כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש להוציא את המינימום ההכרחי. (עדיף פחות מ-250 שקל) בנוסף לאמור בכותרת, אני רוצה כרטיס של nvidia(לצורך תאימות לתוכנות שאני מיעד לו) ועם יציאת Component. עוד פרט קטן, אני מחפש כרטיס עם Feature Set A של VDPAU, כלומר לא עם ליבת G98\C77. מישהו מכיר כרטיס כזה בארץ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פרטים על תקציב: 500-1000 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? משחקים Battlefield 3 בעיקר ועוד כמה משחקים בינוניים . מפרט המחשב: מעבד: i5 750 לוח אם:h57m-usb 3 כרטיס מסך נוכחי: נשרף ה 4850 , בנתיים יש 9600gt ספק כוח: tt 500w גודל המסכים: 22 asus (רזולוציית 1050X1680) ואולי אני יחבר את המחשב גם לפלזמה 32" הערות נוספות: שיריץ באטלפילד 3 על אולטרה , ואני פתוח להצעות של יד שנייה גם .
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, עברתי על מאגר הכרטיסים שלכם והחלטתי לקנות HD5770. בדקתי קצת על ההבדל בינו לבין הדגם הישן יותר - 5750 ונראה שההבדל היחיד הוא מהירות הזיכרון. 700 MHZ לעומת 850. אני עובד עם פוטושופ ופלאש ואני מעדיף זיכרון יותר מהיר, אבל האם ההבדל היחסית קטן הזה משנה? בייחוד כשיש הבדל של 100 שקלים בין כרטיס לכרטיס.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה, ניסיתי להתקין call of duty 2 (מקורי) ומופיעה לי שגיאה שה directx לא מגיב או משהו, קיוונתי את הזיכרון של הכרטיס מסך ל 128mb (מקס') ובכל זאת המשחק לא עובד למרות שהדרישותץ המומלצות הם 64mb על הכרטיס מסך. מישהו יכול לעזור בבקשה? (דרך אגב המחשב חדש עם מעעבד core 2 duo וזיכרון 1gb אז הבעיה לא במפרט! תודה..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי P3-800MHZ והמשחקים החדשים מקוטעים לגמרי. אני חושב לקנות כרטיס תלת-מימד חדש במקום הGeforce2MX שלי. האם זה ישפר לי את פעולת המשחקים עד כדי כך שהם לא יקטעו או שזה קשור יותר למעבד? תראו, לחבר שלי יש 2GHZ עם Geforce 2 200 64MB והמשחקים לא נקטעים לו כמעט. עכשיו לי אין כסף לשדרג את המחשב שלי ורציתי לדעת אם זה יהיה מספיק לקנות כרטיס חדש וזה יהיה אותו דבר, כלומר המשחקים יקטעו בקושי או בכלל לא.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב: 1,500 ש"ח הכרטיס לגיימינג למשחקים הבאים? Call of Duty Black Ops II , Medal of Honor Warfighter , NBA 2K13 , Mass Effect 3 , Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier , וכשיצא GTA V מפרט המחשב: מעבד:(Quad Core Intel Core 2 Quad Q9550, 2833 MHz (8.5 x 333 לוח אם : Asus P5Q Deluxe כרטיס מסך נוכחי :GeForce 9800 GT Palit מארז: Antec 300 ספק כוח: Zumax PRO ZP 550GW דגם המסך והרזולוציה המקסימלית שמהסך תומך בה: Samsung SyncMaster BX2335 רזולוציה מקסימלית - 1080*192 תודה מראש לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה קרתה לפני כשבועיים, הפסיקה, חזרה עכשיו ליומיים ושוב הפסיקה, אבל מן הסתם היא תחזור... כאשר מנסים להריץ משחק (במקרה הזה ניסו רק SC2 וWOW) מיד הכל קורס ומופיע משהו כמו ההודעה הבאה (לא בטוח שזה הניסוח המדויק): Graphics Driver AMD Driver stopped working and was recovered דרייבר הותקן מחדש, נוסתה גרסא ישנה יותר, הכרטיס נראה בסדר (טמפ' 53 במנוחה ו69 בSC2). סך הכל אין לי מושג מה עוד אפשר כדי לנסות ולפתור את הבעיה לצמיתות...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה על 2 כרטיסי מסך. 1. עד 1000 שקל מקסימום לAGP 2. עד 1400 שקל מקסימום עדיף לAGP אפשר גם ל-PCIE * החברה שמייצרת די חשובה לי שתהיה טובה כדי שהכרטיס יחזיק שנים בלי לקרוס פתאום. תודה חבר'ה אתם סוסים.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש יתרון לרכישת כרטיס מסך בחו"ל (איביי למשל)?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במסגרת שיטוט שיעמום שהיה לי באינטרנט נכנסתי לאתר CAN YOU RUN IT שבודק מערכות מחשב ומעריך כמה טוב משחקים מסויימים יכולים לרוץ על המחשב, בדקתי איך המשחק crysis warhead אמור לרוץ על המחשב שלי ונתקלתי בהפתעה. בהגדרות מינימום אני כמובן עומד אבל מבחינת דרישות מומלצות נפלתי בדבר לא צפוי(זה היה צפוי אם הייתי נופל על מעבד נניח)-כרטיס מסך. ראיתי שם את שתי השורות הבאות: Vertex Shader Ver.: Required - 4.0 , You have - 3.0 Pixel Shader Ver.: Required - 4.0 , You have - 3.0 האם זה משהו שקשור בדרייבר שאמור להתעדכן או שזה משהו חומרתי(הורדתי לאחרונה את הגירסה 178.24) אם בכרטיס מסך חדש יחסית וברמה גבוהה אין את התמיכה בדברים האלו אז באיזה כרטיס מסך יש אותה בדיוק? כמה זה משמעותי שיש לי ד…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני מתלבט בין 2: GEFORCE 6800GT או GEFORCE 6800GS. מה עדיף תיזכרו: אני לא מתכוון לעשות לכרטיס שאני אקנה אוברקלוק. (אני צריך 2 דעות: אחת שמחשיבים בה את הבחינה הכספית ואחת שלא) ועוד דבר קטן: של איזה יצרן עדיף לקנות- LEADTEK או GIGABYTE? או שזה בכלל לא משנה? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך בטווח המחירים של עד 600 שקל(מאפשר חריגה לכרטיסים טובים במיוחד) הכרטיס מיועד למשחקי מחשב בגרפיקה טובה ומקווה שישאר עדכני בשנים הקרובות. המפרט של המחשב שלי הוא: לוח אם: GA-945GM-SA מעבד: dual core RAM: 2GB ספק כוח: 500W סוג חיבור(ע"פ מפרט לוח אם): PCIe אשמח לעצתכם בנושא נ.ב. יש לי עוד מספר שאלות שהייתי רוצה להעלות על הפרק א. אני בנוסף רוצה להרחיב בעוד כשנה את המעבד שלי לQUAD, האם הלוח יאפשר לי את זה? האם זה צריך להיות שיקול הקניית הכרטיס? ב. האם אפשרי לשדרג חיבור PciE לחיבור PciE2.2 ללא צורך בהחלפת לוח אם?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה בלוח אם. דגם הלוח אם: H61MA-E35 B3 HDMI USB3 SATA3 1GLAN MSI. ויש לי בבית מחשב ישן שכבר לא בשימוש, אבל יש לו כרטיס מסך טוב: geforce 6600GT 512mg. השאלות שלי הן: 1. האם כדאי להתקין את הכרטיס הישן על המחשב החדש? (לא אני אתקין, אני אתן את זה למעבדה בחנות) 2. לכרטיס הישן אין חיבור HDMI וללוח אם יש. האם הלוח אם יודע להשתמש בכרטיס מסך, גם כשמחברים את הכבל ל-HDMI, ולא לכרטיס? (מקווה שהבנתם את השאלה..) תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל הרכיבים מצויינים רק דפקו אותו עם הכרטיס מסך והביאו לו את הזבל הזה אז לאיזה רדאון הוא משתווה ואיך הוא יחסוב משחקים חדשים האם אפשר יהיה לשחק על גרפיקה גבוהה או לא?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות השבוע GTX 670 במבצע (1800 ש"ח) וחשבתי אולי כדאי לי לקנות עכשיו כרטיס ב-1000~ ובדור הבא של Nvidia ב-1000~? מה אתם חושבים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כרטיס המסך שלי תומך ב DVI, המסך הוא CRT. אם אחבר את המסך ליציאת DVI בעזרת המתאם, זה ישפר את התמונה? תודה, אופיר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ההבדל במחיר הינו 10ש"ח. לATI יש 3 שנות אחריות לעומת שנתיים של Nvidia. ומהפורום הבנתי ש7900 מתאים מאד לOC. השאלה זה איזה מבין הכרטיסים עדיף ללא OC? והאם הOC שמוצע לדוגמא בTMS זה רק למעבד או גם לכ.מסך? תודה. 7900GS: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_54_296&products_id=3655 X1950GT: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_54_186&products_id=3392
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://babelfish.yahoo.com/translate_url?doit=done&tt=url&intl=1&fr=bf-home&trurl=http%3A%2F%2Fnews.ati-forum.de%2Findex.php%2Fde%2Ftestberichte%2F49-treibertests%2F80-catalyst-810-vs-catalyst-811-beta&lp=de_en&btnTrUrl=Translate המקור לא נראה כזה אמין כמובן (מפורש מגרמנית) ,אשמח אם מישהו יבדוק את זה(לא ברור לי אם בכלל יש אופציה להוריד את הדרייבר) ...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי הוא מובנה בלוח GIGABYTE GA-G33M ציטוט מאתר הבית: על פניו נראה שהוא תומך, לעומת זאת כשאני מנסה להגדיר את הרזלוציה של המסך ל- 1080 * 1920 אני מקבל מסך שחור עם הודעה OUT OF RANGE. עדכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך ולא עזר. אם הבעיה היא בכרטיס המסך, האם הכרטיס הזה יותר טוב מהכרטיס המובנה שיש לי בלוח? ASUS EAH3450/HTP/512M RADEON HD הכרטיס הזה אמור לעלות כ-250 ש"ח. אין לי עניין ולא יכולת לרכוש כרטיס יקר. אם הבנתי לוקה בחסר אשמח אם תעשו קצת סדר בנתונים שהצגתי.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ma hahevdel bein 2 ha kartisim??? only the Core and the Memories ??? coz at my friend's comp he gets alot better image quality VE YESH HARBE HEVDEL!!! i got 9500 pro and he got 9700.... my screen is pure flat PROVIEW "17 and he got an normal MAG not flat pretty old..... az ma hahevdel beinhem!?!?! ???
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן של פנטיום 4 עם 2 ג'יגה ורק 512 זכרון אז בדקתי כמה כרטיסי מסך והחלטתי שאני הולך על הכרטיס XFX GeForce 7600GT 256MB DDR3 AGP ב-900 שקל מפה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=15449 אי לין תקציב לשפרר את המחשב וגם החריץ היחיד שאני יכול לקנות אליו זה AGP . . . והכרטיס שאני רוצה מיועד למשחקי מחשב ברמת גיימר ממוצע . . . עכשיו יש לי כמה שאלות לפני שאני הולך לקנות אותו: האם כדאי לי לחסוך ולהשקיע עוד 200 שקל ולקנות את הכרטיס X1950 Pro 256MB DDR3 TV, DVI, AGP מפה: http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3994 עכשיו אני שואל בגלל שאני יודע שהכרטיס הרבה יותר טוב אבל השאלה אם המחשב הישן שלי יוכל לנצל את הכרטיס היותר ט…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, לבחור שאני מכיר יש FX5200 [לא לצחוק בבקשה ] ולאחר זמן מה שהוא משחק באיזה שהוא משחק 3D כבד או אפילו בינוני [CS:S לדוגמא] המסך הופך לשחור. בנוסף, הוא רואה הרבה סרטים ומשתמש בTVOUT של הכרטיס כדי לראות אותם בTV, אבל חלק מהסרטים לא ניתן לראות על הTV [רואים את הסרט על המסך אבל אם הTV בCLONE רואים את תכנת הסרטים מציגה מסך שחור גם כן, אבל מסביב ניתן לראות את הווינדוס וכו'] - ניסינו קודאקים שונים ותוכנות שונות החל מWMP ועד VLC . אז האשמה במלואה על הכרטיס מסך? בדקתי לו את הזכרונות ע"י MEMTEST86 וגם לא מצאתי בעיות יציבות במעבד....... וגם לא בהארד דיסק. המחשב בדיוק עבר פרמוט.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
9600XT עולה בערך 850 ש"ח 9800SE עולה 700 ש"ח מה עדיף אולי למשתמש קל עדיף לקנות את ה 9800SE
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך עד 900 ואני לא גיימר ככה שהוא צריך להיות בסדר מאוד במשחקים לא חייב מטורף וגם ממש חשוב ויראה וידאו יפה מאוד כי יש לי טלוויזיה גדולה בחדר ואני צריך איכות...
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-