כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך r9 280x vapor-x משומש ששימש לכריית מטבעות והוא באחריות לבערך עוד שנתיים וחצי. האם יש סיכון כלשהו בכך? האם עצם השימוש למטרה הזו עלול לקצר את משך החיים שלו? יהיה שינוי בטמפרטורות, וכו'?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, עברתי על מאגר הכרטיסים שלכם והחלטתי לקנות HD5770. בדקתי קצת על ההבדל בינו לבין הדגם הישן יותר - 5750 ונראה שההבדל היחיד הוא מהירות הזיכרון. 700 MHZ לעומת 850. אני עובד עם פוטושופ ופלאש ואני מעדיף זיכרון יותר מהיר, אבל האם ההבדל היחסית קטן הזה משנה? בייחוד כשיש הבדל של 100 שקלים בין כרטיס לכרטיס.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי , כרגע יש לי ATI Radeon 9550 , אני מחפש כרטיס מסך שיחזיק משחקים טובים וגם את הווינדוס החדש (vista) . תקציב: עד 500 ש"ח . יש לי לוח אם Gigabyte GA-8VM800PMD-775 תודה לעוזרים .
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש בהגדרות של כרטיסי המסך אפשרות לפרוס תמונה להכפיל אותה וכו' על שני מסכים.הבעייה היא שכשאני מנסה להציג סרט במסך אחד רואים ובשני רואים שחור.כשמבטלים את הסרט חוזרים לראות תמונה בשני המסכים.איך אני גורם לבעייה להסתדר.מערכת ההפעלה היא XP הכרטיס לא חשוב אני יכול להתקין גם NVIDIA וגם ATI .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחד: חבר שלו קיבל 9998 ב3dmark 2001 עם המפרט הבא: p4 2.0ghz 512mb DDR Intel board Gigabyte Radeon 9000 PRO 128mb נשמע לכם הגיוני? עוד דבר שהוא אמר שממש לא נשמע סביר: המחשב הזה הריץ את UNREAL2 על 60-80 פריימים ב1024X768 !!! : קצת לא סביר... מה דעתכם? :smoke:
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://megagames.com/news/html/hardware/nextgenerationd10ugeforcecardsspecsunveiled.shtml תראו איזה יופי שיפור של 50% מהדור הנוכחי וסוף סוף שינוי ארכיתקטורה מצד NVIDIA. וגם סוף סוף אחרי 20 שנה הבינו שמומלץ להוסיף PhysX stream engine כדי שבאמת יוכלו לעשות משחקים מגניבים. כי איפה שנגמרת הגרפיקה מתחיל הפיזיקה. <<< מחכה בקוצר רוח לראות את הדמואים הגרפיים ש NVIDIA תשחרר השנה עם הכרטיסים שלה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך זמני הכי זול שאפשר שכן יוכל להריץ NOH וCOD:BO על הגדרות מינימום 1280X768 ומקס על 1680X1050 בלי פילטרים שכמובן אפשר יהיה לשחק בלי לשבור את המסך כי כלום לא זז.... TNX
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Hello guys i just wanted to know how much time well it take for the isreali shops to provide the gtx680 that is going to be out in the 22nd and from were should i buy it Thank you.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במסגרת שיטוט שיעמום שהיה לי באינטרנט נכנסתי לאתר CAN YOU RUN IT שבודק מערכות מחשב ומעריך כמה טוב משחקים מסויימים יכולים לרוץ על המחשב, בדקתי איך המשחק crysis warhead אמור לרוץ על המחשב שלי ונתקלתי בהפתעה. בהגדרות מינימום אני כמובן עומד אבל מבחינת דרישות מומלצות נפלתי בדבר לא צפוי(זה היה צפוי אם הייתי נופל על מעבד נניח)-כרטיס מסך. ראיתי שם את שתי השורות הבאות: Vertex Shader Ver.: Required - 4.0 , You have - 3.0 Pixel Shader Ver.: Required - 4.0 , You have - 3.0 האם זה משהו שקשור בדרייבר שאמור להתעדכן או שזה משהו חומרתי(הורדתי לאחרונה את הגירסה 178.24) אם בכרטיס מסך חדש יחסית וברמה גבוהה אין את התמיכה בדברים האלו אז באיזה כרטיס מסך יש אותה בדיוק? כמה זה משמעותי שיש לי ד…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי GF2MX 400 של הרקולס 32MB, 200/200. יש לי אפשרות לקבל (תמורת מחיר סימלי) GF2MX 400 64MB, אבל של powercolor .. שזו בעקרון נחשבת חברה לא משהו.. אז השאלה היא מה יותר חשוב הרקולס על פני powercolor או ה 64MB על פני ה 32MB.. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני לפני קנייה של מחשב חדש ומתלבט האם להשאיר את הכרטיס מסך הנוכחי שלי (HD4850), או למכור אותו לקנות gtx460 חדש. הרזולוציה של המסך שלי היא 1680X1050, ומשחק בעיקר במשחקי FPS ו-RTS עם שאיפה להגדרות גבוהות. יש לציין כי כיום אני לא מנצל את הכרטיס הנוכחי כראוי מאחר והמעבד שיש לי יוצר את צוואר הבקבוק. האם אני ארגיש בתוספת ביצועים לאחר השידרוג, ובמידה וכן, האם תוספת הביצוע שווה את ההפרש (כ-500 ש"ח)? האם קיים יתרון מוחשי לPhysics של Nvidia? תודה מראש לעונים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי את שניהם במחיר פחות או יותר דומה ישמש למשחקים קצת הבנתי שהרדאון תומך בdirect x 11 והג'יפורס לא שניהם ג'יגה זיכרון רוב היישומים שאשתמש זה סרטי hd המחשב שלי מעבד quad 9300 זיכרון 667mhz 2 ג'יגה ספק 350 w הבנתי שצריך לשדרג ספק לפחות ל400 ומעלה האם זה הכרחי? גם הולך לעבוד על פרמיר 1.5 שזה גרסה ישנה שרצה על xp שהבנתי שזה לא בעיה בכלל מה עדיף לצרכים שלי? בנוסף תוכלו לתת לי לינק להשוואת כרטיסי המסך הללו? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב שהיה בשימוש אינטנסיבי אולי שנה, שנה וחצי גג (עברתי דירה מהבית של ההורים שלי לפני 4 שנים והמחשב נשאר שם) וברצוני לשדרג את הכרטיס מסך מה R290 שמת לי. בגדול אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה 4k (אני גם ככה 90% המשחקים משחק עם CONTROLLER בעתיד אקנה מסך רגיל) זה הדגם של הטלויזיה שלי Hisense 50M7000UWG 4K אם זה חשוב (מרחק 2.5 מטר מהספה עליה אני מתבטט) וזה המפרט: Quad Core i7-4790 H97M-Pro4 -ASRock MX100 SSD R290 ז"ל HX318C10FK2_16 -Kingston (2X8G) S12G-650 -Seasonic Nanoxia Deep Silence 1 Dark Black NPS אני מתלבט בין ה 2070 SUPER (שלפי מה שהבנתי יהיה לו צווארון בקבוק קטן) לבין RX 5700 …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
של ההרקולס עולה 300 שקל יותר !! מה לקנות ? , ובכלל כדאי י לקנות 9700 כי אומרים שיוצאת תוכנה שהופכת מ 9500 ל 9700 לא כדאי שאני יקנה 9500 והיא תעשה לי 9700 PRO
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הפנו אותי לפורום הזה מפורום מפרטים, אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא כרטיס מסך אופטימלי עבור הצרכים שלי: מחפשת מחשב תותח לרינדורים. עובדת על תוכנות :. AutoCad, SketchUp, V-ray render, PhotoShop גם קצת אילוסטרייטור ופלאש.. מחפשת 64 ביט: (אמנם סקאטצ'אפ ווי ריי כרגע עובדים רק בתור אפליקציית 32 ביט, בהמשך הם ישתפרו, ובגלל פוטושופ מעדיפה 64) לא משחקת בכלל במשחקי מחשב. לכן חשוב שיהיה כרטיס מסך עם open gl המארז לא צריך להיות שקט, זה בחדר העבודה, לא השינה. תקציב עד 5000 אבל בעיקרון חשבתי על 3500-4000 שח. אשמח למפרט מסודר עם כל הדברים, כזה שאפשר ללכת לאייבורי ולקנות. תודה המון המון תודה, ענבל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב Hp Cayak שמכיל שני מעבדים של Pentium 3 , עם 512Mbyte , וכרטיס מסך של GeforceII creative אני לא זוכר בדיוק את הדגם אבל אני זוכר שהוא פצצה. אם אתם לא יודעים תוכנת Bryce 5.0 מרכיבה נופים תלת מימדיים יפיפיים , בצורה קלה ופשוטה . הרכבת טקסטורות מהממות על גופים וצורות שונות . הבדיקה שערכתי היא על מערכת הפעלה Windows2000 שהיא אכן תומכת בשני מעבדים . ברגע שביצעתי Render , לחצתי על כפתור Ctr+Alt+Del ובדקתי את מצב המעבדים . מעבד ראון עבד פחות או יותר בסביבות 80 % ואילו השני , קפץ באיזור של 10-20 % בלבד . אני שואל האם המעבד השני אמור "לעזור" לתוכנה לבצע Render בצורה מהירה ? ומי אמור לחלק את העבודה ? מערכת ההפעלה או התוכנה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מחפש לשדרג את הכרטיס מסך שלי , התחיל לצלוע קצת בזמן האחרון כנראה התעייף עם השנים . התקציב 1500 פחות או יותר , עדיפות לRADEON המפרט שלי [h=1]Intel - E8500 Thermaltake - Big Typhoon Asus - P5Q-E Gigabyte ATI Radeon HD4870 OCZ - Reaper - 2048 X 2 Enermax MODU82 - 525W תודה. [/h]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,רציתי לדעת מה גורם למסכים מסוג CRT להציג תמונה לא ברורה? כאילו לא מפוקסת כזו... זה בולט במיוחד בטקסטים ובמערכת ההפעלה עצמה...הכל נהיה מטושטש ולא ניתן לקריאה.. מעניין אותי אם אני יכול לעשות עם זה משהו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי לב שבאתר שקניתי את הכרטיס מסך שלי יש את התמונה הזאת: ומה שאני קיבלתי זה כזה: בהתחלה חשבתי שעבדו אלי, אבל שנכנסתי לאתר של PALIT ראיתי שדוקא מה שאני קיבלתי זה מה שמופיע באתר של PALIT (מה שבתמונה שניה)... אז למה יש כביכול 2 דגמים שונים?? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1229 או http://www.xpertvision.com/en/products/ati_agp_X700.html למי מהשניים ביצועים טובים יותר(בלי התחשבות במחיר)...?? תגידו,אפשר לעשות ל-x700 פתיחת צינורות? לאיזה כרטיס של radeon (לא מסידרת ה-x) הוא משתווה? לאיזה כרטיס של nvidia הוא משתווה?
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני משתמש בתוכנות אנימציה, רנדרינג,קומפוזיטינג וכו, מה דעתכם בנושא כרטיס מסך מקורר "מים" כמו gigabyte rtx4090 aorus xtreme waterforce 24g... לעומת כרטיס מסך עם פאנים? האם יש חשש שהכרטיס יפסיק לעבוד / החלפת נוזלים וכו...? לפני שנים היה לי COOLING CPU ואיכשהוא נדפקה לי הזרימה ונשרף המעבד חחחח
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך לחבר, בממשק AGP, והתקציב הוא כ1500 ש"ח (גג) הוא יכול לקנות רק מחר, אז אנחנו מוגבלים לחנויות שנמצאות בחיפה בלבד. המחשב הוא כזה: AMD 64 2800+ 1024MB DDR 400 ולוח נחמד של ג'יגה בייט... חשבתי ללכת אולי על FX6800 בKSP יש את: ?MSI? - ?GF FX6800 128MB TV, DVI? ב1300 ש"ח או ?PINE? - ?xfx 6800 128MB DVI, TV? ב1480 ש"ח מה ההבדל בין שניהם? האם הם חזקים יותר מ6600GT? יש אלטרנטיבות יותר טובות לתקציב הזה?(חנויות בחיפה בלבד) תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו כשאני בווינדוס אז קצב הריענון "טוב" לפי מה שהמסך יכול אבל כשאני נכנס למשחק אופרה אחרת לגמרי הוא עובד על 60hertz וכשאני רוצה לעשות רזולוציה של 1152 על 864 אז שטח המסך קטן בהרבה למה זה ויכולה להיות ירידה בביצועים בגלל זה?????. אמרו לי ש REFRESH RATE FIX יפתור את הבעיה ואני לא מוצא את התוכנה אז תודה למי שיתן את הלינק.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4032 אני לא צריך אותו בשביל OC
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-