כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
וזהו הסיפור המלא - לפני פחות כשנתיים (או מעט יותר) רכשתי כרטיס GF3 מתוצרת ASUS - דגם ה V8200. מספר חודשים לאחר מכן רכשתי בעבור המחשב השני כרטיס GF3TI200, גם הוא מתוצרת ASUS. לפני כ4 חודשים החלו להופיע בעיות בכרטיס ה GF3, שהתבטאו בכיבויים פתאומיים של המאורר. לפני כחודשיים החלו להופיע התופעות גם בכרטיס ה GF3TI200, כידוע סימנים כאלו מעידים על מוות קרב ובא של המאוורר, אך אני עצלן ולא טרחתי להחליף את המאוורר. לפני כחודשיים מת סופית המאורר של ה GF3TI200 , ועד שאשיג כרטיס חדש (כנראה R9800) החלטתי לאלתר פתרון עם מאורר 80mm שהיה זמין. היום מת גם המאורר השני של ה GF3 וכנראה שאני אמצא לו פתרון זמני מחר בבוקר. שני המאורעות הללו מראים על בעיה מסויימת במאווררים של ASUS הסובלים מאורך ח…
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה חמה תרתי משמה יש לי כרטיס של ATI ספייר 1800x הקיצר שהוא במצב "מנוחה" זאת אומרת סתם ישומי ווינדוס רגילים אינטרנט וכאלה הטמפרטורה שלו היא 71 מעלות עכשיו אם אני מריץ משחק ומשחק בו משהו כמו 10 דקות הטמפרטורה קופצת ל 93 מעלות!!! ומתחילים לי ריקושטים במשחק למשל אם הדמות מחזיקה אקדח אז יורד מלמעלה קו אנכי (נראה כאילו הנשק קשור מחוט מהתקרה). הדרייברים הכי חדשים המארז מאוורר היטב תראו במפרט של המחשב שלי הטמפרטורה של המעבד היא 43 מעלות הדיסקים הקשיחים הם 36-39 רק הכרטיס מסך רותח !! מה אפשר לעשות האם יש איזה כרטיס מסך שכבר בא מהחברה עם קירור מסיבי איכותי ? כי גם ככה אני מתכנן להחליף אותו ברקוב אם יש אמלצות אשמח לשמוע תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה המחשב לא מזזה את כרטיס המסך החיצוני שלי geforce 9400 הוצאתי הכנסתי 100 פעם אני בודק שהוא יושב טוב אז כרגע אני מובר לכרטיס מסך המובנה שבמחשב קניתי היום כרטיס מסך חדש של gigabate החלפתי בינהם ושומדבר לא מזהה מסך שחור אני לא מבין אין שני כרטיסי מסך לא עובד ועוד אחד חדש מישהו יודע מה הבעיה עד לא מזמן זה עבד טוב וםתאום לא עולה מציג מסך שחור אז נאלצתי להשתמש בכרטיס מסך המובנה שלא מספיק טוב בבקשה תעזרו לי תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את כרטיס המסך הזה 3 שנים, והוא לא מאכזב אותי גם למשחקים החדשים שיוצאים, כי אני מוריד את רובם ל-medium ואפילו פחות (אני לא חסיד גדול של גרפיקה, יותר חסיד של ביצועים משחקיות ותנועה/פיזיקה). שמתי לב שבמשחק QuakeLive בזמן האחרון יש לי נפילות ב-FPS, שפוגעים ממש ביכול שלי לכוון (אם זה היה FPS נמוך קבוע היה עדיף, אבל זה 100 ואז נופל ל-60 100 ואז 60 (זה לא 60 עגול, זה ממאה עד שישים)). צריך קצת עזרה בזה, ואם מישהו מבין בקונפיגורציה של Quake (איך לגרום למשחק להוריד את הגרפיקה למקסימום ביצועים וכו'), אז עוד יותר טוב. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן את הדרייבר החדש 177.83 אבל אני מקבל את ההודעה הזאת (מצ"ב תמונה) כל פעם שאני מנסה לעדכן. המערכת הפעלה שלי היא ויסטה 32 BIT חוקית לגמרה.. מה עושים???? היום אני עם הדרייבר 7.15.11.7783 [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7870 AMD בעיה זה שווידאו מכל סוג לא מרגיש שרץ חלק במסך מרגיש שפריים רועד ולא שוטף או פריים נעשה איטי זה קורא בכל סוג של סרט או נגן או יוטיוב לשלוח אותו לבדיקה לא ניתן כי הרשת לא יודעת לבדוק בשבילה כרטיס עובד או לא עובד אין באמצע איפה יכולה להיות התקלה ? בכרטיס ? חלק אחר ?
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הכרטיס הוא X800 של גיגהבייט עכשיו קיבלתי אותו אין לי בשבילו דרייברים וכ'ו הכרטיס הוא AGP 256 מגה רשום עליו : r80p256d התקנתי אותו כרגע על המחשב לפני זה אני חייב לציין שהיה לי GEFORCE 2 מסכן קיצר הורדתי דרייברים מ ATI התקנתי עכשיו הכרטיס עושה מעין ריצודים על המסך כאילו האותיות קופצות... האם זה בגלל הדרייברים הכרטיס מסך לא נראה לי ב OC .
-
- 14 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אממ שאני מתקין תדרייבר של הכרטיס מסך זה אומר שזה לא עבר בדיקת לוגו של ווינדוס וזה יכול לגרום לבעיות אז עשיתי המשך למרות זאת ועכשיו כל פעם שאני נכנס למשחק עם קצת גרפיקה או קצת מאמץ את הכרטיס מסך הוא תוקע לגמרי ת'מחשב, כלום לא זז בכלל וחייבים לעשות ריסט ואחרי שעולה המחשב שוב זה אומר מערכת ווינדוס שוחזרה לאחר פגיעה חמורה... מה אני אמור לעשות? אולי בעיה בדרייבר ? אם כן אני צריך דרייבר מתאים לאקס פי הום אדישן!! תודה מראש!!
-
- 7 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מפעיל את ה בדיקות או את הדמו 3 משחקים ראשונים עובד מסיים לטעון את game 4 nature ועושה לי את מה שיש בתמונה המצורפת מפרט: asus p4 b533 p4 2.4 512 ddr radeon 9500 pro sappire sb audigy2 platinum
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
הדרייבר הקודם היה 8.10 ורציתי לעדכן ל-8.11... בהתחלה הסרתי את 8.10 ואז גם השתמשתי ב-driver sweaper. אחרי תהליך ההסרה התקנתי את הדרייבר והכל הלך חלק. בסוף ההתקנה הוא ביקש לעשות REATART וכך עשיתי. המחשב התחיל לעלות ופתאום (אחרי הסמל העגול הזה של ויסטה) אני מקבל בלו סקרין. חשוב לציין שזה קרה לי גם שניסיתי להתקין 8.11 BETA אבל לא עשיתי מזה סיפור כי זה BETA ואז פשוט חזרתי ל-8.10... תודה רבה לכל המגיבים!!!!
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי ברשותי ראדון 9700פ מתוצרת ספיר שכבר האחריות עליו נגמרה מזמן [ ] ותמיד הוא עבד טוב, איכות התמונה הייתה מצויינת, כמות האף-פי-אסים הייתה מעולה ביותר.כשיחקתי לי באנריל טורנמנט פתאום המסך התמלא בקווים ירוקים כאלה מוזרים ומאז זה קורה בכל המחשקים בערך דקה אחרי שאני משחק. זה נראה שהבעיה קורת בכל פעם שהכרטיס מתחיל להתאמץ. זה נראה לי כבעיה של חום, אבל יש לכרטיס מאוורר עליו וגם מולו בדלת. האם זה סופני? (
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נראה לי הלך לי הכרטיס מסך שחקתי במשחק F.E.A.R באמצע המשחק שיניתי את ההגדרות של הגרפיקה והמשחק נתקע לי אז מה היה לי כבר לעשות עשיתי ריסט למחשב ועכשיו המחשב עולה לי עם נקודות לבנות על כל המסך דוגמא: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :…
-
- 11 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים הפוטנציאליים, יש לי כרטיס מסך Radeon X1950XT 256 על חלונות XP SP2. לפעמים יש לי במשחקים קראשים לשולחן העבודה ולאחר מכן אני לא יכול להשתמש בכרטיס מסך. אם לדוגמא שיחקתי ב-Stranglehold (זוהי רק דוגמא ספציפית, זה קורה בעוד משחקים) ואז פתאום המשחק נתקע ויצא לשולחן העבודה ,ואז כשאני מנסה להריץ את המשחק שוב או כל משחק אחר שדורש תלת מימד אני שומע מין 4 צלילים כאלה והמשחק יוצא (הצלילים מגיעים מהרמקולים, סוג של התראה בחלונות שאני לא מכיר). הדרך היחידה להחזיר את המצב לקדמותו זה לעשות ריסטרט למחשב. זה קורה כבר לאורך כמה עדכונים של כרטיס המסך אז הבעיה היא לא בדרייברים. למישהו יש שמץ של מושג מה קורה פה? נב. יש לציין שכשאני יוצא לשולחן העבודה אחרי קראש הכל נראה כרגיל (ר…
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם הכרטיס מסך שלי. זה התחיל לפני כמה חודשים שכשהייתי הולך לישון ומשאיר את המחשב דלוק, כשהייתי קם המחשב היה תקוע על מסך לבן ורק ריסט היה מוציאו אותו מזה. עכשיו הבעיה החמירה , אני מצרף תמונות ממשחק שתבינו במה מדובר. אני בטוח כמעט ב100 אחוז שהכרטיס נדפק. אין בעיה של חימום לדעתי הטמפ' שלו היא 38 מעלות במנוחה לפי אווראסט. אני פשוט רוצה להיות בטוח ב100 אחוז שהבעיה היא בכרטיס לפני שאני הולך עם המחשב לKSP (כרטיס באחריות). אשמח לתשובה. תודה לכולם . [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אהלן חברה קיבלתי שילשום את המחשב שלי יחד עם כרטיס ה CALIBRE והוא היה ניראה די מרשים.. שהעלתי את המחשב שמתי לב שהמאווררים מיסתובבבים ממש לאט ובקושי מקררים. לפי תוכנות בקרה הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי היא לא יורדת מ 60-65 מעלות.. יום אחרי שעוד לא חשבתי שיש בעיה רצינית, לרגע קרס לי המחשב והעלה לי מסך כחול שאומר שהכרטיס בחום יתר. פתחתי את המחשב וראיתי שהמאווררים הפסיקו לפעול והכרטיס הראה לי בתוכנות בקרה שהוא הגיע ל 92(!) מעלות. יש לכם רעיונות ? חשבצתי להיתיעץ פה ליפני שאני פונה לחנות ולאחריות עצמה.. OCELOT
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום כלום ותודה ! יש ברשותי מסך F900P שעבד איתי כמעט שנתיים עכשיו אני חושב, קמתי בבוקר ופתאום ראיתי שבמקום לראות את המסך היני רואה פשוט סגול ירוק וכו, כאילו צבעים מגנטיים, ניסיתי להריץ את ה MENU אבל גם הוא מוסתר, אבל איכשהו הצלחתי לעשות DEGUSS ועדיין יש את הדברים האלה, מה לעשות? אהה ובדקתי חשמל וכבלים, לא זה
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי בעיה חמורה במסך סמסונג 757 dfx הוא מרצדד לי ריצודים קטנים ומעצבנים נורא!! שהיא אפשר להתרכז כך עם אתה קורא משהו! הוא על 100 HZ יש לי אותו שנה קניצי אותו מ אופיס דיפו אין לי כוח להחליף אותו למרות שיש לי את הכסף והוא משמש למשהו אחר לגמריי במחשב! צריך עזרה חברים זה דחוף אני לא יודע מה לעשות!!!! ??? בתודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני מכוון את הרזולציה של המשחקים שלי לפי ההרגלים הישנים שלי והפלא ופלא! המחשב מועך ומעוות את רזולוציית המשחק דהיינו, שאני רואה את המשחק במרובע אפילו שייש לי מסך רחב ונותר לי מהצדדים שיריים שחורים.. אני חייב דחוף עזרה אנשים אני שחקן cod4 pro ואסור שאני יחמיץ את האימון השבועי שלי אנא עזרו
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך ATI radeon 9200 אבל הדרייבר שלו לא מותקן ואין לי אותו אני צריך לינק להורדת הדרייבר והסבר איך אני מתקין אותו שיעבוד הכרטיס מסך כמו שצריך וכדרך אגב הייתכן שבגלל שהדרייבר לא מותקן הכל נגלל איטי וסימולטור לא עולה יפה ? תודה לכולכים אופיר :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
השבוע קיבלתי את המחשב החדש, והתקנתי ויסטה 64 ביט עם SP1. היום לאחר מספר דקות מרגע הדלקת המחשב המסך נהיה שחור, והמאוורר של ה 4850 (של גיגהבייט) התחיל להרעיש מאוד - חשבתי שהמחשב עומד להמריא! המקלדת ננעלה ולא היתה לי אפשרות אחרת מלבד כיבוי המחשב. חיכיתי מספר דקות והדלקתי אותו שוב, הפעם פתחתי את ה Catalyst כדי לבדוק את טמפרטורת הכרטיס. היא התחילה ב 70 וטיפסה עד ל 78 (כשהמחשב לא עושה כלום!) ואז שוב חזרה הבעיה - המסך נכבה והמאוורר חשב שהוא מטוס סילון. האם הכרטיס שלי לא תקין? האם יש דרייברים חדשים שיכולים לעזור?? מפרט המחשב: מעבד E8400 קירור למעבד Freezer pro 7 לוח אם DS3L gigabyte P35 זיכרון 4 גי'גה של AData 800 DDR2 ספק כוח Corsair 450VX מארז Antec 300 תודה לכל העוזרים.. זה…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חבר'ס אני צריך עזרה נואשות! קיצר כבר כמה פעמים אמרתי לכם על זה שהTV-OUT שלי כל הזמן בשחור לבן אז עכשיו זה נמאס קניתי TV חדשה TOSHIBA Z3E 21INCH שהיא ממש פצצה (אאה וגם F700B שאני ממש מרוצה...) קיצר נחשו מה גם בחדשה זה שחור לבן אני חייב שתעזרו לי לפתור את הבעיה נסיתי הכל כל האיזורים, קצבי ריענון, עומק צבע, רזולוציות אני מבקש מכם שבבקשה תתנו לי רעיונות מה אני יכול לעשות נ.ב יש רק RCA אין SVIDEO ואין SCART בתודה רבה רבה מראש לכל העוזרים! :-*
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הכרטיס שהוא כל הזמן מפסיק לי משחקים באמצע ורושם לי upu recover has reset your graphic because it was no longer responding to graphic commands. בקיצור הוא רושם לי שהוא לא מסוגל להתמודד עם היכולות הגרפיות יש לציין שזה קורה לי רק עכשיו עם המסך החדש 22 אינץ' של סמסונג. מה אני צריך לעשות? להוריד רזולוציה?
-
- 8 תגובות
- 662 צפיות
-
-
הכרטיס שלי הוא geforce3 ti200. אתמול ניסיתי להפעיל סרט, והמדיה פלייר נתקע לי. חשבתי שזה עוד תרגיל של וינדוס עלי, אז התקנתי מחדש את הדרייברים של הוידאו, וניסיתי גם לפני זה להפעיל סרט דרך הBSPLAYER ושום דבר לא עזר. אז כצעד אחרון עשיתי SYSTEM RESTORE ללפני כמה ימים וגם זה לא עזר. הפעלתי את הDXDIAG ועשיתי את כל המבחנים של הVIDEO, ואף אחד מהם לא עבד אצלי. מישהו יכול לעזור?
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אז ככה:אתמול קניתי כרטיס טלויזיה FLY VIDEO 3000 והתקנתי אותו כמו שצריך וגם את הדריברים שמתאימים (יש לי וינדוס XP ) התקנתי את התוכנה שבאה איתו (TVR ) והכל הלך חלק אבל כשאני בא להקליט משהו אני לוחץ על כפתור ההקלטה הוא מקליט מצויין אבל ברגע שאני לוחץ על להפסיק את ההקלטה הוא עושה ריסטרט למחשב הסרתי את התוכנה וניסיתי עוד פעם אבל אותו דבר זה ממש דיכאון מישהו יודע ויכול לעזור?? ??? ??? ???
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך חדש (FIC ATI RADEON 9600 Pro) אתמול בערב כשהדלקתי את המחשב מהשנייה שהמחשב הודלק עד השנייה שווינדוס עלה היו לי מלא שיבובשים בתצוגה כולל תמונה לא ברורה ופסים לבנים לאורך המסך ששיבשו את התצוגה. לאחר שחיברתי את הכ.מסך הישן הבעיה נפתרה. מישהו מכם נתקל בבעיה? יודע מה הפתרון? תודה. חשוב לציין שאין שום בעיות בסביבת ווינדוס, משחקים וישומים אחרים.
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-