כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
INTEL Core i3 540 3.06GHz DDR 3 2G / 1333MHz לוח אם GIGABYTE עם ציפסט INTEL H55 עכשיו התקציב שלי הוא 200-300 אני לא רוצה לעוף עכשיו על כרטיס יקר רצח... הכרטיס ישמש לתוכנות ומשחקים, אני מצפה ממנו שהוא יריץ את כל המשחקים החדשים. אמממ אם יש עוד שאלות אתם מוזמנים! תודה מראש אנשים!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, כרטיס המסך אצלי במחשב הוא MSI TI 4600 עם TV OUT מסוג S-VIDEO. כרטיס הטלוויזיה הוא FlyVideo 2000FM והוא כולל כניסת S-VIDEO IN. אני מעוניין להקליט בזמן משחק (Medal of honor למעוניינים לדעת) לקובץ AVI או MPEG על מנת להציג לחבר'ה בעבודה איך נראה משחק multi-player באינטרנט. חיברתי את שני הכרטיסים באמצעות כבל S-VIDEO ובחרתי בתוכנה של כרטיס הטלוויזיה להציג את מה שהיא מקבלת מכניסת ה- S-VIDEO אך אני רואה מסך שחור עוד לפני הפעלת המשחק. ציפיתי לפחות לראות את ה-desktop בחלון של כרטיס הטלוויזיה... יש למישהו רעיון מה אני עושה לא נכון או איך להשיג את אותה תוצאה אחרת?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך עם PCI-E ועד היום חשבתי על ה 6600GT וכולם אומרים שזה אחלה דגם וזה . היום ראיתי בפאנדה וזיגזג x800 256MB ו x800 128MB הסתכלתי באתר של גיגה בייט ושם מראים רק את ה 256MB וכאילו לא מכירים בדגם של 128MB השאלה הראשונה היא : 1) האם קיים דגם כזה עם 128 מגה בייט ? 2) האם ההפרש ביניהם (500 שקל ) שווה את זה ? 3) האם ה x800 128MB עדיף על 6600GT . *זה לא הפרו ! זה הדגם הרגיל !
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה - כבר הזמנתי לוח Epox 4G4A+ שיש לו את הכרטיס מסך שאינטל שליבו בו. השאלה שלי היא עד כמה הוא חזק, והאם לפחות יותר מהוודו 3 3000 שיש לי כרגע... שאלה שנייה היא על הסמך שאני מתכנן לרכוש בימים הקרובים - Samsung 19" 959NF: האם יש פה מישהו ששני הקווים של השפורפרת הפריעו לו עד כדי כך שהוא מצטער על הרכישה או שהיה מעדיף מסך אחר כמו LG??? אני חושש ששני הקווים האלו יפריעו לי... ותודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך: 2007FP כ.מסך: HD3850. אינני מצליח דרך הדרייברים של הכ.מסך לסובב את תמונת המסך שתהיה 90 מעלות. עם כרטיס המסך שהיה לי 8800GTS320 הייתי יכול לבצע זאת בקלות. האם יש אפשרות לבצע זאת דרך המסך עצמו?? תודה רבה ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או קי, יכול להיות שזו שאלה קצת דבילית אבל.... הרבה כרטיסי מסך יש להם פס מאוד רחב לזיכרון: 20GB/SEC וכ"ו.... אבל יש להם רק 128MB או 256MB למה הם צריכים כזה רוחב פס? תודה. יאיר.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי 1300 +- שקל לכרטיס מסך והחלטתי ללכת על רדאון איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות? של איזו חברה? ואיפה אפשר להשיג אותו? כי שמעתי על כרטיסים מסויימים שאי אפשר להשיג אותם יותר תודה מראש על העזרה
-
שלום רב ופורים שמח . אני לקראת שדרוג כרטיס המסך שלי . התקציב העומד על הפרק הוא עד 500 ש"ח . לאחר בדיקה נראה כי דגם זה נותן את התמורה הרבה ביותר עבור הכסף , האם כך הדבר ? nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe - WinFast PX8600 GT TDH-DDR3 - leadtech האם זה הדגם הטוב ביותר של ה 8600 עד מחיר של 500 ש"ח ? האם LEADTECH הינה חברה טובה ואמינה (אני לא מכיר אותה) ? האם הכרטיס תומך ב DIRECTX 10 ? האם צריך משהוא מיוחד בכדי לתמוך ב DDR3 או שכל מחשב חדיש תומך בו ? תודה רבה על העזרה . [br]פורסם בתאריך: 20.03.2008 בשעה 10:49:37 מישהו יכול לעזור בבקשה......
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי P3 800 MHZ, 256 SDRAM וכרטיס מסך HERCULES GF2 MX 32MB. במשחקים החדשים המחשב די צולע, אחרי OC קל לכרטיס המצב טיפה יותר טוב אך עדיין לא משהו (ציון 3DMARK בערך 2000). כרגע- אין כסף למחשב חדש - חשבתי לשדרג את כרטיס המסך לGF3 TI200 עם 64 DDR שנמכר בערך ב 750-800 ש"ח ברשת. האם כדאי? מה להערכתכם יהיה ההבדל בביצועים בהתחשב בשאר המערכת?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי בפורום ובעוד כמה מקומות על איך להפעיל CROSSFIRE ב9.12 ולא מצאתי... הכרטיסי מסך הם HD5770 ו HD4850.. הקטע הוא שהCCC מזהה שניים אבל אחד מהם מוגדר DISABLE ואין לי אפשרות להפעיל אותו, או אפשרות לCROSSFIRE בכלל... הלוח תומך בHYBRID CROSFIRE
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום פעם ראשונה מאז שהתקנתי XP ניסיתי ללכוד באמצעות כרטיס המסך של ASUS 7700 דלוקס וכניסת הוידאו שלו , קטע וידאו. על ה 98 לא היתה לי שום בעיה אף פעם,אבל להפתעתי כעת על ה XP במהלך הלכידה מופיע מעיין מלבן לבן באמצע התמונה והוא נישאר כך לאורך כול הלכידה (המלבן מופיע גם בלכידת פריים בודד). שדרגתי את הדריברים , לדרברים האחרונים של ASUS 29.80 ו WDM 1.11 אבל התופעה חוזרת על עצמה. החלפתי גם כבל SVIDEO , אבל עדיין נאדה (המלבן הלבן מופיע גם כאשר לא מחוברת מצלמה ל כרטיס !). אנא עזרו כי אני השתגעתי ??? דרור.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לקבל תמונה בטלויזיה מהכרטיס מסך, אנא אם יש מדריכים תפנו אותי אליהם, או אם אתם יכולים לעזור לי , בבקשה... יש לי כרטיס מסך: Sapphire Radeon 9600XT 256MB AGP8x+TV OUT יש לי את הכבלים הנחוצים לחיבור מהכרטיס מסך לטלויזיה. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמליצו לי על הכרטיס מסך הכי טוב במחיר הזה. בעצם מה שיש במחיר הזה זה : R9600 עם 256 MB . R9600 PRO LITE (אבל הוא עולה 750 ואני לא בטוח אם חבר שלי יסכים). ויש את ה GF FX 5600 (שלפי מה שאני יודע הוא כמו ה GF 4200 או אפילו פחות טוב). זהו נראה לי ... אני בזמן האחרון לא מעודכן בחומרה כמעט :\ .
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך gfroce 7600GS ועוד 512 DDR ואני רוצה לדעת עם המחשב שלי ינצל את הכרטיס מסך ועם שווה לקנות בשבילו עוד 512 זכרון Amd athlon xp 2800+ Barton Sumsung 512 DDR 400 Epox 8RDA3+ Gigabyte 9600SE
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי כרגע ASUS 970 STRIX שרץ על לוח מקסימוס HERO VII ומעבד I7 4790K. אני מריץ משחקים ב-4K אך לא על ההגדרות הכי גבוהות. מה כדאי? לשדרג ל-980?(האופציה הפחות עדיפה עליי) או לרכוש כרטיס מסך זהה למה שיש לי כרגע ולחבר אותם ב-SLI? תודה שמוליק
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי בטוח ש HD 5450 עולה 170-200 שח, באתר של AMD מצויין שהציפסט תומך ב1.4. אבל בפועל ראיתי כרטיס של power color שתומך רק ב 1.3 , ושאר החברות בכלל לא מציינות איזה תמיכה . מישהו יכול לעזור\ליעץ ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אח שלי מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש AGP במחירים 600-800 חריגה 40+-. יש לי יותר עדיפות ל ATI אבל אני לא כל כך מבין בשוק ה LOW -MID END אז אני בוטח בכם .
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך sapphire 5850 ורציתי לדעת מה אני צריך לעשות כדי לחבר אותו לטלויזיה רגילה..... אשמח לתגובה מהירה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב עם כרטיס HD4850 ורציתי לדעת אם יהיו הבדלים בביצועים של הכרטיס אם אני אקנה לוח אם עם PCIe1.1 או לוח אם עם PCIe2.0...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, קודם כל אציין מראש שאני מחפש לקנות אותו מחו"ל. בארץ יעלה 30-40% יקר יותר במקרה הטוב. אז ככה שהתקציב הוא 200$, שזה אומר לא להמיר את זה לשקלים ולהמליץ לפי המחירים בארץ. *ההעדפה היא לNVIDIA. *לוח אם ומעבד של מבוסס INTEL אם זה משנה למשהו... תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס הוא 9600GT של TWINTECH כפי שהבנתי החנות נסגרה יש משהו שאני יכול לעשות? לפנות ליבואן או משהו
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מתלבט לפני קניית כרטיס מסך חדש.. יש לי מעבד Q9550 על 3.4GHZ וספק Enermax Modu 525W התקציב לכרטיס הוא עד 2000 שקלים. אני כבר דיי התבלבלתי מהכל לכן אני צריך מעט הכוונה. הכרטיסים שחשבתי עליהם הם אלו : GTX460 1GB OC GTX470 HAWK GTX570 כאשר אני לא יודע אם כדאי לי לקחת את האחרון, אני משחק על 1920X1080 לכן אני אשמח לכרטיס כמה שיותר חזק.. הבנתי גם שאפשר לקנות 6950 ולהפוך אותו ל6970 בקלות אבל אני לא יודע אם האופציה הזאתי כדאית בגלל הסיכון ובגלל שאני לא מתלהב כלכך מATI. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , המעבד והלוח אם של המחשב הם: intel core i3 3240 GIGABYTE H61M-S2PV REC 2.2 מבקש המלצה לכרטיס מסך הכי טוב שניתן ב300 שקלים כאשר אפשר לחרוג בקטנה (המטרה כמובן, עבור גיימינג). זה די דחוף אני אודה אם אקבל תשובה כמה שיותר מהר. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הכרטיס הישן, HD4870 התקלקל ואני נאלץ להחליפו. איזה כרטיסים קיימים באותה רמה? שאר הרכיבים במחשב נשארו כשהיו והשימוש לרוב יהיה בסיסי - עבודה משרדית,תכנות,צפייה בסרטים/סדרות ואולי לעיתים רחוקות משחקים. לא ארצה להשקיע יותר מדי מכיוון שהמחשב כבר בן 7, אולי אפשר להסתפק בכרטיס עם ביצועים פחות טובים (ראיתי R7 240 ב50$). תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-