כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
טוב אז יש לי התלבטות בין שני הכרטיסים האלו, ואני לא יודע מה עדיף. אומרים שה pro חזק במקצת, אך ראיתי שלאנשים יש המון בעיות איתו. האם גם ל x1950gt יש בעיות רבות כמו ה pro מה כדי לי?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
תגידו הכרטיס הנ"ל, טוב או לא ב OC ? (קירור סטוק) יש איזה תוצאות אולי ? תביאו בקשה. ולמי מהחברות המייצרות שלו יש את הקירור הכי טוב עליו ? asus / sapphire / connect3D
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
Hello I attached an addition screen to my PC (to digital output) and now I have clone - same display on both screens. How can I config it to Dual independent display? Thanks Lior
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם זה נכון שמשחק שמשוחק ברזולוציה של 1024X1280 (לדוגמה) ייראה טוב יותר על מסך של 17 אינץ' מאשר על מסך של 19 אינץ'? ב-CRT.
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך למשחקים באיכות גבוהה.. אלה הכריסים שהמליצו לי עליהם למי שיש יותר טובים במחירים בין 0 ל 900 גג מוזמן לרשום.. Gigabyte ATI RADEON 2600XT 256 mb GDDR4 HDMI support PCI-E Retail Sapphire Radeon X1950Pro 512Mb DualDVI Retail SX195P512 Palit Nvidia Geforce 8600GT 512MB Super PCI-E Retail P86S512 Sapphire ATI RADEON X1950GT 256MB Dual DVI Retail SX195GT256 Geforce 8500GT 250MB תודה...
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
הזמנתי היום מחשב.. קיצר הבאתי את המעבד: intel core i7 920 2.66ghz 8mb l3 cache s1366 והכרטיס מסך שלי הוא: ASUS P6T LGA1366 CORE i7 intel x58 ddr3 1333 llk אחרי שהזמנתי תמחשב דיברתי עם חבר שמבין בזה קצת והוא אמר לי שהמעבד סוס אבל הכרטיס מסך הוא על הפנים כי זה בעצם כרטיס מסך שהוא על המעבד וזה לא יעלה לי משחקים כבדים. אני יכול לשנות תמפרט עד מחר בצהריים שהמחשב יגיע אליי.. אז אם יש בעיה תציעו לי מה לעשות תודה רבה נשמות ולילה טוב!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי כרטיס מסך חדש video shuttle 2 אני חושב שהוא של chronos עכשיו מישהו מכיר את הכרטיס? הוא שווה משהו? וכמה הוא עולה? אני פשוט לא יכול להרכיב תכרטיס כי אני לא בבית. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף כרטיס מסך במחשב של ילד בן 8 (משפחה שלי). הצרכים שלו זה משחקים. אני עורך וידאו ואני מכיר כרטיסים טובים ויקרים, ועובד איתם, אך פה צריך כרטיס פשוט יותר, סביבות ה 300 שקלים,ואיני מכיר ומבין בזה. המחשב שלו לא חדש, הם רק החליפו מעבד ל 3.0. הזיכרון שם בדיחה- 244... (כמה יחד). כרטיס מסך ישן וחלש של SYS (מה זה?) כמובן חיבור AGP ישן. הוא קיבל כמה משחקים שדורשים קצת כוח, יחד עם הגה ודוושות, ולא מצליח להפעיל אותם. כאמור כרטיס מסך חלש, וגם זיכרון בעייתי. כרגע האמא רוצה לשדרג כרטיס מסך, סביבות ה 300 גג. איזה לקנות לה? רדאון או גי פורס? כמה זיכרון? אני מכיר דגמים חזקים, ומתמצא בהם, אך בדגמים ה"חלשים" האלה אני לא מכיר כלום ולא מבין. אשמח לקבל 2-3 דגמים של כרטיסים שיענו ע…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בהמשך לאשכול קודם אני רוצה לקנות לאח שלי מתנת יומולדת(מכל המשפחה) כרטיס מסך חדש החומרה שלו: P35-DS3L Intel® Core2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz OCZ RAM DDR2 800MHz - ארבעה סטיקים של 1GB ASUS EN8600GT MG/HTP/512M/A http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/EN8600GT_MAGICHTP512M/ ספק 500W של Hec - Hec 500td-tf בסופו של דבר על פי התקציב, ונתונים שונים החלטתי לקנות את כרטיס המסך הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5553&CatCode=531 (בלי הערות על אייבורי בבקשה) השאלה המרכזית שלי היא: 1. האם ספק הכוח יעמוד בעומס או לא? שאלות נוספות:2. האם PCIe 1 כמו שיש בלוח של אח שלי - יקבל את הכרטיס(תקן 2.1) - להבנתי 2 תומך ב-1 אבל לא מצאתי איזכור לגבי זה שנוגע ל -2.13. בספ…
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי מעוניין להחליף את ה-MX 440 שלו במשהו יותר מתקדם ,חשבנו על אחד מהכרטיסים הבאים nvidia fx 6600 or ati radeon 9600xt השאלה איזה מהכרטיסים עדיף ? המפרט שלו הוא : pentium 4 1.8ghz 256mb RDRAM mother board intel marivile תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום רב למשתמשי הפורום , חנות אחת חייבת לי פיצויים והציעה לי כרטיס מסך בחינם היא מציעה לי שני כרטיסי מסך ואני רוצה לשאול איזה מהם כדאי לקחת יותר? הראשון הוא Gecube radeon x1650 לא PRO והשני הוא Leadtek Geforce 7600GS שני כרטיסי המסך הם 256 Mbyte תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי כרטיס מסך FX5200 ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר מתקדם אבל יש לי סלוט של AGP איזה כרטיס מומלץ לקנות עד סכום של 500 ש"ח.???
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
USB 4.0 Will Arrive In Late 2020 האם נראה כרטיסי מסך , טלווזיות עם חיבור USB 4.0 ? Thunderbolt 3 technology and that achieves per at up to 40Gbit/s. חוץ מכרטיסי מסך לא מבין למה אני ישתמש בזה ? הרי כווננים מכניים חלשים /איטי למהירות כזאת
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. אני מתלבט בין 3 כרטיסי מסך שונים: 1)GT 8600 512 DDR2 2)GT 8600 256 DDR3 3)X1950 אנא עיזרו להחליט. אם יש משהו יותר טוב באותו מחיר אשמח לדעת. תודה.
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
האם זה שווה את זה, האם זה שווה לקנות כ.מסך חזק בשביל שיהיה אפשר לאפשר אותם או שזה לא ממש מורגש, כי זה ממש קורע את הכרטיס ולפעמים מוריד חצי מהביצועים במקרה הטוב ?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי gtx 560 ti הכל מותקן כמו שצריך.. בהגדרות נסיתי הכל בחירה אוטומטית המעבד המרכזי והדגם כרטיס שלי לא עוזר הפעלתי מישחק שבמיקרה יש לי אותו בסטים Homefront והוא כן תמוך בphysx מה עלי לעשות שזה כן יעבוד?
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס X800GTO2 שניתן לפתוח לו צינורות. כל שאר המפרט בפרופיל שלי. אני התקנתי את Tom Clancy's Rainbow Six Vegas וספלינטר סל. שני המשחקים האלה לא עובדים לי, מכייוון שרשום השכרטיס מסך לא מספיק טוב. למה? כי אין לו SM3. היו עוד כמה דברים אבל אני לא זוכר. השאלות שלי הם: 1. מהו SM3, ומה ההבדל בינו לבין 2, הבדלים באיכות גראפיקה? איזה דברים אני אשים לב בהבדל? 2. האם כדאי לפתוח\לנצל את האוברקלוק של הכרטיס הזה? מה זה יתן לי בכלל? 3. מה אני יכול לעשות בשביל שהמשחקים יעבדו לי? החדשים בעקרון? -> לקנות כרטיס חדש, כמה יעלה כרטיס בשביל שהם יעבדו לי. 4. מה זה קונרו? תודה
-
- 10 תגובות
- 720 צפיות
-
-
האם כדאי ללכת על ה-2900PRO 512MB החדש ? אולי בכל זאת ללכת על GTS 640 ? או אולי בכלל כדאי לחכות עוד חודש חודשיים ?
-
- 13 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך משהו טוב שיעלה לי את הסאן אנדראס וכל המשחקים החדשים עד 400 שח תודה!
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
תשמעו יש לי שאלה מה יותר חזק ויותר טוב RADEON HD 4670 או GEFORCE 8800GTS 640MB אשמח לקבל תשובה.
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
בגלל שאוטוטו עומדת לצאת הגירסה החדשה של אדובי - CS4 - אז החלטתי קצת לחכות עם שדרוג המחשב כדי לראות מה הדרישות והיכולות החדשות של פרמייר ואפטר, אבל במקביל זה גם גרם לי לתהות מה בעצם עליי לחפש בשדרוג, במיוחד מכרטיס המסך. בלי קשר לחברה או סוג מסויים, אני פשוט מתלבט מה יותר נכון לגבי עריכה בתוכנות כגון פרמייר או אביד? זיכרון או עוצמה? אני לא מתכוון לתכנן מודלים תלת-ממדיים או אנימציות מורכבות, אבל לעתים אפקטים של פרמייר שמתבססים על OPENGL רצים לי לאט על המחשב הנוכחי. אני לא בטוח אם זה בגלל שכרטיס המסך (7600gs 512MB DDR2) הוא ישן, או שבגלל הזיכרון שלו איטי. עכשיו אני מתלבט בין 9800GT (עם ג'יגה זיכרון DDR3) או 9800GTX+ (שאמנם יש לו "רק" 512MB DDR3, אבל הוא מהיר משמעותית מהדגם הש…
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי דיי ישן והמליצו לי להחליף את הכרטיס מסך והזכרון במקום לקנות חדש. אני צריך המלצות לגבי איזה כרטיס מסך לקנות ואני מתלבט כין nvidia לבין amd שמציעים יותר זכרון וירטואלי. אשמח אם תמליצו לי על כרטיס מסך וזיכרון למחשב במחיר כולל של 2000 ש"ח (לשניהם) או שהאם כדאי לי לחכות לכרטיסי מסך החדשים שבדרך.. תודה לעוזרים. מפרט המחשב: מעבד: Intel core i7 2600 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1155 קירור למעבד: Arctic cooling Freezer 7 Pro rev.2 לוח אם: Gigabyte GA-H67A-UD3H זכרון: G.Skill 2x2GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח: Samsung spinpoint F3 1TB 7200 RPM 32MB כרטיס מסך: Gigabyte GTX460 1GB GDDR5 מארז: Antec Two Hundred ATX Mid Tower Gaming ספק כח: SeaSonic 620W Bronze …
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך 9600GT מ"זד" לא הייתה בחירה טובה וויסטה 64 BIT אחרי זה שדרגתי לWIN 7 64 BIT וזה הראה שה כרטיס 1/2 GB החלפתי כרטיס מסך ל9800 GT עכשיו המחשב WIN 7 64 BIT לא מזהה אותו מה לעשות ניסיתי דריבר ניסיתי הכל![br]פורסם בתאריך: 28.10.2009 בשעה 19:27:51 סליחה על הדאבל אבל הנה תמונה אולי זה עוזר מה שכתוב זה: The NVIDIA setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. Setup will now exit
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני ממש לפני קניית מחשב אך איני יודע איזה מסך LCD יהיה המתאים למשחקים ועריכת וידאו. היכן אפשר למצוא מדריך בעיברית למסכי LCD? ;D
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מעוניין לקנות את הכ. מסך הזה: Radeon X1950GT SUPER 512MB. אני משקיע בזיכרון בגלל שאני מעוניין בעתיד לשדרג למסך 22 אינץ' והבנתי שזה ישפיע על המשחקים אם יהיה רק 256M זיכרון. השאלה שלי היא האם הכ. מסך הזה תומך בחיבור שני מסכים בו-זמנית, כך ששניהם יהיו השולחן עבודה שלי, כלומר שולחן עבודה אחד ארוך על שני מסכים. תודה
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-