עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by taotao,

יש ברשותי FX5700LE ואני מעוניין לדעת של איזה חברה הוא איך אני יכול לדעת?? יש מצב שהוא של נוידיה כאילו ברור שהוא שלה הליבה וכו אבל יכול להיות שהכרטיס שלה גם כאילו כמו אסוס לידטק וכו?? (קצת מטומטם אני יודע).. :s05:

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by vngbhajuzr,

חשבתי על הכרטיס הזה: TwinTech GeForce GTX460 1024MB XT OC Edition GDDR5 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2136 שעולה 1027 ש"ח אני יודע שהוא ב OC מהמפעל (ב770/4000) ויש לי שתי שאלות, 1. אני יוכל להגדיל לו את ה OC בעצמי ? בנוסף לקיים. 2. יש כרטיס מסך אחר (חשבתי על ATI) במחיר דומה (+-) שיגיע לביצועים טובים יותר ב OC ? 3. ה 685/70 יותר טוב ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by tidan26,

שלום! ברשותי כרטיס מסך gtx680 הוצאתי את הכרטיס מסלוט 1 והעברתי אותו לסלוט 2 בעת ההרכבה לא הכנסתי את הכרטיס כמו שצריך לתושבת ה-pci והוא ישב לי באלכסון וננעל לי ולא הצלחתי להוציא אותו לאחר מכן בסופו של דבר הזזתי את הכרטיס לצדדים ושיחקתי איתו עד שבסופו של דבר הכנסתי אותו לתושבת כמו שצריך בעת ההזזה של הכרטיס נשמעו קצת רעשים מהפלסטיק האם נגרם נזק כלשהו לכרטיס למרות שאחרי שהרכבתי אותו כמו שצריך והפעלתי את המחשב הכל עבד כמו שצריך? ???

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by n-o-a-m,

אני מחפשת כרטיס מסך עד 500 ש"ח שיתאים למשחקים כמו סימס ולצפייה בסרטים בHD רצוי מאוד שתיהיה יציאת HDMI (תאמת דיי הכרחי). המפרט של המחשב: X2 זכרון- Elixir 2GB DDR3 1333Mhz - 184 ש"ח - 368 ש"ח ספק- SeaSonic 500ET 500W - 550 מעבד- AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box - 389 ש"ח לוח אם- Gigabyte GA-770T-D3L DDR3 AMD770 CHIPSET - 340 ש"ח הציעו לי את אלה: TripleD Axle GeForce 9800GT 512MB GDDR3 256Bit PCI e - 360 ש"ח Sapphire ATI Radeon 5670 512MB GDDR5 HDMI Hyper Memory - 472 ש"ח Sapphire HD 4670 1GB DDR3 HDMI Retail - 408 ש"ח אבל אני לא כל כך מבינה אז אני אשמח להמלצה שלכם לאחד הכרטיסים האלו או לאחר. אם אפשר מrsm כי אני קונה את הכל משם. אממ.. זהו ת…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by adirnasri,

מה זה בנדאל.?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by CrossFireX,

לחבר שלי יש קרטועים איתו, שלא היו קיימים ב - 9800 GT הישן שלו, יכול להיות בגלל חוסר כוח מהספק 500W שלו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by momo777,

היי, שאלה קצת מוזרה. יש לי כרטיס מסך 260 GTX מהמחשב הישן. בעבר חיברתי אותו לטלויזיה בחיבור HDMI והוא שרף פעמיים את הכניסות HDMI בטלויזיה. עכשיו יש לי מחשב חדש ואני קצת חושש להעביר אותו למחשב החדש. יש מצב שכרטיס מסך יכול לעשות נזק ללוח אם/ספק?

8. Started by iPsych,

דבר ראשון, אני מאוד מקווה שאני לא דן בנושא שנחפר כבר. בהסתכלות בסטיקי'ס וחיפוש מהיר לא מצאתי תשובה. מה גם שאני צריך דעות אישיות, אז אני מקווה שהדיון החדש במקום. בכל מקרה, לפני הגיוס השקעתי דיי הרבה במחשב, ומדי פעם שדרגתי אותו (פה צורב, שם dual-monitor). מה לעשות, כמו כל מחשב, גם שלי מתיישן (יותר משנתיים הקשישי). חשוב לי לציין שהוא טס והכל, מתוחזק לא רע, רק מה, משחקים זה כבר לא מה שהיה פעם. השאלה שלי היא כזו: יש לי משהו כמו 1200-1500 ש"ח להשקיע. השאיפה שלי היא להריץ ויסטא בצורה חלקה (אחרי SP1 ), ולשחק מדי פעם באחד המשחקים החדשים שיוצאים לשוק. א-מה-מה, אין לי PCI-E כמו שניתן לצפות ממחשב בגיל הזה. מה הייתם ממליצים לי לעשות? לקנות כרטיס מסך AGPx8 (ואיזה?) או לחכות עוד (…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by galai198777,

איזה כרטיס מסך ל איכות 2K ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי את הדבר הזה אם זה עוזר.. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום! יש לי כרטיס מסך דיי ישן 9800GTX+ 1GB הגרסה שמותקנת לי במחשב היא 314.22 והגרסה העדכנית היא 335.23 האם כדאי לי עדכן את הדרייברים כי אין לי כוח להסיר את הישן לעשות ריסט וכו וכו... השאלה שלי היא כזאת האם הדרייברים חדשים שיוצאים מוצאים עדכונים גם לכרטיסים ישנים כמו שלי או שהם משפרים רק את התאימות והביצועים של הכרטיסים החדשים שיצאו לאחרונה? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by zahi74,

שווה לחכות חודש ובמקום לקנות HD2900PRO לקחת DX10.1 HD 2950PRO RV670 עכשיו מעניין מחיר http://www.digitimes.com/mobos/a20071001PD211.html

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by SMSM,

בהנחה שיש את הכסף ( ולי יש ... , אבל לא רוצה לזרוק סתם ! ), מה הייתם קונים - 9500PRO ומשתמשים ב RIVATUNER החדש, או 9700 לא PRO ?!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by VooDoo3,

מה מהירות ברירת המחדל של Leadtek Ge-Force 4 Ti4400 128MB MyVivo ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by royboy,

היצרן המליץ להתקין כרטיס מסך בחוצץ העליון , אך אני רוצה להתקין כרטיס מסך בחריץ התחתון כי יש לי גם לשים עוד כרטיס סאונד האם כרטיס מסך בחריץ תחתון יפגע במחשב ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני קונה מחשב חדש , E8400 MUSHKIN 4 GB שתיים על שתיים המסך שאני מתכוון לקנות זה סמסונג 2243 , 22 אינץ'. השימוש הוא משחקים , סרטים וכו'.. החלטתי בהתחלה על HD 4850 SONIC , שזאת הגרסה המומהרת של פאליט כפי שהבנתי אבל אח"כ שמעתי שעדיף לקחת את הגרסה המומהרת של TWINTECH , ה9800 GTX + ות'אמת אני מבולבל ..=\ אני רציתי כבר להזמין את המחשב ועכשיו לא יודע מה עדיף לקחת... אגב הוא צריך גם נראלי להתאים למארז : cooler master 690 ולוח אם : ASUS P5QL-E ואני מקווה שהספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W יחזיק... אז מה מומלץ יותר לקחת? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by djefi,

שלום חברים 1. האם לוח אם בעל 2 חריצי הרחבה PCIE (חריץ אחד 16 והשני רק 8) יכולים לתמוך בשני כרטיס מסך לעבודה ב2 מסכים שונים כלומר כרטיס למסך A וכרטיס למסך B (ואני לא מתכוון לטכנולוגית הCrossFire או SLI) 2. בהנחה שהתשובה לשאלה 1 חיובית אז נניח בתקציב של 400-500 ש"ח מה עדיף? כרטיס מסך חזק (יחסית) אחד בעל 2 יציאות או 2 כרטיסי מסך (250X2 ש"ח) כאשר כל כרטיס מסך מתחבר למסך אחר 3. מעדיף כרטיס פסיבי ללא מאוורר 4. מה עדיף NVIDA או ATI? מה השימוש מולטימדיה בעיקר עריכת וידאו ומוסיקה לא משתמש במשחקים בכלל ומה המפרט שלי? מעבד: E8400 לוח: GIGABYTE GA-EP45C-DS3R PCI Express x16 slot, running at x16 PCI Express x16 slot, running at x8 זיכרון: 4 GB מע הפעלה: XP

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by psychuil,

תשפטו אתם:

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הלכתי לחנות מחשבים ושאלתי , אמרו לי שאצטרך ספק 500W בכ-400 ש"ח ואת הכרטיס של POINT OF VIEW GT630 1GB 128bit במחיר דיי גבוה של 475 שקלים לא עדיף GIGABYTE או חברה אחרת עם 2GB זיכרון ומחיר נמוך יותר? אני שואל כי ראיתי בחנות אחרת ASUS 630GT 2GB במחיר נמוך יותר והדרישות לספק כוח של 400W ולא 500W תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by INFERNO,

יש לי תקציב של 1000 ש"ח ואני מתלבט בין ATI ATI Radeon 9000 Pro 64MB DDR Retail box ל PLATINUM GeForce4 Ti 4200 64MB מה יו שווה לי מבחינת ביצועים (רק משחקים ) תודה רבה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by גל פרידמן,

לאחר שנעזרתי בחברי הפורום החלטתי ללכת על הכרטיס FX5200 הוא השילוב הטוב ביותר בין מחיר לביצועים עבור הצרכים שלי (אני חושב) , האם מישהו חושב שיש כרטיס שנותן יותר עבור אותה רמת מחיר? רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף מכל מבחר כרטיסי FX5200 .? אגב: אני צריך יציעת DVI

22. Started by Cereal Killer,

מסך CRT 19' שיהיה איכותי שיסחוב 1024*768 ב 85HZ לפחות 100HZ יתרון מחיר גמיש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by amisu,

היום בזמן משחק בסטארקרפט 2 שמתי לב לירידה בFPS, בהמשך כשנכנסתי שוב למשחק כל התפריט הראשי היה מרוח ומעוות, נתקע, לפעמים חוזר לשולחן עבודה ולפעמים דורש ריסטרט. זה הראה שיש תקלה בדרייבר של נוידיה, אז התקנתי מחדש גירסא 260.99 ועדיין עושה בעיות, גם בפול אאוט 3. רעיונות? עריכה: איכשהו תמיד התקלות קורות בסופ"ש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by nikola7,

שלום, אני עומד לקנות את המערכת הבאה (מצורף למטה). המחשב מיועד לעבודה בעריכת וידאו (עד 1080P). אני עובד עם תוכנת Edius והתחלתי ללמוד קצת Premier. תקציב הכרטיס יחסית נמוך (באזור ה-750) כיוון שאת רוב התקציב הוצאתי על המעבד+זיכרונות+SSD כפי שהבנתי שכדאי לצרכים שלי. אני מבין שהאפשרויות בתקציב שלי הן 1)GTX 750 2)GTX 660 3)R7 260X 4)7870 אני די מבולבל מהמבחר ומהשנתונים של הכרטיסים. ה-660 הבנתי שהיה כרטיס מצוין אבל הוא ענתיקה בשנים של טכנולוגיה. אני לא יודע בנוסף אם AMD מתאימים לצרכים שלי (וקראתי איפשהו שהם בזבזני חשמל ברמות מטורפות). אשמח לעזרה תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים