כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שכן שלי אמר לי שיש לו G-fa אבל לא מצאתי שום זכר לכרטיס מסך מסוג Gforce במחשב שלו ... גם לאחר שהתקנתי את הדריוורים החדשים (52) שפתחתי את המחשב הכל היה on bord ניראה לי שהחברה של הכרטיס מסך היא SIS אבל אני לא זוכר של מה היא בדיוק ... מישהו יכול להביא לי דרך לבדוק איזה כרטיס מסך יש לו בכלל ? ???
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או סוג של חיבור דומה לו יש כאלה פשוטים בלי קופסא HDTV/ Video-out Cable [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זוכר שנושא בעיית קצב הרענון במשחקים היא בעיה כאובה. חיפשתי ת'רד קיים ולא מצאתי, אז אני רוצה להודיע חגיגית שהבעייה נפתרה (לפחות לי...) ! ;D התוכנה מאפשרת להתגבר על ה"באג" המעצבן של קצב רענון קבוע 60Hz. באמצעותה ניתן לשנות את קצבי הרענון של כל הרזולוציות, עד כמה שהמסך (או הכרטיס) מאפשר לכם. אני עובד עם XP + GF4 Ti 4600 + Nvidia 40.72. וזה עובד !!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי אולי לשדרג אותו למשהו יותר מתקדם,התושבת היא PCI-E 1,אני משחק ברזולוציה 1050X1680 כיום עם הכרטיס הנוכחי אני משחק על הגדרות בינוניות אני רוצה לשחק על הגדרות גבוהות ובלי לקרוע את הכיס(חשבתי לקנות כרטיס יד שניה מהחבר'ה שמוכרים פה),אני צריך רק שהוא יחזיק לי פחות משנה(עד שאני ישתחרר מהצבא)ויוכל להריץ משחקים חדשים על הרזולוציה שכתבתי בהגדרות גבוהות תודה לעוזרים ושנה טובה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך בתקציב 1500 שקל קיבלתי המלצה על הכרטיס הזה מחבר : BFG 8800GT G92 OC2 512MB DDR3 Retail הכרטיס בחיבור pci-e 2 ובלוח שלי יש כניסה pci-e 16 האם זה יתאים והאם יש כרטיס יותר טוב בתקציב הזה? בנוסף יש לי לוח ומארז micro atx השאלה האם זה יתאים חשוב לי שהכרטיס יהיה יחסית שקט אם אפשר עם בית קירור פסיבי מפרט : Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU Asus P5LD2-VM SE ZALMAN CNPS8000 PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DC Maxtor 250GB 16MB Buffer DiamondMax SATAII WD WD5000KS 7200rpm 16MB Buffer SATAII Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin NMEDIA HTPC 200 MATX SILVER תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שמדברים על דרייבר הבטא החדש של 14.4, אבל באתר של AMD אני רואה שיש גם רשמי: מה עדיף להוריד? http://prntscr.com/3dj5q5
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים מה שלומכם ? אני מביא בפניכם 4 חברות גדולות של כרטיסי מסך ותראו בעצמכם שכל הכרטיסים בדיוק אותו הדבר כולל מאוורר שגם זה לא יכלו או לא היה להם זמן בגלל החגים לעשות מחדש משהו יפה יותר ומשוכלל . 1- http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px6800_gstdh_1.html 2- http://www.gigabyte.com.tw/VGA/Products/Products_GV-NX68G256D-B.htm# 3- http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=160# 4- http://www.club-3d.com/productshow_vga.php?ordercode=CGNX-GS686&l=en כרטיס מנצח חבל על הזמן ובתכנון שלי לקנות אותו אבל מה דעתכם על הנושא ? האם יגיעו כרטיסים יותר מושקעים מהחברות האלה שנראה לי עשו צחוק קצת גם אני יכול להדביק מדבקה על המאוורר עם …
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה ברצוני לשדרג לכרטיס מסך חדש אשמח לייעוץ והכוונה תקציב עד 1350 מארז : http://www.thermaltake.com/products-...?id=C_00001820 ספק : corsair GS 600w מעבד: I7 3770K קירור mugen 3 + וונטות בכל מקום אפשרי לוח אם אקסטרים dz77ga-70k intel ssd 520 series 180gb WD BLACK 1t זיכרון : corsair 8G 2X4 כרטיס מסך קיים : Gigabyte gtx 560 ti
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב Radeon 8500 64MB אוו GEFORCE 4 4200TI 128MB?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מקווה שאני בפורם הנכון אם לא אז תכוונו אותי בבקשה אני מחפש כרטיס צפייה והקלטה דיגיטלי ל 2 מצלמות אבטחה לדוגמא GeoVision GV600 אני צריך שתהיה אופציה לצפייה ממקום אחר דרך האינטרנט ושהוא יתאים למצלמות צבעוניות שמצלמות גם בלילה וגם ביום הלוח אם שיש לי Intel DG33BU התקציב שלי לכרטיס הוא 1000 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש , E8400 MUSHKIN 4 GB שתיים על שתיים המסך שאני מתכוון לקנות זה סמסונג 2243 , 22 אינץ'. השימוש הוא משחקים , סרטים וכו'.. החלטתי בהתחלה על HD 4850 SONIC , שזאת הגרסה המומהרת של פאליט כפי שהבנתי אבל אח"כ שמעתי שעדיף לקחת את הגרסה המומהרת של TWINTECH , ה9800 GTX + ות'אמת אני מבולבל ..=\ אני רציתי כבר להזמין את המחשב ועכשיו לא יודע מה עדיף לקחת... אגב הוא צריך גם נראלי להתאים למארז : cooler master 690 ולוח אם : ASUS P5QL-E ואני מקווה שהספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W יחזיק... אז מה מומלץ יותר לקחת? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נוסע עכשיו לקנות כרטיס מסך חדש למחשב בסביבות של 500-600 שקלים: אני רוצה לדעת אם הכרטיס מסך דגם Radeon HD 5670 1024MB GDDR5 מומלץ לקחת אותו או שאתם ממליצים על משהו אחר במחיר הזה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כרטיס המסך שלי (palit 8600GT PCI-E DDR3 TVout 2DVI) הלך ואני צריך מחליף. הכרטיס ענה על כל הצרכים שלי כך שאסתפק בכרטיס המקביל ליכולותיו (לא חייב יציאת טלויזיה) לכן מצד אחד אני מחפש כרטיס שלא יהיה נמוך ברמת ביצועיו, מצד שני אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי ואסתפק בכרטיס הזול ביותר העונה על הגדרה זו. יציאת DVI זה חובה, יישב בסלוט PCI-E. תודה לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני קונה מחשב חדש למשחקים כבדים amd 3500 s939 1 גיגה זיכרון. תוכלו להגיד לי הזה כרטיס מסך עדיף ולמה. G-FORCE 6800 GT?256 או X800 PRO XP 256 שניהם ב AGP שניהם עולים בסביבות 2300-2500 שח'. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברצוני לבצע CF היבריד של 3200 (הכרטיס OB) ושל 3650 (כרטיס חיצוני) עד כמה תוספת ביצועים אני אקבל. אם אפשר גם קישור לסקירה...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום פורום ! היום הורדתי את התוכנה 3DMARK 03 BUILD 360 והתביישתי בתוצאה שקיבלתי ... המפרט בחתימה והתוצאה היא : 3523 למישהו יש מושג למה התוצאה כזאת נמוכה? זה בגלל המעבד? בבקשה עזרה..
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד בפני קניית מחשב נייד ואני רואה שלכל אחד יש סוגים שונים של מסכים. מישהו יכול אולי להפנות אותי או לחומר המסביר מה ההבדל בינהם.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם 6 כרטיסים של 7850 איזה ספק אני יצטרך? והאם למישהו יש המלצה על לוח אם טוב שתומך במעל ל 6 PCI (לא משנה אם זה .0PCI 2 או PCI1.0 PCI3.0) ושאלה אחרונה איך כדאי לקרר אותם האם מאוור יספיק או שכבר צריך קירור מים(בגלל הקרבה שלהם אחד לשני)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי RADEON 9700 PRO של GIG-BYTE ולוח אם GA-7VAXP של GIGA-BUTE עכשיו איך אני יכול לדעת על איזה AGP הוא עובד עכשיו ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה כרטיס יהיה יותר טוב לתוכנות אנימציה כמו 3D STUDIO MAX, MAYA ודומיהם.... לא במשחקים!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של ג'יגה בייט GS7600 מסך 22 אינטש דק של צ'איימיי הבעיה שלי, שבתוכנה גרפית (קורל דרו, למשל), הרענון של המסך איטי ביותר. כוונתי, שעד שהוא מראה לי ביצוע אפקט לוקח לו כמה זמן וזה לא אוטומט. באותה עבודה, עם מחשב אחר הרענון מהיר ומיידי. למישהו יש פתרון לבעיה? (מחשב CORE2 6400 זכרון 2 GB חלונות XP)
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי בלי OC - 7710, ועם OC -272@243 8483 .... כמה אתם קיבלתם, זה סטנדרט, טוב או לא?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה בעצם להבין מה אני קונה כי הפעם האחרונה שאני קניתי כ. מסך זה היה או ג'יפורס 2 או 3. (קניתי 2 ונשארתי איתו עד לפני שבועיים) חובה שלא ניתן להתפשר 1. תמיכה בHDTV (לא שהוא בקושי יריץ אלא שיריץ באופן חלק) 2. תמיכה בDX10 (מותקנת לי ויסטה) 3. אני מתכנן לחבר אותו לטלויזיה אז שיהיה לי חיבור איכותי. 4. אני מתכנן גם לחבר את כרטיס הטלויזיה שלי (שהוא ממש ישן טילים ואני לא יודע אם אני אחליף אותו) המסך שלי כרגע הוא LG CRT 775FT 17" אני רוצה שתסבירו לי איך בעצם קובעים את הטיב של כ. המסך מפני ששמתי לב שהפרמטרים התרבו בצורה מטורפת. אני מחפש להוציא בסביבות ה400 ש"ח. אם זה לא מספיק ועדיף לי לחכות להורדת מחירים אז פשוט תגידו. תודה
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... אז ככה, המסך הנ"ל Intergraph 21sd95 - ב- 100 דולר. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כמעט ביקורות\תגובות עליו. מישהו אולי יכול לשפוך לי עליו קצת מידע? בנוסף מסך MAG 810FD 19 אינץ' - ב- 100 דולר גם. אז ככה, מה עדיף? יש לי כרטיס טלוויזיה במחשב ככה שהגודל כן קובע... אבל אולי יש לכם משהו מעניין להגיד... תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למעוניניים: אין RADEON9600PRO עם 256BIT לזכרון. נפלה טעות באינפורמציה שGIGACUBE סיפקו וזה ישונה באתר של PCH. -----Original Message----- From: Ola Chen Sent: Monday, June 30, 2003 9:26 AM Subject: RE: Some questions(Urgent) Regarding the memory bus Radeon9600 supports, Ive double checked with our PM and got the confirmation that it does support 128bits only. We apologize for the mistake and will correct it. Thank you for reminding. Best Regards, Ola Chen Email: Mobil: Tel: Website: www.gigacube.com.tw MSN: -----Original Message----- Sent: Monday, June 30, 2003 4:12 PM To: 'Ola Chen' Subject: RE: Some questions(Urgent) Dear Ola, Now, we faced another question from our …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-