כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים, בימים הקרובים אני מתכנן לקנות את הכרטיס האגדי 8800GTX אך איני יודע של איזה יצרן. הייתי מעוניין לדעת מהי המלצתכם לגבי היצרן והאם מסובך להרכיב כרטיס מסך באופן פרטי.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. הציעו לי את הכרטיס הזה במקום ה- Gigabyte 9800GT. איך הכרטיס מישהו מכיר? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כן, הנושא קצת תמוהה אבל בכל זאת (-: יש לי כרטיס מסך GTX9800 והאורך שלו זה משהו כמו 26 ס"מ (לפי האתר 10.5 אינץ'). והוא בכלל גדול ומסיבי. האם יש כרטיסי מסך טובים שאינם בגדלים כאלו ? אני לא גיימר כבד אבל אוהב שהגדרות במשחקים גבוהות. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש שלי עם הכרטיס הנ"ל התקנתי את הדריבר הכי חדש (10.4) ופיתאום שאני משחק אחראי כמה שניות מופיע מסך שחור ורק שומעים את המזויקה ובדקתי את המעב' לא מיתחמם יותר מידי(52 מעלות ל I5)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים וחג סוף העולם שמח לכולם . ברשותי מסך מחשב LG 2363D התומך בתלת-מימד של נוידיה . הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא קיט של משקפיים ומשדר בארץ . ישנה רק את הגרסה 2 שהיא מאוד יקרה . האם מישהו מכיר את המוצר בלינק ומה איכותו מבחינת תלת-מימד ? : http://www.ebay.com/itm/Brand-New-3D-Active-glasses-for-PC-laptop-compatible-with-Nvidia-3D-vision-Kit-/260978843889?pt=US_Video_Glasses&hash=item3cc38d20f1
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אחרי ת'רד ארוך לגבי החלטה על GTX260 מול HD4870, כעת שגם עלה המחיר של HD4870 המשתלם שהיה בTMSFOX ההחלטה שלי הייתה ברורה. כעת יש לי התלבטות קטנה ואחרונה ;D יש לי אפשרות לקנות את הGTX260 GOLDEN SAMPLE המהולל של GAINWARD, ב999 שקלים עם 216SP, אוברקלוק מהחנות וקירור איכותי או לקנות את GTX260 FREEZER X2 של INNO3D עם קירור הDHT המאסיבי, ב826 שקלים עם 192SP, ללא OC וקירור איכותי לא פחות מזה של GW. בהתחשבות בפוטנציאל אוברקלוק וביחס עלות/תועלת, איזה מבין הכרטיסים משתלם יותר?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
pentium 4-3 ghz motherboard gigabyte 8i945p-g memory g.skill 2gb-667 power supply generic 500watt please help
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לשים את הברגים של המארז (R4) יחד עם הכרטיס, לא יודע אם זה בעיה של המארז או של הכרטיס, אבל כנראה של הכרטיס... יש תמונה מצורפת. אם למישהו יש פתרון בשבילי אני אשמח.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן החלטתי ללכת כנראה על ה970gtx כרגע יש לי 660GTX ונראה לי שהוא עשה את שלו השאלה האם אני צריך ספק כוח חדש? ספק: אנרמקס מודו 82+ 425W מלא תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. הייתי רוצה לקבל המלצה מה טוב יותר היום למשחקים בתקציב שלי ATI או NVIDIA ? כמו כן הייתי רוצה מאיץ עם קירור פסיבי (אם יש), ושל חברה אמינה שנותנת 3 שנות אחריות (ASUS / GIGABYTE ). אני לא רוצה לעשות "אוורקלוקינג". מה דעתכם על הכרטיס הזה: PX7600GT Extreme LEADTEK ביחס ל - GV-NX76T256DB אשמח לקבל תגובות. תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים, קניתי שלשום את ה-SAPHIRE RADEON 9500 PRO,והתקינו לי את הדרייברים שבאו עם הכרטיס. ואז הורדתי את ה-ATI Control Panel, וגיליתי שהדרייברים שיש לי הם קטליסט 2.4, זאת אומרת שזה ממש מיושן. אז החלטתי להוריד ולהתקין את קטליסט 3.4, וזה מה שעשיתי: 1)הורדתי את קטליסט 3.4 מהאתר של ATI היישר אל שולחן העבודה 2)מחקתי את הדרייברים(ATI Display Driver) מ-ADD/REMOVE PROGRAMS(לא ב-safe mod). 3) הרצתי את קטליסט 3.4 משולחן העבודה, ובהתקנה זה הראה לי הודעת שגיאה כזאתי: setup was unable to complete the installastion. try to setup your display adapter with a standard VGA driver before running setup מה עושים? זה ממש דחוף...
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
RTX 2060 או VEGA 56 ? בתכלס ישולב עם המפרט מסך עם פריסינק של AMD, וגם הווגה זול יותר במאות שקלים וכנראה חלש בקצת, וגם קצת מיושן יותר.. מה עדיף לדעתכם? כרטיס AMD יתמוך טוב יותר עם המסך אני מניח... איך אנווידיה יעבוד עם 144 הרץ ועם פריסינק?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני כרגע מתלבט אם להביא זוג INNO3D GF7300GT 256MB DDR3 כדי לעשות מערך SLI עם הכרטיסים האלו. (המחיר לזוג עומד בסביבות ה 1200 ש"ח). ההתלבטות העקרית שלי זה האם יצאו בקרוב (אוגוסט-ספטמבר) לוחות למעבדי C2D אשר יתמכו ב SLI ומחירם יהיה עממי (800-1000 ש"ח). בהנחה ולא, האם קיימים כרטיסים של ATI שבמערך CF יתנו את אותן התוצאות כמו זוג 7300GT ומחירם יהיה בסביבות ה 1200 לזוג? תודה מראש. נ.ב. מה יותר עדיף? זוג 7300GT כמו שאני כתבתי? או זוג XFX GeForce 6800 XTreme 256MB 256BIT DDR3 XXX edition שעולים כ 1500 ש"ח לזוג?
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר את הכרטיס של החברה הזו שנמכר במחיר די זול? ומה זה אומר שחברה פחות טובה? תקלות? תקיעות? מוצרים פגומים? תודה לכל המגיבים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי ... יש לי כרטיס מסך של לידטק - Leadtek GeForce 4 Ti4400 MyVivo עם יציאה לטלוויזיה (וגם כניסה) איך אני צריך להגדיר את הדרייברים (Detonator 41.09) כדי שבטלוויזיה מה שאני יראה יהיה אותה תמונה בדיוק שיש לי על מסך המחשב ? ניסיתי את אפשרות ה Clone ולא הצלחתי ( כבל RCA ) . כעת הטלוויזיה נמצאת כהמשך לצד הימני של המסך - אני רואה בטלוויזיה את הרקע של הDesktop ואם אני מזיז את העכבר ימינה אני רואה גם אותו ...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום (: קניתי כרטיס מסך חדש Leadtek WinFast A310 (FX 5600)o ויש בכרטיס את האפשרות של VIVO ... מה שאני רוצה לעשות זה, לקחת את המצלמת ווידאו שלי, ולחבר אותה עם Svideo לכרטיס מסך.. (לכניסת Vivo ) ואז אני יוכל להעביר מה שהקלטתי למחשב etc... עכשיו היית בעיה, שהחיבור VIVO הוא לא Svideo אבל, הגיע איזה כבל עם הכרטיס, שיש לו 3 צדדים, אחד מתאים לכניסה של הכרטיס מסך, ועוד 2 צדדים זהים, שיש בכל אחד מהם 2 חיבורים (אחד Svideo ואחד בננה..) אז חיברתי את הכבל מהמצלמה, לאחד הצדדים (חיברתי אותה רק ל Svideo) וחיברתי את הצד השני של הכבל לכרטיס מסך.. (נשאר לי צד אחד בכבל שלא מחובר כלום, וצד אחד שנשאר לי החיבור לבננה פנוי..) יש תוכנה שהגיע עם הכרטיס מסך בשביל לערוך סרטים ממצלמות ווידאו (בדיוק …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי ב-Ebay שיש להם כמה כרטיסי מסך במחיר יותר זול מבארץ, רציתי להתייעץ איתכם האם כדאי אולי להזמין משם ולא מפה, לדוגמא: http://www.ebay.com/itm/231239329273?_trksid=p2055119.m1438.l2648&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT מבחינת המחשב שלי הוא יכול להחזיק כל כרטיס מסך יחיד, אז אין בעיות של ספק כוח וכו'. (כרגע אני משתמש ב-GTX550 TI)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש את ה-DRIVER הכי עדכני ל-4850 כולל ה-HOTFIX
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בקשר לכרטיסי המסך של אינטל שנה הבאה ביולי 2020 האם תהיה מתחרה ל NVidia כי AMD בזמן האחרון חוץ המעבדים שמסיגים את אינטל לא זזים מביצועים בינוניים לכרטיסי מסך. ולכן הדגמים של הטיטאן וה 80ti ממש לא פורפורציונים לעומת הסדרות הקודמות במחיר... עד כו' אינטל הוציאה רק ssd על pcie וכרטיסי מסך לשוק השרתים... לכן אני מצפה למתחרה לגיטימית מאינטל ל NVidia שסוף סוף הטיטאן וסידרת ה 80ti יהיו פורפורציונים במחיר ולא ירדו כל כך כל סדרה חדשה שיוצאת אז אם משהו יודע משהו מההדלפות שיגיב פה ד"א ההדלפה היא מהמספר של המכונית שהיה כתוב עליה יולי 2020
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אומרים כדאי לי לשפר על המערכת הקיימת הזאת איזה מהרכיבים כדי לשחק ב BF3 בצורה נורמלית על 1920X1200 ? לשדרג לכרטיס הזה: HD6950 או שלדרג את המעבד ל Amd phenom ii x6 1090t המפרט: Gigabyte GA-770TA-UD3 AMD Athlon II X3 435 Patriot PSD32G13332 DDR3 2GB x2 Ati Radeon 4850 1gb ST31000528AS Barracuda 7200.12 SATA 3Gb/s 1TB Hard Drive x2 Windows 7 x64
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במחשב אין יותר מדי רכיבים, SSD אחד , הרדיסק אחד. הספק בן 3 שנים, האם אמור להספיק ל RTX 3080 ? שואל עקב בלאי טבעי שמתחרש עם הזמן לספקי כוח. הדרישות הרשמיות הם 750W. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
לפני איזה חודש קניתי 7600gt ל agp, ומאוד התאכזבתי ממנו, לא משנה מה עשיתי הביצועים שלו תמיד היו חלשים, אז החלטתי לשים אותו במחשב של אחי ולקנות כרטיס מסך חדש PCI-E. אז מה שאני רוצה זה פשוט כרטיס מסך חזק למשחקים כבדים, הכי משתלם בטווח המחירים 1000-1500 ש"ח. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
להקליט מהטלוויזיה אם אפשר גם מממיר דיגטלי אפשר יהיה לחבר לו וידאו ולהקליט וזהו...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבנתי ש HD4980 הוא כמעט באותו כוח של GTS 460 ויש לי אפשרות לקנות את ה HD4890 ב 650 שקל יד שניה אם עוד שנתיים אחריות או לקנות GTS 460 חדש ב 950 שקל בערך [728MB] מה הייתם עושים? הה GTS 460 שווה את האפרש?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניראה לי שהתמונה תדבר בעד עצמה. אני בספק אם זאת טמפרטורה נורמלית בזמן מאמץ, בנוסף למה המאורר רק על 74% ממהירותו המקסימלית ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-