כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
נתחיל בעובדה הזאת: כל המשחקים כולל כולם חוץ מGTA IV - עובדים מעולה על מקסימום הגדרות ברזו' המקסימלית של המסך (1280X720), כולל פילטרים מקסימליים. אני עם CATALYST 9.8 הכי חדש הורדתי אתמול... עם מעבד על 4GHZ E5300. עם 4 ג'יגה זיכרון.. מה עוד צריך לומר? כתוב בצד הכל.. יחד עם זאת אני מריץ HL2 BENCHMARK HIGHWAY כמובן על מקסימום כולל פילטרים מקסימליים ובלי פילטרים בכלל ומקבל תוצאות של 78-88FPS סופיות... לפי מה שאני זוכר מהבאנצ'ים 3870 נותן 150+ לHL2 אז איך הכרטיס שלי (HD48901GB SAPPHIRE) לא נותן לי ביצועים עדיפים על זה? בקרייסיס למשל, לעיתים יש דרופים, אני יודע שהמשחק בעייתי אבל עדיין... לרוב הוא רץ על 50-80FPS ולפעמים דרופים ל5-10 לשניה או חצי שניה ואז חוזר... מה הבעיות לעזאז…
-
- 36 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בעיה קצת מוזרה, שאני רואה צל במשחקים אני רואה אותו עם מדרגות, במיספר מישחקים, BF2, San Andreas, CARBON, DIRT, LA Street Racing אני רואה את הצל לא ממש חלק כמו מדרגות, אני עם הדרייבר 158.22, והגדרות הכי גבוהות עם הרזולוצייה 1920x1200, ולא משנה איך אני משחק עם ה-AA כלום לא עוזר.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קודם כל נתחיל במפרט של המחשב: כרטיס המסך עליו מדובר: AsusTek Geforce2 Gts V7700Pro Deluxe 64MB Agp *4 הלוח אם עליו מדובר הוא: ASUS A7V-E SOCKET A המעבד הוא: AMD ATHLON 1400 MHZ מערכת ההפעלה היא: WINDOWS XP PRO SP1 עד היום השתמשתי בדרייברים של NVIDIA ולאחרונה החלטתי להתקין את הדרייבר הכי חדש של אסוס כי סיפרו לי שזה עדיף. נוסף לכך התקנתי גם תוכנה בשם SMART DOCTOR 2, והתוכנה רושמת את הבעיה הבאה: "Your VGA card vlotage 1.5 is out of safe bound. Motherboard dosen't supply with reliable 1.5 vlotage. please contact with motherboard manufacturer". הטמפ' של הצ'יפ של הכרטיס מסך היא כ46 מעלות בחורף ולא ראיתי שינוי משמעותי מהחודשים הראשונים שקניתי את הכרטיס. הבעיה הזאת כנראה לא היית…
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
קודם כל נתחיל במפרט של המחשב: כרטיס המסך עליו מדובר: AsusTek Geforce2 Gts V7700Pro Deluxe 64MB Agp *4 הלוח אם עליו מדובר הוא: ASUS A7V-E SOCKET A המעבד הוא: AMD ATHLON 1400 MHZ מערכת ההפעלה היא: WINDOWS XP PRO SP1 עד היום השתמשתי בדרייברים של NVIDIA ולאחרונה החלטתי להתקין את הדרייבר הכי חדש של אסוס כי סיפרו לי שזה עדיף. נוסף לכך התקנתי גם תוכנה בשם SMART DOCTOR 2, והתוכנה רושמת את הבעיה הבאה: "Your VGA card vlotage 1.5 is out of safe bound. Motherboard dosen't supply with reliable 1.5 vlotage. please contact with motherboard manufacturer". הטמפ' של הצ'יפ של הכרטיס מסך היא כ46 מעלות בחורף ולא ראיתי שינוי משמעותי מהחודשים הראשונים שקניתי את הכרטיס. הבעיה הזאת כנראה לא היית…
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה .... אני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש - HD4850 של sapphire או palit עכשיו אני צריך לדעת עם זה יהיה משתלם למחשב שלי או לא כי המחשב יחסית ישן ואין לי תקציב לקנות חדש אז רציתי שתייעצו לי עם שווה לי לקנות את הכרטיס למחשב הזה מפרט : intel core 2dou e6300 לוח אם - GIGABYTE GA-945P - S3 זיכרון 2GB ספק כח - 400 ווט כרטיס מסך radeon x1900xt 256mb וגם רציתי לדעת עם אני יקנה את הכרטיס אז אני ירגיש הבדל משמעותי בין הכרטיס החדש לכרטיס הנוכחי .... תודה מראש [=[br]פורסם בתאריך: 6.09.2008 בשעה 12:29:11 הא ועוד משו קטן עם הכרטיס הזה קצת גדול על המחשב לי מבחינת ביצועים וכדומה אז איזה כרטיס אחר כדאי לי לקנות בלא יותר מ 1000 ש''ח שיתאין למחשב ולביצועים שלו ויריץ לי טוב משח…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כשאני מפעיל סרט במחשב אז כל המחשב נתקע אפילו העכבר היה לי כרטיס מסך radeon9200 ועכשיו יש לי גיפור 6200 בראדון לא הייתה לי את הבעיה הזאת ועכשיו בגיפורס יש כל הדריברים מותקנים ומשחקים עולים והכול עובד רק הסרטים לא עובדים גם באתרי אינטרנט כשאני מפעיל ססרטון אז הכול נתקע מה אני יכול לעשות אולי לשנות איזשהם הגדרות ?
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אפתח בעובדה שאין לי מושג לאן הנושא הזה שייך, אם אתם יודעים על פורום אחר, אני אשמח אם הודעתי תועבר למקום הנכון. תמצית הבעיה : סרטים (גדולים) מתנגנים איטי, והסאונד לא מסונכרן עם הוידאו. זה קורה כמעט בכל הנגני וידאו שלי התופעה כמעט לא מורגשת אם אני מנגן את הסרט דרך הנגן וידאו של WINAMP (נראה לי שהוא הכי יציב וקל משאבים פשוט, אז אולי בגלל זה) בכל מקרה, התופעה לא הייתה קיימת בעבר, כשהמחשב היה יחסית חדש. פירמטתי את המחשב, כי חשבתי שזה מעומס תוכנות ועניינים (היה 3 שנים ללא פירמוט) התקנתי מערכת הפעלה חדשה על הרדיסק חדש, והבעיה נמשכת כרגע המערכת שלי די בתולה, התקנתי את חבילת הקודקים הזו : http://www.codecguide.com/features_mega.htm אימיול (בלי מוד, פשוט אימיול רגיל מהאתר הרשמי) וז…
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, יש לי מותקן את הדרייבר 7.1 וראיתי שיצא 7.2 אז הורדתי אותו, מחקתי את הקודם עשיתי רסטרט ואז כשרציתי להתקין את 7.2 בסיום ההתקנה הוא אמר לי את הזה (התמונה שאתם רואים) מה אתם חושבים הבעיה? לא הבנתי למה הוא מתכוון... עריכה: ניסיתי להתקין דרייברים מהדיסק ולא הצלחתי, מה לעשות? אין לי שום דרייבר של ATI מותקן במחשב.... :nixweiss: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי לא לפני שבוע (בעצתכם ותודה על ההמלצות) כרטיס HD4850 (של visiontek). התקנתי, בדקתי, שיחקתי והחיים היו טובים. אתמול חיברתי את טלוויזית LCD שלי שבחדר, בחיבור משני דרך HDMI. הבעיה היא שמרגע ההגדרה, וגם אם הטלווייה כבויה, הסאונד יוצא דרך המערכת (מרעישה !) ולא דרך הרמקולים של המחשב. למה לצערי עכשיו כל פעם שאני רוצה לשמוע מהמחשב, אני חייב להדליק את הטלוויזיה ? איך אני מחזיר את ההגדרה (בכרטיס מסך ?) כדי לשמוע דרך הרמקולים של המחשב. אנא הושיעו. תומר.
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי 8800gts 640mb ואני מקבל ב everest שהמאוורר שלו מגיע רק ל 60 אחוז.. זה צריך להיות ככה ? אולי מכאאן באה הטמפ' הגבוהה ? מצ"ב תמונה.
-
- 5 תגובות
- 496 צפיות
-
-
מידי פעם שאני מדליק את המחשב המאוורר מעלה סלד מ900 ל4000 ועושה רעש מציק ל2 שניות וחוזר לסלד , ככה כל כמה שניות מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
הכל עבד מעולה תמיד, ואז לאחרונה- סרטים 720P ו 1080P לא רצים חלק מיוטיוב או VIMEO. מקרטע, לגמריי. מעצבן.... במחשב הסרטים רץ מעולה, אין בעיה. נסתי לשנות הגדרות ב ATI, לא עזר כ"כ. כרטיס X1650 ATI, אני עובד על 900X1440 רזולוציה (מסך 16X10). גולש בפיירפוקס, אין וירוסים, עבר את כל הסריקות עם תוכנות שונות. בכל מקרה הכל עבד לאחרונה תקין, פתאום זה קרה.גם הנושא של תצוגה במחשב מתחיל לאחרונה לעשות בעיות ותקיעות אז אני חושב קשור לכרטיס מסך... פירמוט לא פיתרון כרגע, המחשב משמש לעבודה. יש פיתרון ?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יש לי geforce fx 5500 ולא מזמן חיברתי אות LCD ועכשיו כשניתקתי אותו אני לא מצליח לראות סרטים כמו שצריך רואים הכלל מטושטש.. מישהו יודע איך לסדר את זה?? ועוד משהו קטן..נעלם לי הסמל הקטן של הNVIDIA איך אני מחזיר אותו?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
ב LIONETWORK הם כותבים לשנות בקובץ steamemu.ini את השורות: SteamOnline=0 SteamUser=*** SteamPassword=*** אין לי בקובץ הזה את השורות האלו. יש פתרון? צירפתי את הקובץ כדי שתראו. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך של אסוס 9800XT ויש כל פעם בכניסה של הווינדוס השהיה כזאת שהמסך נכבה ונידלק שוב אחרי כמה שניות היסתכלתי באתר של אסוס ורשום שעדכון ביוס פותר את הבעיה... אבל שאני מנסה לעדכן את הביוס הוא רושם לי שאין לי כרטיס של אסוס ??? מה יכול להיות הבעיה ??? יש עוד משהו שאני צריך לדעת לפני עדכון ביוס של כרטיס מסך ?? כל דבר שהוא ( אין לי חשק לקנות חדש עדיין :'( ) :
-
היי, מקווה שזה המקום הנכון, נראה לי הכי הגיוני. בכל אופן, נתקלתי בבעיה מאוד מתסכלת (לא קרה בעבר) כשאני מנסה לעדכן את הדרייבר של הכ.מסך הנ"ל. אופן ההתקנה זהה לכל הפעמים שעדכנתי את הדרייבר: מבצע Uninstall רגיל דרך הוינדוס > המחשב מאתחל > עולה ב Safe Mode > מוחק את כל השאר בעזרת Driver Sweeper > מתקין את הדרייבר החדש לאחר איתחול. אך הפעם שניסיתי להתקין, ההתקנה התחילה כרגיל ובסוף קיבלתי הודעה: installation complete warnings occurred during installation http://imageshack.us/photo/my-images/812/errorff.jpg בפועל לא הותקן הדרייבר, ולא הופיעה שום הודעה לגבי איזושהיא בעיה ב Log. בהתחלה ניסיתי דרך ה Downloder של האתר של AMD שעושה Detect ומוריד את הגירסה העדכנית. …
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני מנסה לעדכן את הdriver, אני מאתחל את המחשב והוא עולה עד לפס הירוק הזה של הloading של vista ואז המסך נהיה שחור ונכנס לpower saving mode. כלומר הוא לא מקבל input. אז אני צריך להיכנס ל windows safe mode ולעשות system restore. ניסיתי להתקין כמה פעמים וכל פעם יש את אותה הבעיה. למה?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
[ATTACH=CONFIG]2929[/ATTACH]יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 520 והורדתי עדכון דרייבר לכרטיס מסך ובהתקנה הוא מבצע תאימות מערכת ואח"כ כותב שההתקנה נכשלה מה ניתן לעשות ? (וינדוס 7 32 ביט) תודה רבה. . נסיתי למחוק לגמרי את הדרייבר הישן ולהתקין את החדש ועדיין ההתקנה נכשלה. מצורף תמונה.
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! יש לי כרטיס מסך nvidia 8400gs והגירסת דריבר היא 163.75... אני מחבר את הטלויזיה למחשב (דרך כבל s-video) וורואה דרכו סדרות וכו', אבל כל פעם שעדכנתי את הגירסה של הדריבר החדש רואים מסך שחור ולא את המחשב בטלויזיה.. ואז אני מוחק את הדריבר החדש ומתקין שוב את הישן (163.75) כי רק איתו אני יכול לראות את המחשב דרך הטלויזיה. אפילו אם אני מתקין דרך הnvidia control panel באשף התקנת החיבור לטלויזיה זה עדיין לא עובד.. תודה למי שיעזור לי למצוא דרך גם לעדכן את הגירסה וגם להמשיך לראות איתו במסך טלויזיה!
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
http://img509.imageshack.us/my.php?image=31873593hs2.jpg היום נזכרתי לעדכן את הכרטיס שלי 9800GTX והופיע החלון הזה^^^^ יכול לקרות משהו אם אני אמשיך את ההתקנה?
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
היי הדרייברים שלי מאוד ישנים!, אז רציתי לעדכן מפני שלא רואים טוב, אז מחקתי את הדרייברים הקודמים שלי, והתקנתי את הדרייברים החדשים, אבל בהמצאה ההתקנה הופיע לי החלון הזה: מה אני צריך לעשות עכשיו? ואיך אני יכול להעדכן בלי שיפתח לי החלון הזה? תודה מראש לעוזרים Install
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם בעיה היא כזו רכשתי מחשב חדש AMD3200+ 64bit לוח אם GIGABYTE K8NS ultra939 זכרון 512MB הכרטיס מסך 9600PRO התקנתי משחק NBA2005 כשרציתי להפעיל קיבלתי הודעה שחסר D3D9.DLL הורדתי את הקובץ הנ"ל והוספתי אותו עכשיו אני מקבל הודעה אחרת : The procedure entry point DdEntry10 could not be located in thr dynamic link library DDRAW.Dll בדקתי את ה-directx מותקן 9C אך בבדיקה שלו הואכותב שהדריברים לא מתאמים ביצעתי עידכון של הדריברים אך כנראה שזה לא היה נכון כי עדיין יש אותה בעיה מה עושים אני מתרפן ????????
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
ystem Information ------------------ Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_rtm.040803-2158) Language: English (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: NVIDIA System Model: AWRDACPI BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: AMD Athlon 64 Processor 3200+, MMX, 3DNow, ~2.0GHz Memory: 512MB RAM Page File: 320MB used, 925MB available Windows Dir: C:\WINDOWS DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904) זה מחשב חדש הבעיה היא שבכל פעם שמפעילים משחק הוא נותן הודעה the procedure entry point Ddentry10 could not belocated in the dynamic link library DDRAW.DLL עדכנתי את הדריברים של המסך . ביצעתי בדיקה של directx והוא אומר…
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אני השארתי את המחשב דלוק בלילה , עכשיו שקמתי הדלקתי את המסך והוא הראה אור כתום כאילו המחשב לא מחובר אליו , אז כיביתי את המחשב והוא העלאה לי את המסך הבא לפני עליית הווינדוס (הווינדוס לא עולה דר"כ) : Scaning Bios Image in Hard Disk can't find BIOS Image in Hard disk ! מזה אומר ? המחשב היה מצוין אין לי מושג מה קרה לו , ניסיתי לאוורר את הרכיבים לנתק , וזה במקרה הטוב הוא מציג הודעה רוב אם לא כמעט כולם שהמסך לא מתחבר ומראה אור כתום , רק במקרה והצלחתי לעלות את ההודעה הזאת . אשמח לעזרה חברה , זה מחשב חשוב לי מאוד .
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא ככ מבינה במחשבים ולפני שבוע קניתי את המחשב הראשון שלי קניתי בלי מערכת הפעלה לכן לא עשו לי הגדרות לכל מיני דברים(כגון דרייברים של רמקולים- כ מסך וכו) הבעיה שלי כרגע שכשאני מנסה לקרוא טקסט ולגלול למטה להמשך קריאה-זה נורא נורא איטי ומתבצע במין גלים כאלה רציתי לדעת מה מקור הבעיה? (הגדרות של המסך עצמו או של הכרטיס מסך? {יש לי כרטיס מסך של אינבידיה משהו אם זה חשוב-ומסך 19 רחב של CHIMEI?) ואיך ניתן לפתור אותה כמובן כל תשובה תתקבל בברכה תודה מראש לפונים
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-