.5 ומעבד פנטיום G645 וזיכרון 2 גיגה ועדיף אם לא אצטרך להחליף ספק כוח 350W
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני לפטופים מחשב נייד "17.3 Dell Inspiron 5737 i7-4500U Full HD AMD Mobility Radeon™ HD 8870M 2GB "17.3 1920x1080 Full HD LED מחשב נייד "15.6 Dell Inspiron 5537 i7-4500U AMD Mobility Radeon™ HD 8850M 2GB "15.6 1366x768 HD LED כפי שאתם רואים ההבדל בין הכרטיסים מאוד קטן.. אך יש הבדל ברור בגודל של המסך וברזולוציה. בגדול אני משתמש במחשב לצורכי תכנות.. אך גם חשוב לי שהוא יריץ משחקים באופן סביר+. חשוב לי לציין שהגודל של המסך לא ממש קריטי לי (כמובן שסתם כך אני מעדיף מסך גדול אך זה לא ממש חשוב).. יותר חשוב לי שהמשחקים יזוזו עם fps סביר ועם כמה שיותר אפקטים. וכעת לשאלה... מה יתן ביצועים יותר טובים כרטיס עדיף (במקצת) אך עם רזולוציה גבוהה או שמא כרטיס פחות טוב ועם ר…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו... אני באמת צריך את הSAPPHIRE X800GTO FireBlade Edition 256MB PCI-EXPRESS BULK אני משחק במשחקים nfs החדש,Far Cry ,nba 2006, pro evolution soccer 5, City of Heroes, The chronicles of riddick
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף לי? אני קונה מעבד I5 3470, עם מארז Fractal Design Define R4 Black Pearl וספק כוח של FSP Aurom 90Gold 700W ואני מתבלט אם לקחת שניים HD 7870 XT או GTX 770 אחד. שמעתי על הדרייברים החדשים שמשפרים את הביצועים במערך CF, אבל אני עדיין קצת חושש... אני רוצה ראש שקט כשאני קונה את המחשב החדש, בלי בעיות התחממות, בלי לדעת שהמשחק שאני רוצה לשחק בו לא תומך בזה (למרות שאני משחק רק בחדשים), בלי יותר מדי רעש ובלי בעיות גמגום. זה נראה כאילו GTX 770 עונה על הדרישות האלה, אבל אני מעדיף את HD 7870 XT מבחינת BEST BANG FOR THE BUCK מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי R9800P של סאפייר....(דרך אגב)... בCONTROL PANEL החדש אין לי אשפרות לאוברקלוק......אני לא יודע למה... מישהו יכול לעזור לי ??? תודה !
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי במספר תגובות כאן בפורום שאנשים משתמשים בכרטיס NVIDIA לפיזיקס בשלוב עם כרטיס של ATI כמעבד גרפי ראשי(אם הבנתי נכון) יש לי REDON 5770 וגם 9800GT על מערכת אחרת.האם אשפר לשלבם ביחד על לוח אחד?וכיצג מגדירים מי יהיה הכרטיס הראשי ? האם זה אמור לשפר ביצועים במשחקים? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 6800gs של LeadTek והמאוור הקטן שעליו מרעיש כמו מטורף ... המאוור מחובר בחיבור 2 פינים קטנים כאלו על הפלטפורמה - הפלסטיק (שכחתי את כותבים את זה פתאום) ככה שאני יכול לנתק את זה ... השאלה האם זה כדי ? זה יגרום לכרטיס להתחמם יותר מדי ? ואם אני אשים מתחת פשוט מאוור 80 מ"מ במקום הקטן הזה , הוא יעשה את העבודה ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב שירצה אותי אז אני מתלבט בין 2 הכרטיסים: ATi Radeon X1950XT GEFORCE 7950 GT
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
INNOVISION TORNADO GeFORCE 4 MX 420 64MB TV יצרן:INNOVISION דגם:GeFORCE 4 MX 420 הערות:זכרוןSDRAM + FAN & TV OUT משך אחריות:שנה בחברה יש לי כמה שאלות 1)זה כרטיס מסך טוב 2)יש לי רק 350 שקל לכרטיס וזה כמה שהוא עולה זה הרבה מידי כסף לכרטיס הזה 3)אם אתה יודעים על אתר שמוכר את הכרטיס ביותר זול אז תנו אותו בבקשה 4)אם החברה INNOVISION היא טובה ? תודה מראש למי שיעזור :asthanos: :AR15:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. נתונים כללים על המחשב : AMD 3500 ,גיגה 1 זיכרון רם וכרטיס מסך 6800 GT אז ככה - יש לי את המחשב הזה חצי שנה , עד לפני 2 חודשים כשהיתי עושה בדיקת מהירות במשחק שאני משחק בו?(HALF-LIFE 2)היתי מקבל ממוצע FPS 130 באופן קבוע. פיתאום זה ירד לי ל 120 קבוע , מה יכול ליגרום לזה??? אבל זה בכלל לא הבעיה ,עם ירידה של 10 FPS אני יכול להתמודד אבל בחודש האחרון קורה לי משהו מוזר - על כול 6 פעמים שאני משחק קורה לי שאני רואה בתצוגת המשחק כתמים סגולים מוזרים כאלה: למשל ריצפה שאמורה להיות בצבע אפור תהיה אפורה משולבת בצבע סגול וכך לגבי פריטים רבים אחרים בתצוגה. :-\ אם למישהו יש מושג ויכול לעלות אפשרויות לגבי הבעיות לתקלה ופיתרונם אני אשמח מאוד תודה מראש. נ.ב אני לא היתי בטוח אם לכ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבעלותי הדגם 795FT Plus , ומבקורות רבות שקראתי ומנסיוני האישי המסך מאד רגיש לכל נגיעה!! כל מה שבא עימו במגע מתיר בו תביעה. כל שבוע המסך עובר ניקוי קל בעזרת מטלית לחה ומגבת, אבל במשך השנתיים שיש לי אותו הצטברו עליו סימנים רבים, מעין טיפות נוזל שהתייבשו וגם קווים שהם לכאורה שריטות אבל עם שיפשוף אינטנסיבי של האזור בעזרת בד טריקו זה יורד... כלומר אילו לא באמת שריטות אלא רק סימנים שדבקו השיכבה המכסה את הזכוכית. זה לא מפריע ממש בשימוש יומיומי, אבל כאשר מסתכלים מהצד באור השמש יש הרבה שסימנים וכולם ניראים לעין. בקיצור, איך אני מנקה את המסך במינימום מאמץ\הוצאות ומקסימום אפקטיביות? 10x
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קבלתי היום את מסך הדל - 2209WA (מנועה מחשבים בנשר 1270 שח בהזמנה מראש, הגיע למחרת התשלום, מסך מדהים - תודה על ההמלצות מפורום המסכים ). מחשב פנטיום 4 בורד של אסוס, עם 1.5 מגה זכרון רם , 3 ג'יגה מעבד, כרטיס AGP רדאון 9200 פרו (128MB זכרון כרטיס) עם יציאות DVI ו RGB. מסך הדל מחובר ליציאת DVI ברזולוציה טבעית ומסך שני מחובר לVGA. בהרצת סרטים יש קפיצות קטנות כאשר התנועה מהירה, האם הסיבה היא כרטיס המסך? קניתי מהם גם כרטיס (בתחושה מראש, ב155 שח) אינוויז'ן ג'יפורס 5500 AGP (עם 256MB) לפני שאפתח את האריזה שלו וארכיב, האם הוא יפתור או ישפר את הביצועים? או שאני חייב להחליף לכרטיס יקר יותר (למשל ספיר רדאון HD3850 עם 512MB זכרון ב520 שח, שיש להם במלאי אבל יקר (יחסית לזמן שעוד אחזיק את …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי יש לי רדאון 8500 עם יציאת SVIDEO רציתי לדעת אם ניתן למצוא מפצל מ S VIDEO לחיבור ליציאה הרגילה של הטלויזיה? כי הטלויזיה שלי לא מהחדשות ואין לה יציאת S VIDEO עוד שאלה בנושא האם האיכות תפגם? והאם ניתן לחבר את ה S VIDEO ליציאה דומה בDVD ואז לחבר את ה DVD לטלוזיה ואז לקבל TV OUT?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! לפי שבוע יצא עדכון באתר של ATI לגירסא החדשה של הדרייבר ! היום מחקתי את הגרסא הישנה והתקנתי את החדשה .. הבעיה ש.. מאז שהתקנתי את הגרסא החדשה גם ירדו הביצועים ב3Dmark-06 התוצאה ירדה ב1500 נקודות ... ב 3DMark Vantage התוצאה ירדה ב1200 נקודות ... הגיוני שעדכון גרסא יוריד כל כך הרבה מהביצועים ??
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני משחק בbf1 beta ובbf4, בזמן המשחק, הfps שלי כל הזמן משתנה בקפיצות גדולות נגיד מ80 ל15 וגם המשחק נתקע לי הרבה ואני לא מבין למה. וכשאני משחק בbf1 ההגדרות שלי על low ובbf4 על ultra. בנוסף לפעמים נתקע לי קצת גם בbf4 המפרט שלי זה זה: gtx 760 i7 950 4 ram תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כולם חושבים שה TI4200 יותר טוב מה RADEON 8500LE זה לא נכון הLE עוקף אותו בהכל בנוסף יש לו ,SMART SHADER,SMOOTH VISION,CHRISMA ENGEINE, והוא יותר זול אז שלא תחשבו שסדרת הTI 4200 טוב יותר. ואותו הדבר נכון גם לגבי הTI 4400 .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דגם ה-Founder's Edition של מוצר הדגל החדש מבית NVIDIA יהיה גדול משמעותית מאלו שבאו לפניו לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-