עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי r9800pro MSI 128mb 256 Bit , ה- Catalyst העדכני ביותר ומסך Mag 996 PF בן שנתיים. בימים האחרוני המסך נהיה מטושטש בניוחד במרכז ובצדדים יש מעין פסים כאל שנמתחים למרכז. בעיקרון המסך שלי יכול לרוץ על 1280X1024@85 Hz וב- 1600X1200 @ 75 Hz המסך שירת אותי נאמנה כבר שנתיים+, ושאני נמצא ב- 1024X768@85 Hz אין בעיות של פסים. אני רק רוצה לדעת עם טכנאי יוכל לתקן את זה? או שזאת בעיה בדרייברים (אמרו לי שזה אפשרי) או האם יש בכלל משהו שאוכל לעשות? וכמה שנים אחריות יש על מסכי MAG בארץ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by pumbatal,

9600XT עולה בערך 850 ש"ח 9800SE עולה 700 ש"ח מה עדיף אולי למשתמש קל עדיף לקנות את ה 9800SE

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. התקציב הוא 1000 שקל אבל נראה לי שזה אמור לעלות הרבה פחות התפקיד העיקרי המיועד לו הוא צפייה בסרטים ב HD תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. זה מה שיקרה לפי דעתי...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. בתור אחד שלא משתמש בAA , רק רזולציה גבוהה ( 1280*1024 ) , האם הזכרון יהיה משמעותי בשנה הקרובה ( אחרי זה כבר צבא ) . ובנוסף , מה ההבדל בין 6800gt לבין 6800 עם 16 צינורות פתוחים ( פחות או יותר ברזוציה שאמרתי במשחקים כגון Far Cry ) ? השאלה הראשונה יותר דחופה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Macbi _Men,

ובזמן האחרון הוא כל הזמן עושה לי בעיות .. אני משחק במשחק COD MW 2 ובהתחלה המשחק היה קורס לי רק אחרי הרבה שעות משחק , פתאום המשחק היה מרצד כזה.. ואחרי כמה שניות כל המסך היה ניהיה ריבועים מוזרים כאלה וצבעים מעורבבים , ובנוסף היה רעש ממש מוזר ברקע כיאלו המחשב מתפוצץ.. עכשיו פתאום כל פעפ שאני משחק .. אחרי 5דקות 10 דקות .. המשחק כבר מתחיל לרצד , מה למצחיק זה שבין הריצוד במשחק להופעת הריבועים שצינתי למלעה.^ , אז יש בערך 5-7 שניות עד שזה קורה, אז אם אני יוצא מהמשחק בזמן .. ומגיע לווינדוס אז פתאום המחשב ממשיך לפעול רגיל ואין את הבעיה הזאת .. פעם אחת שיחקתי הופיעו לי הריבועים והיה את הרעש המוזר וכל התקיעה הזאת . עשיתי ריסט למחשב , שהוא עלה שוב בשלב טעינת הווינדוס אז שוב פתאום הופ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by dolev7,

בוקר טוב לאחר הרבה התיעצויות נסגרתי על מחשב המבוסס על מעבד i3-530 ולוח אם H55 אין לי דרישות גבוהות מכרטיס המסך. מקסימום סרטים מפעם לפעם באיכות סטנדרטית, ובתחום המשחקים פיפא 2010 ורולרקוסטר טייקון 3 זה כרגע פסגת השאיפות של הילד בן ה-7, וגם זה לא חייב רזולוציות מקסימליות. מה שכן, מדי פעם אני עורך סרטים משפחתיים במובי מייקר, אבל למיטב הבנתי דווקא פה אין משמעות גדולה לכרטיס. על איזה כרטיס הייתם ממליצים? מבחינת תקציב אני מוכן להוציא גם 500 ש"ח, השאלה אם יש צורך בכלל? אולי עדיף משהו ב-200 ולשדרג בעתיד אם יהיה צורך? ושאלה של בורים, אפשר פשוט להשתמש בכרטיס המוסנה על הלוח אם למטרות שציינתי למעלה או שהוא ממש לא יעיל? תודה דודי דודי

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by infer73,

רציתי לדעת, אני אולי מתכנן לקנות כרטיס מסך 6800 יד-שנייה (עם אחריות לבערך עוד שנתיים וחצי) שהמוכר טוען שאפשר לפתוח לו צינורות (AGP אגב) אז רציתי לדעת, האם פתיחת צינורות פוגעת בכרטיס? זה מסוכן לכרטיס? ועד כמה 6800 (בלי פתיחת צינורות) יותר טוב מ6600GT? [אם בכלל] (כי הם עולים לי אותו הדבר בערך, רק שה6800 יד שנייה) ועד כמה פתיחת צינורות ל6800 עוזרת לביצועים? האם 6800 עם פתיחת צינורות משתווה ל6800GT? מה ההבדלים ביניהם? (מהירות ליבה/זיכרון?) עריכה: לא ידעתי אם לשים את הנושא הזה כאן או בקירור וOC, אז אם זה יותר מתאים לשם, אנא שמנהל יעביר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מי כרטיס חזק מאוד באלף שקל!!!!!!!!!!!!!!! טוב כל מי שרוצה ראשון לציון אזור תעשייה ישן ליד הסופרפראם החנות ניקראת מעבדת מחשבים רוצו עכשיו לקנות אני קניתי אתם לא מבינים כרטיס בןזונע!!!!!! crysis prostreet הכל על גרפיקה מלאה עובד טיל!!!!!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by daniel_18,

אהלן, כבר הרבה זמן שאני מחפש כרטיס יד שנייה אבל לא הצלחתי למצוא, לכן אני חושב לקנות חדש. ראיתי שהמחירים של ה6770 וה5850 די דומים ואני לא יודע מה עדיף מביניהם, חוץ מזה לא ראיתי המלצות על ה6770 ומנגד הרבה ממליצים פה על ה5850 הזה. מהשוואה קצרה שעשיתי באתר של SP ראיתי שה6770 קצת יותר מהיר אבל הוא 128bit לעומת 256 ב5850, אני ודע שה6770 הוא מהגרסה החדשה אבל עד כמה זה משנה באמת? במה שונה הEXTREME מהגרסה הרגילה של ה5850? האם יש עוד כרטיסים מומלצים אחרים בטווח מחירים הזה (650 ש"ח +-) איך שני הכרטיסים לעומת הGTX460 768? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי flyvideo 2000 והתוכנה שלו לא טובה מי יכול בבקשה לתת לי לינק לתוכנה טובה יש לי XP

12. השאלה בכותרת. מה שווה ערך בביצועים פחות או יותר לכרטיס הזה היום?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. חשבו גם בעובדה שאני כנראה יעשה OC לכרטיס ,אבל דרך windows בלי מאוורריים ושטויות.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן דבר ראשון המערכת הכללית שלי היא: Core 2 Quad Q6600 ASUS P5-NE SLI (nForce 650i) 4GB 800mhz kingston RAM אני משתמש ב Windows 7 Ultimate 64Bit המחשב שלי מחובר לLCD32 וכל המערכת קולנוע נתתי את כל המידע פה כי הספק שלי לא הכי חזק וכל המערכת שמחוברת ל LCD גם לוקחת חשמל ... עכשיו בכללי הספק שלי זה Thermaltake Purepower RX 450W וזה ספק חזק אבל לא מספיק וואט אני מבין .. אבל אחרי הכל הוא הריץ לי את מערכת מה שאני שואל פה זה ככה על הכרטיסי מסך בצד יש לי 2 תבניות שכח אחת מהן 6 פינים (אחד מהחיבורים שמתחבר אליהם של PCIE to molex שמקבלים עם הכרטיס מסך) ב6 פינים השניים אני משתמש ב משהו שמחובר אליו 6 פינים מ2 הכיוונים והוא מתחבר ישירות לספק (בלי Molex וכאלה) בכרטיס השני אין לי את זה …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. השימושים לכרטיס: גלישה באינטרנט, משחקים קלים וקצת פוטושופ התקציב: עד 450 ש"ח. לא יותר. הצעות?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. בס"ד שלום לכולם, היום הגיע הכרטיס מסך החדש שלי הR9 290 בקיצור, אני רוצה להתקין ואתו על המחשב ואני רוצה מראש להוריד את הדרייבר לדיסק און קי שהכל יהיה מסודר בזמן שאני מתקין אותו. בקיצור, שאני מחפש באתר של AMD אני מוצר רק משהו שנקרא Catalyst וממה שהבנתי זה השם שAMD המציאה לדרייברים שלה או משהו? (אני צודק?) ואני יודע שיש עוד כל מני תוספות בכרטיסי AMD לדוגמה MENTLE אז ה"Catalyst" מגיע עם הMENTLE או שצריך להוריד אותו בנפרד? וגם אני זוכר שאמרו לי שיש בעיה עם הדרייברים של AMD ויש כאלה שממליצים להוריד דרייברים ישירות מהאתר של היצרן (במקרה שלי ג'יגהבייט) אז זה נכון? באמת עדיף להוריד מהאתר של היצרן? ואם אני יוריד מהאתר של ג'יגה בייט זה יוריד לי גם את הMENTLE ועוד תוספות כאלה ואחרות…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ilanb0,

הכרטיס הישן עשה בעיות (gforce 4 mx 440 agpx8). הבוקר, המסך לא עלה (היינו הדלקתי המחשב, חלונות עלה - המסך נותר בסוף שחור). מכיוון שכרטיס ישן מאד העלה את המסך, הנחתי שהכרטיס GFORCE החזיר סוף סוף נשמתו לבורא (מה שגם ראיתי את זה מגיע - הכרטיס עבד הרבה זמן בלי מאוורר ועשה בעיות במשחקים). רצתי לקנות כרטיס חדש. ATI RADEON 9550 256M. הילדים מחכים לרגע להסתער על המחשב: אני מחליף הכרטיס, מדליק המחשב - חלונות עולה (רואה את הפקודות) והמסך בסוף שחור... (גם בנשמה נהיה לי שחור). מנסה שוב, ושוב, מהדק הכרטיס, מתפלל - נאדא. המסך בסוף שחור. כרגע אני עובד עוד פעם עם הכרטיס הישן. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שהסלוט נדפק? אולי משהו בלוח? האם מישהו חווה בעיה דומה? ואיך זה שכרטיס פשוט עובד כ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, כרגע ישנו במחשב כרטיס מסך AGP של נוידיה GF5200 עקב היות ואני מעבירה את המחשב לאח שלי, אני רוצה בשבילו כרטיס יותר חזק וטוב כרגע הכרטיס מחובר למסך CRT 19" דרך D-SUB, ועוד כמה חודשים אחי ירכוש לעצמו מסך LCD דק אז אני מחפשת אחר כרטיס AGP, עם DVI ו-D-SUB איכותי וטוב. שתומך ויסטה. התקנה חלקה כמו בכרטיסי נוידיה. תקציב עד 400 ש"ח + - המחשב הוא פנטיום 4 2.8MHZ עם 2GB זכרון, מע' הפעלה ויסטה - עם ספק כח ג'נרי 480W. האם כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon HD2600PRO 512MB AGP טוב ויעבוד חלק ללא איטיות וכו'? עדכון קניתי יד שנייה - אבל כרטיס חדש GF 7600GT של XFX - תודה לכם שכיוונתם אותי המסך מחובר עם המתאם DVI - VGA, מעניין השומרי המסך של הויסטה עכשיו יותר מהירים... עלה לי 400 שקל

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי את המחשב הבא: מעבד P3 450MHZ לוח אם: ABIT BX2 (תומך ב - AGPX1) זיכרון: 512MB SDRAM כרטיס גרפי: RIVA TNT 2 32MB שני הארד דיסקים: MAXTOR 40GB 7200RPM ו - WD 13.6GB 5400RPM האם שווה להשקיע במערכת כ - 600 ש"ח ולקנות את GIGABYTE RADEON 9000 PRO (או כל כרטיס אחר באותו סכום)? האם תהיה תוספת (משמעותית) לביצועים? בכל מקרה אני מתכוון לקנות מחשב חדש בעוד כחודש - חודשיים ולהקים רשת בין שני המחשבים. כיום, המחשב בתצורה הנוכחית שלו לא מסתדר עם המשחקים החדשים ביותר (FIFA 2003 DEMO, NEED FOR SPEED 6 DEMO, WARCRAFT 3), ולכן האם שווה להשקיע בכרטיס חדש כדי לתמוך במשחקי הרשת?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by SHLOMI71,

המסך מופיע ב- OLSALE מומלץ? לא לגעת? המסך ישמש בעיקר לעבודה משרדית. תודה שלומי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by scarymovie,

סתם לידע כללי הרוב ממליצים פה על 7600GS למשל הדגם הזה:http://logicpc.co.il/heb/Itdetail.aspx?icom=9057 הוא טוב? כי הוא 128BIT וראיתי לחיבור PCI-E שיש 256 BITS וGDDR3 מה אתם אומרים על זה? ------ ושמעתי ש6800XT לAGP הוא מין גירסא של 6800LE ? מה אתם אומרים על זה: http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=268341 ?

22. Started by srulikg,

ההודעה הופיעה לי כבר פעמיים. מה לעשות? http://postimg.org/image/xgylfxjmd/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by -LosNir-,

היי, אני מעוניין לשדרג את את המערכת הקודמת שלי קצת מכיוון שה X800GTO2 הנוכחי לא תומך SM3 ולכן לא מריץ כמות גדולה של משחקים. אני מעוניין בכרטיס מסך יד שניה, שיריץ משחקים במקרה הכי טוב על MEDIUM., ניתן לראות את המפרט בצד, שימו לב שזוהי המערכת עם המעבד Intel Pentium D805 (האחרונה). מסך - 22" אך אני לא אשחק ברזולוציית native, כנראה 1360 * 768 או משהו קרוב. משחקים לדוגמא: Mirror's Edge Cryrsis: Warhead GTA: IV (בספק אבל יהיה נחמד ) כל אלו על LOW ברזולוציה נמוכה. תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ravid,

יש לי gf 2mx 200 (כרטיס דפוק!) אחרי אוברקלוק 1800 בלבד ואין לי מושג של איזו חברה,אני שוקל להוציא את המאוורר בשביל לגלות כי משום מה נראה לי שזה מיוצר על ידי nvidia דבר כזה אפשרי? אין לי עוד חברה אחרת שמוזכרת בפרטים! ועוד משהו-איפה אפשר למצוא עדכון לביוס?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by avigdo,

כאמור - מזה DVI? למה הוא משמש? האם זה אומר שאוכל לחבר את הוידאו למחשב ולראות בו וידאו? תודה

דיונים חדשים בפורומים