עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היה לי 6600 הסרתי את הדריוור שלו והכל חיברתי ת 9600GT החדש שקניתי ואני לא מצליח להיכנס להגדרות תצוגה זוהי ההודעה שהוא מראה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by Nihility,

קניתי כרטיס מסך חדש כדי להנות כמו שצריך מאובליביון אבל עכשיו יש לי בעיה במשחק. כל גוף מים במשחק מהבהב ומרצד. זה קורה רק למים. מחשב: PD930 2GB RAM Geforce 7900GT (giga-byte), winXP pro. לינק לסרט: video video (600k) תמונה: הרצתי 3Dmark06 ולא ראיתי שום בעיות עם הגרפיקה. הכרטיס מדגם GV-NX79T256DP-RH של Gigabyte ולא מתחמם יותר מידי (60 מעלות). לא עשיתי המהרה לאף רכיב במערכת. אני משחק עם הפאטצ' החדש ביותר על התקנה חדשה של ווינדוס, התקנתי את המשחק מחדש כמה פעמים וניסיתי עם הדריבר החדש ביותר של nvidia וגם עם הבטא. אין תוכנות ברקע. אין בעיות עם משחקים אחרים. יכול להיות שהכרטיס דפוק? איך אני יכול לוודא שבאמת יש בעיה בכרטיס כדי שאני אוכל לפנות ליצרן\יבואן? תוכנה? ה…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by guyezra,

שלום לכולם, התקנתי לילד שלי את המשחק SONIC HEROES. הבעיה שהמשחק רץ רק במצב של חלון ולא משנה איזו רזולציה אני בוחר, כשאני מנסה לשים מסך מלא אני מקבל מסך שחור. הבעיה בהגדרות בכרטיס? מחשב P4 1.8GHZ 768 MB RDRAM. כרטיס מסך GEFORCE 2 64MB. אני זוכר שפעם כבר התקנתי את המשחק הזה על המחשב הזה והוא עבד ללא בעיות, המצב הנוכחי הוא אחרי פירמוט. תודה רבה גיא

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  4. אז ככה... קניתי את המחשב לפני שבוע בערך.. התקנתי כמה משחקים עכשיו בכולם יש את אותה הבעיה בתצוגה כשאני נכנס ישנם פסים כאלה וכל מיני נקודות ירוקות וזה רועד והכל וניסיתי לעדכן את הכרטיס מסך עם עידכונים.. לא עזר לא כלום עשיתי פורמט עשיתי הכל לא עזר.. מה הבעיה?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Wreckovski,

טוב, אז לפי הכותרת יש לי MAG 570FD, שטוח, 15"... כן.. קטן.. אבל מה לעשות :\ בכל אופן, סתם בשימוש רגיל אתמול, המשחק הבזיק וכשהוא חזר לעצמו, הוא נהיה ריבוע קטן באמצע המסך, עם חלקים שחורים בצדדים... אז חשבתי שההגדרות נדפקו או משהו, מתחתי אותו מהתפריט של המסך, ועכשיו הכל מתוח... בצדדים, כל נראה מתוך מהרגיל... אני משתמש ב- 1152*864 בקצב רענון של 75 הרץ (המסך לא מסוגל ליותר) ניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך מחדש, וזה לא עבד... אני מרגיש חובה לציין שכשאני מפעיל את המחשב והוא עושה IDE Detection אז התצוגה רחבה יותר ממה שהייתה קודם.. כלומר לא רואים חצי מהטקסט בצדדים... אז כנראה שהבעיה של המסך שלי היא בעיה של הווינדוס ולא של המסך\ כ.מסך... מה קרה למחשב שלי? :\ בתודה, שי.

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  6. שלום לכולם , לאחרונה קניתי טלוויזית 4K דגם: hisense 50m7000uwg הטלוויזיה מחוברת למחשב בחדר באמצעות כבל HDMI 2.0 (כרטיס מסך מובנה של אינטל) המחשב באמת מוצג ברזולוציית 4K אולם זה מרגיש כאילו הוא על fps נמוך מאוד, וכאשר אני מפעיל סרטים ב FullHD מתחיל לי עמעומים של המסך. פתחתי סירטון בyoutube באיכות 4K וראיתי שהמעבד עובד על 98% (מן הסתם הסירטון לא רץ חלק) לפי דעתי הבעיה היא שהכרטיס המובנה חלש ,תקנו אותי עם אני טועה.... אשמח לעזרתכם ואם באמת הבעיה היא בכרטיס אשמח להמלצה של כרטיס ...(שימוש : צפייה בתכני 4K בצורה מושלמת, גיימינג קל). פרטי המערכת שלי הם: מעבד: Intel Core i5 4430 3Ghz (3.4Ghz Turbo) LGA1150 לוח אם: Gig…

7. Started by elad-k1,

שלום חיברתי את כל היציאות של tv out עכשיו אני רואה הכול טוב אבל אם אני מחשק פיפא אז במחשב אני רואה טוב אבל במקביל בטלוויזה זה יותר גדול וזה לא תופס את כל התמונה כלומר לא רואים הכול מה עושים שינתי רוזולוציה במחשב נ.ב זה באמצע שאני משחק בפיפא ..

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  8. 1.התנועה של העכבר קצת איטית ומעופפת והוא לא עוצר ומתחיל בדיוק שאני זז וזה משפיע על התנועה של המבט במשחק וזה קצת עושה כאב ראש לשחק ולא משנה כמה אני מכוון את הרגישות של העכבר בהגדרות של המשחק זה עדיין ממשיך וזה קורה רק במשחק , האם ככה זה המשחק או שיש לי בעיה בכרטיס המסך (FX 5200) ? 2. האם יש מסך שאפשר לחבר אליו גם מחשב וגם פלייסטיישן (לא בו-זמנית)? תודה לכל העונים והעוזרים!

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  9. שלום לכולם. יש לי משהו מאוד מוזר בצפיית המחשב דרך הטלויזיה. המחשב שלי מחובר לטלויזיה ישירות בחיבור s-video לכרטיס מסך והחיבור בטלוזיה לrca זכר. החיבורים והכל תקינים לחלוטין, אבל הבעיה היא שכאשר אני לוחץ על הסמל של nvidia שנמצא בסרגל למטה מצד ימין, ואני בוחר באפשרות nview display settings אז הוא שאול אותי במה לבחור כדי לראות בתצוגה. או single display, או clone ועוד כמה דברים. בקיצור אני לוחץ על clone כדי שיהיה לי העתקה של שני מסכים אותו דבר. clone = יציג את מסך המחשב בטלויזיה תוך כדי שהוא מציג בו זמנית גם במחשב. אז שאני לוחץ על clone הוא שואל באיזה מצב להיות, או וידיאו(tv+crt) או במצב מסך רגיל(crt + tv), אז אני בוחר איזה אפליקציה משניהם,זה לא משנה. והוא מראה לי בטלוי…

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  10. Started by alomm,

יש לי כ.מסך גיפורס 5900xt ושאני מריץ סרטים יש פסים לאורך בצבעים ירוק-ורוד-שחור. זה גם קורה שאני מפעיל דיסק dvd, ויש לי את כל המקודדים וניסיתי גם ב bs player להריץ וחזרה אותה בעיה. גם ב fifa 2005 יש עיוותים בתמונה, למרות שיש משחקים שאין איתם שום בעיה. מחקתי את הדרייור ועידכנתי וזה לא פתר את הבעיה ויש לי את הדירקט איקס הכי מעודכן יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  11. Started by d30DK,

שלום, קניתי שני כרטיסי מסך SAPPHIRE HD 7870 2GB GHZ EDITION עבור CF. זאת על מנת להריץ היטב מסך 27" ברזולוציה 2560 על 1440 ובקרוב מסך נוסף כזה. בנוסף, עוד מסך או שניים (רגילים). כמובן בעיקר גם עבור ביצועים גבוהים במשחקים באמצעות מסך 27". מצב היציאות הוא כזה: חיבור DVI בכרטיס העליון למסך 27" חיבור MINI DP (מתאם אקטיבי) בכרטיס העליון למסך 24" חיבור DVI בכרטיס התחתון למסך 22" הבעיה שלי שחיברתי את הכרטיסים ב-CF ובתוכנת CATALYST מוגדר CF כפעיל אך אינני רואה תצוגה במסך השלישי שמחובר לכרטיס השני ב-DVI. רק כאשר ביטלתי CF אני כן רואה במסך השלישי תצוגה. ממה שקראתי באינטרנט כרגע, מסתבר שאי אפשר להשתמש ביציאות של הכרטיס השני כשזה בCF. וזה מה שרציתי - להשתמש בשני ה-DVI שיש…

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  12. Started by sroolik,

לאחרונה כשאני משחק במשחקים, הם מוצגים בצורה מעוותת ובעייתית, ממש כמו משבצות מהבהבות על הפרטים במשחק: ניסיתי לשנות את רמות הגרפיקה, את הרזולוציה, כלום לא עוזר. ראוי לציין שהמעבד שלי נמצא באוברקלוק קל (15 %) ועשיתי לכרטיס מסך שלי קצת אוברקלוק אבל ביטלתי אותו יש לכם רעיון מה אפשר לעשות ? תודה ! ! ! !

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  13. Started by siin,

התקנתי כרטיס מסך של ATI של אסוס 9600פרו בניסיון לצפות בסרט אני מקבל תמונה לא ברורה כמו שמקבלים עם קצב רענון מסך גבוה התמונה מתקבלת מטושטשת ומעוותת. זה קרה רק כשהחלפתי את כרטיס המסך. אשמח לקבל הסבר לסיבה ופתרונות. תודה

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  14. Started by carman,

היי, יש לשכן שלי בעית צבעים במחשב והוא ביקש ממני לכתוב פה את הבקשה לעזרה. יש לו כרטיס מסך נ.וידיה ג'יפורס 6200 ווינדוס XP. הבעיה היא שהצבעים דומים מאוד לצבעים כמו בsafe mod. כלומר לא נכונים, הקרנה לא מדויקת בעיקר בצבע ירוק במקום שחור וכו'. בעיה קיימת לא רק בוינדוס, אלא גם בכל מקום אחר במחשב, מרגע ההדלקה עד לרגע הכיבוי. מישהו יודע מה הבעיה? אם צריך אני אספק מידע נוסף (רק לומר איזה). דניאל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום רב. יש לי בעיה. לפני חצי שנה בערך חיברתי כבל וידאו וסאונד בין הטלויזיה למחשב. בטלויזיה הכבל מתחבר ל av כך שכאשר אני שם av בטלויזיה אני רואה את התוכן של המחשב. כמובן אחרי שאני מגדיר את זה בכרטיס מסך דרך : לחצן ימני בשולחן עבודה> הגדרות> מתקדם ואז בתצוגות של הכרטיס מסך אני פשוט מפעיל את השירות. לפני כמה זמן לפתע זה הפסיק לעבוד לי. הוא נותן לי ללחץ על הכפתור שמקשר בין הטלויזיה למחשב גם שהכבלים לא מחוברים בכלל. ואני לא רואה שום דבר מהתוכן של המחשב בטלויזיה. מה עושים ??? תודה רבה לעוזרים. ומצטער אם ההסבר לא היה ממש טוב

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  16. Started by stav_1,

כאשר אני ניכנס למשחק אני ממתין מספר שניות יש מסך שחור וכעבור שניה זה יוצא וכותב לי tony hawks pro skater 4 was unble to initialize graphics engine מה ניתן לעשות בעניין?תודה מראש לכול העוזרים סתיו.

• 12 תגובות
    • 928 צפיות
  17. שמתי את הסרטון רק כדי להמחיש. אך לצערי הבעיה מתקיימת גם על dishonored, sleeping dogs, וnfs the run. בעיקר רואים את הבעיה במשחקים שמתמשים בfrostbite 2. אני משתמש בגרסא 12.10 של ccc. האם כדאי להתחיל לדבר עם tms על מימוש אחריות? (המחשב בן חודש בערך) לצערי חוויתי גם את הבעיה עם מחשב ישן שהשתמש ב2600 פרו ואחר כך ב4850. תודה רבה, yonash53.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שימו לב, לריבועים בתמונה.! מה עושים? תודה-גיל. 9550

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  19. Started by asafmor,

אני לא משחק יותר מדיי משחקים במחשב רק ב PES6 ו PES8 שאני משחק במשחק יש לי בעיה מאוד מוזרה של כל מיני ריבועים וקווים מוזרים שמונעים ממני לשחק אם אני לוחץ ALT+ENTER ושוב פעם ALT+ENTER הבעיה מסתדרת לאיזה דקה ושוב פעם חוזרת... אחרי ריסטרט למחשב לפעמים רואים טוב. הנה התמונות: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  20. קיבלתי inno3d 8800gt חיברתי לטלויזיה HD READY עם רזולוציה טבעית של 1360 על 768. עכשיו כאשר זה על הרזולוציה הזאת זה לא מותח את התצוגה על כל המסך. אם אני בוחר ב 720P בכלי של NVIDIA אז הצבעים הופכים להיות זוהרים בצורה מוזרה . ואם אני נשאר על non-HDTV format אז אין לי אפשרות להרחיב את המסך... מה עושים??

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  21. אני יתן דוגמא לבעיה שלי: בכל פעם שאני נכנס למשחק מחשב אז המסך שלי נכבה, אבל אני שומע את המשחק ברקע עובד אבל לא רואה אותו. אבל עם אני מעביר את הפונקציה של המצגים שלי למצג של הטלויזיה אז אני מצליח לראות את המשחק, כשאני נמצא בתוך המשחק (שאני דרך הטלויזיה) אז כשאני מעביר את הפונקציה של הרזולוציה של המשחק לרזולוציה נמוכה אז אני כן מצליח לראות דרך המסך מחשב שלי את המשחק, אבל אז לא רואים טוב בגלל שהרזולוציה נמוכה, כנראה משהו בהגדרות של הכרטיס מסך שלי לא מכוון, מי שמבין אז בבקשה אני צריך עזרה דחופה. תודה רבה לכולם.

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  22. שלום לכולם .... יש לי בעיה כל שהיא כשאני משחק במשחקים ....לא משנה איזה אפילו משחק ישן קודם כל כשיש תזוזה מהירה כל שהיא במשחק כל שהוא אז יש לי מין פס שקוף שרוקד שהוא מעוות את המשחק הינה תמונה להסבר ..... http://img389.imageshack.us/img389/8983/69597144xx0.jpg כשצילמתי את התמונה הזאת הפס של המגרש היה ישר ...(זה קורה רק באמצע המשחק) בקיצור ....למה זה קורה יש לי כרטיס מסך די טוב(Geforce 9600 gt ) אני חושב שזה המסך 22 אינצ' שלי יש מסך לא של חברה מוכרת (DAEWOO - LM2230W) אז ניראה לי שזה בגלל זה .... אז עם יש למישהו תוכנה או טיפ שיכול לעזור לי אני יודה לו מאודד! ....תודה מראש לעזורים

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  23. שלום לפני זמן קצר החלפתי במחשב שלי כרטיס מסך מ-GFORCE 4000 MX 128MB ל-GFORCE 4000 MX 64MB. רק שאחרי ההחלפה בדקתי הכל המחשב עולה ואז פתאום בזמן העלייה ההוא מציג לי מסך שחור שמציג את הכתובית הבאה ונתקע עליה ולא מגיב למקלדת. REALTEK RTL8139(A/B/C) RTL8130 BOOT AGENT PRESS SHIFT-F10 TO CONFIGURE..................

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  24. Started by Chura,

שלום כולם ! אתר מעולה אהבתי אותו ואף הפכתיהו לאתר הבית שלי ! :-) בכל מקרה לענייננו... יש לי לוח ASUS CUV4X קצת מיושן אבל עובד לא רע.... יותר נכון עבד.... כנובע משמו המכובד הוא למרות הכל תומך בAGP4X ... לפחות ככה הוא אמור אך לא כך ! לאחרונה קניתי GEFORCE 4 440 MX SE משום מה כאשר אני מנסה לשחק משחקים לא משנה איזה... יש לי פלאשים ודברים מוזרים על המסך.... (ראו לינק מצורף - Screen Shot אני לא יודע מה לעשות... אני חושב שאולי זה בעיה של הכרטיס עם הלוח או משהו.... אז פה באה עוד שאלה... נגיד ולא תהיה ברירה אלא להחליף לראדאון.... איזה ראדאון טוב למשחקים ולא יקר... ומה עדיף ? NVIDIA או RADEON ? ואיזה דגמים של ראדאון תואמים לדגם שלי... עם אותם ביצעוים או אף יותר.... תודה מראש חן

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  25. Started by Chura,

שלום כולם ! אתר מעולה אהבתי אותו ואף הפכתיהו לאתר הבית שלי ! :-) בכל מקרה לענייננו... יש לי לוח ASUS CUV4X קצת מיושן אבל עובד לא רע.... יותר נכון עבד.... כנובע משמו המכובד הוא למרות הכל תומך בAGP4X ... לפחות ככה הוא אמור אך לא כך ! לאחרונה קניתי GEFORCE 4 440 MX SE משום מה כאשר אני מנסה לשחק משחקים לא משנה איזה... יש לי פלאשים ודברים מוזרים על המסך.... (ראו לינק מצורף - ! Screen Shot ! אני לא יודע מה לעשות... אני חושב שאולי זה בעיה של הכרטיס עם הלוח או משהו.... אז פה באה עוד שאלה... נגיד ולא תהיה ברירה אלא להחליף לראדאון.... איזה ראדאון טוב למשחקים ולא יקר... ומה עדיף ? NVIDIA או RADEON ? ואיזה דגמים של ראדאון תואמים לדגם שלי... עם אותם ביצעוים או אף יותר.... תודה מראש ח…

• 6 תגובות
    • 887 צפיות

דיונים חדשים בפורומים