עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ZUMARA1,

אני קראתי פה בפורום על בעיה שיש לו בביוס וגורמת לפריז של המחשב ויש לי אותה :\ עכשיו ניסיתי להשיג את המדריך והביוס אבל הלינק לא עובד מישהו יודע מאיפה שני יכול להשיג? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  2. Started by nirfarhi10,

אוקי אז ככה... יש לי מחשב עם כרטיס מסך Geforce 3 Ti 200 וטלוויזיה חדשה איכותית של טושיבה 21 אינץ' .. אין לה S.video אבל קניתי חיבור בין s.video ל s.video ועוד מפצל עם פין זהב בקצה כדי שיתחבר ל Video שבטלויזיה ... עכשיו אני לא רואה כלום בטלויזיה כשאני משתמש בתוכנה tv tool .. אין שום סימן שאני יכול לראות שהמחשב אכן מחובר לטלוויזיה.. אני לא יודע מה לעשות.. אני משתגע פה.. רציתי כבר לראות סרטים שהורדתי בטלויזיה... בקיצור כל מי שיכול לעזור שייצור איתי קשר

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  3. Started by nirfarhi10,

אוקי אז ככה... יש לי מחשב עם כרטיס מסך Geforce 3 Ti 200 וטלוויזיה חדשה איכותית של טושיבה 21 אינץ' .. אין לה S.video אבל קניתי חיבור בין s.video ל s.video ועוד מפצל עם פין זהב בקצה כדי שיתחבר ל Video שבטלויזיה ... עכשיו אני לא רואה כלום בטלויזיה כשאני משתמש בתוכנה tv tool .. אין שום סימן שאני יכול לראות שהמחשב אכן מחובר לטלוויזיה.. אני לא יודע מה לעשות.. אני משתגע פה.. רציתי כבר לראות סרטים שהורדתי בטלויזיה... בקיצור כל מי שיכול לעזור שייצור איתי קשר

• 7 תגובות
    • 591 צפיות
  4. Started by Bone-Breaker,

יש לי ראדון 9500 פרו של ATI ולפני כמה זמן הסתכלתי בדריבר וראיתי שה-AGP SPEED שאמור להיות על X8 נמצא על X4 ואפשרות הFAST WRITE שהייתה על ON עכשיו על OFF. עשיתי גם בדיקת ביצועים וראיתי שהוא ירד בביצועים בהרבה. יש איזושהי דרך לסדר את זה? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by EvilForce,

שלום, כמו חבר שלי יש לי בדיוק אותה בעיה שהagp spped x4 ולא 8 כמו שצריך יש לי לוח אם epox8rda עכשיו השארתי הודעות בת'רד שהוא פתח אך לא ממש עזרו לי אז החלטתי לפתוח הודעה משלי. אם אתם יכולים להביא לי קישור לדרייברים של הלוח אם הנ"ל או להסביר לי מה לעשות , תודה

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  6. Started by Alex2003,

לא מזמן קניתי ראדון 9600 לא פרו של gigacube ובהתחלה הדרייברים שבאו עם הכרטיס CATALYST 3.2 פעלו אבל כשהורדתי דרייברים חדשים 3.6 זה מדליק את המחשב וכותב שאין דרייברים ולא טוען אותם... בבקשה תעזרו לי

• 11 תגובות
    • 842 צפיות
  7. שאלה - חיברתי את כרטיס המסך של המחשב לטלוויזיה ורואים את המחשב בטלוויזיה - רק סרטים למרות שרואים אותם בתוכנת הסרטים (Media Player Classic) רואים מסך שחור בטלוויזיה פתרונות ? זו בעיה של רזולוציה, תוכנת סרטים לא מתאימה ?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  8. חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה, אני משתמש בכרטיס 6200 פשוט. הכל עובד טוב ויפה אבל כשאני רוצה לראות סרטים אני מפעיל את המדיה פלייר ופשוט בטלויזיה לא רואים את הסרט, אבל במחשב כן שזה מוזר לי. שיחקתי עם ההגדרות של שיטת השידור PAL NTSC אבל אין תשובה... זה קשור אולי למשהו אחר?

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  9. Started by Shlomi32,

הורדתי את הסרט the girl next door scream.tgnd.xvid.avi והבעיה היא שכשאני מנסה לראות אותו הוא מראה לי רק מסך ירוק כזה ולפעמים יש ריבועים קטנים עם צבע זזים ... הורדתי את המקודדים שצריך (לפחות מה שחשבתי) וזה לא עזר.. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  10. Started by url,

אהלן, נקווה שתוכלו לעזור לי יש לי כרטיס radeon 9000 pro וכשאני מחבר אותו לטלויזיה אני לא מצליח לראות סרטים. במקום סרט הוא מציג מסך שחור כזה בתוכנה שבה משתמשים בעוד שבאותו זמן במחשב הסרט כן מוקרן. ניסיתי לעשות את זה עם סוגי קבצים שונים(avi mpg) וגם עם תוכנות שונות (media player, mv2player,power dvd 5) וזה עדיין לא עזר. האם זאת חסימה מסוימת או סתם בעיה?

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  11. Started by 3gh,

קניתי את רדאון 9500 פרו של הרקולס ומשום מה חלק מהמשחקים מקרטעים לי! לדוגמא במשחק אנריל 2, המשחק עצמו עובד מצוין אבל בקרבות הFPS יורד לי ל10!!!(אני משחק לפני הקרבות בערך ב50 FPS) בבקשה מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? האם פרמוט יעזור? נ.ב תכלו בבקשה לתת לי קישור לדרייברים הכי חדשים שמתאימים לכרטיס מסך שלי(PBA) ? וגם CONTROL PANEL הכי חדש. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by a_nuke,

יש לי רדאון 9600 פרו של אייטיאיי ועם הדרייבר המקורי הטמפ' של הכרטיס נורא גבוה (38-39) ואז יצאו הקטליסטים החדשים 7.94 ו7.95 והתקנתי והכל היה סבבה והטמפ' ירדו ל30 מעלות ככה... אבל מה? במשחקים נגיד כמו מאפיה או ג'נרלז פתאום אחרי איזה רבע שעה ככה של משחק- המחשב נתקע... חשבתי בהתחלה זה בגלל המעבד ובגלל שהמחשב בטח עבד הרבה באותו יום.. למרות שזה לא תירוץ הגיוני... והטמפ' של הכרטיס מסך גם לא התחמם יותר מדי (40 מעלות) במהלך המשחק.. ואז החזרתי את הדרייברים המקוריים שהטמפ' בהם גבוה ושום דבר לא נתקע יותר... מישהו יודע מה הבעיה? כי אני רוצה את הדרייברים החדשים וזה כל פעם נתקע

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  13. בעיה מוזרה, צריך להחליף כרטיס או יש למישהו פתרון. ניסיתי גם דריווברים ישנים וגם את 3.9? מצורפת תמונה של משחק לדוגמא

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by Phlip_dE-SuSsa,

מאז שהתקנתי את הכרטיס אז שאני מדליק את המחשב הוא עושה איזה כמה ציפצופים והכרטיס מסך לא נידלק אפשר לישמוע את הסי די את הארד דיסק הכל לידלק רק הכרטיס מסך לא אחרי איזה ארבע פעמים שאני מכבה ומדליק את המחשב באלימות הוא נידלק היה לי מיקודם mx200 ולא הייתה בעייה כזאת מה עושים ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. או קיי ככה : הכרטיס עדיין לא הותקן אבל אני התנדבתי לעבוד עליו לראות אם אפשר להחיות אותו לפי מה שחבר שלי טוען הכרטיס עובד בביוס אך לא עובד בווינדוס ( לא נשמע לי כזה הגיוני ...אבל מצד שני היגיון זה לא החלק החזק שלו אז לקחתי על עצמי את היוזמה לשאול את שאלת המחץ כמו כל טכנאי ... מה בדיוק לא בסדר ? ומשום מה הפלא ופלא כאילו שאלתי משהו אחר לחלוטין והוא מפרט : הכרטיס עולה על המחשב בהתחלה ( BIOS - BOOT ) הכל עולה טוב ורואים טוב אבל שהוא מגיע לווינדוס רואים מטושטש בחלק מהמקומות קיצר על הפרצוף לא ככה בטוח הכרטיס צריך לעבוד... כמובן כמו כל "גאון מחשבים " הוא זורק לי משפט "אהה אבל תיקנתי את זה..." כן באמת ? מה ? "החלפתי כרטיס מסך..." עוד שנייה אני קודח לו עוד בור בראש בנ…

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  16. Started by ben060,

שלום יש לי בעיה במסך באמצע העבודה המסך הפך לשחור לאחר כמה שניות הוא השתחרר וחזר לקדמותו אך בצורה שונה: השוליים של המסך הפכו לשחורים הרוזולוציה נשארה אותו דבר אך גודל התמונה הנראית אינו פרוס על כול המסך. מה אפשר לעשות? לא נראה לי שאני יכול לשנות הגדרות כי זה מחשב נייד עם צג LCD. מה עושים? תודה

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  17. Started by refael.b,

שלום, יש לי בעיה בכרטיס מסך שלי ati radeon x1650 pro 512 עד היום הכל היה בסדר אבל היום כשהדלקתי את המחשב הרזולוציה המקסימלית של המסך ירדה ל1680*1050 יש לי מסך של samsung syncmaster 226bw התקתי את תוכנת ה catalyst של ראדון אבל זה לא עזר. מישהו יודע מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  18. Started by dragon772,

שאני עושה הפעלה מחדש למחשב או מדליק אותו אז הרזולוציה נהיית אחרת מאשר בשלוחן עבודה והכל מעוות ויוצא מהמסך מה לעשות?? ועוד שאלה: איך יודעים איזה רזולוציה מתאימה לשולחן עבודה? כי בחלק מהאתרים אני רוצה את מה שכתוב בכתב קטן שאי אפשר לראות אז בטח זה קשור לרזולוציה אבל שאני מגדיל את הרזולוציה זה עושה לי שולים שחורים במסך ככה זה אמור להיות? אותו דבר בקשר למשחקים ורזולוציה בהם תודה לעזורים.

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  19. Started by STRENGTH,

יש לי בעיה שאני מנסה לעביר את הרזלוציה ל 1152*860 (משהו כזה) המסך פתאום ניהיה לא על מסך מלא ומטוטש קצת אבל פעם זה פעל טוב על 1152 אז מה אני עושה עכשיו ששוב אני יוכל להיות עם 1152? :-X

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by DARK-SPIRIT,

כשהתקנתי את הדרייברים של ה 9800GT הכל היה ניראה טוב הרזולוציה הייתה גבוהה והאיקונים וכל שאר הדברים היו קטנים וניראים חד, ראיתי באתר של NVIDIA שיש עידכון דרייברים והורדתי אותו, אחרי ה RESTART הווינדוס עלה אבל פתאום הרזולוציה הייתה פחות יפה כאילו היא גדלה (האייקונים גדלו) לומרות שהמסך מכוון ל 1680-1050 גם במשחקים פתאום הכל ניראה מגעיל כאילו מאוד קרוב. המסך הוא Samsung 2053 כרטיס מסך 9800GT 512MB מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  21. Started by DoR TnT,

יש לי בעיה במחשב הוא לא נותן לי במשחקים להעלות מעל רזולוציה 1024*768 וכשאני מחבר את הטלויזיה שלי דרך DVI TO HDMI ואני עושה רזולוציה של 720P אז המסך מראה לי ירוק ומלא מריחות ואילו במחשב של אחי עם אותו כבל ואותה טלויזיה אין שום מריחות ולא כלום יש לו 9800GTX. אהה ועוד משהו אצלי בדריבר זה מראה כאילו יש יציאה של HDMI ואצל אחי זה מראה כאילו זה מחובר דרך DVI אי אפשר לשנות את ההגדרה הזאת. ניסיתי למחוק דריברים ולהתקין ידני וגם דרך דריבר קלינר. כל הקטע עם הרזולוציות קרה מאז שפירמטתי פעם אחרונה אם אני לא טועה וזה לא ממש הפריע לי אבל עכשיו עם הטלויזיה זה מפריע רצח תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  22. שאני מחבר ב VGA רואים את הכתב ברור ויפה והצבעים גם שאני מחבר בDVI רואים צבעים ממש חזקים והשולים יוצאים מהמסך רק אחרי כיוון או התאמה לרזולציה הטבעית של המסך 1360X768 רואים סביר ב DVI ועדיין צבעים מתים עכשיו הבעיה הרצינית היא במשחקים אני לא יכול להתאים לרזולציה גבוהה בלי שהמשחק יצא לי מגבולות המסך , זה לא אמור להתאים את עצמו לרזולציה הגבוהה אבל לגדול המסך ? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  23. Started by ItayJ,

שלום אני בעל אולפן ביתי, יש לי במחשב של האולפן כרטיס מסך של ATI Radeon x300 אני רוצה לשדרג את עצמי ולחבר למחשב שני מסכים, כאשר שולחן העבודה יתפרס על שניהם, וכך יקלו עליי את העבודה. בכרטיס המסך הנ"ל יש יציאות DVI , וVGA. לשני המסכים שלי יש אך ורק חיבור VGA. מסך אחד חיברתי בצורה רגילה, VGA - VGA מסך שני חיברתי עם כאבל VGA - DVI. כאשר חיברתי את שניהם, המחשב זיהה את שני המסכים כמסך אחד - כלומר, הראה לי את אותה התמונה בשניהם. חשבתי שזה סימן טוב, ושרק צריך לשחק עם ההגדרות - אבל שיחקתי עם ההגדרות של הווינדואוס, ועם ההגדרות של הכרטיס מסך, ולא מצאתי אופציה לפיצול המסכים. אציין כי ניסיתי את אותו הדבר על מחשב אחר שלי, עם כרטיס מסך של NVIDIA, ושם בקלות מצאתי את האופציה לפי…

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  24. Started by galtheking,

שלום, יש לי כרטיס מסך Gigacube Radeon 4850, שמחובר ביציאה אחת למסך המחשב ובשנייה לטלוויזיה שני החיבורים עובדים טוב מכיוון שהמחשב מזהה את החיבור. אבל אני יכול לעשות ב CCC רק SWAP בינהם ולא CLONE או EXTEND זה ממש מעצבן שאני כל הזמן צריך לעשות SWAP שאני רוצה לראות סרט מהמחשב בטלוויזיה. למישהו יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  25. היי שלום לכולם ! יש לי מחשב נייד עם תוכנת הפעלה של ויסטה . אני מנסה לחבר את המחשב הנייד לטלויזית LCD 42 דרך כבל HDMI ולחלופין דרך כבל VGA. קבעתי דרך לוח הבקרה של כרטיס המסך, Nvidia 9300GS תצוגה כפולה Clone. במקרה של כבל ה-HDMI אי אפשר לבחור רזולוציה ונותרים שוליים רחבים שחורים מהצדדים. במקרה של כבל ה-VGA ניתן לבחור רזולוציה של מסך רחב, אבל התצוגה ב-LCD מתחילה להבהב בשחור. ניסיתי לשנות קצב רענון וזה לא עזר (האופציות לבחירה מתחילות מ-60 ומעלה). יש למישהו רעיון? אבי.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים