כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
האם כרטיס מסך גרפי טוב יכול לבוא בשילוב עם מסך LCD? ברשותי RADEN 9700PRO ואני מעוניין לרכוש מסך LCD. האם המסך יהרוס לי את הביצועים של הכרטיס או שלא יפריע כלל?
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי ... יש לי כרטיס מסך של לידטק - Leadtek GeForce 4 Ti4400 MyVivo עם יציאה לטלוויזיה (וגם כניסה) איך אני צריך להגדיר את הדרייברים (Detonator 41.09) כדי שבטלוויזיה מה שאני יראה יהיה אותה תמונה בדיוק שיש לי על מסך המחשב ? ניסיתי את אפשרות ה Clone ולא הצלחתי ( כבל RCA ) . כעת הטלוויזיה נמצאת כהמשך לצד הימני של המסך - אני רואה בטלוויזיה את הרקע של הDesktop ואם אני מזיז את העכבר ימינה אני רואה גם אותו ...
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול מה יותר משתלם מבין הכרטיסי מסך האלה: MSI NX6800-TD128 GeForce 6800 256-bit 128MB או MSI 9800 PRO 128MB 256BIT
-
- 16 תגובות
- 993 צפיות
-
-
משום מה, -FPS בקאונטר סטרייק צנח פלאים, ואני לא מצליח לבטל את ה-vertical sync. למישהו יש במקרה את הכרטיס הזה ויכול לעזור לי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
רשום בדרישות מינימום, ש3DMARK דורש תמיכה בDX9, שאין בגי'פורסים למיניהם? זה יעבוד? במלואו? MOOMOO
-
- 11 תגובות
- 993 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני רואה הרבה אנשים שיש להם בעיות עם כרטיסי מסך של ATi. מהי הסבירות שבעיה כזאת תקרה גם לי ? (המפרט במפרט המחשב) חוץ מלחבר את הכרטיס לAGP ולהתקין את הדרייברים, יש אולי עוד משהו שאני צריך לדאוג לו ? ובכלל.. אני אמור לדאוג ? :-[
-
- 8 תגובות
- 993 צפיות
-
-
ובכן, המפרט שלי רשום ב"מפרט המחשב". הנה התוצאות שלי ב3D MARK : 3d mark 2001 : 9500 3d mark 2003 : 3100 בלי שינויים ברזולוציה ובהגדרות. קראתי את האשכול בהודעת עוגן, נכנסתי לאתר אך היו לי כמה בעיות איתו אז אני מקווה שתענו לי פה ולא תסגרו את האשכול. גרסת דרייברים : 3.2 (קטקליסט) האם התוצאה הזאת כמו שהיא אמורה להיות ?
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
רדאון 9800se בעל 256 ביט ייתן ביצועים גבוהים יותר מכרטיס בעל 128 ביט מאותו הסוג ( כלומר ה רדאון 9800 פרו 128 ביט ) ??? אני מעוניין לדעת אם שווה להשקיע את העוד 300 שקל האלו !??
-
- 15 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת איזה מי בין שני כרטיסי המסך האלה טוב יותר. למידע נוסף לגבי הכרטיסים: xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 - XFX 6600GT 128MB TV ,PCI-E - ASUS
-
- 12 תגובות
- 993 צפיות
-
-
x800GT או GeForce 6600GT? ובכלל אם יש כרטיס יותר טוב מהם בסביבות ה-1100 שקלים, תציעו בבקשה. ואם מישהו יודע על כמה FPS כל אחד מהם יכול להריץ את סורס שיגיד גם בבקשה. תודה
-
- 15 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב לא כל כך חדש ואני רוצה לשדרג אותו... לפני שנה ו4 חודשים קניתי כרטיס מסך ATI 9800XT 256MB אין לי כסף לכרטיס חדש ואני לא רוצה להשקיע עדיין בכרטיס. אני רוצה לקנות מעבד לוח אם וזכרונות. עכשיו יש לי p4 1800 intel 850GB 512 RDRAM כמו שאתם רואים המעבד הוא צוואר בקבוק מאוד גדול ואני לא יכול לנצל את הכרטיס מסך שלי... (שאגב יש לו silencer 3) הדילמה היא האם כדאי לשדרג את המחשב והכי הרבה מתי שאני ארצה לקנות כרטיס מסך חדש אני אחליף גם לוח אם כדי שיהיה לי PCI E? כי אני לא אצליח להשיג כסף כדי לקנות גם כרטיס וגם לוח מעבד וזכרונות... והכרטיס מסך שלי הוא עוד איכשהו יכול לסחוב טוב... אז... מה אתם אומרים? :s05:
-
- 14 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם! חבר שלי מחפש מסך. הוא מתלבט בין LCD17 וCRT19 . המחשב שהוא קונה מיועד לעבודה ומשחקים חדשים, אבל הוא לא גיימר כבד כך שאין צורך בשיא הטכנולוגיה. אפשר לקבל הצעות למסכים , יותר בכיוון של LCD, משום מה הוא נדלק עליהם, במחיר של עד 1700 ש"ח. בחנות גם אמרו לו לקנות כונן קשיח רק של SATA2. ולא SATA רגיל. האם יש הבדל משמעותי בביצועים או במחיר? תודה.
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך זול עד 250₪ הכרטיס מסך יחובר ללוח אם של Abit מדגם IP43, עם מעבד Intel duo2core e6400. עד עכשיו היה כרטיס מסך של ATI מדגם 1950xtx (קצת ישן). הכרטיס מיועד לצפייה בסרטים ברזולוציה של 1920x1080, וקצת פוטושופ בסיסי וציור עם לוח ציור (טאבלט ציור). לא מיועד למשחקים. יש לי מחשב אחר למשחקים. ראיתי כמה כרטיסים בסיסיים כגון 610gt ו5450hd אבל אני לא יודע מה יותר טוב. אזור קנייה: ksp,ivory או tms - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי להוסיף הספק כוח הוא של hec מדגם cougar 500w בן 8 שנים.
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
התחלתי לשחק ב COD:BO2 , על המחשב שלי (מפרט בצד) , עם GTX460 1G , המשחק עובד באיכות EXTRA ב60FPS! המסך שלי לא FHD אבל 1680X1050... המשחק ברמה גראפית הרבה יותר איכותית ממשחקי הסדרה הקודמים, להפתעתי המשחק יותר "קל" ברמה הגראפית ממשחקים קודמים. חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך אבל אני רואה שממש אין צורך... השלב הבא זה לראות אם אפשר לשחק אותו עם הנייד שלי וה GT525 1G , (אני מצליח להריץ בטלפילד3 )
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
האם מישהו מכיר כרטיס מסך עד עלות של 400 ש"ח המחשב משמש לאינטרנט וראיית סרטים ולמשחקים כמו nba + heroes תודה
-
- 11 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן P3 עם 512 RAM, אני רוצה לקנות לו HD גדול (זה לא משנה איזה כרגע, כמה שיותר גדול אבל) ולשים אותו בסלון שיתחבר לממיר ויוכל להקליט מהטלוויזיה איזה כרטיס TV IN מומלץ בישביל זה ? חשוב מאוד האיכות, תוכנות ? מערכת ? מדגיש שחשוב שיהיה לכרטיס אופציית חיבור לממיר הישראלי (HOT) עם אפשרויות הקלטה (עם טיימר) או שזה בעצם התוכנה קובעת ?? ממש לא מבין בזה
-
- 10 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי בשביל להריץ משחקים לא על HIGH אבל גם לא על LOW (אני מדבר על משחקים כמו MAFIA 2, GTA 5) התקציב: 400 ש"ח (אפשר לחרוג עד 50 ש"ח) מפרט המחשב: מעבד: AMD ATHLON II X2 245 2.9GHZ לוח אם: GIGABYTE GA-M16PME-S2P AM2, NFORCE 430, DDR2 1066, PCI-E,VGA,HD AUDIO, LAN זיכרון: 2GB DDRII 800M ספק: GOLDEN TIGER 450W PSU מסך: 22' חברים שלי חשבו על ATI SAPPHIRE HD5670 512MB GDDR5 DX11 GAINWARD NVIDIA GEFORCE GT240 1024MB DDR3 תודה! GAINWARD
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את שלושתם איזה מהם הכי מומלץ? (בשביל משחקים בעיקר)
-
- 12 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני מעוניינת בקניית כרטיס מסך שאוכל להריץ איתו משחקים מהשנים האחרונות (למשל Sims3), לא חייב להיות על האפשרויות הטובות ביותר, בנוסף שיתאים לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וסדרות ושימוש בממשק windows 7... מה הכי טוב שאני יכולה להשיג בסכום הזה? תודה
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, במשחקים פאר קרי 2 וביושוק 1 וגם SC וקרייסיס ווארהד יש לי בעיה עם הרזולוציה של המסך, והסמן של העכבר. בדר''כ המשחק עולה בחלון, גם כשהוא על רזולוציה מקסימלית (1920X1200), או שסתם לא מסונכרן עם הסמן של העכבר וכדו'. כשההגדרות הן על directx 9 הכל בסדר. דרייברים מעודכנים, מ''ה-חלונות 7 חוקית, וגם כל המשחקים. מי שיכול לעזור, אני אשמח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני מבין שהדרך היחידה להעביר את שני הפורמטים מהמחשב למגבר שלי זה דרך כרטיס מסך עם יציאת HD.. יש כזה בתקציב של 300-400 ש"ח? ראיתי שה ATI Radeon HD 5450 עושה את זה ושהוא בתקציב , האם הוא מומלץ והאם יש משהו אחר מומלץ...? תודה. בראל.
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-