עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by CyberBot,

בישביל חבר עד 700 שאר המפרט אני לא מכיר אני יעיף מבט מאוחר יותר חשבתי על הGTX750TI OC

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. חברת MSI מתכננת גרסה נוספת תחת מותג ה-Armor עבור המוצר הפופולרי מארכיטקטורת ה-Polaris המזדקנת לכתבה

3. Started by EAD,

כמו זאת http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4621#ov דעתכם? אם קונים, מה עדיף, לשלם עוד 2000 שקל עבור TITAN או שמה ה 780 ועוד בגרסה הזאת, שהוא תאכלס TITAN קצת מוחלש, אבל מכיל פה קירור מדהים והמון OC ואפילו אפשר עוד לעשות לו קצת ועולה "רק" 3+ לעומת 5+ שעולה ה TITAN ?? הכוונה היא להרצת משחקים ב 1920 על 1200 בלבד.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by CXC,

מה עדיף לי? אני קונה מעבד I5 3470, עם מארז Fractal Design Define R4 Black Pearl וספק כוח של FSP Aurom 90Gold 700W ואני מתבלט אם לקחת שניים HD 7870 XT או GTX 770 אחד. שמעתי על הדרייברים החדשים שמשפרים את הביצועים במערך CF, אבל אני עדיין קצת חושש... אני רוצה ראש שקט כשאני קונה את המחשב החדש, בלי בעיות התחממות, בלי לדעת שהמשחק שאני רוצה לשחק בו לא תומך בזה (למרות שאני משחק רק בחדשים), בלי יותר מדי רעש ובלי בעיות גמגום. זה נראה כאילו GTX 770 עונה על הדרישות האלה, אבל אני מעדיף את HD 7870 XT מבחינת BEST BANG FOR THE BUCK מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by 1nir123,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך בתקציב של בערך 700 שקל ורציתי לדעת מה יתאים למפרט שלי : Q9550 מעבד GIGABYTE EP45DS3R לוח אם ANTEC 900 מארז enermax modu 82+ 625 ספק כוח S24A350H מסך הכרטיס הנוכחי הוא HD4870

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by LIOR42,

האם יש כרטיס מסך מסדרה 8 GEFORCE לאפיק AGPX8

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by oren,

שלום, מחר אני כנראה קונה XBOX ומאחר ואין לי טלוויזיה בבית, חשבתי לחבר אותו בינתיים למחשב. ההיגיון אומר לי שהאקסבוקס מתחבר דרך AV בכבלים של RCA. במחשב אין כאלו. יש לי איזה כרטיס חיצוני USB TV שדרכו אני אוכל כנראה לחבר את ה-XBOX, אבל הכרטיס אינו איכותי ויפגע באיכות הגרפיקה. טלוויזיה אני לא יכול לקנות כי מה שאני מחפש עולה מינימום 3000 ש"ח ואין לי סכום כזה כרגע. אשמח לדעת מה אני צריך לקנות למחשב בשביל לחבר אליו את האקסבוקס, איזה סוג של כרטיס אני צריך? והאם יראו יותר טוב מאשר בטלוויזיה (מבחינת רזולוציה וכו') תודה רבה ושנה טובה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by vaknin,

עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by MiGHTyDuCK,

יש לי כרטיס מסך XFX GEFORCE 6600GT עכשיו יש שני חיבורי DVI ועוד חיבור שהוא כביכול אמור להיות S VIDEO כי ככה כתוב ליד החיבור אבל החיבור עצמו בכלל לא דומה ל S VIDEO החיבור הוא כמו מלמעלה למטה בשורות 2 פינים 4 פינים 3 פינים איזה כבל זה יכול להיות ? תודה תודה

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Avi1,

בפנדה יש את הכרטיס הנ"ל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_779&products_id=8067 ב-1300 ש"ח יש לי את המפרט הבא: AXP 2500 512 DDR GF 5200FX וספק ג'נרי אני רוצה להחליף את הכרטיס אבל לא יודע אם זה משתלם.... מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by mrwolf,

מדובר על ויסטה 32 ביט. וכרטיס מסך מסוג 8800GTS. החיבור לטלויזיה לא עובד. האפשרות קיימת. אבל שאני מנסה להפעיל אותה יש רק גלים של שחור ולבן בלי שום קשר אפילו הכי רחוק לתמונה. החלפתי כבלים - לא הבעיה שידרגתי את הדרייברים (גם לויסטה, SP1. וגם לכרטיס מסך) במחשב הישן שרץ על XP לא היתה שום בעיה.. מישהו מכיר את הבעיה (חיפוש בגוגל הראה שיש עוד אנשים עם הבעיה אבל בלי פתרונות) באותו הקשר, יש לי חבר עם XP שרוצה לעבור לויסטה (עזבו את ה"כן ויסטה, לא ויסטה") ולא עושה את זה רק בגלל הבעיה שיש לי. יש לו טלויזיה HD, (אצלי רגילה ומיושנת, אפילו בלי s video) יש מצב שאצלו זה יעבוד? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. הי אני רוצה לקנות כ. מסך איזה יותר טוב ? מעבד I7 920 לוח אם GIGABYTE EX58 EXTRIME זיכרון 3X1GB 1600MHZ CORSAIR ספק HEC 750 COUGAR דיסק קשיח 1TB WD מארז LIAN LI P80

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by RealTime,

שלום. הציעו לי את הכרטיס הזה במקום ה- Gigabyte 9800GT. איך הכרטיס מישהו מכיר? תודה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...אני מתכנן לקנות את הלוח של ASrock...ההוא 754 עם PCIe... אז הכרטיס הזה הוא עם זיכרון משותף...(דיי באסה)... עכשיו שאלות: כמה צינורות עיבוד?.. איזו ליבה??...יש מצב לפתיחת צינורות?? איזה טכנולוגיות יש לו?. כמה הוא מוציא ב3DMARK05?? הוא סביר ככרטיס מסך למחשב של משחקים לא כבדים...ג'נרלס...ונגיד SOF2 MP:DEMO... הוא יחסוב יותר טוב מGF4 MX440-SE

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Sting,

שכן שלי אמר לי שיש לו G-fa אבל לא מצאתי שום זכר לכרטיס מסך מסוג Gforce במחשב שלו ... גם לאחר שהתקנתי את הדריוורים החדשים (52) שפתחתי את המחשב הכל היה on bord ניראה לי שהחברה של הכרטיס מסך היא SIS אבל אני לא זוכר של מה היא בדיוק ... מישהו יכול להביא לי דרך לבדוק איזה כרטיס מסך יש לו בכלל ? ???

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by yonni,

אני מעוניין בכרטיס מסך הטוב ביותר עד 400 ש"ח שזה מן הסתם לא הטוב ביותר אבל יספיק... אם 100 ש"ח נוספים יעשו את ההבדל, אנא רשמו לי דגמים מומלצים עד 500 ש"ח.....

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. בתודה מראש. מערכת: מעבד - athlon TB 1.4 זיכרון crucial 256 cas2.5

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by SHLOMI71,

המסך מופיע ב- OLSALE מומלץ? לא לגעת? המסך ישמש בעיקר לעבודה משרדית. תודה שלומי

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by Or ei,

מה ההבדל בין הגרסא הראשונה לגרסא השנייה VX של הכרטיס ??

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי מחשב חזק אך יש לי כרטיס מסך RIVA 2 אני צריך כרטיס מסך חדש. אם משהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך עד 1500 שח שיוכל לשרת אותי הרבה זמן - או שיש לו אפשרויות שאין באחרים שימליץ לי בבקשה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by ino,

יש למישהו מושג? אני לא מוצא אותו בשום מקום בארץ ולמישהו גם יש מושג כמה הוא צריך לעלות בחנות בארץ? בבקשה תעזרו לי דחוף...אני חייב להחליף את הכרטיס מסך שלי ...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. לעבודה ממוצעת והאם הכרטיס מסך הזה הוא של ATI או שזו חברה אחרת connect3d תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by TaLTooL17,

איזה מבין שני הכרטיסים יותר כדאי לקנות(שניהם עולים כמעט אותו דבר)? מה ההבדל ביניהם ?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by 13245ron,

1. אם יש דגם מסוים איך אני יודע מאיזה חברה (יצרן, msi asus.....) לקחת? מה ההבדל ביניהם? 2.מתי וכמה זה משנה אם יש כרטיס מסך שזיכרון שלו הוא 1G ואחד שהוא 3/4G (מאותו דגם)? 3.איזה טכנולוגיה (sli / cf) עדיפה מבחינת ניצול שני הכרטיסים? הלוח אם משפיעה(אם כן אז איך אפשר לדעת מה יותר טוב לחיבור כרטיסי מסך)? 4. זה נכון שלשתי החברות עומדים לצאת כרטיסים חדשים? אם כן מתי ואיזה דגמים? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by eliko78,

לוח MB GIGABYTE GA-P55A-UD3 L1156/6.4GT ATX.3. כרטיס מסך HD6870 הבנתי שהסלוט השני שמיועד לכרטיס מסך נוסך נוסף 4X ולא 16X הפנו אותי למבחן הזה לגבי מערך של שני כרטיסים http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/HD_5870_PCI-Express_Scaling/25.htm במערך של שני כרטיסי HD6870 תקנו אותי אם אני טועה הנצילות של הכרטיס הנוסף תהיה 95% ? אם אני שם כרטיס HD6870 נוסף בסלוט של ה 4X אז זה נותן לי כמעט פי שניים יכולת עיבוד? איזה ספק לדעתכם יכול להחזיק מערך כזה( GTX470או 5870ׂ )? יש מבחן כזה גם ל GTX470

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים