כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי היום כרטיס מסך Gigabyte GeForce FX 6600 GT. חיברתי אותו ועידכנתי את הדרייברים, הכל טוב ויפה; אפילו ניסיתי לשחק במשחק שיש לי, ולהעלות את ההגדרות למקסימום והוא הריץ את המשחק יפה מאוד, רק מה, מתי שאני מנסה לראות סירטון בפורמט כלשהו, לא משנה אם זה avi או mkv או כל פורמט ... המחשב פשוט נתקע ברגע שאני פותח את הסירטון. אני משוכנע שזה לא בעיית תוכנה כי זה לא קרה לי עם הכרטיס הקודם, וגם ניסיתי לפחות 3 תוכנות שונות ועדיין המחשב ניתקע. אני סבור שאולי זה בעיה בספק מכיוון שהכרטיס הזה צורך חיבור ישיר לספק. הייתי צריך להוציא חיבור ספק מאחד הסידירומים שלי כדי לחבר אליו. הספק שלי יחסית ישן. יש לו הספק של 300 או 350 וולט אם אני לא טועה. יש לי מעבד 2800 של AMD ה-64 ביט ו-1024 רא…
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני נורא ממהר עם העניין אז אם לא שמתי לב וזה לא הפורום המתאים אז תעבירו בבקשה. חבר שלי אמר לי שיש לו בעיה במחשב.. הבאתי את המחשב אלי הביתה, חיברתי אותו והכל, בהתחלה ראיתי שחסר דריבר לכרטיס מסך.. התקנתי את הדריבר ומאז בכל פעם שמדליקים את המחשב, אחרי הטעינה של הXP, כשהווינדוס מתחיל לעלות יש שגיאה מהדריבר.. רשום שהכרטיס איתחל את עצמו או משהו כזה ואחרי כמה שניות הכל קופא וצריך ריסט.. חבר'ה העניין דחוף מאוד אז תעשו מאמץ ותעזרו בבקשה!! תודה רבה לעזורים
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
לחברים שלום קניתי כרטיס מסך r7 260x הסרתי דריברים קודמים גם בעזרת driver sweeper הוצאתי את הכרטיס הקודם (hd6770) חיברתי את החדש והתקנתי את הדרייברים החדשים. עכשיו בכל משחק שאני משחק אני מקבל fps יותר נמוך בכרטיס הנוכחי מאשר בקודם. שיפור אני לא רואה בכלל האם הכרטיס תקול? כי אין תקלות כמו קיפאון של התמונה או קריסה של המשחק רק fps נמוך מאוד. האם הספק חלש מידי? יש לי ספק 500w גנרי שער המפרט intel core i3 2100 6 gb ram תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לא מזמן כרטיס מסך של nVIDIA מסוג EN9400GT/HTP/512M מבית Asus. http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=790&l4=0&model=2525&modelmenu=2 הבעיה היא שכאשר אני מתקין את 3 התוכנות המגיעות עם הדיסק שאחת מהם היא GamerOSD. לאחר התקנת תוכנה זו והפעלה מחדש של המחשב הרזולוצייה יורדת ל-4 סיביות ותוכנה זו משבשת פעולה תקינה של הכרטיס מסך. כמה דברים: 1. גם התוכנה שסופקה עם הדיסק וגם התוכנה המעודכנת יותר שהורדתי מהאתר מציגות לי את אותה בעיה, תצוגה של 4 סיביות לאחר הפעלה מחדש וכו'... 2. מה אני יכול לעשות בכדי להתקין תוכנה זו מבלי לגרום לתקלות אלו? תודה לעוזרים. ד"א: מה אתם חושבים על הכרטיס הוא נחשב טוב וכו'...?
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז יש לי את הכרטיס המסך GeForce GT 330M ללפטופ ואני עדכנתי לגרסא 306. לאחר העדכון, שום משחק לא עובד לי, והרזולוציה של המחשב השתנתה ואני לא מצליח לשנות אותה. חלק מהמשחקים שעבדו לפני שעדכנתי: TeamForTress 2 Just Cause 2 Worms Armagedon Battlefield 3 עדכנתי את הכרטיס מסך בשביל ש-Just Casue 2 ו-Battlefield 3 כדי שיעבדו יותר טוב עכשיו שום משחק לא עובד ואני תקוע על רזולוציה 1200X768(בערך) ואני לא יכול לשנות אותה. מה כדי לעשות? להחליף לכרטיס מסך לאחר או שיש משהו לעשות(אני מעדיף לא להחליף כרטיס מסך) תודה לכל העונים!!! SpidermanReturn
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום-אבקש עזרתכם בבעיה לאחר שידרוג מ gf4 mx 4400 ל powercolor 9550 256 mb 128 bit במקום שיפור בביצועים,המשחקים מקרטעים ועובדים לאט יותר עם אותה רזולוציה:fifa 2006,nfs3,gta sa לא שיניתי שום הגדרות וגם אין לי מושג מה ואיך לשנות,ומלבד התקנת דרייבר גירסה catalyst 6.3 לא ביצעתי כל שינוי לאחר השידרוג. כמו כן הסרתי את כל השרידים של הדרייבר הקודם של nvidia אשמח מאוד לקבל עצה\דעה מה לא ביצעתי כראוי ואיך לשפר p2400,768 ram אגב,חלק מהמשחקים הסרתי והתקנתי מחדש לאחר השידרוג תודה ושבת שלום
-
- 22 תגובות
- 960 צפיות
-
-
כאשר אני מחבר את המחשב לוידאו כדי הקליט זה מראה לי מתי שאני מתחיל לצפות הכל מטושטש שחור לבן עם ליכלוכים והכל קיצר לא רואים! מהי הבעיה? האם בגלל הזרמים שהמחשב מעביר?
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
ב 3DMARK 2005 הוא מקבל רק 7000 המעבד הוא פרסקוט 3.0 וספק כח HEC ACE 480W מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
חבר שלי עשה אתמול ככה OC לכרטיס שלו כפי שציינתי מדובר ב9700לא פרו עכשיו היום כשהוא בא להפעיל כלומר להתקין את הדרייבר המחשב ניתקע ולא עולה. מה זה יכול להיות?? תודה לכל העוזרים!!!
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע אני משחק רק Battlefield 2142 ולא יודע אם זה יקרה במשחקים אחרים. אבל לא תמיד זה קורה. אבל למה יש את ההודעה הזאת? זה התחיל לפני שבועיים משהו כזה. תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
בתור אחד מהפרימיטיבים שאין להם מכשיר DVD אני רוצה לנצל את המחשב לצורך העניין.אני מחבר את הלפטופ למסך הטלויזיה בחיבור RCA (אין S-VIDEO ). אני מכוון הכל כך שתצא תצוגה לטלויזיה. אכן אני רואה את תצוגת המסך גם על מסך הטלויזיה והכל נראה טוב. א-ב-ל, ברגע שאני מתחיל סרט אני רואה אותו על מסך המחשב אבל בטלויזיה אין כלום! אם אני מריץ בתוך חלון (לא על כל המסך) אני רואה הכל מסביב, כל החלונות הכפתורים וכו' אבל איפה שהסרט אמור לרוץ יש מסך שחור! הסאונד דווקא כן עובד. יש משהו שפיספסתי??
-
- 9 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס 8800 אני מחבר ל-TV OUT את הטלויזיה אגב הטלויזיה שלי היא הרגילה לא LCD או פלאזמה החיבור בכרטיס המסך הוא מסוג 7 פינים המתקדם בטלויזיה יש S-VIDEO מסוג 4 פינים אני משתמש מתאם בינהם והתמונה על הטלויזיה היא בשחור לבן יש אפשרות לראות על הטלויזיה בצבעוני אולי דרך חיבור DVI אולי בשיטה אחרת בתודה לכול העונים שרון
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום! יש לי מסך MAG 17'796FD2 ומשום מה אני לא מקבל מעל ל60 FPS בשום משחק...למרות המערכת החזקה שלי... אני יודע שכיעקרון אין משמעות למספר הFPS מעל ל25-30 אבל זה מדד לחוזק של המערכת...ואצלי הוא משום מה לא עולה על 60...גם במקומות שהוא צריך להיות מעל 500(כמו למשל בתפריט הראשי של AAO) מה לעשות? שאר המפרט: AMD Athlon 64 3000 ?EPOX 8HDA5J S-754 ?512MB A-DATA? 400 DDR X2 MSI Radeon 9800 Pro 128MB
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
בחודשיים האחרונים יש לי בעיה שאחרי שאני מפעיל את המחשב הרבה זמן פתאום שאני גולש באתרי אינטרנט או עושה משהו עם הוינדוס המסך מתחיל לשנות גוונים מרגיל ליותר כחול ליותר אדום ועוד פעם כחול וכדומה... עכשיו לדעתי המנורה לא כל כך בסדר אבל מכוון שרוב היום הוא עובד מצויין כי זה גם מסך סוס אז אני לא בידיוק יודע מזה... הרי העירבוב של ירוק כחול ואדום במנורה של המסך לא אמור להתערבב לחוד אלה הכל ביחד אז או שזה במנורה או שזה הכרטיס מסך אבל אני לא חושב שיש סיכוי כי בדקתי אותו על המחשב הישן שלי והכל בסדר... פועל על : P3 550mhz 512k Cache 256SDR 20GB 7200RPM InnoVision GeForce2 MX400 64MB
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
טוב, אז כמו שרשמתי, יש לי בעיה מאוד מאוד מוזרה, קניתי לי מסך חדש (ומחשב), מדגם 796FD2, של מאג, אבל מאז שקניתי אותו, אני לא יכול לשבת מול המסך מבלי לקבל כאב ראש, אפילו אם זה לזמן קצר, יש לציין שעם המסך הקודם, הייתי יושב 18-20 שעות כל יום מולו בלי הפסקה, וזה לא היה קורה, והמסך הקודם אמור להיות הרבה פחות טוב. בנוסף, קטע אפילו יותר מוזר מזה, שכל פעם שהמסך החדש דולק, בטלוויזיה,שנמצאת גם היא בחדרי, מתחילים לרוץ מין פסים, לכל אורכה. אם למישהו יש הסבר, או פיתרון, אפילו לאחת מהבעיות האלה, תשובה תתקבל בברכה.
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מפרט מחשב מעבד: AMD ll X4 965 3.4 ללא OC כרטיס מסך: Asus HD5850.1g לוח אם:GS-MA78MT-US2H זיכרון: 2x2 ללא צלעות קירור של Kingston ספק כוח:antec350 אז ככה זה הבעיה .. ניסתי לעשוות OC לכרטיס מסך עם התוכנה של MSI.. ואת הבדיקת מאמץ עםOCCT תכלאס זה פעם ראשונה.. אבל ראיתי קצת סירטונים וקראתי קצת וזה קיצר קיבלתי מושג או2 קראתי איך לעלות מתח גם .. קיצר התחלתי לעלות את הליבה קצת.. והזיכרון.. מאוור סמתי על 50 נישמע כמו שדה תעופה.. והעלתי מתח גם קצת.. כמובן שלא היתפערתי העלתי אתם ב15-20 הממ נגיד שהליבה הייתה על 700 העלתי ל1000..הזיכרון על 1000 שמתי 1500.. מתח היה על 1000 בערך שמתי 1200 משהו כזה ...משהו מוזר שעשיתי בדיקת מאמץ לכרטיס ה FSP הרגיל משהו כמו 186..עכשיו אחרי הOC בדקתי וי…
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... יש ברשותי כרטיס מדגם msi hd7970 oc / אני לא יודע לבודד את הבעיה, לפני כמה ימים עשיתי oc לכרטיס והיתה לי בעיה של יציבות/קפיצות. ביטלתי את ה-OC ובאותו זמן החלפתי לדרייברים הכי עדכניים של AMD. התקנתי את FC3 והמשחק על שיא ההגדרות כולל AA על 8 ומגמגם. גם כשאני מוריד את ה-AA ל-2 זה קורה הוא מגמגם. עוד מישהו בעל AMD חווה את התופעה בשיא ההגדרות או שיכול להיות שדפקתי את הכרטיס?
-
- 39 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD מחובר למחשב עם כבל DVI ו90% מהפעמים שאני מנסה להכנס לביוס של המחשב נמרחים לי על במסך צבעים בגוון ירוק. כשאני לא מחבר את המסך עם כבל DVI הכל עובד כגיל. למישהו יש מושג למזה זה קורה? (אני ישתדל לעלות תמונה)
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
משום מה יש לי את הבעיה הזאת: http://img43.imageshack.us/i/probzal.jpg/ רעיונות? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אז היום החלטתי להעלות מתחים ולעשות OC קצת יותר גדול ל 970 G1 לפני זה הוא גם כן היה ב OC של 140 בוסט וזיכרון 450 בתוכנה של MSI עכשיו הורדתי EVGA כי יותר נוח לי איתה כמובן שלפני זה איפסתי את ההגדרות בMSI ומחקתי אותה גם כן העלתי ב EVGA מתח ל +25 והגעתי ל 200 בוסט ו 600 לזיכרון שמרתי ונכנסתי לשחק ב AC החדש ומשום מה כבר בתפריט עני על 15 FPS גם במשחק עצמו אותו דבר עכשיו לפני זה הוא עבד פיקס על 45-60FPS עם מקסימום הגדרות. אז החזרתי את ההגדרות של ה OC להגדרות יצרן ולאחר מכן נכנסתי והבעיה עדיין קיימת מחקתי את המשחק התקנתי מחדש ועדיין אותה בעיה. בשאר המשחקים כמו COD החדש ו FIFA 15 הכל עובד מעולה. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש אם VIVO של חברת LEADTEK דגם WINFAST A170 64 DDR הכרטיס תומך AGP 4 והלוח אם של אסוס תומך AGP 4 בכרטיס האחרון של תמך בזה וגם הוא הראה לי את זה רשום בדרייבר שאני מתקין את הכרטיס ונותן לWIN XP PRO למצוא אותו לבד ולהתקין את הדרייברים שלו אז הוא מוצא שהוא תומך AGP 4 אבל שאני מתקין את הדרייבר שמגיע איתו או מוריד חדש מהאתר אז הוא מראה לי AGP 2 בדרייבר אני מחפש דרך להעלות חזרה את הכרטיס לAGP4 אם הדרייבר האחרון לGF4 440MMX
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה ב ati tool כאשר אני מעלה אותו הוא כאילו לא מזהה את ה gto2 בdefault הוא רושם לי 000/000 וגם ב propertis הכל על 0 יש לציין שהכרטיס עובד מצוין ובtrixx ובatitry אין לי בעיות למישהו יש מושג מה קורה?
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה שהתחילה בשבועיים האחרונים לפעמים כשאני רואה סרט במחשב.....המחשב פשוט נתקע וקופא....ומחייב אותי לעשות ריסט ואני עובד ב XP זה היה קורה לי פעם במשחקים....אבל מכיוון שאני כמעט לא משחק זה לא הפריע לי.... אבל זה התחיל גם עם הסרטים ועכשיו זה מתחיל להציק. ויש בעיה נוספת שפעם בהרבה זמן יש קפיצה מוזרה כזאת.....שהמסך מתערבל לערבוב צבעים למשך של שבריר שניה וחוזר כאילו כלום למישהו יש רעיון מה יכול לגרום לזה???? לפי דעתי זה הכרטיס מסך.......אבל כל עוד התקלה לא קשיחה לא יחליפו לי את הכרטיס. או אולי זה הגדרות בביוס??... מישהו מכיר תוכנה שיכולה לבדוק את הכרטיס מבחינת חומרה??? בתודה מראש עידו
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי בעייה מוזרה, שאני משחק במשחק שנרא REVEN SHELD ובכול פעם שאני מארח אצלי (יענו על המחשב שלי) משחק ברשת אז אני רואה לפעמים את הדמויות לבנות, הכול אני רואה טוב אבל את הדמות הספציפית אני רואה בצבעים "טוב" ולבן "טוב" ולבן מאבהב לי לפעמים זה מסתדר לפעמים לא, אם יצא לי לצם אני יעלה לפה תמונה........ למשהו יש מושג מה הבעייה יש לי כרטיס שלGB-9800PRO לא נעשה שום OC זה קשור להתחממות של הכרטיס? ד"א הבעייה גם מלוות באיטיות של המחשב עוד שאלה: חוץ מהבדלי זיכרון, איזה עוד הבדלים יש בין ה PRO ל- XT? האם צריבת ביוס ו OC קטן ויש לי XT? רק עם זיכרון של 128 (ששוה עריך ל ~250 בגלל תכנולוגית הקיבוץ אם אני לא תועה) והאם אתם ממליצים להחליף לו את הקירור המקורי? עוד משהו: אחרי 3 חודשים שהשתמשת…
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מריץ 3DMARK 01 ולא משנה אם אני שם על רזולוציה 800*600 או 1680*1050 אני מקבל תמיד אותו FPS... גם אם אני מוריד ליבה אחת או מריץ עם שניהם. הציון הסופי שלי הוא 31K שזה ממש מוזר... אגב ב-3DMAR 05/6 אני מקבל ציונים מעולים. הכרטיס 8800GTS
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-