עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by stingeR-,

מי לוקח בביצועים נטו ללא AA+AF

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ea666,

שלום. יש לי מחשב לא כל כך חדש ואני רוצה לשדרג אותו... לפני שנה ו4 חודשים קניתי כרטיס מסך ATI 9800XT 256MB אין לי כסף לכרטיס חדש ואני לא רוצה להשקיע עדיין בכרטיס. אני רוצה לקנות מעבד לוח אם וזכרונות. עכשיו יש לי p4 1800 intel 850GB 512 RDRAM כמו שאתם רואים המעבד הוא צוואר בקבוק מאוד גדול ואני לא יכול לנצל את הכרטיס מסך שלי... (שאגב יש לו silencer 3) הדילמה היא האם כדאי לשדרג את המחשב והכי הרבה מתי שאני ארצה לקנות כרטיס מסך חדש אני אחליף גם לוח אם כדי שיהיה לי PCI E? כי אני לא אצליח להשיג כסף כדי לקנות גם כרטיס וגם לוח מעבד וזכרונות... והכרטיס מסך שלי הוא עוד איכשהו יכול לסחוב טוב... אז... מה אתם אומרים? :s05:

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...אני מתכנן לקנות את הלוח של ASrock...ההוא 754 עם PCIe... אז הכרטיס הזה הוא עם זיכרון משותף...(דיי באסה)... עכשיו שאלות: כמה צינורות עיבוד?.. איזו ליבה??...יש מצב לפתיחת צינורות?? איזה טכנולוגיות יש לו?. כמה הוא מוציא ב3DMARK05?? הוא סביר ככרטיס מסך למחשב של משחקים לא כבדים...ג'נרלס...ונגיד SOF2 MP:DEMO... הוא יחסוב יותר טוב מGF4 MX440-SE

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. או שזה יותר מידי?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by free_me_0,

השעמום לקח אותי לאתר הזה. מעניין כמו נותן ב-VANTAGE http://www.donanimhaber.com/anakart/haberleri/Asusun-yuksek-performans-platformu-Rampage--Extreme--ROG-Xpander-Donanim-Haberde.htm

6. המפרט שלי: מעבד E4300 OC TO 3.0 לוח אם: Gigabyte 965 ds3 זיכרון 2 ג'יגה טוינמוס. כרגע יש לי כרטיס מסך 7600GS שלא ממש מספק אותי במשחקים כבדים שאני משחק.. האם כדאי לי לחכות קצת לירידת מחירים כלשהיא? או לקנות עכשיו כרטיס מסך שיחליף לי את הקודם? תודה רבה למגיבים.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by The Un4givN,

אז ככה: יש לי כרגע CF של 4870 שבקרוב מאוד יוחלף לCF של 5870 אני יודע שהלוח אם שלי מאפשר לי לשים 2 כרטיסי מסך על PCIE x16 ועוד כרטיס פיזיקה ייעודי בPCIE x4 השאלה שלי היא כזאת אם הכרטיס פיזיקה עובד על X4 הוא לא מגביל את הכרטיסי מסך? ואיזה כרטיס פיזיקה ייעודי יכול להתאים ל2 כרטיסים של 5870? ועוד משהו... מן הסתם הכרטיס פיזיקה לא מתחבר לגשר של CF אז פשוט מכניסים אותו לחריץ וזהו הוא עושה את העבודה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. האם אני יכול להתקין כרטיס SAPPHIRE HD 6850 1GB GDDR5 PCIE על המחשב שלי במפרט הנוכחי ללא צורך בהחלפת ספק בינתיים ? נתונים E5800 לוח אם FOXCOON G41 HD4350 4GB RAM ספק גנרי 500W פשוט מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ZXY1,

כרטיס מסך למשחקים כמו wow , diablo 3 , prototype2 , gta IV . כרטיס מסך טוב מבחינת עלות / תועלת מחיר הכי נמוך לרמת המשחקים האלה ברזולוציה 1920x1200 למסך עד "24 כולל (הרזולוציה המקסימלית שאפשר להשיג במסך "24)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by eliorzizov,

שלום לכולם, אני יודע שה-HD2400pro לא יודע לפענח קבצי MKV - שזה בדיוק מה שאני צריך. השאלה היא עם ה-HD3450 החדש יכול. הרצתי חיפוש קצר בנושא שלא העלה הרבה למרות שנדמה לי שקראתי איפשהו טרם ההשקה של ה3450 שהוא יכול לבצע פיענוח זה. למישהו יש תשובה בנושא ???

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by most,

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1229 או http://www.xpertvision.com/en/products/ati_agp_X700.html למי מהשניים ביצועים טובים יותר(בלי התחשבות במחיר)...?? תגידו,אפשר לעשות ל-x700 פתיחת צינורות? לאיזה כרטיס של radeon (לא מסידרת ה-x) הוא משתווה? לאיזה כרטיס של nvidia הוא משתווה?

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם. נתונים כללים על המחשב : AMD 3500 ,גיגה 1 זיכרון רם וכרטיס מסך 6800 GT אז ככה - יש לי את המחשב הזה חצי שנה , עד לפני 2 חודשים כשהיתי עושה בדיקת מהירות במשחק שאני משחק בו?(HALF-LIFE 2)היתי מקבל ממוצע FPS 130 באופן קבוע. פיתאום זה ירד לי ל 120 קבוע , מה יכול ליגרום לזה??? אבל זה בכלל לא הבעיה ,עם ירידה של 10 FPS אני יכול להתמודד אבל בחודש האחרון קורה לי משהו מוזר - על כול 6 פעמים שאני משחק קורה לי שאני רואה בתצוגת המשחק כתמים סגולים מוזרים כאלה: למשל ריצפה שאמורה להיות בצבע אפור תהיה אפורה משולבת בצבע סגול וכך לגבי פריטים רבים אחרים בתצוגה. :-\ אם למישהו יש מושג ויכול לעלות אפשרויות לגבי הבעיות לתקלה ופיתרונם אני אשמח מאוד תודה מראש. נ.ב אני לא היתי בטוח אם לכ…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי, אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 500 ש"ח. יעבוד על לינוקס וווינדוס. עבור: אינטרנט, משחקים כמו dragon age 2 ו civilization 5 וקצת סרטים. אם אני לא טועה אז כנראה עדיף כרטיס של nVidia ןלא של ATI בגלל שהם נתמכים טוב יותר ע"י לינוקס. לא יודע אם זה משנה אבל יש לי לוח אם של גיגהבייט עם מעבד של AMD קווד. אודה לכם על העזרה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by gilbar10,

שלום אני יודע שהרבה אנשים אומרים שעד אשר המשחק יצא אי אפשר לדעת ממש אבל לפי דעתכם האם עם כרטיס כמו gtx 570 oc core clock: 780 shader:1560 memory clock:3800 בכמה fps אתם מעריכים שאני אוכל להריץ אותו ועל איזה הגדרות (ultra/high) תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by shimi 1,

שלום לכולם וחג שמח! אני מתכנן לקנות מערכת מחשב חדשה, והכרטיס מסך שאני בונה עליו הוא : 5850 Vapor-X OC המארז שאני מתכנן לקנות הוא : thermaltake element T והשאלה שלי האם הכרטיס מסך יתאים למארז? תודה לעוזרים!! ;D

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by nimrod342,

שלום, אני משחק בbf1 beta ובbf4, בזמן המשחק, הfps שלי כל הזמן משתנה בקפיצות גדולות נגיד מ80 ל15 וגם המשחק נתקע לי הרבה ואני לא מבין למה. וכשאני משחק בbf1 ההגדרות שלי על low ובbf4 על ultra. בנוסף לפעמים נתקע לי קצת גם בbf4 המפרט שלי זה זה: gtx 760 i7 950 4 ram תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. האם זה עקבי או תלוי במשחק? ושאלת המשך - לאור הנ"ל, איזה מערך SLI/CF הכי משתלם היום לגיימינג על FHD בהגדרות גבוהות? ברור שהכי טוב 2XGTX580 או 2XHD6990 אבל אני מעוניין במשהו שגם משתלם למחירו ובהישג יד... נאמר בטווח של 1000-2000 ש"ח בערך. נניח לצורך הדיון שיש כבר לוח אם תומך, ספק/מעבד חזק ודי זיכרון. תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by shibby15,

שאלתי מישהו והוא אמר לי שאולי הראדון 8500LE 128DDR לא יעבוד ב ווינדוס 98 שלי זה נכון???

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by galai198777,

איזה כרטיס מסך ל איכות 2K ?

20. Started by רועיירדן,

http://www.fudzilla.com/news/processors/38069-qualcomm-thinking-about-buying-amd במחיר 3 מיליארד דולר הדבר שמפריע שאינטל לא תתן להם להשתמש בטכנולוגיה שלהם x86

21. Started by OpenCan,

אני רוצה לקנות לאחי הקטן כרטיס מסך פשוט למחשב עם קצת פז"מ עם משהו ברמה של מעבד E5300 ו2 ג'יגה DDR2 על לוח אם פשוט עם כניסת PCI-E X16. ראיתי בKSP מגוון לוחות בסביבות ה250-300 שקל ובמפרט שלהם לא מצאתי הבדלים. יש הבדל בין הכרטיסים השונים בכלל? יש אחד ספציפי מומלץ על גבי חבריו בטווח מחיר הזה? תודה :-)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by kobiperez,

שלום, יש ברשותי 700 שקל לקניית כרטיס מסך חדש .. חשבתי לקנות ati 5750 שעולה 689 בול בתקציב וביצועים לא רעים ביחס למחיר.. יש לי ספק ג'נרי פשוט ביותר 350 וואט ברור לי שאני חייב להחליף אותו, השאלה היא האם הספק הזה יעשה את העבודה ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_100&products_id=28209

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היה הרבה הייפ בקשר לשפת תיכנות העילית הזאת ואני אישית מאוד מחכה למשחק כאלו. מתי אתם חושבים שניראה אותם???. יאיר.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by shimi 1,

היי לכולם, אני עומד לקנות מתנה לאחי ליום הולדת והחלטתי לקנות כרטיס מסך.. יש שניים ספציפית שהוא דלוק עליהם gigabyte HD5870 SOC או gigabye 560 gtx ti SOC ולשאלה עצמה : מי יותר טוב ? (ספק כוח 620 וואט של סיסוניק S12 משהו, מסך smasung cream 2333T 1920*1080 , מעבד Q9650) תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. כותרת תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים