כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
האם זה צריך להיות שיקול בקנית כרטיס מסך או שזה לא משנה וזניח?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תגידו ? שמים שתי גשרים או אחד רשמתי בגוגל ATI CF וכולם עם שנים אצלי עובד עם אחד נשים עוד אחד?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא גיימר רציני ובעל תקציב מוגבל של 650 שקל אני מתכנן לקנות את אחד משלות הכרטיסים ששניים מהם הם מאותו צ'יפסט של nvidia GIGABYTE 9800GT OC 512MB Zalman Fansink 650 שקל Zotac 9800GT Synergy 512MB 600 שקל Sapphire HD 4830 512MB 620 שקל מפרט מארז: ספק כוח: atx 12v dr b500e מעבד: AMD Athlon 4200+ 64 x2 לוח אם: asus m2n-mx זכרון פנימי: 4gb ddr2 800mhz מסך: lg w2252tq מבין השלושה איזה כרטיס מסך עדיף? ממה ששמתי לב המפרטים שלהם די זהים... *אני מודע לעובדה שהספק כוח בעייתי אבל כרגע אין לי אפשרות לקנות ספק כוח חדש
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי אבל אני לא יודע במה לבחור מצד אחד אני מעדיף ת'4850 X2 אבל מצד שאני לא רוצה שהוא יעשה יותר מדי רעש ויתחמם או שיש משהו שכבר ניסה את הכרטיס הזה והוא בסדר מבחינת רעש והתחממות למרות המאווררים.
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי, יש לי התלבטות קטנה לגבי כרטיס המסך שאני הולך לקנות אני רוצה כרטיס מסך חזק מאוד למשחקים כבדים ושיהיה שקט, אין לי תקציב מדויק כי אולי שווה לי להשקיע יותר בכרטיס מסך מאשר בדברים האחרים , אז אני פשוט מתעניין לגבי כרטיסי המסך הכי טובים (ומשתלמים גם) שיש היום כרגע יש לי מסך 19" אבל אני קונה מסך 22" או 24" גם בשבוע הקרוב מה אתם ממליצים ?
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
איזה גרסא של הכרטיס של של ATI HD 4870 עם 1GB זיכרון, מגיע עם הקירור הכי טוב והכי פחות רועש? בבקשה תנו לי קישור למוצר.
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מה הוא תורם לכרטיסי ATI מישהו מוכן להסביר ומה זה בכלל?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא הייתי בטוח אם כאן או בפורום מסכי מחשב, אבל אני חושב שכאן כי זה יותר קשור למערכת וכרטיס מסך. יש לי מחשב ישן יחסית, P4 C 2.8GHz @ 3.08GHz, 512MB עם כרטיס מסך Radeon 9800Pro (שימו לב שזה ה-ATI של לפני כמה שנים ולא ה-nVIDIA!). השאלה שלי היא אם אני אקנה מסך "LCD 22, האם אני אוכל לעבוד איתו ברזולוציה של 1680X1050 באופן חלק? כשאני אומר לעבוד אני מתכוון לאינטרנט מוזיקה וכד' כן? לא למשחקי מחשב או משהו כזה....
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לחבר שלי לוח אם מסוג Asrock דגם 775i65G מעבד חד ליבה פנטיום 4 ב-3 גיגהרץ כרטיס מסך 6800GT שעבר המהרה והוא אמור להשתוות ל-7300GS או GT . הוא משוגע על GTA ולאחרונה התקין במחשבו את ה-GTA IV ולמרות שהדרישות מינימום של המשחק לא מתאימות למחשבו בכל זאת המשחק רץ אך כמובן בצורה גרועה ביותר . הוא למיטב הבנתי הלוח אם שלו יכול להחזיק גג גיפורס 7900 אך אין כרטיס שכזה בעל תושבת AGP, האם יש אלטרנטיבות אחרות? אולי כרטיס מחברה מתחרה? לסיכום הוא זקוק לכרטיס ה-AGP הכי טוב שהלוח אם שלו מסוגל להחזיק, יש המלצות? תודה מראש. דוד אזולאי (החבר)
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום חברים ! אני רוצה לקנות כרטיס מסך , עדיין לא החלטתי איזה , אני מתלבט בין 4850 או 4870 , 1GB/512MB. אני מחפש כרטיס שיהיה גם עם יציאתHDMI (ולא מעביר DVI ל-HDMI ,אלא אם כן זה בדיוק אותו דבר בחיבור לטלויזית LCD??? ???) וגם TV-OUT חיבור S-VIDEO או RCA. קיים כרטיס כזה ??? האם 4850 יוכל לסחוב GTA4 כמו שצריך על Pentium D 925 ? האם ההפרש במחיר בין שני הכרטיסים משתלם וזאת השקעה כדאית ללכת לכיוון של 4870? האם תוספת המחיר כדאית בשביל 1GB במקום 512MB? המסך בעיקרון הוא Samsung 226BW . תודה רבה !!!
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני אמור לקבל X1800GT אני ממש לא עקבתי אחרי ההתפתחות של ATI בשנים האחרונות...לאיזה NVIDIA הוא מקביל? מי המתחרה שלו? אגב,כמה אמור לעלות כזה דבר?
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך חדש למשחקים בתקציב של עד 1,000 ש"ח. עד עכשיו היה לי שני גרסאות שונות של HD4850 של ג'יגהביט ואת שניהן החלפתי בגלל הרעש - הוא ממש בלתי נסבל. הגרסאות שהיו לי הן הרגילה וזו עם הקירור של זלמן שהיא עוד יותר גרוע. אז איזה כרטיס שקט (חשוב מאוד שיהיה שקט) אני יכול לקנות בתקציב ? עדיף אחד שיהיה לו שליטה על המאורר, עם גוף קירור מסיבי ושיהיה אופציה ל OC. אני שמתי עין על HIS יש להם יבואן בארץ ? מה אתם חושבים עליהם ? ** חשוב מאוד שלכרטיס יהיה 3 שנות אחריות ! **
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב למסך 22'ולמשחקים בקיצור לגיימר שיעבוד פיקס וירציץ משחקים על HIGH למשל את הgta.. HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 או 9800GTX+ 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
למשל 4870 אני מאמין שיעלה שם בסביבות 800 שקל אם לא פחות... {כבר בEGG זה עולה 200$} ומבחינת אחריות... ניראה לי שכדאי לקחת סיכון... מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אהלןן לכולם, למישהו יש פיסת אינפורמציה לחלוק מתי ייכנסו לשוק התקנים אשר יאפשרו הפעלת מחשבים ניידים עם כרטיס מסך חיצוני (כדוגמת ה- Lasso) וכמה יעלה התענוג הזה? חוצמזה האם מישהו חוץ ממני הולך לקנות את הדבר הזה כשהוא ייצא, מה אתם חושבים?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי אני כרגע בונה מחשב חדש שיבוסס על מעבד i7 920 או Q9550 , מסך 22' של סמסונג T220P. רציתי שתייעצו לי על כרטיס מסך מבין השלושה , כמובן שהמחשב יהיה מיועד למטרות גיימינג קודם כל!! אז בבקשה שתפו אותי במחשבות שלכם. תודה רז.
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בכרטיס המסך שלי שני יציאות של DVI. לאיזה יציאה בדיוק לחבר את המסך שלי?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
הבנתי שהוא אמרו להיות כרטיס מעולה. למישוה יש מושג איפה אפשר כדאי אותו ובכמה?
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי מערכת קצת ישנה בבית - ודי חבל לי שלא להמשיך לעבוד איתה.. ליתר דיוק - אחי הקטן עובד איתה, ומשחק לא מעט משחקים - אך כרטיס המסך קצת מגביל אותו המפרט הוא : AMD 3000 VENICE DFI LP NF4 ULTRA D 1 GB זיכרון כרטיס עכשווי: 6600 "רגיל" המעבד והכרטיס מסך מקוררים בעזרת מים (לבלוק אני לא דואג - הוא אוניברסלי - והוא יתאים מן הסתם גם לכרטיס החדש) תקציב? אני מניח שכרטיס עבור מחשב כזה לא יעלה יותר מידי, ולכן זה די מיותר . אני מחפש את הכרטיס שימצה את המחשב עד תום (חבל לדחוף משהו שיהיה אוברקיל ) , לכן אני נעזר בכם.. תודה.
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך מובנה Radeon HD320 על הלוח אם - GA-MA78GM-S2H הכרטיס עוד מעולה ואין בעיות מיוחדות החיבור VGA עובד אחלה אני רוצה להשתמש בחיבור DVI אבל ללא הצלחה - לא מקבלים משם שום סיגנל אני צריך לשנות משהו, לעשות התאמה כלשהי? אני לא מצליח למצוא אתה הסיבה לזה תודה, ניר
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקשיבו אני בהתלבטות קשה ביניהם מכיוון שירד המחיר של הgtx 260 ב200 שקל בskypc וראיתי בו עכשיו אופציה טובה.. כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 Toxic 1024MB DDR5 PCIe ¤1450 כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce GTX 260 (216 Processor Cores) 896MB DDR3 PCIe ¤1494 עכשיו ככה המשחקים שיותר חשובים לי זה - crysis, far cry 2, gta iv, UT 2007. איזה כרטיס יביא לי ביצועים יותר טובים במשחקים האלה? גם איך הקירור של ה260? וגם האם club3d חברה טובה ואמינה? (זו החברה היחידה בsky שיש לה את ה216..) תודה ^^
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לי אישית יש מסך 26" ולפני כן הייתי משתמש בטלויזיה 32". אני תמיד רואה פה שנשאלת השאלה איזה מסך מדובר, במשחקים מגדירים אבל רזולוציה ומן הראוי שנשחק תמיד ברזולוציה המקסימלית לא ? אני למשל משתמש תמיד במקסימלית לשימוש רגיל (טוב יש לי גם 26" אז מן הסתם) וגם כשהיה לי 17" השתמשתי במקסימלית בשביל משחקים. אני רוצה להבין , האם יש קשר לגודל המסך לבין הביצועים ? או שהשאלה נשאלת כדי לשער איזו רזולוציה להשתמש ? כי למשל ה32" שלי היה רק HD READY ותמך רק 1366*768 לעומת ה26" שיש לי כרגע עם FULL HD - 1920*1200. אם אני לא טועה , דרישות הביצועים מהטלויזיה שהשתמשתי היו נמוכים יותר מהמסך הנוכחי - עקב הרזולוציה ומכאן נובעת השאלה מה זה משנה אם המסך הוא 22 או 24 שכן לשניהם יכול להיות FULL HD ?
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אז ככה .. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש או 2 המערכת שלי היא : לוח אם : Asus P5NSLI מעבד : Pentium D 3.4Ghz זכרונות : Kingston 1GB 677Mhz DDR 2 X2 ו עוד אחד של 512 מאותו הסוג ספק : ג'נרי 500W ללא חיבורי 6PIN וכאלה הכרטיס הנוכחי : ATI Radeon 1650X והוא דיי חלש לפי מה שכבר הבנתם אני לא גיימר מטורף אבל אוהב לשחק במשחקים עם גרפיקה טובה וגבוהה בלי שזה ירוץ על 10 FPS אני בור בכרטיסי מסך וצורץ בעזרתכם אם זה כרטיס אחד או 2 שירוצו בSLI ומה בכלל ההיתרון ב SLI לפני שאני קונה כרטיסי מסך אני אקנה ספק טוב כך שאפשר להתעלם מבעיית חיבורי הכוח תודה ;D
-
- 10 תגובות
- 939 צפיות
-