עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by אושריקו4,

יש לי אותו ואני מפחד שהוא לא מספיק חזק למשחקים של השנה שנתיים הבאים (ברזו' 1920X1020 על הכי גבוה או לפחות מדיום) מה אתם אומרים? יש לי אותו גם עם מעבד INTEL CORE I5 2500 ו4 זיכרון אבל משו בכרטיס הזה לא מוצא חן בעיניי....יש לי איתו כבר כמה תקלות מוזרות עם ANTI ALSIGING הזה וגם למשל את GTA IV על הכי הכי הכי הכי גבוה הוא מריץ אבל בואו נגיד שעל FPS די חרא .... בדקתי דרך המשחק פעפ יצא 27, פעם 35, פעם 42..

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. המחשב שלי מחובר לטלוויזיה פיליפס 5604H FullHD בכבל DVI-HDMI איכותי, המפרט העיקרי של המחשב: Intel C2D e7200, Gigabyte EP35 DS3, 4GB 1066MHZ וכרטיס מסך Nvidia 6800GS מערכת ההפעלה היא win7, ועיקר המחשב הוא מדיה סנטר - וסרטים (720p/1080p) אין שימוש במשחקים (יש ps3). סרטי ה1080p לא נראים באיכות טובה כלכך (מקודד coreavc) ולפעמים התמונה מתמלאת בריבועים גדולים וקטנים שמשתנים ברגע שהתמונה זזה (מקווה שאתם מכירים את התופעה הזאת..).. בכל מקרה, הייתי רוצה לדעת האם הבעייה היא בכרטיס מסך ? איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות במקוומו (אני לא צריך כרטיס למשחקים, אך ורק לwin7 וסרטי fullhd)..

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אהלן, לבחור שאני מכיר יש FX5200 [לא לצחוק בבקשה ] ולאחר זמן מה שהוא משחק באיזה שהוא משחק 3D כבד או אפילו בינוני [CS:S לדוגמא] המסך הופך לשחור. בנוסף, הוא רואה הרבה סרטים ומשתמש בTVOUT של הכרטיס כדי לראות אותם בTV, אבל חלק מהסרטים לא ניתן לראות על הTV [רואים את הסרט על המסך אבל אם הTV בCLONE רואים את תכנת הסרטים מציגה מסך שחור גם כן, אבל מסביב ניתן לראות את הווינדוס וכו'] - ניסינו קודאקים שונים ותוכנות שונות החל מWMP ועד VLC . אז האשמה במלואה על הכרטיס מסך? בדקתי לו את הזכרונות ע"י MEMTEST86 וגם לא מצאתי בעיות יציבות במעבד....... וגם לא בהארד דיסק. המחשב בדיוק עבר פרמוט.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. מה זה אנטי הלסינג או Anti-Aliasingאם אני לא טועה תסבירו לי במפורט אם אפשר תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. היי קבלתי קושיה נחמדה שהיא: האם זוג כרטיסי 6600GT יכול לשבת על לוח CF? ואם לא,מדוע? האם זוג כרטיסי X1300P יכול לשבת על לוח SLi? ואם לא,מדוע? האם זוג כרטיסי כפול ליבה (3D1 לצורך העיניין) יכולים לשבת על מערך SLi יחיד בעל 2*16? קצת תמוה כן,אבל עדיין לא יצא לי לנסות את זה...

6. Started by רמי כהן,

במידה ויש כרטיס מסך מובנה G31 - 41 - 43 מה ההבדל בינם לבין 4350 - 4550 - G210 בביצועים ? יש הבדל בין כרטיס מובנה לבית כרטיס מסך יקר בכל מה שקשור לאינטרנט , אופיס , סרטים ? ואני צריך המלצה לכרטיס מסך 350 + - למשחקים תודה ! איך ה 9600GTS ? המלצתם עליו חשבתי ללכת על 9500GT / 9600GTS או ללכת על הדגמים החדשים G210 / G220 או 4670 ? G220 מתאים למשחקים ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם, כרטיס המסך אצלי במחשב הוא MSI TI 4600 עם TV OUT מסוג S-VIDEO. כרטיס הטלוויזיה הוא FlyVideo 2000FM והוא כולל כניסת S-VIDEO IN. אני מעוניין להקליט בזמן משחק (Medal of honor למעוניינים לדעת) לקובץ AVI או MPEG על מנת להציג לחבר'ה בעבודה איך נראה משחק multi-player באינטרנט. חיברתי את שני הכרטיסים באמצעות כבל S-VIDEO ובחרתי בתוכנה של כרטיס הטלוויזיה להציג את מה שהיא מקבלת מכניסת ה- S-VIDEO אך אני רואה מסך שחור עוד לפני הפעלת המשחק. ציפיתי לפחות לראות את ה-desktop בחלון של כרטיס הטלוויזיה... יש למישהו רעיון מה אני עושה לא נכון או איך להשיג את אותה תוצאה אחרת?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. כרטיס מסך למקסימום ביצועים פחות כסף שיתאים למסך 27 אינץ ברוולוציה FHD תקציב-300-500שח

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. הכרטיס שיש לי הוא R9 290 Gigabyte Windforce Edition כידוע יש לו 4GB והמסך שיש לי כרגע הוא Dell U2412M ברזולוציה של 1920X1200. אני מעוניין לרכוש עוד שני מסכים כאלה. כרגע אני משחק על הגדרות הכי גבוהות שיש למשחק. מלבד להתפשר על כיבוי של AA במשחק, האם כרטיס אחד יכול להתמודד עם הרזולוציה או שאצטרך CF?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Joe Blow,

שלום לכולם. אני מתלבט בין כרטיס מסך radeon 9800 pro של ATI שעולה 1850 ש"ח ובין כרטיס radeon 9800 של sapphire שעולה 1600 ש"ח. לשני הכרטיסים יש זיכרון בגודל 128MB. מה כדאי לקנות אם לא משנה לי המחיר? תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by eLeVaTor,

רציתי לדעת אם זה אפשרי לקנות את הגרסה הזו של ה-HD 4850: http://www.skypc.co.il/pl_product~28300~8~0.htm ולהרכיב עליה את הקירור הבא: http://www.skypc.co.il/pl_product~AC-TWINTURBO~18~0.htm ובנוסף רציתי לדעת אם זהו קירור שבאמת יגרום לכרטיס להיות שקט וקר? תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by @ The_Dude @,

יש לי בעיה בציון שלי ב 3DMARK אני מקבל רק 13400 בעוד שאחרים מקבלים עם מפרט כזה 16000+ המפרט הוא: Chaintech 7NJS ZENITH http://www.chaintech.com.tw/eng/products/SOCKA/7NJS.asp +AMD XP 2400 Gigabyte Radeon 9700 Pro Hd WD 80Gb 8Mb SE Volcano 9 Cd*52 floppy

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ggg123,

אפשר חוות דעת על הכרטיס הזה? האם הוא טוב? האם יש כרטיס מסך יותר ממנו בערך באותו מחיר? תודה.

14. 320MB או 640MB? רזולוציה 1680x1050

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  15. דברים שאני צריך בו : 17" 8MS - משמש למשחקים - והרבה מאוד חשוב לי האחריות שלא ידפקו אותי כמו עם המסכים של SAMSUNG קיצר שיהיה מסך אמין מהיר וטוב. אם יש משהו שממש כאילו זה מסך פצצה וזה יותר בכמה מאות (כמה, לא באלף שקל יותר...) אפשר לחשוב על זה תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by d30DK,

שלום, קניתי שני כרטיסי מסך SAPPHIRE HD 7870 2GB GHZ EDITION עבור CF. זאת על מנת להריץ היטב מסך 27" ברזולוציה 2560 על 1440 ובקרוב מסך נוסף כזה. בנוסף, עוד מסך או שניים (רגילים). כמובן בעיקר גם עבור ביצועים גבוהים במשחקים באמצעות מסך 27". מצב היציאות הוא כזה: חיבור DVI בכרטיס העליון למסך 27" חיבור MINI DP (מתאם אקטיבי) בכרטיס העליון למסך 24" חיבור DVI בכרטיס התחתון למסך 22" הבעיה שלי שחיברתי את הכרטיסים ב-CF ובתוכנת CATALYST מוגדר CF כפעיל אך אינני רואה תצוגה במסך השלישי שמחובר לכרטיס השני ב-DVI. רק כאשר ביטלתי CF אני כן רואה במסך השלישי תצוגה. ממה שקראתי באינטרנט כרגע, מסתבר שאי אפשר להשתמש ביציאות של הכרטיס השני כשזה בCF. וזה מה שרציתי - להשתמש בשני ה-DVI שיש…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Parallel,

שלום רב, שידרגתי את המחשב שלי לא מזמן , והכרטיס הישן שלי (8600GT) יושב לו כאן בצד , ותהיתי אם כדאי לבצע SLI עם GTX460 שקניתי. האם זה אפשרי מבחינה טכנית? האם זה ייתן שיפור ניכר בביצועים? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Spider1,

היי אני משחק GTA4 על רזולוציה 1920* בHIGH עם מעבד I5 + HD5750 +4GB זכרון. אודה להמלצתכם לכרטיס מסך שישפר את ביצועי המשחק משמעותית כיוון שמעט מעט מקרטע ואני רוצה להנות ממנו. אשמח לשמוע גם על המלצות על כרטיסים בחו"ל ליבוא אישי . האם בטווח מחיר זה של עד 1200 ש"ח אוכל לקבל כרטיס משמעותית טוב יותר מ5750? תודה. עריכה חשבתי על ‏GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E- שאפשר להביא מחו"ל בכ-500 ש"ח, האם פער הביצועים מצדיק השדרוג?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. הייתי מעוניין לדעת האם זה אפשרי לעשות SLI (או CF לא משנה כרגע לצורך העניין) של כרטיסי מסך של אותה חברה אך לא מאותו הדגם? אולי זה לא אפשרי פשוט לא מצאתי תשובה לכך. אני מעוניין לדעת זאת מאחר וזה יכול לחסוך כסף רב במידה ועכשיו קניתי כרטיס מסך טוב (8800GT) ובעוד שנה ארצה לשדרג, אז במקום להחליף בעוד שנה את ה-8800GT, אולי אפשר פשוט לקנות כרטיס מדגם חדש יותר ולחבר אותם בSLI?? יכול להיות שזאת שאלה טיפשית, אבל בכ"ז מעוניין בתשובה. תודה מראש!!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by nf96,

אהלן! רוצה לקנות מחשב חדש לא יקר מידי. מה עדיף בשביל משחקי מחשב: Intel® Core™ i7 4790 3.6GHz Haswell GEFORCE Pci Express X16 GTX750TI 2GB 8gb ram או Intel® Core™ i5 4460 3.2GHz Haswell GEFORCE Pci Express X16 GTX960 2GB 8gb ram והאם הם מספיקים למשחקים כבדים כמו באטמן ארקהם נייט תודה מראש!

21. Started by yonni,

אני מעוניין בכרטיס מסך הטוב ביותר עד 400 ש"ח שזה מן הסתם לא הטוב ביותר אבל יספיק... אם 100 ש"ח נוספים יעשו את ההבדל, אנא רשמו לי דגמים מומלצים עד 500 ש"ח.....

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by chiffos,

אהלן החלטתי ללכת כנראה על ה970gtx כרגע יש לי 660GTX ונראה לי שהוא עשה את שלו השאלה האם אני צריך ספק כוח חדש? ספק: אנרמקס מודו 82+ 425W מלא תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by fleshbone,

באתר של פנדה מופיע כרטיס של GIGABYTE 7800 GT ,לא מצאתי אותו באתר של GIGABYTE זה הלינק : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10975 מה ההבדל בינו לבין ה7800GTX והאם זה מצדיק את הקנייה של הGTX לעומת ה GT או שכדאי לחכות ל ATI ??

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by manga05,

קניתי מחשב שעדיין לא קיבלתי והשינוי שבכותרת זמין עבורי אין הפרש במחיר שניהם זה 9400gt האחד של גיגהבייט עם חצי גיגה זיכרון והשני של innovision עם גיגה זכרון המחשב הוא E5200 על P5QL אם אני זוכר נכון. לא מתוכנן אוברקלוק לאף רכיב מה עדיף ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום חברים אז אחרי כמה שנים טובות החלטתי לקנות מחשב חדש מה שקניתי זה מעבד 3470 לוח Giga z77m מארז zalman z11 plus יש לי ספק שלי HEC 450W מסך 23 של DELL התלבטות שלי היא בין ה 660TI ל 670 השאלה שלי אם ברזולוציה של FHD יש טעם להשקיע ב 670 והאם אני יצטרך להחליף ספק כוח ? אני בעיקרון הולך לשחק לרוב משחקי רשת סגנון WOW וכו'

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים