כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
http://www.thetechlounge.com/article/273/ATI+Radeon+X1800+GTO+256MB/
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי אתמול כרטיס טלוויזיה (pvr 2000) של leadtek, איך אני מחבר אליו את הממיר של יס? יש רק יציאה לאנטנה ועוד יציאה שדומה ל s-video אבל אני לא בטוח שזה s video איזה סוג כבל אני צריך כדי לחבר ממיר?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
-
ראיתי אותו ב 692 שקלים! שווה עוגייה? או שכבר ללכת על זה? IIYAMA 17'VISION MASTER PRO 1413 ? (שם החנות, פנו אליי בפרטי, if you care )
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
בס"ד שבוע טוב, יש לי צורך להתקין דרייברים של כרטיס מסך במידה ואני לא משחק? זה יאיץ את המהירות? אולי דווקא יגרע? ישנה משהו? אקס פי, חבילת שירות 3, ראדאון 9600 פרו, מעבד אטלון אקס פי 2000 המחשב משמש לגלישה בדפדפן אוונט שמיעת קיבצי קול במדיה פלאיר ומסרים מידיים פידג'ין מידי פעם עריכה של קיבצי קול עם audacity מידי פעם המרת קיבצי מדיה לקיבצי קול עם free-wma-mp3-converter תודה, ה' יברך אתכם
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום: יש לי את המחשב הבא. לוח אם ASUS P4P800 DELUX כרטיס מסך FX 5200 מעבד אינטל PENTIUM 4 2.4 זיכרון 512 (256+256) אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך ל 6600GT אז רציתי לדעת אם אני בכלל יכול ... ואם זה שווה ...או שאולי אתם ממליצים על כרטיס אחר עד 1500?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
[glow=red,2,300]שלום פורום[/glow] לפני כשבוע קניתי והרכבתי את הכרטיס מסך החדש שלי - XFX GeForce 6800NU 128MB 256Bit והיום בדקתי את הטמפ' שלו בפעם הראשונה מאז שקניתי אותו, וגיליתי שהיא 66 מעלות... זה נחשב הרבה יחסית לכרטיס מסך הזה? יש לי את הדרייבר הכי חדש - 71.84 , ושמעתי שהוא מעלה את הטמפ' של הליבה .., אז כדאי לי להישאר אתו או לעבור ליותר ישן - 66.93 ? או ל 75.10 BETA ? תודה
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לכל מי שיעזור... אני רוצה להציג סרט וידאו על 4 מסכים מחוברים (ז"א שכל מסך מציג רבע מסך) האם ניתן לעשות את זה עם כרטיס בעל 4 יציאות או אפשרי עם 2 כרטיסים בעלי 2 יציאות כל אחד... ואם אפשר המלצה על חומרה ספציפית אשמח... חשוב לדעת שזה אמור להציג סרטי וידאו 24 שעות 7 ימים בשבוע, זה מיועד לאולם תצוגה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם. מעוניין לרכוש כרטיס מסך המיועד לעבודה בתוכנות Autodesk ו Adobe. המפרט הנוכחי: i7 2600K, GIGABYTE Z68X-UD3H-B3, Corsair GS 600W, 2x4GB Kingston ההתלבטות היא האם לרכוש את ה GTX 570 ובנוסף 2 סטיקים של 4 ג'יגה לזיכרון או לרכוש את ה GTX 670
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי שתי יציאות DVI + VIVO אני רוצה להפעיל אותם בו זמנית אם אפשר גם את ה TV OUT אמרו לי פה כבר בעבר שזה אפשרי. השאלה שלי היא איך ?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתי ה fx5900 מגיעה לחנויות בישראל למישהו יש מושג
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חג שמח, בזמן האחרון אני שם לב שיש עוד הבדלים בין דגם ה TM ל T של מסך דק 710 של SAMSUNG. לדוגמא באתר של TOM'S HARDWARE כתוב על הדגם 710T: " The version we tested is a model of ergonomics: tilt adjustment, pivot function, rotating base, VGA/DVI connectivity, etc. The only things missing might be a height adjustment and a USB hub. " אשמח לדעת את ההבדלים בין המסכים. האם באמת בדגם ה T לא קיים כיוון גובה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
קודם כל, תודה. עכשיו לנושא, אני צריך מסך 19 של LCD, במחיר סביר. ראיתי את המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40711 על פני הדברים, המפרט מדהים. 8MS, ניגודיות של 800:1, ביהרות של 300, וזווית של 160. האם הוא באמת טוב? והאם יש יותר מומלצים? והאם באמת LCD לא פוגע בעיניים, בניגוד לCRT, מעבר ללוגיקה שבדבר, שזה תותח אלקטרונית, לעומת ג'ל מתעצב? הא, למי שרוצה להמליץ, מעניינים אותי בעיקר הפקטורים הבאים: 1. אנ'לא גיימר מטורף, בזמן שMS נמוך יהיה חשוב וטוב, זה לא הכי הכי חשוב לי. 2. אני כן צופה בהמוןן ווידיאו במחשב, חשוב וקריטי שלא יהיו מריחות. 3., בהקשר ישיר ל2, חשובה לי מאוד איכות הצבעים. בתודה, גבריאל.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס טלווזיה, שאני יוכל לחבר אותו ל-YES ולהקליט ממנו תוכניות הישר אל ה-PC. אני מחפש כרטיס שלא עולה הרבה כסף ושהאיכות תהיה טובה. אשמח לשמוע את דעתכם, מחירים וכו... תודה כמו כן אבקש את דעתכם על הכרטיסים הבאים: LIFEVIEW FLY VIDEO 2000 LIFEVIEW FLYTV PRIME30 INTERNAL TV
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אם אני קונה מחשב חדש חזק שיכול להריץ כל משחק בשוק, איזה חלק במחשב יהיה הראשון(לאחר זמן מסויים) שיגרום למשחקים חדשים לעבוד פחות טוב או לא לעבוד בכלל ? האם הכרטיס מסך יהיה זה שיחלש או המעבד+זכרון ? כדי למנוע שאלות נגיד שאני קונה :pentium 2.4C , duel ddr 256 3200=512,radeon 9700 non pro מקווה שהשאלה ברורה
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי, הרבה זמן לו הייתי פה.היום אני בא להיכנס ל iqpc ואני רואה מלא כרטיסים חדשים , הכל חדש ,זכרונות, ואני לא מבין כלום! P: מישהו יכול להסביר לי קצת איזה כרטיסים משתלמים היום,מי חזק,מי חלש וכו' ? אני זוכר לפני חצי שנה כולם לקחו את ה8800GT של intel.מה היום ?
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
כמה אתם מקבלים ב 3DMARK על איזה רזולוציה אתם משחקים במשחקים כמו GTA ? איזה דרייבר אתם משתמשים? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 744 צפיות
-
-
במפרט של הכרטיס כתוב שהוא תומך ב hd זה אומר שאם אני אריץ סרט בעל hd תהייה תמיכה מלאה?? ונגיד ב 6800 גי טי שאין תמיכה הוא לא יריץ את זה? יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ עם 2 גיגה זיכרון אני אוכל לראות סרטים של 1080?
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום אני טס בפלייט סימולטור x לאחר שהתקנתי את המטוס 747 של ifly אני מקבל הודעת שגיאה out of memory.... ויש לאתחל את הסימוטור מחדש המחשב שלי מבוסס: מעבד e8400 זיכרון : 4mb ddr2 800mhz כרטיס מסך: ati hd 4800 512 לוח אם: asus p5q כשאני בודק את המחשב אני רואה שיש עוד זיכרון אבל אני מגלה שפלייט סימולטור צורך את כל משאבי המחשב ( cpu =100%) השאלה שלי מה לא בסדר ? הזיכרונות של המחשב או הזיכרון של כרטיס המסך? האם אני צריך להחליף כרטיס מסך או שאני צריך להגדיל את נפח הזיכרון. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
התקציב הוא 200 שח ושיהיה DVI יש אמת בדברי ש 7100GS יהיה יותר טוב מ6200 LE?? שניהם עולים אותו דבר וסדרה 7 חדישה יותר? תודה
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום רב, המפרט הנוכחי שלי הוא Amd athlonx2 4800 2gb ddr 400W liberty ו8600GT. אני רוצה להחליף ת'כרטיס .. עכשיו האופציות שלי הן 9600GT , 8800GT , 8800GTS , 9800GTX. תקציב לא ממש בעייתי . אני פשוט רוצה לקנות ת'כרטיס מסך שהכי מתאים למחשב שלי. כרגע אני על מסך CRT 17 אינץ', אבל אני ממש לא רוצה להגביל את עצמי , במיוחד שההבדל יהיה 200 שקל. תודה, יאיר!
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הורדתי תדמו של המשחק Brothers In Arms ונכנסתי שם להגדרות של הווידאו ויש שם anisotropic filtring מזה בכלל?ומה זה עוזר ? ויש שם גם vsync מזה ? ומזה משנה מה הרזולציה ?במה זה עוזר?איכות יותר טובה?זה מאט תמחשב ? הקיצר תסבירו קצת תוודהה
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קודם כל קישור לרקע, מתוך פורום ווינדוז: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331001.0 אני החלטתי- די. אני אתקין את הדרייברים כמו שצריך. גם ד"א, האם אין מצב לדרייבר, שמעדכן את עצמו? עם כל הקטאליסט והאשרויות שיש בו, עדכון אוטומטי הם לא חשבו שצריך?[br]פורסם בתאריך: 18.04.2008 בשעה 15:47:24 מצטער על ההקפצה, זה חשוב. בהתחשב בבעיות השונות שצצו עם הדרייברים, האם יהיה הכי נכון להתקין רק את הדרייבר ללא הקטליסט? או שהקטךיסט חשוב להפעלה הנכונה של הכרטיס? כי מה שהוא מוסיף זה בעיקר תמיכהל דברים שאני לא ממש צריך- הגדרות פילטרים (אני מעדיף להתעסק באלה בתוך המשחק), וכל מיני תוספות של HD (אין לי שום מכשיר תומך HD בבית).
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מעונין לקנות מסך(LCD) התקציב הוא 2000 שח חייב להיות מסך דק לא חשוב גודל 15 17 חשוב לי שיהיה ברמה טובה ושיחזיק מעמד הרבה זמן. ראיתי כמה אופציות הנה הם לפניכם MAG MS 576 UMAX LM 17X עם יש הצאות נוספות הם יתקבלו בברכה . אני צריך לגבש החלטה מהירה אז אנה מימכם תשובות עניניות ומהירות תודה מראש אבי..
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ה7600gs יותר טוב מהx800gt באותו המחיר הx800 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7326 ה7600gs http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1688
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-