כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
ההשקות המיוחלות של גרסאות ייחודיות לכרטיסי ה-Navi של AMD מתקרבות במהירות, ודגם ראשון בעל קירור משולש אפילו מקבל תג מחיר מוקדם בחנות הענק המקוונת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול להמליץ על דגם טוב....יש מלא חברות רצוי אחד שמגיע OC מהחברה אני לא רוצה להתעסק בזה בעצמי....
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי למשהו טוב יותר... אני קונה בארה"ב (יותר נכון יקנו לי...), ואני רוצה משהו שלו יעלה יותר מ1000 ש"ח (200$...) מה הכי יתאים למערכת שרומה לי בחתימה? אל תתנו לי הצעות מאתרים זולים במיוחד, כנראה יקנו לי את הכרטיס בחנות שכונתית או משהו כזה... תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם חיברתי את המחשב שלי לטלוויזיה והכול בסדר חוץ מזה שהכתב לא ברור מה אני צריך לעשות ותודה רבה מראש לכול העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. האם יש הבדל משמעותי בין Geforce 8600GT לבין Geforce 8500GT (זה תוספת של 130 ש"ח, שזה כמעט 50% יותר, האם זה מצדיק את התוספת?) 2. ומה דעתכם על החברות הבאות ל Geforce, איזו מומלצת ואיזו זבל? Gigabyte Palit Sparkle FORSA BFG Triple D XFX והחברות הבאות ל RADEON ? Gigabyte Sapphire Palit Leadtek PNY ATI HIS MSI 3. האם יש הבדל רציני בביצועים בין כרטיסים עם DDR2 לכרטיסים עם DDR3? 4. האם יש הבדל בביצועים בין 256MB ל 512MB (או ל 1GB)? זה תוספת של כ 50 - 100 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. כמו שרשום בכותרת ברגע שאני שם 120HZ במשחק כלשהו אני מקבל בצד אחד של המסך מלא חלקיקים וקווים כאלה גם אם אני שם בשולחן עבודה 120 אני מקבל אותם קווים וחלקיקים באותו מקום בדיוק עכשיו ברגע שאני מוריד HZ ל60-75-80 הכל רגיל.. הבעיה כבר ישנה אבל לא התייחסתי אלה כי בדרך כלל זה היה מסתדר לבד.. לפעמיים הייתי עושה ריסטרט למחשב וזה היה מסתדר ולפעמיים יום אחריי. צריך לצייין שהקווים נמצאים רק בצד שמאל של המסך. אני לא יודע עם זה קשור למסך / כרטיס מסך אז פתחתי את זה בפורום הזה. אשמח שתעבירו אם זה לא קשור. כרטיס מסך - GigaByte GTX570 מסך - Samsung 2233rz תודה מראש דוד.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות את המערכת הבאה (מצורף למטה). המחשב מיועד לעבודה בעריכת וידאו (עד 1080P). אני עובד עם תוכנת Edius והתחלתי ללמוד קצת Premier. תקציב הכרטיס יחסית נמוך (באזור ה-750) כיוון שאת רוב התקציב הוצאתי על המעבד+זיכרונות+SSD כפי שהבנתי שכדאי לצרכים שלי. אני מבין שהאפשרויות בתקציב שלי הן 1)GTX 750 2)GTX 660 3)R7 260X 4)7870 אני די מבולבל מהמבחר ומהשנתונים של הכרטיסים. ה-660 הבנתי שהיה כרטיס מצוין אבל הוא ענתיקה בשנים של טכנולוגיה. אני לא יודע בנוסף אם AMD מתאימים לצרכים שלי (וקראתי איפשהו שהם בזבזני חשמל ברמות מטורפות). אשמח לעזרה תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב בימים הקרובים ואני מתלבט בין שני כרטיסי מסך... הראשון הוא x800xtpe של power color עולה 3110 מנועה. והשני הוא 6800ultra של אלבטרון שעולה 3200 גם כן מנועה. אני יודע ששני הכרטיסים טובים אני פשוט מטלבת מבין שניהם מי יהיה יותר טוב בעתיד כשיגיעו משחקים כבדים מאוד. צריך את עזרתכם.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתודה מראש. מערכת: מעבד - athlon TB 1.4 זיכרון crucial 256 cas2.5
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,רציתי לדעת מה גורם למסכים מסוג CRT להציג תמונה לא ברורה? כאילו לא מפוקסת כזו... זה בולט במיוחד בטקסטים ובמערכת ההפעלה עצמה...הכל נהיה מטושטש ולא ניתן לקריאה.. מעניין אותי אם אני יכול לעשות עם זה משהו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה בעצם להבין מה אני קונה כי הפעם האחרונה שאני קניתי כ. מסך זה היה או ג'יפורס 2 או 3. (קניתי 2 ונשארתי איתו עד לפני שבועיים) חובה שלא ניתן להתפשר 1. תמיכה בHDTV (לא שהוא בקושי יריץ אלא שיריץ באופן חלק) 2. תמיכה בDX10 (מותקנת לי ויסטה) 3. אני מתכנן לחבר אותו לטלויזיה אז שיהיה לי חיבור איכותי. 4. אני מתכנן גם לחבר את כרטיס הטלויזיה שלי (שהוא ממש ישן טילים ואני לא יודע אם אני אחליף אותו) המסך שלי כרגע הוא LG CRT 775FT 17" אני רוצה שתסבירו לי איך בעצם קובעים את הטיב של כ. המסך מפני ששמתי לב שהפרמטרים התרבו בצורה מטורפת. אני מחפש להוציא בסביבות ה400 ש"ח. אם זה לא מספיק ועדיף לי לחכות להורדת מחירים אז פשוט תגידו. תודה
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין MSI GeForce4 Ti 4600 לבין :AR15: ASUS GeForce4 Ti 4600 מה כדאי?................. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה כרטיס מסך רציני!! מה העלות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי ספייר X850XT PE מנעה מחשבים ובכל דריבר שאני מתקין (מקורי מהדיסק או מכל אתר והפצה שהורדתי) הוא כותב לי שמותקן ATi Radeon X850 Series גם על הכרטיס עצמו רשום שזה XT PE ולא SE יש לזה סיבה הגיונית ?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למעוניניים: אין RADEON9600PRO עם 256BIT לזכרון. נפלה טעות באינפורמציה שGIGACUBE סיפקו וזה ישונה באתר של PCH. -----Original Message----- From: Ola Chen Sent: Monday, June 30, 2003 9:26 AM Subject: RE: Some questions(Urgent) Regarding the memory bus Radeon9600 supports, Ive double checked with our PM and got the confirmation that it does support 128bits only. We apologize for the mistake and will correct it. Thank you for reminding. Best Regards, Ola Chen Email: Mobil: Tel: Website: www.gigacube.com.tw MSN: -----Original Message----- Sent: Monday, June 30, 2003 4:12 PM To: 'Ola Chen' Subject: RE: Some questions(Urgent) Dear Ola, Now, we faced another question from our …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא כזה חסיד של ATI , היו לי ניסיונות עבר שמונעים ממני היום לקנות את הכרטיסים שלהם. אבל HD3850 ב 900 ש"ח נראה לי מאוד משתלם. אני פונה לעצותיכם, לקנות לחכות או לקנות ביותר כסף שאין 8800GT ? כי מבחינה טכנולוגית הכרטיס יותר מתקדם מיריבו. תודה לעוזרים אגב השימושים הם , משחקים ב 1280*1024 , כמובן במטרה להגדרות גבוהות וכמובן HD והיתרון של DX10.1
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. הדגמים: Radeon R5 M335 4GB, NVIDIA GeForce 830M 2GB, Radeon R7 M370 2GB GeForce 960M 4GB אשמח לדעת מי מהם מועדף, לטובת משחקים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס במחיר של 560 ש"ח כדי להחליף את ה Giforce4 mmx 440 128 MB שלי.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת, אני אולי מתכנן לקנות כרטיס מסך 6800 יד-שנייה (עם אחריות לבערך עוד שנתיים וחצי) שהמוכר טוען שאפשר לפתוח לו צינורות (AGP אגב) אז רציתי לדעת, האם פתיחת צינורות פוגעת בכרטיס? זה מסוכן לכרטיס? ועד כמה 6800 (בלי פתיחת צינורות) יותר טוב מ6600GT? [אם בכלל] (כי הם עולים לי אותו הדבר בערך, רק שה6800 יד שנייה) ועד כמה פתיחת צינורות ל6800 עוזרת לביצועים? האם 6800 עם פתיחת צינורות משתווה ל6800GT? מה ההבדלים ביניהם? (מהירות ליבה/זיכרון?) עריכה: לא ידעתי אם לשים את הנושא הזה כאן או בקירור וOC, אז אם זה יותר מתאים לשם, אנא שמנהל יעביר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי להעביר את המחשב הישן שלי לסלון כדי לראות סרטי HD אני צריך כרטיס מסך AGP הכי זול שיש לשידורי HD אם אפשר על הדרך גם המלצה להארדיסק של 80/120 ג'יגה תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי P3-800MHZ והמשחקים החדשים מקוטעים לגמרי. אני חושב לקנות כרטיס תלת-מימד חדש במקום הGeforce2MX שלי. האם זה ישפר לי את פעולת המשחקים עד כדי כך שהם לא יקטעו או שזה קשור יותר למעבד? תראו, לחבר שלי יש 2GHZ עם Geforce 2 200 64MB והמשחקים לא נקטעים לו כמעט. עכשיו לי אין כסף לשדרג את המחשב שלי ורציתי לדעת אם זה יהיה מספיק לקנות כרטיס חדש וזה יהיה אותו דבר, כלומר המשחקים יקטעו בקושי או בכלל לא.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך בתקציב 1500 שקל קיבלתי המלצה על הכרטיס הזה מחבר : BFG 8800GT G92 OC2 512MB DDR3 Retail הכרטיס בחיבור pci-e 2 ובלוח שלי יש כניסה pci-e 16 האם זה יתאים והאם יש כרטיס יותר טוב בתקציב הזה? בנוסף יש לי לוח ומארז micro atx השאלה האם זה יתאים חשוב לי שהכרטיס יהיה יחסית שקט אם אפשר עם בית קירור פסיבי מפרט : Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU Asus P5LD2-VM SE ZALMAN CNPS8000 PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DC Maxtor 250GB 16MB Buffer DiamondMax SATAII WD WD5000KS 7200rpm 16MB Buffer SATAII Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin NMEDIA HTPC 200 MATX SILVER תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר רוצה לקנות מחשב חדש ( i5 +EP55 ) עכשיו רציתי לדעת מה יותר משתלם 5770 4890 מה יתן יותר ביצועים על מסך 32 אינץ HD READY ... אני כבר מלא זמן לא בתחום ... תודה על העזרה גיא
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מתלבט בין שני הכרטיסים אללו, שניהם בערך באותו טווח מחירים (שניהם לא GT). הייתי שמח לשמוע את דעתכם עליהם. ודרך אגב, מה זה הטכנולוגיה PCI X16?? והאם לוחות אם שתומכים בPCI X16 עושים בעיות עם כרטיסים שהם AGPX8 תודה מראש, גל.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות תכרטיס מסך הזה Sapphire Radeon HD 5970 2GB OC Edition שמעתי שיש לו בעיות ארטיפקטס רציתי לדעת עד כמה זה רציני או בכלל קיימות הבעיות הללו! בבקשה רק אנשים שמבינים בזה למנוע ספאם מיותר כמו כן אני מתכנן לשים עליו גוף, קירור שנבנה בשביל של ארטיק קולינק תודה וחג שמח
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך אונבורד שיש לו רק יציאת VGA. אני רוצה לקנות לו כרטיס.. החריץ הוא PCIE האופטימלי היה אם היה כרטיס שיש לו גם HDMI וגם COMPOSITE אבל כבר הבנתי שאין כזאת חיה. לכן אני מחפש כרטיס עם HDMI ושיהיה זול. האם ההמלצה בפוסט על הכרטיסים המומלצים, ה G210 עדיין רלונטית או שיש משהו שעדיף לי יותר? ראיתי גם של G210 יש גירסאת 1024 וגירסאת 512. מה זה משנה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-