עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי חבר'ה. אני מחפש כרטיס מסך PCI-E באזור ה 500 ש"ח. קראתי את רשימת הכרטיסים המומלצים ומצאתי שבאזור ה 500 ש"ח, המשתלם ביותר הוא 7300GT sonic. בדקתי בכמה אתרי השוואות (Tomshardware, Gpureview) , וראיתי שדווקא ה X800GTO חזק מהם. אני טועה איפשהו? תודה!

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום רציתי לשאול מה יותר משתלם מבין הכרטיסי מסך האלה: MSI NX6800-TD128 GeForce 6800 256-bit 128MB או MSI 9800 PRO 128MB 256BIT

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by dyn,

שלום, מכיוון שהכרטיס מסך שלי נהרס לגמרי עקב התחממות יתר (זאת לדעתי הסיבה) החלטתי לרכוש כ.מסך חדש. (מפרט מחשב מימין) השאלה היא מה הוא הכרטיס מסך החזק ביותר בשוק היום שכדאי לי לקנות? חשבתי ללכת על ה ATI 4870X2. אני מחפש כ.מסך שיתן לי ביצועים גבוהים ברזולוציות גבוהות וגם שישמור על טמפ' טובות, בעיקר במאמץ, אם יש צורך אני מוכן גם לקנות קירור לכרטיס. תודה מראש על העזרה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי מסך LCD חדש , ורציתי לדעת אם שומר מסך חייב להזיז את כל התמונה או מספיק שחלק קטן זז ... זאת אומרת שאם למשל על חצי מסך יש תמונה סטטית ועל החצי השני יש שומר מסך אקטיבי האם עדיין זה יכול ליצור בעיות או שמספיק שחלק אחד זז ? העיניין הוא שלפעמים אני משאיר את המחשב על אתר אינטרנט שיש בו כל מיני אנימציות אבל גם חלקים סטטים של טקסט ורציתי לדעת אם זה גם יכול להיות טוב או לא למשך הרבה זמן יעני סוג של שומר מסך * עד כמה זמן זה יכול להיות קריטי להשאיר את המסך על תמונה סטטית ? חצי שעה\שעה\3 שעות... כדי שאני ידע מתי לדאוג שיהיה אחד ומתי לא חייב שיהיה * האם כיבוי והדלקה לעיתים תכופות יכול לגרום לאיזה נזק ? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by cs2,

לא יודע אם זה קשור לפה... ברצוני להפעיל שתי מסכי מחשב הכוונה שבאחד יופיע הורודות של טורנט ודברים כאלה ובשני המשחקים תודה רבה לעוזרים יש לי כרטיס מסך Gigabyte ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI Retail כפול 2 תמונה :

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by smulikon,

עד עכשיו היה לי RADON 9600XT 256 MB ATI והוא היה ממש מעולה... אני מחפש משהטו שיהיה מקביל אליו או טיפה יותר טוב ממנו אבל שיתאים לי ללוח אם של ASUS P5LD2 DELUXE, Dual Core, 945P, SATA2 כי אמרו לי שהכרטיס שלי לא יתאים ללוח.... תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מישהו יכול לתת לי רעיון/פיתרון מדוע תמונת המסך קורסת לחצי שנייה מידיי פעם . עברתי מכרטיס Nvidia GTX260 לכרטיס ATI HD3850 , ב Nvidia הכל עבד חלק , אחרי החלפת הכרטיס ל ATI המסך התחיל מידי פעם להשחיר לרגע קצר ומייד להתאושש. כמובן שהתקנתי את הדרייברים הכי חדשים שך ATI . המסך הוא מסך 27" ברזולוציה 2560x1440 מחובר ב DVI dual link . תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by lir@n,

לא מכבר רכשתי כרטיס מסך G-force ti4200 לכרטיס מסך זה יש יציאה של סופר כבל... עכשיו הם נתנו לי מתאם אבל אני רואה בטלווזיה בשחור לבן... אין אפשרות לעשות שום דבר בסטינגס של הכרטיס מסך (בדקתי שלוש פעמים) האם יש תוכנה או משהו שאפשר לעשות ?! בתודה lir@n !

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. האם הם עדיפים על הדרייברים המקוריים של ATI לראדון?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מפתחת השבבים מציגה שיפורים בכל המדדים שלה, ורק מקווה שהמגמה הזו לא תיגמר לעולם לכתבה

11. Started by dorlt,

אני כנראה עוד כמה ימים מזמין מחשב חדש (מיועד למשחקים ולחיים ארוכים), הדילמה הגדולה שיש לי היא האם לבחור בין הHD4850 הביצועיסט אבל החם והרועש לבין http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1132 שהוא יותר קר מהשני אבל לא ידוע לי לגבי הרעש והצריכת חשמל. ידוע לי שה4850 לוקח את ה88GT בביצועים, אבל העניין של הרעש והחום מפריעים לי, ראיתי שיש דרכים "פנימיות" למתן את החום ואת פעולת המאוורר (ככה שיורד הרעש) אבל אני לא מתכוון להסתבך איתן, רציתי לדעת גם אם ה4850 אמור ל"חיות" הרבה זמן למרות החום שהוא פולט? או שיש סיכון גבוה שהוא ישרף? אגב של איזו חברה מומלץ לקחת של GECUBE או של CONNECTD3D? (אותו מחיר)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by 114508534,

הייתי רוצה לדעת העם ישנה דרך כל שהיא לחבר את המחשב לטלויזיה עם אין לי TV OUT ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by RobiNooB,

מה ההבדל בקשה באחוזים (מוערך כמובן) בין אותו מחשב עם 6800GS AGP לבין ה PCI-E ? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. נתונים: CPU Info CPU 1/1 AMD AMD Athlon XP 2000+ 1.7 GHz Manufacturer AMD Family AMD Athlon XP 2000+ Internal Clock 1.7 GHz Internal Clock Maximum 1.7 GHz External Clock 133.0 MHz Socket Designation Socket A Type Central Upgrade ZIF Socket Capabilities MMX, CMov, RDTSC, 3DNow!, Extended 3DNow!, SSE Version AMD Athlon XP 2000+ Caches Level 1 128 KB Level 2 256 KB DirectX Info Version 9.0 Long Version 4.09.00.0902 -------------------------------------------------------------------------------- DirectDraw Version 5.3.0000000.900 …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by tamr1,

יש לי בעיה עם הכרטיס מסך, הבאתי כרטיס חדש ATI RADEON 9550 והוא יושב טוב על התושבת שלו אבל שאני מפעיל את המחשב הצג פועל אבל נותן לי הודעה שאני חייב לחבר כבל כוח או חשמל please connect the power extent משהו כזה לא זוכר בדיו'ק

16. האם אפשר להסתפק בכרטיס מסך : ATI RADEON VE 32MB DDR + DVI + TVOUT - AGP ( oem למשחקים מינימליים , סימולטורים , ועבודה עם גראפיקה , מספיק בשביל 2D . לא לגיימר כבד ואפילו לא ביינוני . עם מסך Sony 19" MultiscanE400 ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by SOLIDUS SNAKE,

I need a recommendation on a TV card with good quality

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by asichen,

יש לי כרטיס geforce 4 mx400 128 mb ושאני ניכנס למשחק ואפילו מכוון את הרזולוציה למה שיש לי שטפאית אני רואה תמיד למעלה פס שחור וכול המשחק מופיע בערך ס"מ למעטה יותר.... מה לעשות.... (אל תאמרו לי להחליף כרטיס מסך ....בקשה..... )

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by _Amaterasu_,

שנים שאני קונה NVIDIA בגלל האמינות שלהם והדרייברים המעולים שלהם , עכשיו אנחנו בפתחה של מלחמת עולם של מחירים וביצועים בין AMD לNVIDIA. אני מתכנן לקנות מחשב חזק מאוד לשימושים עריכה,עיצוב (אלו רוב התוכנות שאני אשתמש בהן) ומשחקים , אני יודע של לNVIDIA יש את הCUDA ולAMD יש משהו מקביל לזה ככה שיש להם את אותם יכולות בתוכנות העריכה והעיצוב. בוא נגיד שלאחר הורדות המחירים המחיר של GTX 770 יהיה קרוב מאוד ל280X וGTX 780 יהיה קרוב מאוד ל290X, אם לכרטיס AMD אין עוד בעיות דרייברים או בעיות שמשתמש NVIDIA לא מכירים שיכולים לגרום לי להצטער על קניה שלו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, הפנו אותי לפורום הזה מפורום מפרטים, אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא כרטיס מסך אופטימלי עבור הצרכים שלי: מחפשת מחשב תותח לרינדורים. עובדת על תוכנות :. AutoCad, SketchUp, V-ray render, PhotoShop גם קצת אילוסטרייטור ופלאש.. מחפשת 64 ביט: (אמנם סקאטצ'אפ ווי ריי כרגע עובדים רק בתור אפליקציית 32 ביט, בהמשך הם ישתפרו, ובגלל פוטושופ מעדיפה 64) לא משחקת בכלל במשחקי מחשב. לכן חשוב שיהיה כרטיס מסך עם open gl המארז לא צריך להיות שקט, זה בחדר העבודה, לא השינה. תקציב עד 5000 אבל בעיקרון חשבתי על 3500-4000 שח. אשמח למפרט מסודר עם כל הדברים, כזה שאפשר ללכת לאייבורי ולקנות. תודה המון המון תודה, ענבל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אחרי ההצגה של ה-GeForce GTX 1080 השולחני והזינוק הגדול בביצועים שהוא מציע, היצרניצ הטאיוואנית מספקת לנו טיזרים לקראת חשיפתו של מוצר נייד מהדור החדש אשר עשוי להעניק שיפור אדיר משל עצמו תערוכת Computex לשנת 2016 כבר נמצאת ממש מעבר לפינה, ונראה שכל שחקניות שוק החומרה כבר מוכנות אליה עם מיטב התותחים הכבדים שהצליחו לגייס. אחת מהבולטות שבהן היא אסוס, שללא ספק תנצל את התערוכה בשוק הביתי בכדי להפתיע אותנו בשלל הקטגוריות בהן ניתן למצוא את מוצריה – ועתה אנחנו זוכים לטיזר מעניין מאוד ממנה, שמציע לנו פרטים ראשונים אודות בואה של ארכיטקטורת ה-Pascal החדשנית של NVIDIA לעולם המחשבים הניידים. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A2%D7%95%D7%93-%D7%9E%D7%94%D7%A4%D7%9B…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by tomhalo,

אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש ב600-800 שקל, והמליצו לי על רדאון 1650X.. שמתי לב שהוא טיפה "נדיר" אם אפשר להגדיר את זה ככה אפילו פה בהסבר על כל הכרטיסי מסך הוא לא היה והיה רק על x1600 ורציתי לדעת אם הוא באמת שווה משהו או שאתם ממליצים על כרטיס מסך אחר בתקציב הזה ? תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי אנשים , לאחרונה חזרתי מויסטה ל XP , משהו מוזר קורה לי כשאני מפעיל סרטים על המחשב יש לי כמו לאגים קטנים כאלה , קצת קשה לי להסביר את זה.. זה לא לאגים או תקיעות שקורות אחת לכמה שניות , זה תקיעות של פחות משניה , שקורות כל הזמן , לכל אורך הסרט. הסרט פשוט לא רץ חלק . אפשר במיוחד לראות את זה כשיש תנועה כלשהי.. שמשהו זז , אז רואים שזה קצת קצת מקרטע. זה כבר קרה לי בעבר , לפני כמה שנים , ועזרו לי כאן לפתור את זה , רק שלא הצלחתי למצוא את הת'רד ההוא וחבל בכל מקרה , זאת לא בעיית חומרה (X850xt \ 1024mb X2) והמחשב לא באובר קלוק. עשיתי uninstall מלא לדרייבר וגם ל ace codec mega pack והתקנתי את שניהם מחדש ולא עזר. למישהו יש מושג? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה לשאלה: האם אפשר שאחרי חיבור הטלויזיה לכרטיס הגרפי( GF ti 200-) יהיה ניתן לצפות בשניהם ביחד בו זמנית, או שניתן רק באחד לחוד מהשני?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by EgoManiac,

אפשר להזמין אותו כבר בנוע הנה הקישור: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4792 מחיר שפוי לא?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים