עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן, לבחור שאני מכיר יש FX5200 [לא לצחוק בבקשה ] ולאחר זמן מה שהוא משחק באיזה שהוא משחק 3D כבד או אפילו בינוני [CS:S לדוגמא] המסך הופך לשחור. בנוסף, הוא רואה הרבה סרטים ומשתמש בTVOUT של הכרטיס כדי לראות אותם בTV, אבל חלק מהסרטים לא ניתן לראות על הTV [רואים את הסרט על המסך אבל אם הTV בCLONE רואים את תכנת הסרטים מציגה מסך שחור גם כן, אבל מסביב ניתן לראות את הווינדוס וכו'] - ניסינו קודאקים שונים ותוכנות שונות החל מWMP ועד VLC . אז האשמה במלואה על הכרטיס מסך? בדקתי לו את הזכרונות ע"י MEMTEST86 וגם לא מצאתי בעיות יציבות במעבד....... וגם לא בהארד דיסק. המחשב בדיוק עבר פרמוט.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הכרטיס החדש שהולך להיות החזק ביותר לפי השמועות , יושק שבוע הבא במחיר של 649$ יש השערות שכרטיס זה ישיג 10000 נק' ב 3DM05 . ההיתי רוצה אחד כזה אבל היום קניתי פלזמה 46" גמרה לי את התקציב. http://www.theinquirer.net/?article=27492

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by HairyAss,

מפרט בצד. הלך הכרטיס מסך ואני מחפש כרטיס מסך אחר למשחקים בעיקר. ירוץ על מסך 1680X1050, אולי בעתיד ישודרג המסך לFHD בנוסף אני מתעסק עם וידאו מדי פעם אז יהיה נחמד עם הרינדור לא יקח שעות. אבל זה משני תקציב:700 +- *ראיתי את הכרטיסים 5850 ו6850. ההבדל בינהם הוא 100 שקל.. האם ההפרש מצדיק קנייה של 5850 על 6850? או שאולי יש בכלל כרטיס אחר עדיף? בעיקרון היה לי עד עכשיו 8800GT אז אני מניח שכל כרטיס שיהיה שווה לו או טוב ממנו יספיק תודה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ghreg,

שלום לכולם רציתי לדעת אים אפשרי לחבר אותם ביחד על לוח ASUS p5ne-e Sli ואים עדיף אך עושים את זה .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום האם כטיס המסך תלוי בדגם חריץ PCI-E של לוח האם? אם כן איזה כרטיס חדש יתאים לדגם זה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by stinky_fishy,

היי, אני הולך לקנות בשבוע הקרוב מחשב חדש ויש לי התלבטות באיזה כרטיס מסך לבחור. אני מתלבט בין ZOTAC GTX 670 שעולה 2000 שקל בKSP או לחכות עוד טיפה בשביל הGTX 660TI שהמחיר שלו צריך לנוע בין 1800-2000 שח בערך לכן השאלה אם עדיף כבר לקחת את הGTX 670 שמן הסתם בעל ביצועים טובים יותר או יותר משתלם לקחת את הGTX 660TI ולחסוך בין 100-200 שח תודה מראש! עריכה: אלו הם שני הכרטיסים: GTX 670: http://ksp.co.il/?uin=16044 GTX 660TI: http://ksp.co.il/?uin=16706

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. שלום חברים. קניתי כרטיס מסך חדש - HD5450. הארגון שלי הוא כזה: מסך מחשב LCD 19" ברזולוצית 1440x900, ובנוסף, טלויזית LCD 26" של פיילוט, "HD Ready", מחוברת בכבל HDMI. עד היום הייתי על מצב Extend ז"א הארכת שולחן העבודה על 2 המסכים. המצב הזה ממש מעצבן ואני רוצה לעבור לשכפול שולחן העבודה על 2 המסכים. כשאני מפעיל (דרך ההגדרות של Windows 7) את המצב הזה, נוצרים לי שוליים שחורים בטלויזיה. עשיתי חיפושים נרחבים וכל מה שהצליח לאנשים זה להפעיל את Underscan/Overscan. הבעיה היא שאי אפשר להפעיל את המצב הזה בלי שאני קודם כל מאפשר GPU Scaling לצג 26", וכשאני מאפשר את המצב הזה הרזולוציה שלי במסך המחשב יורדת ל-1280x720 והכל נראה ממש רע. אם אני מאפשר GPU Scaling גם לצג של ה 19" זה עדיין …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by yonni,

אני מעוניין בכרטיס מסך הטוב ביותר עד 400 ש"ח שזה מן הסתם לא הטוב ביותר אבל יספיק... אם 100 ש"ח נוספים יעשו את ההבדל, אנא רשמו לי דגמים מומלצים עד 500 ש"ח.....

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ilanb0,

הכרטיס הישן עשה בעיות (gforce 4 mx 440 agpx8). הבוקר, המסך לא עלה (היינו הדלקתי המחשב, חלונות עלה - המסך נותר בסוף שחור). מכיוון שכרטיס ישן מאד העלה את המסך, הנחתי שהכרטיס GFORCE החזיר סוף סוף נשמתו לבורא (מה שגם ראיתי את זה מגיע - הכרטיס עבד הרבה זמן בלי מאוורר ועשה בעיות במשחקים). רצתי לקנות כרטיס חדש. ATI RADEON 9550 256M. הילדים מחכים לרגע להסתער על המחשב: אני מחליף הכרטיס, מדליק המחשב - חלונות עולה (רואה את הפקודות) והמסך בסוף שחור... (גם בנשמה נהיה לי שחור). מנסה שוב, ושוב, מהדק הכרטיס, מתפלל - נאדא. המסך בסוף שחור. כרגע אני עובד עוד פעם עם הכרטיס הישן. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שהסלוט נדפק? אולי משהו בלוח? האם מישהו חווה בעיה דומה? ואיך זה שכרטיס פשוט עובד כ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by twhyman,

לפי כל הביקורות שקראתי כולל הראיון המטורף עם סגן הנשיא שלהם אני כבר מחכה לדגם T3 שלהם רק 99$ נראה לי טוב יחסית ל GF2MX200 שלי... תכונות פצצה מחיר עוד יותר! הראיון: http://www.hardwareaccelerated.com/articles/reviews/graphics/tridentinterview

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. אני משחק רק בשני משחקים COD4 & WOW, וגם זה בקושי. אין לי זמן למשחקים חדשים ולא בונה על שום דבר עד לקיץ הבא, בגלל לימודים. אני ממש לא דורש יותר מדי מבחינת גרפיקה, סך הכל שיעבוד על רזולוציה 1680*1050 מסך רחב בלי תקיעות. איזה כרטיס יתאים? הסיבה שאני מתעקש לא ATI, כי אם תעשו חיפוש בגוגל ל-3850 freeze, תבינו שבחלק מהכרטיסים יש דפקט ש-ATI לא מוכנים להודות בו. בגללם אני צריך להוציא עוד 200 שקלים, ולקבל כרטיס מסך חלש יותר .

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Gam3r,

אז ככה ביום ראשון מגיע אלי הכרטיס מסך החדש שלי , ויש לי שאלה בנוגע לדריברם . על המחשב מותקנים דריברים של NV הכרטיס שקניתי מסוג ATI , איך אני מוחק את כל הדריבירם של NV ? תודה !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ccc,

Ti4600 vs FX5600U V1 מה לקנות, אותו מחיר בשבילי תודה רבה. יכול להיות שיש את זה בפורום, אם כן פשוט תנעלו את זה בצירוף קישור

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. קיבלתי הצעת מחשב שהיא: http://img274.imageshack.us/img274/3233/16cu1.jpg ואני חושב אם לקחת את הכרטיס הזה שיש בהצעה או את הכרטיס SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL. הבנתי שהכרטיס SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL בא עם ליבת R480 אשר ניתן לשדרג אותו ל X850XT PE. נאמר לי בהצעה (+ על ידי 2 טכנאים נוספים) שאפשר גם את הכרטיס X800 לפתוח צינורות ל-16 ולעשות לו OC. - האם זה אפשרי? אני מתכוון גם ב-1 וגם ב-2. מה הם סיכויי ההצלחה? איזה מהכרטיסים יותר טוב לדעתכם? על איזה הייתם ממליצים יותר?. תודה.

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הכרטיס הישן Geforce 8800 gts החליט לעשות בעיות שרק הולכות ומחמירות (כשאני מתקין דרייברים מכל סוג שהוא הוא קורס לביצועים של 4bit צבעים ורזולוציה הכי נמוכה שיש ולא מאפשר לי לשנות את המצב, יש גם פסים מוזרים על המסך. אחרי חודש כזה בלי דרייברים הוא החליט לעשות תקלה אחרת-בלי הדרייברים הוא עושה רק פסים על המסך. אז כל עוד הוא לא מת ואני יכול לדבר איתכם זה הזמן להציל אותי . ניסיתי פרמוט, סריקת וירוסים, וכל דבר שעלה בדעתי. ). אני מקווה שהבעיה האמיתית היא הכרטיס מסך ולא משהו אחר, נראה לי הכי סביר שהוא הבעיה. אני צריך כרטיס מסך חדש שיהיה יותר טוב מהקודם (בכל זאת רוצה להתקדם ) ובמחיר של 400-500 ש"ח. המחשב: לוח gigabyte p35-ds3l http://www.gigabyte.com/products/product-page.asp…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by HWgeek,

מה זה סייד בנדינג שיש בהגדרות כרטיס מסך? מה הוא עושה והאם כדאי להפעיל אותו כי כעת הוא מושבת ויש לי MX440SE תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. קודם כל, כדאי לחכות לR600? הוא לא אמור היה להיות מושק כבר ב23-24 לחודש כמו שURIB אמר..? חבר'ה - תענו ברצינות! מה כדאי?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. לפני כמה ימים הרכבתי מחשב חדש... amd 3200 venice, dfi lp nf4u-d, 512*2 geil 400mhz cl2.5, wd 80gb ata וכמובן 6600GT... מחברת לידטק (זה שמגיע עם OC והוא עומד כרגע על 550\1125) הכרטיס ב50 במנוחה ומשהו כמו 60 במאמץ. הבעיה היא בעיקר במנוע סורס אבל ראיתי גם ארטיפקטים ב3DMARK05 ... ממש קצת יש לציין שהארטיפקטים מופיעים על פני שטח בלבד ועל טקסטורותת לא סתם באוויר, כלומר בסורס על חול (לא על בטון.. מוזר) ובHL2 על דמויות או קירות וכד', ב3DMARK05 ראיתי רק על ההר בבדיקה השלישית הנה תמונה שממחישה את הבעיה (הארטיפקטים קופצים כל הזמן ולא נשארים במקום אחד) http://s54.yousendit.com/d.php?id=QVWG2B246O0W3EIWTB3SRH4W8 תודה לעוזרים אני כבר שוקל החלפה =\

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. במנוחה 53C במאמץ 82-84C...נורמלי לכרטיס הזה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום רב יש לי כרטיס מסך 6600... יש לי מחשב חדש מפרט Q6600 P35C-DS3R 2GIGA RAM ספק 550W CORSAIR האם הטמפ' 54 היא לא גובהה לכרטיס שלי ? כי אני לא רוצה שהוא ישרף בקרוב אני קונה כרטיס מסך חדש וזה הופך להיות למחשב הישן שלי ! אז אינ רוצה שהוא ישאר לי חי. האם הטמפ' הזאת סבירה ?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מפרט המחשב: P4 2.8GHZ לוח אם Asus P5LD2 כרטיס מסך נוכחי Ati 1600xt זכרון פנימי 2GB DDR2 ספק Hec 300VN 2RX במסילה הרלוונטית יש לפי מה שכתוב: 12V1 20A+ 12V2 20A+ רזולוציית מסך 1650X1080 , משחקים בעיקר world of warcraft ו- counter strike source.. האם יש כרטיס בתקציב הנ"ל (סביבות 350 ש"ח) שיתן שיפור מורגש מהכרטיס הישן? תודה רבה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Rockstatement10,

האם הכרטיס הזה מסוגל להחזיק משחקים על QHD? במידה ולא האם OC יעזור כאן? האם QHD מוריד דרסטית בביצועים בהשוואה ל-FHD?

23. אני יודע שאם אני מחבר את המחשב לטלויזיה דרך כבל HDMI אז גם התמונה וגם הסאונד עובד דרך אותו כבל השאלה שלי היא מה קורה אם אני מחבר עם כבל HDMI ומתאם לDVI? זתומרת כרטיס מסך שאין לו יציאת HDMI טבעית האם הסאונד יעבור דרך הכבל HDMI גם אם הוא מחובר עם מתאם ליציאת DVI בכרטיס המסך?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. בבעלותי הדגם 795FT Plus , ומבקורות רבות שקראתי ומנסיוני האישי המסך מאד רגיש לכל נגיעה!! כל מה שבא עימו במגע מתיר בו תביעה. כל שבוע המסך עובר ניקוי קל בעזרת מטלית לחה ומגבת, אבל במשך השנתיים שיש לי אותו הצטברו עליו סימנים רבים, מעין טיפות נוזל שהתייבשו וגם קווים שהם לכאורה שריטות אבל עם שיפשוף אינטנסיבי של האזור בעזרת בד טריקו זה יורד... כלומר אילו לא באמת שריטות אלא רק סימנים שדבקו השיכבה המכסה את הזכוכית. זה לא מפריע ממש בשימוש יומיומי, אבל כאשר מסתכלים מהצד באור השמש יש הרבה שסימנים וכולם ניראים לעין. בקיצור, איך אני מנקה את המסך במינימום מאמץ\הוצאות ומקסימום אפקטיביות? 10x

25. Started by gilbar10,

שלום אני יודע שהרבה אנשים אומרים שעד אשר המשחק יצא אי אפשר לדעת ממש אבל לפי דעתכם האם עם כרטיס כמו gtx 570 oc core clock: 780 shader:1560 memory clock:3800 בכמה fps אתם מעריכים שאני אוכל להריץ אותו ועל איזה הגדרות (ultra/high) תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים