כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
באיזה דגם יש בעיות גיאומטריות? אני יודע שב-B יש, אבל יש גם ב-P? אני רוצה להזמין היום ואני מתלבט בין השניים...
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג את את המערכת הקודמת שלי קצת מכיוון שה X800GTO2 הנוכחי לא תומך SM3 ולכן לא מריץ כמות גדולה של משחקים. אני מעוניין בכרטיס מסך יד שניה, שיריץ משחקים במקרה הכי טוב על MEDIUM., ניתן לראות את המפרט בצד, שימו לב שזוהי המערכת עם המעבד Intel Pentium D805 (האחרונה). מסך - 22" אך אני לא אשחק ברזולוציית native, כנראה 1360 * 768 או משהו קרוב. משחקים לדוגמא: Mirror's Edge Cryrsis: Warhead GTA: IV (בספק אבל יהיה נחמד ) כל אלו על LOW ברזולוציה נמוכה. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי כבר שנתיים HD4850 של CLUB3D. לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות(אין אחריות - החלפתי לקירור של AC) אז החלטתי להחליף אותו. אני מחפש כרטיס מסך שיהיה ברמה שלו או יותר טוב, אבל בתקציב נורמאלי(בסביבות ה-700. אם יש משהו שטוב בהרבה, אפשר עד 800). לא משנה לי אם זה Nvidia או ATI. הכרטיס ישמש לרוב למשחקים ברמת Crysis או Call Of Duty או ברמה דומה. המערכת שלי בחתימה. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך nvidia quadro fx 3500 והמתח שלו נשבר אני חושב אני קניתי אותו ביד שתים ועוד לא חברתי אותו עם אני יחבר וזה יעבוד הדרבירים יעבוד כמו שחייב לעבוד? במשחקים כמו מיינקרפאט תודה לכול עוזרים 3>
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין MSI GeForce4 Ti 4600 לבין :AR15: ASUS GeForce4 Ti 4600 מה כדאי?................. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה כרטיס מסך רציני!! מה העלות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר חזק מבחינת ביצועים נטו.. FPS!?? עזבו את שאר הטכנולוגיות של8600 יש מעל 6800.. אני רוצה ביצועים נטו בFPS
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש להוציא את המינימום ההכרחי. (עדיף פחות מ-250 שקל) בנוסף לאמור בכותרת, אני רוצה כרטיס של nvidia(לצורך תאימות לתוכנות שאני מיעד לו) ועם יציאת Component. עוד פרט קטן, אני מחפש כרטיס עם Feature Set A של VDPAU, כלומר לא עם ליבת G98\C77. מישהו מכיר כרטיס כזה בארץ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי במחשב כרטיס מסך 8800 GTS 512 G92 ואני רוצה להחליפו ב4870 X2 יש מצב שהוא יכנס במקומו או שהוא יותר גדול??
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי אולי לשדרג אותו למשהו יותר מתקדם,התושבת היא PCI-E 1,אני משחק ברזולוציה 1050X1680 כיום עם הכרטיס הנוכחי אני משחק על הגדרות בינוניות אני רוצה לשחק על הגדרות גבוהות ובלי לקרוע את הכיס(חשבתי לקנות כרטיס יד שניה מהחבר'ה שמוכרים פה),אני צריך רק שהוא יחזיק לי פחות משנה(עד שאני ישתחרר מהצבא)ויוכל להריץ משחקים חדשים על הרזולוציה שכתבתי בהגדרות גבוהות תודה לעוזרים ושנה טובה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הבעיה קרתה לפני כשבועיים, הפסיקה, חזרה עכשיו ליומיים ושוב הפסיקה, אבל מן הסתם היא תחזור... כאשר מנסים להריץ משחק (במקרה הזה ניסו רק SC2 וWOW) מיד הכל קורס ומופיע משהו כמו ההודעה הבאה (לא בטוח שזה הניסוח המדויק): Graphics Driver AMD Driver stopped working and was recovered דרייבר הותקן מחדש, נוסתה גרסא ישנה יותר, הכרטיס נראה בסדר (טמפ' 53 במנוחה ו69 בSC2). סך הכל אין לי מושג מה עוד אפשר כדי לנסות ולפתור את הבעיה לצמיתות...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בעדכון כרטיס המסך (המאוד גרוע) שלי, ושמתי עין על ה-Sapphire 6870, אחרי כמה חודשים ראיתי ששחררו כרטיסים חדשים לשוק, ביניהם ה-7770, העניין הוא שראיתי הרבה בנצ'ים ואפשר לראות בבירור שה-6870 הרבה יותר חזק, אך העניין הוא שנראה שה-7770 מתחמם הרבה פחות, עושה הרבה פחות רעש ושבכלל בהרבה ביקורות המליצו דווקא עליו מכיוון שיש לו "יותר פוטנציאל" (מה שזה לא יהיה) כי הוא חדש בשוק וכו'... בקיצור, מה דעתכם? אני אישית משחק הרבה במחשב וצריך כרטיס טוב שיחזיק לי הרבה זמן, בעיקרון אני סגור על שני הכרטיסים האלה, אלא אם כן יש לכם הצעות אחרות באותו מחיר (800 ש"ח). תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הטלוויזיה שלי מחוברת למחשב, והכל עובד נהדר עד שאני מנסה לצפות בסרט (בתחילת משחק, DIVX או כל סרט אחר...). מסך הטלוויזיה לא מראה כלום, ורציתי לדעת אם יש אפשרות לתיקון הבעייה, או שיטה אחרת לצפות בסרטים על מסך הטלוויזיה דרך כרטיס RADEON, כמו TVTOOL של הג'יפורס או משהו כזה... תודה מראש לכל העודרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי לוח P5Q-E של אסוס, כרטיס Geforce 6200 LE וכרטיס Radeon HD4670 (שנקנה לאחרונה). אני רוצה להריץ 3 מסכים (אחד על הHD4670 ושניים על השני, קטנים יותר). חיברתי את הHD לסלוט הרגיל ואת ה6200 לאחד הסלוטים השחורים של הCF. אני מריץ XP x64 (זיכרון 4GB) האם יש דרך לגרום לשני כרטיסי מסך נפרדים לעבוד (לא בCF או SLI או משהו כזה) במקביל, כל אחד על המסכים שמחוברים אליו? הדרייברים של NVIDIA (התקנתי את העדכני ביותר היום מהאתר) זורקים מסך כחול ברגע שאני מגיע לlogin welcome, איזושהי בעיה שתועדה כבר (mishandling system PTEs) ואני מניח שזה פשוט התנגשות של הדרייברים של NVIDIA עם אלה של ATI. ראוי לציין שלמרות שאני יודע שגרסת 64 של XP מקבלת הרבה תלונות, הכל רץ לי חלק כשרצתי רק עם ה6200 והדרי…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1600 שקל עם חריגה עד 2000 מעבד: Pentium® D CPU 2.80GHz של אינטל זכרון:DDR2 1GB PC5300 667 MHZ כרטיס מסך:NVIDIA GeForce 7300 GT לוח אם:ASUS P5VD2-MX MB VIA P4M890 800MHZ FSB 775PIN PCIEX(כתוב על מפרט)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע ישנם בחנויות גרסאות 2080 ו- 2070 האם מתוכננת בכלל גם לצאת גרסאת 2060 ?ידוע על זה משהו? המחירים ממש גבוהים ובלתי אפשריים לקנייה 2070 ב 3000 פלוס שח, זה המון. ומדוע לא מורידים את המחירים של הקודמים 1070 ו -1060, שלפחות יהיה ניתן לקנות אותם, ידוע משהו על ירידה מתוכננת שלהם במחיר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ב"ה שלום חברים מה שלומכם ? אני מביא בפניכם 4 חברות גדולות של כרטיסי מסך ותראו בעצמכם שכל הכרטיסים בדיוק אותו הדבר כולל מאוורר שגם זה לא יכלו או לא היה להם זמן בגלל החגים לעשות מחדש משהו יפה יותר ומשוכלל . 1- http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px6800_gstdh_1.html 2- http://www.gigabyte.com.tw/VGA/Products/Products_GV-NX68G256D-B.htm# 3- http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=160# 4- http://www.club-3d.com/productshow_vga.php?ordercode=CGNX-GS686&l=en כרטיס מנצח חבל על הזמן ובתכנון שלי לקנות אותו אבל מה דעתכם על הנושא ? האם יגיעו כרטיסים יותר מושקעים מהחברות האלה שנראה לי עשו צחוק קצת גם אני יכול להדביק מדבקה על המאוורר עם …
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב P4 3G 2GIGS RAM ATI 9600PRO כאשר אני מנסה להריץ את NFS PRO STREET ברמה מאוד נמוכה המחשק בכלל לא זז ועגלה אלוהים ישמור כאשר אני מנסה להוריד רזולוציה עם הגדרות ממש נמוכות זה ממש לא משפר את העניין.האם המשחק עד כדי כך כבד על המערכת???
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני מתלבט בין 2: GEFORCE 6800GT או GEFORCE 6800GS. מה עדיף תיזכרו: אני לא מתכוון לעשות לכרטיס שאני אקנה אוברקלוק. (אני צריך 2 דעות: אחת שמחשיבים בה את הבחינה הכספית ואחת שלא) ועוד דבר קטן: של איזה יצרן עדיף לקנות- LEADTEK או GIGABYTE? או שזה בכלל לא משנה? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע השני עולה 100 שקל יותר מהראשון. זה שווה ? אם כן, למה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שנעזרתי בחברי הפורום החלטתי ללכת על הכרטיס FX5200 הוא השילוב הטוב ביותר בין מחיר לביצועים עבור הצרכים שלי (אני חושב) , האם מישהו חושב שיש כרטיס שנותן יותר עבור אותה רמת מחיר? רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף מכל מבחר כרטיסי FX5200 .? אגב: אני צריך יציעת DVI
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כרטיס מסך ישן ג'י פורס 2 MAX100 64 mb שמחובר לטלוויזיה 34 אינצ' וככה אני רואה, אין לי מסך רגיל של מחשב. הבעיה היא שאני רואה את התמונה לא כל כך טוב וכמה שניסיתי לתקן את התמונה לא הצלחתי,משחקים לא מעניינים אותי ואני מחפש כרטיס מסך שיתן לי תמונה טובה ואיכותית,אינני מתכוון גם להוציא 2000 ש"ח על כרטיס, לוח האם שלי זה BIOSTAR 845 והמעבד 1.6 פנטיום 4 הזכרון 256 ,,תודה למשיבים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הפנו אותי לפורום הזה מפורום מפרטים, אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא כרטיס מסך אופטימלי עבור הצרכים שלי: מחפשת מחשב תותח לרינדורים. עובדת על תוכנות :. AutoCad, SketchUp, V-ray render, PhotoShop גם קצת אילוסטרייטור ופלאש.. מחפשת 64 ביט: (אמנם סקאטצ'אפ ווי ריי כרגע עובדים רק בתור אפליקציית 32 ביט, בהמשך הם ישתפרו, ובגלל פוטושופ מעדיפה 64) לא משחקת בכלל במשחקי מחשב. לכן חשוב שיהיה כרטיס מסך עם open gl המארז לא צריך להיות שקט, זה בחדר העבודה, לא השינה. תקציב עד 5000 אבל בעיקרון חשבתי על 3500-4000 שח. אשמח למפרט מסודר עם כל הדברים, כזה שאפשר ללכת לאייבורי ולקנות. תודה המון המון תודה, ענבל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המצב במחשב שלי: R9800 לא פרו שפועל על לוח אם DV850 עם AGP X 4 ו256MB זכרון מה ישפר יותר את הביצועים בכללי ומה ישפר יותר במשחקים? לוח אם חדש עם AGP X 8 ב350~ ש"ח או להוסיף עוד MBs לזיכרון שלי ב350~ש"ח עוד לא קניתי את הR9800 אבל אני חושב שאני יקנה אותו בקרוב.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול מה יותר משתלם מבין הכרטיסי מסך האלה: MSI NX6800-TD128 GeForce 6800 256-bit 128MB או MSI 9800 PRO 128MB 256BIT
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-