כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
בקרוב אני קונה מחשב חדש לשימוש משחקים כבדים עכשיו אני לא מעוניין בכרטיס "ספינת דגל" אלא משהו פחות מזה עכשיו את 4870 1G עולה ב1300 את 4850X2 1G עולה 1600 שקל ו GTX260 896MB ב 1530 כמובן מיועד למסך עם רזולוציה של 1920X1200
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם כרטיס מסך עם GDDR3 יתאים לזיכרון DDR2 ולא יהיו בעיות התאמה כמו שכמה אנשים כבר אמרו לי. אם לא יהיו בעיות אז תגידו לי אם כ. מסך ATI RADEON HD4850 (DDR3 יתאים לזיכרון של SAMSUNG\G.SKILL DDR2 4096 GB עם 800 או 1000 MHZ?
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס מסך 4870 1G של פאליט אבל נודע לי שכרגע אין אותו במלאי, המוכר בחנות המליץ לי לחסוך 50 שקל וצפיה ארוכה עד שיהיה להם את הכרטיס מסך שוב וללכת על ה-XFX PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB DDR5 : HD-487A-ZDFC במקום הפאליט. לא ידוע לי כלום בחברות של כרטיסי מסך אז רציתי לדעת אם יש בעיה מסויימת בXFX. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים יש לי ATI ריידון X700 (ישן נושן) הורדתי מהאתר של AMD את הדרייברים והתקנתי אותם לאחר שניסיתי להיכנס קיבלתי שגיאה מבירור בגוגל הייתי צריך להוריד קובץ ממיקרוסופט הורדתי התקנתי ושוב.. עוד קובץ שהייתי צריך להוריד הורדתי , התקנתי.. ו........ שוב! הודעה מוזרה לחלוטין! מה הוא רוצה ממני ? אני בסך הכל רוצה לחבר שני מסכים :-\ מצורפת תמונה של ההודעה.. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום למומחים מתגלגל לי הרעיון לשדרג קצת את המחשב והדבר הכי זול שאני רואה כאופציה זה לחבר בCROSS עוד 3850 אז קודם כל רציתי לדעת אם אני בכלל יכול זה המפרט שלי כרגע - : cpu - 5000+ Amd bord - GA-MA69G-S3H powe - Hec-400TR-TF card - Shapphire HD3850 256 DDR3 memory - Kignstone 2G לא הצלחתי להבין איפה אני מחבר את הכרטיס (יש רק X16 אחד) הוא יסתדר על אחד הקטנים שיש בלוח? השיפור יהיה משמעותי ? הספק יעשה את העבודה ? המעבד לא יהיה צוואר בקבוק? ואם זה אפשרי , אז על איזה כרטיס ללכת ? אותו brand ? או שזה לא משנה ואם החדש הוא חזק יותר , זה משנה מי מהם על ה16X ? כמו שאתם רואים אני טיפה cluless ;D תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
חוץ מזה שלדעתי הOC של המעבד מגביל את התוצאה, הSM2.0 שלי יחסית נמוך. למה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
המחשב שלי QX6700 אקסטרים GA-965P-DQ6 (rev. 3.3) gigabyte GV-NX68G256DB-ED 6800GS G skill 4GB 800 620HX series corsair מארז גיגב ביט האורה אני בשלבי קניה של כרטיס מסך SAPPHIRE 4850 1GB ומסך T240 זה יפתור את הבעיה? ואיזה כרטיס לפי דעתך אני צריך רק ATI בבקשה 4870 חייב פה?
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אהלן, אני בתהליך של הרכבת מפרט למחשב חדש (הוא יהיה מבוסס כנראה על מעבד E8400 ו-4 ג'יגה זכרון) והגעתי לשלב כרטיס המסך. המחשב יהיה בין היתר למשחקים כך שאני צריך כרטיס מסך טוב אבל העניין הוא שיש לי מסך ישן יחסית (17 אינטש - LG1720P) שאני מתכוון להחליף אבל עדיין לא יודע מתי וברזולוציות שהמסך יאפשר (1280 על 1024 לכל היותר). ברור לי שאין טעם לשים כרטיס high end עם מסך כזה וכשיגיע הרגע להחליף מסך אז אני אוכל גם להחליף כרטיס למשהו שיהיה טוב באותו זמן. על איזה כרטיסים אתם ממליצים להסתכל שלא יהיו אובר-קיל על המסך הישן אבל עדיין יתנו ביצועים טובים במשחקים היום? מבחינת תקציב: אין לי הגבלה בכלל אבל הרעיון פה הוא לא לבזבז כסף על מוצר שלא יתן לי יתרונות וצוואר הבקבוק יהיה במסך עצמו. תו…
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, כעת יש לי במחשב ATI HD2600XT ואני משתמש בתוכנה Adobe After Effects לעריכת סרטים ויצירת אפקטים והמחשב שלי ממש מתקשה לרנדר (לעיתים קרובות מפסיק תרינדור באמצע) אפקטים כבדים כמו שאני משתמש בהם. אני צריך כרטיס מסך עד 600 ש"ח שיתן לי את התוצאות הטובות ביותר וגם שיתן לי הרבה FPS בCALL OF DUTY 4 בעת צילום/משחק. חשבתי על ה9600GT 512 של SPARKLE אבל המוכר בחנות אמר לי שזה לא יספיק לי =\ והוא מציע לי את ה9800GT 512 של PALIT =\ לא נראה לי שזה יספק אותי במיוחד שזה של פאליט, האם תוכלו להמליץ לי? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
צריך עזרה במציאת כרטיס מסך בתקציב של עד כ-900 ש"ח.... הכרטיס הוא חלק ממפרט מבוסס E8400 ו-4G זכרון..... (ללא OC וגם לכרטיס המסך לא מתוכנן OC) למשחקים (CRYSIS ,WORLD OF WARCRAFT) ברזולוציות גבוהות (מסך 22) על HIGH.... לפני כמה ימים המליצו לי על Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe אבל אין אותו ב- SKYPC ששם אני רוצה לקנות את כל המפרט.... האם יש אלטרנטיבה טובה בSKYPC או שעדיף שאקנה בנפרד? (אני לא רוצה להתפשר על כרטיס מסך בינוני או פחות טוב) תודה רבה! נ.ב. שחשוב שהוא יהיה שקט ומאוורר טוב!.... ושיהיו לו 2XDVI ו-HDMI....
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
ברוכים הבאים לדיון הראשי על הדרייבר - AMD Catalyst כמה נקודות שחשוב לציין *זה המקום היחיד לדיונים בנושא הדרייברים. פוסט אחר שייפתח בנושא עתידו להנעל *אין לפרסם תוצאות או לשאול שאלות לגביי תוצאות של מבחני ביצועים כגון 3DMARK, בשביל דברים כאלה יש את הסטיקי של 3DMARK בפורום *פה זה לא פורום אוברקלוק וקירור ולכן אין פה מקום לשאלות לגביי OC בעזרת הדרייברים. הגרסה הרשמית העדכנית ביותר: 11.2 כרטיסים נתמכים רשמית: סדרת HD2400 ומעלה, סדרת X1000 אינה נתמכת. תאריך שחרור:16.2.2011 מערכות הפעלה נתמכות: Windows 7 32-bit version Windows 7 64-bit version Windows Vista 32-bit version Windows Vista 64-bit version Windows XP Professional Windows XP Home Edition Windows…
-
- 2.4k תגובות
- 351.6k צפיות
-
-
הדיון הראשי לדרייבר - nVIDIA Geforce נקודות שחשוב לציין * דף זה יתעדכן בהתאם לשחרורי דריברים רשמיים, בטא ועזרים. * זה המקום היחיד לדיונים בנושא הדרייברים. פוסט אחר שייפתח בנושא עתידו להנעל * בכל הקשור לתוצאות מבחני ביצועים כגון 3DMARK, פנה לסטיקי של 3DMARK בפורום זה. * שאלות בנוגע לאוברקלוקינג וקירור יש להפנות לפורום המתאים. גרסא רשמית עדכנית: 471.96 תאריך שחרור: 31/08/21 כרטיסים נתמכים רשמית: סדרה 600 ומעלה \ ניידים מידע נוסף מ- Geforce.com: https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/august-31-2021-game-ready-driver/ הורדת Release Notes לרשימת כרטיסים נתמכים ו…
-
- 1.7k תגובות
- 1.1m צפיות
- 4 followers
-
-
איזו טכנולוגייה אתם מעדיפים ולמה אתם מעדיפים אותה?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
הבעלים מציגים אותם כתקינים לחלוטין...
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, מאז יציאתו של ה 4850 הדיעה הרווחת בקרב חובבי המחשבים ומשחקים בפורום היא - "אם יש לך מסך 22 אינץ' כל משחק יעבוד אצלך על HIGH בלי שום בעיה אם זה לא GTA IV אין שום צורך בכרטיס חזק יותר" .... מאחר ואני לא כזה גיימר מהולל , אבל כשאני מוצא איזה משחק שמעניין אותי, אני אוהב לשחק בו אך ורק בגרפיקה הכי טובה שהמנוע הגרפי שלו יכול לספק. למה אני אומר אתתכל זה ? לאחרונה שיחקתי בGTA IV והוא משחק שאני מאוד אוהב. דיי התבעסתי שאני רחוק מלהפעיל אותו על גרפיקה סבירה שמספקת את הדרישות שלי .... לשם מבחן בדקתי עוד כמה משחקים חדשים שלטענת חברי הפורום צריכים לטוס על מחשב כמו שלי (מפרט בצד) בכדי לבדוק את הטענה שאכן המנוע של GTA כל כך דפוק. הופתעתי לדעת שהמציאות רחוקה מהדיעות ... בבדיקה השתתפ…
-
- 61 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
תקשיבו אני עומד לקנות מחשב, המעבד שלו זה q6600 + oc שskypc עושה (עד 3.3 ghz) אז ככה אני קונה את הכרטיס 4850x2 1gb (ספק 650w, זכרונות 4gb 900mhz) ואני רוצה לדעת אם אני אקבל צווארי בקבוק או לא?
-
- 11 תגובות
- 854 צפיות
-
-
הנה המערכת שלי : e8500 ep45-ds3r hd4850 4gb ocz cl4 500w coolermaster עכשיו אני יכול להשיג עוד HD4850 והשאלה שלי האם זה יתן לי כפול בביצויים וזה יהיה מורגש במשחקים ו.... והאם זה משתלם?? תודה לעוזרים !!
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את הGTX295 אבל המוכר של IQPC אמר לי שהם לא יהיו לו זמינים בימים הקרובים והוא יכול לתת לי במקום VGA ואין לי מושג מה זה או מה ההבדל בבקשה אני צריך תגובות
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שמעתי שכרטיסים של ATI עם סטוקים בצבע כחול במקום אדום הם בעייתיים ויש להם ביוס ישן.. חוץ מזה שיש כאלה אומרים ש-Gigabyte מרעישים כמו טרקטור.. ואני יכול להשיג אותם ביותר זול אז אני חייב לדעת.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אני קונה מסך שיעבוד ברזולוציה של 900*1440 הכרטיס שלי (8800GTS 320) נחנק ברזולוציה כזו, ולכן אני רוצה שדרוג. מהי הבחירה הטובה ביותר? עריכה: אני מחפש כרטיס שקט (אפילו פאסיבי אם אפשר), עם ביצועים דומים ופשוט תמיכה ברזו' גבוהה (מאחר ולכרטיס שלי יש מגבלת זיכרון) אפשר להגיע עד 600 ש"ח (כולל משלוח)
-
- 12 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שאלה קצת מעצבנת על בכל אני פונה לחברי הפורום אחרי שראינו את החידוש של ספיר בקירור החדש יותר ב 4870 הטוקסיק הרגיל עם הנחושת ובלי הנחושת ואחרי שכל כך הרבה חברות חיקו והוציאו עם מאווררים ופסיבי לזיכרון וכדומה מישהו מוכן להסביר לי למה לעזאזל ה4870 הדואלי ממשיך לצאת מפגר בכל הסיפור הזה?????? ראיתי עכשיו ביד 2 של האתר 4870 כפול ליבה למכירה אבל קירור רפרנס שכל כך אוהבים להשמיץ אותו פה מבחינת רעש ויחס עלות תועלת גרוע. האם חברת ספיר לא היתה יכולה להוציא גם לכפול ליבה קירור מעולה כמו הטוקסיק????? למה בכרטיס על ממשיכים במסורת ולא מטמיעים חידושים ונדבקים לגוף קירור הרגיל ולא מנסים חידושים???? ראיתי את הטוקסיק 1 גיגה חצי גיגה והם בעלי קירור מדהים.איפה השכל של מהנדסי ספיר היה שה…
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום בקרוב מאוד(ביומיים הקרובים) אני מזמין מחשב חדש הבעיה היא שאני רוצה את כרטיס המסך 4870 של palit sonic 1g והם אומרים לי שיש להם את הדגם של his 4870 1g ואני לא יודע עם הדגם טוב כמו הדגם של palit בבקשה עם למישהו יש או מכיר ויודע מניסיון איך כרטיס המסך של החברה הזאת(his) אני ישמח ליעוץ בתודה רבה לכל העוזרים (המסך שלי יהיה 22" של סמסונג t220p)
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
זה המפרט בכלליות asus G/31 pk-cm cpu e8400 2 gb ram dvd lg 1 pcs hd 500 gbsata2-1 pcs ספק כח יותאם לכרטיס המסךלפי המלצתכם מסך 24 דל או פיליפס(עדיין מתלבט-הנטייה היא לכיוון של דל) המחשב אינו מיועד למשחקים,חשוב ביותר עניין הרזולוציה+התאמה למסך.עניין חדות התמונה הינה קריטית אם אפשר בבקשה-יותר לכיוון של nvidia תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
טוב, כמעט סופי. מקסימום 400 שקל. אבל עדיף לדבוק לסכום בכותרת. בלי קומבינות - סתכלו במפרט שבפרופיל ותראו איזה כרטיס אני רוצה להחליף. רצוי אחד שיותר טוב ממנו. דידיאר 3 רצוי מאוד. מעדיף אייטיאיי.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-