עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by MatanFrenkel,

קודם כל לפי מה שהבנתי התוצאה הזאת: ל4870 512MB היא נמוכה , וצריך להיות מעל 9K הנא תמונה מGPUZ הכל נראה תקין אך זאת התוצאה שאני מקבל , מה הסיבה?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  2. Started by lightning,

קניתי כרטיס מסך : GeForce4-TI4200 Tornado ואת המשחק UT2003 הבעיה היא שאני משחק במקום 100+ FPS (frame per second יש לי 30-40 מה אני צריך לשנות/לעשות כדי שיהיה לי 100+ ??? דרך אגב יש לי את הדרייבר החדש. אני ישמח אם תעזרו לי בבעיה זאת תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by goldeye,

שלום יש לי כבר קרוב לחצי שנה כרטיס מסך ראדון 4850. בזמן האחרון שמתי לב שהמאוור של הכרטיס מסך מאט עד כדי עצירה ואז ממשיך כרגיל. האם אפשר לעשות משהו בנושא? נ. הכרטיס לא עבר שום OC ואין שום תוכנה חיצונית שמתעסקת במאוור.

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  4. Started by ozba77,

שלום יש לי כרטיס מסך X600 של ATI ויש לי בעיה כשאני מחבר אותו לטלויזיה הוא מזהה את הטלויזיה אבל אני רואה על הטלויזיה קשקוש צבעוני (בצבעים אדום צהוב וכחול) הורדתי דריבר חדש, וגם ניסיתי לשנות שיטות שידור PAL/NTSC מישהו אולי יודע מה אפשר לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  5. Started by kingstyle,

שלום כולם יש לי כרטיס של GEFORCE 7300GS 256 MB עכשיו אני הורדתי את הדמו של ניד פור ספיד קרבון ועוד הרבה חדשים כמו טוני הוק החדש ופיפא מראה בסדר יש טיפונת רריצוד פה ושם שיחקתי איתו והוא לא זז הוא בקושי זז במשחקים אחרים זה גם יש בעיה מראה יפה מאוד אבל זז קצת לאט בכל זאת לא כמו הקרבון ועוד הרבה חדשים כמו טוני הוק החדש ופיפא מראה בסדר יש טיפונת רריצוד פה ושם רק אים אני שם את הניד פור ספיד הזה על רצולוציה של 800 על 600 אז הוא זז טוב ולא רואים טוב כמובן יש לי בעיה בכרטיס או שפשוט הוא חלש לזה ? תודה לעונים ורק מי שבאמת מבין בזה כי דרך העצות שלכם אנמי אדע אים לקנות חדש או לא אהה הכרטיס תומך SLI ויש לו יציאות טלויזיה וכל זה קניתי לא מזמן

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  6. במשחקים אני רואה ממש גרוע, זה בעיה שהחלה לאחרונה עם החום הכבד(אני מניח) יש לי כרטיס X600 ATI REDEON ובמשחקים אני רואה ממש מפוקסל וגרועעעע יש אפשרות לדעת אם הבעיה מהדרייבר או מהכרטיס עצמו?או עם איזה תוכנה? כי עשיתי עידכוני דרייבר לכרטיס והבעיה עדיין ישנה. אשמח לדעת, תודה מראש לעזרה שלכםםם

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום, אני צריך את עזרתכם דחוף. משום מה היום כאשר החלטתי לשחק במחשב בפרו 13 (כמו בכל יום) הוא הודיע לי שהכרטיס מסך לא עומד בדרישות. לאחר בדיקה ראיתי שהמחשב פשוט לו מזהה אותו... ניסיתי לעדכן דרייבים וכו' אבל כלום לא עזר.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. המחשב שלי בעל כרטיס מסך מסוג : אסוס v7700 agp delux מאז שהתקנתי ווינדוס xp יש לי רק בעיות איתו , ובאתר של אסוס אין דרייברים מתאימים , זה די מציק לי , כי יש לי מצלמת וידאו דיגיטלית ואני חייב לערוך סרטים במחשב. אני עומד לקנות כרטיס פיירוייר firewire למחשב, בשביל העברה מהירה ואיכותית של הסרטים מהמצלמה... מספר שאלות: 1. כרטיס המסך הזה:יש לו דרייבר ל-xp ? מה לעשות על מנת שיעבוד כמו שצריך? הוא לא מצליח לקלוט תמונות מ"יס" בחיבור s וידאו.... 2.איזה כרטיס firewire לקנות והאם זה ישנה לי בקליטת ובלכידת התמונה , בגלל כרטיס המסך והדרייבר הלא תואם שלו. 3.הערות מעניינות לגבי עריכת הוידאו יתקבלו בשמחה...מדריכים....הסברים והמלצות על תוכנות (יש לי פרמייר של אדובי , ועוד כמה ...) תוד…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by gilad267,

בהדלקה הכרטיס מראה כאילו הוא נדלק אבל תחילה מראה כול מיני ריצודים\קבוצות פיקסלים בצבעים ואח"כ מסך שחור הכרטיס מת?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by hitman123,

שלום רב. יש לי בעיה בכרטיס מסך. המחשב שלי עמד בערך 3 חודשים ללא שימוש. לאחר שאתמול הדלקתי אותו הוא לא הצליח להכניס לשימוש את הכרטיס מסך שלי, 8800GT, הוא מפעיל את זה של לוח אם. במנהל התקנים רשום שהרכיב דיווח על תקלה ולכן לא ניתן להפעיל אותו. הכרטיס לא עבר אוברקלוק. ניסיתי להתקין את הדרייברים הכי חדשים. לאחר ההתקנה ניסיתי להפעיל את אותם אבל היה רשום שאין כרטיס מסך מתאים שמחובר למחשב. בדקתי גם עם AIDA ושם יש את הכרטיס. המתחים תקינים, ניסיתי 2 ספקים שונים. נגמרו לי הרעיונות. תודה רבה מראש !!

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  11. Started by morx,

שלום... ב GPUZ רושם לי UNKNOWN לחלק מהמקומות, אני מוסיף 3 תמונות שתבינו מה הבעיה http://i40.tinypic.com/63u5nn.jpg GPUZ 1 http://i42.tinypic.com/2nrppqd.jpg GPUZ 2 http://i43.tinypic.com/2ngymoi.jpg NVIDIA DRIVER אני לא יכול עכשיו לעשות oc איך לתקן את זה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by gilgil2,

שלום לפי חצי שנה קניתי מחשב נייח חדש, עפ"י המלצה שהבאתם לי פה בפורום אחלה מחשב מרוצה מאוד הרכיבו לי אותו בחנות tms המחשב וינדוס 8.1 64 ביט כרטיס מסך 780 gtx בחודש האחרון התחילו לי הבהובים במסך (והמסך שלי בסדר גמור) - לפי יומיים המחשב פשוט נכבה באמצע שימוש ומאז לא עלה יותר, מסך שחור ולא מגיע לווינדוס - הצלחתי לעבוד איתו רק ב -safe mode זה אומר שהארדיסק וה-SSD עובדים - עשיתי שחזור מערכת פעמיים ולא עזר - פירמטתי אותו וזה עזר המחשב הצליח לעלות - אחרי הפירמוט העצוב , התקנתי אנטי וירוס דבר ראשון, עשיתי ריסטרט והמחשב עלה (עד פה הכל בסדר) - הדבר הבא היה דריבר לכרטיס מסך - בשנייה שהתקנתי דרייבר עדכני שהורדתי מהאתר של nvidia המחשב שוב נכבה ולא עולה יותר, מסך שחור אות…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ggg123,

יש לי מחשב שנרכש לפני 3-4 שנים, לא זוכר בדיוק. הכרטיס מסך מדגם X1950PRO. בתקופה האחרונה המחשב מקפיץ הודעות שהטמפרטורה גבוהה מידי, ואכן בבדיקה עולה שהטמפ' של הכרטיס עוברת את ה 100 במנוחה, כששום דבר לא פועל ברקע במחשב. יש לציין שהשימושים במחשב הם רק לאינטרנט, עבודות . חשבתי שאולי המאוורר שלו נדפק. האם יש דרך לסדר זאת או שהכרטיס הלך?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  14. שלום! יש לי בעיה שהופיע לא מזמן כאשר אני משחק במשחקים......מופיעים על מיני נק צבעוניות ודברים מוזרים כמו שמופיע בתמונה עכשיו רציתי לדעת במה הבעיה!??? בבקשה אני משתגע החלפתי מסך וזה לא עזר.... המחשב שלי זה P4 2.4 radeon 9600xt 512 ddr asusp4p800 מסך של mag 786pf [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  15. כאשר מציגים סרט ב-MEDIA PLAYER או תמונה במציג התמונות של WINDOWS, המסך הופך שחור למספר שניות ואז מופיעה השגיאה (מצורפת תמונה). לאחר מכן המחשב עובד רגיל. התופעה החלה לאחר שעדכנתי את הדרייבר לכרטיס מסך לגירסא 258.96. הכרטיס מסך הוא FUJITSU GT220 צ'יפ של NVIDIA כמובן. מערכת הפעלה 64BIT WINDOWS 7. הסרתי את הדרייבר והתקנתי מהדיסק שמגיע עם המחשב והתופעה עדיין קיימת גם בדרייבר הישן. החום של ה-GPU נורמלי בסביבות 64 מעלות. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by rony1880,

היי שמתי לב שאני כבר לא רואה את הטקסטורות טוב במשחק קרייסיס 3, לפניי כן היתי רואה בעומק כזה איכותי את החפצים והיום נראה לי שזה כבר שטחי מדיי, ידוע לכם מה זה?

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  17. לא לנעול כמו את הדיון הקודם כי זאת לא שאלה רק על 3dmark אלה שאלה כללית ובכלל בסטיקי של ה 3dmark לא עונים שם בקביעות אלה אחרי מספר ימים אז אני ינסח תשאלה צורה אחרת הכרטיס מסך שלי לא מראה את הביצועים שהוא צריך להראות גם ב 3dmark וגם במשחקים מה יכולה להיות הבעיה חוץ מהזכרונות והמעבד של אמורים להחיש אותו בצורה כזאת?

• 10 תגובות
    • 748 צפיות
  18. שלום יש לי כרטיס מסך gforce 6600 והבעיה שלי היא שרואים ממש גרוע במסך, בעיקר הכתב הוא כמעט בליתי קריא כאילו זה בקצב רענון נמוך רק יותר גרוע. ניסיתי לחבר מסך אחר וזה לא עוזר. וכאשר אני מוריד רזולוציה ל-800X600 זה משתפר. מה דעתכם? והכרטיס עדיין באחריות, איך ניתן לממש אחריות? כי יכולים להגיד לי שהוא עובד. תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  19. Started by Lost Oath,

שלום! ברשותי כרטיס GeForce FX 5600 שרכשתי לא מזמן. הורדתי את הדמו של NVIDIA - DUSK (http://www.nvidia.com/object/demo_dusk.html) אולם כאשר אני מפעיל אותו הוא רץ לאט ביותר - התמונה קופצת (חוץ מכאשר אני בוחר באפשרות ה-WIREFRAME או ה-DOTS). ברשותי הדרירים העדכניים וכנ"ל גם ה-DIRECTX. האם הבעיה היא בחומרה או בתוכנה? נ.ב כל המשחקים עובדים כמו שצריך... בתודה מראש, רומי

20. Started by K0sTa,

מפרט: R9800pro 128 Amd 3200 + 939s nForce 3 512DDR x 2 400mhz כשאני משחק GTA: SA יש שתי בעיות: לעיתים קרובות יש Fps drops לפעמים המשחק יוצא למינימייז ונותן את השגיאה הזאת: למה זה קורה ומה עושים כדי לטפל בזה, תודה

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  21. Started by benr,

קניתי לאחרונה כ. מסך 5450HD של SAPPHIRE, אחרי פירמוט המחשב (שלקח איזה שבוע בגלל בעיה בעדכון הביוס, סיפור אחר ולא קשור לנושא הזה), התקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ואחרי זמן מה של עבודה על המחשב, המסך הפך לירוק לשתי שניות ואז שחזרה התמונה, התקבלה תמונת נגטיב (כחול הפך לירוק, אדום הפך לצהוב וכיו"ב). הסרתי והתקנתי שוב את הדרייברים ושוב חזרה התופעה. שאני מנתק את כבל הHDMI (המחשב משמש כHTPC) ומחזיר אותו אחרי שניה התמונה מסתדרת. האם ניתן להסיק מכל מה שכתבתי לעיל שיש בעיה בכרטיס עצמו?

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  22. Started by asifZ,

לפני כחודש קניתי מחשב חדש הכולל כרטיס מסך ATI HD 4850 של Club3D ומעבד E8400. בהתחלה התקנתי עליו XP וכשניסיתי להפעיל משחקים המחשב איתחל לי את ההגדרות ויצא מהמשחק בשגיאת VPU RECOVER. חשוב לציין שהמעלות עומדות על 70+- במאמץ ולפי מה ששמעתי זה לא הרבה בכלל.. כשהתקנתי ויסטה הבעיה של ה VPU Recover נעלמה אבל יש עיוותים במשחקים ולפעמים גם במערכת הפעלה ואני לא שיחקתי עוד במשחקים כבדים (משחקים כמו FIFA ו Chicken invaders). בתוכנה של הדריבר יש אופציה של Test Custom Clocks כשאני מריץ אותה הוא כותב שהוא נכשל 8 מתוך 10 פעמים שאני מנסה.. אמרו לי כבר להתקין את הדריבר העדכני של הכ.מ והלוח אם ועדכנתי הכל וכלום לא עזר.. התקשרתי לSKYPC הם רוצים לעדכן לי את הביוס ושאני יביא את המחשב אליהם אבל …

23. Started by PzD,

שלום.. יש לי בעיה בכרטיס מסך.. קניתי את הכרטיס HD3850 512MB ככרטיס פצצה אני חייב להגיד.. הכל טוב ויפה... והכרטיס הקודם שלי (X800XL 512mB* העברתי לאח שלי .. עכשיו לאח שלי יש כרטיס מסך מובנה על הלוח אם.. אבל מתי שאני שם תכרטיס מסך החדש.. זה לא עולה המחשב.. כיאילו לא עושה כלום אפילו לא תרעש של הארד דיסק.. אבל שאני מוציא תכרטיס מסך ומחבר לכרטיס מסך המובנה.. הכל עובד טוב.. אולי צריך לשנות משו בביוס או משו .. או איזה סוויטץ' בלוח אם.. מי שיכול לעזור לי .. תודה =]

24. Started by TaMiRn2,

לפני חודשיים בערך כששיחקתי THE WITCHER המסך הפסיק לעבוד... ברגע שאיתחלתי את המחשב הכל היה בסדר וכשהווינדוס עלה הבנתי שהדרייברים לא תקינים... התקנתי אותם מחדש...ונראה שהכל הסתדר... אבל כשהפעלתי משחק פתאום נהיו לי קווים מוזרים כאלא על המסך (ארטיפאקטים?) ואז שוב המסך מפסיק לעבוד... אבל הדרייברים נשארים בסדר הפעם... לפני שכל זה קרה הייתי יכול לשחק בUNREAL והמקסימום של הכרטיס היה 85 C עכשיו משום מה הוא מגיע ל120 C (!) הכרטיס שלי הוא X800XT של ATI מבית 3D CLUB הייתי שמח מאוד לקבל המלצה לדרייברים הנחוצים הנכונים ולתוכנה כמו CCC שיכולה לטפל במשתמשים שלא רוצים להתעסק עם זה יותר מידי... אולי להגדיר את זה מתוך המשחק מידי פעם.... אם הנושא מתאים לתמיכה תכנית יותר אז אני לא יתנגד להעב…

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  25. Started by TaMiRn2,

לפני כחודש כששיחקתי THE WITCHER המסך פיתאום כבה והפסיק לעבוד... אחרי שאיתחלתי את המחשב המסך עבד אבל שמתי לב שהדרייברים של הכרטיס מסך נמחקו משום מה... התקנתי את הדרייברים מחדש ועכשיו המחשב (לפחות הכרטיס מסך..) כבר לא כמו שהוא פעם... לפעמים במשחקים מופיעים לי קווים מוזרים כאלא (ארטיפאקטים?) ואז המסך נכבה ואני מאתחל והכל עובד שוב (לא צריך להתקין שוב דרייברים..) לפני התקרית הייתי יכול לשחק בUNREAL והכרטיס מסך לא היה מגיע ל85C היום הוא מגיע ל120C ויותר (!) אני מבקש עזרה וגם איזה דרייברים הכי נכון להתקין? אני צריך גם (ככה כדרך אגב) תוכנה שתחליף את הCCC הכרטיס מסך שלי הו X800XT של ATI מבית 3D CLUB ויש לי מע' הפעלה WINDOWS XP 64X תודה....

• 3 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים