כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
היי אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך עד 550 שקל למשחקים הכי טוב שאפשר להשיג בשביל הסכום... ואין קשר למפרט שמופיע בחתימה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
לאחר שהmsi סירב לעבוד לפני שבועיים , כנראה אני מקבל היום\מחר את אותו כרטיס אבל של לידטק . סביר להניח שאני אקבל את הכרטיס ללא קופסה או תוכנות לvivo , האם אותה תוכנה של ה msi תעבוד גם עם הלידטק , או שצריך תוכנה אחרת ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הכרטיס מסך שלי לוהט, גם במנוחה (כ 60 מעלות לפי מגע, גוף קירור פסיבי). שמתי משחה תרמית ולא עזר, מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אני לא מוצא באתר החברה את הסוג הזה מישהו יכול להביא לינק? תודה.
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
איזו טכנולוגייה אתם מעדיפים ולמה אתם מעדיפים אותה?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך (לא משהו חזק מדיי - עיקר השימושים הם כלליים, סרטים ואולי קצת משחקים) האם יש הבדל גדול בין Geforce 7600GS 256MB ל- Geforce 7300GT 256MB? והאם תוספת מחיר של כ-70 שקל בשביל ה-7600GS, שווה את זה? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
http://www.reddit.com/r/nvidia/comments/2wb97d/ultrawide_unreal_engine_4_demos_with_gtx970/ https://www.youtube.com/watch?v=TtueDuu3aAQ http://www.techpowerup.com/downloads/2369/unreal-engine-4-five-tech-demos/mirrors
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני בדיוק קונה מחשב חדש וקיבלתי המון המלצות חמות לקנות את הGeforce 6800GS של EVGA השבוע החברים שלי הפתיעו אותי וקנו לי ליומולדת את ה 6800GS של GIGABYTE, השאלה שלי היא האם יש הבדל ביניהם ואם כן באיזה סדר גודל ולאיזה כיוון. אני יודע שהחברה רק מרכיבה את הכרטיס אבל אם זה ככה למה כולם המליצו לי על ה 6800GS של EVGA דווקא?
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי את האפשרות הזו בלוח אם(Robust Graphics Booster) ויש בתוכה 3 אפשרויות לבחירה Auto (default) Fast Turbo כתוב לי שם שאם אני ישים על טורבו אני יקבל ביצועים יותר גבוהיים(X800XL PCI-E) השאלה האם זה נחשב כאוברקלוק??או מה זה עושה בדיוק??
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
איך אני עושה בדיקת מאמץ ל7950? ניסיתי בOCCT את האופציה של GPU אבל זה לא עושה כלום זה כרטיס חדש שהיום קניתי ואני רוצה לראות לאיזה טמפרטורה הוא מגיע בעומס (כדי לראות אם המארז מאוורר מספיק בשבילו..בקושי הוא ניכנס..כרטיס ענק) תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אהלן חברים, כיום יש לי כרטיס 6950 פתוח ל-6970 במהירות שעון של 900/1400, המתח בכרטיס הוא 1.19 (הארד-סט בביוס של הכרטיס) הכרטיס רץ מעולה אבל אני רוצה לדחוף אותו לכיוון ה-1000/1500, עם המתח הנ"ל נראה לי שזה אפשרי ללא בעיות השאלה שלי היא לגבי בדיקת מאמץ ליציבות האוברקלוק, בזמנו הייתי בודק עם Furmark אבל נאמר לי על ידי המון אנשים שלא מומלץ לבדוק איתה כי היא מאמצת את הכרטיס יותר מדי סתם ויכולה לגרום לנזק ברכיבים, לכן רציתי לשאול מה היא בדיקת המאמץ הכי מומלצת כיום כדי לדעת אם האוברקלוק יציב. אשמח לתגובות, תודה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס GF4 Ti4400 של MSI. בשלב מסויים נהיו ארטיפקטים......... הנמכתי את המהירות של הליבה והזיכרונות בביוס ל 200/200......... עדיין יש ארטיפקטים. מה יכולה להיות הבעיה? עריכה: הקירור יושב טוב וגם יש לציין כי ברגע שהמסך של חלונות עולה המסך נכבה.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
תמיד הסתפקתי מה יותר חזק מימה עד שהחלטתי לשאול בפורום הזה אז בבקשה מי שבאמת בדק ומבין בדבר הזה שיענה לגבי כרטיס מסך גיפורס gt 6600 או כרטיס מסך 6600 gs תמיד היה נראה לי שפשוט שה gt הוא החזק ומשום מה אמרו לי שזה טעות וה gs הוא היותר חזק בלי קשר למחיר .למי שיש תשובה ובדק ומבין שיענה .תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חיפשתי וחיפשתי ב"חיפוש" ואין שום זכר להשוואה הזאת איזה כרטיס חזק יותר! ATI X550 או 7100GS T/D אני מדבר רק על הכרטיסים האלה משום שרק אחד מהם אני יכול לקבל בעיסקת הקנית מחשב שלי הכל כבר הוחלט רק אלה! במה לבחור?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבקש המלצות שיהיה עם קרור פסיבי וכן מה ההבדל בין 128 ל-256 ביט האם ההבדל משמעותי מאד תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
טוב,אז אנבידיה כבר התחילה לדבר על פיתוח ה SM5 (?!) עכשיו כבר מדברים על פיתוח ה GDDR5 אנחנו לא רצים יותר מדי מהר? ??? http://www.qimonda.com/about/press/releases/QI200704-14e.html?query=*&sort=date-released&category=&searchroot=
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
אני קונה מחשב.... וייעצו לי לקנות כרטיס מסך עם ה pci-e אמרו לי שזה הכי כדאי כי זאת טכנולוגיה חדשה ועוד מעט לא יהיו יותר agp הקטע הוא שבנוסף לזה שהכרטיס הופך להיות יקר יותר אני גם יצתרך לקנות מעבד ולוח אם יקרים יותר וזה כי אני יצתרך את התושבת 939 בכדי שזה יתמוך בpci-e עכשיו השאלה שלי היא האם כדאי באמת לעשות כך... או שעדיף לקנות כרטיס מסך agp וכך גם המעבד והלוח אם יהיו זולים יותר... והאם מבחינה גראפית יש הבדל משמעותי... תודה לכל העונים!
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום אנשים, נקלעתי בדרכי לאפשרות לרכוש GTX 980 G1 Gaming של Gigabyte במחיר חו"ל ורציתי לשאול האם הוא יתאים למחשב עם המפרט הבא: לוח אם: Gigabyte Z68X-UD3-B3 (תומך רק ב PCI 2.0 נראה לי..) מעבד: i5 2500K ספק: FSP 700W 80GHN מארז: Lancool PC-K62 (מכיל כרגע Gigabyte GTX 470 OC Windforce 3) זיכרון: Corsair Vengeance Pro 1866Mhz 32GB=8GBx4 השאלות שלי כמובן הן האם המארז יכול להכיל את הכרטיס? האם הספק מספיק (נראה לי שכן)? האם המעבד והזיכרון מהווים צוואר בקבוק? והאם בגלל שהכרטיס תומך ב - PCI 3.0 והלוח שלי רק ב - PCI 2.0 (לא סגור על זה) תהיה הפחתה רצינית בביצועים ולא שווה לרכוש את הכרטיס? בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ALBATRON GeForce 4 TI 4600V RETAIL המחיר שלו נראה ממש מצחיק ביחס לחברות האחרות : 1026 ש"ח! אז אם זו כזאת מציאה, לא שווה לקחת אותו במקום ה 9500P ששקלתי לקחת (אפילו במחיר של אי תמיכה ב DX9)? תודה. (לא מצאתי התייחסויות קודמות לכרטיס הזה)
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-
-
חג שמח, לאחרונה קניתי מחשב חדש, ויש לי שאלה לגבי דבר מוזר שקורה. קשה לתאר את התופעה אבל אני אנסה לעשות זאת מדויק ככל האפשר. בעת שאני משחק לדוגמא HL 2 הכל עובד בסדר וטוב. נגיד ואני מתבונן באיזה קיר למשל, ואז אני זז ימין ושמאל ימין ושמאל כשהמבט על אותה נקודה. במצב הזה אני רואה שפינת הקיר או שתעלה שיש עליו כאילו מתעוותות. חלקים שונים של התעלה לאורך הקיר מתחילים ל"צאת ממקומם" ונוצר מצב שנוצרים מן זיגזגים כאלה בתעלה. דבר דומה קורה בוינדוס. לדוגמא אם אני לוקח את חלון האינטרנט ומקטין אותו ואז לוקח ומזיז אותו במהירות, נוצר מצב שהחלון עושה גם זיגזגים. חלק אחד זז ימיני אחר שמאלה... זה מאוד מוזר ואני לא מבין אם זאת בעיה או שזה פשוט ככה. אשמח לכל עזרה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי Pentium 3 800 256 ram G4MX 440 64 Mg ואני רוצה לקנות את ?GF 4 Ti4200 128MB AGPx8,DVI? איך לדעתכם הוא יפעיל משחקים? ואם יש לכם המלצה אחרת בתקציב של 700-750 ש"ח אני אקבל בברכה
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם עד היום הייתי קונה מחשבים מוכנים מראש, עכשיו כשיש קצת יותר ניסיון טכני ותקציב אני רוצה לקפוץ למים מבחינת הרכבה ושדרוג - הבעיה שאני עוד לא מספיק משופשף בהתאמת רכיבים... יש לי מפרט דיי דומה לזה: https://pcpartpicker.com/user/idosc/saved/#view=WTM2FT שימו לב שחלק מהדברים הם placeholders, למשל הספק שיש לי הוא מחברה אלמונית כלשהי אבל גם כן 500W (כנ"ל לגבי שאר הרכיבים האלמוניים - אותם ביצועים, לא בהכרח אותה החברה/הדגם). אבל מה שחשוב זה שהמעבד, לוח האם, כרטיס המסך והמאוורר של המעבד הם בדיוק מה שכתובים ברשימה. אני מחפש לשדרג את הGT220 - המטרה שלי היא להגיע לביצועים דומים, אולי קצת פחות אם זה לא אפשרי, ל-Xbox One למשל - הגדרות medium/low במשחקים (אם אפשר יותר במחיר …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לאחר שנשרף הספק כוח ולאחר החלפה והפעלה גיליתי שיציאת ה-DVI של הכ.מסך שלי גם נשרפה (כנראה שדבר גורר דבר).. החלפתי ( היום ) את הספק (השרוף Enermax EG425P-VE) לספק של: Corsair CX 430W (נחמד לא יותר, כבלים קצרים קצת) הכרטיס מסך (עם יציאת DVI השרופה) הוא: ATI Radeon 4650 (מצ"ב קובץ מצורף) לוח האם שברשותי הוא: Gigabyte GA-EP35-DS3L אם זה חשוב המעבד: Intel Quad Q8400 2.6GHz אני חושב שיש לי חריץ PCI-E אבל אני לא יודע יותר מזה. התקציב: עד 400 ש"ח בקשה: רק לא MSI . עדיפות ל ASUS (אבל פתוח להצעות - אתם בטוח מבינים יותר ממני) חשוב שיהיה חברה מוכרת..!! יש לי שניי מסכים: 1) 22" (כניסה DVI תומך full HD ) 2) מסך טלויזיה עם כניסות HDMI וגם VGA. עיקר השימוש שלי: הוא סרטים ב HD …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמרו פה שמחברים את הכרטיס לטלווזיה ורואים טלווזיה על המחשב... איך זה עובד? ???
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-