כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך בסכום של 1200 שקל בערך יש לי עדיפות לATI חשבתי על : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4961 יש למשהו אחר משהו אחר להציע בסכום הזה?
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
HD2600XT של GECUBE תראו איזה גוף קירור ענק, פי 2 יותר גדול משל X1950PRO http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=193&prod_cat_id=196&prod_id=66137 sapphire הוסיפו גם את שאר הכרטיסים כולל הנתונים שלהם. HD2600 ו HD2400 יהיו גם ל AGP (וזה סופי). http://www.sapphiretech.com/is/products/browseproducts.php?pcat=3 באתר של sapphire כתוב את כל המידע על הכרטיסים
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
רציתי לשמוע את דעתכם בקשר לשני כרטיסי מסך.. ההפרש בינהם הוא בסך הכל 200 עד 250 שקלים. הכרטיסים הם : Hercules prophet Radeon 9500 pro 128mb VS. Connect 3D Radeon 9700 ^not the pro ver'^ עכשיו ההרקולס זאת חברה ממש טובה.. וה connect3d כמעט אף פעם לא שמעתי עליה.. אבל הכרטיס יותר טוב שלהם. מה אתם אומרים כדאי לקחת? שווה להוסיף עוד קצת ולקבל את ה 9700? ועד כמה ההפרש בין חברות הכרטיסים יהיה משמעותי.. תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היה לי כרטיס מסך 8800 GTS של 320 מגהנשרף לי והחלפתי אותו לGEFORCE 430 GT 2GBאמרו לי שמה שלקחתי יותר טוב , אבל אני במשחק רואה מלא DROPS \ תקיעות מה שלא היה לי בכרטיס המסך הראשון , מישו יודע מה הבעיה? המפרט שלי הוא : intelcore 2 dou e6750 ram - 2 gb ddr2 gygabayte p35-ds3l לוח אם הורדתי גם את הדריבר החדש של NVIDIA...וזה לא עוזר
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן קנייה של מסך חדש 22 אינץ' וגם כרטיס מסך.לא יודע אם לקנות 4890,שהוא נחשב לחזק וטוב מאוד,או לקנות את ה5770 שהוא מהסידרה החדשה יותר,וכולל תמיכה בDX11 ועוד כל מיני פיצ'רים שאין ל4890 מה עדיף מבחינת גראפיקה במשחקים?מי נותן יותר פריימים?מי מראה גראפיקה טובה יותר במשחקים?האם באיזשהו שלב ה5770 יהיה באופן מוחלט עוקף את ה4890 בביצועים? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם שווה לשדרג 260C216.65NM עם קירור סטוק ואחריות שנתיים וחצי, ל295 עם אחריות שנתיים וחצי. בתוספת של 1200 ש"ח. יש לי לוח EX38 כך שאני לא יכול לעשות SLI לבד... השיקול שלי הוא שמבחינה סטטיסטית, עד היום, כרטיסי ה HIGH END היו חזקים יותר מכרטיסי ה HIGH של הדור שאחריהם [8800GTX&9800GTX+;98GX2&260GTX&280GTX] וכו'. עד שיצאו הדור החדש של הכרטיסים ערך הכרטיס שלי ירד משמעותית. ואם כיום אני יכול לקבל עליו קרוב ל1000 ש"ח, בעתיד אוכל לקבל עליו מקסימום 500 במזל.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום... ברשותי מסרטת DCP-PC100E Digital Handycam מתוצרת סוני שבעזרתה הסרטתי מספר קלטות MiniDV (את כל ה- 60 דקות). המצלמה מציעה חיבור S-Video, DV in/out ו- AudioVideo. הבנתי שבשביל שאני אעביר את הקלטות למחשב דרך המצלמה, אני צריך כרטיס טלוויזיה, והחיבור הכי איכותי לעשות את זה יהיה S-Video. האם זה נכון? אם כך, מה הכרטיס טלוויזיה המומלץ? (האיכות היא מקום ראשון, מהירות זה לא שיקול). תקציב: אין. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דבר ראשון, אני מאוד מקווה שאני לא דן בנושא שנחפר כבר. בהסתכלות בסטיקי'ס וחיפוש מהיר לא מצאתי תשובה. מה גם שאני צריך דעות אישיות, אז אני מקווה שהדיון החדש במקום. בכל מקרה, לפני הגיוס השקעתי דיי הרבה במחשב, ומדי פעם שדרגתי אותו (פה צורב, שם dual-monitor). מה לעשות, כמו כל מחשב, גם שלי מתיישן (יותר משנתיים הקשישי). חשוב לי לציין שהוא טס והכל, מתוחזק לא רע, רק מה, משחקים זה כבר לא מה שהיה פעם. השאלה שלי היא כזו: יש לי משהו כמו 1200-1500 ש"ח להשקיע. השאיפה שלי היא להריץ ויסטא בצורה חלקה (אחרי SP1 ), ולשחק מדי פעם באחד המשחקים החדשים שיוצאים לשוק. א-מה-מה, אין לי PCI-E כמו שניתן לצפות ממחשב בגיל הזה. מה הייתם ממליצים לי לעשות? לקנות כרטיס מסך AGPx8 (ואיזה?) או לחכות עוד (…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אים אפשרי לחבר אותם ביחד על לוח ASUS p5ne-e Sli ואים עדיף אך עושים את זה .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש,נכנסתי לסטיקי ולא מצאתי. אז לפני שנועלים,אשמח לתשובות. האם SLI של 8800GT יהיה חזק באופן משמעותי מSLI של 9600GT ? מי מהם מנצל SLI יותר טוב - 9600GT או 8800GT ? האם SLI של 9600GT מתקרב בחוזקו ל9800GX2 ? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מסך יותר טוב למשחקים? אני די נוטה לכיוון הCRT אני כנראה אקנה את הLG F900P אבל לפני שאני יעשה את זה אני רק רוצה לדעת שאני עושה את הבחירה הנכונה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גלשתי היום קצת באתר של אננד ומצאתי כתבת preview מפתיעה/מוזרה לצ'יפ הבא של חברת Trident (שדי נעלמה עם כל התפתחות התלת מימד) הלא הוא XP4 לפי המידע שמה הוא אמור להציג 80 אחוז מג'י 4600 או להיות שווה ערך לג'י 4200(שכולם טוענים שהוא 20 אחוז חלש מ4600) יש לו ארבעה צינרות עיבוד באיזה טכנולוגיה מיוחדת שמאפשרת רק 30 מיליון טרנזיסטורים תמיה בdirectx8.1 ועוד כל מני דברים נחמדים משהכי הפתיע זה תג המחיר שלו- מתחת ל100 דולר אמריקנים האם זו תרמית או פתרון מצוין לשוק הנמוך?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברת MSI מתכננת גרסה נוספת תחת מותג ה-Armor עבור המוצר הפופולרי מארכיטקטורת ה-Polaris המזדקנת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני יקנה בקרוב מחשב וחדש, ואני יודע ששני הכרטיסים יצאו בזמן הקרוב, ושהם יעלו רק 200$. אני ישתמש במחשב הרבה למשחקים. איזה כדאי לי לקנות?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל, שלום לכולם. אני מסתובב כבר כמה זמן אבל רק עכשיו התחברתי. לפני כמה ימים קראתי על מערכת שמאפשרת שני כרטיסי מסך עובדים במקביל על אותו לוח אם. אני לא מתכוון ל SLI, עם כמה שזה מגניב- לפי הבנתי SLI מאפשר הכפלה (תאורטית) של קצב הרינדור אבל רק על מסך אחד (נכון?). המערכת כפי שהבנתי מאפשרת להתקין שני כרטיסי מסך שונים, למשל אחד מוציא לשני מסכים והשני לשניים. המערכת ששמעתי אליה הריצה את ה6600 ואת ה 6200 במקביל. מישהוא שמע?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכרטיס הישן עשה בעיות (gforce 4 mx 440 agpx8). הבוקר, המסך לא עלה (היינו הדלקתי המחשב, חלונות עלה - המסך נותר בסוף שחור). מכיוון שכרטיס ישן מאד העלה את המסך, הנחתי שהכרטיס GFORCE החזיר סוף סוף נשמתו לבורא (מה שגם ראיתי את זה מגיע - הכרטיס עבד הרבה זמן בלי מאוורר ועשה בעיות במשחקים). רצתי לקנות כרטיס חדש. ATI RADEON 9550 256M. הילדים מחכים לרגע להסתער על המחשב: אני מחליף הכרטיס, מדליק המחשב - חלונות עולה (רואה את הפקודות) והמסך בסוף שחור... (גם בנשמה נהיה לי שחור). מנסה שוב, ושוב, מהדק הכרטיס, מתפלל - נאדא. המסך בסוף שחור. כרגע אני עובד עוד פעם עם הכרטיס הישן. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שהסלוט נדפק? אולי משהו בלוח? האם מישהו חווה בעיה דומה? ואיך זה שכרטיס פשוט עובד כ…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי תמפרט הזה: intel Pentium D 950 3.40 * 2||MSI 945P Neo2-F||2*512 667Mhz OCZ||Nvida GeForce NX7600GT 256Mb DDR3|| ובלחץ המפרט לא עובד את ה 50 FPS ב 3DMARK05 אני מקבל 4.9K. מה זה יכול ליהות? תודה :s05:
-
- 23 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס מסדראת הGF4 TI כי ה9500 עוד לא הגיעו לחנויות ואני חייב לקנות בעוד שבוע בערך... חשבתי על אחד מהבאים: ABIT LEADTEK ועוד אפשרויות יתקבלו בברכה לABIT אני יוסיף קירור לזכרונות. אני חייב כרטיס אמין שיעמו במהירויות AGP גבוהות כי אני הולך לנסות להגיע ל200FSB אם יש עוד חברות טובות אנא שתפו אותי
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבקש לשמוע את דעתכם יש לי מפרט מחשב לרכישה הכולל כרטיס 1660 מקריאת הכתבה לגבי ירידת מחירי 2060, האם כדאי להמתין, או מתי נראה את 2060 יורד למחירי 1660 כיום?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רדאון 9800se בעל 256 ביט ייתן ביצועים גבוהים יותר מכרטיס בעל 128 ביט מאותו הסוג ( כלומר ה רדאון 9800 פרו 128 ביט ) ??? אני מעוניין לדעת אם שווה להשקיע את העוד 300 שקל האלו !??
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לכל משתתפי הפורום שלום !!!! מי שמבין ויכול לעזור אז בבקשה לעזור!!! אני רוצה לקנות כרטיס מסך אך מוגבל בכסף 400 -500 שקל... האם מישהו יכול ליעץ על כרטיס המסך הטוב ביותר שאני יכול להשיג במחיר הזה...!? בתודה lir@n
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה. אני מחפש כרטיס מסך PCI-E באזור ה 500 ש"ח. קראתי את רשימת הכרטיסים המומלצים ומצאתי שבאזור ה 500 ש"ח, המשתלם ביותר הוא 7300GT sonic. בדקתי בכמה אתרי השוואות (Tomshardware, Gpureview) , וראיתי שדווקא ה X800GTO חזק מהם. אני טועה איפשהו? תודה!
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבאתי היום את המחשב החדש עם ה 4850 חיברתי אותו והכל הכבל שחיבר את המחשב למסך במחשב הקודם הוא כבל מהסוג הישן לא DVI וב 4850 יש רק DVI, קיבלתי עם ה 4850 מעביר כזה מהחיבור הישן ל DVI חיברתי אותו ואני לא רואה כלום על המסך הוא כותב no signal והלד הופך לכתום (אני לא יכול לחבר את המעביר הזה למחשב הישן כי אין לי בכרטיס ההוא יציאת DVI, זה מחשב בן כמה וכמה שנים) היה לי במקרה עוד מעביר כזה ל DVI בבית חיברתי אותו וגם זה לא עובד- לא עובד ניסיתי לחבר בשני הקצוות את המעבירי DVI האלה[ אחד למסך והשני למחשב החדש)- לא עובד מישהו יכול לעזור לי? יש לי מסך viewsonic VA912
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי קבלתי קושיה נחמדה שהיא: האם זוג כרטיסי 6600GT יכול לשבת על לוח CF? ואם לא,מדוע? האם זוג כרטיסי X1300P יכול לשבת על לוח SLi? ואם לא,מדוע? האם זוג כרטיסי כפול ליבה (3D1 לצורך העיניין) יכולים לשבת על מערך SLi יחיד בעל 2*16? קצת תמוה כן,אבל עדיין לא יצא לי לנסות את זה...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-